Hoe de auteur te veranderen in WordPress en de beste auteur-plug-ins

Pas de auteurservaring aan op een WordPress-website met deze 8 tips en trucs


Hoewel WordPress tegenwoordig een krachtig en veelzijdig inhoudbeheersysteem is dat praktisch alles kan, wordt het nog steeds vooral gebruikt als blogplatform. Zelfs als een blog slechts een deel van uw website is, moet u ten minste één auteur hebben die nieuwe inhoud schrijft. Maar de kans is groot dat je meerdere auteurs hebt die ook wat extra hulp krijgen van gastbloggers als je dat wilt doen.

Als je met auteurs omgaat op je WordPress-website, is het normaal dat je van de blog een betere plek voor ze wilt maken. Daarom hebben we verschillende tutorials voorbereid die u zullen helpen bij het aanpassen van uw WordPress-blog als het gaat om auteurs. Dit leer je in deze gids:

 • Hoe de standaard permalink van de auteur te veranderen
 • Verwijs de link naar het archief van de auteur naar een andere pagina
 • Wijzig de auteur van een bericht zonder extra gebruikers te maken
 • Auteurs kunnen hun berichten anders laten opmaken
 • Bekijk de beste biografie-plug-ins voor auteurs
 • E-mail auteurs wanneer hun artikelen worden gepubliceerd
 • Maak een aangepaste toplijst van auteurs op je blog
 • Toon auteurstatistieken in een widget

Zoals hun naam al doet vermoeden, zijn permalinks permanente links, d.w.z. URL’s die naar uw berichten, categorieën, auteurspagina’s enzovoort leiden. U kunt eenvoudig de basis permalink-structuur instellen in de algemene instellingen van WordPress, maar als u een permalink voor auteurspagina’s wilt wijzigen, moet u wat meer in details treden.

Er kunnen verschillende redenen zijn om de standaard slug van de auteurspagina te wijzigen. Als je bijvoorbeeld werkt aan een website voor een restaurant waar je wilt dat je chef-koks hun eigen pagina’s hebben en waar ze persoonlijke blogs kunnen schrijven (hopelijk over eten), wil je de permalink-structuur aanpassen. Als je alles hebt ingesteld dat bij je restaurant past, waarom zou je dan niet ‘auteur’ veranderen in ‘chef’?

Dit ziet er niet alleen veel professioneler uit, maar het kan u zelfs helpen met SEO en veel relevantere zoekresultaten voor uw potentiële bezoekers opleveren.

Je hebt misschien een heel andere reden om de basisslak te vervangen, maar we blijven bij onze chef-koks (ja, we hadden honger toen we dit schreven, en we denken vrijwel altijd aan de keuken) om je te laten zien hoe je de functie wijzigen:

Verander standaard auteur permalink:

 1. Open uw functies.php-bestand
 2. Kopieer en plak het volgende:
 3. functie custom_author_base () {
  globaal $ wp_rewrite;
  $ author_slug = 'chef'; // verander dit in wat je maar wilt
  $ wp_rewrite-> author_base = $ author_slug;
  }
  add_action ('init', 'custom_author_base');
 4. Verander $ author_slug in wat je maar wilt zien in plaats van “author” in de persoonlijke pagina’s
 5. Wijzigingen opslaan
 6. Navigeren naar Instellingen-> Permalinks
 7. Klik op “Wijzigingen opslaan” zonder daadwerkelijk wijzigingen aan te brengen op de instellingenpagina

Aaaand, je bent klaar! Nu kunt u naar een pagina navigeren met uw nieuwe permalinks.

In ons voorbeeld ziet de nieuwe auteur permalink er ongeveer zo uit: http://www.firstsiteguide.com/chef/gordon.

Standaard archiveert WordPress uw berichten en organiseert ze door auteurs. In een omgeving met meerdere auteurs kan dit erg handig zijn – door simpelweg op de naam van de auteur te klikken die meestal bovenaan of onderaan het bericht staat, wordt u doorgestuurd naar de archiefpagina met alle berichten die door die persoon zijn geschreven.

Maar wat als u één auteur bent? Dat betekent dat een link naar je archiefpagina leidt naar dezelfde blogroll die je al op je startpagina of blogpagina hebt (afhankelijk van je site-organisatie) en dat is niet logisch. In plaats daarvan wilt u misschien uw gebruikers omleiden naar een andere pagina – bijvoorbeeld de pagina ‘Over mij’ waar u uw bezoekers meer over uzelf kunt vertellen of wat extra informatie kunt geven over uw berichten, bedrijf of wat u maar wilt.

