Hvordan endre tittelattributter i WordPress

Hvordan endre tittelattributter i WordPress


Å ha en webside eller en WordPress-blogg uten å administrere titler er ganske umulig. Hvis du noen gang har glemt å skrive en tittel, skjønte du raskt at WordPress la til en på egen hånd. Siden de er viktige for administratorer, andre brukere, besøkende og til og med søkemotorer, bør du være ekstra forsiktig når du skriver titler.

Selv om du absolutt bør bruke et ekstra minutt på hver tittel du skriver, er det noen ting du kan endre på hele nettstedet. Så vær med oss ​​gjennom denne guiden og lær hvordan du kan endre forskjellige tittelattributter i WordPress.

 • Hvordan begrense WordPress tittellengde
 • Slik endrer du justeringen av innleggstittelen
 • Skriv en liste over ord som ikke kan brukes i innleggstitler
 • En liten tittelseparatorendring kan ha stor innvirkning på nettstedet ditt
 • Tittelkoder kan enkelt endres via tilpassede felt

Hvordan begrense WordPress tittellengde

Når du ønsker å holde innleggstitlene så korte som mulig, og du jobber med flere forfattere, kan det bli et problem. Enten du starter en moteblogg, matblogg eller annen type nettsted, alle måtte ta seg av titlene sine, telle ord eller bokstaver, og det vil sannsynligvis være en vanskelig tid å gjøre det hver gang du skriver en ny artikkel.

Så hvordan begrenser du en innleggstittel i WordPress slik at den automatisk tar seg av tittellengden som vises på siden din?

La oss starte med en enkel løsning.

 1. Åpne features.php i temaet ditt
 2. Lim inn følgende kode:
 3. funksjon max_title_length ($ title) {
  $ maks = 20;
  if (strlen ($ title)> $ max) {
  retursub ($ tittel, 0, $ maks). " …";
  } annet {
  returner $ tittel;
  }
  }
 4. Plasser neste funksjon hvor du vil i temaet ditt. Hvis du for eksempel vil vise forkortede titler på hjemmesiden din, vil du plassere denne koden i hovedindeksmalen (index.php)
 5. add_filter ('the_title', 'max_title_length');

Som du ser i koden, variabel $ max brukes til å begrense lengden på innleggstittelen. Du står fritt til å endre det til hvilket som helst nummer du ønsker. Men vær klar over at den optimale lengden på tittelen er mellom 55 og 60 tegn.

Der går du. Hvis du har kalt funksjonen i hovedindeksmalen, vises titlene dine forkortet, og etter, i vårt tilfelle, 20 tegn, vil tre punkter bli avslørt for å vise at det er mer å vise.

Ved å gjøre det samme står du fritt til å koble til funksjonen uansett hvor du vil – det være seg topptekst, bunntekst, sidefelt eller noe annet.

Slik endrer du justeringen av innleggstittelen

WordPress-temaer som du kan bruke i WordPress er forskjellige. Du kan bruke en standard som følger med WordPress, lage din egen, finne en gratis blant tusenvis av tilgjengelige temaer eller kjøpe en premium fra Internett.

Endre posttitteljustering

Selv om du har betalt store kroner for temaet ditt, vil det ikke ha alt innen rekkevidde for hånden din, og det er umulig å integrere alt i et brukervennlig grensesnitt. Så hvis du vil endre justeringen av innleggstitlene dine, og temaet ditt ikke kommer med et alternativ som er lett å endre, må du gjøre det selv.

Forbered verktøyene dine og la oss løsne noen skruer slik at du kan få jobben gjort. OK, dette hørtes ut som det er timer med arbeid før du – ikke bekymre deg, du vil være ferdig om et minutt.

Det spiller ingen rolle hvilket tema du bruker, en tittel for innlegget ditt vil være i samme fil:

 1. Navigere til Appearance-> Editor
 2. På høyre side finner du Single Post-fil (single.php) og åpner den eller enda bedre, åpne filen i noen eksterne redaktører
 3. Søk i fil for “
 4. Endre taggen med ønsket justering:
 5. VENSTRE:

  SENTER:

  IKKE SANT:

 6. Lagre endringer

Det er det. Nå står du fritt til å åpne noen av innleggene dine og se endringene du har gjort. Hvis du har fulgt trinnene og endret justering, skal innleggstittelen vises i venstre, sentrum eller høyre.

Det er morsomt å jobbe med WordPress, ikke sant? Hvis du vil lære mer om blogging og tilpasning av WordPress, kan du se ressursene våre og nivå opp webmastere-ferdighetene dine på kort tid.

