Hosting WordPress Terurus Terbaik 2020

Hosting WordPress terurus terbaik


WordPress semestinya sederhana. Itulah salah satu sebab mengapa CMS yang kita sayangi begitu popular di tempat pertama. Tetapi adakah ia begitu mudah??

Semasa bercakap tentang memasang WordPress, menerbitkan catatan pertama dan menguruskan foto, perkara-perkara yang sangat mudah. Malah pemula yang lengkap akan bersetuju bahawa berkeliling WordPress tidak memerlukan banyak kemahiran. Hanya setelah beberapa jam atau mungkin beberapa hari terus bekerja dengan platform, bahkan mereka yang belum pernah bekerja di blog sebelum ini akan merasa selesa dengan WordPress. Tetapi jika anda adalah pemilik laman web yang dihoskan sendiri dan ingin menguruskan semuanya dengan sendiri, perkara dengan cepat dapat beralih ke dimensi lain.

Sekarang, daripada menikmati CMS sederhana seperti yang anda inginkan, anda perlu menjaga kemas kini, sandaran, keselamatan, tema & plugin, dan banyak perkara lain yang mungkin anda tidak tahu. Anda akan mendengar tentang perkara seperti cache dan mengoptimumkan pangkalan data, dan itu adalah sesuatu yang belum anda pilih, bukan? Dan kebenaran untuk diberitahu, ini hanya permulaan pengurusan laman web WordPress.

Sekiranya anda merasa tersesat dalam mengurus laman WordPress, atau sakit kepala hanya dengan memikirkan semua kerja tambahan yang harus anda lakukan untuk menjaga kesihatan laman web anda, baca terus.

Apa itu Hosting WordPress Terurus?

Sejak WordPress muncul di Internet, pelbagai syarikat hosting web mula menjadi tuan rumah laman web WordPress. Itu bukan masalah besar bagi syarikat kerana laman web WordPress hanyalah dokumen web lain yang disimpan di mesin mereka yang kuat. Tetapi kemudian, tahun demi tahun, WordPress dengan cepat mendapat populariti. Semua orang yang ingin memulakan blog peribadi atau portal web profesional ingin dikendalikan oleh CMS yang paling popular.

Hosting WordPress Terurus

Dengan lebih dari 28% laman web yang dapat mengucapkan terima kasih atas keberadaannya ke WordPress, syarikat hosting tahu sudah waktunya untuk meningkatkan permainan mereka. Hosting bersama bukanlah sesuatu yang diinginkan oleh jutaan pengguna itu lagi. Mereka perlu memberi tumpuan kepada pengguna WordPress dan menawarkan sesuatu yang unik.

Hosting WordPress Terurus adalah hasil populariti platform WordPress. Seluruh sistem pelayan, bersama dengan profesional yang menjalankan semuanya, kini hanya dikhaskan untuk pengguna WordPress dan laman web mereka. Mereka akan mempercepat laman web anda, menjaga keselamatannya, mengoptimumkan pangkalan data, dan banyak lagi untuk menjadikan laman web anda berjalan dengan baik. Dan anda tidak perlu menggerakkan jari.

Daripada membimbangkan semua butiran teknikal tersebut ketika mengurus laman WordPress, dengan Hosting WordPress Terurus, anda boleh melupakan teknikal sama sekali dan menyerahkan kerja kepada profesional WordPress yang dibayar untuk memastikan laman web anda secepat, terbaik dan selamat mungkin.

Banyak syarikat hosting hari ini menawarkan Hosting WordPress Terurus yang merangkumi pelbagai faedah dan faedah secara eksplisit untuk pengguna WordPress.

Siapa yang memerlukan Hosting WordPress Terurus?

