Hvad er Gravatar? Sådan oprettes og bruges det?

hvad er gravatar


Når du starter en blog, er enkle ikoner, der repræsenterer enkeltpersoner, sandsynligvis ikke øverst på din liste for at tjekke ud. Men efter bare dage med blogging og begyndt at komme i kontakt med mennesker, er det svært ikke at bemærke, at de fleste af bloggerne og kommentatorerne har deres billeder tilknyttet navnet. Disse små billeder, der repræsenterer en person, kaldes avatarer, og de har en lang historie i online-samfundene.

Selv før WordPress (og blogging generelt) er blevet så populært, var avatarer til stede på fora, forskellige diskussionsgrupper og spillere brugte ofte avatarer som deres digitale personas. Med Gravatar ændrede ting sig for bloggsamfundet.

Hvad er Gravatar?

I stedet for at have en anden avatar til hvert websted, hvor du skriver og deltager i diskussioner, giver Gravatar dig mulighed for at oprette en globalt anerkendt avatar. Den populære service blev oprettet af Tom Preston-Werner, men i 2007 erhvervede Automattic den og begyndte at bruge den til WordPress-relaterede projekter. Nu bruger millioner af brugere det hver dag.

Hvordan det virker

Gravatar er tæt forbundet til din e-mail-adresse. Når du har registreret en gratis konto hos Gravatar, giver tjenesten dig mulighed for at uploade et billede, som du vil bruge som din avatar. Uanset om det er dit faktiske fotografi eller et ikon, som du lige synes om, vil dette billede repræsentere dig på alle sider, der bruger tjenesten. Du kan muligvis efterlade kommentarer på andre WordPress-websteder med din nye avatar, skrive gæsteblogs og selvfølgelig få vist billedet på din egen blog..

Du får uploade et billede op til 2048 pixels i bredden. Uanset størrelsen på billedet, vil Gravatar altid gøre det til kvadrat og vises normalt i 80 × 80 pixels størrelse. Selvom dette er standarddimensionen, foreslår vi, at du bruger noget større billeder. Nogle websteder og tjenester kan muligvis gå rundt om standardindstillingerne og skalere standardoutputet. Du ønsker ikke, at din avatar skal være sløret.

Nu, hver gang du logger på et WordPress-websted med den e-mail-adresse, der er knyttet til Gravatar, vil det automatisk trække info fra din profil og identificere dig til læserne. Det er cool, er det ikke?

Hvorfor skal du bruge tjenesten?

Til at begynde med vil Gravatar hjælpe folk med at genkende dig lettere. I stedet for at vise et navn med et mysterium-personikon (det grå, der bare viser en silhuet), kan du fortælle folk, hvordan du ser ud.

Folk vil sandsynligvis huske dig. Dette er især vigtigt, hvis du har tendens til at skrive på forskellige blogs og kommentere meget.

Derudover giver Gravatar dig mulighed for at udfylde detaljerne om dig selv. Bare ved at klikke på det lille billede ved siden af ​​forfattere- eller kommentatornavne, kan du finde ud af mere om personen, se deres websted og sociale profiler. Ikke kun dette gør forfatteren mere indflydelsesrig, men det giver dig mulighed for at komme i kontakt med andre uden for den blog, du har fundet dem på.

Sådan konfigureres din Gravatar-profil

Nu hvor du ved mere om tjenesten, er vi sikre på, at du er interesseret i at have din egen profil. Lad os gå trin for trin og oprette en ny konto.

Har allerede en WordPress.com-konto?

Til at begynde med skal du vide, at Gravatar kræver, at du har WordPress.com-konto. Dette kan lyde forvirrende for enkeltpersoner, der kører deres blogs på den selvhostede version. Men rol ikke. Du kan hurtigt registrere en gratis WordPress.com-konto, selv uden at oprette et websted med dem.

Gravatar log ind

Hvis du allerede har en WordPress.com-konto, kan du springe over registreringsprocessen og straks logge ind.

