Kuinka työskennellä Youtube-videoiden kanssa WordPressissä

Työskentele entistä helpommin WordPressin Youtube-videoiden kanssa


YouTube on 13-vuotias ja se on ehdottomasti muuttanut tapaa, jolla ihmiset ajattelevat videoita Internetissä. Vaikka on olemassa muutamia muita palveluita, jotka ovat melko suosittuja käyttäjien keskuudessa ympäri maailmaa, Googlen videopalvelu on edelleen numero yksi meistä.

Tästä syystä WordPress-kehittäjät varmistivat, että YouTube-videoiden upottaminen on helppoa, vaikka vasta aloittaisitkin blogin. Ja se todella on. Upottaaksesi minkä tahansa videon suositusta palvelusta, sinun tarvitsee vain kopioida ja liittää videon URL-osoite, ja WordPress hoitaa loput. Vaihtoehtoisesti voit kopioida ja liittää iframe-koodin tekstieditoriin, jossa voit helposti muuttaa leveyttä ja korkeutta ja käsitellä videota muuttamalla muutamaa parametria.

Nykyään voit oppia:

 • Lisää YouTube-videoita automaattisesti WordPressiin
 • Lisää YouTube-analyysi WordPress-hallintapaneeliin
 • Muuta WordPress-upotettujen videoiden automaattista leveyttä ja korkeutta
 • Näytä video ponnahdusikkunassa
 • Lisää Youtube-tilauspainike WordPressiin

Lisää YouTube-videoita automaattisesti WordPressiin

Mutta entä jos haluat lisätä videoita automaattisesti viesteihisi ja sivuillesi tai luoda viestin automaattisesti YouTube-videosta? Kyllä, se on mahdollista, ja tässä oppaan osassa aiomme näyttää sinulle laajennuksen, joka voi auttaa sinua melko paljon tässä.

YouTube WordPress -laajennus – videon tuonti

HINTA: 36 dollaria

Jos haluat lähettää Youtube-videoita WordPress-blogiisi tai ansaitset videoista rahaa, tämä liitännäinen auttaa sinua valtavasti. Voit säästää aikaa lisäämällä videon ja siihen liittyvät tiedot. Oli kyse sitten päiväyksestä, kuvasta, luokasta tai videotunnisteesta, laajennus huolehtii siitä.

YouTube WordPress -laajennus tuo automaattisesti videoita mistä tahansa kanavasta, ja se voi toimia myös käyttäjän lähettämien ja soittolistojen kanssa. Lähteiden yhdistäminen ja tuontivälien valitseminen on helppoa, joten kaikki on sinun hallinnassasi.

Plugin on toistaiseksi myynyt yli 1300 kappaletta, ja olemme varmoja, että se kerää jatkossakin onnellisia videon käyttäjiä ympäri maailmaa..

Lisää YouTube-analyysi WordPress-hallintapaneeliin

Kun lataat videon YouTubeen ensimmäistä kertaa, vietät päivän todennäköisesti istuen näytön takana ja katsomalla tilastoja. Odotat ensimmäistä näkymää ja ensimmäistä samanlaista, ja haluat kaikkien jakavan työsi.

Sen jälkeen et vain pidä hauskaa tarkistaaksesi videoidesi tilastotietoja, mutta voit myös nähdä kuinka yleisösi reagoi videosisältö. Jos haluat menestyvän kanavan, sinun on reagoitava heidän toiveisiinsa ja valvottava kaikkia näkökohtia.

Vaikka voit tehdä sen itse Youtubessa, eikö olisi hienoa, jos sinulla olisi analytiikkaa WordPress-hallintapaneelissa, jossa työskentelet joka päivä?

Tässä artikkelin osassa näytämme sinulle mahtava pieni laajennus, joka asentaa Youtube-tiedot ja tilastot suoraan WordPress-kojelautaan ja voit seurata kanavasi paikan päällä muuttamatta välilehtiä ja kirjautumalla Youtubeen erikseen.

Youtube Analyticsin hallintapaneeli

HINTA: Ilmainen

Youtube Analyticsin hallintapaneeli

Youtube Analyticsin hallintapaneeli näyttää tärkeät tiedot videoistasi. Haluatko tietää videon katselukertojen määrän, ajan, jonka ihmiset ovat viettäneet videon, kunkin katselun keskimääräisen keston, tykkäykset ja epäonnistumiset ja videosi kommenttien määrän.

Kun olet asentanut ja aktivoinut laajennuksen, näet kaikki nämä tiedot kojelaudan yksinkertaisella widgetillä. Sinulla on kaksi teemaa, joista valita ja lisäksi muotoilla widgetin ulkonäkö CSS: n kautta. Laajennuksen avulla voit asettaa käyttöoikeustasot ja päättää, mitkä WordPress-käyttöisen verkkosivustosi käyttäjät näkevät videotilastot.

