La guia Ultimate cPanel per a principiants de WordPress

cpanel-guide-wordpress-1.png


Tots els blocs o llocs web, inclòs un de WordPress, necessiten un proveïdor d’allotjament. Un cop decidiu en qui confiaràs, iniciaràs un bloc i instal·larà WordPress. Com probablement ja sabeu, gestionar un lloc requereix tant de temps com d’habilitat. WordPress us pot ajudar molt amb el vostre bloc, però quan es tracti del vostre servidor, necessitareu una ajuda diferent. I aquí és on entra cPanel per ajudar-vos.

cPanel és un tauler de control basat en Linux dissenyat específicament per a la gestió d’allotjament web. Aquest potent panell consta de nombroses eines que us ajudaran a gestionar el vostre lloc web des de diversos aspectes. Té una interfície gràfica fàcil d’utilitzar i intuïtiva i, fins i tot, els usuaris de primera vegada no tindran problemes per realitzar tasques específiques mitjançant cPanel. Tu pots Més informació sobre cPanel a les seves pàgines de Viquipèdia.

Com que aquest tauler de control ha esdevingut tan popular que pràcticament totes les empreses de hosting l’utilitzen, tard o d’hora haureu d’aprendre a fer algunes coses bàsiques amb ell. En lloc de passar tots els detalls sobre aquest enorme panell, ens centrarem en els principiants de WordPress.

Taula de continguts

 1. Introducció
 2. Fitxers
  1. Carregueu temes / plugins a través del Gestor de fitxers
  2. Creeu un compte FTP nou
  3. Creeu una còpia de seguretat ràpida
  4. Restaure una còpia de seguretat
  5. Crea miniatures a partir d’imatges
  6. Escala d’imatges
  7. Convertiu imatges a un format diferent
 3. Bases de dades
  1. Creeu la vostra primera base de dades
  2. Creeu bases de dades addicionals
  3. Creeu una taula en una base de dades
  4. Exporta
  5. Importa
  6. Permet l’accés remot
 4. Dominis
  1. Crea un domini addon
  2. Crea subdomini
  3. Crea àlies
  4. Redireccionar un domini
 5. Correu electrònic
  1. Creeu un compte de correu electrònic nou
  2. Accediu a l’aplicació Webmail
  3. Afegiu el vostre correu electrònic a una aplicació d’escriptori
 6. Mètriques
 7. Seguretat
  1. IP de bloc
  2. Activa la protecció d’enllaç directe
  3. Activa la protecció Leech
  4. Activa ModSecurity
 8. Programari
  1. Com instal·lar WordPress
 9. Preferències
  1. Canvieu la contrasenya del cPanel
  2. Canviar l’idioma
  3. Canvia la informació de contacte
  4. Afegeix un usuari nou

Introducció

Per iniciar la sessió al vostre compte, haureu d’introduir el nom d’usuari i la contrasenya. Això serà diferent de les vostres credencials de WordPress; Els detalls del compte se li envien per correu electrònic just després de pagar el vostre allotjament. I després d’iniciar la sessió, pot començar la diversió.

Per iniciar la sessió a cPanel, visiteu https://www.yourdomain.com:2083 o https: // servidor-ip-adreça: 2083

El primer que notareu és la pàgina principal que és una llar de totes les eines accessibles. Al costat esquerre, us adonareu Giny d’estadístiques on podeu trobar tots els detalls bàsics sobre el vostre servidor. Aquí podreu veure el vostre domini i la ubicació del directori principal, informació sobre l’últim accés, informació sobre l’ús del disc, compte de correu i diverses altres estadístiques que sempre són bones per conèixer..

A la part dreta, trobareu totes les eines agrupades en diverses categories. Aquestes categories es poden arrossegar i deixar caure per tal de reordenar-les, i podeu trobar algunes coses realment útils per al vostre lloc de WordPress. Per tant, anem a desglossar el cPanel en aquestes categories.

