Kuinka etsiä ja korvata tekstiä WordPressistä

Kuinka etsiä ja korvata tekstiä WordPressistä


Oletko koskaan tajunnut, että olet tehnyt virheen kirjoittaessasi WordPress-viestiä saadaksesi selville, ettei ole helppoa tapaa etsiä ja korvata kyseistä kirjoitusvirhettä koko viestissä? Entä jos olet kirjoittanut väärän sanan, lauseen tai linkin viime kuukausien aikana? Valitettavasti WordPress ei salli sinun etsiä ja korvata tekstiä helposti, mutta aiomme näyttää sinulle ilmaisia ​​laajennuksia, jotka voivat säästää sinua poistamasta manuaalisesti satoja, ellei tuhansia typografisia virheitä..

Voit etsiä ja korvata mitä tahansa tekstiä WordPressissä ja säästää aikaa muokkaamalla viestejä

Kyllä, PHP ja MySQL ovat tehokkaita työkaluja, jotka voivat ratkaista tällaisia ​​asioita vain muutamalla koodirivillä tai kyselyillä. Mutta kaikki meistä eivät ole koodereita eivätkä ole mukavia sekoittamaan koodia. Joten ohitamme tämän ja näytämme sinulle helpon tavan käsitellä hakuja ja korvaamista WordPressissä.

 • Etsi ja korvaa teksti postieditorissa
 • Korvaa mikä tahansa sana koko WordPress-verkkosivustolla
 • Luo linkkejä automaattisesti avainsanoihin kaikissa artikkeleissa

Etsi ja korvaa teksti postieditorissa

Aivan kuten monissa tekstinkäsittelyohjelmissa, joita olet jo käyttänyt (kuten esimerkiksi Microsoft Word), saatat haluta etsiä ja korvata tekstiä WordPress-editorissa. Koska olet lukenut tätä, olet todennäköisesti löytänyt WP-editorin haittapuolen – siinä ei ole tällaista ominaisuutta. Kuten jo kerroimme teille johdannossa, aiomme näyttää sinulle siisti lisäosa työhön

TinyMCE Advanced

HINTA: Ilmainen

TinyMCE Advanced löytää ja vaihtaa

TinyMCE Advanced on mahtava laajennus, jonka avulla voit lisätä, poistaa ja järjestää painikkeita, jotka löytyvät WordPressin Visual Editorista. Kuten olet ehkä arvata, yksi tämän laajennuksen tarjoamista hienoista ominaisuuksista on haku- ja korvaustoiminto.

Jos haluat löytää nopeasti tekstin juuri kirjoittamasi viestistä ja korvata sen toisella tekstillä, voit asentaa laajennuksen muutamassa minuutissa. Asenna vain TinyMCE Advanced, aktivoi se ja lisäät painikkeen:

 1. Navigoida johonkin Asetukset -> TinyMCE Advanced
 2. Etsi luettelo käyttämättömistä painikkeista ja etsi Etsi ja korvaa
 3. Vedä painike editorivalikkoon
 4. Tallenna muutokset

Kun olet suorittanut nämä neljä vaihetta, uusi ominaisuutesi on käyttövalmis. Aloitaksesi haun ja korvaamisen WordPressissä, sinun tulee aloittaa uuden viestin kirjoittaminen (tai muokata vanhempaa) ja varmistaa, että tarkastelet viestiä Visual Editorissa. Valmiina korvaamaan sanoja?

 1. Etsiä Etsi ja korvaa -painike editorin päällä
 2. Täytä korvattava teksti
 3. Kirjoita teksti korvaamaan se
 4. Tarkista, haluatko yhdistää kirjaimet ja etsiä kokonaisia ​​sanoja
 5. Etsi, korvaa tai korvaa kaikki

Se siitä! Sen sijaan, että kävisit käsin tuhansia sanoja, jotka olet jo kirjoittanut kyseiseen viestiin, tämä fantastinen laajennus tekee työn puolestasi sekunnissa..

Se oli helppoa, eikö niin? Mutta entä jos haluat tehdä saman kaikille viesteillesi ja sivuillesi? Ehkä haluat etsiä ja korvata asioita kommenteissa tai taksonomioissa? Jos näin on, jatka lukemista, koska tarvitset uuden laajennuksen.

Voit etsiä ja korvata tekstiä koko WordPressistä

Joskus huomaat, että olet tehnyt kielioppivirheen päiviä. Ehkä olet kirjoittanut jotain väärin, ehkä mainitsemasi palvelu muutti sen nimeä tai sinun on ehkä päivitettävä URL-osoite. Älä huoli; voit muuttaa sen helposti, eikä sinun tarvitse suorittaa MySQL-kyselyitä ongelman korjaamiseksi.

Parempi haku korvaa

HINTA: Ilmainen

Parempi haku Korvaa WordPress-laajennus

Kuten luvattiin, tässä on toinen ilmainen laajennus, joka säästää. Koska haluat korvata jotain koko WordPress-järjestelmässä, tämän laajennuksen avulla voit työskennellä tietokantojen kanssa – ilman, että sinun tarvitsee avata tai muokata tietokantaa käsin.

