El millor allotjament de WordPress 2020

Allotjament de WordPress gestionat millor


WordPress hauria de ser senzill. Aquesta és una de les raons per les quals el nostre estimat CMS és tan popular en primer lloc. Però és tan senzill com sembla?

Quan es parla d’instal·lar WordPress, publicar primeres publicacions i gestionar fotos, les coses són realment força senzilles. Fins i tot els principiants complets estaran d’acord en què moure’s per WordPress no requereix gaire habilitat. Al cap d’unes hores o potser uns dies de treball continu amb la plataforma, fins i tot aquells que no han treballat mai en un bloc abans se sentiran com a casa amb WordPress. Però si ets el propietari del lloc web que s’allotja en si mateix i vols gestionar tot sol, les coses poden canviar ràpidament cap a una altra dimensió..

Ara, en lloc de gaudir del senzill CMS com pretenia, haureu de tenir cura de les actualitzacions, de les còpies de seguretat, de la seguretat, dels temes i dels plugins i de moltes altres coses sobre les quals potser no en sabeu res. Sentireu coses sobre la memòria cau i l’optimització de bases de dades, i és una cosa per la qual no heu optat? I, a veritat, això és només el començament de la gestió de llocs de WordPress.

Si us trobeu perduts a l’hora de gestionar un lloc de WordPress, o si us pateix un mal de cap només pensant en tot el treball addicional que hauríeu de fer per mantenir el vostre lloc saludable, consulteu més informació.

Què és Hosting de WordPress gestionat?

Des que WordPress va aparèixer a Internet, diverses empreses d’allotjament web han començat a acollir llocs web de WordPress. Això no va suposar una gran cosa per a les empreses, ja que els llocs web de WordPress no eren res més que altres documents web emmagatzemats en les seves potents màquines. Però després, any rere any, WordPress ha guanyat popularitat ràpidament. Tothom que volia iniciar un bloc personal o un portal web professional volia estar alimentat pel CMS més popular.

Hosting de WordPress gestionat

Amb més del 28% de llocs web que poden agrair la seva existència a WordPress, les empreses d’allotjament sabien que era hora d’intensificar el seu joc. L’allotjament compartit ja no era una cosa que tots els milions d’usuaris volien. Necessitaven centrar-se en usuaris de WordPress i oferir quelcom únic.

Hosting de WordPress gestionat és el resultat de la popularitat de la plataforma WordPress. Tot el sistema de servidors, juntament amb professionals que ho gestionen tot, estan dedicats només als usuaris de WordPress i als seus llocs. Agilitzaran el vostre lloc, cuidaran la seva seguretat, optimitzaran les bases de dades i molt més per fer que el vostre lloc funcioni al millor. I ni haurà de moure ni un dit.

En lloc de preocupar-se per tots aquells detalls tècnics quan gestiona un lloc de WordPress, amb Hosting WordPress Managed, pots oblidar-te de totes les característiques i delegar el treball a professionals de WordPress que paguen per mantenir el teu lloc el més ràpid, millor i segur com sigui possible..

Actualment, moltes empreses d’allotjament ofereixen allotjament de WordPress gestionat que inclou diferents avantatges i avantatges explícitament per als usuaris de WordPress.

Qui necessita un allotjament de WordPress gestionat?

Evidentment, tota la cura i atenció que es proporciona amb el Gestor de WordPress Hosting suposa un preu més alt. Així que en comptes de 3-10 dòlars al mes per allotjament compartit on haureu de fer pràcticament tot pel vostre compte, el paquet gestionat us pot costar fins a cent dòlars (i de vegades fins i tot més) al mes. Tot depèn del pla i dels serveis que hi vagin, per descomptat. Si us preocupa el preu, consulteu la nostra guia sobre els millors plans d’allotjament de WordPress gestionats de mes a mes.

Així, la pregunta és, qui preferiria pagar deu vegades l’import d’un servei d’allotjament regular? Tot i que algú que gestioni un bloc de WordPress només per divertir-se no necessita clarament un allotjament gestionat, molts usuaris es beneficiaran molt del seu servei:

 • Grans llocs web que obtenen un gran trànsit
 • Individus sense coneixements tècnics que volen un lloc ràpid i estable
 • Les empreses que no poden permetre’s de sortir sense connexió ni tan sols un segon
 • Tothom que necessiti suport ràpid i professional de WordPress les 24 hores del dia

Aquests eren només alguns exemples, però la veritat és que qualsevol persona que utilitzi un lloc de WordPress es beneficiarà d’una forma o d’una altra d’allotjament de WordPress gestionat. L’únic grup de propietaris de llocs web que no s’aprofitaran amb aquest allotjament són altres especialistes de WordPress que volen administrar el lloc pel seu compte i en els seus termes.

