Få det bedste ud af WordPress-tags

Få det bedste ud af tags i WordPress


I lighed med kategorier er tags en måde at gruppere WordPress-indlæg og -sider på. De er normalt mere specifikke end kategorier, men er helt valgfri. Selvom du nemt kan beslutte at ikke bruge tags i dine indlæg, mærker de fleste i WordPress deres indlæg med mindst et ord, som er det mest relevante for den artikel, de har skrevet.

Problemet med tags er, at de fleste nye bloggere, der startede deres blogs, ikke bruger dem korrekt. Nogle vil udfylde tag-tekstboksen bare for at føle, at deres indlæg bliver bedre, mens de andre fortsætter med at tilføje irrelevante tags og overbefolke tekstboksen. Som med de fleste ting i livet, skal du være moderat. Vi foreslår, at du tilføjer 2-3 tags pr. Indlæg og også beholder det mindste antal unikke. Da WordPress opretter en ekstra side til hvert tag, ønsker du ikke at udfylde din database med unødvendige oplysninger.

I denne vejledning er vi ved at vise dig:

 • Sådan tilføjes tags automatisk i WordPress
 • Sådan begrænses antallet af tags pr. Indlæg
 • Sådan begrænses antallet af tags i Tag Cloud-widgeten

Sådan tilføjes tags automatisk i WordPress

Hvis du er seriøs med at tagge dine indlæg, ved du allerede, at du kan miste endnu flere dyrebare minutter pr. Indlæg ved at vælge de rigtige tags. Men hvad hvis vi fortalte dig, at du automatisk kunne tilføje tags til dine WordPress-indlæg?

Smart tag indsæt

PRIS: Gratis

Smart tag indsæt

Som du allerede kan se, kan automatisk tilføjelse af tags udføres ved hjælp af et gratis plugin. Du behøver ikke at ændre filer eller skrive kode, da Smart Tag Insert vil gøre jobbet for dig. I stedet for at miste tid på at tænke på tags for hvert indlæg, du skriver, giver plugin dig mulighed for at konfigurere ting gennem en venlig brugergrænseflade. Plugin’en finder flere tags, der er bedst for dine indlæg, og du får brug for dem eller ændrer, hvis du har brug for det.

Opret en liste med tags

Når du har installeret og aktiveret plugin, er den første ting, du vil gøre, at gøre oprette en liste med tags. Smart Tag Insert bruger denne liste i fremtiden; plugin scanner alle de tags, du har angivet, så det kan finde de mest passende til dine artikler.

Du kan bruge ord eller hele sætninger. For at skrive et længere tag skal du blot tilføje et mellemrum mellem ord.

Tilladte posttyper

I stedet for automatisk at tilføje tags til hver eneste posttype, du har, giver plugin dig mulighed for at vælge den posttype (r), den vil arbejde med. Dette betyder, at du f.eks. Kun kan vælge indlæg, sider eller revisioner. Den gode nyhed er, at plugin genkender alle dine tilpassede indlægstyper, så du også kan vælge at arbejde med dem.

Smart tags Indsæt indstillinger

Brugerroller tilladt at tilføje nye brugerdefinerede tags

Denne mulighed giver dig mulighed for at vælge brugerroller, som vil være i stand til at tilføje tilpassede tags fra tags-widget. Hvis du f.eks. Markerer afkrydsningsfeltet ud for forfattere, er det kun de, der kan komme med nye tag-ideer, når du skriver artikler. Alle de andre brugere vil ikke kunne se tags-widgeten.

Tilføj automatisk tags til ældre indlæg

Alt nævnt ovenfor fungerer for dine fremtidige indlæg. I de fleste tilfælde vil du allerede have nogle offentliggjorte indlæg inden installationen af ​​dette plugin. Men det behøver ikke at bekymre dig, fordi Smart Tag Insert fik dig dækket med den nyeste mulighed, så du kan bruge mere tid på at promovere dit indhold og tjene penge med dit websted.

Med et enkelt klik på en knap kan du automatisk tilføje de mest relevante tags til alle dine ældre indlæg. Den første knap tilføjer det definerede antal tags til valgte posttyper, mens den anden knap fjerner alle de gamle tags og erstatter dem med de nye. Før du trykker på knappen, skal du vide, at denne indstilling er irreversibel, så sørg for at vide, hvad du laver, og oprette en sikkerhedskopi, før du anvender ændringer.

