Modifiqueu les funcions de cerca del lloc web de WordPress

Modifiqueu les funcions de cerca del lloc web de WordPress


Un cop comenceu a escriure i acumuleu més que alguns articles, esperem que tingueu més visitants a visitar el vostre lloc. I quan hi arribin, els vostres visitants només voldran el millor contingut i només serà cert si estan interessats en el tema. Per tant, encara que restringiu el camp i escriviu només, diguem-ne jocs de PC i no tots els videojocs, la gent encara no estarà interessada en tots els articles que heu escrit fins ara..

A més d’enllaços i recomanacions de vostè o d’altres visitants, voldreu donar als usuaris el poder de fer cerques a través del vostre lloc.

De la mateixa manera que la gent cerca a Google per arribar al vostre lloc, voleu que també puguin fer cerques a través del vostre bloc. Sí, hi ha una funció de cerca predeterminada ja integrada a WordPress. Però si heu intentat treballar-hi, probablement heu adonat que no és tan bo com imaginat, tot i que ha millorat amb els anys.

Per tant, per millorar la funció de cerca, en aquest article estem a punt de mostrar-vos:

 • Els millors complements de cerca de WordPress
 • Com canviar el llimatge d’URL de cerca predeterminat
 • Com es poden buscar publicacions exclusivament pels seus títols
 • Com millorar la funció de cerca i trobar resultats dins d’una categoria específica
 • Com definir categories per als resultats de la cerca de WordPress
 • Com excloure totes les pàgines o publicacions
 • Com excloure només algunes pàgines o publicacions
 • Com permetre l’ús de la cerca de veu a WordPress

Els millors complements de cerca de WordPress

Amb la varietat de complements de WordPress, no us hauria de preocupar de modificar la funció de cerca. Hi ha nombrosos plugins que ampliaran les vostres possibilitats de cerca i presentareu amb orgull el vostre quadre de cerca al lloc que teniu.

Si ho fas bé, probablement els usuaris escriviu el que desitgen al nou quadre de cerca i obtindran els resultats que esperaven. Ara anem a veure alguns dels millors complements de cerca de WordPress que podeu instal·lar en qüestió de minuts.

Cerca de Google WP

PREU: Gratuït

Cerca de Google WP

Comencem amb un complement que us ajudarà a obtenir la potència del motor de cerca de Google al vostre lloc web. Aquest complement gratuït us ajudarà a configurar un quadre de cerca de Google que podeu col·locar fàcilment al vostre lloc web com a widget.

Haureu de registrar un compte de cerca personalitzada de Google, obtenir l’identificador i el complement farà la resta. Aleshores, els vostres visitants podran fer cerques al vostre lloc o a tota la web, segons la vostra configuració, o fins i tot buscar imatges només si decidiu fer-ho. Podeu personalitzar moltes funcions de cerca, aplicar dissenys personalitzats, canviar colors, tipus de lletra, miniatures i molt més.

 • Resultats impulsats per Google
 • Enllaç directe a Google Analytics
 • Complet automàtic

Cerca Swiftype

PREU: Gratuït

Cerca Swiftype

Aquest modern complement ja és utilitzat per molts llocs web populars que van reconèixer el seu poder. No només Swiftype presenta un dels millors algorismes de cerca que us donaran resultats significatius, sinó que us proporciona una visió detallada de totes les cerques que feu al vostre lloc. Amb aquesta funció, podeu trobar fàcilment les millors paraules clau del vostre lloc web i millorar el contingut i els resultats de la vostra cerca.

El complement substituirà la cerca estàndard de WordPress i, un cop hàgiu creat un compte gratuït, podeu personalitzar Swiftype perquè sigui el més adequat possible per al vostre lloc. Si teniu una aplicació mòbil que mostra contingut des del vostre bloc, podeu ajudar els visitants del mòbil a cercar el contingut encara més fàcilment amb l’SDK mòbil..

