Ghidul Ultimate cPanel pentru începătorii WordPress

cpanel-ghid-wordpress-1.png


Fiecare blog sau un site web, inclusiv unul WordPress, are nevoie de un furnizor de hosting. După ce decideți în cine aveți încredere, veți începe un blog și veți instala WordPress. După cum probabil știți deja, gestionarea unui site necesită atât timp, cât și o anumită abilitate. WordPress vă poate ajuta foarte mult cu blogul dvs., dar când vine vorba de serverul dvs., veți avea nevoie de un alt tip de ajutor. Și de aici vine cPanel pentru a vă ajuta.

cPanel este un panou de control bazat pe Linux, conceput special pentru gestionarea web hosting. Acest panou puternic este format din numeroase instrumente care vă vor ajuta să gestionați site-ul dvs. web din mai multe aspecte diferite. Are o interfață grafică ușor de utilizat, care este destul de intuitivă și chiar și pentru prima dată utilizatorii nu vor avea probleme pentru a efectua sarcini specifice prin cPanel. Poti afla mai multe despre cPanel pe paginile sale de Wikipedia.

Deoarece acest panou de control a devenit atât de popular încât practic orice companie de găzduire îl folosește, mai devreme sau mai târziu, va trebui să înveți cum să faci ceva de bază cu acesta. În loc să parcurgem fiecare detaliu despre acest panou enorm, ne vom concentra pe începătorii WordPress.

Cuprins

 1. Introducere
 2. Fișiere
  1. Încărcați teme / pluginuri prin File Manager
  2. Creați un cont FTP nou
  3. Creați o copie de rezervă rapidă
  4. Restaurați o copie de rezervă
  5. Creați miniaturi din imagini
  6. Imagini la scară
  7. Conversia imaginilor într-un format diferit
 3. Baze de date
  1. Creați prima dvs. bază de date
  2. Creați baze de date suplimentare
  3. Creați un tabel într-o bază de date
  4. Export
  5. Import
  6. Permiteți accesul la distanță
 4. domenii
  1. Creați domeniu Addon
  2. Creați Subdomeniu
  3. Creați alias
  4. Redirecționați un domeniu
 5. E-mail
  1. Creați un cont de e-mail nou
  2. Accesați aplicația Webmail
  3. Adăugați noua dvs. mail la o aplicație desktop
 6. Valori
 7. Securitate
  1. Blocarea IP
  2. Activați protecția Hotlink
  3. Activați protecția Leech
  4. Activați ModSecurity
 8. Software-ul
  1. Cum se instalează WordPress
 9. Preferințe
  1. Schimbați parola cPanel
  2. Schimbă limba
  3. Schimbați informațiile de contact
  4. Adăugați un utilizator nou

Introducere

Pentru a vă conecta la contul dvs., va trebui să introduceți numele de utilizator și parola. Acest lucru va fi diferit de datele de autentificare WordPress; detaliile contului sunt de obicei trimise prin e-mail imediat după ce plătiți pentru gazduire. Iar după ce te autentifici, distracția poate începe.

Pentru a vă conecta la cPanel, accesați https://www.yourdomain.com:2083 sau https: // server-ip-adresa: 2083

Primul lucru pe care îl veți observa este pagina principală, care este o casă pentru toate instrumentele accesibile. În partea stângă, veți observa Widget pentru statistici unde puteți găsi toate detaliile de bază despre serverul dvs. Aici, veți putea vedea domeniul dvs. și locația directorului de acasă, informații despre ultima conectare, informații despre utilizarea discului dvs., contul de poștă și alte câteva statistici care sunt întotdeauna bune de știut..

În partea dreaptă, veți găsi toate instrumentele grupate în mai multe categorii. Aceste categorii pot fi trase și aruncate pentru a le rearanja și puteți găsi unele lucruri cu adevărat utile pentru site-ul dvs. WordPress. Așadar, să împărțim cPanel-ul în acele categorii.

