Kako spremeniti avtorja v WordPressu in najboljših avtorskih vtičnikih

Prilagodite avtorjevo izkušnjo na spletnem mestu WordPress s temi 8 nasveti in triki


Čeprav je danes WordPress močan in vsestranski sistem za upravljanje vsebin, ki je sposoben praktično ničesar, se še vedno večinoma uporablja kot platforma za bloganje. Tudi če je blog le del vašega spletnega mesta, boste morali imeti vsaj enega avtorja, ki bo napisal novo vsebino. Toda možnost je, da boste imeli več avtorjev, ki bodo dobili tudi dodatno pomoč gostujočih blogerjev, če želite to storiti.

Če imate opravka z avtorji na svojem spletnem mestu WordPress, je povsem normalno, da želite blog narediti za njih boljše mesto. Zaradi tega smo pripravili več vadnic, ki bodo pomagale pri prilagajanju vašega spletnega dnevnika WordPress, ko gre za avtorje. Tukaj se boste naučili v tem priročniku:

 • Kako spremeniti privzeto avtorjevo trajno povezavo
 • Preusmeritev avtorjevega arhiva na drugo stran
 • Spremenite avtorja objave, ne da bi ustvarili dodatne uporabnike
 • Avtorji imajo lahko svoje objave drugače oblikovane
 • Oglejte si najboljše avtorske biografske vtičnike
 • Ob objavi njihovih člankov pošljite avtorje po e-pošti
 • Ustvarite prilagojen zgornji seznam avtorjev na svojem blogu
 • V pripomočku prikažite statistiko avtorjev

Kot že pove že njihovo ime, so stalne povezave stalne povezave, tj. URL-ji, ki vodijo do vaših objav, kategorij, avtorskih strani in tako naprej. Osnovno strukturo stalne povezave lahko preprosto nastavite v splošnih nastavitvah WordPressa, če pa želite spremeniti stalno povezavo do avtorskih strani, boste morali podrobneje preučiti podrobnosti.

Mogoče so različni razlogi za spreminjanje privzetega polža avtorskih strani. Za primer, če delate na spletnem mestu za restavracijo, v kateri želite, da imajo vaši kuharji svoje strani in kjer bodo lahko pisali osebne bloge (o hrani upam), boste želeli spremeniti strukturo stalne povezave. Če ste nastavili vse skupaj z restavracijo, zakaj ne bi spremenili “avtorja” v “kuhar”?

Ne samo, da bo to videti bolj profesionalno, ampak vam bo morda pomagalo pri SEO in prineslo veliko bolj ustrezne rezultate iskanja za vaše potencialne obiskovalce.

Morda imate povsem drugačen razlog za spremembo osnovnega polža, vendar se bomo držali naših kuharjev (ja, ko smo to pisali, smo bili lačni in ves čas razmišljamo o kulinariki), da bi vam pokazali, kako spremenite funkcijo:

Spremeni privzeto avtorjevo trajno povezavo:

 1. Odprite datoteko function.php
 2. Kopirajte in prilepite naslednje:
 3. funkcija custom_author_base () {
  globalni $ wp_rewrite;
  $ author_slug = 'kuhar'; // to spremenite v karkoli želite
  $ wp_rewrite-> avtor_base = $ author_slug;
  }
  dodajanje ('init', 'custom_author_base');
 4. $ Avtor_slug spremenite v karkoli želite, da se na osebnih straneh prikaže namesto v »avtor«
 5. Shrani spremembe
 6. Pomaknite se na Nastavitve-> Permalinks
 7. Kliknite »Shrani spremembe«, ne da bi na strani z nastavitvami dejansko spremenili spremembe

Aaaand, končal si! Zdaj lahko premikate do strani s pomočjo novih trajnih povezav.

Po našem primeru bi nova avtorjeva stalnica izgledala nekako takole: http://www.firstsiteguide.com/chef/gordon.

WordPress bo privzeto arhiviral vaše objave in jih organiziral po avtorjih. V okolju z več avtorji je to lahko zelo koristno – s klikom na ime avtorja, ki ga običajno najdemo na vrhu ali na dnu objave, boste preusmerjeni na arhivsko stran, na kateri so navedene vse objave, ki jih je napisala ta oseba.