Youtube Analyticsin hallintapaneelissa on välimuistiominaisuus, joka mahdollistaa nopeamman latausnopeuden – kukaan ei tykkää katsella tyhjällä näytöllä, kun tietoja ladataan.

 1. Mene Laajennukset-> Lisää uusi
 2. Hae haulla “Youtube Analyticsin hallintapaneeli”
 3. Asenna ja aktivoi laajennus
 4. Siirry hallintapaneeliin, josta löydät uuden widgetin
 5. Napsauta “Hanki pääsykoodi” -linkkiä, joka vie sinut Google-tiliisi
 6. Kopioi ja liitä koodi takaisin widgetiin
 7. Tallenna pääsykoodi
 8. Navigoida johonkin Asetukset-> YT-hallintapaneeli avataksesi asetukset, joissa voit määrittää widgetin mieltymystesi mukaan

Se siitä. Nauti YouTube-videotilastojen katsomisesta suoraan WordPress-hallintapaneelista.

Muuta WordPress-upotettujen videoiden automaattista leveyttä ja korkeutta

Eikö olekin hienoa, kuinka voit helposti kopioida ja liittää Youtube, Vimeo, Flickr, Hulu tai monien muiden videopalvelujen URL-osoitteet ja WordPress upottaa videon automaattisesti viestisiisi? Mielestämme se todella on, mutta jos teet niin, WordPress ottaa asetukset videosta itse. Tämä tarkoittaa todennäköisesti sitä, että videon leveys ja korkeus eivät ole jotain mitä haluat artikkelissasi.

Jos videoiden upottaminen ei ole jotain mitä teet päivittäin, näiden asetusten muuttaminen ei ole ongelma – avaat tekstieditorin ja vaihdat koodin numeroita. Toisaalta, jos joudut upottamaan videoita usein, tämä yksinkertainen tehtävä saattaa tulla hermoillesi, ja siksi sinun pitäisi automatisoida ne.

Muuta sulautettujen videoiden leveyttä ja korkeutta:

 1. Avaa function.php-tiedosto
 2. Kopioi ja liitä seuraava koodi:
 3. toiminto mycustom_embed_defaults ($ embed_size) {
  $ embed_size ['leveys'] = 620;
  $ embed_size ['korkeus'] = 360;
  return $ embed_size;
  }
  
  add_filter ('embed_defaults', 'mycustom_embed_defaults');
 4. Muuta leveys ja korkeus mihin tahansa lukuun pikselinä, jota tarvitset sivustollesi
 5. Tallenna muutokset

Tämän jälkeen kaikkien videoidesi koko muuttuu automaattisesti koodissa määritettyyn leveyteen ja korkeuteen.

Hyvä asia (tai huono asia riippuen sivustosi konfiguroinnista) on, että muutosten tallentamisen jälkeen kaikkien videoidesi koko muuttuu. Tämä sisältää jo julkaisemasi vanhemmat.

Se on kaikki, ihmiset. Mene, kopioi ja liitä nuo sulautetut koodit nyt ja nauti siitä, kuinka WordPress käsittelee uusia videoitasi.

Kuinka näyttää video ponnahdusikkunassa

On helppo tapa näyttää mediasi ponnahdusikkunan avulla. Tietysti, me aiomme jälleen kerran käyttää ilmaista laajennusta, joka saa asiat näkymään ponnahdusikkunassa vain asettamalla lyhyen koodin viesteihimme.

WP Video Lightbox -laajennuksella voit sijoittaa kuvia, flash-medioita, YouTube, Vimeo, iFrame jne. Lightbox-peittokuvaan ja tehdä kaiken näyttämään paljon paremmalta. Suuri bonus tälle laajennukselle on, että lightboxiin lataamiasi videoita voidaan katsella myös iPadsissa ja iPhoneissa.

WP Video Lightbox -laajennus

HINTA: Ilmainen

WP Video Lightbox on helppokäyttöinen, mutta on joitain asioita, jotka sinun tulisi tietää ennen lyhytkoodin asettamista.

Asennus ja nopea asennus:

 1. Navigoida johonkin Laajennukset -> Lisää uusi
 2. etsiä ”WP Video Lightbox”
 3. Asenna ja aktivoi laajennus
 4. Mene Asetukset – videon valopöytä
 5. Avaa “prettyPhoto” -välilehti

Täällä voit määrittää laajennuksen ja valita miten se toimii. Voit valita valopöydän oletusmitat, taustan muodon ja värin, saada videot toistamaan automaattisesti jne.

