Endre søkefunksjonene på ditt WordPress-nettsted

Endre søkefunksjonene på ditt WordPress-nettsted


Når du begynner å skrive og samle mer enn bare noen få artikler, vil du forhåpentligvis få flere besøkende til å besøke nettstedet ditt. Og når de kommer dit, vil de besøkende bare ha det beste innholdet, og det er bare sant hvis de er interessert i emnet. Så selv om du begrenser feltet og bare skriver om, la oss si PC-spill og ikke alle videospill, vil folk fortsatt ikke være interessert i hver artikkel du har skrevet så langt.

Ved siden av lenker og anbefalinger fra deg eller andre besøkende, vil du gi brukerne muligheten til å søke gjennom nettstedet ditt.

På samme måte som folk søker på Google for å komme til nettstedet ditt, vil du at de også kan søke gjennom bloggen din. Ja, det er en standard søkefunksjon som allerede er integrert i WordPress. Men hvis du har prøvd å jobbe med det, har du sannsynligvis lagt merke til at den ikke er så bra som du forestilte deg, selv om det har blitt bedre med årene.

Så for å gjøre søkefunksjonen enda bedre, i denne artikkelen, skal vi vise deg:

 • Beste søkeprogramtillegg for WordPress
 • Slik endrer du standard URL-slug
 • Hvordan søke innlegg utelukkende etter titlene
 • Slik forbedrer du søkefunksjonen og finner resultater innenfor en bestemt kategori
 • Hvordan definere kategorier for WordPress-søkeresultater
 • Slik ekskluderer du alle sider eller innlegg
 • Slik ekskluderer du bare noen sider eller innlegg
 • Hvordan tillate bruk av stemmesøk i WordPress

Beste søkeprogramtillegg for WordPress

Med forskjellige WordPress-plugins, bør du ikke bekymre deg for å endre søkefunksjonen. Det er mange flotte plugins som utvider søkemulighetene dine, og du vil stolt presentere søkefeltet ditt på nettstedet du eier.

Hvis du gjør alt riktig, vil brukerne sannsynligvis skrive inn det de vil ha i den nye søkefeltet og få resultater de forventet. La oss nå se noen av de beste WordPress-søkepluginene du kan installere i løpet av få minutter.

WP Google-søk

PRIS: Gratis

WP Google-søk

La oss starte med en plugin som hjelper deg med å få kraften i Googles søkemotor på nettstedet ditt. Denne gratis plugin vil hjelpe deg med å sette opp en Google-søkeboks som du enkelt kan plassere på nettstedet ditt som en widget.

Du må registrere en Google Custom søkekonto, få ID og plugin vil gjøre resten. Deretter vil de besøkende kunne søke på nettstedet ditt eller på hele nettet, avhengig av innstillingene dine, eller til og med bare søke etter bilder hvis du bestemmer deg for å gjøre det. Du kan tilpasse mange søkefunksjoner, bruke tilpassede oppsett, endre farger, skrifter, miniatyrbilder og mye mer.

 • Resultater drevet av Google
 • Direkte lenke til Google Analytics
 • Autofullfør

Swiftype-søk

PRIS: Gratis

Swiftype-søk

Denne moderne plugin brukes allerede av mange populære nettsteder som anerkjente sin kraft. Ikke bare Swiftype har en av de beste søkealgoritmene som vil gi deg meningsfulle resultater, men det gir deg en detaljert innsikt i alle søk som er gjort på nettstedet ditt. Med denne funksjonen kan du enkelt finne de beste nøkkelordene for nettstedet ditt og gjøre innholdet og søkeresultatene enda bedre.

Plugin-en erstatter standard WordPress-søk, og når du først har opprettet en gratis konto, kan du tilpasse Swiftype slik at den blir best mulig for nettstedet ditt. Hvis du har en mobilapplikasjon som viser innhold fra bloggen din, kan du hjelpe de mobile besøkende med å søke i innholdet enda enklere med mobilen SDK.

