Kuinka käyttää työkaluja -osaa WordPress-hallintapaneelissa

WordPress-tools.png


WordPress-asetusten lisäksi, jotka sisältävät käytännössä kaikki sivuston vaihtoehdot, WordPressin työkaluvyöstä löytyy vielä muutama ominaisuus. Koska nämä WordPress-työkalut ovat hiukan erilaisia ​​kuin muut asetukset, niillä on erityinen paikka järjestelmänvalvojan valikossa.

WordPress-työkalut-osiossa on skriptejä, joita tarvitaan vain poikkeuksellisissa tilanteissa. Siksi näitä komentosarjoja ei ole esiasennettu WordPressiin, vaan vain lueteltu, jotta löydät ne tarvittaessa helpommin.

Käytettävissä olevat työkalut

Aloita käyttö painamalla tätä ja Luokat ja tunnisteet -muunninta, siirry kohtaan Työkalut -> Käytettävissä olevat työkalut.

Tämä osa sisältää vain kaksi komentosarjaa, jotka sinun on asennettava, jos haluat käyttää niitä.

Paina tätä

Tämän yksinkertaisen widgetin avulla voit napata web-osia ja luoda uutta sisältöä yhdellä napsautuksella. Kun valitset tekstiä, kuvia ja videoita muilta verkkosivustoilta, paina Tämä lisää valinnan WordPress-editoriin. Sitten valitsemasi sisältö voidaan helposti muokata ja julkaista sivustossasi.

Press This -sovelluksen asennus on hyvin yksinkertainen. Vedä ja pudota kirjanmerkkisi kirjanmerkkipalkkiin (joka yleensä löytyy selaimesi yläosasta). Jos et voi tehdä niin, käytä toista menetelmää:

 1. Napsauta kirjanmerkkikohdan vieressä olevaa painiketta, jossa on ”Press This” -etiketti
 2. Kopioi koodi
 3. Luo uusi kirjanmerkki selaimeesi
 4. Liitä koodi URL-kenttään

Jos haluat käyttää paina tätä mobiililaitteessa, käytä osan alareunassa olevaa painiketta, jossa on ”Avaa paina tämä” -etiketti. Kun sivu on latautunut, lisää sivu matkapuhelimen kirjanmerkkeihin.

Nyt kun haluat kopioida sisällön WordPress-editoriin, paina kirjanmerkkivälilehden painiketta. Paina Tämä avaa editorin uudelle sivulle, jolla voit käyttää tavallista WordPress-editoria kirjoittaa ja tyyliä tekstiä, lisätä mediatiedostoja ja hallita viestiä kuten mikä tahansa muu. Viesti on helppo tallentaa luonnoksena tai julkaista se heti uudessa ikkunassa.

Luokat ja tunnisteet Converter

Tämä työkalu linkittää sinut skriptiin, joka voi tehdä muuntamisen puolestasi. Jos olet jo asentanut komentosarjan, tämä on paikka, jossa se suoritetaan. Muutoin WordPress antaa sinun asentaa muuntimen.

Tuonti

Jos olet käyttänyt toista bloginkäyttöalustaa ja haluat siirtyä WordPressiin, tarvitset Tuo-työkalun. Sen avulla voit ladata sisältöä muista blogeista ja muista WordPress-sivustoista uuteen. Oletusarvona löydät seuraavat työkalut Tuo-luettelosta:

 • Blogger – tuo viestit, kommentit ja käyttäjät Blogger-blogista
 • Blogroll – tuo linkit OPML-muodossa
 • Luokat ja tunnisteet -muunnin – muunna olemassa olevat tunnisteet luokkiin ja päinvastoin
 • LiveJournal – tuo viestit LiveJournalista
 • Siirrettävä tyyppi ja TypePad – tuo viestit ja kommentit siirrettävästä tyypistä tai TypePad-blogia
 • RSS – Tuo viestit RSS-syötteestä
 • Tumblr – Tuo viestit ja media Tumblrista
 • WordPress – tuo viestit, sivut, kommentit, mukautetut kentät, luokat ja tunnisteet WordPress-vientitiedostosta

Tuo WordPress-työkaluja

Eri WordPress-laajennusten kautta on saatavana myös muita tuontivaihtoehtoja. Jos et löydä tarvitsemasi, kokeile etsiä virallisia WordPress-laajennuksia säilytyspaikka oikealle maahantuojatyökalulle.

Viedä

Vie-työkalu ottaa sisältöä nykyisestä WordPress-sivustosta ja siirtää sen tiedostoon, jotta voit käyttää sitä muualla. On mahdollista viedä:

 • Kaikki sisältö
 • Viestejä
 • sivut
 • tiedotusvälineet

Jos valitsit kaiken sisällön, vientitiedosto sisältää kaikki viestit, sivut, kommentit, mukautetut kentät, termit, navigointivalikot ja mukautetut viestit. Valitsemalla Viestit tai Sivut-vaihtoehdon saat viedä vain tietyt viestit tekijän, päivämäärän ja tilan perusteella. Media-vaihtoehdon avulla voit suodattaa tiedostoja lähetysajan perusteella.

Vie WordPress-työkalut

Kun olet valinnut vaihtoehdon, napsauta “Lataa vientitiedosto” -painiketta. Kun WordPress on luonut XML-tiedoston sisällön kanssa, sinun tulee tallentaa se turvalliselle paikalle tietokoneellesi. Tämä on tiedosto, jota tarvitset, kun päätät tuoda sisällön toiseen WordPressiin tai muuhun blogiin.

On hyvä tietää, että WordPress-työkalut ovat sinua varten

Kun olet nähnyt, mistä WordPress-työkalut koostuvat, on selvää, etkä käytä niitä päivittäin. Tarvitsetko asetukset painamalla tätä tai käyttäessäsi Vie ja Tuo-työkaluja, on todennäköistä, että sinun on käytettävä niitä vain kerran.

Mutta on hienoa tietää, että kehittäjät olet ajatellut kaikkea ja sinun ei tarvitse päästä WordPressin ulkopuolelle löytääksesi skriptejä, jotka auttavat sinua. Vaikka et tarvitse mitään työkaluja heti, ne saattavat olla hyödyllisiä joskus tulevaisuudessa. Pidä vain muistio niistä pään takana tai vielä paremmin, merkitse tämä viesti kirjanmerkkeihin, jotta voit lukea sen uudelleen tarvittaessa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map