U kunt dat eenvoudig doen met slechts een paar regels code:

 1. Open het bestand functions.php
 2. Kopieer en plak de volgende functie:
 3. add_filter ('author_link', 'redirect_link');
  functie redirect_link () {
  return home_url ('over-ons');
  }
 4. Verander de pagina op de 4th regel naar elke gewenste pagina
 5. Wijzigingen opslaan

En dat is alles. Nadat u wijzigingen heeft opgeslagen, iedereen die op de link van de auteursnaam klikt, wordt doorgestuurd naar de pagina die u in de code hebt opgegeven. In ons voorbeeld wordt u doorgestuurd naar http://www.firstsiteguide.com/about-us.

Hoewel deze methode u doorverwijst naar een nieuwe pagina wanneer u op de auteurarchieflink (naam van de auteur) klikt, leidt het invoeren van de volledige URL u nog steeds naar de standaardarchiefpagina’s. Als u handmatig naar navigeert www.uwdomein.com/archive/john de link toont bijvoorbeeld nog steeds alle berichten van John. U kunt het zo laten als u uw archiefpagina’s nog steeds toegankelijk wilt hebben of u kunt ook de volledige URL omleiden.

Wijzig de auteur van een bericht zonder extra gebruikers te maken

Als het gaat om het schrijven van nieuwe artikelen, zullen de meeste mensen beginnen met het schrijven van alleen. Het zal waarschijnlijk maanden duren voordat ze besluiten dat het tijd is om extra auteurs in te huren die hen zullen helpen bij het maken van interessant materiaal voor de website. Het maakt niet uit of je één trouwe auteur hebt of dat er tientallen bijdragers zijn die meer dan één stuk hebben geschreven, je hebt waarschijnlijk voor al deze accounts een account aangemaakt en staat hen toe hun materiaal rechtstreeks in posts en pagina’s in te voeren.

Soms heb je een artikel nodig dat je auteurs niet kunnen schrijven. U heeft bijvoorbeeld een gesponsorde post waarmee u geld kunt verdienen, waarvoor u een andere auteur wilt hebben. Er zullen ook momenten zijn dat iemand slechts één artikel op uw site hoeft te plaatsen.

Als dat het geval is, is het niet nodig om die extra WordPress-accounts te maken om een ​​bericht weer te geven. In plaats daarvan kunt u uw eigen of een van de namen van de auteur overschrijven en de nieuwe naam alleen in dat ene bericht weergeven. Als je er meer controle over wilt, bekijk dan de plug-in waarmee je gastauteurs kunt beheren en meerdere auteurs aan één artikel kunt toewijzen.

Bereid de functie voor:

Om dat te doen, laten we u zien hoe u de aangepaste velden kunt hacken en de auteur kunt overschrijven met een muisklik:

 1. Open functies.php
 2. Kopieer en plak de volgende code:
 3. add_filter ('the_author', 'guest_author_name');
  add_filter ('get_the_author_display_name', 'guest_author_name');
  
  functie guest_author_name ($ name) {
  wereldwijde $ post;
  $ author = get_post_meta ($ post-> ID, 'author', true);
  if ($ auteur)
  $ name = $ auteur;
  $ naam retourneren;
  }
 4. Wijzigingen opslaan

Wijzig auteur via aangepaste velden:

Nadat u de wijzigingen in het bestand heeft aangebracht, bent u klaar om de auteur van specifieke berichten te wijzigen. Zoals we hierboven al vermeldden, zal dit worden gedaan door een aangepast veld aan het bericht toe te voegen:

 1. Open een bericht waarvan je de auteur wilt wijzigen
 2. Navigeer naar aangepaste velden
 3. Voeg een nieuw veld toe en noem het “auteur”.
 4. Typ de naam van de auteur in het waardeveld
 5. Wijzigingen opslaan

Wijzig de auteur via aangepaste velden

Zodra u op de updateknop drukt of het bericht publiceert, controleert de functie het aangepaste veld en indien gevonden, verandert de functie automatisch de naam van de auteur in een naam in het waardeveld.

Een behoorlijk handige hack, nietwaar?

Auteurs kunnen hun berichten anders laten opmaken

Tijdens het browsen door verschillende websites bent u mogelijk websites tegengekomen met berichten met een andere stijl. Hoewel de berichten kunnen worden gestileerd op basis van verschillende omstandigheden (u kunt bijvoorbeeld het uiterlijk van alleen de nieuwste post in uw blogroll wijzigen), een populaire manier om uw berichten te stylen, is gebaseerd op auteurs.

