Kuinka muokata esiteltyjä kuvia WordPressissä

WordPressin esitelty kuva


Kuvat ovat tärkeä osa jokaista verkkosivustoa. Ennen kuin aloitat kyseenalaistaa kuvien merkityksen, yritä vain kuvitella suosikkiblogi tai verkkosivusto ilman niitä. Haluatko yhtä paljon lukea tekniikasta, autoista, ruoasta tai muotista ja meikistä, jos verkkosivustolla ei ole kuvia?

Kun ensimmäiset verkkosivustot siirtyivät verkkoon, kuvilla ei voinut olla merkittävää roolia niiden olemassaolossa. Internet-yhteydet olivat liian hitaita, eikä kukaan voinut ladata kymmeniä kuvia sivua kohden. Onneksi asiat ovat muuttuneet, ja nyt emme voi elää ilman online-mediaa. Samaa periaatetta voidaan soveltaa henkilökohtaiseen blogiin tai verkkosivustoosi. Modernissa maailmassa sinulla ei vain voi olla blogisivustoa ilman kuvia. Ne ovat paljon tärkeämpiä kuin saatat edes kuvitella.

 1. Mikä on esitelty kuva WordPressissä
 2. Esitetyn kuvan koon opas – Kuinka muuttaa sitä WordPressissä
 3. Asettaa esitellyn kuvan automaattisesti WordPressissä
 4. Linkitä suositellut viestit pikkukuvat automaattisesti alkuperäisiin viesteihin
 5. Kuinka lisätä pikkukuvien esikatseluja Post / Page edit -luetteloon
 6. Pyydä kirjailijoita valitsemaan esitellyt kuvat ennen julkaisemista
 7. Vaihda esitellyn kuvan teksti järjestelmänvalvojan sivuilla

1. Mikä on WordPressin esitelty kuva

Vaikka esitelty kuva on vain yksi mediatiedosto, jonka voit lisätä WordPressiin, se ansaitsee erityisen kohtelun. Tällainen kuva voi auttaa sinua kiinnittämään kävijöiden huomion. Sitä käytetään houkuttelemaan ihmisiä lukemaan tarinoitasi, parantamaan blogin visuaalista laatua, ja sillä on jopa merkittävä rooli sosiaalisen median jakamisessa. Joten älä unohda esillä olevan kuvan merkitystä.

Esiteltyjä kuvia hallitaan WordPress-teemoilla.

Ei niin kauan sitten, monilla WordPress-teemoilla ei ole ollut tukea heille. Vain varovaisimmat kehittäjät olivat riittävän ystävällisiä esitelläkseen esitellyt kuvat teemaihinsa, kun taas kaikkien muiden piti koodata ominaisuus itse. Onneksi ajat ovat muuttuneet, ja nyt suurin osa teemoista on täysin valmiita esillä oleville kuville.

Missä esillä olevat kuvat näkyvät sivustollasi?

Yleensä WordPressissä esitelty kuva löytää paikkansa kotisivusi kohdevaloissa. Niitä käytetään pienoiskuvina, jotka edustavat koko viestiä. Useammin kuin ei, sama viestin pikkukuva (joka on myös esillä olevan kuvan toinen nimi) linkittää suoraan kyseiseen viestiin. Valitsemalla suositellun kuvan viestille, voit asettaa tarinasi koko sävyn. Vaikka hyvä valokuva voi houkutella vierailijaa lukemaan koko viestin, huono voi hylätä keskimääräisen lukijan helposti.

WordPress esitteli kuvia etusivulla

Myös samat esitellyt kuvat näkyvät yleensä yksittäisten viestien, sivujen ja mukautettujen viestityyppien yläosassa WordPressissä. Käytetystä teemasta riippuen esitelty kuva voi näkyä heti tai alapuolella otsikko. Se voi esiintyä eri ulottuvuuksissa; kaikki riippuu teemakehittäjästä, joka työskenteli yksityiskohtien parissa.

Esitettyjä kuvia voidaan taas käyttää teemasta riippuen, muualla. Jos esimerkiksi lisäät widgetin viimeisimpien viestien näyttämiseksi, postituspikkukuvia voidaan käyttää lisäämään widgettiin enemmän tyylejä ja saamaan kävijöiltä enemmän huomiota.

Jotkut teemat näyttävät jopa kuvat WordPress-järjestelmänvalvojasivuilla heille osoitettujen viestien vieressä.

