Hogyan lehet megváltoztatni a szerzőt a WordPressben és a legjobb szerzői bővítményekben

Testreszabhatja a szerzők tapasztalatait a WordPress webhelyén ezekkel a 8 tippel és trükkövel


Noha a WordPress manapság egy erőteljes és sokoldalú tartalomkezelő rendszer, amely gyakorlatilag bármit képes megtenni, mégis főként blogplatformként használják. Még ha a blog csak egy része a webhelyének, akkor legalább egy szerzővel rendelkeznie kell, aki új tartalmat fog írni. De esélyünk van arra, hogy több szerzővel is rendelkeznek, akik extra segítséget is kapnak a vendégblogosoktól, ha ezt meg akarja tenni.

Ha a WordPress webhelyén a szerzőkkel foglalkozik, akkor normális, ha azt akarja, hogy a blog jobb hely legyen számukra. Emiatt számos útmutatót készítettünk, amelyek elősegítik a WordPress blog testreszabását a szerzőkkel kapcsolatban. Az alábbiakban megtudhatja, mi található ebben az útmutatóban:

 • Az alapértelmezett szerző permalink megváltoztatása
 • Átirányítsa a szerzői archívum linket egy másik oldalra
 • A bejegyzés szerzőjének módosítása további felhasználók létrehozása nélkül
 • A szerzők hozzászólásaik eltérő stílusú lehet
 • Nézze meg a legjobb szerzői életrajzi pluginokat
 • Küldje el a szerzőket e-mailben, amikor cikkeik megjelennek
 • Készítsen testreszabott szerzők listáját a blogján
 • A szerző statisztikáinak megjelenítése a widgetben

Amint a nevük már sugallja, az állandó linkek állandó linkek, azaz olyan URL-ek, amelyek a hozzászólásaikhoz, kategóriáikhoz, szerző oldalaihoz és így tovább. Könnyedén beállíthatja az állandó perinklinkstruktúrát a WordPress általános beállításaiban, de ha módosítani szeretné a szerzőoldalak permalinkjét, akkor egy kicsit tovább kell részleteznie a részleteket.

Az alapértelmezett szerzőoldal-csiga megváltoztatásának különböző okai lehetnek. Például, ha egy étterem webhelyén dolgozik, ahol azt akarja, hogy a szakácsok saját oldalakkal rendelkezzenek, és ahol személyes blogokat írhatnak (remélhetőleg az ételekről), akkor módosítani kell az állandó link struktúráját. Ha mindent beállított, hogy az éttermével együtt járjon, miért nem változtatná a „szerzőt” „séfre”?

Nem csak ez sokkal profiabbnak tűnik, de valójában segíthet a SEO-ban, és sokkal relevánsabb keresési eredményeket hozhat vissza a potenciális látogatók számára..

Lehet, hogy teljesen más oka van az alapcukor megváltoztatására, de a szakácsokkal együtt ragaszkodunk hozzá (igen, éhes voltunk ezt írni, és egész idő alatt a konyhára gondolkodtunk) annak érdekében, hogy megmutassuk, hogyan kell módosítsa a funkciót:

Az alapértelmezett szerző permalink módosítása:

 1. Nyissa meg a function.php fájlt
 2. Másolja és illessze be a következőket:
 3. custom_author_base () funkció
  globális $ wp_rewrite;
  $ author_slug = 'chef'; // változtassa meg bármire
  $ wp_rewrite-> author_base = $ author_slug;
  }
  add_action ('init', 'custom_author_base');
 4. Változtassa meg a $ author_slug fájlokat bármilyen formában, amelyet meg szeretne jeleníteni, a „szerző” helyett a személyes oldalakon
 5. Változtatások mentése
 6. Keresse meg a Beállítások-> Permalinks
 7. Kattintson a „Módosítások mentése” elemre anélkül, hogy ténylegesen elvégezné a módosításokat a beállítások oldalon

Aaaand, kész! Most új navigációs linkek segítségével navigálhat egy oldalra.

Példánkat követve az új szerző állandó linkje így néz ki: http://www.firstsiteguide.com/chef/gordon.