Lisäosan asennus on vakio ja nopea. Kun olet aktivoinut Parempi haku korvaa -laajennuksen, hauska voi alkaa.

Luo varmuuskopio tietokannastasi ennen muutosten tekemistä.

 1. Navigoida johonkin Työkalut -> Parempi haku korvaa
 2. Kirjoita etsimäsi teksti
 3. Kirjoita teksti, joka korvaa sen
 4. Valitse taulukot, joihin plugin vaikuttaa

Ennen kuin teet todelliset muutokset tietokantaan, suosittelemme, että poistut Suorita kuivajuoksuna vaihtoehto valittu. Tämä vaihtoehto käskee laajennuksen tekemään tarvittava haku, mutta se ei tee muutoksia. Käyttämällä Kuivaharjoittelu, näet kuinka moniin tietokannan taulukoihin ja soluihin vaikuttaa, ja voit miettiä kahdesti ennen todellisen muutoksen tekemistä.

Kun olet valmis korvaamaan tekstin, poista valinta Kuivaharjoittelu -vaihtoehto ja nauti siitä, mitä tämä hämmästyttävä laajennus tekee sinulle.

Ole varovainen, kun valitset taulukoita vaiheesta # 4. Jos haluat tehdä muutoksia vain viesteihisi, valitse vain wp_posts pöytä.

Tietokannasta riippuen haku- ja korvaustoiminnot saattavat viedä jonkin aikaa työnsä suorittamiseen. Ennen kuin aloitat paniikkia, sinun pitäisi tietää, että on hyvä saada aikakatkaisuja ja valkoisia näyttöjä haun ajamisen aikana ja korvata se laajennuksella. Siirry siinä tapauksessa vain Työkalut -> Parempi haku korvaa -> Asetukset, ja vähentää Sivun enimmäiskoko arvo.

Jos asennat nämä kaksi ilmaista laajennusta, voit rentoutua ja aloittaa uuden artikkelisi käsittely huoletta. Pitäisikö sinun etsiä ja korvata tekstiä yhdestä artikkelista vai sinun on tehtävä se kaikille viesteillesi, kommentteillesi jne., Sinun pitäisi tietää, että TinyMCE Advanced ja Better Search Replace -laajennukset saivat sinut kattamaan.

Niiden korvaamisen sijasta tiesitkö, että voit helposti kirjoittaa luettelon sanoista, joita ei sallita viestinimikkeissä?

Oletko kokeillut laajennuksia? Kuinka pidät heistä? Haluatko mieluummin tekstin korvaamisen manuaalisesti suorittamalla kyselyitä vai käytätkö ehkä toiseen laajennusta työhön? Kerro meille alla olevissa kommenteissa.

Korvaa mikä tahansa sana koko WordPress-verkkosivustolla

Kun olet kerännyt satoja tai jopa tuhansia erilaisia ​​viestejä ja sivuja, jotka on jaoteltu eri luokkiin, koko tietokantaan tehdyt muutokset ovat entistä vaikeampia joka päivä. Jos olet joskus halunnut korvata vain yhden sanan tai koko lauseen jokaisessa viestissä, sivulla, otsikossa, kommentissa jne., Päädyit päänsärkyyn, koska tämä tehtävä vaatisi sinulta liikaa aikaa tai teknistä tietoa.

Koska käytät jo WordPress-blogialustaa, joka tunnetaan laajennuksistaan ​​(laajennuksista), joiden avulla voit tehdä käytännössä mitä tahansa, tämä ongelma ei enää ole ongelma. Nyt voit asentaa ilmaisen laajennuksen ja hallita sanamuutoksia vain muutamalla napsautuksella.

Sanakorvaaja

HINTA: Ilmainen

Wordin korvaaja WordPressille

Laajennus, josta puhumme, tunnetaan nimellä Word Replacer, ja voit asentaa sen ilmaiseksi lataamalla laajennuksen WordPress-arkiston verkkosivustolta. Voit myös löytää laajennuksen etsimällä sitä WordPressistä:

 1. Navigoida johonkin Laajennukset -> Lisää uusi
 2. Etsi hakusanaa ”sananvaihto
 3. Asenna ja aktivoi laajennus
 4. Avaa asetussivu, jolla voit korvata sanat yhdellä napsautuksella

Jos olet joskus käyttänyt ”Etsi ja korvaa” -sovellusta Microsoft Wordissa tai vastaavassa tekstinkäsittelyohjelmassa, tunnet tämän laajennuksen melko hyvin. Sen käyttäjäystävällinen käyttöliittymä antaa sinun syöttää nopeasti sanan tai koko lauseen, jonka haluat korvata, valita toisen, joka lisätään alkuperäisen sanan / lauseen sijasta, ja voit päättää, missä muutokset tapahtuvat..

Sanakorvaaja antaa sinun korvata sanat viesteissä, sivuilla, kommentteissa, otsikoissa ja jopa bbPress-foorumin sivuilla version 0.3 jälkeen.

