Kuinka lisätä napsautettavissa olevia puhelinnumeroita WordPressiin

klikattava-puhelin-numeroihin-wordpress.png


Älypuhelimet hallitsevat maailmaa. Meidän ei tarvitse toistaa, kuinka älypuhelimet muuttivat maailmaa ja mihin he pystyvät. Tiedämme myös, että nykyaikaisessa yhteiskunnassa jokaisen luomasi verkkosivuston on oltava reagoiva. Mutta mitä tapahtuu puhelinnumeroille, jotka kirjoitat WordPress-viesteihisi ja sivuillesi?

Suurin osa viimeaikaisista älypuhelinmalleista tunnistaa puhelinnumeron automaattisesti. No, se on totta ainakin, jos olet kirjoittanut kyseisen numeron oikeassa muodossa, joka sisältää maa- ja suuntanumerot:

 • <(Area Code) >

Valitettavasti kaikki älypuhelimet eivät ole samoja, eivätkä kaikki tunnista puhelinnumeroita kaikissa muodoissa. Monet ihmiset käyttävät edelleen yli viiden vuoden ikäisiä puhelimia, ja todennäköisesti puhelinnumeroita ei voi napsauttaa, vaikka ne olisi kirjoitettu oikein. Vaikka olet luonut fantastisen sivuston, joka houkuttelee käyttäjiä soittamaan sinulle, saatat joutua ongelmiin. Jos näiden käyttäjien on kirjoitettava numero, kopioitava ja liitettävä tai kirjoitettava numero, on todennäköistä, että he pelastavat. Ennen kuin menetät kärsimättömät asiakkaat, jotka eivät halua sekoittaa numeroita, sinun tulee valmistaa turvetta jokaiselle älypuhelimen käyttäjälle laitteestaan ​​riippumatta.

Lisää napsautettavat puhelinnumerot

Napsautettava puhelinnumero

Jos sinun on lisättävä vain yksi napsautettava puhelinnumero verkkosivustollesi, sinun ei tarvitse asentaa lisälaajennuksia. Voit tehdä sen yksinkertaisella HTML-koodirivillä, joka on oikeastaan ​​sama kuin tavallinen linkki. Katsotaanpa kuinka helppoa se todella on:

  1. Avaa viesti tekstieditorissa tai käytä koodia mallina
  2. Kopioi ja liitä yksi seuraavista riveistä:
  +1 (234) 567 - 8912
 1. Vaihda puhelinnumero
 2. Tallenna, julkaise tai esikatsele viestiäsiMuutama vuosi sitten TEL-protokolla tekisi työnsä täydellisesti matkapuhelimen käyttäjille. Ongelmana oli, että napsautettavat puhelinnumerot eivät tunnistaneet työpöytäselaimia, jotka joko eivät budjetoi ollenkaan tai jopa näyttäisivät virheilmoituksen. Nykyään kehittäjät ovat korjaaneet ongelman ja voit käyttää protokollaa kaikissa nykyaikaisissa selaimissa. Vaikka pöytätietokoneet avaavat puhelinnumeron ja alkavat soittaa siihen älypuhelimissa, se valmistelee Skypeä puheluusi varten.

Käytä Skype-puhelua

Mutta entä jos haluat, että älypuhelimesi käyttäjät voivat valita tavallisen puhelun tai Skype-puhelun välillä? Älä huoli; sinun on vain vaihdettava linkin protokollaa. Joten käytä TEL-protokollan sijaan CALLTO-protokollaa:

+1 (234) 567 - 8912

Jos käytät Skypeä, voit jopa sallia käyttäjien soittaa sinulle antamalla Skypen nimen:

skype

Käytä tekstiviestejä

Tiesitkö, että voit jopa luoda linkin tekstiviestien lähettämiseen? Kuten olet jo arvata, sinun on vain vaihdettava protokollaa. Kuten saatat odottaa, tämä linkki ei tee mitään, jos sitä napsautetaan pöytätietokoneella, joten varmista, että käyttäjät tietävät, että annat heidän lähettää tekstiviestin tai käyttää tällaista linkkiä heti, kun sivustosi on reagoiva tila.

 Lähetä tekstiviesti numeroon +1 (234) 567-8912

Lisää soita nyt -painike ilmaisella liitännällä

Jos yrityksesi luottaa voimakkaasti puheluihin, sinun tulee ottaa uusi askel napsautettavien puhelinnumeroiden tekemiseksi. Yksinkertaisen linkin luomisen sijasta voit harkita soita nyt -painikkeen lisäämistä, joka on aina matkaviestinnäsi kävijöiden käytettävissä. Joidenkin hämmästyttävien WordPress-laajennusten joukossa onneksi on fantastinen ilmainen, joka voi auttaa sinua saavuttamaan tämän.

Soita nyt -painike

HINTA: Ilmainen

Soita nyt -painike WordPressille

Tämä ilmainen laajennus on kevyt, ja asennus, aktivointi ja käyttöönotto vie sekunteja. Asennuksen jälkeen sinun tarvitsee vain kirjoittaa puhelinnumerosi, valita painikkeen väri ja sen sijainti. Voit näyttää Soita nyt -painikkeen näytön vasemmalla tai oikealla puolella tai valita näyttöön kokonaisen alapainikkeen, joka korostaa uutta ominaisuutta.

Jos verkkosivustoosi on liitetty Google Analytics -tili, laajennus antaa sinun seurata puheluita luomalla tapahtuman jokaiselle napsautukselle. Se on yksinkertaista; Kun olet asentanut laajennuksen, anna vähintään 24 tuntia ennen kuin Google Analytics näyttää tiedot.

Soita nyt -painike WordPress-asetuksille

Jos et halua näyttää painiketta tietyissä viesteissä ja sivuilla, kirjoita heidän tunnuksensa asetuksiin. Se on helppoa. Jos haluat näyttää painikkeen kaikilla WordPress-sivuilla, jätä viimeinen vaihtoehto tyhjäksi.


Kuten monissa muissakin WordPress-sovelluksissa, napsautettavien puhelinnumeroiden luominen ei ole ollenkaan vaikeaa. Toivomme, että tämä artikkeli auttaa sinua luomaan oman. Kuinka pidät uusista linkkeistäsi?

Jos tarvitset lisää apua WordPress-blogin kanssa, tasoita WordPress-taitosi tutoriaalien avulla.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map