Hvordan søke og erstatte tekst i WordPress

Hvordan søke og erstatte tekst i WordPress


Har du noen gang innsett at du hadde gjort en feil da du skrev et WordPress-innlegg bare for å finne ut at det ikke er noen enkel måte å søke og erstatte den skrivefeilen gjennom hele innlegget? Hva om du har skrevet et galt ord, uttrykk eller lenke de siste månedene? Dessverre tillater ikke WordPress deg å søke og erstatte tekst på en enkel måte, men vi er i ferd med å vise deg gratis plugins som kan redde deg fra å manuelt slette hundrevis, om ikke tusenvis av typografiske feil.

Søk og erstatt hvilken som helst tekst i WordPress og spar tid når du redigerer innlegg

Ja, PHP og MySQL er kraftige verktøy som kan løse slike ting med bare noen få linjer med kode eller spørsmål. Men ikke alle av oss er kodere og heller ikke komfortable å rote med kode. Så vi bare hopper over det og viser deg den enkle måten å håndtere søk og erstatte i WordPress.

 • Søk og erstatt tekst i redigeringsprogrammet
 • Bytt ut alle ord på hele WordPress-nettstedet
 • Opprett lenker automatisk fra nøkkelord i alle artikler

Søk og erstatt tekst i redigeringsprogrammet

Akkurat som i mange tekstprosessorer du kanskje har brukt (som Microsoft Word, for eksempel), kan det være lurt å søke og erstatte tekst i WordPress-editor. Siden du leser dette, oppdaget du sannsynligvis ulempen med WP-redigereren – det kommer ikke med en slik funksjon. Som vi allerede fortalte deg i introduksjonen, er vi i ferd med å vise deg en fin plugin for jobben

TinyMCE Advanced

PRIS: Gratis

TinyMCE Advanced finn og erstatt

TinyMCE Advanced er en fantastisk plugin som lar deg legge til, fjerne og omorganisere knapper som finnes i WordPress ‘Visual Editor. Som du kanskje har gjettet, er en av de flotte funksjonene denne pluginen tilbyr søk og erstatt-funksjonen.

Hvis du raskt vil kunne finne tekst i innlegget du bare skriver og erstatte den med en annen tekst, kan du konfigurere plugin-programmet i løpet av få minutter. Bare installer TinyMCE Advanced, aktiver den og du vil legge til knappen:

 1. Navigere til Innstillinger -> TinyMCE Advanced
 2. Finn listen over ubrukte knapper og se etter Finn og erstatt
 3. Dra knappen til redigeringsmenyen
 4. Lagre endringer

Når du har fullført disse fire trinnene, blir den nye funksjonen klar til bruk. For å begynne å bruke søk og erstatte i WordPress, bør du begynne å skrive et nytt innlegg (eller redigere et eldre) og sørge for at du ser innlegget i Visual Editor. Klar til å erstatte ord?

 1. Se etter Finn og erstatt -knappen på toppen av redaktøren
 2. Fyll ut teksten du vil erstatte
 3. Skriv i teksten for å erstatte den med
 4. Sjekk om du vil matche sak og søke etter hele ord
 5. Finn, erstatt eller erstatt alt

Det er det! I stedet for manuelt å gå gjennom tusenvis av ord du kanskje har skrevet i det aktuelle innlegget, vil denne fantastiske plugin gjøre jobben for deg om et sekund.

Det var lett, ikke sant? Men hva hvis du vil gjøre det samme for alle innlegg og sider? Kanskje du vil søke og erstatte ting i kommentarer eller taksonomier? Hvis det er tilfelle, fortsett å lese fordi du trenger en ny plugin.

Søk og erstatt tekst i hele WordPress

Noen ganger innser du at du har gjort en grammatisk feil i flere dager. Kanskje har du stavet noe, kanskje en tjeneste du nevnte endret navn, eller kanskje du trenger å oppdatere en URL. Ikke bekymre deg; Du kan endre det enkelt, og du trenger ikke å kjøre MySQL-spørsmål for å løse problemet.

Bedre søk erstattes

PRIS: Gratis

Bedre søk Erstatt plugin for WordPress

Som lovet, her er en gratis plugin som vil redde deg. Siden du vil erstatte noe i hele WordPress-systemet, vil denne plugin-en du tillate å jobbe med databaser – uten å måtte åpne eller endre en database for hånd.

