Den ultimative cPanel-guide til WordPress begyndere

cpanel-vejledning-wordpress-1.png


Hver blog eller et websted, inklusive en WordPress-en, har brug for en hostingudbyder. Når du har besluttet, hvem du vil stole på, starter du en blog og installerer WordPress. Som du sandsynligvis allerede ved, at administrere et websted tager både tid og lidt dygtighed. WordPress kan hjælpe dig meget med din blog, men når det kommer til din server, har du brug for en anden slags hjælp. Og det er her cPanel kommer ind for at hjælpe dig.

cPanel er et Linux-baseret kontrolpanel designet specifikt til administration af webhosting. Dette kraftfulde panel består af adskillige værktøjer, der hjælper dig med at administrere dit websted fra en masse forskellige aspekter. Det har en brugervenlig grafisk grænseflade, der er ret intuitiv, og selv førstegangsbrugere har ikke problemer med at udføre specifikke opgaver via cPanel. Du kan Lær mere om cPanel på dens Wikipedia-sider.

Da dette kontrolpanel er blevet så populært, at praktisk talt alle hostingfirma bruger det, vil du før eller senere skulle lære at gøre nogle grundlæggende ting med det. I stedet for at gå igennem hver eneste detalje om dette enorme panel, fokuserer vi på WordPress-begyndere.

Indholdsfortegnelse

 1. Introduktion
 2. Filer
  1. Upload temaer / plugins via File Manager
  2. Opret en ny FTP-konto
  3. Opret en hurtig sikkerhedskopi
  4. Gendan en sikkerhedskopi
  5. Opret miniaturebilleder fra billeder
  6. Skala billeder
  7. Konverter billeder til et andet format
 3. Databaser
  1. Opret din første database
  2. Opret yderligere databaser
  3. Opret en tabel i en database
  4. Eksport
  5. Importere
  6. Tillad fjernadgang
 4. domæner
  1. Opret Addon-domæne
  2. Opret underdomæne
  3. Opret alias
  4. Omdiriger et domæne
 5. E-mail
  1. Opret en ny e-mail-konto
  2. Få adgang til Webmail-appen
  3. Føj din nye mail til en desktop-app
 6. Metrics
 7. Sikkerhed
  1. Bloker IP
  2. Aktivér hotlink-beskyttelse
  3. Aktivér Leech-beskyttelse
  4. Aktivér ModSecurity
 8. Software
  1. Sådan installeres WordPress
 9. Indstillinger
  1. Skift cPanel-adgangskode
  2. Skift sprog
  3. Skift kontaktoplysninger
  4. Tilføj en ny bruger

Introduktion

For at logge ind på din konto skal du indtaste brugernavn og adgangskode. Dette vil være forskelligt fra dine WordPress-legitimationsoplysninger; kontooplysninger bliver normalt sendt til dig lige efter du har betalt for din hosting. Og når du har logget ind, kan det sjove begynde.

Hvis du vil logge på cPanel, skal du besøge https://www.yourdomain.com:2083 eller https: // server-ip-adresse: 2083

Den første ting, du vil bemærke, er hjemmesiden, som er et hjem for alle de tilgængelige værktøjer. På venstre side vil du bemærke Stats-widget hvor du kan finde alle de grundlæggende detaljer om din server. Her vil du være i stand til at se dit domæne og placeringen af ​​hjemmekatalogen, oplysninger om det sidste login, info om din diskbrug, mailkonto og flere andre statistikker, som altid er godt at vide.

På højre side finder du alle værktøjer grupperet i flere kategorier. Disse kategorier kan trækkes og slippes for at omarrangere dem, og du kan finde nogle virkelig nyttige ting til dit WordPress-sted. Så lad os opdele cPanel i disse kategorier.

