Hvordan legge til klikkbare telefonnumre i WordPress

klikk-telefon-nummer-wordpress.png


Smarttelefoner styrer verden. Vi trenger ikke gjenta hvordan smarttelefoner forandret verden og hva de er i stand til. Vi vet også at i det moderne samfunnet må alle nettsteder du oppretter være lydhøre. Men hva skjer med telefonnumre som du skriver i WordPress-innlegg og sider?

De fleste av de nyeste smarttelefonmodellene vil automatisk gjenkjenne et telefonnummer. Vel, det er i hvert fall sant hvis du har skrevet det tallet i et riktig format som inneholder land- og retningsnummer:

 • <(Area Code) >

Dessverre er ikke alle smarttelefoner de samme, og ikke alle av dem vil kjenne igjen telefonnumre i alle formater. Mange bruker fremdeles telefoner som er mer enn fem år gamle, og sjansen er stor for at telefonnumre, selv om de er skrevet riktig, ikke kan klikkes. I det tilfellet, selv om du har opprettet et fantastisk nettsted som lokker brukere til å ringe deg, kan det hende du har problemer. Hvis disse brukerne må skrive ned, kopiere og lime inn eller skrive inn tallet, er sjansen stor for at de vil kausjonere. Før du mister utålmodige kunder som ikke vil tulle med tallene, bør du forberede gressbanen for enhver smarttelefonbruker, uansett enhet.

Legg til klikkbare telefonnumre

Telefonnummer som kan klikkes

Hvis du bare trenger å legge til ett klikkbart telefonnummer til nettstedet ditt, trenger du ikke å installere flere plugins. Du kan gjøre det ved en enkel linje med HTML-kode som faktisk er det samme som en vanlig lenke. La oss se hvor enkelt det virkelig er:

  1. Åpne et innlegg i Text Editor eller bruk koden i en mal
  2. Kopier og lim inn en av følgende linjer:
  +1 (234) 567-8912
 1. Endre telefonnummeret
 2. Lagre, publiser eller forhåndsvis innlegget dittFor noen år tilbake ville TEL-protokollen gjøre jobben sin perfekt for mobilbrukere. Problemet var at de klikkbare telefonnumrene ikke ble gjenkjent av stasjonære nettlesere som enten ikke ville vippe i det hele tatt eller til og med ville vise en feilmelding. I dag har utviklerne løst problemet, og du kan bruke protokollen i alle moderne nettlesere. Mens det vil åpne telefonnummeret og begynne å ringe det på smarttelefoner, vil stasjonære datamaskiner forberede Skype på samtalen.

Bruk Skype-samtale

Men hva om du ville at smarttelefonbrukere skal kunne velge mellom et vanlig og et Skype-anrop? Ikke bekymre deg; må du bare endre protokollen i lenken. Så i stedet for TEL-protokollen, bruk CALLTO-protokollen:

+1 (234) 567-8912

Hvis du bruker Skype, kan du til og med tillate brukere å ringe deg ved å oppgi Skype-navn:

Skype

Bruk SMS

Visste du at du til og med kan opprette en lenke til SMS-meldinger? Som du kanskje allerede har gjettet, trenger du bare å endre protokollen. Som du kanskje forventer, vil ikke denne lenken gjøre noe hvis du klikker på en stasjonær datamaskin, så sørg for at brukerne dine er klar over at du lar dem sende en SMS-melding eller bruke denne typen lenker akkurat når nettstedet ditt er i en responsiv modus.

 Send SMS til +1 (234) 567-8912

Legg til ring nå-knappen med en gratis plugin

Hvis bedriften din er avhengig av telefonsamtaler, bør du ta et nytt skritt når det gjelder å lage klikkbare telefonnumre. I stedet for å opprette en enkel lenke, kan du vurdere å legge til en samtale-knapp som alltid vil være tilgjengelig for de mobile besøkende. Heldigvis, blant noen fantastiske WordPress-plugins, er det en fantastisk gratis en som kan hjelpe deg å oppnå det.

Ring nå-knapp

PRIS: Gratis

Ring nå-knapp for WordPress

Denne gratis plugin-enheten er lett og det tar sekunder å installere, aktivere og konfigurere. Alt du trenger å gjøre etter installasjonen er å oppgi telefonnummeret ditt, velge en farge for knappen og plasseringen. Du kan vise en samtale-knapp på venstre eller høyre side av skjermen, eller velge å vise en helt nederste knapp som vil understreke den nye funksjonen.

Hvis du har Google Analytics-konto tilknyttet nettstedet ditt, lar pluginen deg spore telefonsamtaler ved å opprette en hendelse for hvert klikk som blir gjort. Det er enkelt; Når du har satt opp plugin-modulen, må du tillate minst 24 timer før Google Analytics viser dataene.

Ring nå-knapp for WordPress-innstillinger

Hvis du ikke ønsker å vise knappen på bestemte innlegg og sider, skriver du ned IDene deres i innstillingene. Det er enkelt som det. For å vise knappen på alle WordPress-sider, la det siste alternativet være tomt.


Som med mange andre ting i WordPress, er det ikke vanskelig å lage klikkbare telefonnummer. Vi håper denne artikkelen vil hjelpe deg med å lage din egen. Hvordan liker du de nye koblingene dine?

Hvis du trenger mer hjelp med WordPress-bloggen din, nivåer du opp dine WordPress-ferdigheter med veiledningene våre.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Liked Liked