Fitxers

Fitxers cPanel

Totes les eines que necessiteu per treballar amb fitxers es trobaran en aquest grup. Per començar, aquí podreu controlar els comptes FTP que necessiteu per a la instal·lació manual de WordPress. Podeu afegir comptes nous, canviar les contrasenyes, controlar les quotes i fer pràcticament tot allò que sigui FTP. Quan treballis en un projecte més gran, de vegades hauràs de vigilar Connexions FTP i veure qui està connectat a quin compte FTP. Si seguiu FirstSiteGuide, ja sabeu que sempre posem èmfasi en la importància de tenir un lloc web segur. Vostè voldrà escanejar el lloc web de forma regular i fer tot el possible per protegir el vostre lloc web WP mitjançant temes i plugins, però de vegades haurà d’analitzar l’accés FTP al vostre lloc..

Si bé podeu ocultar i protegir els directoris de WordPress modificant fitxers .htaccess o instal·lant plugins com WP Hide and Security Enhancer, podeu utilitzar cPanel per bloquejar qualsevol carpeta que vulgueu. Simplement, obriu la carpeta de privadesa de directori, escolliu qualsevol carpeta i poseu-hi una contrasenya. Genial, no??

En aquesta categoria també hi trobareu una eina de còpia de seguretat senzilla que de vegades pot ser un salvador. A través de diversos clics, podreu descarregar el contingut complet del vostre servidor. Això significa que podeu descarregar fàcilment tota la carpeta de WordPress i transferir-la a una altra empresa d’allotjament o instal·lar-la localment per a un desenvolupament posterior. Si només voleu fer còpies de seguretat de fitxers i bases de dades específics, podreu seleccionar-los en lloc de descarregar tot el lloc. Per descomptat, l’eina de còpia de seguretat també us permetrà restaurar una còpia de seguretat.

Quan es tracta d’imatges, probablement ja sabeu que WordPress es pot incloure amb nombrosos complements de galeria i eines d’imatge per ajudar-vos a gestionar petites imatges o col·leccions de fotografies senceres. També podeu instal·lar alguns dels millors temes premium dedicats a la fotografia, regenerar mides d’imatges addicionals o canviar la manera com WordPress comprimeix les vostres imatges JPEG, però de vegades només n’hi ha prou amb utilitzar l’eina Images cPanel que us ajudarà a crear miniatures de totes les imatges en un carpeta seleccionada, escalar-los o fins i tot convertir-los a un format diferent.

Com pujar temes / plugins a través del Gestor de fitxers

Si no teniu accés FTP i necessiteu carregar directament fitxers i fitxers al vostre servidor directament, podeu fer-ho a través del cPanel:

 1. Desplaceu-vos a Fitxers categoria i obert Gestor d’arxius eina
 2. Obriu public_html -> wp-content on trobareu “temes” i carpeta “plugins”
 3. Obre la carpeta
 4. Arrossegueu i deixeu anar els fitxers del tema / del complement

Com crear un compte FTP nou

 1. Desplaceu-vos a Fitxers categoria i obert Comptes FTP eina
 2. Escull un nom d’usuari
 3. Escull una contrasenya
 4. Trieu un directori de primer nivell per a aquest compte, per exemple, si ho trieu public_html / wp-content / temes aquest compte només podrà accedir al directori de temes
 5. Poseu una quota al compte si ho necessiteu
 6. Feu clic a Crea un compte FTP botó

Com crear una còpia de seguretat ràpida

 1. Desplaceu-vos a Fitxers categoria i obert Assistent de còpia de seguretat eina
 2. Feu clic a Còpia de seguretat botó al costat esquerre
 3. Trieu un Còpia de seguretat completa o seleccioneu carpetes, bases de dades o reenviadors i filtres de correu electrònic específics
 4. Feu clic a Genera una còpia de seguretat si heu triat una còpia de seguretat completa o seleccioneu un botó per a altres còpies de seguretat
 5. Feu clic a un enllaç per descarregar la còpia de seguretat i guardar-la localment