Filer

cPanel-filer

Alle de værktøjer, du har brug for, når du arbejder med filer, findes i denne gruppe. For det første vil du her kunne kontrollere FTP-konti, som du muligvis har brug for til manuel WordPress-installation. Du kan nemt tilføje nye konti, ændre adgangskoder, kontrollere kvoter og gøre praktisk talt alt FTP-klogt. Når du arbejder på et større projekt, skal du nogle gange overvåge det FTP-forbindelser og se, hvem der er forbundet til hvilken FTP-konto. Hvis du følger FirstSiteGuide, ved du, at vi altid understreger, hvor vigtigt det er at have et sikkert websted. Du ønsker at scanne dit websted regelmæssigt og gøre alt hvad du kan for at beskytte dit WP-sted gennem temaer og plugins, men nogle gange bliver du nødt til at analysere FTP-adgang til dit websted.

Mens du kan skjule og beskytte WordPress-mapper ved at ændre .htaccess-fil eller installere plugins som WP Hide and Security Enhancer, Du kan bruge cPanel til at låse den ønskede mappe. Åbn blot mappen Directory Privacy, vælg en mappe og anbring en adgangskode til den. Cool, er det ikke?

I denne kategori finder du også et simpelt sikkerhedskopieringsværktøj, som undertiden kan være en livredder. Bare gennem flere klik vil du være i stand til at downloade hele serverens indhold. Dette betyder, at du nemt kan downloade hele WordPress-mappen og overføre den til et andet hostingfirma eller installere den lokalt til videre udvikling. Hvis du kun vil sikkerhedskopiere bestemte filer og databaser, kan du vælge dem i stedet for at downloade hele websitet. Naturligvis giver backupværktøjet dig også mulighed for at gendanne en sikkerhedskopi.

Når det kommer til billeder, ved du sandsynligvis allerede, at WordPress kan være fyldt med adskillige galleri-plugins og billedværktøjer, der hjælper dig med at administrere små billeder eller hele fotosamlingen. Du kan også installere nogle af de bedste premium-temaer dedikeret til fotografering, regenerere yderligere billedstørrelser eller ændre den måde WordPress komprimerer dine JPEG-billeder, men nogle gange er det bare nok at bruge billeder cPanel-værktøj, som vil hjælpe dig med at oprette miniaturebilleder fra alle billeder i et valgt mappe, skalere dem eller endda konvertere dem til et andet format.

Sådan uploades temaer / plugins via File Manager

Hvis du ikke har en FTP-adgang, og du skal uploade temaer og plugins-filer direkte til din server, kan du gøre det gennem cPanel:

 1. Naviger til Filer kategori og åben Filhåndtering værktøj
 2. Åbn public_html -> wp-indhold, hvor du finder mappen “temaer” og “plugins”
 3. Åbn mappen
 4. Træk og slip tema / plugin-filer

Sådan opretter du en ny FTP-konto

 1. Naviger til Filer kategori og åben FTP-konti værktøj
 2. Vælg et brugernavn
 3. Vælg et kodeord
 4. Vælg bibliotek på øverste niveau for den konto – hvis du f.eks. Vælger det public_html / wp-content / temaer den konto vil kun være i stand til at få adgang til temafortegnelsen
 5. Sæt et kontingent på kontoen, hvis du har brug for det
 6. Klik Opret FTP-konto knap

Sådan opretter du en hurtig sikkerhedskopi

 1. Naviger til Filer kategori og åben Guiden til sikkerhedskopiering værktøj
 2. Klik Backup knap på venstre side
 3. Vælg en Fuld sikkerhedskopi eller vælg specifikke mapper, databaser eller e-mail-videresendere og filtre
 4. Klik Generer sikkerhedskopi hvis du har valgt en fuld sikkerhedskopi eller vælg en knap til andre sikkerhedskopier
 5. Klik på et link for at downloade sikkerhedskopien og gemme den lokalt

Sådan gendannes en sikkerhedskopi

Hvis du allerede har en sikkerhedskopifil på din computer, kan du hurtigt gendanne dem ved hjælp af værktøjet Backup Wizard:

 1. Naviger til Filer kategori og åben Guiden til sikkerhedskopiering værktøj
 2. Klik Gendan knap på venstre side
 3. Vælg gendannelsestype (hjemmekatalog, MySQL-databaser eller e-mail-videresendere og filtre)
 4. Vælg en fil fra din computer
 5. Klik på Upload knap