Installasjonen av plugin-en er standard og rask. Etter at du har aktivert Better Search Replace plugin, kan moroa begynne.

Før du gjør noen endringer, må du opprette en sikkerhetskopi av databasen.

 1. Navigere til Verktøy -> Bedre søk erstattes
 2. Skriv inn teksten du søker etter
 3. Skriv inn teksten som erstatter den
 4. Velg tabeller som vil bli påvirket av plugin-modulen

Før du gjør de faktiske endringene i databasen din, foreslår vi at du forlater Løp som Dry Run alternativet sjekket. Dette alternativet vil gi plugin-pluggen beskjed om å gjøre det nødvendige søket, men det vil ikke gjøre noen endringer. Ved bruk av Dry Run, du får se hvor mange tabeller og celler i en database som blir berørt, og du kan tenke deg om to ganger før du gjør en faktisk endring.

Når du er klar til å erstatte tekst, fjerner du merket for Dry Run og nyt hva denne fantastiske plugin vil gjøre for deg.

Vær forsiktig når du velger tabeller fra trinn 4. Hvis du bare vil gjøre endringer i innleggene dine, velger du bare wp_posts bord.

Avhengig av databasen kan det ta litt tid å søke og erstatte funksjonen for å gjøre jobben sin. Før du begynner å få panikk, bør du vite at det er greit å få timeouts og hvite skjermer mens du kjører søk og erstatte det med plugin-modulen. I så fall er det bare å navigere til Verktøy -> Bedre søk erstatt -> Innstillinger, og reduser Maks sidestørrelse verdi.

Hvis du installerer disse to gratis plugins, kan du slappe av og begynne å jobbe med den nye artikkelen din uten bekymring. Enten du må søke og erstatte tekst fra bare en artikkel, eller du må gjøre det for alle innlegg, kommentarer osv., Bør du vite at TinyMCE Advanced og Better Search Erstatte plugins fikk deg dekket.

I stedet for å erstatte dem, visste du at du enkelt kan skrive en liste over ord som ikke vil være tillatt i innleggstitler?

Har du prøvd programtilleggene? Hvordan liker du dem? Foretrekker du å bytte ut tekst manuelt ved å kjøre spørsmål, eller bruker du kanskje en annen plugin for jobben? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor.

Bytt ut alle ord på hele WordPress-nettstedet

Når du har samlet hundrevis eller til og med tusenvis av forskjellige innlegg og sider som er spredt over forskjellige kategorier, blir endringer i hele databasen mer og vanskeligere for hver dag. Hvis du noen gang har ønsket å erstatte bare ett ord eller hele uttrykket i hvert innlegg, side, tittel, kommentar, osv. Endte du opp med en hodepine fordi denne oppgaven ville kreve for mye tid eller teknisk kunnskap fra deg.

Siden du allerede bruker en WordPress-bloggplattform, kjent for sine utvidelser (plugins) som lar deg gjøre praktisk talt hva som helst, slutter dette problemet å være et problem i det hele tatt. Nå kan du installere en gratis plugin og administrere ordendringer med bare noen få klikk.

Ordskifte

PRIS: Gratis

Word Replacer for WordPress

Plugin-enheten vi snakker om er kjent som Word Replacer, og du kan installere den gratis ved å laste ned plugin-modulen fra WordPress-depotens hjemmeside, eller du kan finne pluginen ved å søke i den fra WordPress:

 1. Navigere til Plugins -> Legg til nytt
 2. Søk etter “Word Replacer”
 3. Installer og aktiver plugin-modulen
 4. Åpne innstillingssiden der du kan erstatte ord med et enkelt klikk

Hvis du noen gang har brukt “Søk og erstatt” i Microsoft Word eller et lignende tekstprosessorapplikasjon, vil du være ganske kjent med denne pluginen. Det brukervennlige grensesnittet lar deg raskt legge inn et ord eller hele frasen som du vil erstatte, velge et annet som blir lagt til i stedet for det opprinnelige ordet / uttrykket, og du kan bestemme hvor endringene vil skje.

Word Replacer lar deg erstatte ord i innlegg, sider, kommentarer, titler og til og med bbPress-forumsider siden versjon 0.3.