Kuinka lisätä esitelty kuva

Kun kävelimme sinua lisäämällä ensimmäinen viesti WordPressiin, mainitsimme myös esillä olevan kuvan välilehden, joka sijaitsee näytön oikealla puolella.. Sinun tulee tarkistaa näytön vaihtoehdot vain, jos et löydä välilehteä:

 1. Lisää uusi viesti tai muokkaa olemassa olevaa viestiä
 2. Vieritä kokonaan ylöspäin
 3. Napsauta “Näyttöasetukset” -välilehteä oikeassa yläkulmassa
 4. Varmista, että “Featured Image” -ruutu on valittu

WordPress Näyttöasetukset -postieditori

Uudella WordPress-sivustolla esitelty kuva -välilehti sijaitsee sivupalkin oikeassa reunassa. Tarkista, jos sinulla on sellainen ja varaudu ensimmäisen viestin pikkukuvan lisääminen:

 1. Napsauta ”Esitelty kuva” -linkkiä, joka sijaitsee ”Esitelty kuva” -ruudussa
 2. Mediakirjasto avautuu uusi ikkuna
 3. Valitse mikä tahansa kuva tai lataa uusi tietokoneelta
 4. Kun olet valinnut kuvan, napsauta “Aseta esillä oleva kuva” -painiketta

WordPressin esitelty kuva

Tämä se on! Voit nyt nähdä kuvan esikatselun aivan Featured Image -ruudussa. Jos haluat nähdä miltä se näyttää viestissä, voit vierittää nopeasti ylös ja napsauttaa Esikatselu-painiketta.

Vedä ja pudota esitelty kuva

HINTA: Ilmainen

Vedä ja pudota esitelty kuva WordPressissä

Jos haluat vetää ja pudottaa kuvia WordPress-mediakirjastoon, sinun kannattaa harkitse tämän ilmaisen laajennuksen lisäämistä sivustosi aktiivisten luetteloon. Asentamalla Vedä ja pudota Featured Image -laajennus, tavallinen linkki pikkukuvien lisäämiseen muuttuu. Sen sijaan, että napsauttaisit linkkiä ja lataat sitten uuden kuvan, voit vetää ja pudottaa kuvan suoraan kohtaan.

Kuinka poistaa tai korvata viestin pikkukuva

Joskus haluat poistaa tai korvata viestin pikkukuvan. Olitpa löytänyt tai luonut paremman kuvan, tai ensimmäisessä on ollut ongelma, muutoksen tekeminen vie vain muutaman napsautuksen:

 1. Napsauta pikkukuvan alla olevaa Esitelty kuva -ruudussa olevaa Poista suositeltu kuva -linkkiä
 2. Jos haluat asettaa uuden kuvan, toista vaiheet uuden esitellyn kuvan lisäämiseksi

Entä jos teemallasi ei ole vaihtoehtoa?

Vaikka suurin osa nykypäivän teemoista on valmiina esiteltyihin kuviin, on edelleen joitain, jotka eivät hyödynnä ominaisuutta. Elementin lisäämiseksi manuaalisesti tarvitset perustiedot WordPress-kehityksestä. Onneksi voit kiertää tämän ja unohtaa koodin. Näytämme sinulle joitain WordPress-laajennuksia, jotka esittelevät pikakuvakkeet nopeasti teemaasi. Näiden laajennusten avulla voit jopa antaa WordPressin käsitellä esiteltyjä kuvia automaattisesti.

Dynaaminen esitelty kuva

HINTA: Ilmainen

Dynaaminen esitelty kuva

Se, että tämä ilmainen lisäosa laskee yli 70 000 aktiivista käyttäjää, kertoo, että on edelleen melko paljon teemoja, jotka tarvitsevat erityistä huolta postituspikkukuvista. Dynaamisen esillä olevan kuvan avulla voit lisätä useita kuvia, joten sinun ei tarvitse olla riippuvainen vain siitä, mikä on yleensä saatavana. Koskematta koodia, laajennus valmistelee valitut kuvat ja sallii muiden teematoimintojen käyttää niitä tarvittaessa. Voit vain rentoutua; tässä ei tarvitse tehdä mitään.

Laajennus on erinomainen valinta, kun työskentelet muiden liitännäisten kanssa, jotka tarvitsevat esiteltyjä kuvia ja liukusäätimiä, jotka näyttävät ne käyttäjillesi. Siellä on jopa premium-versio, joka lisää useita erilaisia ​​toimintoja.

Pikakuvat

HINTA: Ilmainen

Pikakuvat

Siitä hetkestä lähtien kun asennat tämän laajennuksen, kaikki voi toimia automaattiohjauksessa. Pikakamerakuvat antavat sinulle aseta esillä oleva esitelty kuva. Joten aina kun unohdat asettaa yhden, laajennus käyttää oletuspikkukuvaa. Se voi myös korvata tai poistaa kuvia mistä tahansa määrästä valittuja viestejä kerralla.