 • Dra og slipp grensesnitt
 • Autofullfør
 • Detaljert analyse

SearchWP

PRIS: Fra 49 dollar

SearchWP

SearchWP er en annen populær WordPress-plugin som vil være en flott erstatning for standard WP-søk. Etter installasjonen trenger du ikke å håndtere et vanskelig oppsett, men i stedet kan du konfigurere det til å fungere med tilpassede felt og innleggstyper, forskjellige taksonomier osv..

Plugin fungerer bra med forskjellige medietyper, slik at den lett finner videoer, PDF-dokumenter, lyd og mye mer. Algoritmene har relevans av nøkkelord i artiklene dine, så for eksempel et ord som finnes i tittelen vil ha større innvirkning på søkeresultatet enn en fant artikkelen, kommentaren eller sidefeltet. Utviklere vil like mulighetene for å utvide plugin-funksjonalitet, mens du også kan installere forskjellige utvidelser.

Du kan forvente detaljert statistikk over søkeresultater slik at du kan jobbe med innhold folk søker etter. For øyeblikket er det tre forskjellige lisenser du kan velge mellom, fra $ 49 per år.

 • Vektkontroll av nøkkelord
 • Søk i medier som video, lyd og PDF
 • Detaljert analyse

Relevanssi

PRIS: Gratis / fra 49,95 dollar

Relevanssi

Relevanssi kan høres ut som noe relevant. Egentlig er det, fordi Relevanssi er et finsk ord for relevant. Denne pluginen erstatter din standard WordPress-søkemotor og gjør den ganske bedre. For å fortsette historien om plugin-navnet, vil Relevanssi sortere resultatene etter relevansen, ikke datoen. Og det er bare den første funksjonen på den lange listen. Denne kraftige plugin kan samsvare med delvise ord (uklar matching), den lar deg søke etter setninger eller la deg søke etter bare ett begrep.

Lag egendefinerte utdrag, fremhev resultatene i dokumenter, og gjør mye, mye mer med denne fantastiske plugin. Relevanssi kan søke gjennom kommentarer, tagger og tilpassede innleggstyper. Det vil også gi deg kraften til å velge vekten for titler, koder og kommentarer og dermed forbedre søket.

En av de mange funksjonene vi ønsker å fremheve, er forslagsfunksjon som vil gi brukere lignende søk – noe som Googles velkjente “Mente du?” forslag. Relevanssi tilbyr mye mer, og dette er bare en gratis versjon som vi snakker om. Hvis du trenger mer, spesielt hvis du kjører en multisite, bør du se på en premiumversjon.

 • Uklar matching
 • Markerte søkeord i dokumenter
 • Forslagsbaserte søkeresultater

SearchIQ

PRIS: Gratis / $ 159 / måned

SearchIQ

SearchIQ er en annen flott WordPress-søkeplugin som gir en forbedret søkeopplevelse til brukerne. Med kraftig søkelogikk, avansert semantisk analyse, feilhåndtering og mange slike funksjoner, leder SearchIQ brukere til resultatene de lette etter. SearchIQ er ganske enkelt å installere og tilpasse.

For å komme i gang krever det å opprette en konto på SearchIQ, installer og aktiver plugin-modulen, kopier API-nøkkelen fra SearchIQ dashbord og legg inn API-nøkkel i wp backend. Gratisversjonen er tilgjengelig med grunnleggende funksjoner, og for bedrifter som trenger avanserte funksjoner som PDF, CDN, Facet eller tilpasset merkevare, kan betalte pakker abonneres..

Ikke bare du kan søke på sider, innlegg, WordPress standardsystemfelt, brukerdefinerte tilpassede felt, produktegenskaper og taksonomier, PDF-er og utdrag. Men SearchIQs oversikt inkluderer også analysedata i sanntid som hjelper deg å forstå brukerens søkeoppførsel, slik at du kan optimalisere innholdsstrategien din bedre.