 • Interfície arrossega i deixa anar
 • Complet automàtic
 • Analítica detallada

SearchWP

PREU: Des de 49 dòlars

SearchWP

SearchWP és un altre popular plugin de WordPress que serà un bon substitut de la cerca predeterminada del WP. Després de la instal·lació, no haureu de fer front a una configuració difícil, però en canvi, podeu configurar-la perquè funcioni amb camps i tipus de publicació personalitzats, taxonomies diferents, etc..

El complement funciona molt bé amb diferents tipus de suports, de manera que trobarà vídeos, documents PDF, àudio i molt més. Els seus algoritmes prenen rellevància en les paraules clau dels vostres articles, per la qual cosa, per exemple, una paraula que es troba al títol tindrà més impacte en el resultat de la cerca que l’article, el comentari o la barra lateral. Als desenvolupadors els agradarà la possibilitat d’ampliar les funcionalitats del complement, alhora que també podeu instal·lar diferents extensions.

Podeu esperar estadístiques detallades dels resultats de la cerca per poder treballar sobre el contingut que les persones busquen. Actualment, hi ha tres llicències diferents a partir de 49 dòlars anuals.

 • Control de pes de paraula clau
 • Cerca a suports com vídeo, àudio i PDF
 • Analítica detallada

Relevanssi

PREU: Gratuït / des de 49,95 dòlars

Relevanssi

Relevanssi pot semblar rellevant. En realitat ho és, perquè Relevanssi és una paraula finlandesa per a rellevant. Aquest complement substituirà el motor de cerca de WordPress per defecte i el farà molt millor. Per continuar la història sobre el nom del connector, Relevanssi ordenarà els vostres resultats en funció de la seva rellevància i no de la data. I aquesta és la primera característica de la llista llarga. Aquest potent complement pot combinar paraules parcials (concordança difusa), et permetrà cercar frases o et permetrà buscar només un terme.

Creeu fragments personalitzats, ressalteu els resultats en documents i feu molt més amb aquest impressionant complement. Relevanssi pot cercar comentaris, etiquetes i tipus de publicacions personalitzades. També us donarà el poder de seleccionar el pes dels títols, etiquetes i comentaris, i així millorar la cerca.

Una de les nombroses funcions que voldríem accentuar és la funció de suggeriment que permet als usuaris consultes de cerca similars, una cosa com la coneguda de Google “Voleu dir?” suggeriment. Relevanssi ofereix molt més, i aquesta és només una versió gratuïta de la qual parlem. Si en necessiteu més, sobretot si publiqueu un lloc multisector, heu de fer una ullada a una versió premium.

 • Coincidència difusa
 • Termes de cerca destacats en documents
 • Resultats de cerca basats en suggeriments

SearchIQ

PREU: Gratuït / $ 159 / mes

SearchIQ

SearchIQ és un altre gran complement de cerca de WordPress que proporciona una experiència de cerca millorada als usuaris. Amb una lògica de cerca potent, anàlisi semàntic avançat, maneig d’errors i moltes funcions d’aquest tipus, SearchIQ dirigeix ​​els usuaris als resultats que buscaven. SearchIQ és bastant fàcil d’instal·lar i personalitzar.

Per començar cal crear un compte a SearchIQ, instal·leu i activeu el complement, copieu la clau d’API del quadre de comandament SearchIQ i introduïu la clau d’API al wp backend. La versió gratuïta està disponible amb funcions bàsiques i per a empreses que necessiten funcions avançades, com ara PDF, CDN, Facet o marca personalitzada, es poden subscriure paquets de pagament.

No només podeu cercar pàgines, publicacions, camps del sistema predeterminat de WordPress, camps personalitzats definits per l’usuari, atributs de productes i taxonomies, PDFs i fragments. Però el tauler de SearchIQ també inclou dades d’analítica en temps real que us ajudaran a comprendre el comportament de cerca del vostre usuari de manera que pugueu optimitzar millor la vostra estratègia de contingut.