Lisäksi tämä ilmainen laajennus lisää kuvan lajiteltavissa olevaan sarakkeeseen viesti-, sivu- ja mukautettujen viestityyppien luetteloissa. On myös erilaisia ​​suodattimia ja sääntöjä, joiden avulla voit mukauttaa tapaa, jolla sivustosi käsittelee pikkukuvien lähettämistä.

Modernissa online-maailmassa kaikki koostuu mediatiedostoista. Vaikka videot ovat alkaneet vallata Internetiä, kuvat ovat silti tärkeä osa, josta ei voi elää ilman. Minkä tahansa sivuston avaatkin, siihen olisi liitettävä ainakin muutama kuva. Mediatiedostot rikastavat viestejä ja kotisivuja, ja muistutat itsellesi mediatiedostojen tärkeydestä aina kun kompastat sivustoon, jolla ei ole niitä. Voit jopa etsiä ilmaisia ​​kuvia itse. Kun lisäät ne blogiisi, he tekevät koko blogin näyttämään elävämmältä ja houkuttelevammalta keskimääräiselle vierailijalle.

Esitellyn kuvan koon opas

Yleensä esiteltyjä kuvia ohjataan teema. Onko sinulla yksi, kuinka monta kokovaihtoehtoa saat ja missä se tulee näkyviin, riippuu täysin teemakehittäjästäsi. Valitettavasti kaikilla kehittäjillä ei ole taipumus kiinnittää esillä oleviin kuviin tarpeeksi huomiota. Joten joissakin tapauksissa joudut säätämään esitellyn kuvan kokoa. Muissa tapauksissa tarvitset ylimääräisen mittasarjan sijoittaaksesi laajennuksen, uuden widgetin tai jonkin muun sivustosi alueen, jota haluat mukauttaa.

Vaikka uusien kuvakokojen rekisteröiminen on pala kakkua WordPress-kehittäjälle, se voi olla painajainen muulle kuin kooderille. Joten tässä osassa, emme aio näyttää sinulle koodinpätkiä. Sen sijaan osoitamme sinulle, kuinka perusasetukset toimivat ja kuinka esiteltyjen kuvien toiminnallisuutta voidaan laajentaa ilmaisella WordPress-laajennuksella.

Kuvan perusasetukset

Ensinnäkin sinun pitäisi tietää, että WordPress antaa sinun muuttaa muutamia media-asetuksia, jotka vaikuttavat kaikkiin uusiin sivustoosi ladattaviin kuviin. Oletuksena jokainen WordPress-asennus toimii vain neljällä kuvakokoella:

 • Alkuperäinen koko
 • thumbnail
 • keskikokoinen
 • Suuri

Kuvan perusasetukset

Kun olet lähettänyt uuden kuvan, WordPress tallentaa alkuperäisen tiedoston ilman siihen tehtyjä muutoksia. Tiedonsiirron jälkeen järjestelmä ottaa alkuperäisen tiedoston ja tekee kaikki ylimääräiset mitat, jotka olet asettanut Media-asetuksissa. Se voi myös lisätä muutaman ylimääräisen koon, jotka käyttämäsi teema on rekisteröinyt ja jotka eivät ehkä ole näkyvissä media-asetuksissa.

Pääset Media-asetuksiin siirtymällä kohtaan Asetukset -> Media

Pikkukuva on hiukan ainutlaatuinen. Se on neliö, ja riippumatta asettamasi mitat, WordPress keskittyy kuvan osaan ja rajaa se saadaksesi tarvittavat mitat. Jotkut teemat voivat käyttää tätä esiasetusta esiteltynä kuvana.

Keskikokoisten ja suurten kokojen suhteen WordPress toimii vähän eri tavalla. Voit määrittää enimmäisleveyden ja -korkeuden, ja järjestelmä pienentää kuvaa näiden asetusten mukaisesti, joten sitä ei leikata. Nämä ovat yleensä kuvia, joita käytät viestien ja sivujen sisällä.

Miksi WordPress tuottaa lisäkokoja?

Jos WordPress ei tuottanut ylimääräisiä kuvan kokoja, joudut luomaan ne manuaalisesti. Vaihtoehto olisi sama kuvan koko koko sivustollasi tai suunnittelijoiden olisi tehtävä paljon vaikeampaa asettaa jokaisen kuvan mitat koodin läpi. Tämä vaihtoehto myös vaikeuttaisi mukauttamista.

