Modificați funcțiile de căutare ale site-ului dvs. WordPress

Modificați funcțiile de căutare ale site-ului dvs. WordPress


Odată ce începeți să scrieți și să acumulați mai mult decât doar câteva articole, sperăm să obțineți mai mulți vizitatori să vă viziteze site-ul. Și atunci când ajung acolo, vizitatorii dvs. vor dori doar cel mai bun conținut și acest lucru este adevărat doar dacă sunt interesați de subiect. Așadar, chiar dacă restrângeți câmpul și scrieți doar despre, să zicem jocuri pe PC și nu toate jocurile video, oamenii nu vor fi în continuare interesați de fiecare articol pe care l-ați scris până acum..

Pe lângă legături și recomandări ale dvs. sau ale altor vizitatori, veți dori să le oferiți utilizatorilor puterea de a căuta pe site-ul dvs..

În același mod în care oamenii caută pe Google pentru a ajunge pe site-ul dvs., doriți să le poată căuta și pe blogul dvs. Da, există o caracteristică implicită de căutare deja integrată în WordPress. Dar dacă ați încercat să lucrați cu acesta, ați observat probabil că nu este la fel de bun pe cât v-ați imaginat, deși s-a îmbunătățit de-a lungul anilor.

Deci, pentru a îmbunătăți funcția de căutare, în acest articol, urmează să vă arătăm:

 • Cele mai bune pluginuri de căutare pentru WordPress
 • Cum se poate modifica barele URL de căutare implicite
 • Cum să cauți postări exclusiv după titlurile lor
 • Cum să îmbunătățiți funcția de căutare și să găsiți rezultate într-o anumită categorie
 • Cum se pot defini categoriile pentru rezultatele căutării WordPress
 • Cum se exclud toate paginile sau postările
 • Cum să excludem doar unele pagini sau postări
 • Cum să permiteți utilizarea căutării vocale în WordPress

Cele mai bune pluginuri de căutare pentru WordPress

Cu varietatea de pluginuri WordPress, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la modificarea funcției de căutare. Există numeroase pluginuri grozave care vă vor extinde posibilitățile de căutare și veți prezenta cu mândrie căsuța de căutare pe site-ul pe care îl dețineți.

Dacă faceți totul bine, utilizatorii vor tasta ceea ce doresc în noua căsuță de căutare și vor obține rezultatele așteptate. Să vedem acum unele dintre cele mai bune pluginuri de căutare WordPress pe care le puteți instala în câteva minute.

Căutare Google WP

PRET: Gratuit

Căutare Google WP

Să începem cu un plugin care vă va ajuta să obțineți puterea motorului de căutare Google pe site-ul dvs. web. Acest plugin gratuit vă va ajuta să configurați o casetă de căutare Google pe care o puteți plasa cu ușurință pe site-ul dvs. ca widget.

Va trebui să înregistrați un cont de căutare personalizat Google, să obțineți ID-ul și pluginul va face restul. Apoi, vizitatorii dvs. vor putea căuta pe site-ul dvs. sau pe întregul web, în ​​funcție de setările dvs., sau chiar de a căuta imagini doar dacă decideți acest lucru. Puteți personaliza multe funcții de căutare, puteți aplica machete personalizate, schimba culorile, fonturile, miniaturile și multe altele.

 • Rezultate alimentate de Google
 • Link direct către Google Analytics
 • Completare automată

Căutare Swiftype

PRET: Gratuit

Căutare Swiftype

Acest plugin modern este deja folosit de multe site-uri web populare care i-au recunoscut puterea. Nu numai Swiftype prezintă unul dintre cei mai buni algoritmi de căutare care vă vor oferi rezultate semnificative, dar vă oferă o perspectivă detaliată a tuturor căutărilor efectuate pe site-ul dvs. Cu această caracteristică, puteți găsi cu ușurință cele mai bune cuvinte cheie pentru site-ul dvs. web și puteți îmbunătăți conținutul și rezultatele căutării.

Pluginul va înlocui căutarea standard WordPress, iar după ce ați creat un cont gratuit, puteți personaliza Swiftype pentru a-l face cât mai bine pentru site-ul dvs. Dacă aveți o aplicație mobilă care afișează conținut de pe blogul dvs., puteți ajuta vizitatorii dvs. mobili să caute conținutul și mai ușor cu SDK-ul mobil.