Alapértelmezés szerint a WordPress archiválja az Ön üzeneteit, és a szerzők szerint rendezi őket. Több szerzőből álló környezetben ez valóban hasznos lehet – egyszerűen rákattintva a szerző nevére, amely általában a levél tetején vagy alján található, átirányítja Önt az archívum oldalra, amely felsorolja az adott személy összes hozzászólását..

De mi van, ha egyetlen szerző vagy? Ez azt jelenti, hogy az archívumra mutató link ugyanahhoz a blogrollhoz vezet, mint amely már a kezdőlapján vagy a blogoldalán van (a webhely szervezetétől függően), és ennek nincs értelme. Ehelyett érdemes lehet átirányítania felhasználóit egy másik oldalra – például “Rólam” oldalra, ahol többet mondhat a látogatókról magadról, vagy további információkat adhat meg a hozzászólásodról, üzleti vállalkozásáról vagy bármi másról.

Ezt csak néhány sornyi kóddal megteheti:

 1. Nyissa meg a function.php fájlt
 2. Másolja és illessze be a következő funkciót:
 3. add_filter ('author_link', 'redirect_link');
  funkció redirect_link () {
  visszatérés home_url ('rólunk');
  }
 4. Cserélje ki az oldalt a 4 oldalonth sor a kívánt oldalra
 5. Változtatások mentése

És ennyi is van. A módosítások mentése után, bárki, aki rákattint a szerző nevére, átirányítja arra az oldalra, amelyet a kódban megadott. Példánkban átirányítanak erre http://www.firstsiteguide.com/about-us.

Noha ez a módszer átirányítja Önt egy új oldalra, amikor rákattint a szerző archívum hivatkozásra (a szerző neve), a teljes URL megadása továbbra is az alapértelmezett archívum oldalakhoz vezet. Ha manuálisan navigál www.yourdomain.com/archive/john például a link továbbra is megjeleníti az összes John hozzászólását. Ha hagyja, hogy elérhető legyen az archívum oldalai, vagy átirányítsa a teljes URL-t is, akkor hagyhatja el.

A bejegyzés szerzőjének módosítása további felhasználók létrehozása nélkül

Új cikkek írásakor a legtöbb ember kizárólag saját kezűleg írással kezdődik. Valószínűleg hónapok fognak eltelni, amikor úgy döntenek, hogy ideje további szerzőket felvenni, akik segítenek nekik érdekes anyag készítésében a weboldal számára. Nem számít, ha van egy hűséges szerző, vagy több tucat közreműködő ír egynél több darabot, valószínűleg mindegyikre számlát készített, és lehetővé tette számukra, hogy anyagát közvetlenül a postákba és az oldalakba bevigyék.

Időnként szüksége lesz egy cikkre, amelyet a szerzők nem tudnak írni. Lehet, hogy például van egy szponzorált bejegyzés, amely segíthet pénzt keresni, és amelynek másik szerzője van. Előfordul, hogy egy személynek csak egy cikket kell közzétennie a webhelyén.

Ebben az esetben nincs szükség további WordPress-fiókok létrehozására csak az üzenet megjelenítéséhez. Ehelyett felülírhatja a saját vagy a szerző nevét, és csak az egyetlen bejegyzésben jelenítheti meg az új nevet. Ha további ellenőrzést szeretne, vegye át a beépülő modult, amely lehetővé teszi a vendég szerzők kezelését és több cikk hozzárendelését egy cikkhez.

Készítse elő a függvényt:

Ehhez megmutatjuk, hogyan kell feltörni az egyedi mezőket és felülírni a szerzőt az egérgombbal:

 1. Nyissa meg a function.php fájlt
 2. Másolja és illessze be a következő kódot:
 3. add_filter ('the_author', 'guest_author_name');
  add_filter ('get_the_author_display_name', 'vendég_author_name');
  
  function vendég_author_name ($ név) {
  globális $ post;
  $ szerző = get_post_meta ($ post-> ID, 'szerző', igaz);
  if ($ szerző)
  $ név = $ szerző;
  return $ name;
  }
 4. Változtatások mentése

