Kuinka muuttaa tekijää WordPressissä ja parhaimmissa tekijälaajennuksissa

Mukauta kirjoittajakokemusta WordPress-verkkosivustolla näiden 8 vinkin avulla


Vaikka nykyään WordPress on tehokas ja monipuolinen sisällönhallintajärjestelmä, joka pystyy käyttämään kaikkea mitä tahansa, sitä käytetään edelleen pääasiassa blogiympäristönä. Vaikka blogi olisi vain osa verkkosivustoasi, sinulla on oltava ainakin yksi kirjoittaja, joka kirjoittaa uutta sisältöä. Mutta mahdollisuus on, että sinulla on useita kirjailijoita, jotka saavat myös ylimääräistä apua vierasbloggeilta, jos haluat tehdä sen.

Jos käsittelet kirjoittajia WordPress-verkkosivustollasi, on normaalia, että haluat tehdä blogista paremman paikan heille. Tämän takia olemme laatineet useita oppaita, jotka auttavat WordPress-blogin mukauttamisessa kirjoittajien suhteen. Tässä opit tässä oppaassa:

 • Kuinka muuttaa oletuskirjailijan pysyvää linkkiä
 • Ohjaa kirjailijalinkki toiselle sivulle
 • Vaihda viestin kirjoittaja luomatta uusia käyttäjiä
 • Kirjailijat voivat saada viestinsä tyyliin eri tavalla
 • Katso parhaat kirjailijan elämäkertalaajennukset
 • Lähetä kirjoittajille sähköpostia heidän artikkeleidensa julkaisemisen yhteydessä
 • Luo blogiisi räätälöity yläluettelo kirjailijoista
 • Näytä tekijätilastot widgetissä

Kuten nimensä jo viittaa, pysyvät linkit ovat pysyviä linkkejä, ts. URL-osoitteita, jotka johtavat viesteihisi, luokkisi, kirjoittajan sivuillesi ja niin edelleen. Voit määrittää pysyvien linkkien perusrakenteen helposti WordPressin yleisissä asetuksissa, mutta jos haluat muokata kirjailinsivun pysyvää linkkiä, sinun on syytä tarkentaa sitä yksityiskohtaisemmin.

Tekijän oletussivun muuttamiseen voi olla erilaisia ​​syitä. Esimerkiksi, jos työskentelet ravintolan verkkosivustolla, jossa haluat kokkeillasi olla omat sivut ja joissa he voivat kirjoittaa henkilökohtaisia ​​blogeja (toivottavasti ruoasta), haluat muuttaa pysyvän linkin rakennetta. Jos olet asettanut kaiken kulkemaan ravintolan mukana, miksi et muuttaisi ”kirjailijaa” ”kokiksi”?

Sen lisäksi, että se näyttää paljon ammattimaisemmalta, se voi tosiasiallisesti auttaa sinua hakukoneoptimoinnissa ja tuo paljon osuvampia hakutuloksia potentiaalisille vierailijoille.

Sinulla voi olla täysin erilainen syy muuttaa perusrasvaa, mutta pysymme kokkiemme kanssa (kyllä, olimme nälkäisiä kirjoittaessamme tätä ja ajattelemme keittiötä melko paljon koko ajan) osoittaaksemme sinulle kuinka muokata toimintoa:

Muuta oletuskirjailijan pysyvää linkkiä:

 1. Avaa function.php-tiedosto
 2. Kopioi ja liitä seuraava:
 3. toiminto custom_author_base () {
  globaali $ wp_rewrite;
  $ author_slug = 'kokki'; // muuta tämä mihin tahansa haluat
  $ wp_rewrite-> author_base = $ author_slug;
  }
  add_action ('init', 'custom_author_base');
 4. Muuta $ author_slug mihin tahansa haluat näkyä henkilökohtaisilla sivuilla kirjoittajan sijaan
 5. Tallenna muutokset
 6. Navigoida johonkin Asetukset-> Permalinks
 7. Napsauta Tallenna muutokset tekemättä muutoksia asetussivulla

Aaaand, olet valmis! Nyt voit navigoida sivulle käyttämällä uusia pysyviä linkkejä.

Esimerkkimme mukaan uusi kirjailija-pysyvä linkki näyttää tältä: http://www.firstsiteguide.com/chef/gordon.

