Kuinka nollata WordPress-sivusto – Aloittelijoiden opas

Kuinka nollata WordPress-sivusto - Aloittelijoiden opas


Oletko koskaan ollut tilanteessa, jossa jouduit aloittamaan WordPress-sivustosi uudelleen?

Vaikka WordPress antaa kaikille mahdollisuuden helposti aloittaa blogin luominen, sen täydellisen sivuston luominen, josta olet haaveillut, ei ole niin yksinkertaista kuin olet ehkä kuvitellut. Sinun on vietettävä aikaa sekoittamalla WordPressiä, kunnes todella ymmärrät sen käyttäytymisen. Tämä tarkoittaa sitä, että vaeltellaan asetusten ympärillä, kunnes löydät kaiken mitä haluat muuttaa mieleiseesi mukaan. Huolimatta siitä, kuinka varovainen olet, ennemmin tai myöhemmin teet virheen.

Kehittäessään tätä täydellistä sivustoa, sinun on myös kokeiltava erilaisia ​​teemoja, kunnes saat etsimäsi. Ja koska kymmeniä tuhansia erilaisia ​​laajennuksia on, sinun kannattaa todennäköisesti asentaa kaksi tai kolme samaa toimintoa ennen kuin päätät seuraavien kuukausien ja vuosien aikana käytettävästä..

Ja jos olet vasta aloittamassa, muutama tunti tai päivä kokeillut WordPressistä erilaisia ​​asioita, saatat huomata, että sinun on aloitettava alusta. Joten miten voit nollata WordPress-sivustosi?

Kuinka nollata WordPress-sivusto?

Tällä kertaa emme häiritse sinua teknisistä tiedoista ja yksityiskohdista. WordPress käyttää tietokantoja, taulukoita ja erilaisia ​​tiedostoja ja menettelytapoja pitääkseen itsensä käynnissä. Joten kaikkien asetusten palauttamiseksi manuaalisesti sinun on pidettävä kaikki mielessä ja poistettava yksi asia toisensa jälkeen. Jos et ole koodaaja tai suunnittelija, tämä ei ole jotain mitä haluat tehdä itse.

Toinen vaihtoehto olisi kaiken poistaminen / poistaminen kokonaan palvelimelta ja WordPressin asentaminen tyhjästä. Kyllä, se on vaihtoehto, mutta miksi viettää arvokasta aikaa, kun voit tehdä kaiken yhdellä napin painalluksella?

Näytä meidän yksinkertainen ilmainen laajennus, johon voit luottaa.

 1. Mene Laajennukset -> Lisää uusi
 2. Hae WebFactory Ltd: ltä ”WP Reset”
 3. Asenna ja aktivoi laajennus
Asenna WP Reset -laajennus

Etsi WP Reset, asenna ja aktivoi laajennus

Kun plugin on aktiivinen sivustossasi, voit valmistella kaiken nollausta varten.

Älä huoli; et voi vahingossa nollata blogiasi. WP-nollaus mukana tulee turvamekanismi, joka estää sinua palauttamasta sivustoasi “asettamalla painikkeen yli”.

Huomaa silti se, että tämä laajennus ei tee varmuuskopioita. Jos et ole täysin varma, että haluat palauttaa tämän WordPress-asennuksen, suosittelemme varmuuskopion luomista. Jos pahoittelet päätöstä, varmuuskopioinnin avulla voit palauttaa kaiken edelliseen tilaan nopeasti.

Ennen kuin jatkat, varmista, että ymmärrät mitä poistetaan.