Selvom det vil tage dig nogen tid at konfigurere plugin, sparer du dig selv nogen tid i fremtiden. Plugin vil tage sig af dine tags, og du kan slappe af og tænke på at oprette indholdet. Har du prøvet Smart Tag Indsæt plugin? Hvordan kan du lide det?

Sådan begrænses antallet af tags pr. Indlæg

Når du arbejder alene, behøver du sandsynligvis ikke at bruge funktioner og plugins for at begrænse dig selv fra at indsende til meget eller skrive tags i dine indlæg for meget. Det er sandsynligvis tilfældet, hvis du har en personlig blog eller et simpelt websted, som du kan holde vedligeholdt af dig selv.

Men hvis du har mere end blot et par forfattere, der skriver på dit WordPress-websted, er chancerne ikke alle af dem altid tage sig af de regler, du har oprettet.

Selvom nogle gange flere tags er bedre muligheder end kun at have en eller ingen, er for mange tags heller ikke en god ting for dit websted. At placere for mange tags i et indlæg vil før eller senere miste sit formål. Så hvis du er nødt til at begrænse dine forfattere til få tags, kan du gøre det let. Der er selvfølgelig et plugin til det, og denne er gratis og let at installere og konfigurere.

WP Limit-tag

PRIS: Gratis

Da plugin er gratis, skal du kun installere og aktivere det, før du går til indstillingsområdet. Når du gør det, kan du nemt indstille det maksimale antal tags, som en bruger kan bruge i et indlæg. Når du har gemt ændringer, når en forfatter kommer til at indstille grænsen, forsvinder “Tilføj ny” -knappen og gør det umuligt at tilføje nye tags. På den måde bliver dine forfattere kun nødt til at vælge de mest passende tags til et indlæg.

Ikke kun det, men du har muligheden for at vælge, hvilke indlægstyper der er begrænset af dette plugin, og hvilke ikke, mens plugin fungerer for alle taksonomier, der ikke er hierarkiske..

Begræns antallet af tags i WordPress Tag Cloud-widget

Som en funktion af den tidlige Web 2.0 er tagsky blevet meget populær del af nyoprettede websteder. Tag-skyen er en visuel repræsentation af nøgleordsmetadata, alias-tags, hvor de hyppigste ord normalt vises i en større skrifttype eller i en anden farve, som ville fremhæve dette ord. Skyen ligner et lille kort, der øjeblikkeligt kan fortælle en besøgende, hvad der er de mest almindelige emner omkring dit websted og navigere dem direkte til artikler af interesse.

Selvom en tagsky kan se godt ud og kan hjælpe meget, hvis du bruger for mange forskellige tags, ser din sky meget overfyldt ud. Ikke kun det ser rodet ud, men nogle vigtige tags kan gå tabt i mængden på grund af det.

Så spørger du sandsynligvis, hvordan du begrænser det maksimale tagnummer i WordPress. Da der ikke er nogen enkel mulighed i WordPress-dashboardet eller indstillingsområdet til at begrænse tags i Tag Cloud, bliver du nødt til at lave en til dig selv. Ja, du bliver nødt til at kopiere og indsætte et par kodelinjer, men opgaven udføres på få sekunder.

  1. Åbn funktionen.php-fil med et tema, du bruger
  2. Kopier og indsæt følgende kode:
add_filter ('widget_tag_cloud_args', 'limit_tag_in_tag_cloud_widget');

funktion limit_tag_in_tag_cloud_widget ($ args) {
if (isset ($ args ['taxonomy']) && $ args ['taxonomy'] == 'post_tag') {
$ args ['number'] = 10; // Begræns antallet af tags
}

returner $ args;
}
 1. I linje 5 skal du ændre nummer til ethvert antal tags, du vil have i en sky.
 2. Gem ændringer

Det er alt. Du kan nu tilføje en Tag Cloud-widget, som ikke skal vise mere end antallet af tags, du har angivet i koden. god fornøjelse!

Konklusion

Nogle gange kan tags føles som et arkaisk stykke teknologi. Hvis du har det på den måde, har du bare forkert. Tags er stadig et vigtigt element i mange blogs og websteder, men problemet er, at de fleste af mennesker bare ikke bruger dem korrekt.

Når du arbejder med tags, skal du sørge for at holde tingene pæne og organiserede. Hvis du har brug for hjælp til at begrænse antallet af tags, eller du automatisk vil indstille tags til dine indlæg, hjælper denne vejledning dig. Lad os vide det nu – bruger du tags på dit websted? Har du nogle specifikke regler om dem?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map