Oletuksena WordPress arkistoi viestit ja järjestää ne kirjoittajien mukaan. Useiden kirjoittajien ympäristössä tästä voi olla todella hyötyä – napsauttamalla vain kirjoittajan nimeä, joka yleensä löytyy viestin ylä- tai alaosasta, sinut ohjataan arkistosivulle, jolla luetellaan kaikki kyseisen henkilön kirjoittamat viestit.

Mutta entä jos olet yksi kirjailija? Tämä tarkoittaa, että linkki arkistosivullesi johtaa samaan blogrolliin, joka sinulla jo on kotisivullasi tai blogisivullasi (sivustosi organisaatiosta riippuen), eikä sillä ole mitään järkeä. Sen sijaan voit ohjata käyttäjiäsi toiselle sivulle – esimerkiksi “Minusta” -sivulle, jolla voit kertoa vierailijoillesi enemmän itsestäsi tai antaa joitain lisätietoja viesteistäsi, yrityksestäsi tai muusta mitä haluat.

Voit tehdä sen helposti vain muutamalla koodirivillä:

 1. Avaa function.php-tiedosto
 2. Kopioi ja liitä seuraava toiminto:
 3. add_filter ('kirjailijalinkki', 'uudelleenohjauslinkki');
  toiminto redirect_link () {
  return home_url ('meistä');
  }
 4. Vaihda sivu 4: ssäth rivi millä tahansa sivulla
 5. Tallenna muutokset

Ja siinä kaikki on. Kun olet tallentanut muutokset, Jokainen, joka napsauttaa tekijän nimi -linkkiä, ohjataan uudelle sivulle, jonka olet määrittänyt koodissa. Esimerkissämme sinut ohjataan uudelleen http://www.firstsiteguide.com/about-us.

Vaikka tämä menetelmä ohjaa sinut uudelle sivulle, kun napsautat tekijä-arkistolinkkiä (tekijän nimi), täydellisen URL-osoitteen kirjoittaminen johtaa sinut edelleen oletusarkistosivuille. Jos navigoit manuaalisesti www.yourdomain.com/archive/john esimerkiksi linkki näyttää silti kaikki Johnin viestit. Voit jättää sen, jos haluat edelleen arkistosivujesi saatavan tai voit myös ohjata koko URL-osoitteen.

Vaihda viestin kirjoittaja luomatta uusia käyttäjiä

Uusien artikkeleiden kirjoittamisessa suurin osa ihmisistä aloittaa kirjoittamalla yksinomaan yksin. On todennäköisesti kuukausia ennen kuin he päättävät, että on aika palkata uusia kirjailijoita, jotka auttavat heitä luomaan mielenkiintoista materiaalia verkkosivustolle. Ei ole väliä, jos sinulla on yksi uskollinen kirjailija tai on kymmeniä avustajia, jotka ovat kirjoittaneet useamman kuin yhden teoksen, olet todennäköisesti luonut kaikille heille tilin ja sallinut heidän syöttää materiaalinsa suoraan viesteihin ja sivuille.

Joskus tarvitset artikkelin, jota kirjoittajat eivät pysty kirjoittamaan. Saatat esimerkiksi olla sponsoroitu viesti, joka voi auttaa sinua ansaitsemaan rahaa, jolle haluat saada toisen kirjoittajan. Aina on myös aikoja, jolloin henkilön on lähetettävä vain yksi artikkeli sivustollesi.

Jos näin on, kyseisiä ylimääräisiä WordPress-tilejä ei tarvitse luoda vain viestin näyttämiseksi. Sen sijaan voit korvata oman tai yhden kirjoittajan nimen ja näyttää uuden nimen vain samassa viestissä. Jos haluat hallita sitä paremmin, katso lisäosaa, jonka avulla voit hallita vieraskirjailijoita ja määrittää useita kirjoittajia yhdelle artikkelelle.