Sådan opretter du miniaturer fra billeder

 1. Naviger til Filer kategori
 2. Vælg Billeder værktøj
 3. Vælge Thumbnailer
 4. Vælg det bibliotek med billeder, du vil konvertere
 5. Indtast den procentdel, som billedene skal reduceres med
 6. Vælg Hold aspektforhold afkrydsningsfeltet
 7. Klik Miniaturebilleder knap

Sådan skaleres billeder

 1. Naviger til Filer kategori
 2. Vælg Billeder værktøj
 3. Vælge Scaler
 4. Naviger til en mappe, og vælg et billede
 5. Indstil dimensioner
 6. Vælg Hold aspektforhold afkrydsningsfeltet
 7. Vælg Opbevar en kopi af det gamle billede
 8. Klik Skala billede knap

Sådan konverteres et billede til et andet format

 1. Naviger til Filer kategori
 2. Vælg Billeder værktøj
 3. Vælge Converter
 4. Gennemse til en mappe, og vælg et billede
 5. Fra menuen skal du vælge hvilket format du vil konvertere et billede til
 6. Klik Konvertere

Databaser

cPanel-databaser

Næsten alt i WordPress bruger databaser. Du bliver nødt til at oprette en, før du kan installere WordPress (ikke rolig; hvis du bruger et installationsprogram som det, vi skal nævne nedenfor, behøver du ikke gøre det manuelt), og en database holder med at udfylde nye tabeller for hvert tema og plugin, du bruger, til hvert indlæg og side, du offentliggør, for hver kommentar, bruger osv. WordPress beder dig om at navngive din database under installationsprocessen, og du bliver nødt til at vælge et databasepræfiks, der vil blive brugt til alle fremtidige tabeller i den pågældende database. Selvom det muligvis lyder velvilligt, kan databasenavn og præfikser være vigtige faktorer i dit fremtidige websteds sikkerhed, så sørg for, at de er unikke. Hvis du allerede har en WordPress installeret, kan du stadig ændre databasepræfikset.

cPanel giver dig mulighed for at administrere databaser. For at være mere korrekt er et af værktøjerne til cPanels rådighed phpMyAdmin. Dette er et gratis (open source) værktøj, der bruges til databasestyring. Det giver dig mulighed for at oprette, redigere og slette databaser og deres tabeller og gøre så meget mere. Du vil være i stand til direkte at ændre ting i WordPress gennem databaser. For eksempel, hvis et plugin brugte din database til at gemme indstillinger i en tabel, vil du være i stand til at ændre eller nulstille alt gennem phpMyAdmin. Hvis du vil nulstille en WordPress-database, behøver du ikke gøre det med en manuel forespørgsel – du kan i stedet bruge et gratis plugin.

Databasekategori giver dig også mulighed for at bruge MySQL-databaser og MySQL-databaser-guiden, som også vil hjælpe dig med at administrere databaser. Hvis en anden service eller applikation er nødt til at arbejde med MySQL eksternt, kan du konfigurere alt via cPanel.

Sådan opretter du din første database

 1. Naviger til Databaser kategori
 2. Vælg MySQL Database Wizard
 3. Udfyld navnet på din nye database, og klik på Næste skridt
 4. Vælg et brugernavn, du vil bruge, og indstil en adgangskode
 5. Klik Opret bruger knap
 6. Vælg privilegier, og klik på Næste skridt

Sådan oprettes yderligere databaser

 1. Naviger til Databaser kategori
 2. Åben MySQL-databaser
 3. Udfyld databasens navn (op til 64 tegn, inklusive præfikset)
 4. Klik Opret database knap

Sådan oprettes en tabel i databasen

 1. Naviger til Databaser kategori
 2. Åben phpMyAdmin
 3. Vælg en database fra venstre side
 4. I bunden finder du Opret tabel fanen
 5. Udfyld navnet på din tabel, og vælg antallet af rækker, det vil have
 6. Klik på knap
 7. Indtast felternavne og deres egenskaber