 • Interfață drag and drop
 • Completare automată
 • Analize detaliate

SearchWP

PRET: De la 49 USD

SearchWP

SearchWP este un alt plugin popular WordPress care va fi un înlocuitor excelent pentru căutarea WP implicită. După instalare, nu va trebui să faceți față unei configurații dificile, dar în schimb, o puteți configura pentru a funcționa cu câmpuri personalizate și tipuri de postare, diferite taxonomii etc..

Pluginul funcționează excelent cu diferite tipuri de media, astfel că va găsi cu ușurință videoclipuri, documente PDF, audio și multe altele. Algoritmii săi au relevanță pentru cuvintele cheie din articolele tale, astfel încât, de exemplu, un cuvânt care se găsește în titlu va avea un impact mai mare asupra rezultatului căutării decât unul găsit în articol, comentariu sau bara laterală. Dezvoltatorii vor dori posibilitățile de extindere a funcționalităților pluginului, în timp ce puteți instala, de asemenea, diferite extensii.

Vă puteți aștepta la statistici detaliate ale rezultatelor căutării, astfel încât să puteți lucra pe conținutul pe care îl caută oamenii. În prezent, există trei licențe diferite din care puteți alege, începând de la 49 USD pe an.

 • Controlul greutății cuvântului cheie
 • Căutați media ca video, audio și PDF
 • Analize detaliate

Relevanssi

PRET: Gratuit / de la 49,95 USD

Relevanssi

Relevanssi poate părea ca ceva relevant. De fapt, este, deoarece Relevanssi este un cuvânt finlandez pentru relevant. Acest plugin va înlocui motorul dvs. de căutare WordPress implicit și îl va îmbunătăți. Pentru a continua povestea despre numele pluginului, Relevanssi va sorta rezultatele dvs. în funcție de relevanța sa, nu de dată. Și aceasta este doar prima caracteristică de pe lista lungă. Acest plugin puternic poate potrivi cuvinte parțiale (potrivire fuzzy), vă va permite să căutați fraze sau vă va permite să căutați doar un termen.

Creați extrase personalizate, evidențiați rezultatele în documente și faceți multe, mult mai multe cu acest plugin minunat. Relevanssi poate căuta prin comentarii, etichete și tipuri de postări personalizate. Acesta vă va oferi, de asemenea, puterea de a selecta greutatea pentru titluri, etichete și comentarii și, astfel, îmbunătățiți căutarea.

Una dintre numeroasele caracteristici pe care am dori să le accentuăm este funcția de sugestie, care va oferi utilizatorilor întrebări de căutare similare – ceva de genul cunoscut al Google „Ai vrut să spui?” sugestie. Relevanssi oferă multe altele, iar aceasta este doar o versiune gratuită despre care vorbim. Dacă aveți nevoie de mai multe, în special dacă executați un site multizual, ar trebui să aruncați o privire asupra unei versiuni premium.

 • Potrivire fuzzy
 • Evidențiați termenii de căutare în documente
 • Rezultate căutare bazate pe sugestii

SearchIQ

PRET: Gratuit / 159 USD / lună

SearchIQ

SearchIQ este un alt excelent plugin de căutare WordPress care oferă utilizatorilor o experiență de căutare îmbunătățită. Cu o logică puternică de căutare, analiză semantică avansată, gestionarea erorilor și multe astfel de funcții, SearchIQ direcționează utilizatorii către rezultatele pe care le căutau. SearchIQ este destul de ușor de instalat și personalizat.

Noțiuni introductive necesită crearea unui cont pe SearchIQ, instalați și activați pluginul, copiați cheia API din tabloul de bord SearchIQ și introduceți cheia API în wp backend. Versiunea gratuită este disponibilă cu caracteristici de bază și pentru companii care au nevoie de funcții avansate, cum ar fi PDF, CDN, Facet sau branding personalizat, pachetele plătite pot fi abonate.

Nu numai că puteți căuta în pagini, postări, câmpuri de sistem implicite WordPress, câmpuri personalizate definite de utilizator, atribute de produse și taxonomii, PDF-uri și extrase. Dar tabloul de bord al SearchIQ include, de asemenea, date de analiză în timp real, care vă ajută să înțelegeți comportamentul de căutare al utilizatorului dvs., astfel încât să puteți optimiza mai bine strategia de conținut.

