Hvad er et WordPress-plugin?

hvad-er-en-wordpress-plugin.png


En plugin er et stykke software, der udvider funktionaliteten af ​​WordPress-platformen. Når de først er installeret og aktiveret, kan plugins tilføje nye funktioner til dit websted. De kan også ændre eksisterende funktionaliteter eller endda fuldstændigt ændre en bestemt del af bloggen.

WordPress-plugins er skrevet på PHP-programmeringssprog. Men for at drage fordel af dem, behøver du ikke vide noget om kodning. Plugins er normalt brugervenlig og designet til at blive brugt af mennesker, der overhovedet ikke har nogen erfaring med teknologi eller WordPress.

I dag er der mere end et par titusinder af plugins tilgængelige til WordPress. På grund af det enorme antal er der sandsynligvis et plugin til alt, hvad der kan komme over dit sind. Uanset om du vil forbedre sikkerheden på bloggen, tilføje animationer, omdanne stedet til et moderne e-handelssystem eller bare tilføje et videospil til det – der er et plugin til det. Selvom det er sandt, ikke alle plugins er ens. Før du begynder at bruge dem, er det vigtigt, at du lærer at differentiere WordPress-plugins.

Gratis WordPress-plugins

Når man starter, er det godt at vide, at der er mange fantastiske gratis WordPress-plugins. Uden at bruge et cent kan du udvide din blog ved at installere plugins fra de officielle WordPress-plugins opbevaringssted. Hver af de plugins, der findes der, kan også installeres direkte fra WordPress-instrumentbrættet. Da de er officielle, kan du slappe helt af ved at vide, at de er sikre at bruge. Ligesom WordPress-temaer administreres og testes plugins, der er en del af det officielle bibliotek, også før de anses for at blive føjet til listen.

WordPress-plugins-bibliotek

Uden for depotet kan du finde mange gratis WordPress-plugins over internettet. Selvom de fleste af dem vil hjælpe dig med at tilføje funktioner til din blog, skal du være meget forsigtig, når du downloader noget, du tilfældigt finder på internettet. Da disse ikke har noget at gøre med det officielle WordPress-bibliotek, kan folk skjule hvad de vil i et plugin. De fleste af de gange, hvor enkeltpersoner henter en malware eller bliver hacket, kan du skylde på et gratis plugin, der er installeret fra en ukendt kilde.

Selvom de er gratis at bruge, er disse plugins kom ikke med support. Hvis du ikke ved, hvordan du bruger en bestemt funktion, eller den bare ikke fungerer på dit websted, er du på din egen. Det er altid muligt at bede om hjælp på foraene, men ingen garanterer, at du får et svar.

Freemium-plugins

Et sted imellem gratis og premium-udvidelser til WordPress er der en populær kategori af Freemium-plugins. Hvad det betyder er, at a basic plugin er gratis. Det er muligt at downloade det fra det officielle bibliotek eller andre steder på Internettet.

Men selvom de grundlæggende funktioner er gratis at bruge, ville man være nødt til det Køb en licens for at bruge ekstra funktioner af plugin. Så hvis du beslutter dig for at købe den udvidede version, ville du få alle ekstra frynsegoder af den, og i bund og grund ende med at have et premium plugin.

Premium WordPress-plugins

For at bruge premium plugins skal du betale et engangsgebyr eller abonnere på et medlemskab. Mange markedspladser sælger premium-plugins, men du kan også finde virksomheder og enkeltpersoner, der handler varer alene.

Betalte plugins betragtes normalt som bedre. De fleste af tiderne, premium WordPress-plugins tilbyder flere funktioner end de frie. De er også af højere kvalitet (kodet bedre) og kompatible med et større antal andre WordPress-plugins og temaer.

Præmie plugin-priser

Men den mest værdifulde funktion ved et premium plugin er support. Når du installerer et gratis plugin, afhænger alt af dig. Når du køber et plugin, personalet og udviklerne, der oprettede udvidelsen, er der for dig, altid klar til at hjælpe og løse ethvert problem med varen. Så i tilfælde af at du ikke kan finde ud af en funktion, eller produktet simpelthen ikke fungerer, er du bare en e-mail eller et telefonopkald væk fra at få vejledning fra en ekspert. I de fleste tilfælde vil dette være den vigtigste grund til at købe et WordPress-plugin.

Hvorfor skal et plugin ofte opdateres?

Før du installerer et nyt plugin, er det vigtigt at Kontroller tidspunktet for den sidste opdatering. Selvom det er ok at se, at et plugin ikke er blevet opdateret i et par måneder, skal du tænke to gange, når du snubler over en, der ikke er blevet opdateret i mere end to år.

Plugin-opdatering

To år er lang tid, når det kommer til teknologi. I løbet af denne periode vil hackere finde sikkerhedshuller og vil være i stand til at angribe dit websted. Kodestandarder kan ændre sig, og en del af et plugin kan muligvis bare stoppe med at arbejde. Selv WordPress vil gennemgå et par versioner, der kan gøre de gamle plugins ubrugelige. Så hvis du vil være sikker på, at udvidelsen er sikker at bruge og også fuldstændig kompatibel med den nyeste version af WordPress, skal du altid kigge på tidspunktet for dens sidste opdatering eller kontakte udvikleren for at bede om flere detaljer.

Hvor mange plugins skal du have?

Selvom der ikke er nogen grænse for, hvor mange plugins du kan installere, vi foreslår at holde antallet så lavt som muligt. Nogle steder har brug for kun et, mens andre bliver nødt til at have mere end ti aktive plugins for at fungere korrekt. Og så længe de er vigtige for dig, er det ok.

Hvor mange plugins skal du have

Men da alle plugins bruger de samme ressourcer fra din server, er det meget sandsynligt at bremse dit websted ved at have for mange af dem. Det er ikke muligt at angive det nøjagtige antal af hvor mange plugins du skal have, så vores bedste råd er at holde dem til et minimum. Hvis du tilfældigvis har mere end tyve eller tredive aktive plugins, skal du gå til listen endnu en gang og sørge for, at du kun har de plugins, du virkelig har brug for.

Installer heller ikke duplikate plugins (f.eks. Er der ikke behov for to plugins, der viser Google Maps), og fjern dem, du ikke længere bruger.

Konklusion

Selvom det teknisk er muligt at køre en WordPress-blog uden at have et eneste aktivt plugin på webstedet, er det praktisk taget absurd at gøre det. Uden plugins skulle du kode enhver funktion, du ønsker manuelt. Og som du kan forestille dig, udover at skulle vide, hvordan man gør det, ville det tage den enorme mængde tid at holde alt i orden.

Så hvis du har brug for noget til en blog, er der sandsynligvis allerede et plugin, der giver dit ønske. Du skal bare søge efter det i det officielle arkiv, finde et andet sted på Internettet eller købe et premium-plugin til jobbet. Men inden du installerer plugins, skal du kontrollere dem to gange for at sikre dig, at de er sikre og opdateres regelmæssigt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map