Com restaurar una còpia de seguretat

Si ja teniu un fitxer de còpia de seguretat a l’ordinador, podeu restaurar-los ràpidament mitjançant l’eina Assistent de còpia de seguretat:

 1. Desplaceu-vos a Fitxers categoria i obert Assistent de còpia de seguretat eina
 2. Feu clic a Restaurar botó al costat esquerre
 3. Seleccioneu el tipus de restauració (directori d’inici, bases de dades MySQL o reenviaments de correu electrònic i filtres)
 4. Trieu un fitxer del vostre ordinador
 5. Feu clic a la tecla Carregueu botó

Com crear miniatures a partir d’imatges

 1. Desplaceu-vos a Fitxers categoria
 2. Selecciona Imatges eina
 3. Tria Miniatura
 4. Seleccioneu el directori amb les imatges que vulgueu convertir
 5. Introduïu el percentatge en què voleu reduir les imatges
 6. Seleccioneu el botó Mantenir la relació d’aspecte casella de selecció
 7. Feu clic a Imatges en miniatura botó

Com escalar imatges

 1. Desplaceu-vos a Fitxers categoria
 2. Selecciona Imatges eina
 3. Tria Escalador
 4. Desplaceu-vos a una carpeta i seleccioneu una imatge
 5. Definiu les dimensions
 6. Seleccioneu el botó Mantenir la relació d’aspecte casella de selecció
 7. Seleccioneu el botó Conserveu una còpia de la imatge antiga
 8. Feu clic a Imatge a escala botó

Com convertir una imatge a un altre format

 1. Desplaceu-vos a Fitxers categoria
 2. Selecciona Imatges eina
 3. Tria Convertidor
 4. Navegueu a una carpeta i seleccioneu una imatge
 5. Al menú, escolliu a quin format voleu convertir la imatge
 6. Feu clic a Convertir

Bases de dades

Bases de dades de cPanel

Pràcticament tot a WordPress s’utilitza bases de dades. Haureu de crear-ne un abans per instal·lar WordPress (no us preocupeu; si feu servir un instal·lador com el que estem a punt d’esmentar a continuació, no haureu de fer-ho manualment) i una base de dades es mantindrà omplint les taules noves per a cada tema i complement que utilitzeu, per a cada publicació i pàgina que publiqueu, per a cada comentari, usuari, etc. WordPress us demanarà que poseu el nom de la vostra base de dades durant el procés d’instal·lació i haureu de triar un prefix de base de dades que s’utilitzarà per a la taula futura d’aquesta base de dades en concret. Tot i que pugui semblar benèvol, el nom de la base de dades i els prefixos poden ser factors importants en la seguretat del vostre lloc futur, així que assegureu-vos que siguin únics. Si ja teniu un WordPress instal·lat, encara podeu canviar el prefix de la base de dades.

cPanel permet gestionar bases de dades. Per ser més correcte, una de les eines a la disposició de cPanel és phpMyAdmin. Aquesta és una eina gratuïta (de codi obert) que s’utilitza per a la gestió de bases de dades. Us permetrà crear, editar i eliminar bases de dades i les seves taules, i fer molt més. Podreu canviar les coses directament a WordPress mitjançant bases de dades. Per exemple, si un complement usava la vostra base de dades per emmagatzemar la configuració en una taula, podreu canviar o restablir tot mitjançant phpMyAdmin. Si voleu restablir una base de dades de WordPress, no haureu de fer-ho amb una consulta manual: podeu utilitzar un plugin gratuït.

La categoria de bases de dades també us permetrà utilitzar bases de dades MySQL i assistent de bases de dades MySQL, que també us ajudaran en la gestió de bases de dades. Si cal treballar amb un altre servei o aplicació MySQL de forma remota, podreu configurar-ho tot mitjançant cPanel.