Kaj pa, če ste en sam avtor? To pomeni, da povezava do vaše arhivske strani vodi do istega spletnega dnevnika, ki ga že imate na svoji domači strani ali strani spletnega dnevnika (odvisno od organizacije spletnega mesta) in to nima smisla. Namesto tega boste morda želeli uporabnike preusmeriti na drugo stran – na primer stran »O meni«, na kateri lahko obiskovalcem poveste več o sebi ali posredujete dodatne informacije o svojih objavah, poslu ali čemur koli želite.

To lahko preprosto storite le z nekaj vrsticami kode:

 1. Odprite function.php datoteko
 2. Kopirajte in prilepite naslednjo funkcijo:
 3. add_filter ('author_link', 'redirect_link');
  funkcija redirect_link () {
  vrni se domov_url ('približno-nas');
  }
 4. Spremenite stran na strani 4th vrstico do katere koli strani, ki jo želite
 5. Shrani spremembe

In to je vse, kar je. Ko shranite spremembe, vsi, ki kliknejo povezavo z imenom avtorja, bodo preusmerjeni na stran, ki ste jo navedli v kodi. V našem primeru bi vas preusmerili http://www.firstsiteguide.com/about-us.

Medtem ko vas bo ta metoda preusmerila na novo stran, ko boste kliknili na povezavo s arhivski avtorji (ime avtorja), vas bo vnos celotnega URL-ja še vedno pripeljal do privzetih arhivskih strani. Če ročno krmarite do www.yourdomain.com/archive/john na primer, povezava bo vseeno prikazala vse Janezove objave. Lahko ga pustite, če želite še vedno imeti dostopne svoje arhivske strani ali pa lahko preusmerite tudi celoten URL.

Spremenite avtorja objave, ne da bi ustvarili dodatne uporabnike

Ko gre za pisanje novih člankov, bo večina ljudi začela pisati izključno sama. Verjetno bodo minili meseci, preden se bodo odločili, da bo najel dodatne avtorje, ki jim bodo pomagali pri ustvarjanju zanimivega gradiva za spletno mesto. Ni pomembno, ali imate enega zvestega avtorja ali obstaja več deset avtorjev, ki so napisali več kot en del, verjetno ste ustvarili račune za vse in jim omogočili, da svoje gradivo vnašajo neposredno v objave in strani.

Včasih boste potrebovali članek, ki ga vaši avtorji ne bodo mogli napisati. Na primer, morda imate sponzorirano objavo, s pomočjo katere lahko zaslužite, za katero želite imeti drugega avtorja. Prišli bodo tudi časi, ko bo oseba na svojem spletnem mestu morala objaviti samo en članek.

V tem primeru ni treba ustvarjati dodatnih računov WordPress, samo da bi lahko objavili objavo. Namesto tega lahko prepišete svoje ali eno od avtorjevih imen in novo ime prikažete samo v isti objavi. Če želite več nadzora nad njim, si oglejte vtičnik, s katerim boste lahko upravljali gostujoče avtorje in enemu članku dodelili več avtorjev..

Pripravite funkcijo:

Če želite to narediti, vam bomo pokazali, kako vstaviti polja po meri in prepisati avtorja s klikom miške:

 1. Odprite function.php
 2. Kopirajte in prilepite to kodo:
 3. add_filter ('the_author', 'ime gosta_avtorja');
  add_filter ('get_the_author_display_name', 'guest_author_name');
  
  funkcija guest_author_name ($ name) {
  globalni $ post;
  $ author = get_post_meta ($ post-> ID, 'author', true);
  če ($ avtor)
  $ name = $ avtor;
  vrniti $ name;
  }
 4. Shrani spremembe

Spremeni avtorja prek polj po meri:

Ko spremenite datoteko, ste pripravljeni spremeniti avtorja določenih objav. Kot smo že omenili, bomo to storili tako, da v objavo dodamo polje po meri:

 1. Odprite objavo, za katero želite spremeniti avtorja
 2. Pomaknite se do polj po meri
 3. Dodajte novo polje in ga poimenujte „avtor“.
 4. V polje z vrednostmi vnesite ime avtorja
 5. Shrani spremembe

Spremeni avtorja prek polj po meri

Ko pritisnete gumb za posodobitev ali objavite objavo, bo funkcija preverila polje po meri, če pa ga najde, bo funkcija samodejno spremenila ime avtorja v ime, ki ga najdemo v polju vrednosti.

Precej priročen hec, kajne??

Avtorji imajo lahko svoje objave drugače oblikovane

Med brskanjem po različnih spletnih mestih ste morda naleteli na spletna mesta z različnimi stili. Medtem ko lahko objave oblikujete glede na različne pogoje (na primer, lahko spremenite videz samo najnovejše objave v svojem spletnem dnevniku), en priljubljen način oblikovanja objav objav temelji na avtorjih.