Søk på alt

PRIS: Gratis

Søk på alt

En annen flott gratis erstatning for ditt standard WP-søk er definitivt Search Everything-pluginen. Det vil forbedre søkeresultatene dine uten å endre maler. Du kan konfigurere den for å søke i nesten alt i WordPress, inkludert sider, utdrag, utkast, vedlegg, kommentarer, tagger og til og med tilpassede felt. I tillegg til det står du fritt til å utelate sider og legge inn innlegg som du ikke ønsker å bli funnet i søkeresultatene.

Denne pluginen kommer med en liten hjelper som heter Research Everything som vil søke etter innholdet ditt mens du skriver en ny artikkel og vil gi deg muligheten til å koble til annet innhold umiddelbart. Hvis du vil undersøke, enda mer, kan Power Search-funksjonen hjelpe deg med å finne innhold på Internett. Hvis du er i gang, kan du bare installere og aktivere plugin-en uten å se på innstillingssiden, og du vil få en forbedret søkemotor i gang om noen minutter.

 • Utelat innhold du ikke vil bli søkt
 • Forskning om alt og kraftsøk inkludert
 • Endrer ikke malsidene

Endre standardsøk-URL-snegle i WordPress

Med mindre nettstedet ditt er et nettsted med én side som bare inneholder navnet på selskapet ditt og kontaktinfo, hvis du spør oss, er en søkefunksjon en må-ha-funksjon. Det har ikke noe å si om du bare starter en WordPress-blogg eller allerede har tusenvis av innlegg og sider på nettstedet ditt, enten du skriver som en hobby eller tjener penger på bloggen din, du må gjøre alt for å holde de besøkende på nettstedet . Å gi dem en enkel og rask måte å søke gjennom nettstedet ditt er definitivt noe av det avgjørende du bør ta vare på.

Det har ikke noe å si om du bruker WordPress ‘innebygde søkemotor, eller om du har installert en annen, må du ta vare på søkeresultatene.

Selv om det er mange ting du kan gjøre med søkefunksjonen din, har du kanskje glemt en enkel, men likevel viktig ting. Ja, vi snakker om nettadressesluggen som vises i adressefeltet når søket returnerte resultatsiden.

Som standard bruker WordPress en ikke-brukervennlig versjon av sneglen. Ikke bare den besøkende vil synes det er rart, men det kan skade SEO også. Bedre å si, du kan hjelpe SEO ved å endre sneglen til noe forståelig både for mennesker og maskiner.

Hvis du har prøvd å søke gjennom nettstedet ditt, kunne du ha sett den rare /? S = term-sneglen som vises i adressefeltet. I denne delen skal vi vise deg hvordan du kan endre det til hva du vil. For eksempel er vi i ferd med å endre oss “/? S = begrepet” inn i “/søkeord” som vil være lettere å huske og bruke.

 1. Åpne funksjoner.php
 2. Kopier og lim inn følgende:
 3. funksjon feed_dir_rewrite ($ wp_rewrite) {
  $ feed_rules = array ('search /(.+)' => 'index.php? s ='. $ wp_rewrite-> preg_index (1));
  $ wp_rewrite-> regler = $ feed_rules + $ wp_rewrite-> regler;
  }
  add_filter ('create_rewrite_rules', 'feed_dir_rewrite');
  
 4. Endre destinasjonsadresse på den tredje linjen til hva du vil
 5. Lagre endringer

Etter at du har gjort disse endringene i funksjoner.php-filen, kan du prøve ut den nye URL-sluggen din. Ikke bekymre deg; Hvis en plugin eller en bruker prøvde å få tilgang til søkeresultatet ved å navigere til gammel URL-modul, returnerer ikke nettstedet en feil, men omdirigerer bare søkeresultatet til den nye URL-en.

Hvis du vil endre sneglen til noe unikt, kan du gjøre det på den tredje linjen i koden.