Sådan sikkerhedskopieres en database

 1. Naviger til Databaser kategori
 2. Åben phpMyAdmin
 3. Vælg Eksport fanen
 4. Vælg en metode (hurtig eller indstil indstillinger i den tilpassede metode)
 5. Vælg et format til databasen
 6. Klik knap, der gemmer databasen på din computer

Sådan importeres en database

 1. Naviger til Databaser kategori
 2. Åben phpMyAdmin
 3. Vælg Importere fanen
 4. Klik Vælg fil knap
 5. Vælg databaseformat
 6. Klik knap

Tillad fjernadgang til dine databaser

 1. Naviger til Databaser kategori
 2. Åben Fjern MySQL
 3. Tilføj adgangshost (domænenavn eller en IP-adresse)
 4. Klik Tilføj vært knap

domæner

cPanel-domæner

Hvis du har mere end et domæne, som du vil bruge på dit WordPress-sted, vil cPanel have flere meget vigtige værktøjer, som du kan arbejde med. Ved hjælp af Addon-domæner kan du medtage et nyt domæne, der gemmes som et underdomæne på dit websted. Hvis du ønsker et nyt websted uden at skulle købe et nyt domæne, kan du bruge det subdomæner. Et simpelt værktøj i cPanel giver dig mulighed for hurtigt at oprette et nyt underdomæne, så du f.eks. Kan oprette en WordPress-blog på dit forretningssted og blot flytte den til blog.yoursite.com der fungerer som et helt nyt sted. Du kan gøre det samme for at være vært for dine andre websteder, og du kan bruge et til en udviklings- eller et demosite for at nævne et eksempel.

Hvis du har overført dit websted fra et domæne til et andet, og du ønsker at beholde dem begge, vil du være interesseret i aliasser værktøj. Dette enkle værktøj giver dig mulighed for at forbinde to domæner, så du får adgang til det samme sted fra dem begge. For eksempel, hvis du havde din blog tilgængelig fra www.yourblog.net og nu har du købt www.yourblog.com det ene, kan du holde begge domæner linket til dit websted.

Hvis du vil omdirigere et domæne til et andet, omdirigeringer værktøjet er her for at hjælpe. Bestem, om du vil have en midlertidig eller en permanent omdirigering, tilføj domænenavne, og du er færdig.

Sådan opretter du et Addon-domæne

 1. Naviger til domæner kategori
 2. Vælg Addon-domæner værktøj
 3. Indtast domænenavn (cPanel udfylder automatisk resten)
 4. Vælg, om du vil oprette en FTP-konto til det nye addon-domæne, og udfyld detaljerne
 5. Klik Tilføj domæne knap

Sådan opretter du et underdomæne

 1. Naviger til domæner kategori
 2. Vælg Addon-domæner værktøj
 3. Indtast navnet på underdomænet (for eksempel: “blog”)
 4. Klik skab knap

Sådan opretter du et nyt aliasdomæne

 1. Naviger til domæner kategori
 2. Åben aliasser værktøj
 3. Udfyld domænenavn
 4. Klik Tilføj domæne knap

Sådan omdirigeres et domæne eller en webside

 1. Naviger til domæner kategori
 2. Åben omdirigeringer værktøj
 3. Vælg en omdirigeringstype
  Permanent (301) – giver gæsternes browser besked om at opdatere sine poster
  Midlertidig (302) – meddeler ikke besøgende bogmærker
 4. Vælg et domæne, som du vil omdirigere
 5. Udfyld URL, hvor du vil have, at domænet skal omdirigeres
 6. Vælg, om du vil omdirigere besøgende, der kommer fra “www” eller uden det
 7. Vælg jokertegn, hvis du vil omdirigere alle filer fra et bibliotek til det samme filnavn i det nye bibliotek
 8. Klik Tilføje knap

E-mail

cPanel-e-mail
Hvis du ikke har haft meget erfaring med at administrere websteder og webteknologier, spekulerede du sandsynligvis på, hvordan nogle mennesker havde tilpassede e-mail-adresser i stedet for populære, som Gmail. Når du har dit eget domæne, vil du være i stand til at oprette sådanne e-mail-adresser til dig selv. cPanel vil være meget en hjælp her, fordi du vil oprette tilpassede adresser i flere enkle klik gennem panelet.

