Modifiqueu els menús d’administració de WordPress segons les vostres necessitats

Modifiqueu els menús d'administració de WordPress segons les vostres necessitats


Tots els menús d’administració de WordPress semblen iguals després de la instal·lació. Potser seria bo si treballes en diferents llocs alimentats pel nostre estimat WordPress, però si crees un bloc per a un client, potser voldràs modificar el menú d’administració per aconseguir un aspecte únic..

Tot i que no hi ha gaires opcions al Tauler de control de WordPress, podeu canviar les coses per si mateixos amb facilitat. A la guia d’avui, us mostrem alguns consells ràpids que us ajudaran a modificar un menú d’administració de WordPress segons les vostres necessitats:

 • Reorganitzar el menú d’administració de WordPress
 • Com personalitzar el menú d’administració de WordPress
 • Com canviar els colors als menús d’administració
 • Com canviar els colors als menús d’administració sense plugins

Reorganitzar el menú d’administració de WordPress

Després de començar a afegir nous complements i funcions al vostre sistema de blocs, continuareu emmagatzemant les icones al menú d’administració i podreu acabar amb un menú confús on els vostres autors no podran trobar les seves publicacions o una galeria per afegir noves imatges.

És aleshores quan començareu a pensar en la reordenació de les icones. I aquí és un simple complement que us ajudarà bé.

Administrador de menús d’administració

PREU: Gratuït

Administrador de menús d’administració

Després d’instal·lar aquest complement gratuït i lleuger, només tindreu una opció. I és l’opció per editar el menú.

Si toqueu el botó, el vostre menú serà “en construcció” i podreu moure els elements. Arrossegueu i deixeu anar els elements del menú i submenú i creeu un menú que us convingui millor. Voleu que un enllaç de “Nova publicació” estigui al costat de “Nova pàgina”? Podeu fer-ho. En realitat, podeu reorganitzar els elements que vulgueu. Podeu arrossegar un element del menú de primer nivell en un submenú i a la inversa, per què no tindríeu que penjar l’element “Nova publicació” en lloc de tenir-lo en un submenú? Es la teva elecció.

Si encara no esteu segurs per què és un complement tan petit, feu un cop d’ull vídeo de demostració.

Com personalitzar els menús d’administració de WordPress

Tot i que el front de WordPress és altament personalitzable i, literalment, teniu opcions il·limitades per al vostre lloc, backend, és a dir, el Tauler de control de WordPress és una mica limitat i, bàsicament, us quedeu amb el que teniu..

Com que hi ha plugins per a tot, a WordPress, per què no n’hi hauria que us permeti personalitzar la vostra àrea d’administració? Bé, n’hi ha, i no només un, per descomptat.

Si esteu codificant, potser no us interessa aquesta part de la guia, perquè no us mostrarem el codi que hi ha al darrere del complement, sinó que us oferirem una guia breu sobre com configurar plugins i canviar fàcilment el disseny del vostre zona d’administració. Però probablement ho desitgeu, no??

Client Dash

PREU: Gratuït

Per començar, potser voldreu canviar el menú d’administració per a vosaltres o qualsevol altre usuari. Això es pot fer fàcilment amb aquest complement gratuït on podreu canviar tot el menú que veieu mentre treballeu al vostre blog de WordPress. Per exemple, podeu afegir nous elements del menú, eliminar els que no necessiteu o que no voleu que sigui accessible per a un rol d’usuari específic, podeu canviar icones, etc. Així, com fer-ho? Comencem:

 1. Anar a Connectors -> Afegir nous
 2. Instal·leu i activeu el complement del Client Dash
 3. Desplaceu-vos a Configuració -> Client Dash
 4. A la segona pestanya, seleccioneu “Menús”
 5. Seleccioneu el rol d’usuari i feu clic a “Afegeix menú”

Aquí és on comença la vostra personalització. Un cop el plugin hagi acabat creant el vostre nou menú, veureu la pantalla tal com es veu ara mateix. Aquí podeu afegir o treure els elements del menú, escriviu etiquetes noves i fins i tot canvieu les icones estàndard. Tant si es tracta d’un tipus de publicació que voleu afegir com si és un enllaç personalitzat, Client Dash us permetrà fer-ho. Arrossegueu i deixeu anar els elements i creeu-vos un menú personalitzat que us farà treballar més ràpid.

Editor de menús d’administració

PREU: Gratuït / 19 $
DEMO

menu-editor-pro

Tot i que és més popular que el complement anteriorment esmentat, l’editor de menús d’Administració ofereix una versió gratuïta i premium, de manera que hauràs de comprar la llicència si vols totes les funcions addicionals. No hi ha grans diferències entre els connectors i l’editor de menús d’administració, també us permetrà reorganitzar el menú per a vosaltres mateixos o qualsevol altre rol d’usuari simplement arrossegant i deixant anar els menús i els submenús on els desitgeu..

Podeu canviar els drets d’accés, les icones i els títols de tots els menús, exportar-los i importar-los i fins i tot fer servir dreceres. Consulteu la demostració de la versió PRO per veure el poder real d’aquest complement.