Skriv en liste over ord som ikke kan brukes i innleggstitler

Selv om du relativt enkelt kan begrense lengden på en tittel i WordPress, trenger du noen ganger å endre titler enda mer. Begrensning av antall tegn i en innleggstittel kan hjelpe deg med å opprettholde et stabilt design, og det kan hjelpe med SEO, men forfatterne vil fortsatt kunne skrive hva de vil.

Avhengig av hva du skriver eller om samarbeidet ditt med et annet selskap, kan det hende du har noen ord eller uttrykk du vil unngå i titlene dine. Dette kan være banningord som du vil unngå, eller bare et merkenavn eller to som du ikke ønsker å bli annonsert på nettstedet ditt.

Selv om du kan sitte og snakke med forfatterne dine om det og be dem om ikke å nevne ord som kan skade nettstedets omdømme, er det bare spørsmålet om tid når en av forfatterne vil glemme alt om det og publisere en tittel som kan gjøre deg se dårlig ut eller til og med tape penger ved å bryte avtalen med en partner.

Liste over ord som ikke skal brukes i titler

I stedet for en verbal advarsel, hvorfor skulle du ikke skrive en funksjon som forbyr noen på nettstedet ditt å skrive en tittel med spesifikke ord? Eller enda bedre, hvorfor ville du ikke bare kopiere og lime inn den samme funksjonen nedenfra og bare endre ordene du vil blokkere?

Nå som du har bestemt deg for å fjerne bestemte ord fra innleggstitler, la oss se hvordan du kan gjøre det.

Fjern bestemte ord fra titler:

 1. Åpne features.php-filen
 2. Kopier og lim inn koden:
 3. function titlerestriction ($ title) {
  global $ post;
  $ title = $ post-> post_title;
  $ restrictedWords = "word1; word2; word3";
  $ restrictedWords = eksplodere (";", $ restrictedWords);
  foreach ($ begrensetord som $ begrenset ord) {
  if (stristr ($ title, $ restrictedWord))
  wp_die (__ ('Feil: Du har brukt et forbudt ord i posttittelen'));
  }
  }
  add_action ('publish_post', 'titlerestriction');
  
 4. Endre ord på 4th Legg til så mange du vil, men ikke glem å skille dem med semikolon
 5. Tilpass feilmeldingen på 8th linje
 6. Lagre endringer

Hvis du åpner et nytt innlegg og prøver å publisere det mens tittelen inneholder et av ordene du har spesifisert i koden, WordPress vil hindre deg i å publisere innlegget og advare deg med meldingen.

Selv om du kanskje har fortalt forfatterne dine om forbudte ord, ville det ikke skade å vise disse ordene rett under tittelen og skrive dem som en påminnelse.

Hvis det ikke er topphemmelighet, kan du fortelle oss hvilke ord du har satt på listen og hvorfor?

En liten tittelseparatorendring kan ha stor innvirkning på nettstedet ditt

Tittelseparator er det ene enkle tegnet som skiller nettstedets tittel fra innlegg og sider. Selv om det ikke er så viktig som å finne de riktige nøkkelordene for artiklene dine, kan dette sees på toppen av nettleserfanen når du har åpnet et nettsted, men enda viktigere er at denne separatoren blir brukt av Google og andre søkemotorer når de viser nettstedet ditt på Søkeresultater.

Selv om det ikke er noe bevis på at forskjellige separatorer kan ha en annen innvirkning på SEO-en din, kan det være lurt å endre standardseparatoren bare for å endre måten WordPress-nettstedet ditt blir vist på alle de andre nettstedene i søkeresultatene..

Endre tittelseparator:

Etter at WordPress 4.4 kom til live, ble det nye filtre introdusert, og en av dem er direkte ansvarlig for tittelseparatorer. Følg disse trinnene for å endre tittelseparatoren:

 1. Åpne features.php-filen
 2. Kopier og lim inn følgende kode:
 3. funksjon wploop_change_separator ()
  {
  retur '|';
  }
  add_filter ('document_title_separator', 'wploop_change_separator');
 4. Bytt skillet mellom enkelt sitater på den tredje linjen
 5. Lagre endringer

Endre tittelseparator for eldre versjoner av WordPress:

Før WordPress 4.4 ble introdusert, kunne tittelseparator enkelt blitt endret ved å bruke wp_title-funksjonen. WordPress-utviklere fjernet først funksjonen fra listen over støttede, og den ble utdatert. Men siden et stort antall temaer fremdeles bruker det, bestemte utviklerne å bringe det tilbake.