Lad os sige, at du vil opret en ny e-mail-adresse til din WordPress-blog, hvor folk kan kontakte dig og en ekstra adresse til hver forfatter, der arbejder på dit websted. Alt hvad du skal gøre er at åbne værktøjet fra cPanel og tilføje nye konti. Du kommer til at vælge formatet for e-mail-adresser, og du skal indstille adgangskoder. Bestem, om nye e-mail-konti vil være ubegrænset, eller tilføj maksimale kvoter til hver af kontiene. Selvom dette afhænger af dig, afhænger det også af den hostingplan, du har valgt. Den gode ting ved alt dette er, at cPanel forbinder dig til en webmail, hvor du øjeblikkeligt kan åbne og tjekke efter nye e-mails.

Som du måske havde forventet, er dette kun begyndelsen. Hvis du har brug for mere arbejde omkring e-mail-konti, giver cPanel dig mulighed for at gøre meget mere. For eksempel kan du nemt konfigurere en speditionssystem så e-mails fra en bestemt konto automatisk kan videresendes til en anden. Hvis du ikke har adgang til din e-mail i nogen tid, som når du er på ferie, kan du angive Automatiske responder gennem et andet værktøj i cPanel.

Afhængig af din hosting finder du her Anti Spam værktøj, der vil bekæmpe spam, også før det kommer til din indbakke. Hvis du har brug for mere fleksibilitet, MX indtastning giver dig mulighed for at omdirigere et domænes indgående mail til en bestemt server, der kan fungere som en sikkerhedskopi.

Her opretter du e-mail-filtre, importerer kontakter, opretter adresselister, administrerer krypteringer og meget mere.

Sådan opretter du en ny e-mail-konto

 1. Naviger til E-mail kategori
 2. Åben E-mail-konti
 3. Udfyld kontonavn (e-mail) og adgangskode
 4. Vælg kontingent for kontoen
 5. Klik Opret konto knap

Sådan får du adgang til Webmail-appen

Du kan få adgang til din webmail-applikation fra cPanel:

 1. Gå til E-mail kategori
 2. Finde E-mail-konti værktøj og åbn det
 3. Rul ned og find Få adgang til Webmail link
 4. Log ind med dine legitimationsoplysninger

Eller du får direkte adgang til Webmail-applikationen ved at åbne https://yourdomain.com:2096

Sådan føjes din nye e-mail-konto til et desktop-program

Hvis du vil modtage og sende e-mails fra din desktop-applikation, skal du konfigurere den korrekt. Heldigvis behøver du kun vide en detalje om din e-mail, og det er e-mail-serveradressen. I de fleste tilfælde vil din postserver være mail.yourdomain.com, og du har brug for dit fulde brugernavn ([email protected] dit domæne.com) og din adgangskode. Det er en god ide at tjekke, at Min server kræver godkendelse. Hvis din e-mail ikke opretter forbindelse, er det muligt, at hostingfirmaet har ændret noget, så det er bedst at bede dem om detaljer eller tjekke den e-mail, du har modtaget efter at have betalt for hosting. Hostingfirmaer er normalt grundige, så du har alle de vigtige detaljer i e-mailen.

Sådan videresendes e-mails

 1. Naviger til E-mail kategori
 2. Åben Udkørselsmaskine værktøj
 3. Klik Tilføj speditør
 4. Udfyld e-mail-adresse for at videresende og vælg et domæne
 5. Udfyld den adresse, hvor du vil modtage videresendte e-mails, eller vælg at kassere e-mail og sende en fejlmeddelelse til afsenderen
 6. Klik Tilføj speditør

Metrics

cPanel Metrics

Når du begynder at få de første besøg på dit websted, bliver du nødt til at begynde at analysere data. For det første vil du holde øje med båndbredde. Dette fantastiske værktøj viser dig båndbreddebrug af dit websted. Du får se grafer og antal, der repræsenterer båndbreddebrug, som fortæller dig datamængden, der overføres via HTTP, IMAP, POP3, SMTP og FTP. Afhængigt af din hostingplan har du muligvis begrænsede ressourcer, så det vil være vigtigt, at du kender statistikken. Hvis du når tærsklen på en begrænset plan, kan dit websted muligvis stoppe med at dukke op for en ny besøgende. Når det sker, betyder det sandsynligvis, at det er tid til en hosting-opgradering.

