Modificați meniurile de administrare WordPress la nevoile dvs.

Modificați meniurile de administrare WordPress la nevoile dvs.


Fiecare meniu de administrator WordPress arată la fel după instalare. Acesta ar putea fi un lucru bun dacă lucrați pe diferite site-uri alimentate de iubitul nostru WordPress, dar dacă creați un blog pentru un client, poate doriți să modificați meniul admin pentru a obține un aspect unic.

Deși nu există atât de multe opțiuni pe tabloul de bord WordPress, puteți să schimbați lucrurile singuri cu ușurință. În ghidul de astăzi, vă prezentăm câteva sfaturi rapide care vă vor ajuta să modificați un meniu admin WordPress la nevoile dvs.:

 • Reorganizați meniul de administrator WordPress
 • Cum să personalizați meniul WordPress Admin
 • Cum să schimbați culorile în meniurile de administrare
 • Cum să schimbați culorile în meniurile admin fără pluginuri

Reorganizați meniul de administrator WordPress

După ce începeți să adăugați pluginuri și funcții noi în sistemul dvs. de blogging, veți continua să stivați pictogramele din meniul de administrare și puteți ajunge cu ușurință cu un meniu confuz în care autorii dvs. nu vor putea găsi postările lor sau o galerie pentru a adăuga imagini noi.

Atunci va începe să vă gândiți la rearanjarea pictogramelor. Și de aici un simplu plugin va fi un asistent excelent pentru dvs..

Manager Meniu Administrator

PRET: Gratuit

Manager Meniu Administrator

După ce instalați acest plugin gratuit și ușor, veți primi o singură opțiune. Și aceasta este opțiunea pentru editarea meniului.

Dacă apăsați butonul, meniul dvs. este în construcție și puteți muta elementele. Trageți și eliberați elementele din submeniu și creați un meniu care vi se potrivește cel mai bine. Doriți ca un link „Postare nouă” să fie chiar lângă „Pagina nouă”? Poti sa faci asta. De fapt, puteți rearanja elemente, pe cât doriți. Puteți trage un element de meniu de nivel superior într-un submeniu și invers, deci de ce nu ați avea elementul „Postare nouă” atârnat de unul singur, în loc să îl aveți într-un submeniu? E alegerea ta.

Dacă încă nu sunteți sigur de ce acest mic plugin este atât de fain, aruncați o privire videoclip demo.

Cum să personalizați meniurile de administrare WordPress

În timp ce frontendul WordPress este extrem de personalizabil și ai literalmente opțiuni nelimitate pentru site-ul tău, backend, adică Tabloul de bord WordPress este oarecum limitat și, practic, ești blocat cu ceea ce ai obținut.

Deoarece există pluginuri pentru aproape tot ce există în WordPress, de ce nu ar fi unul care să vă permită să personalizați zona de administrare? Ei bine, există și nu numai unul, desigur.

Dacă intrați în codare, s-ar putea să nu vă intereseze această parte a ghidului, deoarece nu vă vom arăta codul din spatele pluginului, ci vă vom oferi doar un ghid scurt despre cum puteți configura pluginuri și puteți schimba cu ușurință designul dvs. zona de administrare Dar probabil că vrei doar asta, nu-i așa?

Client Dash

PRET: Gratuit

Pentru început, poate doriți să modificați meniul de administrare pentru dvs. sau pentru orice alt utilizator. Acest lucru poate fi făcut cu ușurință cu acest plugin gratuit, unde aveți puterea de a schimba întregul meniu pe care îl vedeți în timp ce lucrați pe blogul dvs. WordPress. De exemplu, puteți adăuga noi elemente de meniu, puteți elimina cele de care nu aveți nevoie sau nu doriți să le faceți accesibile pentru un anumit rol de utilizator, puteți schimba pictogramele, etc. Deci, cum să faceți asta? Să începem:

 1. Mergi la Pluginuri -> Adăugare nou
 2. Instalați și activați pluginul Client Dash
 3. Navigheaza catre Setări -> Client Dash
 4. În a doua filă, alegeți „Meniuri”
 5. Selectați Rolul utilizator și faceți clic pe „Adăugați meniu”

De aici începe personalizarea. După ce pluginul a terminat crearea noului meniu, veți vedea ecranul așa cum arată acum. Aici puteți adăuga sau elimina elementele din meniu, tastați etichete noi și chiar puteți schimba pictogramele standard. Fie că este vorba de un tip de postare pe care doriți să îl adăugați sau poate de un link personalizat, Client Dash vă va permite să faceți asta. Trageți și fixați elementele și creați-vă un meniu personalizat care vă va face să lucrați mai repede.

Editorul meniului Admin

PRET: Gratuit / 19 $
DEMO

meniu-redactor-pro

Deși este mai popular decât pluginul menționat anterior, Admin Menu Editor vine în versiune gratuită și premium, așa că va trebui să cumpărați licența dacă doriți toate funcțiile suplimentare. Nu există diferențe mari între pluginuri și Editorul de meniu Administrator vă va oferi, de asemenea, posibilitatea de a rearanja meniul pentru dvs. sau orice alt rol de utilizator, pur și simplu prin glisarea și eliminarea meniurilor și a submeniurilor unde doriți.

Puteți schimba drepturile de acces, pictogramele și titlurile pentru toate meniurile, le puteți exporta și importa și chiar utiliza coduri scurte. Consultați demo-ul pentru versiunea PRO pentru a vedea puterea reală a acestui plugin.