Palauttaminen poistaa:

 • kaikki viestit, sivut, mukautetut viestityypit, kommentit, tiedotteet, käyttäjät
 • kaikki oletus WP-tietokantataulut
 • kaikki mukautetut tietokantataulut, joilla on sama etuliite “wp_” kuin tämän asennuksen oletustaulukoilla

Nollaa tahto ei poistaa:

 • mediatiedostot – ne pysyvät WP-kuvat -kansio, mutta sitä ei enää luetella Media-kohdassa
 • tiedostoja ei kosketa; laajennukset, teemat, lataukset – kaikki pysyy palvelimella
 • sivuston otsikko, WordPress-osoite, sivuston osoite, sivuston kieli ja hakukoneen näkyvyysasetukset
 • kirjautunut käyttäjä palautetaan nykyisellä salasanalla, jotta voit

Kun olet varma, että ymmärrät kaiken, voit jatkaa palauttamalla WordPress-sivustosi:

 1. Mene Työkalut -> WP-nollaus
 2. Lue luettelo asioista, joita ei poisteta enää kerran
 3. Vieritä sivun alaosaan
 4. Kirjoita ”reset” ja napsauta “reset WordPress” -painiketta
 5. Vahvista nollaus
Nollaa WordPress-sivusto

Kirjoita ”nollaa” ja napsauta painiketta. Kumoamista ei ole

Ja siinä kaikki! Sinut kirjataan ulos ja kirjataan takaisin sisään automaattisesti nykyisellä käyttäjänimi- ja salasanayhdistelmälläsi. Voit nyt alkaa tietää, että sinulla on puhdas asennus.

Valitse palautustoiminnot

Ennen kuin painat nollauspainiketta, voit kertoa WP Reset -laajennukselle, mitä tehdä sen jälkeen. Toistaiseksi voit:

 • Aktivoi nykyinen teema uudelleen
 • Aktivoi WP Reset -laajennus uudelleen
 • Aktivoi kaikki aktiiviset laajennukset uudelleen
WordPress Reset - Palauta postitustoimet

Valitse mitä tehdä nollauksen jälkeen

Jos haluat jatkaa saman teeman käyttöä tai jos sinulla on ollut kymmeniä aktiivisia laajennuksia, jotka haluat aktivoida uudelleen, käytä tätä vaihtoehtoa sen sijaan, että aktivoit kaiken käsin. Jos olet joskus yrittänyt asentaa kymmenen tai enemmän laajennuksia samanaikaisesti, tiedät, että vaikka se on helppoa, se on todella aikaa vievää, joten vaihtoehto on taivaan lähettämä.

Valikoiva nollaus

Jos joudut vain poistamaan / nollaamaan vain osan WordPress-sivustostasi, voit käyttää Työkalut-osioita.

 • Poista transientit – Napsauttamalla painiketta ja vahvistamalla kaikki ohimenevä siihen liittyvät tietokantamerkinnät poistetaan. Se sisältää vanhentuneet ja pysymättömät transientit ja orvojen lyhytaikaiset aikakatkaisut.
 • Puhdista lataus -kansio – Kaikki tiedostosi wp-content \ lisäykset -kansio poistetaan. Tämä sisältää kansiot ja alikansiot samoin kuin kaikki alikansioiden tiedostot. Mediatietoihin liittyvät tiedostot poistetaan myös.
 • Palauta teema-asetukset – Kaikkien teemojen kaikki vaihtoehdot (modit) nollataan.
 • Poista teemat – Tämä painike auttaa sinua poistamaan kaikki sivustolle asentamasi teeman. Tämä sisältää tällä hetkellä aktiivisen teeman.
 • Poista laajennuksia – Jos sinulla on yli tusina kokeiltua laajennusta, poista ne kaikki napsauttamalla tätä painiketta. Kaikki laajennukset, paitsi WP Reset, poistetaan.
 • Tyhjennä tai poista mukautetut taulukot – Tämä toiminto vaikuttaa vain mukautettuihin taulukoihin wp_ etuliite. Tietokannan ydin WP -taulukoita ja muita taulukoita, joilla ei ole tätä etuliitettä, ei poisteta / tyhjennetä, jotta WordPress voi toimia keskeytyksettä. Taulukoiden poistaminen poistaa ne kokonaan tietokannasta. Tyhjennys poistaa kaiken sisällön heistä, mutta pitää rakenteen ehjänä.
 • Poista .htaccess-tiedosto – Jos olet manipuloinut .htaccess-tiedostoa, voit poistaa sen nopeasti painamalla painiketta. Jos työskentelet .htaccess-sovelluksen kanssa, suosittelemme käyttämään ilmainen WP Htaccess Editor kytkeä. Se auttaa sinua pääsemään tiedostoon nopeammin ja luo automaattisesti varmuuskopioita, joten sinun ei tarvitse huolehtia muutosten menettämisestä.
  Kun olet poistanut tiedoston, varmista, että avaat Asetukset -> pysyvät linkit ja tallenna asetukset (tekemättä muutoksia). Tämä toiminto luo alkuperäisen .htaccess-tiedoston uudelleen.