A szerző módosítása az egyéni mezők segítségével:

Miután megváltoztatta a fájlt, készen áll arra, hogy megváltoztassa az egyes hozzászólások szerzőjét. Mint fentebb már említettük, erre egy egyedi mező hozzáadásával kerül sor:

 1. Nyisson meg egy bejegyzést, amelynek szerzőjét meg szeretné változtatni
 2. Keresse meg az egyéni mezőket
 3. Adjon hozzá egy új mezőt, és nevezze „szerzőnek”.
 4. Írja be a szerző nevét az értékmezőbe
 5. Változtatások mentése

Megváltoztathatja a szerzőt az egyéni mezők segítségével

Miután megnyomta a frissítés gombot, vagy közzéteszi a bejegyzést, a funkció ellenőrzi az egyéni mezőt, és ha megtalálható, akkor a funkció automatikusan megváltoztatja a szerző nevét az érték mezőben található névre..

Elég praktikus csapkod, nem igaz?

A szerzők hozzászólásaik eltérő stílusú lehet

A különböző webhelyek közötti böngészés közben előfordulhat, hogy olyan webhelyekkel találkozott, amelyek eltérő stílusú hozzászólásokat tartalmaznak. Noha a hozzászólások stílusát különböző feltételek alapján lehet megformálni (például megváltoztathatja a blogroll legutóbbi bejegyzésének megjelenését), a hozzászólások stílusának egyik népszerű módja a szerzők.

Egyes weboldalakon láthatta, hogy mindegyik szerzőnek saját postai színe, különféle bordure vagy más link színe van. Több szerzőből álló környezetben ez jó ötlet lehet.

Előfordulhat, hogy olvasói könnyebben megtalálják kedvenc szerzőik bejegyzéseit, és minden igazán remekül nézhet ki, ha nem túlozza túl a stílusot; nem akarja, hogy a blogod cirkusznak tűnjön … ó, nos, kik vagyunk mi a bíróink, bármit megtehetsz, amit akarsz, természetesen.

Emiatt nem fogjuk stílusolni az Ön üzenetét, de a következő néhány sorban megmutatjuk neked azt a kódot, amely végrehajtja a stílusokat az Ön számára. Tehát kezdjük.

Mielőtt a hozzászólásokat másként stílusosíthatja, el kell mondania a WordPress-nek, hogy megtalálja a szerző keresztneveit.

Keresse meg a szerző neveit:

 1. Nyissa meg az index.php fájlt vagy a hurkot tartalmazó fájlt
 2. A hurok előtt be kell illesztenie ezt a kódot:
 3. 
  
 4. Változtatások mentése

Most a WordPress tudja, hogyan kell elolvasni a szerző keresztnevét, és készen áll a következő lépésre. Miután létrehozta a $ author változót és megmondta a WordPress-nek, hogy tegye a szerző keresztnevét (a változóban elhelyezett név az a név, amelyet meg lehet változtatni a felhasználói profil beállításaiban), a változót a post_class kódba kell helyeznie..

Ezt a kódot kell beilleszteni a hurokba:

 1. Nyissa meg az index.php fájlt vagy az előző lépésekben használt fájlt
 2. Keresse meg a DIV elemet, amely magában foglalja az azonosítót, és cserélje ki ezt a sort a következőkre:
 3. >
 4. Változtatások mentése

Rendben, készen állsz arra, hogy előkészítse a gyepkészletet a szerzők számára a stílusok megírásához, és elindulhat a szórakozás. Ideje megnyitni a CSS-fájlt, és meghatározni minden felhasználó számára a CSS-szabályokat. Ha emlékszik, azt mondtuk a WordPress-nek, hogy keresse meg a szerző vezetéknevét és használja osztályként. Ez azt jelenti, hogy meg kell neveznie az osztályokat. Legyen óvatos – az utónevek kis- és nagybetűket érzékenyek, így a „John” nem lesz ugyanaz, mint a „john”.

Ha elkészítette a neveket, folytathatja.