Na nekaterih spletnih mestih ste morda videli, da ima vsak avtor svojo barvo objave, drugačno barvo ali drugo barvo povezav. V okolju z več avtorji je to morda lepa ideja.

Vaši bralci bodo lažje našli objave svojih najljubših avtorjev in vse lahko izgleda res super, če ne boste pretiravali s stili; ne želite, da vaš blog izgleda kot cirkus … o, no, kdo smo mi, da sodimo, lahko počnete, kar hočete, seveda.

Zaradi tega ne bomo oblikovali vaših objav, v naslednjih nekaj vrsticah pa vam bomo pokazali kodo, ki bo izvedla sloge za vas. Pa začnimo.

Preden lahko objavljate drugače, morate povedati WordPressu, da poišče imena avtorja.

Poiščite imena avtorjev:

 1. Odprite datoteko index.php ali katero koli, ki vsebuje zanko
 2. Pred zanko morate vstaviti to vrstico kode:
 3. 
  
 4. Shrani spremembe

Zdaj WordPress zna brati ime avtorja in pripravljeni ste na naslednji korak. Ko ste ustvarili spremenljivko $ author in povedali WordPressu, da v njo vpiše ime avtorja (ime, ki bo umeščeno v spremenljivko, je ime, ki ga lahko spremenite v nastavitvah uporabniškega profila), morate spremenljivko v kodo post_class.

To kodo je treba vstaviti v zanko:

 1. Odprite datoteko index.php ali datoteko, ki ste jo uporabili v prejšnjih korakih
 2. Poiščite element DIV, ki vsebuje post-id, in zamenjajte to vrstico z naslednjim:
 3. >
 4. Shrani spremembe

V redu, pripravljate trate za oblikovanje objav za svoje avtorje in zabavni del se lahko začne. Čas je, da odprete datoteko CSS in določite pravila CSS za vsakega uporabnika. Če se spomnite, smo WordPressu rekli, naj poišče avtorjevo ime in ga uporabi kot pouk. To pomeni, da morate svoje razrede ustrezno poimenovati. Bodite previdni – imena so velika in velika, zato “John” ne bo enak kot “John”.

Če ste pripravili imena, lahko nadaljujete.

Objave v slogu:

 1. Odprite datoteko style.css
 2. Dodajte nove razrede z imeni uporabnika. Če imate na primer dva avtorja, John in Jennifer, bi koda CSS izgledala nekako takole:
 3. .John {
  barva: modra;
  }
  .Jennifer {
  barva: rdeča;
  }
 4. Poigrajte se s svojim stajlingom. V tem primeru smo spremenili barvo njihove objave, a kot že veste, je CSS zelo zmogljivo orodje, ki vam omogoča, da naredite praktično karkoli – od spreminjanja barv in velikosti do celo animiranja predmetov.
 5. Shrani spremembe

To je to. Zdaj lahko naložite svoj spletni dnevnik in si ogledate, kako spremembe začnejo veljati. Prosim, vzemite si čas in slogovne objave lepo… oh, spet gremo; lahko svoje objave oblikujete tako, kot vam je všeč (toda prosim, naj bodo lepe).

Najboljši avtorski vtičniki za WordPress

Na koncu skoraj vsakega bloga, na katerega ste naleteli, ste verjetno opazili, da obstaja nekaj kratkih informacij o avtorju. Informacije so ponavadi predstavljene v preprostem polju, kjer so predstavljena slika, ime in nekaj osebnih podatkov.

Če življenjepis avtorja postavite v članek, se povežete z obiskovalci in jim daste priložnost, da vsaj nekaj vedo o osebi, ki je članek napisala. Date jim priložnost, da se povežejo z avtorjem in še bolje razumejo vsebino.

Ne samo to; avtorski biografski vtičniki lahko obiskovalcem omogočijo, da najdejo vse članke, ki jih je napisala določena oseba, in jih kontaktirajo prek e-pošte ali družbenih omrežij.

Ni važno, kateri so razlogi za namestitev enega od avtorskih vtičnikov za življenjepis na vašem spletnem mestu, v tem članku pa vam bomo pokazali nekaj najboljših razširitev, ki vam bodo pomagale pri tem..