Căutați totul

PRET: Gratuit

Căutați totul

Un alt excelent înlocuitor gratuit pentru căutarea dvs. WP implicită este cu siguranță pluginul Search Everything. Îți va îmbunătăți rezultatele căutării fără modificarea șabloanelor. Puteți configura acest lucru pentru a căuta aproape tot ce există în WordPress, inclusiv în pagini, extrase, schițe, atașamente, comentarii, etichete și chiar câmpuri personalizate. În afară de aceasta, sunteți liber să lăsați pagini și să nu postați în rezultatele căutării.

Acest plugin vine cu un mic ajutor numit Cercetare Tot ceea ce va căuta conținutul dvs. în timp ce scrieți un nou articol și vă va oferi posibilitatea de a face legătura imediat la alt conținut. Dacă doriți să cercetați, chiar mai mult, funcția de căutare a energiei vă va ajuta să găsiți conținut pe Internet. Dacă sunteți în curs, instalați și activați pluginul fără să vă uitați măcar la pagina de setări și veți avea un motor de căutare îmbunătățit și funcțional în câteva minute..

 • Excludeți conținutul în care nu doriți să fie căutat
 • Cercetare Totul și Căutarea puterii incluse
 • Nu modifică paginile de șablon

Modificați slug-ul URL de căutare implicit în WordPress

Cu excepția cazului în care site-ul dvs. web este un site de o singură pagină care conține doar numele companiei dvs. și informațiile de contact, dacă ne întrebați, o caracteristică de căutare este o caracteristică obligatorie. Nu contează dacă începeți doar un blog WordPress sau aveți deja mii de postări și pagini pe site-ul dvs., indiferent dacă scrieți ca hobby sau câștigați bani din blogul dvs., trebuie să faceți totul pentru a vă menține vizitatorii pe site . Oferirea acestora printr-un mod ușor și rapid de căutare prin site-ul dvs. web este cu siguranță unul dintre lucrurile cruciale de care ar trebui să aveți grijă.

Nu contează dacă utilizați motorul de căutare încorporat WordPress sau dacă ați instalat altul, trebuie să aveți grijă de rezultatele căutării.

Deși puteți face multe lucruri despre funcția dvs. de căutare, este posibil să fi uitat de un lucru simplu, dar important. Da, vorbim despre acel slug URL care apare în bara de adrese odată ce căutarea a returnat pagina de rezultate.

În mod implicit, WordPress folosește o versiune care nu este ușor de utilizat. Nu numai că vizitatorul tău va găsi acel ciudat ciudat, dar poate dăuna și SEO-ului tău. Mai bine spus, vă puteți ajuta SEO-ul prin schimbarea leneșului în ceva inteligibil atât pentru oameni, cât și pentru mașini.

Dacă ați încercat să căutați pe site-ul dvs. web, ați putea vedea acel slug ciudat /? S = termen care apare în bara de adrese. În această parte, urmează să vă arătăm cum puteți schimba asta în orice doriți. De exemplu, suntem pe cale să schimbăm „/? S = termenul“ în “/termen de căutare” care va fi mai ușor de reținut și de utilizat.

 1. Funcții deschise.php
 2. Copiați și lipiți următoarele:
 3. function feed_dir_rewrite ($ wp_rewrite) {
  $ feed_rules = array ('căutare /(.+)' => 'index.php? s ='. $ wp_rewrite-> preg_index (1));
  $ wp_rewrite-> reguli = $ feed_rules + $ wp_rewrite-> reguli;
  }
  add_filter ('generate_rewrite_rules', 'feed_dir_rewrite');
  
 4. Modificați URL-ul de destinație din a treia linie în ceea ce vă place
 5. Salvează modificările

După ce ați făcut aceste modificări în fișierul funcții.php, puteți încerca noul tăuț URL. Nu vă faceți griji; dacă un plugin sau un utilizator au încercat să obțină acces la rezultatul căutării dvs., navigând în bara de adrese URL vechi, site-ul dvs. web nu va returna o eroare, ci pur și simplu redirecționează rezultatul căutării către noua adresă URL.