Følgende funksjon kan fremdeles hjelpe deg med å endre den separatoren hvis du bruker eldre WordPress-versjoner, men vi anbefaler at du oppdaterer WordPress så snart som mulig (av mange forskjellige grunner) og følger den nye metoden som er vist ovenfor; før eller senere vil wp_title-funksjonen bli utdatert en gang for alle, og du må endre funksjoner.php igjen.

funksjonen endre_wp_title_separator ($ title, $ sep) {
$ sep = '-';
$ title = str_replace ('|', $ sep, $ title);
returner $ tittel;
}
add_filter ('wp_title', 'endre_wp_title_separator', 10, 2);

Selv om du kan endre skilletegn til hvilket som helst tegn du ønsker, anbefaler vi ikke å gjøre det. For eksempel er det noen spesialtegn som Google ganske enkelt ikke viser, og du ikke vil at nettstedstittelen din skal se uprofesjonell ut. Noen av de vanligste separatorene er “|”, “-” og “>” så ikke overdriv og velg den du liker best.

Tittelkoder kan enkelt endres via tilpassede felt

Tittelkoder er viktige for nettstedet ditt. Ikke bare de vil dukke opp for brukere, men de vil ta en viktig rolle i SEO-en. Å velge riktig tittelkode kan ha stor innvirkning på søkemotorene, og du kan dra nytte av å endre tittelkoder hvis det gjøres riktig.

For en vanlig bruker er det enkelt å endre tittelkoder ganske enkelt ved å navigere til Innstillinger -> Generelt. Tilsvarende, å gå til Utseende -> Tilpass vil vise et sted der nesten alle temaer lar deg endre tittel og tagg på nettstedet. Vanligvis bruker nettsteder tittelen og innlegget / sidenavnet, atskilt med ett tegn. Men du kan endre det hvis du vil være så opprørsk.

Lag en statisk tittelkode for alle innleggene dine:

Selv om det ikke er anbefalt, kan det være lurt å endre sidetittelkoden og gjøre den den samme på alle WordPress-innlegg og sider. I stedet for å bruke en tittel, separator og postnavn, for eksempel, kan du endre det til noe statisk:

 1. Åpne features.php-filen
 2. Kopier og lim inn følgende:
 3. funksjon same_title_tag ()
  {
  returner 'First Site Guide';
  }
  add_filter ('pre_get_document_title', 'same_title_tag');
  
 4. Endre tittelen på 3rd linje
 5. Lagre endringer

Denne funksjonen vil endre hvert innlegg og sidetittel til “First Site Guide” (hei, ikke bruk navnet vårt, vær kreativ), men det er akseptabelt hvis du bare skal ha en side. I stedet er bruk av standardtitler et mye bedre alternativ når det kommer til SEO og generell brukeropplevelse. Selv om du bare hadde hjemme- og kontaktside, er det fremdeles et bedre alternativ å ha den “kontakten” -delen skrevet i tittelkoden.

Endre tittelkoder gjennom tilpassede felt:

Men la oss bygge videre på dette og gi forfatterne muligheten til å legge til egendefinerte titler i innleggene deres:

 1. Åpne funksjoner.php
 2. Kopier og lim inn koden:
 3. funksjon post_meta_title_tag ()
  {
  $ customPostTitleMeta = get_post_meta (get_the_ID (), 'custom_post_title', sant);
  if ($ customPostTitleMeta)
  {
  returner $ customPostTitleMeta;
  }
  komme tilbake '';
  }
  add_filter ('pre_get_document_title', 'post_meta_title_tag');
  
 4. Lagre endringer
 5. Åpne et innlegg du vil endre tittel for
 6. I navnet på det egendefinerte feltet, skriv “tilpasset_post_tittel”
 7. I verdien til det tilpassede feltet skriver du hvilken tittel du vil bruke til det innlegget
 8. Lagre endringer / publiser innlegg

Nå, i stedet for å få en standardtittel, vil innlegget ditt bruke den egendefinerte posten du har skrevet inn på 6th steg. Hvis du utelater det tilpassede feltet, vil WordPress laste standard tittelkode og bruke den til det innlegget.

Kontroller WordPress-titlene dine

Vi håper at denne guiden har hjulpet deg med å kontrollere WordPress-titlene lettere. Men hvis du har spørsmål, kan du gjerne legge igjen og kommentere, så prøver vi å svare på dem så snart som mulig.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map