Denne vil ta inn søkeresultatsiden din www.yourdomain.com/search/search-term

Nå kan du slappe av og slutte å tenke på hvordan søkeresultater vises for brukerne dine, så vel som søkemotorboter som nå lettere vil gjennomgå resultatene. Er det ikke på en eller annen måte mer naturlig å se hele “søke” -ordet i stedet for det rare spørsmålstegnet etterfulgt av bokstaven “s”? Fortell oss hva du synes.

Søk etter innlegg utelukkende etter titlene

Hvis du fremdeles bruker standard WordPress-søkemotor, vil du før eller senere ønsker å endre hvordan den fungerer. Selv om det ikke er noe galt i måten det søker etter innleggene dine, kan det være lurt å begrense søket til titler.

I stedet for å gå gjennom alt innholdet, vil denne lille funksjonen bare søke gjennom innleggstitler. I noen tilfeller kan dette virkelig hjelpe deg med å få renere og raskere søkeresultater:

 1. Åpne funksjoner.php
 2. Kopier og lim inn denne koden:
 3. funksjon __search_by_title_only ($ search & $ wp_query)
  {
  global $ wpdb;
  if (tom ($ søk)) {
  returner $ søk; // hopp over behandling - ingen søkeord i spørringen
  }
  $ q = $ wp_query-> query_vars;
  $ n =! tom ($ q ['exact'])? '': '%';
  $ søk =
  $ searchand = '';
  foreach ((matrise) $ q ['search_terms'] som $ termin) {
  $ term = esc_sql ($ wpdb-> esc_like ($ termin));
  $ search. = "{$ searchand} ($ wpdb-> posts.post_title LIKE '{$ n} {$ term} {$ n}')";
  $ searchand = 'AND';
  }
  if (! tom ($ søk)) {
  $ search = "AND ({$ search})";
  if (! is_user_logged_in ())
  $ search. = "AND ($ wpdb-> posts.post_password = '')";
  }
  returner $ søk;
  }
  add_filter ('posts_search', '__search_by_title_only', 500, 2);
 4. Lagre endringer

Etter endringene kan du åpne nettstedet ditt og starte et nytt søk. For å være sikker på at alt fungerer som det skal, bør du prøve å søke etter et ord du kjenner, er i en av innleggstitlene dine som skal returnere innlegget på resultatsiden. Hvis du prøver å søke etter et ord eller et komplett begrep som ikke finnes i noen tittel du har publisert, vil søkeresultatene komme tomme ut.

Og det er faktisk alt det er. Hvis du noen gang bestemmer deg for at du vil ha det gamle søket tilbake, bare slett eller kommenter funksjonen.

Forbedre søkefunksjonen og finn resultater i en kategori

Standard søkefunksjon i WordPress blir bedre og bedre med hver oppdatering. Du kan enkelt inkludere søkefunksjon på bloggen din og la folk enkelt finne innholdet de ønsker. Men hvis du ikke har gjort noen endringer i funksjonen, vil søkeresultatene vise alt relatert til spørringen. Og det kan være et problem hvis du har mye innhold fordi folk vil ha mange tekst på resultatsidene som ikke hjelper dem mye.

Forbedre søkefunksjonen WordPress

I denne delen av artikkelen vil vi vise deg hvordan du tillater de besøkende å søke bare innenfor bestemte kategorier som du kan definere i koden, eller la besøkende velge de fra rullegardinlisten..

Velg kategorier på forhånd:

Først vil vi vise deg koden som vil opprette en ny søkefelt. Med denne koden vil du ikke la folk velge kategorier for søket, men du vil definere kategorier i koden. Dette kan hjelpe deg med spesielle kategorier som trenger en egen søkeboks.

For eksempel kan det hende du har en kategori som bare inneholder smarttelefonanmeldelser. Med denne koden kan du tillate folk å søke bare gjennom den kategorien, slik at søkeresultatene ikke laster inn informasjon om hvitevarer eller andre ting du har på nettstedet. Fornuftig, ikke sant?