 1. Instal·leu l’editor del menú Administrador i activeu-lo
 2. Desplaceu-vos a Configuració -> Editor de menús (PRO)
 3. Seleccioneu el rol d’usuari que vulgueu editar i configureu el menú que vulgueu
 4. Guardar canvis

Com canviar els colors als menús d’administració

Quan es tracta de la personalització, potser voldreu canviar la forma de semblar de la vostra administració. De manera predeterminada, hi ha 8 esquemes de colors que podeu triar pel vostre perfil. Però potser no us agraden els colors estàndard o voleu que coincideixin amb els colors del vostre lloc. I aquí és on voleu més opcions, veritat?

Hi ha diferents maneres de canviar els esquemes de color del vostre menú d’administrador. En aquesta part de l’article, us mostrarem dos complements que pot fer un gran treball: podeu instal·lar un complement senzill que afegirà vuit esquemes de colors més o jugarà amb el selector de colors a l’altre..

Esquemes de colors per a administradors

PREU: Gratuït

Esquemes de colors per a administradors

Si no necessiteu entrar en detalls i escollir cada color per si mateix, potser voldreu provar aquest complement senzill i gratuït. Simplement, heu d’instal·lar Esquemes i colors de l’administrador el complement afegirà automàticament 8 nous esquemes de colors que podeu trobar en les opcions de l’usuari:

 1. Instal·leu el complement Esquemes de colors d’Administració i activeu-lo
 2. Desplaceu-vos a Usuaris -> El vostre perfil
 3. A Esquema de color d’administració, tria un nou esquema que vulguis utilitzar

Generador d’esquema de color d’administrador de WordPress

PREU: Gratuït

El complement anteriorment esmentat només afegirà els esquemes de 8 colors, però si voleu controlar tots els colors del vostre esquema, necessitareu més opcions. Malauradament, aquest complement s’ha eliminat del lloc web original que us permetia triar colors directament del vostre navegador, però podeu descarregar-lo i instal·lar-lo manualment..

Seguiu els passos següents i tindreu un esquema de colors personalitzat d’administració en un minut o dos (o si us agrada, potser passareu una hora abans de trobar la combinació de colors perfecta).

 1. Descarregueu el generador d’esquema de color d’administrador de WordPress
 2. Instal·leu i activeu el complement
 3. Creeu esquemes personalitzats triant colors

Com canviar els colors als menús d’administració sense plugins

En lloc d’instal·lar plugins addicionals per canviar els colors als menús d’administració, en aquesta part, t’ensenyarem com canviar els esquemes de colors simplement posant el codi següent a les seves funcions.php i realment creeu un simple complement pel vostre compte.

Amb aquest codi, podeu triar els colors que vulgueu, però en lloc d’escollir-ne un des del selector de colors, haureu d’escriure els triplets hexadecimals del color. Podeu obtenir-los mitjançant qualsevol selector de colors que vulgueu, des de Paint fins a Photoshop o qualsevol selector de colors en línia.

 1. Vés al fitxer functions.php
 2. Enganxeu el codi següent al final:
 3. function adicional_admin_color_schemes () { // Obteniu el directori temàtic $ theme_dir = get_template_directory_uri (); //Oceà wp_admin_css_color ("aquíwpcolor", __ ("És It WP"), $ theme_dir. '/admin-colors/isitwp/colors.min.css', matriu ("# ed2a0c", "# 000000", "# 738e96", "# f2fcff") ); } add_action ("admin_init", "add_admin_color_schemes");
 4. Amb el següent fragment de codi, activeu el nou esquema de colors:
 5. function set_default_admin_color ($ user_id) { $ args = matriu ( 'ID' => $ user_id, 'admin_color' => 'isitwpcolor' ); wp_update_user ($ args);

  }
  add_action (“user_register”, “set_default_admin_color”);

  Malauradament, encara no ho hem fet. Després d’aquest pas, heu d’enganxar una altra funció per canviar l’etiqueta dels vostres esquemes de colors de nova creació per tal de que funcioni

 6. Enganxeu el codi següent:
function rename_fresh_color_scheme () { global $ _wp_admin_css_colors; $ color_name = $ _wp_admin_css_colors ['fresh'] -> nom; if ($ color_name == 'Default') { $ _wp_admin_css_colors ['fresh'] -> name = 'Fresh'; } retornar $ _wp_admin_css_colors; } add_filter ('admin_init', 'rename_fresh_color_scheme');

Aquest va ser l’últim pas per crear el vostre esquema de colors personalitzat sense instal·lar cap complement. Tot i que potser necessita un temps més, no us hauria d’importar aquell complement addicional instal·lat al vostre WordPress.

Conclusió

Tot i que la personalització del menú d’administració de WordPress no serà el primer que heu de fer a la vostra llista de tasques, és sens dubte una cosa que heu de tenir cura si aneu a treballar al vostre lloc durant un període de temps més llarg.. En tenir un menú personalitzat, diferents icones o conjunts de colors us poden ajudar a treballar més fàcilment. També crearà aquesta sensació única per a tots els usuaris que tinguin accés al backend.

Per tant, si teniu uns quants minuts per estalviar-vos, visiteu aquest article i modifiqueu els menús d’administració.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map