Busca tot

PREU: Gratuït

Busca tot

Un altre gran substitut gratuït per a la vostra cerca WP predeterminada és, definitivament, el complement Search Everything. Millorarà els resultats de la cerca sense modificar les plantilles. Podeu configurar-ho per cercar gairebé tot el vostre WordPress, incloses pàgines, fragments, esborranys, fitxers adjunts, comentaris, etiquetes i fins i tot camps personalitzats. A més d’això, podeu deixar fora de les pàgines i publicar que no voleu que es trobi als resultats de la cerca.

Aquest complement inclou un petit ajudant anomenat Research Everything que cercarà el vostre contingut mentre escriviu un nou article i us donarà la possibilitat d’enllaçar-vos a altres continguts de manera immediata. Si voleu investigar, encara més, la funció de cerca d’energia us ajudarà a trobar contingut a Internet. Si esteu en funcionament, només cal que instal·leu i activeu el complement sense ni tan sols mirar la pàgina de configuració i tindreu un motor de cerca millorat i funcionant en qüestió de minuts..

 • Exclusió del contingut que no vulgueu cercar
 • Inclou la cerca de tot i la cerca d’energia
 • No modifica les pàgines de plantilla

Canvia el llom d’URL de cerca predeterminat a WordPress

A menys que el vostre lloc web sigui un lloc web d’una sola pàgina que només conté el nom de l’empresa i les dades de contacte, si ens ho demaneu, la funció de cerca és una característica imprescindible. No importa si només esteu iniciant un bloc de WordPress o ja teniu milers de publicacions i pàgines al vostre lloc web, tant si escriviu com a hobby com si guanyeu diners amb el vostre blog, heu de fer tot per mantenir els visitants al lloc. . Conèixer-los una manera fàcil i ràpida de fer la cerca al vostre lloc web és sens dubte una de les coses crucials que heu de tenir cura.

No importa si feu servir el motor de cerca integrat de WordPress o si n’heu instal·lat un de diferent, heu de tenir cura dels resultats de la cerca..

Tot i que hi ha moltes coses que podeu fer sobre la vostra funció de cerca, és possible que hàgiu oblidat alguna cosa senzilla però important. Sí, estem parlant d’aquella barra d’URL que apareix a la barra d’adreces un cop la cerca va tornar la pàgina de resultats.

De manera predeterminada, WordPress utilitza una versió que no és fàcil d’utilitzar. No només el vostre visitant trobarà aquesta rara estranya, sinó que també pot perjudicar el vostre SEO. Millor dir-ho, podeu ajudar el vostre SEO canviant el llom en alguna cosa comprensible tant per a humans com per a màquines.

Si heu intentat cercar a través del vostre lloc web, podríeu veure aquell estrany /? S = terme terme que apareix a la barra d’adreces. En aquesta part, estem a punt de mostrar-vos com canviar-ho en qualsevol cosa que vulgueu. Per exemple, estem a punt de canviar “/? S = terme” endins “/ Cerca / terme” que serà més fàcil de recordar i d’utilitzar.

 1. Funcions obertes.php
 2. Copieu i enganxeu el següent:
 3. funció feed_dir_rewrite ($ wp_rewrite) {
  $ feed_rules = array ('cerca /(.+)' => 'index.php? s ='. $ wp_rewrite-> preg_index (1));
  $ wp_rewrite-> rules = $ feed_rules + $ wp_rewrite-> regles;
  }
  add_filter ('generate_rewrite_rules', 'feed_dir_rewrite');
  
 4. Canvieu l’URL de destinació a la tercera línia per allò que vulgueu
 5. Guardar canvis

Un cop hàgiu fet aquests canvis al fitxer funcions.php, podeu provar el vostre llim d’URL nou. No et preocupis; si un complement o un usuari intentaven accedir al resultat de la vostra cerca navegant a la versió antiga de la URL, el vostre lloc web no retornarà cap error, sinó simplement redirigirà el resultat de la cerca al nou URL..

Si voleu canviar la balma a alguna cosa única, podeu fer-ho a la tercera línia del codi.