Dacă doriți să schimbați slug-ul în ceva unic, puteți face asta pe a treia linie a codului.

Acesta va accesa pagina cu rezultatele căutării www.yourdomain.com/search/search-term

Acum puteți să vă relaxați și să nu vă mai gândiți la modul în care rezultatele căutării sunt afișate utilizatorilor dvs., precum și la căutarea motoarelor de căutare care acum se vor înghesui mai ușor prin aceste rezultate. De asemenea, nu este oare ceva mai firesc să vezi întregul cuvânt „căutare” în loc de acel semn ciudat de întrebare urmat de litera „s”? Spune-ne ce crezi.

Căutați postări exclusiv după titlurile lor

Dacă utilizați în continuare motorul de căutare implicit WordPress, mai devreme sau mai târziu veți dori să modificați modul în care funcționează. Cu toate că nu este nimic greșit în modul în care își caută postările, este posibil să doriți să limitați căutarea la titluri.

În loc să parcurgi tot conținutul, această mică funcție va căuta doar prin titluri de postare. În unele cazuri, acest lucru vă poate ajuta cu adevărat să obțineți rezultate de căutare mai curate și mai rapide:

 1. Funcții deschise.php
 2. Copiați și lipiți acest cod:
 3. funcție __search_by_title_only (căutare $ și $ wp_query)
  {
  global $ wpdb;
  if (gol (căutare $)) {
  returnare $ cautare; // sări peste procesare - nici un termen de căutare în interogare
  }
  $ q = $ wp_query-> query_vars;
  $ n =! gol ($ q ['exact'])? '': '%';
  $ căutare =
  $ searchchand = '';
  foreach ((array) $ q ['search_terms'] ca termen $) {
  $ termen = esc_sql ($ wpdb-> esc_like (termenul $));
  $ search. = "{$ searchchand} ($ wpdb-> posts.post_title LIKE '{$ n} {$ termen} {$ n}')";
  $ searchchand = 'ȘI';
  }
  if (! goală ($ căutare)) {
  $ căutare = "ȘI ({$ căutare})";
  if (! is_user_logged_in ())
  $ search. = "AND ($ wpdb-> posts.post_password = '')";
  }
  returnare $ cautare;
  }
  add_filter ('posts_search', '__search_by_title_only', 500, 2);
 4. Salvează modificările

După modificări, puteți deschide site-ul dvs. web și puteți începe o nouă căutare. Pentru a vă asigura că totul funcționează așa cum trebuie, ar trebui să încercați să căutați un cuvânt pe care îl cunoașteți este unul dintre titlurile dvs. de postare care ar trebui să returneze postarea în pagina cu rezultate. Dacă încercați să căutați un cuvânt sau un termen complet care nu este conținut în niciun titlu pe care l-ați publicat, rezultatele căutării vor rămâne goale.

Și de fapt este tot ce există. Dacă vreodată decideți că doriți înapoi vechea căutare, pur și simplu ștergeți sau comentați funcția.

Îmbunătățiți funcția de căutare și găsiți rezultate într-o categorie

Funcția implicită de căutare în WordPress este din ce în ce mai bună cu fiecare actualizare. Puteți include cu ușurință funcția de căutare pe blogul dvs. și puteți permite oamenilor să găsească cu ușurință conținutul dorit. Dar dacă nu ați făcut nicio modificare a funcției, rezultatele căutării vor afișa tot ceea ce se referă la interogare. Și aceasta ar putea fi o problemă dacă aveți mult conținut, deoarece oamenii vor avea tone de text în paginile cu rezultate care nu le vor ajuta foarte mult.

Îmbunătățirea funcției de căutare WordPress

În această parte a articolului, vă vom arăta cum să permiteți vizitatorilor dvs. să caute doar în anumite categorii pe care le puteți defini în cod sau pentru a permite vizitatorilor să le selecteze pe cele din lista verticală.

Selectați categoriile în avans:

În primul rând, vă vom arăta codul care va crea o nouă casetă de căutare. Cu acest cod, nu veți permite oamenilor să selecteze categorii pentru căutarea lor, dar veți defini categorii în cadrul codului. Acest lucru vă poate ajuta cu categorii speciale care au nevoie de o casetă de căutare separată.

