Kuinka löytää ja kirjautua sisään WordPress-järjestelmänvalvojan URL-osoitteeseen

WordPress-Ylläpitäjän sisäänkirjautuminen-page.png


Asennuksen jälkeen WordPress, sinun on kirjauduttava uuteen blogiisi. Ilman pääsyä järjestelmänvalvojan sivuille et voi muokata uutta blogiasi. Järjestelmänvalvoja on paikka, jossa “kaikki tapahtuu”, jossa kirjoitat viestejä ja hallitset sivustoa. Sinun on kirjauduttava sisään käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi estääksesi muita muokkaamasta sivustoa.

Mutta jos olet uusi WordPress-ohjelmassa, järjestelmänvalvojan sisäänkirjautumissivun löytäminen saattaa johtaa naarmuttamaan päätäsi sekaannuksessa. Kuinka pääset siihen?

Älä huoli; kaikelle on ensimmäinen kerta, ja useimmilla bloggaajilla oli sama ongelma, kun he aloittivat WordPress-blogin. Tässä artikkelissa näytetään sinulle, miten työskennellä WordPress-järjestelmänvalvojan sisäänkirjautumissivun kanssa.

Kuinka löytää WordPress-järjestelmänvalvojan sisäänkirjautumissivu

Oletuksena, WordPress käyttää vakiona kirjautumisen URL-osoitetta, joka on sama kaikissa blogeissa. Voit avata sen, sinun täytyy vain lisätä / Wp-admin sivustosi URL-osoitteen lopussa.

Oletus WordPress-kirjautuminen-URL

www.example.com/wp-admin

WordPress-kehittäjät lisäsi myös useita muita URL-osoitteita, jotka johtavat samalle sivulle. Joten jos et jostain syystä pidä oletuksesta wp-admin URL-osoitteen avulla pääset sisäänkirjautumissivulle kirjoittamalla jokin seuraavista:

 • www.example.com/wp-login
 • www.example.com/admin
 • www.example.com/login

Huomaa, että kaikki nämä URL-osoitteet osoittavat samalle kirjautumissivulle, etkä tee virhettä käyttämällä yhtäkään niistä. Ne kaikki ohjaavat automaattisesti samalle kirjautumissivulle. Jos nämä ylimääräiset URL-osoitteet eivät toimi sinulle, palaa oletusosoitteeseen.

Sinun pitäisi myös tietää, että WordPress.com-järjestelmänvalvojasivuilla ja käyttöoikeustiedoilla ei ole mitään tekemistä niiden kanssa, joita käytät itse isännöimässä WordPressissä. Myös päinvastoin. Ne näyttävät vain samanlaisilta, mutta niillä ei ole mitään tekemistä toistensa kanssa.

Luo helpompi pääsy kirjautumissivulle

Nyt kun olet avannut sisäänkirjautumis-URL-osoitteen onnistuneesti, voit tehdä siitä helpommin tulevia pyrkimyksiäsi varten. Yksi vaihtoehto on luoda selaimesi sivun kirjanmerkki, toinen – lisätä widget WordPress-kotisivullesi, ja voit myös lisätä linkin kirjautumissivulle WordPress-valikkoon..

Kuinka kirjautua sisään WordPressiin

WordPress-kirjautumissivu

Kun olet avannut WordPress-järjestelmänvalvojan sisäänkirjautumissivun, näet yksinkertaisen käyttöliittymän, joka kysyy käyttäjänimeäsi ja salasanaasi. Jos olet asentanut WordPressin itse, sinulla olisi jo oltava asennuksen aikana luomat järjestelmänvalvojan tunnistetiedot. Tarkista postilaatikko, jos olet unohtanut ne, koska WordPress lähetti sinulle sähköpostin, jossa on kaikki kirjautumiseen tarvittavat tiedot. Mutta jos joku muu on asentanut sen puolestasi tai olet ottamassa vastaan ​​jonkun verkkosivuston, sinun on pyydettävä heiltä järjestelmänvalvojan kirjautumistiedot.

 1. Siirry WordPressin järjestelmänvalvojan kirjautumissivulle
 2. Kirjoita käyttäjänimi ja salasana
 3. Klikkaa Kirjaudu sisään nappi

Jos käyttöoikeustiedot ovat oikeat, WordPress vie nyt kojelautaan, jossa voit aloittaa ensimmäisen viestin käsittely ja verkkosivuston hallinta..

