Hogyan kell dolgozni a Youtube videókkal a WordPress programban

Egyszerűbben dolgozhat a WordPress Youtube videóival


A YouTube 13 éves, és ez határozottan megváltoztatta az emberek véleményét az internetes videókról. Habár van néhány olyan szolgáltatás, amely a világ minden tájáról meglehetősen népszerű, a Google videószolgáltatása sokunk számára továbbra is első számú..

Emiatt a WordPress fejlesztői gondoskodtak arról, hogy a YouTube-videók beágyazása akkor is egyszerű, ha éppen a blogoddal kezdte el. És valóban az. Bármely videó beágyazása a népszerű szolgáltatásból, csupán annyit kell tennie, hogy másolja és beillesztje a videó URL-jét, és a WordPress gondoskodik a többiről. Másik lehetőségként másolhatja és beillesztheti az iframe kódot a szövegszerkesztőbe, ahol néhány paraméter megváltoztatásával könnyen megváltoztathatja a szélességet és a magasságot, és manipulálhatja a videót..

Ma megtanulhatja, hogyan:

 • A YouTube-videók automatikus hozzáadása a WordPress-hez
 • Adja hozzá a YouTube elemzését a WordPress irányítópulthoz
 • Módosítsa a WordPress beágyazott videók automatikus szélességét és magasságát
 • A videó megjelenítése felugró ablakban
 • Add hozzá a YouTube feliratkozási gombot a WordPresshez

A YouTube-videók automatikus hozzáadása a WordPress-hez

Mi lenne, ha automatikusan hozzáadna videókat a hozzászólásokhoz és az oldalakhoz, vagy automatikusan létrehozna egy hozzászólást egy YouTube-videóból? Igen, ez lehetséges, és az útmutató ebben a részében egy plugint mutatunk be, amely nagyon sokat segíthet Önnek abban.

YouTube WordPress plugin – videóimportálás

ÁR: 36 USD

Ha szeretne Youtube-videókat közzétenni a WordPress blogján, vagy ha pénzt keres a videókból, ez a plugin óriási segítséget nyújt Önnek. Időt takaríthat meg, ha behelyezi a videót és a hozzá tartozó információkat. Legyen szó dátumról, képről, kategóriáról vagy videócímkéről, a plugin gondoskodik róla.

A YouTube WordPress bővítmény automatikusan importálja a videókat a kívánt csatornáktól, és felhasználói feltöltésekkel és lejátszási listákkal is használható. Könnyű kombinálni a forrásokat és választani az importálási időközöket, tehát minden a kezedben van.

A plugin eddig több mint 1300 példányt adott el, és biztosak vagyunk benne, hogy továbbra is összegyűjti a boldog videó felhasználókat a világ minden tájáról..

Adja hozzá a YouTube elemzését a WordPress irányítópulthoz

Amikor először tölt fel videót a YouTube-ra, akkor valószínűleg a napot a képernyő mögött ülve és statisztikákat nézi. Megvárja az első nézetet és az első hasonló képet, és azt akarja, hogy mindenki megossza munkáját.

Ezután nemcsak szórakozhat a videóid statisztikáival, de láthatja, hogy a közönség hogyan reagál video tartalom. Ha sikeres csatornát szeretne kapni, akkor reagálnia kell vágyaikra és minden szempontot ellenőriznie kell.

Noha ezt maga a Youtube-on megteheti, nem lenne nagyszerű, ha elemzést végez a WordPress irányítópultján, ahol minden nap dolgozik?

A cikk ezen részében megmutatunk egy fantasztikus kis plugin, amely közvetlenül a WordPress irányítópultjára telepíti a Youtube-adatokat és statisztikákat és lehetővé teszi a csatornád helyszíni nyomon követését a lapok megváltoztatása és a Youtube külön bejelentkezése nélkül.

Youtube Analytics irányítópult

ÁR: Ingyenes

Youtube Analytics irányítópult

A Youtube Analytics irányítópultja fontos információkat jelenít meg videóidról. Szeretné tudni, hogy meg szeretné tudni a megtekintések számát, az időt, amelyet az emberek a videó megtekintésével töltöttek, az egyes nézetek átlagos időtartamát, a tetszésnyilvánításokat és a nem tetszik értékeléseket, valamint a videóhoz fűzött megjegyzések számát.

A plugin telepítése és aktiválása után ezeket az információkat az irányítópulton található egyszerű widgetben láthatja. Két témája közül választhat, és a CSS segítségével stílusosíthatja a widget megjelenését is. A beépülő modul lehetővé teszi a hozzáférési szintek beállítását és annak eldöntését, hogy a WordPress alapú webhelyén mely felhasználók láthatják a videó statisztikákat.