Seksi avtor Bio

CENA: Brezplačno
DEMO

Seksi avtor Bio

Začnimo seznam z brezplačnim vtičnikom, ki vas bo zagotovo pritegnil s svojim imenom – kdo si ne bi želel seksi avtorja biografije zase? Vtičnik ustvari polje, ki podpira enega ali več avtorjev. Odziven je, kar pomeni, da vam ni treba skrbeti za spreminjanje velikosti strani, na kateri se prikazuje vaša biografija. Vtičnik lahko prikazuje do pet ikon družbenih medijev ki se lahko povežejo z avtorjevimi Facebook stranmi in številnimi drugimi spletnimi mesti v družbenih medijih, ki jih lahko izbirate.

Sexy Author Bio vam omogoča, da prilagodite številne funkcije, tako da lahko spremenite velikosti ikone gravatarja, velikost in barvo pisave, ozadje in še veliko več. Ko ustvarite svojo bio škatlo, boste dobili kratko kodo, ki jo lahko postavite kamor koli želite, da se prikaže vaša seksi biografija.

 • Do 5 ikon družbenih omrežij
 • Odziven
 • Prilagodljiv

Fantastični avtorski okvir

CENA: 18 USD
DEMO

Fantastični avtor bio

Ta vrhunski vtičnik je odlična izbira za tiste, ki si želite več nadzora nad svojo biografijo avtorja. Ne glede na to, ali morate prikazati svojo biografijo ali imate več avtorjev, se vtičnik pokrije. Izgleda lepo in lahko prikaže različne gradnike, ki omogočajo povezovanje z občinstvom in povečanje števila konverzij. Med sam zavihek biografije in več ikon družbenih omrežij, ki jih lahko postavite v polje, lahko dodate najnovejše avtorjeve objave in HTML po meri, ki ga lahko prilagodite svojim potrebam.

Vtičnik je na voljo z izbiro barv, tako da lahko obarvate svoje pripomočke. Deluje samodejno, kar pomeni, da morate samo izbrati, kje želite, da se bo vaše polje prikazalo (na primer pred ali po objavi / strani). Obstaja polje avtorja RSS vira, vtičnik je za prevajanje in mrežnico pripravljen, vsebuje naključne avtorske objave za gradnike, leno nalaganje in še veliko več.

 • Različni prilagodljivi pripomočki
 • Ikone družabnih omrežij
 • Jeziček HTML po meri

Enostavno avtorsko polje

CENA: Brezplačno

Enostavno avtorsko polje

Sliko tega vtičnika dobite preprosto tako, da preberete njegovo ime – je preprost, čist in enostaven za uporabo. Za tiste od vas, ki jim vtičnik za biografijo ni treba preveč, Preprost avtorski vtičnik je lahko odlična izbira. Ustvari eleganten in moderno videti avtorski bio škatlo, kjer lahko pokažete avtorjevo fotografijo (gravatar), 30 ikon družbenih omrežij, ki jih lahko izbirate, in seveda kraj za kratko življenjepis.

Vtičnik je odziven, kar je odlična stvar za vaše spletno mesto za mobilne naprave in nastavite lahko učinek, ki bo polje zasukal z miško. Vtičnik je prilagodljiv, tako da ga boste lahko preprosto postavili kot del svoje teme, vendar morate vedeti, da ga lahko postavite le na koncu vsakega članka – ni možnosti, da polje vključite na vrh svoje objave ali v stransko vrstico / footer kot pripomoček.

 • Enostavno, elegantno in moderno
 • Odziven in prilagodljiv
 • Prikaže se lahko samo na koncu objave / strani

Ob objavi njihovih člankov pošljite avtorje po e-pošti

Ko ste skrbnik ali avtor, ki ima privilegij objavljati svoje objave, o tem ne potrebujete dodatnih obvestil – pravkar ste objavili svojo objavo, kajne? Če pa ste avtor / avtor, ki ni dovoljen, in niste ves čas prijavljeni v WordPress administrator, tako da ne morete videti statusa svojih objav, bi bilo lepo, ko bo vaša objava končno objavljena. gre v živo.

Namesto, da razmišljate o pošiljanju zasebnega sporočila avtorju, katerega besedilo je bilo odobreno ali prebrano, lahko avtomatizirate celoten postopek.

Obstajajo nešteti vtičniki, ki vam lahko pomagajo nadzorovati to, toda v tej kratki vadnici vam bomo pokazali preprosto funkcijo, ki bo namesto vas pošiljala e-pošto.

