Muokkaa WordPress-järjestelmänvalvojan tarpeita

Muokkaa WordPress-järjestelmänvalvojan tarpeita


Jokainen WordPress-järjestelmänvalikko näyttää samalta asennuksen jälkeen. Se saattaa olla hyvä asia, jos työskentelet rakastetun WordPressin ylläpitämillä eri sivustoilla, mutta jos luot blogia asiakkaalle, saatat haluta muokata järjestelmänvalvojan valikkoa ainutlaatuisen ilmeen saavuttamiseksi..

Vaikka WordPress-hallintapaneelissa ei ole niin paljon vaihtoehtoja, voit silti muuttaa asioita yksin helposti. Näytä meidän tämänpäiväisessä oppaassa muutamia nopeita vinkkejä, joiden avulla voit muokata WordPress-järjestelmänvalikkoa tarpeitasi varten:

 • Järjestä WordPress-järjestelmänvalikko uudelleen
 • Kuinka muokata WordPressin hallintavalikkoa
 • Kuinka muuttaa värejä järjestelmänvalvojan valikoissa
 • Kuinka muuttaa värejä järjestelmänvalvojan valikoissa ilman laajennuksia

Järjestä WordPress-järjestelmänvalikko uudelleen

Kun olet aloittanut uusien laajennusten ja toimintojen lisäämisen blogging-järjestelmääsi, pinoat kuvakkeet ylläpitovalikkoon ja pääset helposti hämmentävään valikkoon, josta kirjoittajat eivät löydä viestejään tai galleria lisätäksesi uusia kuvia.

Silloin voit alkaa ajatella kuvakkeiden uudelleenjärjestelyä. Ja siinä yksinkertainen lisäosa on sinulle suuri avustaja.

Järjestelmänvalvoja-hallinta

HINTA: Ilmainen

Järjestelmänvalvoja-hallinta

Kun olet asentanut tämän ilmaisen ja kevyen laajennuksen, saat vain yhden vaihtoehdon. Ja tämä on vaihtoehto valikon muokkaamiseen.

Jos painat painiketta, valikko menee “rakenteilla” ja voit liikuttaa elementtejä vapaasti. Vedä ja pudota -valikko- ja alivalikkokohteet ja luo sinulle parhaiten sopiva valikko. Haluatko ”Uusi viesti” -linkin olevan aivan uuden sivun vieressä? Sinä voit tehdä sen. Itse asiassa voit järjestää elementtejä haluamallasi tavalla. Voit vetää ylimmän tason valikkokohteen alavalikkoon ja päinvastoin, joten miksi et olisi ”Uusi viesti” -alusta itsensä roikkuessa sen sijaan, että se olisi alivalikossa? Se on sinun valintasi.

Jos et vieläkään ole varma, miksi tämä pieni laajennus on niin tyylikäs, katso tätä esittelyvideo.

Kuinka räätälöidä WordPress-järjestelmänvalvoja

Vaikka WordPress-käyttöliittymä on erittäin muokattavissa ja sinulla on kirjaimellisesti rajattomia vaihtoehtoja sivustollesi, taustakuva eli WordPress-hallintapaneeli on jonkin verran rajallinen ja olet periaatteessa juuttunut siihen mitä sait.

Koska lähes kaikessa WordPressissä on laajennuksia, miksi ei olisi sellaista, joka antaa sinun mukauttaa järjestelmänvalvojan aluetta? No, ei ole, ja tietysti vain yksi.

Jos olet koodaamassa, et ehkä kiinnosta oppaan tätä osaa, koska emme aio näyttää sinulle lisäosan takana olevaa koodia, vaan antaa sinulle vain lyhyen oppaan, kuinka asentaa laajennuksia ja muuttaa helposti mallisi järjestelmänvalvojan alue. Mutta haluat todennäköisesti juuri sen, älä tee sitä?