 1. Åpne en side der du vil at søkefeltet skal vises, eller lag en ny widget fra den
 2. Kopier og lim inn følgende kode:
 3. 
  
 4. Endre verdien på den tredje inndatatypen til kategori-ID du vil søke etter
 5. Lagre endringer

Etter at du har gjort disse endringene, vil en ny søkefelt vises, og den lar deg søke gjennom kategori hvilken ID du har skrevet inn i koden over. Hvis du vil søke gjennom flere kategorier, kan du bare legge til flere ID-er ved å legge inn tall atskilt med komma.

Selv om dette i noen tilfeller kan være en flott løsning, vil det være tidspunkter hvor du vil vise en liste over kategorier og la besøkende velge hvor de skal søke fra.

La besøkende velge en kategori å søke fra:

Følger du det samme eksemplet der du har kategorier som smarttelefoner, stasjonære datamaskiner, bærbare datamaskiner, hvitevarer, etc. hvorfor ville du ikke la en besøkende velge en av disse og bare søke gjennom kategorien “bærbare datamaskiner”, for eksempel?

I de følgende linjene vil vi vise deg hvordan du gjør det:

 1. Åpne sidebar.php eller hvor du vil at søkefeltet skal vises
 2. Kopier og lim inn koden:
 3. Endre kategorier under opsjonsverdier. Skriv kategorisnegle i verdi og et navn mellom taggene
 4. Lagre endringer

Vis automatisk alle kategoriene på listen:

Hvis du vil vise alle kategorier og ikke ønsker å bekymre deg for å legge til eller fjerne dem fra denne koden når du har lagt til / slettet dem i administrasjonspanelet, bruker du denne koden mellom tags:

snegle, '">', $ kategori-> navn,"\ N ";
}
?>

Denne koden vil generere en liste over alle tilgjengelige kategorier.

Og det er det. Nå kan du enkelt legge til en eller flere kategorier som de besøkende enkelt kan søke gjennom. Enten du vil at folk skal velge kategori selv eller du vil spesifisere de i koden, er du dekket.

Definer kategorier for søkeresultater for WordPress

Som standard søker WordPress etter alt på nettstedet ditt. Hvis en bruker skriver inn et ord eller hele uttrykket i en søkeboks, vil han få resultater fra hele nettstedet og som inkluderer innlegg, sider, kategorier og tagger, titler og innhold, etc. Hvis du ikke har installert noe annet søkesystem , eller allerede har gjort endringer, kan det være lurt å endre standardsøkfeltet.

Søk kategori i WordPress

Hvis du vil endre søkefeltet som allerede finnes i WordPress og definere kategorier som skal inkluderes på resultatsidene, kan det hende du tar en litt annen tilnærming.

I denne delen skal vi vise deg hvordan du gjør det. Du kan enkelt legge til eller fjerne kategorier fra koden og bestemme hvilken du (ikke) vil i søkeresultatene.

Legg til eller fjern kategorier fra søkeresultatene:

 1. Åpne funksjoner.php
 2. Kopier og lim inn koden.
 3. funksjon søkekategori ($ spørring) {
  if ($ query-> is_search) {
  $ Query-> sett ( 'katt', '1,4,6');
  }
  returner $ spørring;
  }
  add_filter ( 'pre_get_posts', 'searchcategory');
  
 4. Legg til kategorienes ID på den 3rd linje
 5. Lagre endringer

Nå som du har gjort endringene, vil søkeresultatene bare få informasjon fra spesifiserte kategorier, mens de andre blir ekskludert. Som du kan se, kan du enkelt legge til kategorier på listen; kan du bare ha en kategori hvis du vil, eller du kan angi så mange du vil at besøkende skal kunne søke gjennom. Bare skriv kategori-IDer atskilt med komma.