Stílusos hozzászólások:

 1. Nyissa meg a style.css fájlt
 2. Vegyen fel új osztályokat a felhasználó keresztnevével. Például, ha két szerződ van, John és Jennifer, a CSS-kód így néz ki:
 3. .John {
  szín: kék;
  }
  .Jennifer {
  piros szín;
  }
 4. Játssz körül a stílusoddal. Ebben a példában megváltoztattuk a hozzászólás színét, de amint azt már tudnia kellett, a CSS egy nagyon hatékony eszköz, amely lehetővé teszi, hogy gyakorlatilag bármit megtehessen – a színek és méretek megváltoztatásától az objektumok animálásához..
 5. Változtatások mentése

Ez az. Most betöltheti a blogrollját, és megnézheti, hogyan lépnek életbe a változások. Kérem, szánjon időre és stílusra vonatkozó hozzászólásaimat … ó, itt megyünk újra; stílus szerint szerkesztheti a hozzászólásait (de kérlek, tedd szép).

A legjobb szerzői életrajz-bővítmények a WordPresshez

Szinte minden olyan blog végén, amelyre találkozott, valószínűleg észrevette, hogy van rövid információ a szerzőről. Az információkat általában egy egyszerű dobozban adják meg, ahol képet, nevet és néhány személyes adatot mutatnak be.

Ha a cikk életrajzát egy cikkbe helyezi, kapcsolatba lép a látogatókkal, és lehetőséget ad nekik, hogy legalább valamit megismerjenek a cikk írójáról. Ön lehetőséget ad nekik, hogy kapcsolatba lépjenek a szerzővel, és még jobban megértsék a tartalmat.

Nem csak az; A szerző életrajz-bővítményei lehetővé teszik a látogatók számára, hogy megtalálják az adott személy által írt összes cikket, és kapcsolatba lépjenek vele e-mailben vagy a közösségi hálózatokon keresztül..

Nem számít, mi az oka annak, hogy az egyik szerzői életrajz-bővítményt elhelyezik az Ön webhelyén, ebben a cikkben megmutatjuk a legjobb bővítmények néhányát, amelyek segítenek Önnek ezt megtenni.

Szexi Szerző Bio

ÁR: Ingyenes
DEMÓ

Szexi Szerző Bio

Kezdjük a listát egy ingyenes bővítménnyel, amely minden bizonnyal vonzza Önt a nevével – ki nem akarna maguknak egy szexi szerzői biokönyvet? A plugin egy vagy több szerzőt támogató dobozt hoz létre. Ez reagál, ami azt jelenti, hogy nem kell attól tartania, hogy átméretezi annak az oldalnak a méretét, ahol az életrajzát megjeleníti. A plugin legfeljebb öt közösségi média ikont jeleníthet meg amely hivatkozhat a szerző Facebook oldalaira és még sok más közösségi média webhelyre, amelyek közül választhat.

A Sexy Author Bio lehetővé teszi számos szolgáltatásának testreszabását, így megváltoztathatja a grafikus ikon méretét, betűméretét és színét, hátterét és még sok minden mást. Miután elkészítette az ön bio dobozát, kap egy rövid kódot, amelyet bárhová el lehet helyezni, ahova a szexi életrajzát szeretné megjeleníteni.

 • Akár 5 közösségi hálózat ikonra
 • Fogékony
 • testre szabható

Fanciest szerző doboz

ÁR: 18 USD
DEMÓ

Fanciest Szerző Bio

Ez a prémium plugin nagyszerű választás azoknak, akik jobban ellenőrzik a szerző életrajzát. Függetlenül attól, hogy meg kell jelenítenie a saját életrajzát, vagy egynél több szerzője van-e, a plugin biztosítja az Ön lefedettségét. Jól néz ki és különféle kütyüket jeleníthet meg, amelyek lehetővé teszik a közönséggel való kapcsolattartást és a konverziók növelését. Az életrajz fül és a dobozba elhelyezhető számos szociális háló ikonja között szabadon felveheti a legújabb szerző hozzászólásokat és egyéni HTML-kódot, amelyet testreszabhat az Ön igényei szerint..