Jelasnya, semua perhatian dan perhatian tambahan yang disertakan dengan Hosting WordPress Terurus menentukan harga yang lebih tinggi. Jadi, bukannya $ 3-10 sebulan untuk hosting bersama di mana anda harus melakukan segala-galanya sendiri, paket yang diuruskan dengan mudah dapat menelan belanja sehingga seratus dolar (dan kadang-kadang lebih banyak lagi) sebulan. Semuanya bergantung pada rancangan dan perkhidmatan yang disertakan, tentu saja. Sekiranya anda prihatin dengan harganya, maka anda harus melihat panduan kami mengenai rancangan hosting WordPress terurus bulan ke bulan terbaik.

Oleh itu, persoalannya, siapa yang lebih suka membayar sepuluh kali ganda jumlah perkhidmatan hosting biasa? Walaupun seseorang yang menjalankan blog WordPress hanya untuk bersenang-senang jelas tidak memerlukan hosting yang dikendalikan, banyak pengguna akan mendapat banyak manfaat dari perkhidmatannya:

 • Laman web besar yang mendapat trafik tinggi
 • Individu tanpa pengetahuan teknikal yang mahukan laman web yang cepat dan stabil
 • Syarikat yang tidak mampu untuk pergi ke luar talian walaupun tidak sesaat
 • Setiap orang yang memerlukan sokongan WordPress yang cepat dan profesional 24/7

Ini hanya beberapa contoh, tetapi yang benar adalah bahawa sesiapa sahaja yang menjalankan laman web WordPress akan mendapat manfaat daripada Hosting WordPress Terurus, satu atau lain cara. Satu-satunya kumpulan pemilik laman web yang tidak akan mendapat keuntungan dari hosting seperti itu adalah pakar WordPress lain yang ingin menjalankan laman web ini sendiri, dan dengan syarat mereka sendiri.

Mengapa anda harus memilih Hosting WordPress Terurus?

Siapa yang memerlukan Hosting WordPress Terurus

Sehingga kini, anda faham bahawa berjaya Pengehosan laman web WordPress menawarkan kelebihan untuk semua pengguna WordPress. Mari kita lihat apa yang boleh anda harapkan dari syarikat hosting sekiranya anda memilih rancangan seperti itu:

 • Kemas kini automatik supaya anda tidak perlu risau tentang versi WordPress dan masalah keserasian
 • Sandaran harian atau mingguan laman web anda
 • Pengoptimuman kelajuan dan pangkalan data
 • Keselamatan yang dipertingkatkan
 • Pelayan dioptimumkan khusus untuk laman WordPress
 • Sokongan 24/7 profesional
 • … dan banyak lagi

Perinciannya bergantung pada syarikat yang anda pilih dan rancangan yang anda bayar.

Adakah terdapat kesan sampingan negatif terhadapnya??

Malangnya, walaupun Hosting WordPress Terurus sepertinya pilihan yang tepat untuk sesiapa sahaja, terdapat beberapa kekurangan yang harus anda ketahui:

 • Biasanya lebih mahal daripada hosting biasa (kadang-kadang bahkan sepuluh kali lebih mahal)
 • Anda kurang mengawal tetapan pelayan
 • Beberapa pemalam yang popular dilarang

Walaupun anda melepasi halangan harga, hosting yang dikendalikan boleh menjadi sangat terhad untuk profesional WordPress yang suka mengatur sendiri. Kecuali anda adalah pengguna kuasa WordPress yang mengetahui dengan tepat apa yang diinginkannya dan mempunyai keperluan khusus, anda tidak perlu risau tentang perkara ini – hosting yang dikendalikan akan menjadi pilihan yang tepat untuk anda.

Syarikat Hosting Terurus yang paling popular

Sekarang setelah anda mengetahui apa itu hosting yang dikendalikan dan bagaimana ia dapat membantu anda dengan laman WordPress, kini saatnya untuk melihat perniagaan paling popular yang menawarkan jenis hosting tersebut. Bergantung pada perkhidmatan yang mereka tawarkan, harga sangat berbeza. Oleh itu, luangkan masa anda sebelum membuat keputusan dan temukan sendiri rancangan yang sesuai untuk blog anda.