A Youtube Analytics irányítópultjának gyorsítótár-funkciója lehetővé teszi a gyorsabb betöltési sebességeket – senki sem szereti nézni egy üres képernyőn, miközben az adatok betöltődnek.

 1. Menj Beépülő modulok-> Új hozzáadása
 2. “Youtube Analytics irányítópult” keresése
 3. Telepítse és aktiválja a plugin-t
 4. Keresse meg az irányítópultot, ahol megtalálja az új modult
 5. Kattintson a „Hozzáférési kód megszerzése” linkre, amely a Google-fiókjához vezet
 6. Másolja és illessze be a kódot vissza a widgetbe
 7. Mentse a hozzáférési kódot
 8. Keresse meg a Beállítások-> YT műszerfal hogy megnyissa azokat a beállításokat, ahol beállíthatja a modult a saját preferenciái szerint

Ez az. Élvezze a Youtube videó statisztikáinak megtekintését közvetlenül a WordPress irányítópultján.

Módosítsa a WordPress beágyazott videók automatikus szélességét és magasságát

Nem hihetetlen, hogyan könnyű másolni és beilleszteni egy Youtube, a Vimeo, a Flickr, a Hulu vagy sok más videószolgáltatás URL-jét, és a WordPress automatikusan beágyazza a videót az üzenetbe? Úgy gondoljuk, hogy valóban így van, de ha ezt megteszi, a WordPress maga végzi el a beállításokat a videóból. Ez valószínűleg azt jelenti, hogy a videó szélessége és magassága nem lesz valami olyan, amit szeretne a cikkben.

Ha a videók beágyazása nem valami olyan, amit napi szinten teszel, akkor a beállítások megváltoztatása nem lesz probléma – megnyitja a Szövegszerkesztőt, és megváltoztatja a kódban szereplő számokat. Másrészt, ha gyakran kell videókat beágyaznia, ez az egyszerű feladat az idegeire kerülhet, és ezért kellene ezeket automatizálnia..

Beágyazott videók szélességének és magasságának módosítása:

 1. Nyissa meg a function.php fájlt
 2. Másolja és illessze be a következő kódot:
 3. funkció mycustom_embed_defaults ($ embed_size) {
  $ embed_size ['width'] = 620;
  $ embed_size ['height'] = 360;
  return $ embed_size;
  }
  
  add_filter ('embed_defaults', 'mycustom_embed_defaults');
 4. A szélességet és a magasságot tetszőleges pixelszámra változtassa meg, amelyre a webhelyéhez szüksége van
 5. Változtatások mentése

Ezután az összes videó automatikusan átméreteződik a kódban megadott szélességre és magasságra.

Jó (vagy rossz a webhely konfigurációjától függően) az, hogy a módosítások mentése után az összes videó átméreteződik. Ide tartoznak a régebbi is, amelyeket már közzétettek.

Ez van, srácok. Most menjen, másolja és illessze be ezeket a beágyazott kódokat, és élvezze a WordPress hogyan kezeli az új videóit.

Hogyan jeleníthető meg videó a felugró ablakban

A média egy felugró ablak segítségével egyszerűen megjeleníthető. Természetesen ismét egy ingyenes bővítményt fogunk használni, amelynek segítségével a dolgok megjelennek egy felugró / fénydobozban, csak azáltal, hogy egy rövid kódot helyeznek el bejegyzésünkbe.

A WP Video Lightbox beépülő modul segítségével képeket, flash médiumokat, YouTube-ot, Vimeo-t, iFrame-t stb. Helyezhet el egy lightbox-overlay-ban, és mindent sokkal jobban néz ki. Nagyszerű bónusz ehhez a pluginhoz az, hogy a lightboxba helyezett videókat meg lehet nézni az iPad és iPhone készülékeken is.

WP Video Lightbox bővítmény

ÁR: Ingyenes

A WP Video Lightbox használata egyszerű, de néhány dolgot tudnia kell, mielőtt elhelyezi a rövid kódot.

Telepítés és gyors beállítás:

 1. Keresse meg a Beépülő modulok -> Új hozzáadása
 2. keresés a (z) „WP Video Lightbox” kifejezésre
 3. Telepítse és aktiválja a plugin-t
 4. Menj Beállítások – Video Lightbox
 5. Nyissa meg a “prettyPhoto” fület

Itt beállíthatja a bővítményt és kiválaszthatja, hogyan fog viselkedni. Kiválaszthatja a világítódoboz alapértelmezett méreteit, a háttér alakját és színét, a videóit automatikusan lejátszhatja stb.