Fișiere

cPanel Files

Toate instrumentele de care aveți nevoie atunci când lucrați cu fișierele veți găsi în acest grup. Pentru început, aici veți putea controla conturile FTP de care aveți nevoie pentru instalarea manuală a WordPress. Puteți adăuga cu ușurință conturi noi, puteți schimba parolele, controla contingentele și puteți face practic tot ceea ce înțelege FTP. Când lucrați la un proiect mai mare, uneori va trebui să monitorizați Conexiuni FTP și vezi cine este conectat la ce cont FTP. Dacă urmați FirstSiteGuide, știți că întotdeauna subliniem cât de important este să aveți un site securizat. Veți dori să scanați site-ul dvs. în mod regulat și să faceți tot ce puteți pentru a vă proteja site-ul WP prin teme și pluginuri, dar uneori va trebui să analizați accesul FTP la site-ul dvs..

În timp ce puteți ascunde și proteja directoarele WordPress modificând fișierul .htaccess sau instalând plugin-uri precum WP Hide and Security Enhancer, puteți utiliza cPanel pentru a bloca orice dosar doriți. Pur și simplu deschideți directorul Confidențialitate director, alegeți orice dosar și puneți-l o parolă. Misto, nu-i asa?

În această categorie, veți găsi, de asemenea, un instrument de backup simplu, care poate fi uneori salvator. Doar prin mai multe clicuri, veți putea descărca întregul conținut al serverului. Aceasta înseamnă că puteți descărca cu ușurință întregul dosar WordPress și să-l transferați către o altă companie de găzduire sau să îl instalați local pentru o dezvoltare ulterioară. Dacă doriți să faceți doar backup pentru anumite fișiere și baze de date, le veți putea selecta în loc să descărcați întregul site. Desigur, instrumentul de rezervă vă va permite, de asemenea, să restaurați o copie de rezervă.

Când vine vorba de imagini, probabil știți deja că WordPress poate fi ambalat cu numeroase plugin-uri de galerie și instrumente de imagine pentru a vă ajuta să gestionați imagini mici sau întregi colecții de fotografii. De asemenea, puteți instala unele dintre cele mai bune teme premium dedicate fotografiei, regenerați dimensiuni suplimentare de imagine sau puteți schimba modul în care WordPress vă comprimă imaginile JPEG, dar uneori este suficient să folosiți instrumentul Images cPanel care vă va ajuta să creați miniaturi din toate imaginile într-un folderul selectat, scalează-le sau chiar convertește-le la un alt format.

Cum să încărcați teme / pluginuri prin File Manager

Dacă nu aveți acces FTP și trebuie să încărcați direct teme și fișiere de fișiere pe serverul dvs., puteți face acest lucru prin intermediul cPanel:

 1. Navigheaza catre Fișiere categorie și deschis Manager de fișiere instrument
 2. Deschide public_html -> wp-content unde vei găsi folderul „teme” și „plugin-uri”
 3. Deschideți folderul
 4. Trageți și fixați fișierele cu temă / plugin

Cum se creează un cont FTP nou

 1. Navigheaza catre Fișiere categorie și deschis Conturi FTP instrument
 2. alege un nume de utilizator
 3. Alege o parolă
 4. Alegeți directorul de nivel superior pentru acel cont – de exemplu, dacă alegeți public_html / wp-content / teme acel cont va putea accesa doar directorul temelor
 5. Puneți o cotă în cont dacă doriți
 6. Clic Creați cont FTP buton

Cum se creează o copie de rezervă rapidă

 1. Navigheaza catre Fișiere categorie și deschis Expertul de rezervă instrument
 2. Clic Backup butonul din partea stângă
 3. Alege un Backup complet sau selectați anumite dosare, baze de date sau expeditori și filtre de e-mail
 4. Clic Generați copie de rezervă dacă ați ales o copie de rezervă completă sau selectați un buton pentru alte copii de rezervă
 5. Faceți clic pe un link pentru a descărca backup-ul și a-l salva local