 1. Gå til Gravatar websted
 2. Find toppen af ​​siden en bjælke, der indeholder WordPress.com-login-knap
 3. Klik på knappen
 4. Udfyld dit brugernavn og din adgangskode
 5. Klik på knappen “Log ind”

Nu vil du være i stand til at opsætte dit Gravatar-billede og redigere profilen.

Registrer en gratis WordPress.com-konto

Ved at registrere en gratis konto hos WordPress.com får du brug af VaultPress, Akismet, Polldaddy, Gravatar og IntenseDebate. Kendt som WordPress.com Connect, giver det dig mulighed for at bruge en konto til alle disse tjenester.

Tilmeld dig Gravatar

 1. Gå til Gravatar websted
 2. Klik på “Opret din egen Gravatar” blå knap
 3. Udfyld den ønskede e-mail-adresse, brugernavn og adgangskode
 4. Klik på knappen “Tilmeld”

Derefter skal du modtage en bekræftelses-e-mail til den adresse, du har udfyldt. Naviger til din indbakke, åbn den nye e-mail og bekræft registreringen ved at klikke på linket. Derefter skal du se en ny skærm, der kræver, at du logger ind på din nye WordPress.com-konto.

Konfigurer dit Gravatar-billede

Hvis dette er din første gang med Gravatar, har du tydeligvis ikke et billede endnu. Tjenesten vil pænt advare dig om det og tilbyde et link for at uploade dit nye Gravatar-billede.

 1. Klik på linket “Tilføj en ved at klikke her”
 2. Vælg et foto fra din computer, og upload det
 3. Beskær om nødvendigt
 4. Vælg en bedømmelse – vi foreslår at du bruger G eller PG, fordi andre to normalt er blokeret på de fleste af webstederne

Når du har konfigureret dit billede, kan du hurtigt teste det ved at efterlade en kommentar under denne artikel. Hvis alt er i orden, skal du se dit nye billede tilknyttet dit navn.

Redigering af din Gravatar-profil

Ligesom med de fleste tjenester, kan du nemt redigere oplysningerne om din profil. Med Gravatar vil du være i stand til at ændre og ændre dit billede såvel som profilinformationen.

Mine Gravatars

Når du er logget ind, føres du straks til fanen “Mine gravatarer”. Der vil du være i stand til at tilføje yderligere e-mails, som du kan kontrollere fra den samme konto. Når du først har tilføjet det første billede, vil det være meget let at ændre din Gravatar eller tilføje nye billeder, så du kan skifte mellem dem hurtigere.

Administrer Gravatars

For at tilføje et nyt billede skal du klikke på linket “Tilføj et nyt billede” og gentage trinnene fra tidligere. Når du har mere end et billede knyttet til din Gravatar, vil du hurtigt kunne vælge det ønskede billede og ændre det når du ønsker en ny avatar.

Min profil

Som vi nævnte tidligere i artiklen, er Gravatar meget mere end bare et billede. For at få mest muligt ud af tjenesten skal du udfylde andre oplysninger om dig selv. For at begynde at tilføje info skal du åbne fanen “Min profil”.

Navn og detaljer i Gravatar

Her kan du tilføje detaljer om dig selv, tilføje flere billeder til galleriet, ændre baggrunde og meget mere. Men en af ​​de vigtigste muligheder giver dig mulighed for at tilføje links til dine websteder og sociale medier. Dermed kan du bevise din identitet og oprette forbindelse til dine læsere.

Ja, du skal bruge Gravatar

Siden du har startet en blog, vil du sandsynligvis have noget ud af det. Uanset om det kun er en hobby og en måde at oprette forbindelse til mennesker eller en måde at tjene en løncheck på, skal du gøre det til det bedste, du kan. Så når du publicerer nye artikler og kommenterer andre blogs, vil du have, at folk skal genkende dig.

Brug dit foto, tilføj detaljer til din profil, og du kan tillade dig selv at glemme alt det. Gravatar vil automatisk forbinde prikkerne og vise din profil på WordPress.com, selvhostede websteder og endda nogle tredjepartsplatforme og -tjenester, der bruger Gravatar gennem forskellige udvidelser.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map