Valmista toiminto:

Tätä varten me osoitamme sinulle, miten muokatut kentät hakkeroidaan ja kirjoittaja korvataan hiiren painikkeella:

 1. Avaa function.php
 2. Kopioi ja liitä seuraava koodi:
 3. add_filter ('the_author', 'guest_author_name');
  add_filter ('get_the_author_display_name', 'guest_author_name');
  
  toiminto guest_author_name ($ nimi) {
  maailmanlaajuinen $ post;
  $ kirjoittaja = get_post_meta ($ post-> ID, 'kirjailija', totta);
  if ($ kirjailija)
  $ nimi = $ kirjoittaja;
  palauta $ nimi;
  }
 4. Tallenna muutokset

Vaihda kirjoittaja mukautettujen kenttien kautta:

Kun olet tehnyt muutokset tiedostoon, olet valmis vaihtamaan tiettyjen viestien kirjoittajan. Kuten jo edellä mainittiin, tämä tehdään lisäämällä mukautettu kenttä viestiin:

 1. Avaa viesti, jonka kirjoittajaa haluat muuttaa
 2. Siirry mukautettuihin kenttiin
 3. Lisää uusi kenttä ja nimeä se kirjailijaksi.
 4. Kirjoita arvokenttään kirjoittajan nimi
 5. Tallenna muutokset

Vaihda kirjoittaja mukautettujen kenttien kautta

Kun olet painanut päivityspainiketta tai julkaissut viestin, toiminto tarkistaa mukautetun kentän ja jos se löytyy, toiminto muuttaa automaattisesti kirjoittajan nimen arvokenttään löydetyksi..

Melko kätevä hakata, eikö se ollut?

Kirjailijat voivat saada viestinsä tyyliin eri tavalla

Selatessasi eri verkkosivustoja, olet saattanut kohdata verkkosivustoja, joiden viestit ovat eri tyylisiä. Vaikka viestit voidaan muotoilla eri olosuhteiden perusteella (esimerkiksi voit muuttaa vain blogroll-lehden viimeisimpien viestien ulkoasua), yksi suosittu tapa muotoilla viestisi perustuu kirjoittajiin.

Joillakin verkkosivustoilla olet saattanut nähdä, että jokaisella kirjoittajalla on oma viestin väri, erilainen väri tai eri linkin väri. Monien kirjoittajien ympäristössä tämä saattaa olla hieno idea.

Lukijasi saattavat löytää suosikkikirjoittajien viestejä helpommin, ja kaikki voi näyttää todella upealta, jos et liioittele tyylillä; et halua blogiisi näyttävän sirkukselta … no, kuka me olemmekin tuomari, voit tietenkin tehdä mitä haluat.

Tämän takia emme aio muotoilla viestejäsi, mutta seuraavilla muutamilla riveillä aiomme näyttää sinulle koodin, joka suorittaa tyylit sinulle. Joten aloitetaan.

Ennen kuin voit muotoilla viestejä eri tavalla, sinun on kerrottava WordPressistä löytääksesi kirjoittajan etunimet.

Etsi kirjoittajien nimet:

 1. Avaa index.php-tiedosto tai mikä tahansa, joka sisältää silmukan
 2. Ennen silmukkaa, sinun on lisättävä tämä koodirivi:
 3. 
  
 4. Tallenna muutokset

Nyt WordPress osaa lukea kirjoittajan etunimen ja olet valmis seuraavaan vaiheeseen. Kun olet luonut $ tekijämuuttujan ja käskenyt WordPressä laittamaan kirjoittajan etunimen siihen (muuttujaan asetettava nimi on etunimi, jota voidaan muuttaa käyttäjän profiilin asetuksissa), sinun on asetettava muuttuja post_class-koodiin.

Tämä koodi tulisi lisätä silmukkaan:

 1. Avaa index.php-tiedosto tai tiedosto, jota olet käyttänyt edellisissä vaiheissa
 2. Etsi DIV-elementti, joka sisältää post-id: n itsessään, ja korvaa tämä rivi seuraavalla:
 3. >
 4. Tallenna muutokset

OK, olet valmistellut turvetta kirjoittajien kirjoitusmuotoille ja hauska osa voi alkaa. On aika avata CSS-tiedostosi ja määritellä CSS-säännöt kullekin käyttäjälle. Jos muistat, käskimme WordPressiä löytämään kirjoittajan etunimi ja käyttää sitä luokana. Tämä tarkoittaa, että sinun on nimettävä luokkasi vastaavasti. Ole varovainen – etunimet ovat kirjainkoolla, joten ”John” ei ole sama kuin “john”.

Jos olet laatinut nimet, voit jatkaa.