Aquest accedirà a la pàgina de resultats de la cerca www.yourdomain.com/search/search-term

Ara podeu relaxar-vos i deixar de pensar en com es mostren els resultats de la cerca als vostres usuaris i també en els motors de cerca que ara es podran explorar més fàcilment. A més, no és d’alguna manera més natural veure tota la paraula “cerca” en lloc d’aquest estrany signe d’interrogació seguit de lletres “s”? Diguen’s el que penses.

Cerca publicacions exclusivament pels seus títols

Si encara utilitzeu el motor de cerca de WordPress per defecte, tard o d’hora voldreu modificar el seu funcionament. Tot i que no hi ha res dolent en la manera de cercar les publicacions, és possible que vulgueu limitar la cerca a títols.

En lloc de recórrer tot el contingut, aquesta petita funció només buscarà els títols de les publicacions. En alguns casos, això podria ajudar-vos a obtenir resultats de cerca més nets i ràpids:

 1. Funcions obertes.php
 2. Copieu i enganxeu aquest codi:
 3. function __search_by_title_only ($ search i $ wp_query)
  {
  $ wpdb global;
  if (buit ($ cerca)) {
  tornar $ cerca; // saltar el processament: no hi ha cap terme de cerca a la consulta
  }
  $ q = $ wp_query-> query_vars;
  $ n =! buit ($ q ['exacte'])? '': '%';
  $ cerca =
  $ searchchand = '';
  foreach ((array) $ q ['search_terms'] com a terme $) {
  $ terme = esc_sql ($ wpdb-> esc_like ($ terme));
  $ search. = "{$ searchchand} ($ wpdb-> posts.post_title COM" {$ n} {$ terme} {$ n} ') ";
  $ searchchand = 'I';
  }
  if (! buit ($ cerca)) {
  $ search = "I ({$ cerca})";
  if (! is_user_logged_in ())
  $ search. = "I ($ wpdb-> posts.post_password = '')";
  }
  tornar $ cerca;
  }
  add_filter ('posts_search', '__search_by_title_only', 500, 2);
 4. Guardar canvis

Després dels canvis, podeu obrir el vostre lloc web i iniciar una cerca nova. Per assegurar-vos que tot funciona com cal, heu d’intentar cercar una paraula que sabeu que es troba en un dels títols de la publicació que hauria de tornar a publicar-la a la pàgina de resultats. Si intenteu cercar una paraula o un terme complet que no estigui inclòs en cap títol que hagueu publicat, els resultats de la cerca sortiran buits..

I això és tot el que hi ha. Si mai decidiu que voleu recuperar la cerca antiga, simplement esborreu o comenteu la funció.

Millora la funció de cerca i cerca resultats dins d’una categoria

La funció predeterminada de cerca a WordPress millora cada vegada més bé amb cada actualització. Podeu incloure fàcilment la funció de cerca al vostre bloc i permetre a la gent trobar fàcilment el contingut que vulguin. Però si no heu fet cap canvi a la funció, els resultats de la cerca mostraran tot el relacionat amb la consulta. I això podria ser un problema si teniu molt contingut, perquè la gent tindrà tones de text a les pàgines de resultats que no els ajudaran gaire.

Millora la funció de cerca de WordPress

En aquesta part de l’article, us mostrarem com permetre que els vostres visitants puguin cercar només dins de categories específiques que podeu definir en el codi o que els visitants puguin seleccionar-ne de la llista desplegable.

Seleccioneu categories amb antelació:

Primer, li mostrarem el codi que crearà un nou quadre de cerca. Amb aquest codi, no deixareu que les persones seleccionin categories per a la seva cerca, però definireu categories dins del codi. Podeu ajudar-vos amb categories especials que necessiten un quadre de cerca independent.

Per exemple, és possible que tingueu una categoria que inclogui només comentaris de telèfons intel ligents. Amb aquest codi, podeu permetre que les persones només puguin fer cerques a través d’aquesta categoria de manera que els resultats de la cerca no carreguin informació sobre electrodomèstics o altres coses que tingueu al lloc web. Té sentit, no?