A pluginhez egy színválasztó tartozik, így színezheti a kütyüket. Automatikusan működik, azaz csak azt kell kiválasztania, hogy hol jelenjen meg a fiók (például egy üzenet / oldal előtt vagy után). Van egy RSS hírcsatorna szerzője, a plugin fordításra és retina kész, véletlenszerű szerző hozzászólásokkal rendelkezik widgetekhez, lusta betöltéshez és még sok máshoz.

 • Különböző testreszabható kütyü
 • Szociális hálózat ikonok
 • Egyéni HTML lap

Egyszerű szerző doboz

ÁR: Ingyenes

Egyszerű szerző doboz

A pluginről képet kaphat, ha elolvassa annak nevét – egyszerű, tiszta és könnyen használható. Azoknak, akiknek nem kell túl sokat igényelni az életrajz-bővítményből, Az egyszerű szerzői beépülő modul nagyszerű választás lehet. Létrehoz egy stílusos és modern megjelenésű írói biodobozt, ahol megmutathatja a szerző fényképét (gravatar), 30 választható közösségi hálózati ikont, és természetesen egy helyet egy rövid életrajzhoz.

A plugin érzékeny, ami nagyszerű dolog a mobil webhely számára, és beállíthat egy olyan hatást, amely elforgatja a dobozt az egérmutatón. A plugin testreszabható, így könnyen beillesztheti a témájába, de tudnia kell, hogy csak az egyes cikkek végére lehet helyezni – nincs lehetőség arra, hogy a négyzetet beillesszük a bejegyzés tetejére vagy az oldalsávba. / lábléc widgetként.

 • Egyszerű, stílusos és modern
 • Érzékeny és testreszabható
 • Csak egy üzenet / oldal végén jeleníthető meg

Küldje el a szerzőket e-mailben, amikor cikkeik megjelennek

Ha rendszergazda vagy író, és azzal a kiváltsággal rendelkezik, hogy közzétegye saját hozzászólásait, akkor nincs szüksége semmiféle külön értesítésre – csak közzétette a saját bejegyzését, ugye? De ha Ön szerző / közreműködő ezen kiváltságok nélkül, és nem mindig jelentkezik be a WordPress rendszergazdaba, így nem látja a hozzászólásainak állapotát, akkor örülne, ha üzenetet kap, amikor a hozzászólás végül megy élőben.

Ahelyett, hogy magánüzenetet küldne egy olyan szerzõnek, akinek a szövegét jóváhagyták vagy korrektúrává tegyék, automatizálhatja az egész folyamatot.

Számos beépülő modul segíti ennek ellenőrzését, ám ebben a rövid bemutatóban egy egyszerű funkciót fogunk bemutatni, amely e-maileket küld Ön helyett.

Kiegészítő feltételek nélkül hozzunk létre egy egyszerű funkciót, amely megtalálja a bejegyzés szerzőjét, e-mailjét, címét, és elküldi az e-mailt a bejegyzés közzététele után:

 1. Nyissa meg a function.php fájlt
 2. Másolja és illessze be a kódot:
 3. wpr_authorNotification funkció ($ post_id) {
  $ post = get_post ($ post_id);
  $ szerző = get_userdata ($ post-> post_author);
  $ message = "
  Hé, ". $ Szerző-> megjelenítő_név.",
  Bejegyzésed ". $ Post-> post_title." nemrégiben tették közzé. Most meglátogathatja saját szövegét, és élvezheti a weboldalba ágyazott képet! ";
  wp_mail ($ szerző-> felhasználói e-mail, "A cikk megjelent", $ üzenet);
  }
  
  add_action ('közzététel_post', 'wpr_authorNotification');
 4. Módosítsa az üzenet szövegét
 5. Változtatások mentése

Ha nem akarja, hogy mindenkit értesítsenek a bejegyzésről, akkor csak akkor ellenőrizheti a felhasználói szerepkört, és csak akkor hajthatja végre a kódot, ha például a bejegyzés szerzője közreműködő szerepet vagy egy meghatározott felhasználónevet visel.