Enjin WP

HARGA: Bermula dari $ 28

Enjin WP

WP Engine adalah pemain besar dalam permainan. Syarikat ini telah menawarkan Hosting WordPress Terurus sejak awal, dan anda boleh mengatakan bahawa mereka adalah salah satu pemain paling berpengalaman di lapangan. Dengan jaminan pulangan wang 60 hari, anda boleh yakin bahawa pasukan di belakang pelayan tahu apa yang mereka lakukan. Mereka menyediakan persekitaran pengembangan, produksi dan pementasan untuk setiap laman web.

Rancangan peribadi mereka mempunyai:

 • Storan 10GB
 • Sehingga 25,000 pelawat setiap bulan
 • Sijil SSL percuma
 • Penghijrahan automatik percuma
 • CDN disertakan
 • Prestasi halaman termasuk dalam semua rancangan
 • 35+ tema premium bernilai lebih dari $ 1700 termasuk secara percuma untuk semua rancangan
 • Sokongan 24/7 yang memenangi anugerah

Gunakan kupon eksklusif kami dengan tawaran percuma 2 bulan untuk rancangan tahunan untuk mendapatkan 4 bulan percuma pada 12 bulan hosting!

Bluehost

HARGA: Dari $ 19.99

Bluehost

Bluehost adalah pilihan yang popular kerana dilengkapi dengan sebilangan besar ciri dengan harga yang berpatutan. Dengan rancangan asas mereka, anda mempunyai sehingga 100 juta pengguna sebulan yang merupakan sesuatu yang melebihi pesaing. Juga, Bluehost memastikan laman web anda lebih selamat dengan menawarkan SiteLock CDN dan SiteLock Pro. Dan ini, tentu saja, hanya beberapa ciri menarik di antara banyak yang menanti pelanggan Bluehost.

Pelan WP Standard mereka merangkumi:

 • 100 juta lawatan setiap bulan
 • Storan 30GB
 • Sandaran 30GB
 • SiteLock Pro dan CDN
 • SSL percuma
 • CPanel yang dipertingkatkan

Tapak Tapak

HARGA: Dari $ 3.95

Tapak Tapak

SiteGround adalah salah satu penyelesaian hosting yang paling popular. Itu tidak menghairankan kerana syarikat ini telah beroperasi sejak tahun 2004 dan kini mempunyai lebih daripada 400 pekerja. Juga, SiteGround menawarkan salah satu rancangan Hosting WordPress Terurus yang paling berpatutan yang merupakan pilihan tepat untuk pemula dan mereka yang ingin menyaksikan kehebatan hosting terurus.

Ciri rancangan permulaan:

 • Sehingga 10,000 pelawat setiap bulan
 • Ruang penyimpanan SSD 10GB
 • CDN percuma
 • Sandaran harian
 • Sistem dan bantuan anti-hack
 • Sokongan 24/7

DreamHost

HARGA: Bermula dari $ 16.95

Dreamhost

Dengan pengalaman 20 tahun dan lebih daripada 1,5 juta laman web di bawah sayapnya, jelas mengapa DreamHost berada dalam senarai syarikat hosting paling popular. Ini juga menawarkan pendaftaran domain, hosting web, dan layanan cloud. Oleh kerana separuh daripada laman web yang dihoskan oleh DreamHost dikuasakan oleh WordPress, tidak hairanlah syarikat itu mengkhususkan diri dalam hosting yang dikendalikan.