Lyhytkoodien käsittely:

Kun olet asentanut valopöydän, olet valmis sijoittamaan lyhyen koodin viestiisi ja saat haluamasi videon näkymään valopöydässä..

Tiedämme, että olet kärsimätön, joten tässä on yksinkertaisia ​​lyhytkoodeja, joiden avulla voit lisätä Youtube- ja Vimeo-videot nopeasti lightboxiin..

youtube: [video_lightbox_youtube video_id = ”G7a74BvLWUg” leveys = ”640 ″ korkeus =” 480 ″ ankkuri = ”napsauta tätä avataksesi YouTube-videon”]

Vimeo: [video_lightbox_vimeo5 video_id = ”12362192 ″ leveys =” 640 ″ korkeus = ”480 ″ ankkuri =” Napsauta ja avaa videosi lightboxiin ”]

Kopioi ja liitä vain Youtuben tai Vimeon videotunnus ja olet valmis lähtemään.

Nyt kun olet kokeillut uutta lightbox-videolaajennusta, katsotaan mitä muuta voit lisätä / muuttaa lyhytkoodiin tehdäksesi siitä vielä paremman.

 • video_id (vaaditaan) – tämä on ainutlaatuinen numero, joka identifioi videon Youtube / Vimeossa
 • leveys (vaaditaan) – valitse videon leveys pikseleinä
 • korkeus (vaaditaan) – valitse videon korkeus pikseleinä
 • kuvaus – voit lisätä videon kuvauksen, joka näkyy videosi alla. Hyvä asia on, että kuvauskenttä hyväksyy HTML: n
 • ankkuri – teksti, joka näytetään linkinä, jota kävijän on napsautettava voidakseen näyttää valopöydän. Se hyväksyy myös HTML: n, joten voit tehdä siitä esimerkiksi painikkeen
 • auto_thumb – Jos käytät tätä ominaisuutta, laajennus näyttää videon pikkukuvan ankkuritekstin sijasta

Jos et halua, että liittyvät videot näkyvät valopöytävideossasi, lisää vain videotunnuksen loppuun ”& rel = 0”.

Lyhytkoodiesimerkki:

[video_lightbox_youtube video_id = ”JKwr064-PBY & rel = 0 ″ leveys =” 800 ″ korkeus = ”600 ″ auto_thumb =” 1 ″ description = ”Tämä on kuvaus lightbox-videostasi.]

Kuinka lisätä Youtube-tilauspainike WordPressiin

Toistaiseksi olemme puhuneet enimmäkseen kuvista, kun kyse on WordPress-mediasta. Yritimme korostaa kuvien lisäämisen merkitystä blogi-viesteihin ja keskustelimme useaan otteeseen esitellyistä kuvista ja niiden koon muuttamisesta. Mutta Youtuben ja nopeampien Internet-yhteyksien syntymästä lähtien videot ovat tulleet online-multimedian maailmaan.

Vaikka videotiedostot olivat vielä muutama vuosi sitten harvinainen helmi, et voi päästä ilman niitä tänään. Katsot elokuvia, musiikkivideoita, dokumentteja ja oppaita. Jopa mainokset ovat vaihtaneet mediamuotoa, ja suoratoistot eivät ole enää yhtä yllättäviä. Kaikesta syystä monet auktoriteettibloggerit rekisteröivät Youtube-tilin jo ennen ensimmäisen viestin julkaisemista.

Riippumatta siitä, kuinka upeat videosi ovat, ja riippumatta siitä, kuinka usein lataat uusia jaksoja Youtubeen, sinulla on todennäköisesti vaikeuksia saada uusia tilaajia. On olemassa erilaisia ​​tekniikoita, joita voit käyttää mainostamaan Youtube-kanavasi yleisölle, mutta emme ota yksityiskohtia tänään. Sen sijaan keskitymme lisäämään Youtube-tilauspainike WordPress-sivustoosi.

Aivan kuten muiden sosiaalisen median kuvakkeiden lisääminen yhteydenpitoon lukijoihisi, jos sinulla on Youtube-kanava, on tärkeää, että sinulla on Youtube-tilauspainike. Vaikka jotkut käyttäjät avaavat mielellään kanavasi ja tilaavat itse, joudut työskentelemään ahkerasti saadaksesi muut ihmiset tilaamaan. Näyttämällä heille yksinkertainen painike sivustossasi, kävijät ovat vain yhden napsautuksen päässä tilaamisesta. Lisäksi mahdollisuudet saada uusi seuraaja tulee paljon suuremmaksi.

Lisää painike widgetiin manuaalisesti

Määritä Youtube-tilauspainike

Google-kehittäjät olivat riittävän ystävällisiä valmistellakseen kaiken meille. Joten, jopa ilman teknistä tietämystä, voit melko nopeasti lisätä Youtube-tilauspainikkeen viestiin, sivulle tai widgettiin. Tätä menetelmää varten tarvitset minuutin ja tiedot kopiointi- ja liittämistekniikasta.