Cum să restaurați o copie de rezervă

Dacă aveți deja un fișier de rezervă pe computer, puteți să le restaurați rapid folosind instrumentul Expertul de rezervă:

 1. Navigheaza catre Fișiere categorie și deschis Expertul de rezervă instrument
 2. Clic Restabili butonul din partea stângă
 3. Selectați tipul de restaurare (director de acasă, baze de date MySQL sau expeditori și filtre de e-mail)
 4. Alegeți un fișier de pe computer
 5. Apasă pe Încărcați buton

Cum puteți crea miniaturi din imagini

 1. Navigheaza catre Fișiere categorie
 2. Selectați Imagini instrument
 3. Alege thumbnailer
 4. Selectați directorul cu imagini pe care doriți să le convertiți
 5. Introduceți procentul cu care doriți să micșorați imaginile
 6. Selectează Mențineți raportul de aspect Caseta de bifat
 7. Clic Imagini în miniatură buton

Cum puteți scala imagini

 1. Navigheaza catre Fișiere categorie
 2. Selectați Imagini instrument
 3. Alege Scaler
 4. Navigați la un folder și selectați o imagine
 5. Setați dimensiunile
 6. Selectează Mențineți raportul de aspect Caseta de bifat
 7. Selectează Păstrați o copie a imaginii vechi
 8. Clic Imagine la scară buton

Cum se poate converti o imagine într-un format diferit

 1. Navigheaza catre Fișiere categorie
 2. Selectați Imagini instrument
 3. Alege convertizor
 4. Căutați într-un folder și selectați o imagine
 5. Din meniu, alegeți formatul în care doriți să convertiți o imagine
 6. Clic Convertit

Baze de date

Baze de date cPanel

Practic, totul în WordPress folosește baze de date. Va trebui să creați unul înainte de a putea instala WordPress (nu vă faceți griji; dacă utilizați un program de instalare precum cel pe care urmează să-l menționăm mai jos, nu va trebui să faceți asta manual), iar o bază de date va păstra completarea cu noi tabele pentru fiecare temă și plugin pe care îl utilizați, pentru fiecare postare și pagină pe care o publicați, pentru fiecare comentariu, utilizator etc. WordPress vă va cere să vă denumiți baza de date în timpul procesului de instalare și va trebui să alegeți un prefix al bazei de date care va fi utilizat pentru toate tabelele viitoare din acea bază de date. Deși poate suna binevoitor, numele bazei de date și prefixele pot fi factori importanți în securitatea viitorului site-ului dvs., așa că asigurați-vă că acestea sunt unice. Dacă aveți deja instalat un WordPress, puteți schimba prefixul bazei de date.

cPanel vă permite să gestionați baze de date. Pentru a fi mai corect, unul dintre instrumentele de care dispune cPanel este phpMyAdmin. Acesta este un instrument gratuit (open source) care este utilizat pentru gestionarea bazelor de date. Vă va permite să creați, să editați și să ștergeți bazele de date și tabelele lor și să faceți multe altele. Vei putea schimba direct lucrurile în WordPress prin intermediul bazelor de date. De exemplu, dacă un plugin a folosit baza de date pentru a stoca setările într-un tabel, veți putea schimba sau reseta totul prin phpMyAdmin. Dacă doriți să resetați o bază de date WordPress, nu trebuie să faceți asta cu o interogare manuală – puteți utiliza un plugin gratuit.

Categoria de baze de date vă va permite, de asemenea, să utilizați bazele de date MySQL și Wizard de baze de date MySQL, care vă vor ajuta și în gestionarea bazelor de date. Dacă un alt serviciu sau aplicație trebuie să funcționeze MySQL de la distanță, veți putea să setați totul prin cPanel.