De exemplu, este posibil să aveți o categorie care conține doar recenzii pentru smartphone-uri în ea. Cu acest cod, puteți permite oamenilor să caute doar prin acea categorie, astfel încât rezultatele căutării să nu încarce informații despre electrocasnice sau alte lucruri pe care le aveți pe site. Are sens, corect?

 1. Deschideți o pagină în care doriți să apară caseta de căutare sau să creați un nou widget din ea
 2. Copiați și lipiți următorul cod:
 3. 
  
 4. Modificați valoarea din cel de-al treilea tip de intrare în codul de categorie pe care doriți să îl căutați
 5. Salvează modificările

După ce ați făcut aceste modificări, va apărea o nouă casetă de căutare și vă va permite să căutați prin categorie ce ID ați introdus în codul de mai sus. Dacă doriți să căutați prin mai multe categorii, pur și simplu adăugați mai multe ID-uri introducând numere separate prin virgule.

În timp ce aceasta poate fi o soluție excelentă în unele cazuri, vor exista momente în care veți dori să afișați o listă de categorii și să permiteți vizitatorilor să aleagă de unde să caute.

Permiteți vizitatorilor să aleagă o categorie din care să caute:

Urmând același exemplu în care aveți categorii precum smartphone-uri, computere desktop, laptopuri, electrocasnice etc., de ce nu ați permite unui vizitator să aleagă unul dintre acestea și să caute doar prin categoria „laptopuri”, de exemplu?

În rândurile următoare, vă vom arăta cum puteți face asta:

 1. Deschide sidebar.php sau oriunde vrei să apară caseta de căutare
 2. Copiați și lipiți codul:
 3. Modificați categoriile sub valorile opțiunii. Scrieți o linie de categorii în valoare și un nume între etichete
 4. Salvează modificările

Afișați automat toate categoriile din listă:

Dacă doriți să afișați toate categoriile și nu doriți să vă faceți griji cu privire la adăugarea sau eliminarea acestora din acest cod, după ce le adăugați / ștergeți în panoul de admin, utilizați acest cod între Etichete:

slug, ""> ', $ categoria-> nume, "\ N ";
}
?>

Acest cod va genera o listă cu toate categoriile disponibile.

Si asta e. Acum puteți adăuga cu ușurință una sau mai multe categorii pe care vizitatorii dvs. le pot căuta cu ușurință. Indiferent dacă doriți ca oamenii să selecteze singuri categoria sau doriți să le specificați pe cele din cod, sunteți acoperit.

Definirea categoriilor pentru rezultatele căutării WordPress

În mod implicit, WordPress caută totul pe site-ul dvs. Dacă un utilizator tastează un cuvânt sau întreaga frază într-o căsuță de căutare, va obține rezultate de pe întregul site web și care include postări, pagini, categorii și etichete, titluri și conținut etc. Dacă nu ați instalat niciun alt sistem de căutare sau ați făcut deja modificări, poate doriți să modificați caseta de căutare implicită.

Căutați categoria în WordPress

Dacă doriți să modificați caseta de căutare care există deja în WordPress și să definiți categoriile care vor fi incluse în paginile cu rezultate, puteți adopta o abordare puțin diferită.

În această parte, urmează să vă arătăm cum să faceți asta. Puteți adăuga sau elimina cu ușurință categorii din cod și puteți decide care dintre voi nu doriți în rezultatele căutării dvs..

Adăugați sau eliminați categoriile din rezultatele căutării:

 1. Funcții deschise.php
 2. Copiați și lipiți codul.
 3. function searchcategory ($ interogare) {
  if ($ query-> is_search) {
  $ Query-> Set ( 'pisică', '1,4,6');
  }
  returna $ interogare;
  }
  add_filter ( 'pre_get_posts', 'searchcategory');
  
 4. Adăugați ID-ul categoriilor pe cele 3rd linia
 5. Salvează modificările

Acum că ați făcut modificările, rezultatele căutării vor primi informații doar din categoriile specificate, în timp ce celelalte vor fi excluse. După cum vedeți, puteți adăuga cu ușurință categorii pe listă; puteți avea o singură categorie dacă doriți sau puteți seta atâtea dorințe pentru vizitatorii dvs. pentru a putea căuta. Pur și simplu scrieți codurile de categorie separate prin virgule.