Brez dodatnih pogojev ustvarimo preprosto funkcijo, ki bo našla avtorja objave, njegovo e-poštno sporočilo, naslov objave in ga po objavi objave poslala po e-pošti:

 1. Odprite function.php
 2. Kopirajte in prilepite kodo:
 3. funkcija wpr_authorNotification ($ post_id) {
  $ post = get_post ($ post_id);
  $ author = get_userdata ($ post-> post_author);
  $ message = "
  Hej, ". $ Author-> display_name.",
  Vaša objava, ". $ Post-> post_title." je pravkar objavljena. Zdaj lahko obiščete svoje besedilo in uživate v njem, vstavljenem na spletno mesto! ";
  wp_mail ($ author-> user_email, "Vaš članek je bil objavljen", $ message);
  }
  
  dodajanje ('objavi_post', 'wpr_authorNotification');
 4. Spremenite besedilo sporočila
 5. Shrani spremembe

Če ne želite, da so vsi objavljeni o objavi, lahko preverite uporabniško vlogo in izvršite kodo le, če ima na primer avtor prispevka vlogo avtorja ali določeno uporabniško ime.

Na primer, lahko pošljete e-poštno sporočilo, da uporabnika obvesti o objavi samo, če je ta uporabnik John:

if ($ author = 'John') {
dodajanje ('objavi_post', 'wpr_authorNotification');
}

Če želite več nadzora nad obveščanjem svojih uporabnikov, si oglejte, kako samodejno obveščajo člane o svojih novih objavah s pomočjo vtičnika. Skupaj s tem lahko WordPressu pustite, da vas obvešča o morebitnih spremembah v objavi.

Ustvarite prilagojen zgornji seznam avtorjev na svojem blogu

Kadar je na spletnem mestu več avtorjev, je treba ljudem omogočiti brskanje po različnih člankih različnih avtorjev. Zato ima WordPress že vgrajeno funkcijo, ki razvršča arhivske objave za vsakega avtorja.

V tej kratki vadnici vam bomo pokazali, da ustvarite top-seznam avtorjev s prikazom preprostega seznama na stranski vrstici.

Včasih boste želeli ustvariti zgornji seznam imen avtorjev in ga prikazati v stranski vrstici. Seveda tega ne boste storili ročno, če bi preštevali avtorjeve objave ali jih razvrščali po abecednem redu. Na srečo je WordPress pripravljen za razvrščanje avtorjev na vašem spletnem mestu, kar pomeni, da ne boste imeli težav pri ustvarjanju seznama. Osnovna funkcija izgleda tako:

Če uporabljate to funkcijo, bo WordPress privzeto prikazal vse avtorje in jih razvrstil po imenu. To je lahko dovolj dobro, če želite prikazati preprost seznam vseh avtorjev, ki delajo na vašem spletnem mestu, kaj pa, če bi jih radi razvrstili drugače? Mogoče ste želeli avtorjem pokazati največ objav ali jih naročiti po e-poštnem naslovu na kontaktni strani?

Avtorjev zgornji seznam

V tem primeru se boste želeli osredotočiti na spremenljivko $ args, ki shrani paleto parametrov, ki jih lahko enostavno spremenite. Če želite izvedeti več o funkciji in vseh parametrih, obiščite stran WordPress Codex, ki je namenjena wp_list_authors funkcija.

Ustvari zgornji seznam avtorjev:

V naslednjih vrsticah vam bomo pokazali: funkcijo, ki avtorje razvršča po številu objav in prikazuje samo prvih 10:

 1. Odprite stransko vrstico.php
 2. Kopirajte in prilepite naslednjo funkcijo:
 3. 'post_count',
  'naročilo' => 'DESC',
  'številka' => '10',
  'optioncount' => res,
  'show_fullname' => napačno,
  );
  wp_list_authors ($ args);
  ?>
 4. Shrani spremembe

Če ste pokukali na WordPress Codex stran, ste videli vse druge parametre, ki jih je mogoče uporabiti v matriki. Z dodajanjem katerega koli parametra v matriki lahko spremenite način, kako funkcija razvršča vaše avtorje. Igrajte se s temi parametri in si oglejte, kako se spreminja zgornji seznam.

Če niste naredili nobenih sprememb, bo funkcija prikazala najboljših 10 avtorjev (razvrščenih po številu objav) v padajočem vrstnem redu in poleg števila objav vsakega avtorja prikazalo število objav. Tudi ime avtorja bo samodejno povezano z osebno arhivsko stranjo tega avtorja, ki vsebuje vse objave, ki jih je napisala ta oseba. Kako kul je to?