Op sommige websites heb je misschien gezien dat elke auteur zijn eigen postkleur, ander borduur of een andere linkkleur heeft. In een omgeving met meerdere auteurs is dit misschien een leuk idee.

Je lezers kunnen gemakkelijker berichten van hun favoriete auteurs vinden en alles kan er geweldig uitzien als je de styling niet overdrijft; je wilt niet dat je blog eruitziet als een circus … o, nou, wie zijn wij om te beoordelen, je kunt natuurlijk doen wat je wilt.

Daarom gaan we je berichten niet stylen, maar in de komende paar regels staan ​​we op het punt je de code te laten zien die de stijlen voor je uitvoert. Laten we beginnen.

Voordat u berichten anders kunt opmaken, moet u uw WordPress vertellen om de voornaam van de auteur te vinden.

Zoek de namen van auteurs:

 1. Open index.php-bestand of een bestand dat de lus bevat
 2. Vóór de lus moet u deze coderegel invoegen:
 3. 
  
 4. Wijzigingen opslaan

Nu weet WordPress hoe hij de voornaam van de auteur moet lezen en ben je klaar voor de volgende stap. Nadat je $ author variabele hebt gemaakt en WordPress hebt verteld dat de voornaam van de auteur erin moet worden geplaatst (de naam die in de variabele wordt geplaatst, is de voornaam die in de instellingen van het gebruikersprofiel kan worden gewijzigd), moet je de variabele in de code post_class plaatsen.

Deze code moet in de lus worden ingevoegd:

 1. Open het index.php-bestand of het bestand dat u in de vorige stappen hebt gebruikt
 2. Zoek het DIV-element dat op zichzelf post-id bevat en vervang die regel door het volgende:
 3. >
 4. Wijzigingen opslaan

OK, je bent klaar met het voorbereiden van de grasmat voor het stylen van berichten voor je auteurs en het leuke deel kan beginnen. Het is tijd om uw CSS-bestand te openen en CSS-regels voor elke gebruiker te definiëren. Als je het je herinnert, hebben we WordPress verteld om de voornaam van de auteur te vinden en deze als lesgroep te gebruiken. Dat betekent dat u uw klassen dienovereenkomstig moet benoemen. Wees voorzichtig – voornamen zijn hoofdlettergevoelig, dus ‘John’ zal niet hetzelfde zijn als ‘john’.

Als u de namen heeft voorbereid, kunt u doorgaan.

Stijl berichten:

 1. Open style.css-bestand
 2. Voeg nieuwe klassen toe met de voornamen van de gebruiker. Als u bijvoorbeeld twee auteurs hebt, John en Jennifer, ziet de CSS-code er ongeveer zo uit:
 3. .John {
  kleur blauw;
  }
  .Jennifer {
  kleur rood;
  }
 4. Speel met je styling. In dit voorbeeld hebben we de kleur voor hun bericht gewijzigd, maar zoals u al moet weten, is CSS een zeer krachtig hulpmiddel waarmee u praktisch alles kunt doen – van het wijzigen van kleuren en formaten tot zelfs het animeren van objecten.
 5. Wijzigingen opslaan

Dat is het. Je kunt nu je blogroll laden en zien hoe de wijzigingen van kracht worden. Neem alsjeblieft de tijd en stijl berichten mooi … oh, hier gaan we weer; je kunt je berichten aanpassen zoals jij dat wilt (maar maak ze alsjeblieft mooi).

Beste auteur biografie-plug-ins voor WordPress

Aan het einde van bijna elke blog die je bent tegengekomen, heb je waarschijnlijk gemerkt dat er wat korte informatie over de auteur is. De informatie wordt meestal gepresenteerd in een eenvoudige doos waarin een afbeelding, naam en enkele persoonlijke details worden gepresenteerd.

Door de biografie van de auteur in een artikel te plaatsen, maak je contact met je bezoekers en geef je hen de kans om op zijn minst iets te weten over de persoon die het artikel heeft geschreven. Je geeft ze de kans om contact te leggen met de auteur en de inhoud nog beter te begrijpen.

Niet alleen dat; auteur biografie plug-ins kunnen uw bezoekers alle artikelen laten vinden die door een specifieke persoon zijn geschreven en contact met hem opnemen via e-mail of sociale netwerken.