Sisäänkirjautumissivu voi näyttää toiveistasi riippuen mitä haluat. Monet laajennukset auttavat sinua mukauttamaan sivun ulkoasua ja ottamaan käyttöön muita suojausominaisuuksia. Jos et käytä juuri asennettua WordPressiä, sivu voi näyttää erilaiselta kuin tässä artikkelissa kuvattu. Siinä voi olla erilaisia ​​kuvia, logoja ja jopa lisäkenttiä, jotka saattavat edellyttää vastaamista kysymyksiin, skannata koodeja tai käyttää älypuhelinta ylimääräisten suojausavaimien hakemiseen. Älä ole tästä huolissasi.

Muista minut vaihtoehto

Muista minut -vaihtoehto WordPressissä

Jos tarkastelet kirjautumisnäyttöä uudelleen, huomaat yksinkertaisen Muista minut vaihtoehto, jonka voit tarkistaa tai poistaa valinnan. Kun valitset vaihtoehdon, kun olet kirjautunut sisään onnistuneesti, selaimesi muistaa käyttäjänimen ja salasanan yhdistelmän käyttämällä evästettä.

Tässä tapauksessa tiedot tallennetaan tietokoneellesi (yleensä kahden viikon ajan, mutta ne voivat riippua asetuksistasi). Tämä tarkoittaa, että kun seuraavan kerran avaat WordPress-järjestelmänvalvojan kirjautumissivun, selain tietää, että olet olemassa oleva käyttäjä ja sinun ei tarvitse kirjoittaa samoja käyttöoikeustietoja uudelleen.

Milloin (ei) käyttää Muista minut vaihtoehto

Käyttää Muista minut -vaihtoehto vain henkilökohtaisissa tietokoneissa, joihin kukaan muu ei pääse. Valitsemalla vaihtoehdon kirjautuessasi julkisiin tietokoneisiin, paljastat järjestelmänvalvojan sivut kaikille. He voivat kaapata blogin, poistaa sen tai jotain muuta, josta et pidä..

Unohditko salasanasi?

Näytön alareunassa näkyy “Kadotit salasanasi?”Vaihtoehto. Jos olet unohtanut salasanasi, napsauta linkkiä, joka avaa hiukan toisen sisäänkirjautumisruudun.

WordPress kadonnut salasana

Täällä sinun on täytettävä käyttäjänimesi tai sähköpostiosoitteesi, jota käytetään järjestelmänvalvojan tilin rekisteröintiin. Kun osut ”Hanki uusi salasana”-Painiketta, WordPress lähettää sinulle heti sähköpostin. Siinä saat ilmoituksen salasanan vaihdosta ja erityisen, ainutlaatuisen linkin, joka johtaa uuteen salasanaan. Jos sähköposti ei saapuu muutamassa minuutissa, tarkista roskapostikansiosi. Jos sitä ei ole, sinun on pyydettävä WordPress-asiantuntijaa auttamaan salasanan palauttamisessa.

WordPress-salasanan nollaus

Napsauttamalla sähköpostissa olevaa linkkiä näet äskettäin luodun salasanan, jonka avulla voit kirjautua sisään. WordPress luo sinulle suojatun salasanan, mutta voit kirjoittaa oman salasanasi myös samalle sivulle. Kun olet valmis, muista salasanasi ja napsauta Nollaa salasana painiketta. Sen jälkeen WordPress ilmoittaa sinulle, onko salasana vaihdettu onnistuneesti, ja jos niin, se ohjaa sinut takaisin kirjautumissivulle.

johtopäätös

Jos haluat kirjautua sisään WordPress-sivustoon, sinun on lisättävä / wp-admin sivustosi URL-osoitteen loppuun. Voit tehdä siitä helpompaa lisäämällä sivun kirjanmerkkeihin, lisäämällä widgetin etusivullesi tai valikkoosi. Yritä käyttää suojattuja salasanoja ja ole varovainen käyttäessäsi Muista minut ominaisuus. Vain jos unohdat salasanasi, rentoudu, koska WordPress antaa sinun luoda uuden.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map