Cum să creați prima dvs. bază de date

 1. Navigheaza catre Baze de date categorie
 2. Selectați Expertul de baze de date MySQL
 3. Completează numele noii tale baze de date și faceți clic pe Urmatorul pas
 4. Alegeți un nume de utilizator pe care doriți să îl utilizați și setați o parolă
 5. Clic Creaza utilizator buton
 6. Selectați privilegiile și faceți clic pe Urmatorul pas

Cum se creează baze de date suplimentare

 1. Navigheaza catre Baze de date categorie
 2. Deschis Baze de date MySQL
 3. Completați numele bazei de date (până la 64 de caractere, inclusiv prefixul)
 4. Clic Creați baza de date buton

Cum se creează un tabel în baza de date

 1. Navigheaza catre Baze de date categorie
 2. Deschis phpMyAdmin
 3. Selectați o bază de date din partea stângă
 4. În partea de jos, veți găsi Creare tabel fila
 5. Completați numele tabelului dvs. și selectați numărul de rânduri pe care le va avea
 6. Apasă pe Merge buton
 7. Introduceți numele câmpurilor și proprietățile lor

Cum se face o copie de rezervă a unei baze de date

 1. Navigheaza catre Baze de date categorie
 2. Deschis phpMyAdmin
 3. Alege Export fila
 4. Alegeți o metodă (opțiuni rapide sau setate în metoda personalizată)
 5. Alegeți un format pentru baza de date
 6. Clic Merge buton care va salva baza de date pe computer

Cum să importe o bază de date

 1. Navigheaza catre Baze de date categorie
 2. Deschis phpMyAdmin
 3. Alege Import fila
 4. Clic Alege fișierul buton
 5. Selectați formatul bazei de date
 6. Clic Merge buton

Permiteți accesul la distanță la bazele de date

 1. Navigheaza catre Baze de date categorie
 2. Deschis MySQL de la distanță
 3. Adăugare gazdă de acces (nume de domeniu sau adresă IP)
 4. Clic Adăugați gazdă buton

domenii

cPanel Domenii

Dacă aveți mai multe domenii pe care doriți să le utilizați cu site-ul dvs. WordPress, cPanel va avea mai multe instrumente foarte importante cu care puteți lucra. Prin utilizarea Domenii Addon veți putea include un domeniu nou care va fi stocat ca subdomeniu al site-ului dvs. Dacă doriți un site nou, fără a fi necesar să achiziționați un domeniu nou, puteți utiliza Subdomenii. Un instrument simplu din cPanel vă va permite să creați rapid un nou subdomeniu, astfel încât să puteți, de exemplu, să creați un blog WordPress pe site-ul dvs. de afaceri și să-l mutați pur și simplu la blog.yoursite.com care va acționa ca un site complet nou. Puteți face același lucru pentru a găzdui celelalte site-uri web și puteți utiliza unul pentru o dezvoltare sau un site demonstrativ, pentru a numi un exemplu.

Dacă ați transferat site-ul dvs. web de la un domeniu la altul și doriți să le păstrați pe amândouă, veți fi interesat de Pseudonime instrument. Acest instrument simplu vă va permite să conectați două domenii, astfel încât să accesați același site de la ambele. De exemplu, dacă ai accesat blogul tău de la www.yourblog.net iar acum ai cumpărat www.yourblog.com unul, puteți păstra ambele domenii care se leagă de site-ul dvs..

Dacă doriți să redirecționați un domeniu către altul, redirecţionări instrumentul este aici pentru a vă ajuta. Decideți dacă doriți o redirecționare temporară sau permanentă, adăugați nume de domeniu și ați terminat.