 1. Obriu una pàgina on voleu que aparegui el quadre de cerca o creeu-ne un widget nou
 2. Copieu i enganxeu el codi següent:
 3. 
  
 4. Canvieu el valor del tercer tipus d’entrada a l’ID de categoria que voleu cercar
 5. Guardar canvis

Un cop hàgiu fet aquests canvis, apareixerà un quadre de cerca nou i us permetrà cercar a través de la categoria l’identificador que heu introduït al codi anterior. Si voleu fer cerques a través de diverses categories, simplement afegiu més identificadors introduint números separats per comes.

Si bé en alguns casos pot ser una bona solució, hi haurà moments en què voldreu mostrar una llista de categories i permetre als visitants triar des d’on buscar.

Permeteu que els visitants trien una categoria per cercar-la:

Seguint el mateix exemple en què teniu categories com telèfons intel·ligents, ordinadors d’escriptori, ordinadors portàtils, electrodomèstics, etc., per què no us permetríeu que un visitant triï una d’aquestes i només cerqueu a través de la categoria “ordinadors portàtils”, per exemple?

En les següents línies, us mostrarem com fer-ho:

 1. Obriu sidebar.php o allà on vulgueu que aparegui el quadre de cerca
 2. Copieu i enganxeu el codi:
 3. Canvieu categories sota els valors d’opcions. Escriviu un llim de categoria i un nom entre les etiquetes
 4. Guardar canvis

Mostra automàticament totes les categories de la llista:

Si voleu mostrar totes les categories i no voleu preocupar-vos d’afegir-ne o eliminar-ne aquestes d’aquest codi un cop les hagueu afegit / suprimit al tauler d’administració, utilitzeu aquest codi entre Etiquetes:

posta, ""> ', $ categoria-> nom, "\ n ";
}
?>

Aquest codi generarà una llista de totes les categories disponibles.

I ja està. Ara podeu afegir fàcilment una o més categories a les quals els usuaris poden cercar fàcilment. Tant si voleu que la gent seleccioni la categoria com si voleu especificar-ne la del codi, aneu protegida.

Definiu categories per als resultats de la cerca de WordPress

De manera predeterminada, WordPress cerca tot el vostre lloc. Si un usuari escriu una paraula o tota la frase en un quadre de cerca, obtindrà resultats de tot el lloc web i inclou missatges, pàgines, categories i etiquetes, títols i contingut, etc. Si no heu instal·lat cap altre sistema de cerca o bé, ja heu fet canvis, potser voldreu modificar el quadre de cerca predeterminat.

Categoria de cerca a WordPress

Si voleu modificar el quadre de cerca que ja existeix al vostre WordPress i definir categories que s’inclouran a les pàgines de resultats, pot ser que adopteu una mica diferent.

En aquesta part, estem a punt de mostrar-vos com fer-ho. Podeu afegir o eliminar categories del codi i decidir quina no voleu als resultats de la cerca.

Afegir o eliminar categories dels resultats de la cerca:

 1. Funcions obertes.php
 2. Copieu i enganxeu el codi.
 3. function searchcategory ($ consulta) {
  if ($ consulta-> is_search) {
  $ query-> set ("cat", "1,4,6");
  }
  tornar la consulta $;
  }
  add_filter ("pre_get_posts", "categoria de cerca");
  
 4. Afegiu l’ID de categories al 3rd línia
 5. Guardar canvis

Ara que heu fet els canvis, els resultats de la cerca només obtindran informació de categories especificades mentre que les altres seran excloses. Com podeu veure, podeu afegir categories a la llista fàcilment; només podeu tenir una categoria si voleu o bé podeu definir la quantitat que vulgueu per poder visitar-la. Simplement escriviu els identificadors de categoria separats per comes.