Például csak akkor küldheti el az e-mailt, amelyben értesíti a felhasználót a bejegyzésről, ha az a felhasználó John:

if ($ szerző = 'John') {
add_action ('közzététel_post', 'wpr_authorNotification');
}

Ha több ellenőrzést szeretne a felhasználók értesítése felett, olvassa el, hogyan kell egy plugin segítségével automatikusan értesíteni a tagokat az új üzenetről. Emellett hagyhatja, hogy a WordPress értesítsen minden hozzászólás-változásról.

Készítsen testreszabott szerzők listáját a blogján

Ha egy weboldalon több szerző van, fontos lehetővé tenni, hogy az emberek böngészhessenek a különböző szerzők által írt különféle cikkeken. Éppen ezért a WordPress már rendelkezik egy olyan funkcióval, amely az egyes szerzők archívumait rendezi.

Ebben a rövid bemutatóban megmutatjuk, hogy elkészítheti a szerzők toplistáját az egyszerű lista megjelenítésével az oldalsávon.

Időnként el kell készíteni a szerzők nevének felső listáját, és megjeleníteni kell az oldalsávban. Természetesen nem fogja ezt manuálisan megtenni, ha megszámolja a szerzők hozzászólásait, vagy ábécé sorrendbe rendezi őket. Szerencsére a WordPress készen áll a szerzők válogatására a webhelyén, ami azt jelenti, hogy nem lesz gondod a lista létrehozásával. Az alapfunkció így néz ki:

Ha ezt a funkciót használja, alapértelmezés szerint a WordPress megjeleníti az összes szerzőt, és név szerint rendezi őket. Ez elég jó lehet, ha megjelenik az Ön webhelyén dolgozó szerzők egyszerű listája, de mi lenne, ha másként szeretné őket elkülöníteni? Lehet, hogy meg akarta mutatni a szerzőkkel a legtöbb hozzászólást, vagy meg akarta rendelni őket e-mail címen a kapcsolatfelvételi oldalon?

A szerzők legfontosabb listája

Ebben az esetben a $ args változóra kell összpontosítania, amely olyan paraméter-tömböt tárol, amelyet könnyen megváltoztathat. Ha többet szeretne megtudni a funkcióról és az összes paraméterről, akkor keresse fel a WordPress Codex oldalt wp_list_authors függvény.

Készítse el a szerzők felső listáját:

A következő sorokban megmutatjuk neked a függvény, amely a szerzőket a hozzászólásuk szerint rendezi és csak a top 10-et mutatja:

 1. Nyissa meg az sidebar.php fájlt
 2. Másolja és illessze be a következő funkciót:
 3. 'POST_COUNT',
  'order' => 'DESC',
  'szám' => '10',
  'optioncount' => igaz,
  'show_fullname' => hamis,
  );
  wp_list_authors ($ args);
  ?>
 4. Változtatások mentése

Ha megnézett a WordPress Codex oldalon, akkor látta az összes többi paramétert, amelyek felhasználhatók a tömbben. Bármely paraméter hozzáadása a tömbbe megváltoztathatja a függvény rendezési módját. Nyugodtan játszhatsz ezekkel a paraméterekkel, és figyeld, hogyan változik a felső lista.

Ha még semmilyen változtatást nem végzett, akkor a függvény csökkenő sorrendben jeleníti meg a top 10 szerzőt (a hozzászólások száma szerint rendezve), és az egyes szerzők neve mellett megjeleníti a hozzászólások számát. A szerző nevét automatikusan összekapcsolják a szerző személyes archívumoldalával is, amely felsorolja az adott személy összes hozzászólását. Mennyire jó?

Noha ez a felső lista jól néz ki az oldalsávon, ez segít az új látogatóknak azon szerzők megtalálásában, akik a legjobban járultak hozzá az Ön webhelyéhez. Másrészt ez a felső lista egészséges versenyt indíthat a szerzők között, és olyan játékként működhet, ahol csak a legtöbb cikkkel rendelkezők kerülhetnek a tízbe. Ha csak két cikk lenne rövidebb ahhoz, hogy a tetején lehessen, akkor nem lenne egy kicsit keményebben dolgozni, ha a neve fölött lenne?