Cum se creează un domeniu Addon

 1. Navigheaza catre domenii categorie
 2. Selectați Domenii Addon instrument
 3. Introduceți numele de domeniu (cPanel va completa automat restul)
 4. Alegeți dacă doriți să creați un cont FTP pentru noul domeniu addon și completați detaliile
 5. Clic Adaugă domeniu buton

Cum se creează un subdomeniu

 1. Navigheaza catre domenii categorie
 2. Selectați Domenii Addon instrument
 3. Introduceți numele subdomeniului (de exemplu: „blog”)
 4. Clic Crea buton

Cum se creează un nou domeniu alias

 1. Navigheaza catre domenii categorie
 2. Deschis Pseudonime instrument
 3. Completați numele de domeniu
 4. Clic Adăugați domeniu buton

Cum să redirecționați un domeniu sau o pagină web

 1. Navigheaza catre domenii categorie
 2. Deschis redirecţionări instrument
 3. Alege un tip redirecționare
  Permanent (301) – notifică browserul vizitatorilor să-și actualizeze înregistrările
  Temporară (302) – nu notifică marcajele vizitatorului
 4. Selectați un domeniu pe care doriți să îl redirecționați
 5. Completați adresa URL către care doriți să fie redirecționat acel domeniu
 6. Selectați dacă doriți să redirecționați vizitatorii care vin de pe „www” sau fără acesta
 7. Alegeți wildcard dacă doriți să redirecționați toate fișierele dintr-un director către același nume de fișier din noul director
 8. Clic Adăuga buton

E-mail

e-mail cPanel
Dacă nu aveți prea multă experiență în gestionarea site-urilor web și a tehnologiilor web, vă întrebați probabil cum unele persoane au adrese de e-mail personalizate în loc de cele populare precum Gmail. După ce ai propriul domeniu, vei putea crea astfel de adrese de e-mail pentru tine. cPanel vă va fi de mare ajutor aici, deoarece veți ajunge să creați adrese personalizate în mai multe clicuri simple prin intermediul panoului.

Să spunem că vrei creați o nouă adresă de e-mail pentru blogul dvs. WordPress unde oamenii vă vor putea contacta și o adresă suplimentară pentru fiecare autor care lucrează pe site-ul dvs. Tot ce trebuie să faceți este să deschideți instrumentul din cPanel și să adăugați noi conturi. Trebuie să alegeți formatul adreselor de e-mail și trebuie să setați parole. Decideți dacă noile conturi de e-mail vor fi nelimitate sau adăugați cote maxime la fiecare cont. Deși acest lucru va depinde de tine, va depinde și de planul de găzduire ales de tine. Lucrul bun despre toate acestea este că cPanel vă va conecta la un e-mail unde puteți deschide și verifica instantaneu noi e-mailuri..

După cum v-ați fi așteptat, acesta este doar începutul. Dacă aveți nevoie de mai multă muncă în jurul conturilor de e-mail, cPanel vă va permite să faceți multe altele. De exemplu, puteți configura cu ușurință o sistem de expediere astfel încât e-mailurile dintr-un anumit cont pot fi transmise automat către altul. Dacă nu puteți accesa e-mailul dvs. de ceva timp, cum ar fi atunci când sunteți în vacanță, veți putea să setați Răspunsuri automate printr-un alt instrument din cPanel.

În funcție de găzduirea dvs., veți găsi aici Anti spam instrument care va lupta împotriva spamului chiar înainte de a ajunge la inbox. Dacă aveți nevoie de mai multă flexibilitate, Intrare MX vă va permite să reintegrați e-mailul de intrare al unui domeniu către un server specific care poate acționa ca o copie de rezervă.

Aici creați filtre de e-mail, importați contacte, creați liste de mesaje, gestionați criptarea și multe altele.