Asiakasviiva

HINTA: Ilmainen

Ensinnäkin, haluat ehkä muuttaa järjestelmänvalvojan valikon itsellesi tai muulle käyttäjälle. Tämä voidaan helposti tehdä tällä ilmaisella laajennuksella, jossa sinulla on valta muuttaa koko valikkoa, jonka näet työskenteleessäsi WordPress-blogissa. Voit esimerkiksi lisätä uusia valikkokohteita, poistaa sellaisia, joita et tarvita tai joita et halua tehdä käytettäväksi tietylle käyttäjäroolille, voit muuttaa kuvakkeita jne. Joten miten se tehdään? Aloitetaan:

 1. Mene Laajennukset -> Lisää uusi
 2. Asenna ja aktivoi Client Dash -laajennus
 3. Navigoida johonkin Asetukset -> asiakasviiva
 4. Valitse toisessa välilehdessä ”Valikot”
 5. Valitse käyttäjän rooli ja napsauta Lisää valikko

Sieltä mukautuksesi alkaa. Kun liitännäinen on luonut uuden valikon, näet näytön nykyisen kaltaisena. Täällä voit lisätä tai poistaa valikkokohteita, kirjoittaa uusia tarroja ja jopa muuttaa vakiokuvakkeita. Olipa kyse postitustyypistä, jonka haluat lisätä, tai ehkä mukautetusta linkistä, Client Dash antaa sinun tehdä sen. Vedä ja pudota kohteita ja luo itsellesi räätälöity valikko, joka auttaa sinua työskentelemään nopeammin.

Järjestelmänvalvojaeditori

HINTA: Ilmainen / 19 dollaria
DEMO

menu-editori-pro

Vaikka Admin Menu Editor on suositumpi kuin aiemmin mainittu laajennus, se on ilmainen ja premium-versio, joten joudut ostamaan lisenssin, jos haluat kaikki lisäominaisuudet. Laajennusten välillä ei ole suuria eroja. Järjestelmänvalvojaeditori antaa sinulle myös mahdollisuuden muuttaa valikkoa itsellesi tai muulle käyttäjäroolille vetämällä ja pudottamalla valikoita ja alivalikoita haluamaasi paikkaan..

Voit muuttaa kaikkien valikkojen käyttöoikeuksia, kuvakkeita ja otsikoita, viedä ja tuoda niitä ja jopa käyttää lyhyitä koodeja. Katso PRO-version esittely nähdäksesi tämän laajennuksen todellisen voiman.

 1. Asenna Järjestelmänvalvojaeditori ja aktivoi se
 2. Navigoida johonkin Asetukset -> Valikkoeditori (PRO)
 3. Valitse käyttäjän rooli, jota haluat muokata, ja aseta valikko haluamallasi tavalla
 4. Tallenna muutokset

Kuinka muuttaa värejä järjestelmänvalvojan valikoissa

Mukauttamisen kannalta kannattaa ehkä muuttaa tapaa, jolla hallintoalue näyttää. Oletuksena on 8 värimaailmaa jonka voit valita profiilillesi. Mutta ehkä et pidä tavallisista väreistä tai haluat, että ne vastaavat sivustosi värejä. Ja sinä haluat lisää vaihtoehtoja, totta?

Järjestelmänvalvojan värimalleja voidaan muuttaa eri tavoilla. Tässä artikkelin osassa, näytämme sinulle kaksi laajennusta joka voi tehdä hienoa työtä – voit asentaa yksinkertaisen laajennuksen, joka lisää vielä kahdeksan värimaailmaa tai pelata toisessa värinvalitsimella.

Järjestelmänvalvojan värimallit

HINTA: Ilmainen

Järjestelmänvalvojan värimallit

Jos sinun ei tarvitse tutkia yksityiskohtia ja valita jokaista väriä itse, kannattaa ehkä kokeilla tätä yksinkertaista ja ilmaista laajennusta. Sinun tarvitsee vain asentaa Järjestelmänvalvojavärijärjestelmät ja plugin lisää automaattisesti 8 uutta värimaailmaa jonka löydät käyttäjän vaihtoehdoista:

 1. Asenna Järjestelmänvalvojan värimallit -laajennus ja aktivoi
 2. Navigoida johonkin Käyttäjät -> profiilisi
 3. Valitse ylläpitäjän värimallin alla uusi kaavio, jota haluat käyttää

WordPress järjestelmänvalvojan värimallijärjestelmä

HINTA: Ilmainen

Edellä mainittu laajennus lisää vain nämä 8 värimaailmaa, mutta Jos haluat hallita järjestelmän kaikkia värejä, tarvitset lisää vaihtoehtoja. Valitettavasti tämä laajennus on poistettu alkuperäisestä verkkosivustosta, jonka avulla voit valita värejä suoraan selaimestasi, mutta voit silti ladata tämän laajennuksen ja asentaa sen manuaalisesti.