Si el vostre únic objectiu és excloure una categoria o dues dels resultats de la cerca, ho podeu fer molt més ràpid; en lloc d’escriure totes les categories que voleu incloure, podeu excloure’n una escrivint un signe menys (-) al davant de l’ID de categoria. Per exemple, si voleu excloure una categoria que tingui ID = 1, la tercera línia de codi podria semblar així:

$ query-> set ("cat", "- 1");

Allà vas. Ara podeu gestionar els resultats de cerca de manera més eficient.

Exclusió de les pàgines o publicacions de la vostra cerca de WordPress

En la majoria dels casos, voldreu que els vostres visitants puguin fer cerques a través de les vostres publicacions, mentre que els resultats procedents de pàgines només distreuen un “cercador” típic. Si les vostres pàgines contenen informació de contacte, mapes, dades d’autor, etc., probablement no necessitareu que s’inclogui en els resultats de la cerca.

Com excloure pàgines de la cerca de WordPress

Tot i que no hi ha cap manera fàcil de dir a WordPress que exclogui un tipus de publicació dels resultats de la cerca, hauríeu de fer-ho vosaltres mateixos:

 1. Funcions obertes.php
 2. Copieu i enganxeu el codi següent al fitxer:
 3. funció SearchFilter ($ consulta) {
  if ($ consulta-> is_search) {
  $ query-> set ("post_type", "pàgina");
  }
  tornar la consulta $;
  }
  
  add_filter ('pre_get_posts', 'SearchFilter');
 4. Guardar canvis

Un cop realitzats els canvis i desats, podreu visitar el vostre lloc web i provar el motor de cerca. Si tot va bé, no hauríeu de trobar cap informació de les vostres pàgines als resultats de la cerca, és a dir, excloure amb èxit les pàgines dels resultats de la cerca de WordPress..

Com excloure publicacions de la cerca de WordPress

A la introducció, us vam dir que WordPress passa per publicacions i pàgines i suposem que no voleu que es mostrin pàgines en els resultats. Però, si no voleu publicacions per incloure’ls en aquests resultats? En cas afirmatiu, podeu fer un canvi simple al codi i excloure les publicacions en lloc de les pàgines:

Un cop més, haureu de repetir els tres senzills passos mostrats anteriorment, però amb un simple canvi a la línia # 3. En lloc de definir el tipus de publicació a “pàgina“, Heu d’activar com a”publicacions”:

$ query-> set ("post_type", "posts");

No oblideu guardar tot i heu acabat.

Exclusió de pàgines / publicacions dels resultats de la cerca amb un complement

En comptes de treballar amb el codi, us mostrarem un complement que pot fer el mateix treball i fer que tot sigui molt més fàcil d’utilitzar.

Exclusió de la cerca

PREU: Gratuït

Exclusió de la cerca

El connector que hem utilitzat per a la tasca és Search Exclus. L’ús del complement no pot ser més fàcil:

 1. Desplaceu-vos a Connectors-> Afegir nous
 2. Buscar “Exclou la cerca”
 3. Instal·leu i activeu el complement
 4. Dirigiu-vos a qualsevol de les vostres publicacions i pàgines
 5. Al tauler dret, cerqueu una “Exclou la cerca” casella de selecció on podeu decidir si voleu que la publicació o la pàgina quedi exclosa o no dels resultats de la cerca.

Un cop hàgiu exclòs diverses publicacions / pàgines, podeu trobar fàcilment la llista d’elements exclosos en la configuració del complement (Arranjament-> Exclou la cerca). A la llista, podeu tornar a utilitzar la casella de selecció per canviar l’estat d’una publicació / pàgina.