Cum se creează un cont de e-mail nou

 1. Navigheaza catre E-mail categorie
 2. Deschis Conturi de e-mail
 3. Completați numele contului (e-mail) și parola
 4. Alegeți cota pentru cont
 5. Clic Creează cont buton

Cum să accesați aplicația Webmail

Puteți accesa aplicația dvs. de e-mail de pe cPanel:

 1. Mergi la E-mail categorie
 2. Găsi Conturi de e-mail instrument și deschideți-l
 3. Derulați în jos și găsiți Accesați Webmail legătură
 4. Conectați-vă cu datele de acreditare

Sau accesați direct aplicația Webmail deschizând https://yourdomain.com:2096

Cum să adăugați noul dvs. cont de e-mail la o aplicație desktop

Dacă doriți să primiți și să trimiteți e-mailuri de la aplicația dvs. desktop, va trebui să o configurați corect. Din fericire, trebuie doar să știți un detaliu despre e-mailul dvs. și aceasta este adresa serverului de poștă. În cele mai multe cazuri, serverul dvs. de mail va fi mail.yourdomain.com, și veți avea nevoie de numele dvs. de utilizator complet ([email protected]) și parola. Este o idee bună să verificați opțiunea Serverul meu necesită autentificare. Dacă e-mailul dvs. nu se conectează cu succes, este posibil ca compania de găzduire să fi schimbat ceva, deci este cel mai bine să le cereți detalii sau să verificați e-mailul pe care l-ați primit după ce ați plătit pentru gazduire. Companiile de găzduire sunt, de obicei, amănunțite, astfel încât să aveți toate detaliile importante în e-mail.

Cum să trimiteți e-mailuri

 1. Navigheaza catre E-mail categorie
 2. Deschis Transportoare instrument
 3. Clic Adăugați Forwarder
 4. Completați adresa de e-mail pentru a returna și alege un domeniu
 5. Completați adresa unde doriți să primiți e-mailuri trimise sau alegeți să renunțați la e-mail și să trimiteți un mesaj de eroare expeditorului
 6. Clic Adăugați Forwarder

Valori

cPanel Metrics

După ce începeți să primiți primele vizite pe site-ul dvs., va trebui să începeți să analizați datele. Pentru început, veți dori să vă uitați Lățime de bandă. Acest instrument excelent vă va arăta lățimea de bandă a site-ului dvs. Veți vedea graficele și numărul care reprezintă utilizarea lățimii de bandă, care vă va indica cantitatea de date transferate prin HTTP, IMAP, POP3, SMTP și FTP. În funcție de planul dvs. de găzduire, este posibil să aveți resurse limitate, de aceea va fi important să cunoașteți statisticile. Dacă atingeți pragul într-un plan limitat, site-ul dvs. web ar putea înceta să apară pentru un nou vizitator. Odată ce se întâmplă, probabil înseamnă că este timpul pentru o actualizare a găzduirii.

Vizitatori funcția vă va afișa până la 1.000 de ultime vizite pe site-ul dvs.. Awstats și webalizer instrumentele vă vor oferi detalii despre vizitatori folosind ajutoare vizuale, dar dacă nu aveți nevoie de grafice și de o interfață de utilizator, a Acces brut instrumentul poate exporta informații despre vizitatorii dvs. într-un fișier text simplu. Aceste instrumente pot fi un început bun pentru începători, dar dacă doriți să urmăriți vizitatorul în mai multe detalii, veți dori să începeți să utilizați Google Analytics. Din moment ce poți avea Google Analytics este afișat direct pe tabloul de bord WordPress, nu va trebui să vă conectați la cPanel doar pentru asta.

Oricât de mult încercați, vor exista întotdeauna erori pe site-ul dvs. Cu Erori instrument, veți putea vedea ultimele 300 de erori care pot include link-uri sparte și fișiere lipsă. În timp ce instrumentul poate fi destul de util, puteți face multe cu pluginul WordPress. De exemplu, puteți verifica automat linkurile stricate.

Până la urmă, puteți configura programe statistice cu Editor metric. Dacă vi se permite acest lucru (în funcție de privilegiile serverului dvs.), veți putea alege ce statistici doriți să fie afișate în celelalte instrumente statistice.