Seuraa muutamia seuraavia vaiheita ja saat mukautetun järjestelmänvalvojan värimallin minuutissa tai kahdessa (tai jos olet kuin me, voit viettää tunnin ennen kuin löydät täydellisen väriyhdistelmän).

 1. Lataa WordPress Admin -värikaaviogeneraattori
 2. Asenna ja aktivoi laajennus
 3. Luo mukautettuja malleja valitsemalla värit

Kuinka muuttaa värejä järjestelmänvalvojan valikoissa ilman laajennuksia

Sen sijaan, että asentaisit lisälaajennuksia värin vaihtamiseen järjestelmänvalvojan valikoissa, tässä osassa, me opetamme sinulle kuinka muuttaa värimaailmia yksinkertaisesti lisäämällä seuraava koodi function.php-tiedostoosi ja itse tehdä yksinkertainen laajennus itse.

Tämän koodin avulla voit valita haluamasi värit, mutta sen sijaan, että valitsisit värinvalitsimesta, sinun on kirjoitettava värin heksadesimaaliset kolmivärit. Voit hankkia ne millä tahansa haluamallasi värinvalitsimella – Paintista Photoshopiin tai mihin tahansa online-värinvalitsimeen.

 1. Siirry function.php-tiedostoosi
 2. Liitä seuraava koodi loppuun:
 3. toiminto extra_admin_color_schemes () { // Hanki teemahakemisto $ theme_dir = get_template_directory_uri (); //Valtameri wp_admin_css_color ('isitwpcolor', __ ('Onko se WP'), $ teema_dir. '/Admin-colors/isitwp/colors.min.css', ryhmä ('# ed2a0c', '# 000000', '# 738e96', '# f2fcff') ); } add_action ('admin_init', 'extra_admin_color_schemes');
 4. Aktivoi seuraava värikartta seuraavan koodin kanssa:
 5. funktio set_default_admin_color ($ user_id) { $ args = taulukko ( 'ID' => $ user_id, 'admin_color' => 'isitwpcolor' ); wp_update_user ($ args);

  }
  add_action (‘user_register’, ‘set_default_admin_color’);

  Valitettavasti emme ole vielä valmis. Tämän vaiheen jälkeen sinun on liitettävä toinen toiminto muuttaaksesi äskettäin luomiesi värimaailmien otsikot, jotta se toimisi

 6. Liitä seuraava koodi:
toiminto nimeä uudelleenfresh_color_scheme () { maailmanlaajuiset $ _wp_admin_css_colors; $ color_name = $ _wp_admin_css_colors ['fresh'] -> name; if ($ color_name == 'Oletus') { $ _wp_admin_css_colors ['fresh'] -> name = 'Fresh'; } palauta $ _wp_admin_css_colors; } add_filter ('admin_init', 'rename_fresh_color_scheme');

Se oli viimeinen vaihe muokatun värimaailman luomisessa asentamatta ylimääräisiä laajennuksia. Vaikka se oli ehkä vähän aikaavievämpi, sinun ei tarvitse huolehtia yhdestä ylimääräisestä laajennuksesta, joka on asennettu WordPressiin.

johtopäätös

Vaikka WordPress-järjestelmänvalvojan mukauttaminen ei ole ensimmäinen tehtäväluettelossa, se on ehdottomasti jokin asia, josta sinun on huolehdittava, jos aiot työskennellä sivustolla pidemmän aikaa. Mukautetun valikon, erilaisten kuvakkeiden tai värisarjojen avulla voit työskennellä helpommin. Se luo myös ainutlaatuisen tunnelman kaikille käyttäjille, joilla on pääsy taustalle.

Joten, jos sinulla on muutama minuutti aikaa säästää, käy läpi tämä artikkeli ja muokkaa järjestelmänvalvojan valikoita.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Liked Liked