Com excloure només algunes pàgines / publicacions dels resultats de la cerca

No importa si només hi ha una pàgina, dues o deu que voleu excloure que es mostrin als resultats de la cerca. Podeu fer-ho fàcilment mitjançant la implementació del codi. Abans d’aconseguir col·locar el codi al fitxer funcions.php, us recomanem que prepareu les pàgines que no voleu que apareguin als resultats de la cerca. Necessiteu identificadors de pàgina:

 1. Anar a Pàgines-> Totes les pàgines
 2. Cerqueu la pàgina que voleu excloure i feu clic a “Edita”
 3. A la barra d’adreces, busqueu el missatge “post = 6” o alguna cosa similar on el número representarà una ID de pàgina
 4. Després d’haver preparat els números d’identificació de les pàgines, ja esteu preparat per al codi:

 5. Vés al fitxer function.php i obre-lo
 6. Copieu i enganxeu el codi següent:
 7. funció jp_search_filter ($ query) {
  if ($ query-> is_search && $ query-> is_main_query ()) {
  $ query-> set ('post__not_in', matriu (1,2,3,4,5,6));
  }
  }
  
  add_action ('pre_get_posts', 'jp_search_filter');
 8. A la línia número 3, canvieu els números entre claudàtors a números d’identificació que heu llegit de la pàgina. En aquest exemple, hem exclòs 6 pàgines amb els seus respectius ID 1 a 6.
 9. Deseu els canvis i ho heu acabat

Després d’haver instal·lat el codi, podreu editar-lo segons calgui. Si necessiteu incloure alguna de les pàgines en el futur, simplement elimineu el número d’identificació del codi. El mateix passa per afegir més pàgines a la “cistella exclosa”. Si, per exemple, creeu una pàgina nova que no voleu mostrar als resultats de la cerca, no dubteu a afegir el número d’identificació al codi..

Després que els telèfons intel·ligents es convertissin en una part important de la nostra vida, la cerca de veu ha millorat ràpidament. Tot i que mai perfecte, buscar alguna cosa als vostres telèfons intel·ligents ha fet coses com trucar a una persona molt més fàcil. Sí, encara heu de tenir molta cura amb la pronunciació, perquè podríeu acabar trucant a algú que no volgueu o el vostre discurs al text pot acabar en alguna cosa que no sigui propera a la que acabeu de parlar. A més, fer preguntes tontes a Siri sempre és divertit, no?

No importa si t’agrada o no, molta gent utilitza la funcionalitat de cerca de veu als seus telèfons. Per què no us permetríeu que els vostres visitants busquessin el vostre lloc web de la mateixa manera?

Potser no sabíeu que podeu fer-ho amb WordPress o no sabíeu com fer-ho, però ara no tindreu excusa.

En lloc del codi, aquí teniu un complement que estendrà la cerca de WordPress.

Cerca per veu

PREU: Gratuït

Cerca per veu

Abans de descarregar i instal·lar el complement, és important saber que funcionarà només amb Chrome i Safari. Si estàs bé d’aconseguir que el complement no funcionarà en cap altre navegador, donarà als visitants la possibilitat de cercar el contingut mitjançant la seva pròpia veu.

Si instal·leu el connector, no supereu l’entrada de text; si un usuari vol utilitzar el quadre de cerca de forma normal, escrivint-lo, heu de saber que la funcionalitat està intacta..

A més, el complement hauria de funcionar amb qualsevol altre complement de cerca que hagueu instal·lat, de manera que no sou lliure de provar-ho amb plugins com Relevanssi o Search Everything.

 1. Anar a Connectors-> Afegir nous
 2. Cerca de “Cerca per veu”
 3. Instal·leu i activeu el complement

Això és. Després d’activar el complement, haureu de poder utilitzar la cerca de veu sense problemes. Com t’agrada aquesta funció?

Embalatge

A menys que tingueu un lloc web senzill o fulletó o qualsevol cosa similar, només haureu de tenir una funció de cerca funcional integrada al vostre lloc web de WordPress. Si es tracta d’un bloc que s’actualitza regularment, no hi ha excuses.

En aquesta guia, us hem mostrat com modificar la funció de cerca predeterminada de WordPress. Si no us agrada, hi ha diversos plugins que poden substituir la funció de cerca estàndard en qüestió de minuts. Independentment de quina sigui la vostra opció, milloreu la vostra pàgina de WordPress millorant la funció de cerca.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map