Het maakt niet uit wat de redenen zijn om een ​​van de biografie-plug-ins van de auteur op uw website te plaatsen, in dit artikel gaan we u enkele van de beste extensies laten zien die u daarbij zullen helpen.

Sexy auteur Bio

PRIJS: gratis
DEMO

Sexy auteur Bio

Laten we de lijst beginnen met een gratis plug-in die u zeker zal aantrekken met zijn naam – wie wil er nu geen sexy bio van een auteur voor zichzelf? De plug-in maakt een box die een of meerdere auteurs ondersteunt. Het is responsief, wat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het formaat van de pagina waarop uw biografie wordt weergegeven. De plug-in kan maximaal vijf social-mediapictogrammen weergeven die kan linken naar de Facebook-pagina’s van de auteur en nog veel meer sociale-mediasites waaruit u kunt kiezen.

Met Sexy Author Bio kunt u veel van de functies aanpassen, zodat u de pictogramgroottes, lettergrootte en kleur, achtergrond en nog veel meer kunt wijzigen. Zodra je je bio-box hebt gemaakt, krijg je een shortcode die je overal kunt plaatsen waar je je sexy biografie wilt laten zien.

 • Maximaal 5 sociale netwerkpictogrammen
 • Snel reagerend
 • Aanpasbaar

Fanciest Author Box

PRIJS: $ 18
DEMO

Fanciest Author Bio

Deze premium plug-in is een geweldige keuze voor degenen onder u die meer controle willen over de biografie van hun auteur. Of je nu je eigen biografie wilt weergeven of je hebt meer dan één auteur, met de plug-in ben je verzekerd. Het ziet er mooi uit en het kan verschillende widgets weergeven waarmee u contact kunt maken met het publiek en de conversies kunt verhogen. Onder het tabblad biografie zelf en verschillende sociale netwerkpictogrammen die u in het vak kunt plaatsen, kunt u de nieuwste auteursposts en een aangepaste HTML toevoegen die u aan uw behoeften kunt aanpassen.

De plug-in wordt geleverd met een kleurkiezer, zodat u uw widgets kunt inkleuren. Het werkt automatisch, wat betekent dat u alleen hoeft te selecteren waar u uw box wilt laten verschijnen (bijvoorbeeld voor of na een bericht / pagina). Er is een RSS-feed auteur box, de plug-in is vertaling en netvlies klaar, bevat willekeurige auteur posts voor widgets, luie belasting en nog veel meer.

 • Verschillende aanpasbare widgets
 • Sociale netwerkpictogrammen
 • Aangepast HTML-tabblad

Eenvoudige Author Box

PRIJS: gratis

Eenvoudige Author Box

U kunt een foto van deze plug-in krijgen door simpelweg de naam te lezen – hij is eenvoudig, schoon en gemakkelijk te gebruiken. Voor degenen onder u die niet teveel nodig hebben van een biografie-plug-in, Simple Author Plugin kan een goede keuze zijn. Het creëert een stijlvolle en modern ogende auteursbio-box waarin je de foto van de auteur (gravatar) kunt laten zien, 30 sociale netwerkpictogrammen om uit te kiezen en natuurlijk een plek voor een korte biografie.

De plug-in reageert, wat geweldig is voor uw mobiele site en u kunt een effect instellen dat het vak bij mouse-over roteert. De plug-in is aanpasbaar, zodat u deze gemakkelijk een onderdeel van uw thema kunt maken, maar u moet weten dat deze alleen aan het einde van elk artikel kan worden geplaatst – er is geen optie om de box bovenop uw bericht of in een zijbalk te plaatsen / footer als widget.

 • Eenvoudig, stijlvol en modern
 • Responsief en aanpasbaar
 • Kan alleen aan het einde van een bericht / pagina worden weergegeven

E-mail auteurs wanneer hun artikelen worden gepubliceerd

Als je een beheerder of auteur bent met het voorrecht om je eigen berichten te publiceren, heb je daar geen extra meldingen voor nodig – je hebt net je eigen bericht gepubliceerd, toch? Maar als je een auteur / bijdrager bent zonder die privileges en je bent niet de hele tijd ingelogd bij de WordPress-beheerder, zodat je de status van je berichten niet kunt zien, zou het leuk zijn om een ​​bericht te ontvangen wanneer je bericht eindelijk is gaat live.

In plaats van na te denken over het verzenden van een privébericht naar een auteur wiens tekst is goedgekeurd of proefgelezen, kunt u het hele proces automatiseren.

