Kuinka asentaa WordPress-teema?

Asenna-WordPress-theme.png


Kun käynnistät WordPress-blogin, ja varsinkin jos tämä on ensimmäinen, jonka kanssa olet työskennellyt, oikean WordPress-teeman löytäminen voi viedä aikaa. Ja se on jotain täysin luonnollista. Aivan kuten uusien huonekalujen löytäminen tai uuden kampauksen valitseminen, vie myös aika, kunnes kompastu siihen täydelliseen teemaan, joka pysyy aktiivisena sivustossasi..

Tämän prosessin aikana asennat todennäköisesti useita erilaisia ​​teemoja kokeillaksesi niitä. Ja jos päätät ostaa premium-tyypin, sinun on silti tiedettävä, kuinka asentaa se WordPress-sivustoosi, ennen kuin käyttäjät voivat nauttia sen suunnittelusta..

Uuden WordPress-teeman asentaminen on melko yksinkertaista. Mutta koska käytettävissä on kolme erilaista menetelmää, miksi et oppisi niitä kaikkia nyt? Kun olet kokeillut kaikkia tekniikoita, sinulla ei tule koskaan ole ongelmia uusien teemojen asentamisessa tulevaisuudessa. Saadaksesi uuden teeman sivustollesi voit:

 • Käytä WordPress-hakutoimintoa
 • Lataa se suoraan WordPressistä
 • Lataa teema FTP: n kautta (edistyneempi)
Koska teeman asentaminen vie vain muutaman minuutin, voit kokeilla mitä tahansa menetelmää heti.

Nopein tapa asentaa ilmaisia ​​WordPress-teemoja virallisesta hakemistosta on käyttää sisäänrakennettua hakua.

 1. Valitse järjestelmänvalvojan hallintapaneelin valikosta Ulkonäkö -> Teemat
 2. Napsauta sivun yläosassa ”Lisää uusi” -painiketta

Tällä sivulla WordPress näyttää viisitoista suositeltua teemaa arkistostaan. Tästä hetkestä lähtien voit alkaa etsiä haluamaasi teemaa.

Jokainen teema esitetään ominaispiirteissä. Yläpalkista voit vaihtaa näkymän suosituimpia, uusimpia tai suosikki teemoja. Suosikit-välilehti on tyhjä, kunnes merkitset vähintään yhden kohteen WordPress.org-sivuilla. NapsauttamallaOminaisuussuodatin”-Painiketta, WordPress näyttää kohteita valitsemasi suodattimen avulla:

 • Asettelu – ruudukko, yksi sarake, vasen puoli jne.
 • Ominaisuudet – joustava otsikko, mukautettu tausta, täysleveä malli jne.
 • Aihe – loma, uutiset, valokuvaus jne.

Kuinka etsiä WordPress-teemoja

Ensi silmäyksellä näet vain kuvakaappauksen ja kunkin teeman nimen.

Kun siirrät hiiren osoittimen haluamasi kohteen päälle, WordPress näyttää muutama lisävaihtoehto.

Napsauttamalla itse Tiedot & Esikatselu -painiketta tai Esikatselu-painiketta, WordPress tulee näkyviin avaa esittelysivu kyseisestä tuotteesta. Täällä voit myös lukea kuvauksen, nähdä arvosanan ja nähdä muutama lisätietoja siitä.

Jos pidät esittelysivulla näkemästäsi, voit asentaa teeman nopeasti:

 1. Napsauta sivun vasemmassa yläkulmassa olevaa ”Asenna” -painiketta

 2. Odota muutama sekunti (tai muutama minuutti riippuen Internet-yhteytesi nopeudesta) asennuksen loppuun

 3. Ota muutokset käyttöön napsauttamalla “Aktivoi” -painiketta

WordPress toteuttaa sitten säädöt ja uusi teema tulee näkyviin kaikille, jotka lataavat sivustosi. Se vie sinut takaisin Teemat-sivulle, jolla voit jatkaa hakua tai vaihtaa teeman mille tahansa muulle luettelossa.

Kunnes napsautat ”Aktivoi” -painiketta, teema pysyy asennettuna sivustollesi, mutta vierailijat näkevät silti vanhan mallisi.