Kuvittele, kuinka paljon aikaa tarvitset avataksesi jokaisen tiedoston valokuvaeditorissa, asettaaksesi mukautetun ulottuvuuden ja lataamalla sen sitten WordPressiin?

Tiesitkö, että WordPress-teemat voivat käyttää samaa kuvaa useassa eri ulottuvuudessa sijainnista riippuen? Se tarkoittaisi useiden kuvatiedostojen luomista joka kerta, kun lähetät uuden kuvan! Kukaan ei olisi aikaa siihen.

Vaihda esillä olevan kuvan koko

Ilmeisesti kaikki WordPress-teemat eivät käytä samaa esiteltyä kuvan kokoa. Joten vaihdettaessa teemojen välillä tai yksinkertaisesti kun haluat muokata yhtä tarpeitasi ja mieltymyksiäsi, sinun kannattaa ehkä säätää esitellyn kuvan kokoa.

Vaihda esillä olevan kuvan koko WordPressissä

Ehkä pienempi koko näyttää paremmalta korostaen otsikkoa? Ehkä haluat esillä olevan kuvan olevan leveämpi? Onneksi riippumatta syystä esillä olevan kuvan koon muuttamiseen, sinun ei tarvitse koodata mitään yksin. Näytämme sinulle fantastisen ilmaisen laajennuksen, joka auttaa sinua.

Tarkista teema-asetukset

Ennen kuin asennat lisälaajennuksia, sinun on tarkistettava teemaasetukset perusteellisesti. Viime vuosina teemakehittäjät ovat sallineet monien teemaominaisuuksien muokkaamisen. Joten riippuen aiheesta, joka sinulla on, on mahdollisuus löytää esitelty kuvan koko -vaihtoehto suoraan teema-asetuksista.

Mene Ulkonäkö -> Teemat -> Mukauta ja etsi vaihtoehtoja. Joillakin teemoilla on myös lisäasetuksia, jotka löytyvät yleensä Ulkomuoto valikko. Jos löydät sellaisen, sinulla on onni, koska voit muuttaa esillä olevan kuvan kokoa vain muutamalla napsautuksella. Jos ei, älä huoli; Seuraava laajennus on silti enemmän kuin yksinkertainen tarvittavien muutosten tekemiseksi.

Yksinkertaiset kuvakoot

HINTA: Ilmainen

Yksinkertaiset kuvakoot

Kun asennat Yksinkertaiset kuvakoot, median perusasetukset, joista juuri puhuimme, laajenevat heti. Laajennus tunnistaa kaikki muut aktiivisen teeman kuvakoot, ja sen avulla voit myös luoda omia kokoja.

Kun olet aktivoinut laajennuksen, siirry kohtaan Asetukset -> Media. Kaikista lisäkuvakokoista, sinun on löydettävä omaan kuvaan omistettu kuva. Jos käytät tavallista kaksikymmentäkahdeksantoista teemaa, sinun pitäisi löytää vaihtoehto “kaksitoistatoista-esitelty kuvan koko”. Täällä voit helposti asettaa suositeltujen kuvien mukautetun leveyden ja korkeuden.

Käytetystä teemasta riippuen esiteltyjä kuvia voi olla enemmän kuin yksi. Esimerkiksi teemassa saattaa näkyä esitelty kuva etusivulla, yksittäiset viestit ja myös jotkut widgetit. Siinä tapauksessa tarvitaan kolme kokoa, jotta ominaisuudesta saadaan paras mahdollinen hyöty. Muuta asetuksia sen mukaan, miten haluat mukauttaa esiteltyä kuvaa. Älä unohda painaa päivityspainiketta, tallentaa muutokset ja avata sivustosi nähdäksesi mitä kuville tapahtui.

Entä vanhemmat kuvat?

Yleensä, kun kuvan mittoja muutetaan, WordPress tekee muutoksia vain uusiin, joita olet lähettämässä. Entä vanhat, joita jo käytät?

Pikkukuvan uudistaminen

Onneksi Simple Images Size -kehittäjä oli ystävällinen esittelemään ominaisuuden, joka korjaa tämän ongelman. Selaa samalla Media-asetukset-sivulla vain kuvan mittojen luettelossa. Löydät a Pikkukuvien regenerointiominaisuus jonka avulla voit valita, mitä pikkukuvia haluat rakentaa uudelleen. Koska puhumme vain esitellyistä kuvista, valitse samat pienoiskuvat, joita muokkaat aiemmin.

Jos haluat entistä paremman hallinnan pikkukuvien suhteen, vieritä hiukan enemmän ja valitse viestityyppi, jonka haluat rakentaa uudelleen.

Kun olet valmis, napsauta, jos haluat palauttaa pikkukuvat, älä unohda tallentaa muutoksia.