Pelan DreamPress mereka menawarkan:

 • Skala untuk menangani lonjakan lalu lintas tanpa had lebar jalur
 • Jetpack Premium untuk perlindungan sandaran dan keselamatan canggih
 • Lima kali lebih pantas daripada hosting yang dikongsi
 • Menggunakan VPS untuk pelayan web dan pelayan pangkalan data peribadi
 • Sokongan 24/7

Kinsta

HARGA: Bermula dari $ 30

Logo Kinsta

Walaupun Kinsta belum ada di pasaran selama beberapa syarikat hosting yang disebutkan sebelumnya, ia pasti layak mendapat tempat di antara syarikat yang paling popular ketika datang ke Managed WordPress Hosting. Tumpuan mereka adalah pada laman web yang menuntut tinggi dengan banyak lalu lintas. Mereka juga merupakan yang pertama yang menggunakan Google Cloud Platform secara eksklusif untuk laman web pelanggan mereka.

Ciri-ciri:

 • Keselamatan Terunggul
 • Sandaran Harian
 • Penghijrahan percuma
 • 21 Pusat Data GCP Global

GoDaddy

HARGA: Dari $ 3.99 sebulan

GoDaddy

GoDaddy secara perlahan mengembangkan perkhidmatan mereka untuk menarik lebih banyak pengguna WordPress. Dengan hosting yang dikendalikan mereka, anda dapat mengharapkan prestasi pelayan yang baik dan peningkatan teknologi keselamatan. Rancangan hosting terurus GoDaddy ditujukan untuk pemula WordPress dengan anggaran.

Pelan Asas mereka merangkumi:

 • Storan SSD 10GB
 • 25,000 pelawat bulanan
 • Alat pengurusan laman web Pro Sites
 • SFTP
 • Sokongan 24/7

Flywheel

HARGA: Dari $ 11.25

FlyWheel

Flywheel cuba menonjol dari syarikat lain dengan memberikan perkhidmatan yang agak unik. Ini disasarkan kepada pereka, pembangun, dan agensi kreatif lain. Bersama dengan semua yang disertakan dengan hosting yang dikendalikan, Flywheel juga menawarkan alat alur kerja yang rapi yang akan membantu anda mengembangkan perniagaan

Ciri pelan kecil mereka:

 • Penghijrahan laman web percuma
 • 5,000 lawatan bulanan
 • Storan 5GB
 • Lebar jalur 250GB tanpa caj berlebihan
 • Sijil SSL percuma
 • CDN bernilai $ 10 / bulan

Perbandingan

HargaLaman webPenyimpananLawatanCDN Sokongan
Bluehost $ 19.99 1 30GB 100 juta Tapak Kunci 24/7
Tapak Tapak $ 3.95 1 10GB 10,000 Percuma 24/7
Enjin WP $ 29 1 10GB 25,000 Percuma 24/7
DreamHost $ 16.95 n / a Tanpa had Tanpa had n / a 24/7
Kinsta $ 30 1 10GB 20,000 Percuma 24/7
FlyWheel $ 11.25 1 5GB 5,000 Percuma 24/7
GoDaddy $ 3.99 1 10GB 25,000 Tidak 24/7

Kesimpulannya

Hosting WordPress Terurus pastinya merupakan langkah dari perkhidmatan hosting bersama anda sehari-hari. Daripada hanya memberi anda ruang untuk menjadi tuan rumah laman web anda, para profesional yang mengetahui WordPress dari luar akan membantu anda menjalankan blog dan perniagaan anda setiap hari. Laman web anda akan berjalan lebih pantas, lebih baik, dan akan lebih selamat. Anda akan dapat menggunakan perkhidmatan tambahan yang tidak perlu anda ketahui, dan anda masih dapat mengembangkan laman web anda. Tanpa perlu risau.

Sudah tentu, rawatan seperti itu lebih tinggi. Sekiranya anda dapat membeli apa-apa rancangan dan anda tidak peduli dengan beberapa aspek negatif dari hosting terurus yang kami nyatakan, pilih syarikat dari senarai yang paling anda sukai. Juga, jangan ragu untuk menghubungi mana-mana syarikat untuk meminta lebih banyak maklumat dan untuk membantu anda memilih rancangan yang tepat untuk perniagaan anda. Kami menjamin bahawa anda akan menyukai Hosting WordPress Terurus sejak anda membuka akaun.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map