Per què heu de triar l’allotjament de WordPress gestionat?

Qui necessita allotjament de WordPress gestionat

Fins ara, enteneu que es va gestionar Servei d’allotjament web WordPress ofereix l’avantatge per a tots els usuaris de WordPress. Anem a veure què podeu esperar d’una empresa d’allotjament si seleccioneu aquest pla:

 • Actualitzacions automatitzades de manera que no us haureu de preocupar per les versions de WordPress i els problemes de compatibilitat
 • Còpies de seguretat diàries o setmanals del vostre lloc
 • Optimització de velocitat i base de dades
 • Seguretat millorada
 • Servidors optimitzats específicament per a llocs de WordPress
 • Suport professional les 24 hores
 • … I molt, molt més

Els detalls dependran de l’empresa que trieu i del pla que pagueu.

Hi ha efectes secundaris negatius?

Malauradament, tot i que l’allotjament de WordPress gestionat sembla una opció perfecta per a qualsevol, hi ha alguns consells que hauríeu de saber sobre:

 • Normalment és més car que l’allotjament regular (de vegades fins i tot deu vegades més car)
 • Teniu menys control sobre la configuració del servidor
 • Alguns complements populars estan prohibits

Tot i que supereu la barrera de preus, l’allotjament gestionat pot ser molt restrictiu per als professionals de WordPress que els agrada configurar les coses pel seu compte. A menys que siguis un usuari de WordPress que sàpiga exactament què vol i tingui requisits específics, no t’hauràs de preocupar d’això, l’allotjament gestionat serà una elecció fantàstica per a tu..

Les empreses de hosting gestionades més populars

Ara que ja sabeu què és l’allotjament gestionat i com us pot ajudar amb un lloc de WordPress, és hora de veure els negocis més populars que ofereixen aquest tipus d’allotjament. Segons els serveis que ofereixen, els preus són molt diferents. Per tant, preneu-vos el temps abans de prendre una decisió i trobeu-vos el pla adequat al vostre bloc.

Motor WP

PREU: A partir de 28 dòlars

Motor WP

WP Engine és un gran jugador en el joc. L’empresa ofereix Hosting WordPress Managed des dels seus inicis i podeu dir que són un dels jugadors amb més experiència al camp. Amb una garantia de devolució de 60 dies, podeu estar segur que l’equip que hi ha al darrere dels servidors sap el que fan. Proporcionen entorns de desenvolupament, producció i posada en escena per a cada lloc web.

El seu pla personal té:

 • Emmagatzematge de 10 GB
 • Fins a 25.000 visitants al mes
 • Certificats SSL gratuïts
 • Migració automàtica gratuïta
 • CDN inclòs
 • Rendiment de la pàgina inclòs en tots els plans
 • Més de 35 temes de valor superior a 1700 dòlars inclosos de forma gratuïta en tots els plans
 • Suport premiat 24/7

Utilitzeu el nostre cupó exclusiu amb la nostra oferta gratuïta de 2 mesos sobre els plans anuals per aconseguir 4 mesos lliures en 12 mesos d’allotjament!

Bluehost

PREU: Des de 19,99 dòlars

Bluehost

Bluehost és una opció popular perquè inclou un nombre increïble de funcions per un preu raonable. Amb el seu pla bàsic, arribareu a tenir fins a 100 milions d’usuaris al mes, cosa que és més enllà dels competidors. A més, Bluehost manté el vostre lloc més segur oferint SiteLock CDN i SiteLock Pro. I, per descomptat, són només algunes de les millors característiques que esperen als clients de Bluehost.

El seu pla estàndard de WP inclou:

 • 100 milions de visites al mes
 • Emmagatzematge de 30 GB
 • Còpia de seguretat de 30 GB
 • SiteLock Pro i CDN
 • SSL gratuït
 • CPanel millorat

SiteGround

PREU: Des de 3,95 dòlars

SiteGround

SiteGround és una de les solucions d’allotjament més populars. No és sorprenent ja que l’empresa treballa des del 2004 i compta ara amb més de 400 empleats. A més, SiteGround ofereix un dels plans d’allotjament de WordPress gestionats més assequibles, que és una elecció perfecta per als novells i aquells que volen presenciar el poder de l’allotjament gestionat.