Čeprav lahko ta zgornji seznam dobro izgleda na vaši stranski vrstici, bo novim obiskovalcem pomagal najti avtorje, ki so največ prispevali na vašem spletnem mestu. Po drugi strani pa bi ta zgornji seznam lahko pomenil zdravo konkurenco med avtorji in lahko deluje kot igra, v kateri so v prvo deseterico uvrščeni samo tisti z največ članki. Če bi imeli samo dva članka, da bi bili na vrhu, ne bi delali le malo težje, da bi ime imeli zgoraj?

V pripomočku prikažite statistiko avtorjev

Ko za vaše spletno mesto piše več kot le nekaj avtorjev, postanejo stvari veliko bolj zanimive. Ne samo, da boste znatno povečali število člankov, ampak boste na svoje spletno mesto pritegnili tudi širšo publiko in temo pokrivali z različnih vidikov.

Medtem ko vaši avtorji pridno pišejo, jim lahko dodate dodatne zasluge, tako da v pripomočku prikažete njihovo statistiko. Namesto da na dnu vsake objave preprosto dodate avtorjevo polje, lahko prikažete avtorjev avatar, število objav, ki jih je do zdaj napisal, število ogledov na objavo itd..

Da bi vam pomagali pri tem, vam bomo pokazali odličen vtičnik, ki vas bo nastavil v nekaj minutah.

Avtor in objava statističnega pripomočka

CENA: brezplačno

Avtorji in objave statističnih pripomočkov

Ta brezplačni vtičnik se imenuje avtor in Post Statistic Widget in ga je mogoče enostavno namestiti iz skladišča vtičnikov WordPress:

 1. Pomaknite se na Vtičniki-> Dodaj novo
 2. Poiščite »Avtor in pripomoček za statistiko objav«
 3. Namestite in aktivirajte vtičnik
 4. Pomaknite se na Videz -> gradniki

Vse, kar morate storiti zdaj, je, da izberete enega od na novo nameščenih pripomočkov in jih spustite na svoje območje.

Gradniki:

V brezplačni različici dobite naslednje pripomočke:

 • Aktivni uporabniki – Prikaže seznam avtorjev, ki so aktivni na vašem spletnem mestu. Navaja uporabniška imena s povezavo do njihovih profilov in prikazuje število objavljenih objav
 • Seznam priljubljenih avtorjev – Prikaže seznam najbolj priljubljenih avtorjev na vašem spletnem mestu in doda objavo in število komentarjev poleg imen avtorjev. Izberete lahko časovni interval, iz katerega boste izbrali objave
 • Priljubljene objave – Prikaže seznam najbolj priljubljenih objav. Pripomoček prikazuje vaše objave in zraven doda število ogledov. Omogoča vam, da izberete časovni interval, iz katerega bodo izbrana delovna mesta
 • Seznam priljubljenih objav – Prikaže seznam najbolj priljubljenih objav, poleg prej omenjenega števila ogledov pa prikazuje tudi število komentarjev. Izberete lahko prikazovanje objav v zadnjih 7, 30, 90 in 365 dneh
 • Avtor in statistika objav – Prikaže seznam avtorjev in vse njihove objave

Vsem pripomočkom se lahko spremenijo njihova imena in jih je mogoče povleči okoli stranske vrstice in / ali območja podnožja (odvisno od teme). Prav tako ima vsak pripomoček svoj nabor možnosti, ki vam omogočajo dodatno prilagajanje statistik avtorjev in objav. Lahko celo dodate svoj lasten slog CSS, da spremenite videz gradnikov, na voljo pa so funkcije in kratke kode, ki jih boste lahko uporabljali v svojih vsakdanjih objavah in straneh.

Če vam vse to ne zadostuje, lahko ta vtičnik razširite v različico PRO, ki stane od 14 do 55 dolarjev in na armaturno ploščo doda številne različne grafične statistike. PRO različica je na voljo tudi z novimi bližnjicami, ki omogočajo prikazovanje dodatnih statističnih podatkov o avtorjih in objavah.

Zavijanje

Če imate blog, ga ne boste mogli uspešno voditi brez vsaj enega aktivnega avtorja. Ker boste verjetno imeli več kot le enega avtorja, si vzemite čas in naredite njihovo izkušnjo čim več. Upamo, da so vam pri tem pomagali ti nasveti in triki.

Ta vnos je bil objavljen v WordPressu. Zaznamek trajna povezava.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map