Hyvä asia tämän liitännäisen suhteen on, että voit esimerkiksi kirjoittaa luettelon turmeltuneisuussanoista, joita voit helposti sensuroida kommenteissa ja foorumin sivuillasi, tai voit muuttaa sen lauseen, jota olet ehkä käyttänyt väärin viimeisten muutaman kuukauden aikana. . Voit tehdä kaiken tämän kirjoittamalla sanan / lauseen vain kerran laajennuksen asetuksiin, ja Wordin korvaaja tekee taikuutensa sekunnissa.

Toinen hieno esimerkki laajennuksen kyvystä on JavaScript-mainokset. Jos olet käyttänyt mainosten paikkamerkkiä verkkosivustollasi, voit nyt käskeä Word Replaceria etsimään kyseistä paikkamerkkiä ja korvaamaan sen todellisella JavaScript-koodilla, joka näyttää halutun ilmoituksen. Kun olet päättänyt muuttaa mainosta, muuta vain koodi asetuksissa tarvitsematta huolehtia siitä, mihin koodi lisätään. Melko mukava ominaisuus niin yksinkertaiselle laajennukselle.

Word Replacer on todella tehokas laajennus, jonka avulla voit hallita koko WordPress-sisältöä yhdestä paikasta. Vaikka et aio käyttää sitä koko ajan, laajennus voi todella auttaa sinua muuttamaan näitä virheitä ja sensuroimaan niitä kommentteihin tai foorumin sivuille kirjoitettuja huonoja sanoja. Koska se on ilmainen, sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että menetät rahaa siihen – asenna laajennus ja anna se mennä. Muista tietenkin luoda varmuuskopio sivustoltasi ennen sanojen korvaamista, koska et koskaan tiedä milloin virhe saattaa ilmetä.

Sanojen tai kokonaisten lauseiden linkittäminen WordPressissä ei voisi olla helpompaa. Artikkelia kirjoitettaessa sinun tarvitsee vain valita sana / lause ja napsauttaa linkkipainiketta, johon voit liittää linkin määränpään. Jos tiedät HTML-koodin, voit luoda linkkejä myös suoraan tekstieditorista kirjoittamalla tarvittaessa oman koodisi.

WordPress-linkit

Vaikka linkittää sana sanalta on helppoa ja voi olla varsin hauskaa, jos työskentelet hitaasti uuden viestin parissa, entä jos haluat linkittää tietyn sanan / lauseen koko viestisi / sivukokoelmasi?

Jos olet vasta aloittanut WP-pohjaisen verkkosivustosi ja sinulla on vain muutama käsiteltävä artikkeli, kaikkien niiden manuaalinen yhdistäminen ei olisi ongelma. Entä jos olet päättänyt linkittää sanan kaikkiin artikkeleihin ja niitä on satoja?

Luo linkkejä tietyistä sanoista:

Haluatko linkittää tietyn verkkosivun nimen sen omaan URL-osoitteeseen tai oletko käynnistänyt viittausohjelman ja haluat linkittää jokaisen tietokoneeseen liittyvän sanan viittaussivustoosi, joka myy tietokonelaitteita, tämä toiminto auttaa sinua lisäämään linkkitunnisteen sanassa / valittu lause.

 1. Avaa function.php
 2. Kopioi ja liitä seuraava toiminto:
 3. toiminto link_words ($ text) {
  $ korvata = taulukko (
  'google' => 'Google',
  'tietokone' => 'tietokone',
  'näppäimistö' => 'osta näppäimistö täältä'
  );
  $ text = str_replace (array_keys ($ korvata), $ korvata, $ text);
  palauta $ teksti;
  }
  add_filter ('the_content', 'link_words');
  add_filter ('the_excerpt', 'link_words');
  
 4. Vaihda avainsanoja ja linkkejä ryhmässä
 5. Tallenna muutokset

Kuten koodin esimerkeistä voidaan nähdä, on mahdollista korvata mikä tahansa artikkeleistasi löytyvä sana tai lause. Lisäksi on mahdollista korvata itse sana / lause ja muuttaa linkki kokonaan.

Vaikka voit lisätä linkin sanalle “tietokone”, voit lisätä linkin ja muuttaa sanan “tietokone” sanoiksi “tietokonejärjestelmä” tai mitä tahansa haluat.

Vaikka tämä toiminto auttaa sinua saavuttamaan kaikki artikkeleita jäljelle jääneet, se on melko perusasetuksena kuin se tulee. Jos haluat paremman linkkien hallinnan, etenkin jos työskentelet viittausten kanssa, olisi älykkäämpi valinta mennä jonkin erikoistuneen laajennuksen mukana.

Koska työskentelet jo linkkien kanssa, saatat olla kiinnostunut neuvoamaan WordPressiä avaamaan kaikki ulkoiset linkit uusissa välilehdissä tai ehkä jopa linkittämään viestit ja sivut ulkoiseen URL-osoitteeseen.

johtopäätös

Jos olet juuri aloittanut WordPress-blogin, sanojen etsiminen ja korvaaminen saattaa tuntua mahdottomalta. Mutta jos kestää muutaman minuutin ajan tämän oppaan läpi, ratkaisee ongelman, ja tekstin etsiminen ja korvaaminen WordPressistä näyttää lapsen leikiltä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map