Muuttuvien kuvakokojen alaosat

Vaikka uusien kuvamittojen asettaminen on melko helppoa yksinkertaisten kuvakokojen avulla, Ole varovainen muuttaessasi kuvia.

Jos työskentelet pienemmällä sivustolla, jolla ei vieläkään ole niin paljon valokuvia, voit rentoutua ja luoda uudelleen pienoiskuvia. Mutta huomaa, että on sivustoja, joissa on satoja tuhansia kuvia.

Uuden ulottuvuuden luominen jokaiselle kuvalle voi viedä paljon tilaa palvelimella. Joten ennen muutoksen vahvistamista varmista, että tiedät mitä olet tekemässä.

WordPress ei myöskään oikeastaan ​​pidä huolta vanhoista pikkukuvista. Joten, vaikka et enää käyttäisi niitä, kaikki nämä kuvat istuvat edelleen kansiossa ja vievät arvokasta kiintolevytilaa. Jotkut kuvanpuhdistuslaajennukset voivat auttaa sinua, jos sinulla on pienempi sivusto. Mutta suuremmille verkkosivustoille, joissa on paljon valokuvia, tarvitset ammattimaisempaa (ja valitettavasti monimutkaisempaa ja kalliimpaa) lähestymistapaa.

3. Aseta esitelty kuva automaattisesti WordPressiin

Esitettyjen kuvien käyttäminen WordPressissä on helppoa ja suhteellisen helppoa määrittää, vaikka teema ei tue ominaisuutta tyhjästä. Olemme jo osoittaneet sinulle, kuinka asettaa ja näyttää esillä olevan peruskuvan, ja opit kuinka tarkistaa, onko esillä olevaa kuvajoukkoa, ja näyttää ilmoituksen tekijälle, joka unohti asettaa kuvan.

Jos et pidä tästä vaihtoehdosta, voit ottaa nopeasti käyttöön jonkin verran toisen ominaisuuden – voit ohjelmoida WordPressin asettamaan esitellyn kuvan sinulle automaattisesti.

Toisin kuin edellä mainitussa menetelmässä, jossa WP ilmoittaa sinulle puuttuvasta esitellystä kuvasta, jossa sinun on vielä valittava yksi itse, tämä lähestymistapa asettaa kuvan automaattisesti esiteltynä. Tämän työn tekeminen edellyttää, että ainakin yksi kuva on liitetty viestiin.

Kun olet julkaissut viestin ilman esiteltyä kuvaa, toiminto ottaa ensimmäisen kuvan kyseisestä artikkelista ja asettaa sen esiteltynä kuvana.

Hienoa tässä on, että kun toiminto asettaa sinulle esitellyn kuvan, se pysyy toiminnassa, vaikka päätät poistaa kuvan viestistä (yksi toiminto, jota käytetään ensisijaisen kuvan tekemiseen).

Jos sinulla ei ole kuvia liitettynä viestiin ja painat julkaisupainiketta, ilmoituksia ei tule, ja toiminnasta ei tietenkään ole mitään kuvia, joista valita. Joten, tämä on loistava vaihtoehto henkilölle, joka käyttää kuvia suurimmassa osassa viestejään. Mutta jos sinulla on taipumus unohtaa kuvia useammin kuin et, etkä liitä kuvia säännöllisesti, suosittelemme, että tarkistat aiemman tavan estää viestien julkaiseminen ilman kuvaa.

Nyt kun tiedät, mitä voit saada tällä, näytetään sinulle koodi. Asentaaksesi toiminnon sinun on avattava function.php-tiedosto ja kopioitava / liitettävä seuraava katkelma:

toiminto autoset_featured () {
maailmanlaajuinen $ post;
$ jo_has_thumb = has_post_thumbnail ($ post-> ID);
if (! $ jo_has_thumb) {
$ lisatud_image = get_children ("post_parent = $ post-> ID & post_type = liitetiedosto & post_mime_type = kuva & numberposts = 1");
if ($ külge_kuva) {
foreach ($ liitteenä_kuva kuin $ liitteenä_id => $ liitetiedostona) {
set_post_thumbnail ($ post-> ID, $ liitteen_id);
}
}
}
}

add_action ('the_post', 'autoset_featured');
add_action ('save_post', 'autoset_featured');
add_action ('draft_to_publish', 'autoset_featured');
add_action ('new_to_publish', 'autoset_featured');
add_action ('odottaa_julkaisua', 'autoset_featured');
add_action ('future_to_publish', 'autoset_featured');

Muista tallentaa muutokset koodin liittämisen jälkeen. Nyt voit yrittää lisätä uuden viestin sisältävän kuvan ja julkaista sen. Näetkö kuinka esitelty kuva näytti sivustolla? Taika.