Jos päätät vaihtaa äskettäin asennettuun teemaan, jota et ole vielä aktivoinut, siirry kohtaan Ulkonäkö -> Teemat. Etsi esine, siirrä hiiren osoitin sen päälle ja napsauta “Aktivoi” -painiketta, jotta uudet tyylit otetaan käyttöön sivustossasi.

Jos sinun ei tarvitse esikatsella teemaa, voit asentaa sen heti napsauttamalla asianmukaista painiketta.

Lataa teema WordPress-järjestelmänvalvojan kautta

Lataa WordPress-teema

Ensimmäinen menetelmä toimii vain ilmaisilla WordPress-teemoilla virallinen arkisto. Mutta jos lataat teeman suoraan samasta hakemistosta ZIP-muodossa, löydät jonkin muun sivuston tai ostat premium-kohteen, sinun on ladattava se manuaalisesti. On tärkeää, että sinulla on teema .zip-muodossa (älä pura sitä, koska se ei toimi tällä tavalla):

 1. Mene Ulkonäkö -> Teemat
 2. Napsauta “Lisää uusi” -painiketta
 3. Napsauta sivun yläosassa Lähetä teema -painiketta
 4. Napsauta “Valitse tiedosto”
 5. Valitse .zip-tiedosto tietokoneeltasi
 6. Napsauta ”Asenna nyt”
 7. Odota muutama sekunti, ennen kuin WordPress asentaa teeman

Avattavalla uudella sivulla pitäisi näkyä vahvistusviesti. Samalta sivulta voit esikatsella juuri lataamaasi teemaa, aktivoida sen heti tai palata teemasivulle.

Lataa teema FTP: n kautta

Vain jos sinulla ei ole tällä hetkellä pääsyä WordPress-hallintapaneeliin tai et voi asentaa uutta teemaa WordPress-järjestelmänvalvojan kautta muusta syystä, on olemassa kolmas menetelmä, joka voi auttaa sinua. Tämä ei ole täysin aloittelijaystävällinen koska sinun on tiedettävä, kuinka työskennellä FTP-asiakkaan kanssa. Se vaatii myös FTP-käyttöoikeustiedot, joita monet aloittelijat eivät tiedä mistä löytää ja miten niitä käytetään.

Mutta jos sait FTP-kirjautumistiedot postilaatikkoosi, etkä ole täysin omituinen File Transfer Protocol -sovelluksen ja tiedostojen kanssa työskentelemisen kanssa, WordPress-teeman asentaminen tällä tavalla vie vain hetken.

Lataa WordPress-teema FTP: n kautta

Joten sen sijaan, että käyisit läpi käyttäjäystävällisen käyttöliittymän WordPressissä, kuten aiemmissa menetelmissä, voit lisätä teeman suoraan WordPress-asennuksen teemat-kansioon:

 1. Lataa ja asenna ilmaiseksi FileZilla tai mikä tahansa muu FTP-asiakas
 2. Avaa sovellus ja muodosta yhteys FTP-palvelimeesi
 3. Siirry WordPress-kansioon (löytyy yleensä kansiosta www tai public_html)
 4. Avata wp-content / themes kansio
 5. Pura uusi teema siellä (sinulla pitäisi olla yksi uusi kansio, jonka nimi on teema)
 6. Kirjaudu WordPress-järjestelmänvalvojan hallintapaneeliin
 7. Avata Ulkonäkö -> Teemat
 8. Etsi uusi esine, vie kohdistin ja napsauta “Aktivoi” -painiketta

johtopäätös

Kun päätät asentaa uuden WordPress-teeman, voit käyttää kolmea tapaa. Vaikka virallisen WordPress-hakemiston teemat voidaan asentaa nopeasti järjestelmänvalvojan kautta, sinun on ladattava muut manuaalisesti.

Vain jos et voi asentaa teemaa WordPressin kautta, siirrä tiedostot suoraan kansioon FTP-käyttöoikeuden avulla. Heti kun asennat muutaman WordPress-teeman ja kokeilet niitä, tästä tulee toinen luonne.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map