Hvis det eneste målet ditt er å ekskludere en kategori eller to fra søkeresultatene, du kan gjøre det mye raskere; i stedet for å skrive inn alle kategoriene du vil inkludere, kan du ekskludere en ved å skrive inn et minus (-) -tegn foran kategori-ID. Hvis du for eksempel vil ekskludere en kategori som har ID = 1, vil den tredje kodelinjen se slik ut:

$ Query-> sett ( 'katt', '- 1');

Der går du. Nå kan du administrere søkeresultatene mer effektivt.

Ekskluder sider eller innlegg fra WordPress-søket ditt

I de fleste tilfeller vil du at besøkende skal kunne søke gjennom innleggene dine, mens resultater fra sider kanskje bare vil distrahere en typisk “søker”. Hvis sidene dine inneholder kontaktinformasjon, kart, forfatterinfo, etc. trenger du sannsynligvis ikke at sidene blir inkludert i søkeresultatene.

Slik ekskluderer du sider fra WordPress-søk

Selv om det ikke er noen enkel måte å be WordPress om å ekskludere en innleggstype fra søkeresultatene, må du gjøre det selv:

 1. Åpne funksjoner.php
 2. Kopier og lim inn følgende kode i filen:
 3. funksjonen SearchFilter ($ spørring) {
  if ($ query-> is_search) {
  $ query-> set ('post_type', 'page');
  }
  returner $ spørring;
  }
  
  add_filter ( 'pre_get_posts', 'SearchFilter');
 4. Lagre endringer

Etter at du har gjort endringene og lagret dem, står du fritt til å besøke nettstedet ditt og teste søkemotoren. Hvis alt er i orden, skal du ikke kunne finne noe informasjon fra sidene dine i søkeresultatene, dvs. du kan ekskludere sider fra WordPress-søkeresultatene.

Hvordan ekskludere innlegg fra WordPress-søk

I innledningen fortalte vi deg at WordPress går gjennom innlegg og sider og antok at du ikke vil at sider skal vises i resultatene. Men hva hvis du ikke vil ha innlegg å bli inkludert i disse resultatene? I så fall kan du gjøre en enkel endring i koden og ekskludere innlegg i stedet for sider:

Igjen, må du gjenta de tre enkle trinnene som er vist ovenfor, men med en enkel endring i linje # 3. I stedet for å sette innleggstypen til “side, Må du sette den opp til “innlegg“:

$ query-> set ('post_type', 'posts');

Ikke glem å lagre alt, og du er ferdig.

Ekskluder sider / innlegg fra søkeresultatene med en plugin

I stedet for å jobbe med koden, vil vi vise deg en plugin som kan gjøre den samme jobben for deg og gjøre alt mye mer brukervennlig.

Søk ekskluder

PRIS: Gratis

Søk ekskluder

Plugin-en vi har brukt til jobben er Search Exclude. Det kan ikke være enklere å bruke plugin-en:

 1. Navigere til Plugins-> Legg til nytt
 2. Søk etter “Søk ekskluder”
 3. Installer og aktiver plugin-modulen
 4. Gå til et av innleggene og sidene dine
 5. Finn høyre på panelet til høyre “Søk ekskluder” avkrysningsrute der du kan bestemme om du vil at innlegget / siden skal ekskluderes fra søkeresultatene eller ikke.

Når du har ekskludert flere innlegg / sider, kan du enkelt finne listen over ekskluderte elementer i plugin-innstillingene (Innstillinger-> Søk ekskluder). På listen kan du igjen bruke avmerkingsboksen til å endre status for et innlegg / side.