Er zijn talloze plug-ins die u kunnen helpen die te beheren, maar in deze korte tutorial staan ​​we op het punt u een eenvoudige functie te laten zien die e-mails zal sturen in plaats van u.

Zonder extra voorwaarden, laten we een eenvoudige functie maken die de auteur van het bericht, zijn e-mail, de titel van het bericht zal vinden en de e-mail zal verzenden nadat het bericht is gepubliceerd:

 1. Open functies.php
 2. Kopieer en plak de code:
 3. functie wpr_authorNotification ($ post_id) {
  $ post = get_post ($ post_id);
  $ author = get_userdata ($ post-> post_author);
  $ message = "
  Hallo daar ". $ Author-> display_name.",
  Uw bericht, ". $ Post-> post_title." is zojuist gepubliceerd. U kunt nu uw eigen tekst bezoeken en ervan genieten op de site! ";
  wp_mail ($ author-> user_email, "Je artikel is gepubliceerd", $ message);
  }
  
  add_action ('publish_post', 'wpr_authorNotification');
 4. Verander de tekst van het bericht
 5. Wijzigingen opslaan

Als je niet wilt dat iedereen op de hoogte wordt gesteld van de post, kun je de gebruikersrol controleren en de code alleen uitvoeren als de auteur van de post bijvoorbeeld een bijdragersrol of een specifieke gebruikersnaam heeft.

U kunt bijvoorbeeld de e-mail alleen aan een gebruiker over het bericht sturen als die gebruiker John is:

if ($ author = 'John') {
add_action ('publish_post', 'wpr_authorNotification');
}

Als u meer controle wilt over het informeren van uw gebruikers, kunt u zien hoe u leden automatisch op de hoogte stelt van uw nieuwe berichten met behulp van een plug-in. Daarnaast kunt u WordPress op de hoogte stellen van eventuele berichtwijzigingen.

Maak een aangepaste toplijst van auteurs op je blog

Als er meerdere auteurs op een website zijn, is het belangrijk dat mensen door verschillende artikelen van verschillende auteurs kunnen bladeren. Daarom heeft WordPress al de functie geïmplementeerd die postarchieven voor elke auteur sorteert.

In deze korte tutorial laten we u zien hoe u een toplijst van auteurs maakt door een eenvoudige lijst in de zijbalk weer te geven.

Soms wilt u een toplijst met namen van auteurs maken en deze in de zijbalk weergeven. Dat doe je natuurlijk niet handmatig door de posts van auteurs te tellen of alfabetisch te sorteren. Gelukkig is WordPress klaar om auteurs op uw site te sorteren, wat betekent dat u geen problemen zult hebben om de lijst te maken. De basisfunctie ziet er zo uit:

Als u deze functie gebruikt, geeft WordPress standaard alle auteurs weer en sorteert ze op hun naam. Dit kan goed genoeg zijn als u een eenvoudige lijst wilt weergeven van alle auteurs die aan uw site werken, maar wat als u ze anders wilt uitzoeken? Misschien wilde je auteurs met de meeste berichten tonen of ze bestellen via e-mailadres op de contactpagina?

Toplijst van de auteur

In dat geval wilt u zich concentreren op de variabele $ args, die een reeks parameters opslaat die u gemakkelijk kunt wijzigen. Als u meer wilt weten over de functie en alle parameters, moet u de WordPress Codex-pagina bezoeken die is gewijd aan wp_list_authors functie.

Maak de bovenste lijst met auteurs:

In de volgende regels laten we u een zien functie die auteurs sorteert op hun aantal berichten en toont alleen de top 10:

 1. Open sidebar.php
 2. Kopieer en plak de volgende functie:
 3. 'post_count',
  'order' => 'DESC',
  'number' => '10',
  'optioncount' => waar,
  'show_fullname' => false,
  );
  wp_list_authors ($ args);
  ?>
 4. Wijzigingen opslaan

Als je een kijkje hebt genomen op de WordPress Codex-pagina, heb je alle andere parameters gezien die in de array kunnen worden gebruikt. Door een parameter in de array toe te voegen, kunt u de manier wijzigen waarop de functie uw auteurs sorteert. Voel je vrij om met die parameters te spelen en te kijken hoe de toplijst verandert.

Als je geen wijzigingen hebt aangebracht, geeft de functie de tien beste auteurs weer (gerangschikt op hun aantal berichten) in aflopende volgorde en wordt het aantal berichten weergegeven naast de naam van elke auteur. Ook wordt de naam van de auteur automatisch gekoppeld aan de persoonlijke archiefpagina van die auteur, met alle berichten die door die persoon zijn geschreven. Hoe cool is dat?