Tyyliviestit:

 1. Avaa style.css-tiedosto
 2. Lisää uusia luokkia käyttäjän etunimillä. Esimerkiksi, jos sinulla on kaksi kirjailijaa, John ja Jennifer, CSS-koodi näyttää tältä:
 3. .John {
  väri: sininen;
  }
  .Jennifer {
  väri punainen;
  }
 4. Leikkiä tyylilläsi. Tässä esimerkissä olemme vaihtaneet heidän viestinsä väriä, mutta kuten jo sinun pitäisi tietää, CSS on erittäin tehokas työkalu, jonka avulla voit tehdä käytännössä mitä tahansa – väreiden ja koon muuttamisesta jopa esineiden animointiin.
 5. Tallenna muutokset

Se siitä. Voit nyt ladata blogroll-julkaisun ja nähdä, kuinka muutokset tulevat voimaan. Ole hyvä ja ota aikaasi ja tyyliviestejäsi hienosti … Voi, mennään taas; voit muotoilla viestit haluamallasi tavalla (mutta tee niistä kauniita).

Parhaat kirjoittajan elämäkertalaajennukset WordPressille

Melkein minkä tahansa tavanneen blogin lopussa olet todennäköisesti huomannut, että kirjoittajasta on joitain lyhyitä tietoja. Tiedot esitetään yleensä yksinkertaisessa laatikossa, jossa kuva, nimi ja muutama henkilökohtainen tieto esitetään.

Asetamalla kirjoittajan elämäkerta artikkeliin, muodostat yhteyden vierailijoihisi ja annat heille mahdollisuuden tietää ainakin jotain artikkelin kirjoittaneesta henkilöstä. Anat heille mahdollisuuden olla yhteydessä kirjoittajaan ja ymmärtää entistä paremmin sisältöä.

Eikä vain se; tekijän elämäkertalaajennusten avulla vierailijat voivat löytää kaikki tietyn henkilön kirjoittamat artikkelit ja ottaa yhteyttä häneen sähköpostitse tai sosiaalisissa verkostoissa.

Sillä ei ole merkitystä, miksi yksi kirjailijan elämäkertalaajennus sijoitetaan verkkosivustollesi, tässä artikkelissa aiomme näyttää sinulle joitain parhaimmista laajennuksista, jotka auttavat sinua tekemään juuri tämän.

Seksikäs kirjoittaja Bio

HINTA: Ilmainen
DEMO

Seksikäs kirjoittaja Bio

Aloitetaan luettelo ilmaisella laajennuksella, joka houkuttelee sinua ehdottomasti nimellä – kuka ei haluaisi seksikäs kirjailija-bio itselleen? Laajennus luo laatikon, joka tukee yhtä tai useampaa kirjailijaa. Se on reagoiva, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia sen sivun koon muuttamisesta, jossa elämäkertaasi näytetään. Laajennus voi näyttää enintään viisi sosiaalisen median kuvaketta joka voi linkittää kirjoittajan Facebook-sivuille ja moniin muihin sosiaalisen median sivustoihin, joista voit valita.

Sexy Author Bio -sovelluksen avulla voit mukauttaa monia sen ominaisuuksia, jotta voit muuttaa gravatar-kuvakkeiden kokoa, fontin kokoa ja väriä, taustaa ja paljon muuta. Kun olet luonut biolaatikon, saat lyhytkoodin, jonka voit sijoittaa minne haluat, että seksikäs elämäkerta näkyy.

 • Jopa 5 sosiaalisen verkoston kuvaketta
 • herkkä
 • muokattavissa

Fanciest-kirjailijalaatikko

HINTA: 18 dollaria
DEMO

Fanciest Kirjailija Bio

Tämä palkkiolaajennus on loistava valinta niille, jotka haluavat paremman hallinnan kirjoittajien elämäkertaan. Joko sinun on näytettävä oma elämäkerta tai sinulla on useampi kuin yksi kirjailija, liitännäinen suojaa sinut. Se näyttää hyvältä ja se voi näyttää erilaisia ​​widgettejä, joiden avulla voit olla yhteydessä yleisöön ja lisätä tuloksia. Itse elämäkerta-välilehden ja useiden ruutuun sijoitettavien sosiaalisen verkoston kuvakkeiden joukossa voit vapaasti lisätä uusimpia kirjoittajaviestejä ja mukautetun HTML-koodin, jota voit mukauttaa tarpeitasi vastaavasti.