 1. Instalați Editorul de meniu Admin și activați-l
 2. Navigheaza catre Setări -> Editor de meniu (PRO)
 3. Selectați Rolul utilizator pe care doriți să îl editați și configurați meniul după cum doriți
 4. Salvează modificările

Cum să schimbați culorile în meniurile de administrare

Când vine vorba de personalizare, este posibil să doriți să schimbați modul în care arată zona dvs. de administrare. În mod implicit, există 8 scheme de culori pe care le puteți alege pentru profilul dvs. Dar poate că nu vă plac culorile standard sau doriți ca acestea să se potrivească culorilor de pe site-ul dvs. Și de aici doriți mai multe opțiuni, nu?

Există o modalitate diferită de a schimba schemele de culori pentru meniul dvs. de admin. În această parte a articolului, vă vom arăta două pluginuri care poate face o treabă excelentă – puteți instala un plugin simplu care va adăuga încă opt scheme de culori sau se va juca cu selectorul de culori în celălalt.

Scheme de culori de administrare

PRET: Gratuit

Scheme de culori de administrare

Dacă nu trebuie să intrați în detalii și să alegeți fiecare culoare de unul singur, poate doriți să încercați acest plugin simplu și gratuit. Pur și simplu trebuie să instalați Admin Colors Schemes și pluginul va adăuga automat 8 noi scheme de culori pe care îl puteți găsi în opțiunile utilizatorului:

 1. Instalați pluginul Scheme de culoare Admin și activați
 2. Navigheaza catre Utilizatori -> Profilul tău
 3. În schema de culori Admin, alegeți o nouă schemă pe care doriți să o utilizați

Generator de scheme de culori WordPress Admin

PRET: Gratuit

Pluginul menționat anterior va adăuga doar acele 8 scheme de culori, dar dacă doriți să controlați fiecare culoare din schema dvs., veți avea nevoie de mai multe opțiuni. Din păcate, acest plugin a fost eliminat de pe site-ul original, ceea ce vă permite să alegeți culori direct din browser-ul dvs., dar puteți totuși să descărcați acest plugin și să îl instalați manual.

Urmați următorii pași și veți avea o schemă de culori personalizată de administrator într-un minut sau doi (sau dacă sunteți ca noi, s-ar putea să petreceți o oră înainte de a găsi combinația perfectă de culori).

 1. Descărcați generatorul de scheme de culori WordPress Admin
 2. Instalați și activați pluginul
 3. Creați scheme personalizate prin alegerea culorilor

Cum să schimbați culorile în meniurile admin fără pluginuri

În loc să instalați pluginuri suplimentare pentru schimbarea culorilor în meniurile de administrare, în această parte, vă vom învăța cum să schimbați schemele de culori pur și simplu introducând următorul cod în funcțiile dvs..php și creează de fapt un simplu plugin pe cont propriu.

Cu acest cod, puteți alege orice culori doriți, dar în loc să alegeți una dintre selecționatorul de culori, va trebui să scrieți triplete hexadecimale ale culorilor. Puteți obține aceste utilizând orice selecționator de culori doriți – de la Paint la Photoshop sau orice selector de culori online.

 1. Accesați fișierul dvs. funcții.php
 2. Lipiți următorul cod la sfârșit:
 3. function adicional_admin_color_schemes () { // Obțineți directorul tematic $ theme_dir = get_template_directory_uri (); //Ocean wp_admin_css_color ('aiciwpcolor', __ ('Este WP'), $ theme_dir. '/Admin-colors/isitwp/colors.min.css', tablou („# ed2a0c”, „# 000000”, „# 738e96”, „# f2fcff”) ); } add_action ('admin_init', 'adicional_admin_color_schemes');
 4. Cu următoarea bucată de cod, faceți ca noua dvs. schemă de culori să fie activă:
 5. function set_default_admin_color ($ user_id) { $ args = array ( 'ID' => $ user_id, 'admin_color' => 'isitwpcolor' ); wp_update_user ($ args);

  }
  add_action („user_register”, „set_default_admin_color”);

  Din păcate, nu am terminat încă. După acest pas, trebuie să inserați o altă funcție pentru a modifica eticheta schemelor de culori nou create pentru a face să funcționeze

 6. Lipiți următorul cod:
function rename_fresh_color_scheme () { global $ _wp_admin_css_colors; $ color_name = $ _wp_admin_css_colors ['fresh'] -> nume; if ($ color_name == 'Implicit') { $ _wp_admin_css_colors ['fresh'] -> name = 'Fresh'; } returna $ _wp_admin_css_colors; } add_filter ('admin_init', 'rename_fresh_color_scheme');

Acesta a fost ultimul pas în crearea schemei dvs. de culori personalizate, fără să instalați pluginuri suplimentare. Deși a consumat mai mult timp, nu va trebui să vă pese de acel plugin suplimentar instalat pe WordPress.

Concluzie

Deși personalizarea meniului de administrare WordPress nu va fi primul lucru din lista de activități, este cu siguranță ceva de care ar trebui să aveți grijă dacă veți lucra pe site-ul dvs. o perioadă mai lungă de timp. Având un meniu personalizat, diferite pictograme sau seturi de culori vă pot ajuta să lucrați mai ușor. De asemenea, va crea acel sentiment unic pentru toți utilizatorii care au acces la backend.

Așadar, dacă mai aveți câteva minute de rezervă, parcurgeți acest articol și modificați-vă meniurile de admin.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map