Rövid kódok kezelése:

Miután beállította a lightbox-ot, készen áll arra, hogy rövid kódot helyezjen a bejegyzésébe, és a kívánt videót megjelenítse a lightboxban..

Tudjuk, hogy türelmetlen, tehát itt van egy egyszerű rövid kód, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan hozzáadj egy Youtube- és Vimeo-videókat egy fénydobozba..

Youtube: [video_lightbox_youtube video_id = ”G7a74BvLWUg” width = ”640 ″ height =” 480 ″ anchor = ”kattintson ide a YouTube videó megnyitásához”]

Vimeo: [video_lightbox_vimeo5 video_id = ”12362192 ″ width =” 640 ″ height = ”480 ″ anchor =” Kattintson és nyissa meg a videót a lightboxban ”]

Csak másolja és illessze be a videó azonosítót a Youtube-ba vagy a Vimeo-ba, és készen állsz a továbblépésre.

Most, hogy kipróbálta az új lightbox videó plugin-ét, lássuk, mi még hozzáadható / módosítható a rövid kódban, hogy még jobb legyen.

 • video_id (kötelező) – ez az egyedi szám, amely azonosítja a videót a Youtube-on / Vimeo-on
 • szélesség (kötelező) – válassza a videó szélességét pixelben
 • magasság (kötelező) – válassza a videó magasságát pixelben
 • leírás – felveheti a videó leírását, amely a videó alatt megjelenik. Jó, hogy a leírásmező elfogadja a HTML-t
 • horgony – egy szöveg, amely linkként jelenik meg, amellyel a látogatónak rá kell kattintania ahhoz, hogy megjelenítse a fénydobozt. Elfogadja a HTML-t is, így például gombbá teheti
 • auto_thumb – ha ezt a funkciót használja, a plugin a rögzített szöveg helyett a videó miniatűrjét jeleníti meg

Ha nem akarja, hogy a kapcsolódó videók megjelenjenek a könnyű dobozban lévő videóban, akkor csak adjon hozzá „& rel = 0” a video_id végéhez.

Rövid kód:

[video_lightbox_youtube video_id = ”JKwr064-PBY & rel = 0 ″ szélesség =” 800 ″ magasság = ”600 ″ auto_thumb =” 1 ″ description = ”Ez a lightbox videónk leírása”]

A YouTube feliratkozás gombjának hozzáadása a WordPresshez

Eddig leginkább a képekről beszéltünk, amikor a WordPress média volt szó. Megpróbáltuk kihangsúlyozni a képek blogbejegyzésekhez való hozzáadásának fontosságát, és több alkalommal beszéltünk a kiemelt képekről és azok átméretezésének módjáról. De a Youtube és a gyorsabb internetkapcsolatok születése óta a videók bekerültek az online multimédia világába.

Míg a videofájlok még néhány évvel ezelőtt még ritka drágakövek voltak, ma ezek nélkül nem tudsz megoldani. Filmeket, zenei videókat, dokumentumfilmeket és oktatóanyagokat néz. Még a reklámok is váltottak a média formátumra, és az élő közvetítések már nem olyan meglepőek. Mindezek miatt sok hatósági blogger regisztrálja a Youtube-fiókot még az első üzenet közzététele előtt.

Nem számít, mennyire nagyszerű a videóid, és függetlenül attól, hogy milyen gyakran tölt fel új epizódokat a Youtube-ba, valószínűleg küzd az új feliratkozók elérése érdekében. Különböző technikák léteznek, amelyekkel elősegítheti Youtube-csatornádat a nyilvánosság előtt, de ma nem fogunk részletesebben bemélyedni. Ehelyett a Youtube feliratkozás gombjának a hozzáadására összpontosítunk a WordPress webhelyére.

Csakúgy, mint más szociális média ikonok hozzáadásával az olvasókhoz való kapcsolódáshoz, ha van egy Youtube csatornád, fontos a Youtube feliratkozás gombja is. Míg néhány felhasználó örömmel nyitja meg csatornáját, és egyedül is feliratkozik, keményen kell dolgoznia, hogy mások feliratkozhassanak. Azáltal, hogy megmutatja nekik egy egyszerű gombot a webhelyén, a látogatók csak egy kattintásnyira vannak a feliratkozástól. Sőt, annak esélye, hogy megszerezze ezt a további követőt, sokkal nagyobb lesz.

A gombot manuálisan adja hozzá a widgethez

Konfigurálja a Youtube előfizetési gombot

A Google fejlesztői olyan kedvesek voltak, hogy mindent felkészítsenek nekünk. Tehát még műszaki ismeretek nélkül is gyorsan felvehet egy Youtube-előfizetési gombot egy üzenetre, oldalra vagy widgetre. Ehhez a módszerhez egy percre, valamint a másolás és beillesztés technika ismeretére van szüksége.