Característiques del pla d’inici:

 • Fins a 10.000 visitants al mes
 • 10 GB d’espai d’emmagatzematge SSD
 • CDN gratuït
 • Còpies de seguretat diàries
 • Sistemes i ajuda anti-hack
 • Assistència 24/7

DreamHost

PREU: A partir de 16,95 dòlars

Dreamhost

Amb 20 anys d’experiència i més d’1,5 milions de llocs web sota el seu ala, és obvi per què DreamHost es troba a la llista de les empreses d’allotjament més populars. Ofereix també registre de domini, allotjament web i serveis al núvol. Com que la meitat dels llocs web allotjats per DreamHost són alimentats per WordPress, no és estrany que l’empresa estigui especialitzada en l’hostalatge gestionat.

El seu pla DreamPress ofereix:

 • Escales per a controlar els pics de trànsit sense captures de banda ampla
 • Jetpack Premium per a una seguretat avançada de seguretat i seguretat
 • Cinc vegades més ràpid que l’allotjament compartit
 • Utilitza un VPS tant per al servidor web com per al servidor de bases de dades privades
 • Assistència 24/7

Kinsta

PREU: A partir de 30 dòlars

Logotip de Kinsta

Tot i que Kinsta no ha estat present al mercat sempre que hi ha algunes companyies d’allotjament anteriorment mencionades, definitivament ha merescut el seu lloc entre les empreses més populars a l’hora de gestionar WordPress Hosting. El seu enfocament es centra en llocs web d’exigència amb molt trànsit. També són dels primers que van començar a utilitzar exclusivament Google Cloud Platform per als llocs web dels seus clients.

Característiques:

 • Seguretat de primera qualitat
 • Còpies de seguretat diàries
 • Migracions gratuïtes
 • 21 Centres de dades globals del PPC

GoDaddy

PREU: Des de 3,99 dòlars al mes

GoDaddy

GoDaddy ha anat ampliant lentament els seus serveis per atraure més usuaris de WordPress. Amb el seu allotjament gestionat, podeu esperar un bon rendiment del servidor i una major seguretat de les tecnologies. Els plans d’allotjament gestionats per GoDaddy estan dirigits a principiants de WordPress amb un pressupost.

El seu pla bàsic inclou:

 • Emmagatzematge SSD de 10 GB
 • 25.000 visitants mensuals
 • Eina de gestió de diversos llocs web Pro Pro
 • SFTP
 • Assistència 24/7

Volant

PREU: Des de 11,25 dòlars

FlyWheel

Flywheel tracta de distingir-se de les altres empreses proporcionant un servei una mica únic. Està orientat a dissenyadors, desenvolupadors i altres agències creatives. Juntament amb tot el que ve amb un hosting gestionat, Flywheel també ofereix eines elegants de flux de treball que us ajudaran a fer créixer el negoci

Les seves característiques del pla Tiny:

 • Migració de llocs gratuïts
 • 5.000 visites mensuals
 • Emmagatzematge de 5 GB
 • Amplada de banda de 250 GB, sense càrrecs d’alimentació
 • Certificat SSL gratuït
 • CDN per valor de 10 dòlars al mes

Comparació

PreuLlocsEmmagatzematgeVisitesCDN Assistència
Bluehost 19,99 dòlars 1 30 GB 100 milions SiteLock 24/7
SiteGround 3,95 dòlars 1 10 GB 10.000 Gratuït 24/7
Motor WP 29 dòlars 1 10 GB 25.000 Gratuït 24/7
DreamHost 16,95 dòlars n / a Il·limitat Il·limitat n / a 24/7
Kinsta 30 dòlars 1 10 GB 20.000 Gratuït 24/7
FlyWheel 11,25 dòlars 1 5 GB 5.000 Gratuït 24/7
GoDaddy 3,99 dòlars 1 10 GB 25.000 No 24/7

Conclusió

L’allotjament de WordPress gestionat definitivament és un pas més intens del vostre servei d’allotjament compartit cada dia. En lloc de simplement oferir-vos un espai per allotjar el vostre lloc, els professionals que coneixen WordPress per fora us ajudaran a gestionar el vostre bloc i la vostra empresa diàriament.. El vostre lloc funcionarà més ràpid i millor i estarà més segur. Podreu utilitzar serveis addicionals dels quals no en sabeu res i, tot i així, podreu fer créixer el vostre lloc. Sense preocupar-s’hi.

Per descomptat, aquest tractament arriba a un preu més elevat. Si us podeu permetre algun dels plans i no us importa alguns aspectes negatius de l’allotjament gestionat que hem esmentat, només cal que escolliu l’empresa de la llista que més us agradés. A més, no dubteu a contactar amb alguna de les empreses per demanar-vos més detalls i per ajudar-vos a triar el pla adequat per al vostre negoci. Garantim que us encantarà l’allotjament de WordPress gestionat des del moment que obriu un compte.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map