Nykyaikaiset WordPress-teemat ovat taideteoksia, jotka on suunniteltu uusinta tekniikkaa ajatellen. Tämä tarkoittaa, että kehittäjät ovat huolehtineet jokaisesta asiasta, jota sinä ja tulevat verkkosivustosi kävijät tarvitsevat teemasta. Se sisältää kauniin suunnittelun ja lukuisia ominaisuuksia, jotka on lisätty sekä tausta- että käyttöliittymään.

Kun WordPress esitteli esitellyt viestit-pikkukuvat, teemakehittäjien oli löydettävä tapa yhdistää nämä kuvat alkuperäisiin viesteihin. Tästä yksinkertaisesta esillä olevasta kuvasta tuli pelinvaihtaja WordPressille, joka muutti suositun blogi-alustan entistä suosituksi CMS: ksi. Joskus näiden valokuvien ei tarvitse olla linkitettyjä minnekään, mutta jos kysyt meiltä, Jokaisen esillä olevan pikkukuvan on johdettava alkuperäiseen viestiin.

Vaikka monet kehittäjät pitävät tätä välttämättömänä ominaisuutena teemassa, monissa WordPress-teemoissa (joista suurin osa on ilmaisohjelmia) ei ole asennettu sitä oletuksena. Ja jos sinulla on ongelmia siitä, että pikkukuvien lähettämistä ei voida napsauttaa, kuten me, tämä saattaa saada hermoihin. Mutta älä huoli, nopea ratkaisu löytyy muutama rivi alla.

Tässä opetusohjelman osassa aiomme näyttää sinulle, kuinka linkittää esitelty kuva automaattisesti pysyvään viestiin ja siten anna kukaan napsauttavan ohjata alkuperäiseen viestiin.

Linkitä esitelty kuva viestiin:

 1. Avaa function.php
 2. Kopioi ja liitä seuraava koodi:
 3. toiminto wcs_auto_link_post_thumbnails ($ html, $ post_id, $ post_image_id) {
  $ html = ''. $ html. '';
  return $ html;
  }
  add_filter ('post_thumbnail_html', 'wcs_auto_link_post_thumbnails', 10, 3);
 4. Tallenna muutokset

Se on kaikki, ihmiset. Kun olet tallentanut muutokset, sinun ei tarvitse huolehtia niistä esillä olevista viestien pikkukuvista, jotka eivät linkitä alkuperäiseen viestiin. Nyt sekä esillä oleva pikkukuva että ”lue lisää” -teksti johtavat kävijöitä viestiin.

5. Kuinka lisätä pikkukuvien esikatseluja Post / Page edit -luetteloon

Jos sinulla on päivittäinen WordPress-teema tavallisilla ominaisuuksilla, olet todennäköisesti tottunut tietyntyyppiseen WordPress-hallintapaneelin ilmeeseen. Kun puhumme viestien ja sivujen muokkausvaihtoehdoista, sinulla on todennäköisesti standardinäkymä, jossa otsikko, kirjoittaja, luokat, tunnisteet ja päivämäärät näytetään eri sarakkeissa.

Kuten näette, esitellyistä kuvista ei ole tietoa. Joten jos haluat nähdä, onko viestissä esitelty kuva jo asetettu, ja mahdollisesti nähdä miltä kuva näyttää, sinun on muokattava jokaista viestiä erikseen.

Kuinka lisätä pikkukuvien esikatseluja Post / Page edit -luetteloon

Kuvittele kymmenien viestien läpi vain katsellaksesi esiteltyä kuvaa nopeasti, joten et kopioi yhtä tai jätä viestiä ilman yhtä. Se on vain ajanhukkaa, ja siksi aiomme näyttää sinulle pikakorjauksen tähän.

Tässä opetusohjelman osassa, näytämme sinulle yksinkertaisen koodin, jonka voit lisätä teemaasi, joka lisää sitten pikkukuvan suoraan viestin / sivun sarakkeeseen. Jotta tämä “temppu” toimisi, varmista, että teema toimii tue pikkukuvat.