 1. Mene viralliseen Youtube-tilauspainikegeneraattori
 2. Kirjoita kanavasi nimi tai tunnus muistiin
 3. Valitse muutama vaihtoehto mieltymyksesi mukaan (asettelu, teema ja tilaajien määrä)
 4. Katso esikatselu
 5. Kopioi koko koodi
 6. Navigoida johonkin Ulkonäkö -> Widgetit
 7. Lisää teksti-widget aktiivisiin sivupalkkeihin
 8. Liitä koodi
 9. Tallenna muutokset

Youtube-tilauspainike tulee näkyviin sivupalkkiin heti, kun tallennat muutokset. Painike saattaa olla mukana eri paikoissa riippuen sinulla olevasta WordPress-teemasta ja käytettävissä olevista widgetteistä alueista. Yleensä se on sivupalkki, joka sijaitsee sivustosi oikealla puolella tai alatunniste kaikkien sivujen alaosassa..

Voit muuttaa painikkeen tyyliä palaamalla Youtube-tilauspainikegeneraattoriin ja muuttamalla muutamia asioita. Sinun on toistettava painikkeen lisäysprosessi ja vaihdettava koodi. Huomaa, että maksetut Youtube-kanavat saavat enemmän vaihtoehtoja ja ainutlaatuisia tyylejä.

ytSubscribe – Youtube Tilaa-painike

HINTA: Ilmainen

Ytsubscribe

Jos haluat lisätä Youtube-tilauspainikkeen jokaisen WordPress-viesteihin upotettavan Youtube-videon jälkeen, tämä yksinkertainen WordPress-laajennus auttaa sinua. Laajennus asentaa muutaman asetuksen, jonka voit muuttaa tarpeitasi varten. On selvää, että tärkein on kanavasi nimi ja tunnus.

Lisäksi sinun on vaihdettava painikkeen teema ja asettelu ja päätettävä, haluatko näyttää kuinka monta tilaajaa sinulla on. Niille, jotka osaavat toimia CSS: n kanssa, on mahdollisuus muuttaa painikkeen ulkoasua suoraan koodin kautta.

Nyt joka kerta, kun lisäät uuden videon viesteihisi, laajennus lisää automaattisesti painikkeen aivan sen alapuolelle.

SM Youtube Tilaa

HINTA: Ilmainen

Easy Youtube -tilaus

Tämä ilmainen WordPress-laajennus on erittäin yksinkertainen. Sen avulla voit nopeasti lisätä Youtube-tilauspainikkeen WordPress-sivustoosi. Saat muuttaa muutamia asetuksia, mutta mielenkiintoisin asia on, että se luo lyhytkoodin. Sen avulla voit näyttää painikkeen viesteissä, sivuilla, widgetissä ja jopa WordPress-malleissa.

Siitä ei ole paljon puhuttavaa – asenna, kirjoita tiedot ja nauti uudesta ominaisuudesta.

TM YouTube Tilaa

HINTA: Ilmainen

TM Youtube Tilaa

Tämä ilmainen laajennus lisää ammattimaisesti suunniteltua Youtube-tilauspainiketta WordPress-widgettiin. Koska se vaatii Youtube API -avaimen, plugin on vain vähän monimutkaisempi kuin aiemmin mainitut.

Silti se luo mukavan tilaus-widgetin, jonka voit näyttää missä tahansa. Voit myös lisätä ylimääräistä tekstiä eri tilanteisiin ja tehdä tilaamispainikkeestasi entistä paremman.

Youtube-tilaaja

HINTA: Ilmainen

Youtube-tilaaja

Youtube Subscriberin asentamisen jälkeen laajennus luo yksinkertaisen widgetin, jonka avulla voit hallita tilaamispainiketta. Navigoida johonkin Ulkonäkö -> Widgetit ja etsi Youtube Subscriber -widget avaamaan asetukset.

Kun olet täyttänyt perustiedot konfiguroinnista, näet widgetin sivustollasi tai luot pikakoodin, jota voit käyttää muualla sivustossa..

johtopäätös

Youtube on edelleen johtava videopalvelu Internetissä. On todennäköistä, että aiot käyttää Google-palvelun videoita ennemmin tai myöhemmin, joten on hyvä tietää, että voit mukauttaa niitä ja muuttaa WordPress-blogin asioita muutamalla hiiren painikkeella.

Kuinka usein käytät videoita WordPress-viesteissäsi? Kuinka haluat mukauttaa niitä? Upotatko videot aina Youtubesta vai pidätkö muista videopalveluista?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map