Com crear la primera base de dades

 1. Desplaceu-vos a Bases de dades categoria
 2. Selecciona Assistent de bases de dades MySQL
 3. Omple el nom de la nova base de dades i fes clic Següent pas
 4. Trieu un nom d’usuari que voleu utilitzar i configureu una contrasenya
 5. Feu clic a Crear usuari botó
 6. Seleccioneu privilegis i feu clic a Següent pas

Com crear bases de dades addicionals

 1. Desplaceu-vos a Bases de dades categoria
 2. Obert Bases de dades MySQL
 3. Ompliu el nom de la base de dades (fins a 64 caràcters, inclòs el prefix)
 4. Feu clic a Crea base de dades botó

Com crear una taula a la base de dades

 1. Desplaceu-vos a Bases de dades categoria
 2. Obert phpMyAdmin
 3. Seleccioneu una base de dades al costat esquerre
 4. A la part inferior, hi trobareu Crear taula fitxa
 5. Ompliu el nom de la taula i seleccioneu el nombre de files que tindrà
 6. Feu clic a la tecla Va botó
 7. Introduïu els noms dels camps i les seves propietats

Com fer còpies de seguretat d’una base de dades

 1. Desplaceu-vos a Bases de dades categoria
 2. Obert phpMyAdmin
 3. Escull el Exporta fitxa
 4. Trieu un mètode (opcions ràpides o definides al mètode personalitzat)
 5. Trieu un format per a la base de dades
 6. Feu clic a Va botó per desar la base de dades al vostre ordinador

Com importar una base de dades

 1. Desplaceu-vos a Bases de dades categoria
 2. Obert phpMyAdmin
 3. Escull el Importa fitxa
 4. Feu clic a Trieu l’arxiu botó
 5. Selecciona el format de la base de dades
 6. Feu clic a Va botó

Permet l’accés remot a les vostres bases de dades

 1. Desplaceu-vos a Bases de dades categoria
 2. Obert MySQL remot
 3. Afegir amfitrió d’accés (nom de domini o adreça IP)
 4. Feu clic a Afegir amfitrió botó

Dominis

cPanel Dominis

Si teniu més d’un domini que voleu utilitzar amb el vostre lloc de WordPress, cPanel disposarà de diverses eines molt importants amb les quals podeu treballar. Mitjançant l’ús de Dominis Addon podreu incloure un domini nou que s’emmagatzemarà com a subdomini del vostre lloc. Si voleu un lloc web nou sense haver de comprar un domini nou, podeu fer servir Subdominis. Una eina senzilla en cPanel us permetrà crear ràpidament un nou subdomini perquè pugueu, per exemple, crear un bloc de WordPress al vostre lloc de negoci i simplement traslladar-lo a blog.yoursite.com que actuarà com a lloc completament nou. Podeu fer el mateix per allotjar els vostres altres llocs web i podeu utilitzar-ne un per a un desenvolupament o un lloc de demostració, per posar un exemple.

Si heu transferit el vostre lloc web d’un domini a un altre i voleu conservar-ne tots dos, us interessarà Àlies eina. Aquesta senzilla eina us permetrà connectar dos dominis per accedir al mateix lloc des dels dos. Per exemple, si teníeu accessible el vostre bloc des de www.yourblog.net i ara heu comprat www.yourblog.com un, podeu mantenir els dos dominis enllaçats amb el vostre lloc.

Si voleu redirigir un domini a un altre, Redireccions L’eina està aquí per ajudar-vos. Decidiu si voleu una redirecció temporal o permanent, afegiu noms de domini i ja heu acabat.