Plugin mukana tulee värinvalitsin, jotta voit värittää widgetit. Se toimii automaattisesti, mikä tarkoittaa, että sinun on valittava vain paikka, jossa haluat laatikkosi näkyvän (esimerkiksi ennen viestiä / sivua tai sen jälkeen). Siellä on RSS-syötteen kirjoittajalaatikko, laajennus on käännös- ja verkkokalvo valmis, siinä on satunnaisia ​​kirjoittajaviestejä widgettejä varten, laiska lataus ja paljon muuta.

 • Eri muokattavissa widgetit
 • Sosiaalisen verkoston kuvakkeet
 • Muokattu HTML-välilehti

Yksinkertainen kirjailijaruutu

HINTA: Ilmainen

Yksinkertainen kirjailijaruutu

Voit saada kuvan tästä laajennuksesta yksinkertaisesti lukemalla sen nimen – se on yksinkertainen, puhdas ja helppo käyttää. Niille teistä, jotka eivät tarvitse liikaa elämäkertalaajennusta, Yksinkertainen kirjailijalaajennus voi olla loistava valinta. Se luo tyylikkään ja nykyaikaisen näköisen kirjailijan biolaatikon, jossa voit näyttää kirjailijan valokuvan (gravatarin), 30 valittavissa olevaa sosiaalisen verkoston kuvaketta ja tietysti paikka lyhyelle elämäkerralle.

Lisäosa on reagoiva, mikä on hieno asia mobiilisivustollesi, ja voit asettaa tehosteen, joka kiertää ruutua hiiren osoittimen päällä. Laajennus on muokattavissa, joten voit tehdä siitä helposti osan teemaasi, mutta sinun on tiedettävä, että se voidaan sijoittaa vain jokaisen artikkelin loppuun – ei ole vaihtoehtoa lisätä ruutua viestin yläosaan tai sivupalkkiin. / alatunniste widgetinä.

 • Yksinkertainen, tyylikäs ja moderni
 • Reagoiva ja muokattavissa
 • Voidaan näyttää vain viestin / sivun lopussa

Lähetä kirjoittajille sähköpostia heidän artikkeleidensa julkaisemisen yhteydessä

Kun olet järjestelmänvalvoja tai kirjailija, jolla on etuoikeus julkaista omia viestejäsi, et tarvitse ylimääräisiä ilmoituksia siitä – olet juuri julkaissut oman viestisi, eikö niin? Mutta jos olet kirjailija / avustaja ilman näitä oikeuksia ja et ole kirjautunut WordPress-järjestelmänvalvojaan koko ajan, joten et näe viestiesi tilaa, olisi kiva saada viesti, kun viestisi lopulta menee elämään.

Sen sijaan, että ajattelisit yksityisviestin lähettämistä tekijälle, jonka teksti on hyväksytty tai luettu oikein, voit automatisoida koko prosessin.

On olemassa lukemattomia laajennuksia, jotka voivat auttaa sinua hallitsemaan tätä, mutta tässä lyhyessä opetusohjelmassa aiomme näyttää sinulle yksinkertaisen toiminnon, joka lähettää sinulle sähköpostia sijasta.

Luodaan yksinkertainen toiminto ilman ylimääräisiä ehtoja, joka löytää viestin kirjoittajan, hänen sähköpostinsa, viestin otsikon ja lähettää sähköpostin postituksen julkaisemisen jälkeen:

 1. Avaa function.php
 2. Kopioi ja liitä koodi:
 3. toiminto wpr_authorNotification ($ post_id) {
  $ post = get_post ($ post_id);
  $ kirjoittaja = get_userdata ($ post-> post_author);
  $ viesti = "
  Hei siellä ". $ Kirjoittaja-> näytön_nimi.",
  Viestisi ". $ Post-> post_title." on juuri julkaistu. Voit nyt käydä omassa tekstissäsi ja nauttia siitä upotettuna sivustolle! ";
  wp_mail ($ tekijä-> käyttäjän sähköposti, "Artikkelisi on julkaistu", $ viesti);
  }
  
  add_action ('julkaise_postitse', 'wpr_authorNotification');
 4. Muuta viestin teksti
 5. Tallenna muutokset

Jos et halua, että kaikille ilmoitetaan viestistä, voit tarkistaa käyttäjäroolin ja suorittaa koodin vain, jos esimerkiksi viestin kirjoittajalla on avustajarooli tai tietty käyttäjänimi.