Slik ekskluderer du bare noen sider / innlegg fra søkeresultatene

Det har ikke noe å si om det bare er en side, to eller ti som du vil ekskludere fra å vises i søkeresultatene, du kan gjøre det enkelt ved å implementere koden. Før du skynder deg å kopiere og lime inn koden i funksjonsfilen din, foreslår vi at du forbereder sidene du ikke vil ha i søkeresultatene. Du trenger side-IDer:

 1. Gå til Sider-> Alle sider
 2. Finn siden du vil ekskludere, og klikk “Rediger”
 3. I adressefeltet, finn “post = 6” eller noe lignende der nummeret vil representere en side-ID
 4. Etter at du har utarbeidet ID-nummer for sider, er du klar for koden:

 5. Gå til function.php-filen og åpne den
 6. Kopier og lim inn følgende kode:
 7. funksjon jp_search_filter ($ spørring) {
  if ($ query-> is_search && $ query-> is_main_query ()) {
  $ spørring-> sett ('post__not_in', matrise (1,2,3,4,5,6));
  }
  }
  
  add_action ('pre_get_posts', 'jp_search_filter');
 8. På linje 3, endre tallene i parentesene til ID-numre som du har lest fra siden. I dette eksemplet har vi ekskludert 6 sider med deres respektive ID 1 til 6.
 9. Lagre endringene, og du er ferdig

Etter at du har installert koden, står du fritt til å redigere den etter behov. Hvis du trenger å inkludere en av sidene noen ganger i fremtiden, sletter du bare ID-nummeret fra koden. Det samme gjelder å legge til flere sider i den “ekskluderte kurven”. Hvis du for eksempel oppretter en ny side som du ikke vil vise i søkeresultatene, kan du gjerne legge til ID-nummeret i koden.

Etter at smarttelefoner ble en viktig del av livene våre, har stemmesøk forbedret seg raskt. Selv om du aldri er perfekt, har det å søke på noe på smarttelefonene dine gjort ting som å kalle en person en mye enklere oppgave. Ja, du må fremdeles være veldig forsiktig med uttalen fordi du kan ende opp med å ringe noen du ikke vil, eller din tale til tekst kan ende opp i noe som ikke engang er i nærheten av det du nettopp har talt. Det er alltid morsomt å stille Siri dumme spørsmål, ikke sant?

Det har ikke noe å si om du liker det eller ikke, mange bruker stemmesøkfunksjonalitet på telefonene sine. Så hvorfor vil du ikke la de besøkende søke på nettstedet ditt på samme måte?

Kanskje du ikke visste at du kan gjøre det med WordPress, eller at du ikke visste hvordan du gjør det, men nå har du ikke en unnskyldning.

I stedet for koden, her er en plugin som utvider WordPress-søket ditt.

Stemmesøk

PRIS: Gratis

Stemmesøk

Før du laster ned og installerer plugin-modulen, er det viktig å vite at det bare fungerer med Chrome og Safari. Hvis du har det bra med det faktum at plugin ikke fungerer i noen annen nettleser, vil det gi de besøkende muligheten til å søke i innholdet med sin egen stemme.

Ved å installere plugin-modulen overskrider du ikke tekstinndata. Hvis en bruker vil bruke søkefeltet på en standard måte ved å skrive inn den, bør du vite at funksjonaliteten er intakt.

Plugin-en skal også fungere med alle andre søkeprogrammer du kanskje har installert, så du kan prøve det med plugins som Relevanssi eller Search Everything.

 1. Gå til Plugins-> Legg til nytt
 2. Søk etter “Talesøk”
 3. Installer og aktiver plugin-modulen

Det er det. Etter å ha aktivert plugin-modulen, bør du kunne bruke stemmesøk uten problemer. Hvordan liker du denne funksjonen?

Innpakking

Med mindre du har en enkel brosjyrewebside eller noe lignende, må du bare ha en funksjonell søkefunksjon innebygd på WordPress-nettstedet ditt. Hvis det er en blogg som blir oppdatert regelmessig, er det ingen unnskyldninger.

I denne guiden har vi vist deg hvordan du endrer standard WordPress-søkefunksjonen. Hvis du ikke liker det, er det flere plugins som kan erstatte standard søkefunksjonen i løpet av få minutter. Uansett hva du velger, gjør du WordPress-nettstedet ditt bedre ved å forbedre søkefunksjonen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map