Securitate

cPanel Security

Știți deja că trebuie să faceți tot ce vă stă la dispoziție pentru a vă face noul blog în siguranță. Nu doriți ca software-ul și malware-ul malware să pună mâna pe site-ul dvs., așa că va trebui să aveți grijă de el. cPanel vă va permite să vă gestionați Chei Secure Shell (SSH). SSH este un protocol de rețea criptografică pentru operarea serviciilor de rețea în siguranță printr-o rețea nesecurizată. Puteți afla mai multe despre asta pe site Pagini Wikipedia.

Cum să blocați adresele IP

Mai devreme sau mai târziu, veți deveni o țintă a atacurilor de spam sau hacker. Ei vor continua să lase comentarii nedorite pe site-ul dvs. WordPress sau chiar vor încerca să vă autentificați în tabloul de bord în mod constant. În acest caz, poate doriți să blocați IP-ul specific. Este foarte ușor să blocați orice adresă IP de accesarea site-ului dvs.:

 1. Navigheaza catre Securitate categorie în cPanel
 2. Deschis IP Blocker instrument
 3. Adăugați adresa IP sau domeniul pe care doriți să îl blocați

Puteți utiliza oricare dintre aceste formate pentru a bloca IP:

 • Adresa IP unică: 192.168.0.1
 • Interval: 192.168.0.1-192.168.0.40
 • Gama implicită: 192.168.0.1-40
 • Format CIDR: 192.168.0.1/32
 • Implica 192. *. *. *

Luați în considerare legătura rapidă ca conținut și lățimea de bandă furt. Dacă nu vă protejați site-ul, toți cei de pe Internet vor putea să vă fure și să se conecteze direct la fișierele dvs. Asta înseamnă că toată lumea îți poate fura fișierele și, în plus, îți vor folosi lățimea de bandă! De exemplu, cineva ar putea fura o imagine de pe site-ul dvs., legându-se direct la ea. Această metodă vă va arăta imaginea pe site-ul lor utilizând lățimea de bandă pe care o plătiți. Deci, cum să opriți conectarea la cald prin cPanel?

 1. Navigheaza catre Securitate categorie în cPanel și deschis Protecție hotlink instrument
 2. Apasă pe Permite buton
 3. Adăugați adrese URL pentru a permite accesul
 4. Alegeți formate pentru care doriți să blocați accesul direct (de exemplu: jpg, jpeg, gif, png, bmp)
 5. Apasă pe Trimite buton

Conectarea rapidă poate încetini site-ul dvs. și puteți pierde bani de fapt dacă nu acționați asupra acestuia.

Cum să activați Protecția Leech

Dacă utilizați conturi WordPress pentru a permite utilizatorilor înregistrați să aibă acces la o anumită zonă de pe site-ul dvs., veți dori să vă protejați site-ul. Dacă cumva ați limitat accesul (poate ați dorit doar un anumit număr de utilizatori să se înregistreze sau utilizatorii trebuie să plătească contul), utilizatorii ar putea să își partajeze conturile pentru a permite accesul altor persoane la zona limitată a site-ului dvs. Puteți preveni acest lucru prin activarea Leech Protection:

 1. Deschis Protecția împotriva lipilor instrument din instrument Securitate categorie
 2. Selectați un folder pe care doriți să îl protejați
 3. Configurați protecția alegând următoarele:
  • Număr de autentificări pe nume de utilizator permise într-o perioadă de 2 ore
  • URL la care să redirecționați utilizatorii Leech către
  • Alegeți o adresă de e-mail unde doriți să primiți alerte
  • Alegeți dacă doriți să dezactivați conturile compromise
 4. Apasă pe Permite buton

Ce este ModSecurity și cum să îl activați pentru domeniile dvs.

ModSecurity este un modul Apache gratuit care este utilizat pentru a opri atacurile hackerilor. Acest modul este de fapt un set de reguli; scanează cererile care vin pe site-ul dvs. și le opune regulilor. Dacă o solicitare este valabilă, site-ul web va funcționa normal. Dacă solicitarea reprezintă o amenințare pentru site-ul dvs., ModSecurity o va bloca.

