Kuinka luoda mukautettuja postityyppejä WordPressiin

Kuinka luoda mukautettuja postityyppejä WordPressiin


Ennen kuin näytämme sinulle, miten voit luoda oman mukautetun viestityypin, jota käytät ylpeänä uudessa WordPress-pohjaisessa blogissasi, katsotaan, mikä mukautettu viestityyppi todella on.

Viestityyppi on yksinkertaisesti joukko sääntöjä, joita käytetään kuvaamaan tapaa, jolla sisältö esitetään artikkelissa. Jokaisella postityypillä on omat parametrit, jotka määrittelevät sen, jotta voit kertoa eron viestin, sivun, arkiston, version tai navigointivalikon välillä. Mutta kuten huomaat, jos aloitat artikkeleiden kirjoittamisen, kaikella, mitä kirjoitat, on sama rakenne. Tämä johtuu siitä, että käytät samaa mallia viestiin. Mutta se on täysin OK, jos kirjoitat blogin, jossa yksi viestityyppi riittää käsittelemään artikkeleitasi.

Ei niin pitkän historian aikana, WordPress on kehittynyt valtavasti, ja se on varmasti ylittänyt roolinsa blogialustana. Siitä on tullut yksi käytetyimmistä ja arvostetuimmista sisällönhallintajärjestelmistä maailmassa. Yksi tärkeimmistä syistä on ihmisten salliminen luoda mukautettuja postityyppejä.

Katsotaan, mitä mukautettu postityyppi voi tehdä sinulle yksinkertaisessa esimerkissä. Kuvittele, että sinulla on pelisivusto. Haluat julkaista uutisia säännöllisesti, päivittäin julkaistaan ​​lukuisia trailereita, joita voit jakaa yleisöllesi, kirjoittajat pelaavat uusia pelejä ja kirjoittavat arvosteluja, haluat julkaista kuvakaappauksia viimeisimmästä online-ottelustasi jne..

Kuten voit jo arvata, tarvitset tässä tapauksessa useita sisältötyyppejä, ja jos jatkat säännöllisten viestien käyttöä, kaikki sisältö näyttää samalta ja se vaikeuttaa sinulle ja vierailijoillesi erotuksen löytämistä. videoartikkelin ja katsauksen välillä. Kyllä, haluat mukautetun postityypin, jotta kaikki näyttäisi järjestetymmältä.

Pysy kuvan kanssa vain muutama sekunti. Jos luot mukautetun postityypin, uutissasi voi olla erityinen alue, johon voit sijoittaa linkin lähteeseen. Pelin arvosteluviestityypilläsi saattoi olla arvosana, jonka kirjoittaja on antanut tietylle pelille, mukaan lukien tähtiperustainen järjestelmä, ja voit käyttää erilaisia ​​muotoiluja, esimerkiksi sanomme, arvosteluasi tekstityksen. Perävaunusi postityyppi korostaisi videota ja anna ihmisten nauttia siitä valopöydästä sen sijaan, että katselisi sitä viestissä. Voimme jatkaa ikuisesti, mutta saat asian asian?

 • Luo mukautettu postityyppi
 • Luo mukautettuja postityyppejä plugineilla

Luo mukautettu postityyppi:

OK, tiedämme, että olet kyllästynyt keskusteluihimme – olet täällä oppiaksesi luomaan mukautetun viestin, niin aloitetaan. Venytä lihaksia, hengitä syvään ja kun olet valmis, aloitetaan. Jos olet kiinnostunut kaivamaan syvemmälle WordPress ja koodi, siirry laajennukseen, joka auttaa sinua.

 1. Avaa function.php-tiedosto ja liitä seuraava koodi.
 2. Varmista, että koodi on asetettu ennen sulkevaa PHP-tunnistetta (?>) Tai muuten se ei toimi.

  // Luo peliarvostelut mukautetun postityypin
  funktio game_reviews_init () {
  $ args = taulukko (
  'label' => 'Peliarvostelut',
  'julkinen' => totta,
  'show_ui' => totta,
  'capability_type' => 'post',
  'hierarkkinen' => väärä,
  'rewrite' => array ('slug' => 'game-reviews'),
  'query_var' => totta,
  'menu_icon' => 'dashicons-video-alt',
  'tukee' => taulukko (
  'Otsikko',
  'Editor',
  'ote',
  'TrackBacks',
  'Yksilölliseen kenttiä',
  'Kommentit',
  'Korjauksia',
  -Pienoiskuvalla ",
  'Kirjailija',
  'Sivu-määritteitä')
  );
  register_post_type ('peli-arvostelut', $ args);
  }
  add_action ('init', 'game_reviews_init');
 3. Tallenna muutokset

Jos katsot järjestelmänvalvojan aluetta WordPressissä, huomaat, että valikossa on uusi kohta “Game Reviews”. Toistaiseksi se näyttää miltä tahansa muulta viestiltä, ​​mutta et silti näe näitä viestejä verkossa. Sinulla on vielä muutama vaihe läpi, jotta saat parhaan hyödyn tästä muokatusta postityypistä.