Com crear un domini addon

 1. Desplaceu-vos a Dominis categoria
 2. Selecciona Dominis Addon eina
 3. Introduïu el nom de domini (cPanel popularitzarà automàticament la resta)
 4. Trieu si voleu crear un compte FTP per al domini addon nou i empleneu els detalls
 5. Feu clic a Afegeix domini botó

Com crear un subdomini

 1. Desplaceu-vos a Dominis categoria
 2. Selecciona Dominis Addon eina
 3. Introduïu el nom del subdomini (per exemple: “bloc”)
 4. Feu clic a Crear botó

Com crear un nou domini alias

 1. Desplaceu-vos a Dominis categoria
 2. Obert Àlies eina
 3. Ompliu el nom de domini
 4. Feu clic a Afegir domini botó

Com redirigir un domini o una pàgina web

 1. Desplaceu-vos a Dominis categoria
 2. Obert Redireccions eina
 3. Trieu un tipus de redirecció
  Permanent (301): notifica el navegador dels visitants que actualitzi els seus registres
  Temporal (302): no notifica les adreces d’interès del visitant
 4. Seleccioneu un domini al qual vulgueu redirigir
 5. Ompliu l’URL on voleu redirigir aquest domini
 6. Seleccioneu si voleu redirigir els visitants de “www” o sense ell
 7. Trieu el comodí si voleu redirigir tots els fitxers d’un directori al mateix nom de fitxer del directori nou
 8. Feu clic a Afegiu botó

Correu electrònic

Correu electrònic de cPanel
Si no teníeu gaire experiència en la gestió de llocs web i tecnologies web, probablement us preguntàveu com algunes persones tenien adreces de correu electrònic personalitzades en lloc d’altres com ara Gmail. Un cop tingueu el vostre domini propi, podreu crear aquestes adreces de correu electrònic per a vosaltres mateixos. Aquí tindreu una gran ajuda per a cPanel, ja que podreu crear adreces personalitzades en diversos clics simples a través del tauler.

Diguem que ho vol crear una nova adreça de correu electrònic per al vostre bloc de WordPress, on les persones podran contactar amb vosaltres i una adreça addicional per a cada autor que treballi al vostre lloc. Tot el que heu de fer és obrir l’eina des del cPanel i afegir nous comptes. Heu d’escollir el format d’adreces de correu electrònic i heu d’establir contrasenyes. Decidiu si els comptes de correu electrònic nous seran il·limitats o afegiu quotes màximes a cadascun dels comptes. Tot i que això dependrà de vosaltres, també dependrà del pla d’allotjament que hàgiu escollit. El bo de tot això és que cPanel us connectarà a un correu electrònic on podreu obrir-lo i comprovar si hi ha nous missatges de correu electrònic..

Com hauríeu esperat, aquest és només el començament. Si necessiteu més feina al voltant dels comptes de correu electrònic, cPanel us permetrà fer molt més. Per exemple, podeu configurar fàcilment una sistema de reenviament de manera que els correus electrònics d’un compte específic es poden reenviar automàticament a un altre. Si no podeu accedir al vostre correu electrònic durant algun temps, com quan esteu de vacances, podreu configurar-lo Respostos automàtics mitjançant una altra eina de cPanel.

Depenent del vostre allotjament, aquí trobareu un Anti-spam eina per combatre el correu brossa fins i tot abans que arribi a la safata d’entrada Si necessiteu més flexibilitat, Entrada MX us permetrà reorientar el correu d’entrada d’un domini a un servidor específic que pot actuar com a còpia de seguretat.

Aquí creeu filtres de correu electrònic, importeu contactes, creeu llistes de correu, gestioneu xifrats i molt més.