Kuinka luoda tietokannan tilannekuva?

Tietokannan tilannekuvia käytetään yleensä kehitykseen. Luomalla tietokannan tilannekuvan voit verrata kahta tietokantaa ja nähdä, mitä muutoksia tietokantaan on tehty tietyn laajennuksen tai teeman asentamisen jälkeen.

Huomaa, että tietokannan tilannekuvat eivät ole tarkalleen varmuuskopio. Vaikka voit ladata ne ja tuoda myöhemmin, et voi silti kaapata tiedostoja tilannekuvatyökalulla. Ehdotamme täydellisen varmuuskopiolaajennuksen käyttöä, jos haluat varmistaa, ettet menetä mitään.

Mitä tulevaisuus tuo tullessaan

Tällä hetkellä plugin on melko yksinkertainen. Voit nollata sivustosi tai valita jonkin työkaluista poistaa tietyn osan sivustosta.

Mutta seuraavina kuukausina on tulossa joitain uskomattomia ominaisuuksia:

Usean sivuston (WPMU) tuki

Kaikki teistä, jotka ylläpitävät WordPress-sivustojen verkkoa, rakastavat sitä, että laajennus valmistautuu tukemaan. Tämä tarkoittaa, että sinä päähallinnollisena hallitset kaikkia verkon sivustoja. Voit nollata sivustot tarvittaessa tai jopa soveltaa erityisiä työkaluja tietyille sivustoille.

Asenna laajennukset ja teemat (kokoelmat) automaattisesti

Kerran sinä asenna WP Reset, voit luoda kokoelman suosikki WordPress-teemoista ja -laajennuksista, joiden kanssa haluat työskennellä. Kun olet valinnut suosikkilaajennusten luettelon, WP Reset asentaa ne automaattisesti sinulle.

Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse asentaa ja aktivoida yhtä laajennusta ja teemaa manuaalisesti kerrallaan.

Jos haluat nollata sivustosi usein testaamalla asioita, säästät arvokkaita minuutteja joka kerta aloittaessasi. Rakastamme ominaisuutta, emmekä voi odottaa WP Reset -laajennuksen päivitystä.

Nuke Nollaa

No, tämä on melko itsestään selvä. Tämän yksinkertaisen, mutta erittäin tehokkaan vaihtoehdon avulla voit pistää sivustosi, eli poistaa ja palauttaa kaikki yhdellä napsautuksella.

Sen sijaan, että valitsisit vaihtoehtoja ja mietisit mitä nollata ja mitä pitää ennallaan, Nuke Reset -vaihtoehto poistaa melkein kaiken, jotta voit aloittaa uudelleen. Suurella voimalla on suuri vastuu, joten ole varovainen tämän vaihtoehdon suhteen, kun se otetaan käyttöön. Olemme varmoja, että kehittäjä sisällyttää tähän turvamekanismin, mutta ajattele kahdesti ennen kuin napsautat painiketta.

johtopäätös

WordPress-sivuston nollaaminen tehdään yleensä testauksen aikana. Olitpa kehittäjä, joka testaa uutta laajennusta / teemaa tai aloittelija, joka ei ole varma mitä tehdään uudelle sivustolle, WP Reset on ilmainen laajennus, joka nopeuttaa testausprosessia.

Sen sijaan, että valmistelisit ympäristön käsin joka kerta, tämä ilmainen laajennus tekee kaiken puolestasi, ja voit keskittyä tärkeämpiin asioihin, kuten löytää täydellisiä teemoja, laajennuksia tai testata jotain, jota olet yrittänyt kehittää.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Liked Liked