Tarpeeksi puhumisen kanssa; Lisäämme koodin teemaan ja näytä pikkukuva viestieditorissa:

 1. Avaa function.php-tiedosto
 2. Kopioi ja liitä seuraava koodi:
 3. add_filter ('manage_posts_columns', 'posts_ columns', 5);
  add_action ('manage_posts_custom_column', 'posts_custom_column', 5, 2);
  
  add_filter ('manage_post-type_posts_columns', 'posts_ columns', 5);
  add_action ('manage_post-type_posts_custom_column', 'posts_custom_columns', 5, 2);
  toimintoviestit_sarakkeet ($ oletusarvot) {
  $ oletusarvot ['riv_post_thumbs'] = __ ('Thumbs');
  palauta $ oletusarvot;
  }
  toimintoviestit_tolliset_sarakkeet ($ sarakkeen_nimi, $ id) {
  if ($ sarakkeen_nimi === 'riv_post_thumbs') {
  if (has_post_thumbnail ()) {
  kaiku_postin pikkukuva ('keskisuuri');
  } muuta {
  _e ('Ei pikkukuvaa postille');
  }
  
  kaiku "";}}
 4. Tallenna muutokset
 5. Mene Viestit-> Kaikki viestit ja katso muutos

Yllä olevassa koodissa olemme asettaneet pikkukuvan koon 100 × 100 pikseliä. Koska tätä käytetään vain esillä olevan kuvan esikatseluna, isompaa kuvaa ei todellakaan tarvitse. Voit tietysti muuttaa pikkukuvan koon haluamaasi kokoon. Seuraavilla riveillä voit nähdä muutamia esimerkkejä koodin viimeisen rivin muokkaamisesta:

Näytä koko esitelty kuva pikkukuvan sijasta:

echo the_post_thumbnail ('varusteltu pikkukuva');

Tuplaa pikkukuvan koko:

kaiku_postin pikkukuva (ryhmä (200 200));

Otsikkomme mukaan voit näyttää pienoiskuvia viesteissä ja sivujen muokkausnäytöissä. Olet kokeillut koodia, mutta et näe peukaloita sivuilla? Älä huolestu, tarvitset nämä kaksi koodiriviä, ja sinun pitäisi lisätä ne yllä olevan katkelman alkuun:

add_filter ('manage_pages_columns', 'posts_ columns', 5);
add_action ('manage_pages_custom_column', 'posts_custom_columns', 5, 2);

Kun olet lisännyt tämän koodin, pikkukuvat ovat näkyvissä myös sivueditorissa.

6. Pyydä kirjailijoita valitsemaan esitellyt kuvat ennen julkaisua

Kun WordPress saavutti version 2.9, ihmiset saivat mahdollisuuden lisätä esiteltyjä kuvia viesteihinsä. Siitä lähtien, jos teemat sallivat sen, pystyit lähettämään tai valitsemaan viestiisi kuvan, joka edustaa sitä hienosti, ja et silti ollut velvollinen näyttämään sitä kuvaa viestissä..

WordPress-käyttäjät tottuivat nopeasti uuteen ominaisuuteen, ja nyt on tullut vaikea löytää teemaa ilman esiteltyjä kuvia.

Mutta jos julkaiset paljon ja sinulla on useampi kuin yksi kirjoittaja, Joskus voit unohtaa lisätä esitellyn kuvan mikä voi johtaa sotkaan verkkosivustoon. Viestisi ilman kuvaa näyttäisi tyhjältä ja keskeneräiseltä kotisivulta, äskettäisiin viesteihin-widgetissä on ehdottomasti reikä. Jos käytät pikkukuvia esittelemään kuvia artikkeleidesi alussa, viestisi näyttävät erittäin selkeiltä ilman kuva.

Nämä ovat vain muutamia yksinkertaisia ​​ongelmia, joita sinulla voi olla, jos unohdat sisällyttää esitellyn kuvan. Ennen kuin nämä ongelmat edes nousevat esiin, katsotaan kuinka saada se poistumaan ikuisesti.

Tässä opetusohjelman osassa aiomme näyttää sinulle koodin, joka antaa sinun unohtaa ongelma. Kun olet asentanut koodin, jokainen kirjoittaja, joka yrittää julkaista viestin ilman esiteltyä kuvaa, saa virheilmoituksen. Hänen viestinsä lopulta tallennetaan luonnoksena julkaisemisen sijasta. Tämä saa kyseisen kirjoittajan käyttämään kaikkia esiteltyjä kuvia ennen julkaisun julkaisemista ja on pelastushenkilö kiireessä ollessasi.