A szerző statisztikáinak megjelenítése a widgetben

Ha nem csak néhány szerző ír az Ön webhelyén, a dolgok sokkal érdekesebbé válnak. Nem csak az, hogy jelentősen megnő a cikkek száma, hanem szélesebb közönséget vonz a webhelyére, és a témát különböző nézőpontokból fedezi fel..

Míg a szerzők szorgalmasan írnak, extra hitelt adhatnak nekik, ha statisztikáikat közvetlenül a widgetben mutatják be. Ahelyett, hogy minden egyes üzenet aljára egy íródobozt adna hozzá, megjelenítheti a szerző avatárját, az eddig írt hozzászólások számát, a hozzászólásokonkénti megtekintések számát stb..

Ennek érdekében nagyszerű bővítményt mutatunk be, amely percek alatt elkészíti Önt.

Szerző és Post Statisztika Widget

ÁR: ingyenes

Szerző és post statisztikai kütyü

Ez az ingyenes plugin a szerző és a Post Statisztika Widget neve, és könnyen telepíthető a WordPress plugin tárolóból:

 1. Keresse meg a Beépülő modulok-> Új hozzáadása
 2. Keresés a „Szerző és a Post Statisztika Widget” kifejezésre
 3. Telepítse és aktiválja a plugin-t
 4. Keresse meg a Megjelenés -> Widgetek

Csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja az újonnan telepített kütyüket és dobja őket a widget területére.

Widgets:

Az ingyenes verzióban a következő kütyüket kapja:

 • Aktív felhasználók – Megjeleníti a webhelyén aktív szerzők listáját. Felsorolja a felhasználóneveket a profiljukra mutató hivatkozással, és megmutatja a közzétett hozzászólások számát
 • Népszerű szerzők listája – Megmutatja a webhely legnépszerűbb szerzőinek listáját, és hozzászólások és megjegyzések számát adja hozzá a szerzők nevei mellé. Kiválaszthatja azt a dátum intervallumot, amelyből a hozzászólásokat kiválasztják
 • Népszerű Bejegyzések – Megjeleníti a legnépszerűbb hozzászólások listáját. A widget megmutatja a hozzászólásait, és mellé nézetszámot ad. Ez lehetővé teszi a dátum intervallumának kiválasztását, amelyből a hozzászólásokat kiválasztják
 • Népszerű hozzászólások listája – Megjeleníti a legnépszerűbb hozzászólások listáját, és a korábban említett nézetszám mellett a megjegyzések számát is mutatja. Választhat úgy, hogy az utóbbi 7, 30, 90 és 365 nap bejegyzéseit jeleníti meg
 • Szerző és post statisztika – Megmutatja a szerzők és az összes hozzászólás listáját

Az összes kütyü megváltoztathatja nevét, és az oldalsáv és / vagy a lábléc környékén húzható (a témától függően). Ezenkívül minden widgetnek megvan a saját opciókészlete, amely lehetővé teszi a szerzők és a feladók statisztikáinak testreszabását. Még hozzá is adhatja a saját CSS stílusát, hogy megváltoztassa a kütyü megjelenését, és vannak olyan funkciók és rövid kódok, amelyek készen állnak arra, hogy felhasználhassuk azokat a mindennapi üzenetben és az oldalakon..

Ha mindez nem elég számodra, akkor ez a bővítmény kibővíthető olyan PRO verzióra, amely 14 – 55 dollárba kerül, és számos különféle grafikus statisztikát ad hozzá az irányítópulthoz. A PRO verzió új rövid kódokkal is rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy kiegészítő statisztikákat mutasson a szerzőkről és a hozzászólásokról.

Csomagolás

Ha van blogod, akkor nem lesz képes sikeresen futtatni anélkül, hogy legalább egy aktív szerző lenne. Mivel valószínűleg egynél több szerző is van, szánjon rá időt, és tegye a lehető legnagyobb élményt tapasztalataikkal. Reméljük, hogy ezek a tippek és trükkök segítettek abban.

Ezt a bejegyzést a WordPress-ben tették közzé. Jelölje meg az állandó linket.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map