Hoewel deze toplijst er goed uit kan zien in uw zijbalk, helpt het uw nieuwe bezoekers om auteurs te vinden die het meest hebben bijgedragen aan uw website. Aan de andere kant kan deze toplijst een gezonde competitie tussen auteurs veroorzaken en kan het fungeren als een spel waarbij alleen degenen met de meeste artikelen in de top tien kunnen worden vermeld. Als je slechts twee artikelen tekort zou komen om bovenaan te staan, zou je dan niet een beetje harder werken om je naam bovenaan te hebben?

Toon auteurstatistieken in een widget

Als er meer dan een paar auteurs zijn die voor uw site schrijven, wordt het veel interessanter. Niet alleen dat u op het punt staat het aantal artikelen aanzienlijk te vergroten, maar u zult ook een breder publiek naar uw site trekken en het onderwerp vanuit verschillende gezichtspunten behandelen.

Terwijl uw auteurs ijverig schrijven, kunt u ze extra krediet geven door hun statistieken rechtstreeks in de widget te tonen. In plaats van eenvoudigweg een auteurvakje onder aan elk bericht toe te voegen, kunt u de avatar van de auteur, het aantal berichten dat hij of zij tot nu toe heeft geschreven, het aantal weergaven per bericht, enz..

Om je daarbij te helpen, laten we je een geweldige plug-in zien die je binnen enkele minuten kan installeren.

Auteur en post statistische widget

PRIJS: gratis

Auteur en post statistische widgets

Deze gratis plug-in heeft de naam Author and Post Statistic Widget en kan eenvoudig worden geïnstalleerd vanuit de WordPress plug-in-repository:

 1. Navigeren naar Plug-ins-> Nieuw toevoegen
 2. Zoek naar “Auteur en post statistische widget”
 3. Installeer en activeer de plug-in
 4. Navigeren naar Uiterlijk -> Widgets

Het enige dat u nu hoeft te doen, is een van de nieuw geïnstalleerde widgets te selecteren en deze op uw widgetgebied neer te zetten.

Widgets:

In de gratis versie krijg je de volgende widgets:

 • Actieve gebruikers – Toont een lijst met auteurs die actief zijn op uw site. Het geeft gebruikersnamen weer met een link naar hun profielen en toont het aantal gepubliceerde berichten
 • Lijst met populaire auteurs – Toont een lijst met de meest populaire auteurs op uw site en voegt een bericht en aantal opmerkingen toe naast de namen van de auteurs. U kunt het datuminterval kiezen waaruit berichten worden geselecteerd
 • populaire posts – Toont een lijst met de meest populaire berichten. De widget toont uw berichten en voegt er een aantal weergaven naast toe. Hiermee kunt u het datuminterval kiezen waaruit berichten worden geselecteerd
 • Lijst met populaire berichten – Toont een lijst met de meest populaire berichten, en naast de eerder genoemde aantal weergaven, wordt ook het aantal reacties weergegeven. Je kunt ervoor kiezen om posts van de afgelopen 7, 30, 90 en 365 dagen weer te geven
 • Auteur en poststatistiek – Toont een lijst met auteurs en al hun berichten

De namen van alle widgets kunnen worden gewijzigd en kunnen rond uw zijbalk en / of voettekstgebied worden gesleept (afhankelijk van uw thema). Elke widget heeft ook zijn eigen set opties waarmee u bovendien auteur- en poststatistieken kunt aanpassen. Je kunt zelfs je eigen CSS-stijl toevoegen om het uiterlijk van widgets te veranderen en er staan ​​functies en shortcodes voor je klaar om ze te gebruiken in je dagelijkse berichten en pagina’s.

Als dat allemaal niet genoeg voor je is, kan deze plug-in worden uitgebreid naar de PRO-versie die $ 14 – $ 55 kost en een aantal verschillende grafische statistieken aan je dashboard toevoegt. De PRO-versie zit ook boordevol nieuwe shortcodes waarmee u aanvullende statistieken over uw auteurs en berichten kunt weergeven.

Afsluiten

Als je een blog hebt, kun je deze niet succesvol uitvoeren zonder ten minste één actieve auteur. Aangezien u waarschijnlijk meer dan één auteur zult hebben, neem de tijd en maak hun ervaring zo goed mogelijk. We hopen dat deze tips en trucs je daarbij hebben geholpen.

Dit bericht is gepost in WordPress. Maak een bladwijzer van de permalink.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map