 1. Menj a tisztviselőhöz Youtube feliratkozás gombgenerátor
 2. Írja le a csatorna nevét vagy azonosítóját
 3. Válasszon néhány lehetőséget az Ön igényei szerint (elrendezés, téma és az előfizetők száma)
 4. Vessen egy pillantást az előnézetre
 5. Másolja a teljes kódot
 6. Keresse meg a Megjelenés -> Widgetek
 7. Adjon hozzá szöveges modult minden aktív oldalsávhoz
 8. Illessze be a kódot
 9. Változtatások mentése

A változások mentésének pillanatától kezdve a Youtube feliratkozás gomb megjelenik az oldalsávon. A meglévő WordPress-témától és a rendelkezésre álló widgetizált területektől függően a gomb különböző helyeken szerepelhet. Általában ez egy oldalsáv, amely a webhely jobb oldalán található, vagy egy lábléc az összes oldal alján..

A gomb stílusának megváltoztatásához térjen vissza a Youtube feliratkozás gomb-generátorához, és változtasson néhány dolgot. Meg kell ismételnie a gomb hozzáadásának folyamatát, és ki kell cserélnie a kódot. Vegye figyelembe, hogy a fizetett Youtube-csatornák több lehetőséget és egyedi stílust kapnak.

ytSubscribe – Youtube feliratkozás gomb

ÁR: Ingyenes

Ytsubscribe

Ha szeretne hozzáadni egy Youtube feliratkozási gombot minden, a WordPress-bejegyzésbe ágyazott Youtube-videó után, akkor ez a WordPress egyszerű kiterjesztése segít. A plugin telepít néhány beállítást, amelyeket az igényeinek megfelelően módosíthat. Nyilvánvaló, hogy a legfontosabb a csatornád neve és azonosítója.

Ezen felül meg kell változtatnia a gomb témáját és elrendezését, és el kell döntenie, hogy meg akarja mutatni, hány előfizetője van. Azok számára, akik tudják, hogyan kell dolgozni a CSS-sel, lehetőség van a gomb megjelenésének megváltoztatására közvetlenül a kód segítségével.

Most, minden alkalommal, amikor új videót ad hozzá a hozzászólásaidhoz, a bővítmény automatikusan hozzáadja a gombot közvetlenül alatta.

SM Youtube feliratkozás

ÁR: Ingyenes

Easy Youtube feliratkozás

Ez az ingyenes WordPress plugin nagyon egyszerű. Ez lehetővé teszi a Youtube feliratkozás gomb gyors hozzáadását a WordPress webhelyéhez. Néhány beállítást meg kell változtatnia, de a legérdekesebb dolog az, hogy rövid kódot hoz létre. Ezzel meg kell jelenítenie a gombot a hozzászólásaiban, oldalain, widgetjeiben és még a WordPress sablonokban is.

Nincs sokkal erről beszélni – telepítse, írja be a részleteket és élvezze az új funkciót.

TM YouTube feliratkozás

ÁR: Ingyenes

TM Youtube feliratkozás

Ez az ingyenes bővítmény professzionálisan tervezett Youtube előfizetési gombot ad hozzá a WordPress widgethez. Mivel ehhez Youtube API kulcs szükséges, a plugin csak egy kicsit bonyolultabb, mint az előzőekben említettek.

Ennek ellenére létrehoz egy szép előfizetési modult, amelyet bárhol megmutathat. Ezenkívül további szöveget is hozzáadhat a különböző helyzetekhez, és még jobbá teheti az előfizetési gombot.

Youtube előfizető

ÁR: Ingyenes

Youtube előfizető

A Youtube Subscriber telepítése után a beépülő modul létrehoz egy egyszerű modult, amely lehetővé teszi az előfizetés gomb vezérlését. Keresse meg a Megjelenés -> Widgetek és keresse meg a Youtube előfizetői modult a beállítások megnyitásához.

Az alapvető konfigurációs információk kitöltése után megmutatja a widget a webhelyén, vagy létrehoz egy rövid kódot, amelyet a webhely másutt használhat..

Következtetés

A Youtube továbbra is a vezető video-szolgáltatás az interneten. Valószínű, hogy előbb vagy utóbb a Google szolgáltatásaiból származó videókat fog használni, ezért érdemes tudni, hogy testreszabhatja őket, és néhány kattintással az egérgombot megváltoztathatja a WordPress blogján..

Milyen gyakran használ videókat a WordPress hozzászólásaiban? Hogyan szereti testreszabni őket? Mindig beágyaz videókat a Youtube-ból, vagy szereti-e más videó szolgáltatásait?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map