Kuinka päivittää WordPress-laajennukset automaattisesti

automaattisesti-update-WordPress-plugins.png


Vaikka voit tehdä blogin ilman yhtä luettelossa olevaa laajennusta, on todennäköistä, että joudut asentamaan ainakin muutaman niistä. Ei väliä kuinka suuri asiantuntija oletkin, jotkin ominaisuudet vievät vain liian paljon kallista aikaa kehittääksesi tyhjästä. Koska siellä on kymmeniä tuhansia laajennuksia, ennemmin tai myöhemmin huomaat, että tarvitset joitain niistä blogissa.

Vaikka laajennukset ovat vain WordPress-laajennuksia eivätkä ne pysty toimimaan CMS: n ulkopuolella, laajennukset toimivat kuin ohjelmistot yksinään. Jokainen laajennus on koodattu eri tavalla, sillä on ainutlaatuisia ominaisuuksia ja se tarvitsee säännöllisiä päivityksiä.

Kehittäjien tulisi päivittää WordPress-laajennuksia säännöllisesti. No, ainakin jos he välittävät tuotteestaan. Jotkut päivitykset tuovat sinulle uusia ominaisuuksia, toiset korjaavat virheet ja yhteensopivuusongelmat, ja tärkein asia on korjata tunnetut tietoturva-aukot. Et halua, että sinulla olisi laajennus, joka salli tunkeilijoiden pääsyn sivustoosi?

Ajan myötä joudut ehkä saamaan kymmeniä laajennuksia sivustollesi, ja joudut päivittämään WordPress-laajennuksia säännöllisesti. Joillakin on uusia päivityksiä muutaman kerran kuukaudessa, ja päivittäminen manuaalisesti saattaa ajaa sinua hulluksi. Jos sinulla on lyhyt sulake, haluat ehkä päivittää WordPress-laajennukset automaattisesti.

Päivitä kaikki WordPress-laajennukset automaattisesti

Jotta kaikki WordPress-laajennukset voidaan ottaa käyttöön automaattisesti, sinun on kerrottava se CMS: llesi. Ei, lopeta huutaa tietokoneen näytöllä; valitettavasti olemme vielä kaukana tekniikasta, joka ymmärtää meidät täysin, joten sinun on vaihdettava viestintäkanava ja päivitettävä function.php-tiedosto. Vaikka sinulla ei olisi aavistustakaan, mistä tiedosto on kyse, sinun ei pitäisi huolehtia. Luo varmuuskopio vain varmistaaksesi, että olet suojattu.

 1. Avaa function.php-tiedosto
 2. Kopioi ja liitä seuraava:
 3. add_filter ('auto_update_plugin', '__return_true');
 4. Tallenna muutokset

Jos haluat tehdä saman kaikille asennetuille teemoille, tarvitset toisen suodattimen, joka näyttää käytännössä samalta:

add_filter ('auto_update_theme', '__return_true');

Lisätietoja tästä kuinka määrittää automaattiset taustapäivitykset WordPressissä.

Tallennettuaan muutokset WordPress päivittää automaattisesti kaikki laajennukset, kun ladattavia uusia versioita on saatavilla. Sinun ei tarvitse tehdä mitään. Vaikka tämä saattaa kuulostaa käytännölliseltä, saattaa olla vaarallista ottaa automaattiset päivitykset käyttöön kaikille laajennuksillesi. Jotkut saattavat rikkoa sivustosi kokonaan, toiset aiheuttavat yhteensopivuusongelmia, ja mukauttamasi laajennukset korvaavat kaiken tekemäsi. Joten jos sinulla on sellaisia ​​laajennuksia, joita et halua päivittää automaattisesti, olet kiinnostunut sallimaan automaattiset päivitykset vain tietyille laajennuksille.

Valitse laajennukset, jotka saavat automaattiset päivitykset

Jos haluat, että vain osa laajennuksistasi päivittyy automaattisesti, sinun on käytettävä toista lähestymistapaa. Onneksi tällä kertaa sinun ei tarvitse kopioida toimintoja. Sinun tarvitsee vain asentaa laajennus, joka poistaa huolet.

Helppo päivitys Manager

HINTA: Ilmainen

Yli 100 000 aktiivista asennusta käyttämällä tämä ilmainen laajennus on suosituin valinta automaattisiin WordPress-päivityksiin. Easy Updates Manager antaa sinulle täyden hallinnan WordPress-päivityksistä, mutta emme aio puhua kaikista tämän artikkelin ominaisuuksista.

Helppo päivitys Manager

Mielenkiintoinen osa on ominaisuus, jonka avulla voit ottaa automaattisen päivityksen käyttöön laajennuksille ja teemoille. Laajennus on suhteellisen yksinkertainen, ja sen avulla voit valita laajennuksia ja teemoja luettelosta. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on valita, mitkä kohteet pitäisi ja mitkä eivät päivity automaattisesti.

Automaattiset laajennuksen päivitykset

HINTA: Ilmainen

Vaikka tämä laajennus ei ole niin suosittu kuin aiemmin mainittu, se on niin yksinkertainen kuin on. Asennuksen ja aktivoinnin jälkeen kaikki WordPress-blogissa olevat laajennukset alkavat päivittyä automaattisesti. Nyt, jos haluat hallita sitä, mene Asetukset -> Automaattiset laajennuksen päivitykset.

Automaattiset laajennuksen päivitykset

Asetussivulla näet luettelon kaikista sinulla olevista laajennuksista. Tarkista vain laajennus, jota et halua päivittää automaattisesti. Se siitä!

Koska olet juuri alkanut päivittää WordPress-laajennuksia automaattisesti, on hyvä antaa antaa laajennuksen ilmoittaa muutoksista sähköpostitse. Joten jos jotain menee pieleen, voit reagoida ajoissa.

Kuinka saada vanha versio takaisin

Joissain tapauksissa päivitykset aiheuttavat ongelmia sivustollesi. Ennen kuin saat mahdollisuuden korjata asioita tai löytää toisen ratkaisun, haluat todennäköisesti vanhan version takaisin. Kyllä, se on mahdollista, ja voit palata mihin tahansa haluamaasi versioon. Olemme jo osoittaneet sinulle, miten se tehdään, joten katso kuinka saada vanha versio teemasta tai laajennuksesta takaisin sivustollesi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map