Com crear un nou compte de correu electrònic

 1. Desplaceu-vos a Correu electrònic categoria
 2. Obert Comptes de correu electrònic
 3. Ompliu el nom del compte (correu electrònic) i la contrasenya
 4. Trieu la quota del compte
 5. Feu clic a Crear compte botó

Com accedir a l’aplicació Webmail

Podeu accedir a la vostra aplicació de correu web des del cPanel:

 1. Anar a Correu electrònic categoria
 2. Trobar Comptes de correu electrònic eina i obriu-la
 3. Desplaça’t cap avall i troba Accediu al correu web enllaç
 4. Inicieu la sessió amb les vostres credencials

O bé accediu directament a l’aplicació Webmail obrint-los https://yourdomain.com:2096

Com afegir el vostre nou compte de correu electrònic a una aplicació d’escriptori

Si voleu rebre i enviar correus electrònics des de l’aplicació d’escriptori, haureu de configurar-lo correctament. Per sort, només cal conèixer un detall sobre el vostre correu electrònic i aquesta és l’adreça del servidor de correu. En la majoria dels casos, serà el vostre servidor de correu mail.yourdomain.com, i necessitareu el vostre nom d’usuari complet ([email protected]) i la vostra contrasenya. És una bona idea comprovar l’opció Autenticació del meu servidor requereix autenticació. Si el vostre correu electrònic no es connecta correctament, és possible que l’empresa d’allotjament hagi canviat alguna cosa, així que el millor és demanar-los detalls o comprovar el correu electrònic que vau rebre després de pagar l’allotjament. Les empreses d’allotjament solen ser completes, de manera que tindreu tots els detalls importants al correu electrònic.

Com reenviar correus electrònics

 1. Desplaceu-vos a Correu electrònic categoria
 2. Obert Expedients eina
 3. Feu clic a Afegeix reenviador
 4. Ompliu l’adreça de correu electrònic per reenviar-vos i escolliu un domini
 5. Ompliu l’adreça on voleu rebre correus electrònics reenviats o opteu per descartar el correu electrònic i enviar un missatge d’error a l’enviador
 6. Feu clic a Afegeix reenviador

Mètriques

cPanel Metrics

Un cop comenceu a rebre les primeres visites al vostre lloc, haureu de començar a analitzar dades. Per començar, voldreu estar atent Ample de banda. Aquesta gran eina us mostrarà l’ús d’amplada de banda del vostre lloc. Veureu gràfics i números que representen l’ús de l’ample de banda que us indicarà la quantitat de dades que s’està transferint mitjançant HTTP, IMAP, POP3, SMTP i FTP. Segons el vostre pla d’allotjament, és possible que tingueu recursos limitats, per tant, serà important que en sàpigueu les estadístiques. Si assoliu el llindar en un pla limitat, el vostre lloc web pot deixar de mostrar-se per a un nou visitant. Una vegada que això passi, probablement significa que és el moment per a una actualització de hosting.

Els visitants la funció us mostrarà fins a 1.000 últimes visites al vostre lloc. Awstats i Webalitzador les eines us indicaran detalls sobre els visitants mitjançant l’ajuda visual, però si no necessiteu gràfics i una interfície d’usuari, a Accés en brut L’eina pot exportar informació sobre els vostres visitants en un fitxer de text senzill. Aquestes eines poden ser un bon començament per a principiants, però si voleu fer un seguiment del vostre visitant amb més detalls, voldreu començar a utilitzar Google Analytics. Ja que pots tenir Google Analytics es mostra directament al tauler de control de WordPress, No hauràs d’iniciar sessió a cPanel només per això.

Per molt que ho intenteu, sempre hi haurà errors al vostre lloc. Amb el Errors podreu veure els darrers 300 errors que poden incloure enllaços trencats i fitxers que falten. Si bé l’eina pot ser de gran ajuda, podeu fer molt amb el complement WordPress. Per exemple, podeu consultar els enllaços trencats automàticament.

Al final, podeu configurar programes d’estadístiques amb Editor de mètriques. Si teniu permís (segons els privilegis del vostre servidor), podreu escollir quines estadístiques voleu mostrar a les altres eines de estadístiques..