En god ting med denne pluginen er at du for eksempel kan skrive en liste over banning som du lett kan sensurere i kommentarer og forumsider, eller du kan endre den ene setningen du kanskje har brukt feil de siste månedene. . Og du kan gjøre alt det ved å skrive et ord / en setning bare en gang i plugin-innstillingene, og Word Replacer vil gjøre sin magi om et sekund.

Et annet flott eksempel på hva pluginen er i stand til, er JavaScript-annonser. Hvis du har brukt annonseplassholder på nettstedet ditt, kan du nå enkelt fortelle Word Replacer å søke etter den stedholderen og erstatte den med den faktiske JavaScript-koden som viser ønsket annonse. Når du bestemmer deg for å endre annonsen, kan du bare endre koden i innstillingene uten å måtte bekymre deg for hvor koden er satt inn. Ganske en fin funksjon for en så enkel plugin.

Word Replacer er virkelig en kraftig plugin som lar deg administrere hele WordPress-innholdet ditt fra ett sted. Selv om du ikke planlegger å bruke det hele tiden, kan plugin-programmet virkelig hjelpe deg med å endre disse feilene og sensurere de dårlige ordene som er skrevet i kommentarer eller forumsider. Siden det er gratis, trenger du ikke å bekymre deg for å tape penger på det – installer plugin-modulen og gi den en gang. Glem selvfølgelig ikke å lage en sikkerhetskopi av nettstedet ditt før du bytter ut noen ord, siden du aldri vet når feilen kan dukke opp.

Det kan ikke være enklere å knytte ord eller hele setninger i WordPress. Når du skriver en artikkel, er alt du trenger å gjøre å velge et ord / uttrykk og klikke på lenkknappen der du kan lime inn koblingsdestinasjonen. Hvis du vet grunnleggende HTML, kan du også opprette lenker direkte fra en teksteditor ved å skrive din egen kode om nødvendig.

WordPress lenker

Selv om det er enkelt å koble ord etter ord og kan være ganske morsomt hvis du sakte jobber med et nytt innlegg, hva om du ville koble et spesifikt ord / uttrykk gjennom hele samlingen av innlegg / sider?

Hvis du nettopp har startet med WP-drevet nettsted og bare har noen få artikler å håndtere, ville det ikke være noe problem å koble dem sammen manuelt. Men hva hvis du har bestemt deg for å koble et ord i alle artikler, og du har hundrevis av dem?

Lag lenker fra bestemte ord:

Enten du vil koble et spesifikt nettstednavn til sin egen URL eller du har startet henvisningsprogrammet og ønsker å koble hvert datamaskinrelatert ord til ditt henvisningsnettsted som selger datautstyr, vil denne funksjonen hjelpe deg å sette inn en lenke-kode i ordet / valgfrase.

 1. Åpne funksjoner.php
 2. Kopier og lim inn følgende funksjon:
 3. funksjon link_words ($ tekst) {
  $ erstatte = matrise (
  'google' => 'Google',
  'datamaskin' => 'datamaskin',
  'keyboard' => 'kjøp tastatur her'
  );
  $ text = str_replace (array_keys ($ erstatte), $ erstatte, $ text);
  returner $ tekst;
  }
  add_filter ('the_content', 'link_words');
  add_filter ('the_excerpt', 'link_words');
  
 4. Endre nøkkelord og lenker i matrisen
 5. Lagre endringer

Som du kan se fra eksempler i koden, er det mulig å erstatte alle ord eller setninger som finnes i artiklene dine. Det er også mulig å erstatte selve ordet / frasen og endre koblingen fullstendig.

Mens du bare kan legge til lenken til ordet “datamaskin”, kan du legge til lenken og endre ordet “datamaskin” til “datasystem” eller noe du vil.

Selv om denne funksjonen hjelper deg med å få tak i alle de som er igjen, er den ganske grunnleggende. Hvis du vil ha mer kontroll over koblinger, spesielt hvis du jobber med henvisninger, vil det være et smartere valg å gå med et av de spesialiserte plugins.

Siden du allerede jobber med lenker, kan du være interessert i å instruere WordPress om å åpne alle eksterne lenker i nye faner eller kanskje til og med koble innlegg og sider til en ekstern URL.

Konklusjon

Hvis du nettopp har startet en WordPress-blogg, kan det virke umulig å søke og erstatte ord. Men hvis du tar noen minutter på deg å gå gjennom denne guiden, vil du løse problemet, og å søke og bytte ut tekst i WordPress vil virke som et barns lek.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map