Voit esimerkiksi lähettää sähköpostiviestin, jossa ilmoitetaan käyttäjälle viestistä vain, jos kyseinen käyttäjä on John:

if ($ author = 'John') {
add_action ('julkaise_postitse', 'wpr_authorNotification');
}

Jos haluat paremman hallinnan käyttäjillesi ilmoittamisesta, katso kuinka ilmoittaa jäsenillesi uudet viestit automaattisesti laajennuksen avulla. Yhdessä sen voit antaa WordPressin ilmoittaa sinulle kaikista viestin muutoksista.

Luo blogiisi räätälöity yläluettelo kirjailijoista

Kun verkkosivustolla on useita kirjoittajia, on tärkeää antaa ihmisille mahdollisuus selata eri kirjoittajien kirjoittamia artikkeleita. Siksi WordPressillä on jo toteutettu ominaisuus, joka lajittelee kunkin kirjoittajan postiarkistot.

Tässä lyhyessä opetusohjelmassa aiomme näyttää sinulle luomalla kirjoittajien yläluettelon näyttämällä yksinkertaisen luettelon sivupalkissa..

Joskus haluat luoda yläluettelon tekijöiden nimistä ja näyttää sen sivupalkissa. Tietysti et tee sitä manuaalisesti laskemalla kirjoittajien viestit tai lajittelemalla ne aakkosjärjestykseen. Onneksi WordPress on valmis lajittelemaan kirjoittajia sivustollesi, mikä tarkoittaa, että sinulla ei ole vaikeuksia luettelon luomisessa. Perustoiminto näyttää tältä:

Jos käytät tätä toimintoa, WordPress näyttää oletuksena kaikki kirjoittajat ja lajitella heidät nimen mukaan. Tämä voi olla tarpeeksi hyvä, jos haluat näyttää yksinkertaisen luettelon kaikista sivustossasi työskentelevistä kirjailijoista, mutta entä jos haluat lajitella ne eri tavalla? Ehkä halusit näyttää kirjailijoita, joilla on eniten viestejä, tai tilata heidät sähköpostiosoitteella yhteystietosivulta?

Kirjailijoiden kärkiluettelo

Tässä tapauksessa haluat keskittyä $ args -muuttujaan, joka tallentaa joukon parametreja, joita voit helposti muuttaa. Jos haluat lisätietoja toiminnosta ja kaikista parametreista, käy WordPress Codex -sivulla, joka on omistettu wp_list_authors -toiminto.

Luo kirjoittajien suosituin luettelo:

Seuraavissa riveissä aiomme näyttää sinulle a toiminto, joka lajittelee kirjoittajat viestimääränsä perusteella ja näyttää vain 10 parasta:

 1. Avaa sivupalkki.php
 2. Kopioi ja liitä seuraava toiminto:
 3. 'POST_COUNT',
  'tilaus' => 'DESC',
  'numero' => '10',
  'optioncount' => totta,
  'show_fullname' => vääriä,
  );
  wp_list_authors ($ args);
  ?>
 4. Tallenna muutokset

Jos olet katsellut WordPress Codex -sivua, olet nähnyt kaikki muut parametrit, joita voidaan käyttää taulukossa. Lisäämällä minkä tahansa parametrin taulukkoon, voit muuttaa tapaa, jolla funktio lajittelee kirjoituksesi. Voit vapaasti leikkiä näiden parametrien kanssa ja katsella, miten kärkiluettelo muuttuu.

Jos et ole tehnyt muutoksia, toiminto näyttää kymmenen suosituinta kirjailijaa (järjestyksessä viestimääränsä mukaan) laskevassa järjestyksessä ja näyttää viestien lukumäärän kunkin kirjoittajan nimen vieressä. Lisäksi tekijän nimi linkitetään automaattisesti kyseisen kirjoittajan henkilökohtaiseen arkistosivulle, jossa luetellaan kaikki kyseisen henkilön kirjoittamat viestit. Kuinka siistiä?

Vaikka tämä yläluettelo voi näyttää hyvältä sivupalkistasi, se auttaa uusia vierailijoita löytämään kirjoittajia, jotka ovat antaneet eniten tukea verkkosivustollesi. Toisaalta tämä kärkiluettelo saattaa käynnistää terveen kilpailun kirjoittajien välillä ja voi toimia kuin peli, jossa vain ne, joilla on eniten artikkeleita, voidaan luetella kymmenen parhaan joukossa. Jos olisit vain kaksi artikkelia lyhyt ollaksesi päällä, eikö sinulla olisi vähän vaikeampaa saada nimesi päälle?

