Kommentarer: Hvad er en kommentar, og hvordan man styrer den?

wordpress-comments.png


WordPress blogging platform leveres med et kommenteringssystem, der giver dine besøgende på webstedet mulighed for at give udtalelser om et givet emne og kommunikere med dig og andre brugere af dit websted. Denne (normalt korte) meddelelse, der er kendt som en kommentar, er placeret i bunden af ​​dine indlæg og sider.

Når en bruger lander på et indlæg eller en side, hvor kommentarer er aktiveret (som standard tillader WordPress kommentarer til alle indlæg og sider), vil han se en kommentarformular. Ved at udfylde det og skrive et svar, kan enhver bruger oplyse, hvilken mening der vises under artiklen. Andre brugere kan se og svare på enhver kommentar eller skrive deres egen.

Sådan administreres kommentarer i WordPress

Hvis du navigerer til kommentarer fra admin-dashboard-menuen til venstre, vil du være i stand til at håndtere alle kommentarer på dit websted. Disse sorteres på en liste, hvor hver kommentar har følgende elementer:

 • Forfatter – navn, e-mail og websted adresse
 • Kommentar – tekst skrevet af forfatteren
 • Stolpe  – link til det originale indlæg eller side, hvor du kan finde kommentaren
 • Dato og tid – da det blev indsendt

For at administrere en enkelt kommentar skal du placere markøren over den – et par administrationslink vises under den valgte kommentar. Her kan du godkende eller afvise allerede offentliggjort kommentar. Som standard venter alle svar, du modtager, på din moderering, og du skal manuelt klikke på hver enkelt af dem, så de kan vises på dit indlæg eller side.

Administrer WordPress-kommentarer

Hvis du hurtigt vil svare på en kommentar, skal du vælge det andet “Svar” -link, der åbner en editor under den. Du kan skrive et svar og style det efter din smag (gøre tekst fed, kursiv, tilføj links, citater osv.)

Indstilling til hurtig redigering giver dig mulighed for at ændre kommentaren. Du kan ændre teksten, links og alt, hvad det var din egen. Derudover kan du redigere navn, e-mail og URL for den person, der forlod svaret. Knappen Rediger giver dig de samme indstillinger, men det åbner kommentaren på en separat side.

Spam-knap markerer kommentaren som uønsket og flytter den til en separat mappe. Tilsvarende vil papirkurven-knappen slet kommentaren og flyt det til skrald. Den bliver der i tredive dage, medmindre du permanent sletter den fra listen.

Skift kommentarindstillinger

Du kan ændre adfærden i WordPress ‘standardkommentarsystem via indstillinger. Beslut f.eks. Om ikke-loggede brugere kan forlade deres svar eller aktivere en mulighed, der automatisk godkender alle kommentarer (anbefales ikke). Da vi allerede har beskrevet diskussionsindstillinger i detaljer, skal du se, hvordan du arbejder med WordPress-kommentarindstillinger.

Deaktiver kommentarer til specifikke sider

Diskussion

Selvom WordPress tillader kommentarer til alle indlæg og sider, kan du kontrollere denne indstilling for hvert individuelt indlæg eller side.

 1. Rediger et indlæg eller en side
 2. Find “Skærmindstillinger” øverst
 3. Marker afkrydsningsfeltet “Diskussion”
 4. Rul helt ned under indlægseditoren
 5. I boksen Diskussion skal du vælge at tillade / afvise kommentarer til den side

Modtag e-mails, når nogen kommenterer

Som standard sender WordPress dig en e-mail hver gang nogen efterlader en kommentar på dit websted. Selvom dette er en dejlig funktion, når du starter din WordPress-blog, kan det være en nar, når du begynder at modtage flere svar. Hvis du ikke ønsker at få nye e-mails for hver kommentar på dit websted, skal du gå tilbage til Indstillinger -> Diskussion hvor du kan slå dem fra.

Andre kommenterende plugins

Den standardkommenterende platform er lige god nok for en almindelig bruger. Men hvis du beslutter at udvide kommentarsystemet, skal du vide, at der er snesevis af andre WordPress-plugins, der kan erstatte standardsystemet fuldstændigt. For eksempel kan du installere Disqus, Comments Evolution, Livefyre Comments 3 eller endda tilføje Facebook-kommentarer til dit websted.

Kommenter spam

Spamkommentar i WordPress-eksempel

Desværre er en af ​​de første kommentarer, du vil komme til dit websted, sandsynligvis spam (uønsket kommentar). Fra det øjeblik, du installerer WordPress, bliver dit websted et mål for tusinder af spammere, der vil begynde at sende dig dårligt skrevne reklamer og uønskede beskeder. Heldigvis er der mange anti-spam-plugins, der hjælper dig med at bekæmpe den trussel. For det første er der Akismet, der leveres forudinstalleret med WordPress.

Pingbacks

Pingback

Når nogen linker til din blog fra et andet websted, vil du modtage en pingback. På denne måde hjælper WordPress dig med at holde styr på sider, der linker tilbage til dig. Pingbacks genkendes som kommentarer, og de vises på moderationslisten blandt alle andre regelmæssige kommentarer, der er sendt af dine besøgende.

For at skelne en pingback fra kommentar, skal du søge efter […] i begyndelsen og slutningen af ​​hver kommentar.

avatars

WordPress avatarer

Hver kommentator har et lille billede vist ved siden af ​​kommentaren. Dette billede kaldes en avatar, og det repræsenterer forfatteren. WordPress bruger Gravatar for at vise dette billede. Så hvis du vil have dit foto eller et brugerdefineret billede til avatar, skal du registrere en konto hos Gravatar.

 1. Naviger til Brugere -> Din profil og kontroller den e-mail-adresse, du bruger
 2. Åben Gravatar-side
 3. Registrer dig til tjenesten med den e-mail-adresse, du bruger
 4. Upload billedet efter eget valg, og tilpas det
 5. Bekræft ændringerne
 6. Gå tilbage til Brugere -> Din profil og kontroller dit nye billede

Brugere, der ikke har en gratis Gravatar-konto og en brugerdefineret avatar, vil få standardavatar-billedet. Du kan indstille standardindstillingen i Diskussionsindstillinger.

Kommentarer er vigtige

Kommentarer er en god måde at holde kontakten med dine læsere på. De kan gøre dit websted bedre og mere interaktivt. Før du begynder at bruge kommentarer regelmæssigt, skal du sørge for at kontrollere indstillingerne og tilpasse dem til dine behov. Hvis du ikke kan lide, hvordan standardkommentarer fungerer, er der snesevis af andre plugins, der kan erstatte standardsystemet. Desværre tiltrækker kommentarer også spammere, så vær klar til at bekæmpe spam til enhver tid.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map