Dacă singurul dvs. obiectiv este să excludeți o categorie sau două din rezultatele căutării, o puteți face mult mai repede; în loc să tastați toate categoriile pe care doriți să le includeți, puteți exclude una prin tastarea unui semn minus (-) în fața ID-ului de categorie. De exemplu, dacă doriți să excludeți o categorie care are ID = 1, a treia linie de cod ar arăta astfel:

$ Query-> Set ( 'pisică', '- 1');

Acolo te duci. Acum puteți gestiona rezultatele căutării mai eficient.

Excludeți paginile sau postările din căutarea dvs. WordPress

În cele mai multe cazuri, veți dori ca vizitatorii dvs. să poată căuta prin mesajele dvs., în timp ce rezultatele care provin din pagini pot distrage doar un „căutător” tipic. Dacă paginile dvs. conțin informații de contact, hărți, informații despre autor etc., probabil că nu aveți nevoie de aceste pagini pentru a fi incluse în rezultatele căutării.

Cum să excludeți paginile din căutarea WordPress

Deși nu există un mod ușor de a spune WordPress să excludă un tip de postare din rezultatele căutării, va trebui să faceți acest lucru singur:

 1. Funcții deschise.php
 2. Copiați și inserați următorul cod în fișier:
 3. funcție SearchFilter ($ interogare) {
  if ($ query-> is_search) {
  $ interogare-> set ('tip_publicare', 'pagină');
  }
  returna $ interogare;
  }
  
  add_filter ( 'pre_get_posts', 'SearchFilter');
 4. Salvează modificările

După ce ați făcut modificările și le-ați salvat, sunteți liber să vizitați site-ul dvs. web și să testați motorul de căutare. Dacă totul este în regulă, nu ar trebui să puteți găsi nicio informație din paginile dvs. în rezultatele căutării, adică, excludeți cu succes paginile din rezultatele căutării WordPress.

Cum să excludeți postările din căutarea WordPress

În introducere, v-am spus că WordPress parcurge postări și pagini și presupunem că nu doriți să apară paginile în rezultate. Dar dacă nu doriți postări să fie inclus în acele rezultate? Dacă da, puteți face o simplă modificare a codului și exclude postările în loc de pagini:

Din nou, va trebui să repetați cei 3 pași simpli arătați mai sus, dar cu o simplă schimbare în linia # 3. În loc să setați tipul de post pe „pagină”, Trebuie să o setați pe„posturi„:

$ interogare-> set ('post_type', 'postări');

Nu uitați să salvați totul și ați terminat.

Excludeți paginile / postările din rezultatele căutării cu un plugin

În loc să lucrezi cu codul, îți vom arăta un plugin care poate face același lucru pentru tine și va face totul mult mai ușor de utilizat.

Exclude căutarea

PRET: Gratuit

Exclude căutarea

Pluginul pe care l-am folosit pentru job este Search Exclude. Utilizarea pluginului nu ar putea fi mai ușoară:

 1. Navigheaza catre Pluginuri-> Adăugare nou
 2. Caută „Exclude căutarea”
 3. Instalați și activați pluginul
 4. Accesați oricare dintre mesajele și paginile dvs.
 5. În panoul din partea dreaptă, găsiți a „Exclude căutarea” caseta de selectare unde puteți decide dacă doriți ca postarea / pagina să fie excluse sau nu din rezultatele căutării.

După ce ați exclus mai multe postări / pagini, puteți găsi cu ușurință lista de articole excluse în setările pluginului (Setări-> Căutare Exclude). În listă, puteți folosi din nou caseta de selectare pentru a schimba starea unei postări / pagini.

Cum să excludeți doar unele pagini / postări din rezultatele căutării dvs.