Vă sugerăm să activați ModSecurity și iată cum puteți face acest lucru:

 1. Navigați la Securitate categorie și instrumentul ModSecurity deschis
 2. Găsiți domeniul dvs. în lista domeniilor disponibile
 3. Apasă pe Pe buton

Software-ul

Software cPanel

În funcție de compania de găzduire pe care o utilizați pentru site-ul dvs. WordPress, vă vor aștepta diferite aplicații în categoria Software. Printre multe software-uri CMS, forum și e-commerce pe care le puteți instala, cele mai multe companii moderne de găzduire vor avea WordPress pe listă.

Cum se instalează WordPress folosind Softaculous

 1. Navigheaza catre Software-ul categorie
 2. Deschis Softaculous Apps Installer (sau găsiți widgetul său în partea de jos a cPanelului dvs.)
 3. Alege WordPress și faceți clic pe butonul Instalare buton
 4. Completați toate informațiile necesare (domeniu, director, nume de utilizator admin, e-mail și parolă)
 5. Clic Instalare

Dacă informațiile furnizate au fost corecte, Softacoulus Apps Installer va instala WordPress în directorul specificat și veți putea vedea noua dvs. instalare pe listă. Esti gata! Acum puteți vizita noul dvs. site web. Pentru a ajunge la tabloul de bord, va trebui să vă conectați la noul dvs. site, navigând în www.yourdomain.com/wp-login. Aici ar trebui să introduceți numele de utilizator admin și parola pe care ați utilizat-o în timpul procesului de instalare și puteți începe în sfârșit să lucrați pe site-ul dvs. WP..

Preferințe

Preferințe cPanel

Preferințele sunt conectate direct la contul dvs. cPanel. Aici puteți gestiona conturile dvs. și ale altor utilizatori, puteți schimba limba cPanelului dvs. și puteți modifica informațiile de contact.

Cum să vă schimbați parola cPanel

Crearea unei parole bune și puternice pentru cPanel-ul dvs. este imperativă. După cum puteți vedea din acest articol, cPanel este un loc în care vă controlați site-ul și serverul dvs. în detalii. Vă puteți imagina ce s-ar întâmpla dacă contul dvs. cPanel ar fi compromis. Înainte de a continua să lucrați la ceva mai departe, asigurați-vă că schimbați parola:

 1. Mergi la Preferințe categoria și alege Parolă și securitate instrument
 2. Introduceți parola veche
 3. Tastați noua parolă și asigurați-vă că este puternică (puteți utiliza generatorul de parole aici în loc să trimiteți parola la sală)
 4. Apasă pe Schimbați parola acum! buton

Dacă serverul dvs. nu are un certificat SSL semnat de o autoritate recunoscută și utilizați Windows Vista, 7 sau 8 printr-un text clar / conexiune necriptată, va trebui să activați Autentificare digitală.

Cum să schimbați limba cPanel

În cele mai frecvente cazuri, cPanel-ul dvs. va fi setat pe limba engleză. Dacă doriți să o utilizați în orice altă limbă, o puteți schimba rapid prin preferințe:

 1. Navigheaza catre Preferințe categoria și alege Schimbă limba instrument
 2. Selectați o limbă din listă
 3. Clic Schimbare buton

Modificarea informațiilor de contact

 1. Navigheaza catre Preferințe categoria și alege Informatii de contact instrument
 2. Introduceți adrese de e-mail unde doriți să primiți notificări
 3. Verificați și debifați notificările pe care doriți să le primiți
 4. Clic Salvați buton

Cum se adaugă un utilizator nou

 1. Navigheaza catre Preferințe categorie
 2. Deschis Manager utilizator instrument
 3. Clic Adăugați utilizator buton
 4. Completați toate detaliile despre noul utilizator
 5. Clic Crea buton
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map