Seguretat

cPanel Security

Ja sabeu que heu de fer tot el que estigueu al vostre abast per aconseguir que el vostre nou bloc sigui segur. No voleu que els programes i els pirates informàtics maliciosos posin la mà al vostre lloc, així que haureu de cuidar-lo. cPanel us permetrà gestionar les vostres dades Claus Secure Shell (SSH). SSH és un protocol de xarxa criptogràfica per operar serveis de xarxa de forma segura a través d’una xarxa no garantida. Podeu obtenir més informació al respecte sobre el programa Pàgines de Viquipèdia.

Com bloquejar les adreces IP

Tard o d’hora, us convertireu en un objectiu d’atacs de correu brossa o de pirates informàtics. Seguiran deixant comentaris no desitjats al lloc de WordPress o, fins i tot, intentaran iniciar la sessió al vostre tauler de forma constant. En aquest cas, és possible que vulgueu bloquejar la IP específica. És molt fàcil bloquejar qualsevol adreça IP d’accés al vostre lloc:

 1. Desplaceu-vos a Seguretat categoria en cPanel
 2. Obert IP Blocker eina
 3. Afegiu una adreça IP o domini que voleu bloquejar

Podeu utilitzar qualsevol d’aquests formats per bloquejar la IP:

 • Adreça IP única: 192.168.0.1
 • Rang: 192.168.0.1-192.168.0.40
 • Rang implícit: 192.168.0.1-40
 • Format CIDR: 192.168.0.1/32
 • Implica 192. *. *. *

Penseu en la connexió directa com a robatori de contingut i ample de banda. Si no protegeu el vostre lloc, tots els usuaris d’Internet podran robar-vos i enllaçar-vos directament als fitxers. Això vol dir que tothom pot robar els vostres fitxers i, a més, usarà el vostre ample de banda. Per exemple, algú pot robar una imatge del vostre lloc enllaçant-la directament amb ella. Aquest mètode mostrarà la vostra imatge al seu lloc mitjançant l’ample de banda que pagueu. Així, com deixar de fer la connexió directa mitjançant cPanel?

 1. Desplaceu-vos a Seguretat categoria en cPanel i obert Protecció d’enllaç directe eina
 2. Feu clic a la tecla Activa botó
 3. Afegiu URL per permetre-hi l’accés
 4. Trieu els formats per als quals voleu bloquejar l’accés directe (per exemple: jpg, jpeg, gif, png, bmp)
 5. Feu clic a la tecla Presentar botó

La connexió directa pot retardar el vostre lloc i, efectivament, podeu perdre diners si no hi actueu.

Com habilitar la protecció Leech

Si utilitzeu comptes de WordPress per permetre als usuaris registrats tenir accés a una àrea específica del vostre lloc, voldreu protegir el vostre lloc web addicionalment. Si d’alguna manera heu limitat l’accés (potser voldríeu que només s’haguessin de registrar un nombre específic d’usuaris o els usuaris han de pagar pel compte), els usuaris podrien compartir els seus comptes per permetre que altres persones accedeixin a la zona limitada del vostre lloc. Podeu impedir-ho activant Leech Protection:

 1. Obert Protecció de la fuga eina de la Seguretat categoria
 2. Seleccioneu una carpeta que vulgueu protegir
 3. Configureu la protecció escollint el següent:
  • Nombre d’inicis de sessió per nom d’usuari permesos en un període de dues hores
  • URL a la qual redireccionen els usuaris de Leech
  • Trieu una adreça de correu electrònic on vulgueu rebre alertes
  • Trieu si voleu desactivar els comptes compromesos
 4. Feu clic a la tecla Activa botó

Què és ModSecurity i com habilitar-lo per als vostres dominis

ModSecurity és un mòdul Apache gratuït que s’utilitza per aturar els atacs de pirateria informàtica. Aquest mòdul és en realitat un conjunt de regles; escaneja les sol·licituds que arriben al vostre lloc i les oposa a les regles. Si una sol·licitud és vàlida, el lloc web funcionarà normalment. Si la sol·licitud representa una amenaça per al vostre lloc, ModSecurity la bloquejarà.