Nu contează dacă doar o pagină, două sau zece pe care doriți să le excludeți din afișarea în rezultatele căutării, puteți face acest lucru cu ușurință prin implementarea codului. Înainte de a grăbi copierea lipirii codului în fișierul funcții.php, vă sugerăm să pregătiți paginile care nu doriți să fie afișate în rezultatele căutării. Veți avea nevoie de ID-uri de pagină:

 1. Mergi la Pagini-> Toate paginile
 2. Găsiți pagina pe care doriți să o excludeți și faceți clic pe „Editați”
 3. În bara de adrese, localizați „post = 6” sau ceva similar în care numărul va reprezenta un ID de pagină
 4. După ce ați pregătit numerele de identificare ale paginilor, sunteți gata pentru cod:

 5. Accesați fișierul funcție.php și deschideți-l
 6. Copiați și lipiți următorul cod:
 7. function jp_search_filter ($ interogare) {
  if ($ query-> is_search && $ query-> is_main_query ()) {
  $ query-> set ('post__not_in', array (1,2,3,4,5,6));
  }
  }
  
  add_action ('pre_get_posts', 'jp_search_filter');
 8. Pe linia 3, schimbați numerele din paranteze la numere de identificare pe care le-ați citit de pe pagină. În acest exemplu, am exclus 6 pagini cu ID-urile respective de la 1 la 6.
 9. Salvați modificările și ați terminat

După ce ați instalat codul, puteți să îl editați după cum este necesar. Dacă pe viitor trebuie să includeți una dintre pagini, ștergeți pur și simplu numărul de identificare din cod. Același lucru este valabil și pentru adăugarea mai multor pagini la „coșul exclus”. Dacă, de exemplu, creați o pagină nouă pe care nu doriți să o afișați în rezultatele căutării, nu ezitați să adăugați numărul de identificare la cod.

După ce smartphone-urile au devenit o parte importantă a vieții noastre, căutarea vocală s-a îmbunătățit rapid. Deși niciodată perfectă, căutarea a ceva pe smartphone-uri a făcut ca lucrurile să numească o persoană să fie o sarcină mult mai ușoară. Da, trebuie totuși să fii foarte atent la pronunție, deoarece s-ar putea să suni la cineva pe care nu-l dorești sau discursul tău la text ar putea ajunge la ceva care să nu fie chiar apropiat de ceea ce tocmai ai vorbit. De asemenea, a pune întrebări stupide lui Siri este întotdeauna distractiv, corect?

Nu contează dacă îți place sau nu, multe persoane folosesc funcționalitatea de căutare vocală pe telefoanele lor. Prin urmare, de ce nu i-ai permite vizitatorilor să caute pe site-ul tău în același mod?

Poate că nu știați că puteți face asta cu WordPress sau nu știați cum să o faceți, dar acum nu veți avea o scuză.

În loc de cod, iată un plugin care vă va extinde căutarea WordPress.

Căutare vocală

PRET: Gratuit

Căutare vocală

Înainte de a descărca și instala pluginul, este important să știți că acesta va funcționa doar cu Chrome și Safari. Dacă sunteți de acord cu faptul că pluginul nu funcționează în niciun alt browser, acesta va oferi vizitatorilor dvs. posibilitatea de a căuta conținutul folosind propria lor voce..

Prin instalarea pluginului, nu treceți peste textul de introducere a textului – dacă un utilizator dorește să utilizeze caseta de căutare într-un mod standard tastând-o, ar trebui să știți că funcționalitatea este intactă.

De asemenea, pluginul ar trebui să funcționeze cu orice alt plugin de căutare pe care l-ați instalat, astfel încât să fiți liber să încercați cu pluginuri precum Relevanssi sau Search All.

 1. Mergi la Pluginuri-> Adăugare nou
 2. Căutare „Căutare vocală”
 3. Instalați și activați pluginul

Asta e. După activarea pluginului, ar trebui să puteți utiliza căutarea vocală fără probleme. Cum vă place această caracteristică?

Înveliți

Cu excepția cazului în care aveți un site web simplu de broșură sau ceva similar cu acesta, trebuie doar să aveți o funcție de căutare funcțională încorporată pe site-ul dvs. WordPress. Dacă este un blog care se actualizează în mod regulat, nu există scuze.

În acest ghid, v-am arătat cum puteți modifica funcția implicită de căutare WordPress. Dacă nu vă place, există mai multe pluginuri care pot înlocui funcția de căutare standard în câteva minute. Indiferent care este alegerea dvs., îmbunătățiți site-ul dvs. WordPress îmbunătățind funcția de căutare.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Liked Liked