Näytä tekijätilastot widgetissä

Kun sivustoosi kirjoittaa enemmän kuin vain muutama kirjailija, asioista tulee paljon mielenkiintoisempia. Paitsi, että aiot kasvattaa huomattavasti artikkeleiden määrää, mutta houkuttelet myös laajempaa yleisöä sivustoosi ja pidät aihetta eri näkökulmista.

Vaikka kirjoittajat kirjoittavat ahkerasti, voit antaa heille ylimääräistä hyvitystä näyttämällä heidän tilastot suoraan widgetissä. Sen sijaan, että lisääisit vain kirjailijaruudun jokaisen viestin alaosaan, voit näyttää kirjailijoiden avatarin, hänen tähän mennessä kirjoittamien viestien määrän, katselukertojen määrän viestiä kohti jne..

Auttaaksemme sinua tässä, aiomme näyttää sinulle loistavan laajennuksen, joka asettaa sinut muutamassa minuutissa.

Kirjailija- ja postitilastomerkki

HINTA: ilmainen

Kirjailija- ja postitilastot-widgetit

Tämä ilmainen liitännäinen on Tekijä- ja Viesti Tilastot -widget -nimi, ja se voidaan asentaa helposti WordPress-laajennuksen arkistosta:

 1. Navigoida johonkin Laajennukset-> Lisää uusi
 2. Etsi ”Kirjailija- ja postitilastot -widget”
 3. Asenna ja aktivoi laajennus
 4. Navigoida johonkin Ulkonäkö -> Widgetit

Nyt sinun tarvitsee vain valita yksi äskettäin asennetuista widgetistä ja pudottaa ne widget-alueellesi.

widgetit:

Ilmaisessa versiossa saat seuraavat widgetit:

 • Aktiiviset käyttäjät – Näyttää luettelon kirjailijoista, jotka ovat aktiivisia sivustollasi. Se luettelee käyttäjänimet ja linkin heidän profiiliinsa ja näyttää julkaistujen viestien määrän
 • Suosittu kirjailijaluettelo – Näyttää luettelon sivustosi suosituimmista kirjoittajista ja lisää viestien ja kommenttien lukumäärän kirjoittajien nimien viereen. Voit valita ajanjakson, josta viestit valitaan
 • Suositut postaukset – Näyttää luettelon suosituimmista viesteistä. Widget näyttää viestit ja lisää näyttökertojen viereen. Sen avulla voit valita ajanjakson, josta viestit valitaan
 • Suosittujen viestien luettelo – Näyttää luettelon suosituimmista viesteistä, ja aiemmin mainitun näyttökertojen lisäksi se näyttää myös kommenttien määrän. Voit valita, näytetäänkö viestit viimeiseltä 7, 30, 90 ja 365 päivältä
 • Kirjailija ja postitilastot – Näyttää luettelon kirjoittajista ja kaikista heidän viesteistään

Kaikkien widgetien nimet voidaan muuttaa ja ne voidaan vetää sivupalkin ja / tai alatunnisteen ympärille (teemasta riippuen). Jokaisella widgetillä on myös omat vaihtoehtonsa, joiden avulla voit mukauttaa lisäksi tekijä- ja postitilastoja. Voit jopa lisätä oman CSS-tyylisi muuttaaksesi widgetien ulkoasua. Joissakin toiminnoissa ja pikakoodeissa voit käyttää niitä päivittäisissä viesteissäsi ja sivuillasi..

Jos kaikki tämä ei riitä sinulle, tämä laajennus voidaan laajentaa PRO-versioon, joka maksaa 14–55 dollaria ja lisää useita erilaisia ​​graafisia tilastot kojelautaan. PRO-versio on myös täynnä uusia lyhyitä koodeja, joiden avulla voit näyttää lisätilastoja kirjoittajistasi ja viesteistäsi.

Käärimistä

Jos sinulla on blogi, et voi suorittaa sitä onnistuneesti ilman, että sinulla on vähintään yhtä aktiivista kirjoittajaa. Koska sinulla on todennäköisesti useampi kuin yksi kirjoittaja, ota aikaa ja tee heidän kokemuksensa mahdollisimman loistavaksi. Toivomme, että nämä vinkit auttoivat sinua tässä.

Tämä merkintä julkaistiin WordPressissä. Lisää pysyvä linkki kirjanmerkkeihin.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map