Us suggerim que activeu ModSecurity i aquí teniu la manera de fer-ho:

 1. Desplaceu-vos a la secció Seguretat categoria i eina ModSecurity oberta
 2. Cerqueu el vostre domini a la llista de dominis disponibles
 3. Feu clic a la tecla Encès botó

Programari

Programari de cPanel

Depenent de l’empresa d’allotjament que utilitzeu per al vostre lloc web de WordPress, hi haurà diferents aplicacions que us esperen a la categoria Programari. Entre molts programes de CMS, fòrum i comerç electrònic que podeu instal·lar, la majoria d’empreses modernes d’allotjament tindran WordPress a la llista.

Com instal·lar WordPress mitjançant Softaculous

 1. Desplaceu-vos a Programari categoria
 2. Obert Softaculous Apps Installer (o trobeu el seu widget a la part inferior del vostre cPanel)
 3. Tria WordPress i feu clic a Instal·leu botó
 4. Ompliu tota la informació necessària (domini, directori, nom d’usuari d’administració, correu electrònic i contrasenya)
 5. Feu clic a Instal·leu

Si la informació proporcionada era correcta, Softacoulus Apps Installer instal·larà WordPress al directori especificat i podreu veure la vostra nova instal·lació a la llista. Estàs acabat! Ara podeu visitar el vostre nou lloc web. Per accedir al tauler de control, haureu d’iniciar la sessió al vostre lloc web tot navegant cap a www.yourdomain.com/wp-login. Aquí hauríeu d’introduir el nom d’usuari d’administració i la contrasenya que heu utilitzat durant el procés d’instal·lació i finalment podreu començar a treballar al vostre lloc WP..

Preferències

Preferències de cPanel

Les preferències es connecten directament al vostre compte de cPanel. Aquí podeu gestionar els vostres i altres comptes d’usuaris, canviar l’idioma del vostre cPanel i modificar la informació de contacte.

Com canviar la vostra contrasenya de cPanel

És imprescindible crear una contrasenya bona i forta per al vostre cPanel. Com podeu veure en aquest article, cPanel és un lloc on controleu el vostre lloc web i el vostre servidor amb molt de detall. Només us podeu imaginar què passaria si el vostre compte cPanel es veiés compromès. Abans de continuar treballant amb res més, assegureu-vos de canviar la vostra contrasenya:

 1. Anar a Preferències categoria i tria Contrasenya i seguretat eina
 2. Escriviu la vostra contrasenya antiga
 3. Escriviu la vostra nova contrasenya i assegureu-vos que sigui forta (podeu utilitzar el generador de contrasenyes aquí en lloc d’enviar la contrasenya al gimnàs)
 4. Feu clic a la tecla Canvieu la vostra contrasenya ara! botó

Si el vostre servidor no té un certificat SSL signat per una autoritat reconeguda i utilitzeu Windows Vista, 7 o 8 mitjançant una connexió de text clar / no xifrada, haureu d’activar Autenticació Digest.

Com canviar l’idioma del cPanel

En els casos més habituals, el vostre cPanel s’establirà en anglès. Si voleu utilitzar-lo en qualsevol altre idioma, podeu canviar-lo ràpidament mitjançant les preferències:

 1. Desplaceu-vos a Preferències categoria i tria Canviar d’idioma eina
 2. Seleccioneu un idioma de la llista
 3. Feu clic a Canviar botó

Com canviar informació de contacte

 1. Desplaceu-vos a Preferències categoria i tria Informació de contacte eina
 2. Introduïu adreces de correu electrònic on voleu rebre notificacions
 3. Comproveu i desmarqueu les notificacions que voleu rebre
 4. Feu clic a Desa botó

Com afegir un nou usuari

 1. Desplaceu-vos a Preferències categoria
 2. Obert Gestor d’usuaris eina
 3. Feu clic a Afegir usuari botó
 4. Ompliu totes les dades sobre el nou usuari
 5. Feu clic a Crear botó
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map