Jos olet valmis saattamaan toiminnon toimimaan, noudata seuraavia vaiheita:

 1. Avaa function.php-tiedosto
 2. Kopioi ja liitä seuraava koodi:
 3. add_action ('save_post', 'pu_validate_thumbnail');
  
  toiminto pu_validate_thumbnail ($ post_id)
  {
  // Vahvista vain viestityyppi
  if (get_post_type ($ post_id)! = 'post')
  palata;
  
  // Tarkista viestissä on pikkukuva
  if (! has_post_thumbnail ($ post_id)) {
  
  // Vahvista pikkukuvan tarkistaminen epäonnistui
  set_transient ("pu_validate_thumbnail_failed", "true");
  
  // Poista tämä toimenpide, jotta voimme tallentaa viestin luonnoksena ja kiinnittää sen sitten uudelleen
  poista_toiminta ('tallenna_posti', 'pu_validate_thumbnail');
  
  wp_update_post (ryhmä ('ID' => $ post_id, 'post_status' => 'luonnos'));
  add_action ('save_post', 'pu_validate_thumbnail');
  } muuta {
  
  // Jos viestissä on pikkukuva, poista lyhytaikainen
  delete_transient ("pu_validate_thumbnail_failed");
  
  }
  }
 4. Tallenna muutokset

Tämä koodi tarkistaa viestin tilan, kun kirjoittaja napsauttaa julkaisupainiketta. Se toimii vain viesteissä, ja jos toiminto ei löydä siihen liitettyä pikkukuvaa, luonnos tallennetaan ja WordPress on valmis virhesanoman näyttämiseen. Jos pikkukuva löytyy, viesti julkaistaan ​​yleensä näyttämättä viestiä.

Koska yllä esitetty koodi ei sisällä virheilmoitusta, tarvitset silti pienen koodinpätkän, joka valmistelee sen:

 1. Kopioi ja liitä heti edellisen koodin jälkeen:
 2. add_action ('admin_notices', 'pu_validate_thumbnail_error');
  toiminto pu_validate_thumbnail_error ()
  {
  if (get_transient ("pu_validate_thumbnail_failed") == "true") {
  kaiku "

  Viestin pikkukuva on asetettava ennen viestin tallentamista.

  "; delete_transient ("pu_validate_thumbnail_failed"); } }
 3. Tallenna muutokset ja kokeile uutta toimintoa

Jos haluat mukauttaa virhesanoman, siirry riville 5 ja muuta ”Viestin pikkukuva on asetettava ennen viestin tallentamista” mihin tahansa haluat.

Se siitä. Nauti viesteistäsi murehtimatta siitä, ettei sinulla ole esiteltyä kuvaa.

7. Muuta esitellyn kuvan teksti järjestelmänvalvojasivuilla

Jos muokkaat teemaa tai luot uuden, sinun on todennäköisesti tehtävä asioita esiteltyjen kuvien ympärillä.

WordPressin esitelty kuva

Jos olet käyttänyt esimerkiksi toimintoa, joka lisää automaattisesti esitellyn kuvan viestin ensimmäisestä kuvasta, olisi mukavaa kerro kirjoittajillesi, mitä tapahtuu. Voit yksinkertaisesti muuttaa tekstiä ja käyttää sitä lyhyenä ilmoituksena, joka kertoo kirjailijalle, että esitelty kuva valitaan automaattisesti, jos tekijä ei ole valinnut itseään. Joten kuinka muuttaa teksti, joka lukee ”Aseta esitelty kuva”, mille tahansa muulle?

 1. Avaa käytetyn teeman function.php-tiedosto
 2. Kopioi ja liitä seuraava koodi:
 3. funktio change_featured_image_text ($ content) {
  return $ content = str_replace (__ ('Aseta esitelty kuva'), __ ('Muokattu teksti kulkee tänne'), $ content);
  }
  add_filter ('admin_post_thumbnail_html', 'change_featured_image_text');
 4. Muuta Mukautettu teksti menee tänne, mutta älä unohda jättää yksittäisiä tarjouksia
 5. Tallenna muutokset
 6. Mene mihin tahansa viestiin ja näe muuttunut teksti

Käärimistä

Esitetyt kuvat ovat luultavasti tärkein mediatiedostotyyppi, joka sinulla on blogissasi. Siksi on erittäin tärkeää, että ne näyttävät hyvältä. Kaunis kuvan tai hienosti luodun tietokonekuvan saaminen on välttämätöntä, mutta sinun on tehtävä kaikki voitavasi, jotta se olisi niin hyvä kuin mahdollista..

Onneksi sinun ei tarvitse olla kehittäjä tai täydellinen käsitys siitä, kuinka WordPress käsittelee kuvia. Tarvitset vain yksinkertaisen laajennuksen tai koodinpätkän, joka auttaa sinua asettamaan uusia esiteltyjä kuvia. Toivomme, että tämä opas auttoi sinua tässä.

Tämä merkintä julkaistiin WordPressissä. Lisää pysyvä linkki kirjanmerkkeihin.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map