Muista määrittää permalinkit ennen kuin kokeilet uutta viestiä, muuten tapahtuu virhe.

Luo malli uudelle muokatulle viestityypille:

 1. Avaa teeman kansio
 2. Luo uusi tiedosto ja nimeä se esimerkiksi game-review-template.php
 3. Avaa tiedosto ja liitä seuraava:
 4. 
  
 5. Avaa teeman kansiossa oleva page.php-tiedosto
 6. Kopioi ja liitä koodi peliin game-review-template.php
 7. Etsi pala koodista, joka on sama tai samanlainen (voi riippua teemastasi):
 8. 
  
  
  

  Kun olet löytänyt tämän osan, muokkaamme sitä, jotta voit näyttää mukautetun viestityypisi uudella sivulla. Sinun tulisi lisätä $ kysely rivillä silmukan yläpuolella ja muokata silmukkaa itse. Kun muutat koodia, sen pitäisi näyttää tältä:

   'game-reviews', 'posts_per_page' => 5));
  while ($ kysely-> have_posts ()): $ kysely-> the_post (); ?>
  // koodisi esim. "sisältö();"
  
  
  
 9. Tallenna muutokset
 10. Mene Sivut -> Lisää uusi
 11. Luo sivu nimellä “Game Reviews”
 12. Oikealla puolella “Sivun ominaisuudet” -välilehden pitäisi löytää “Malline”
 13. Valitse jonkin edellisen vaiheen luoma malli ja liitä se sivulle.
  Muokatut sivumallit WordPressissä

 14. Tallenna muutokset

Se siitä. Sinun tulisi kokeilla kaikkea ja luoda uusi Game Review -viesti. Kun olet avannut Peliarvostelu-sivusi, sinun pitäisi voida nähdä uutiskirjeesi tyypit riviin kronologisesti, kuten normaali viestisi olisi..

Ja tämä on vasta alku. Olet luonut mukautetun postityypin, mutta nyt sinun pitäisi muokata sitä haluamallasi tavalla ja lisätä tarvitsemasi koodi.

Luo mukautettuja postityyppejä plugineilla

Kun alat luoda omia viestityyppejä WordPressin laajentamiseksi, on olemassa kaksi tapaa. Olemme jo osoittaneet sinulle yhden – kuinka luoda mukautettu postityyppi manuaalisesti. Seuraamalla useita vaiheita voit luoda mukautetun postityypin, mutta se voi viedä paljon aikaa, jos olet WordPress-aloittelija ja et ole tottunut käsittelemään koodia. Sinun ei kuitenkaan tarvitse sekoittaa koodia – jos tarvitset yksinkertaisemman ja nopeamman ratkaisun, voit luoda lukemattomia mukautettuja postityyppejä yhdellä plugineista.

Tässä opetusohjelman osassa aiomme näyttää sinulle yhden parhaista laajennuksista, jotka luovat sinulle mukautetut postityypit. Sinun ei tarvitse koodata tai edes kopioida / liittää sitä. Asenna vain laajennus, kirjoita uuden viestityypin nimi ja määritä se GUI: n avulla.

Muokatun postityypin käyttöliittymä

HINTA: Ilmainen

Muokatun postityypin käyttöliittymä
Jos joudut rekisteröimään vain mukautetun postityypin, tämä laajennus tekee hyvää työtä. Kun olet asentanut sen, voit luoda mukautettuja postityyppejä ja taksonomioita. Mene vain äskettäin luotuun valikkoon, lisää uusi mukautettu postityyppi ja kirjoita uuden viestityypin nimi ja kuvaus. Se on helppoa, mutta joudut huomaamaan sen tämä laajennus ei käsittele uuden viestityypisi näyttämistä. Kun olet rekisteröinyt uuden viestityypin, on edelleen sinun tehtäväsi näyttää se. Suosittelemme, että tutustu siihen, miten se tehdään, tai käy jonkin muun laajennuksen kanssa, joka voi myös näyttää viestit.

Lisälukema: Tarkka opas WordPress Custom Post -tyypeistä

johtopäätös

Muokatut postityypit ovat yksi suurimmista WordPress-ominaisuuksista myös nykyään. Muokkaamalla muutama rivi koodia tai käyttämällä laajennusta voit luoda viestityypin, joka on ainutlaatuinen sivustollesi. Totuus on, että aloittelijalle voi olla hieman vaikeampaa suorittaa kaikki ensimmäistä kertaa, mutta jos pysyt tämän oppaan kanssa, sinulla ei pitäisi olla ongelmia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map