Besøgende funktion viser dig op til 1.000 sidste besøg på dit websted. Awstats og Webalizer værktøjer fortæller dig detaljer om besøgende ved hjælp af visuelle hjælpemidler, men hvis du ikke har brug for grafer og en brugergrænseflade, a Rå adgang værktøj kan eksportere oplysninger om dine besøgende i en simpel tekstfil. Disse værktøjer kan være en god start for begyndere, men hvis du vil spore din besøgende i flere detaljer, vil du begynde at bruge Google Analytics. Da du kan have det Google Analytics vises direkte på dit WordPress-dashboard, du behøver ikke at logge på cPanel bare for det.

Uanset hvor meget du prøver, vil der altid være fejl på dit websted. Med fejl værktøj, vil du være i stand til at se de sidste 300 fejl, der kan indeholde ødelagte links og manglende filer. Mens værktøjet kan være meget nyttigt, kan du gøre meget med WordPress-plugin. For eksempel kan du kontrollere ødelagte links automatisk.

I sidste ende kan du oprette statistikprogrammer med Metrics Editor. Hvis du har lov til det (afhængigt af dine serverrettigheder), kan du vælge, hvilken statistik du vil have vist i de andre statistikværktøjer.

Sikkerhed

cPanel Security

Du ved allerede, at du skal gøre alt, hvad du kan for at gøre din nye blog sikker. Du ønsker ikke, at ondsindet software og hackere skal få deres hånd på dit websted, så du bliver nødt til at tage sig af det. cPanel giver dig mulighed for at styre din Secure Shell-nøgler (SSH). SSH er en kryptografisk netværksprotokol til drift af netværkstjenester sikkert over et usikret netværk. Du kan lære mere om det på Wikipedia-sider.

Sådan blokeres IP-adresser

Før eller senere bliver du et mål for spam- eller hackerangreb. De vil fortsat efterlade uønskede kommentarer på dit WordPress-sted eller endda prøve at logge på dit dashboard konstant. I dette tilfælde ønsker du måske at blokere den specifikke IP. Det er virkelig nemt at blokere enhver IP-adresse fra at få adgang til dit websted:

 1. Naviger til Sikkerhed kategori i cPanel
 2. Åben IP-blokkering værktøj
 3. Tilføj IP-adresse eller domæne, som du vil blokere

Du kan bruge ethvert af disse formater til at blokere IP:

 • Enkelt IP-adresse: 192.168.0.1
 • Område: 192.168.0.1-192.168.0.40
 • Implicit Range: 192.168.0.1-40
 • CIDR-format: 192.168.0.1/32
 • Implikationer 192. *. *. *

Betragt hotlinking som indhold og båndbredde stjæle. Hvis du ikke beskytter dit websted, kan alle på Internettet stjæle fra dit og linke direkte til dine filer. Det betyder, at alle kan stjæle dine filer, og derudover bruger de din båndbredde! For eksempel kan nogen stjæle et billede fra dit websted ved at linke direkte til det. Denne metode viser dit billede på deres websted ved hjælp af din båndbredde, som du betaler for. Så hvordan man stopper hotlinking via cPanel?

 1. Naviger til Sikkerhed kategori i cPanel og åben Hotlink-beskyttelse værktøj
 2. Klik på Aktiver knap
 3. Tilføj webadresser for at give adgang
 4. Vælg formater, du vil blokere direkte adgang til (eksempel: jpg, jpeg, gif, png, bmp)
 5. Klik på Indsend knap

Hotlinking kan bremse dit websted, og du kan faktisk miste penge, hvis du ikke handler på det.

Sådan aktiveres Leech Protection

Hvis du bruger WordPress-konti for at tillade, at registrerede brugere har adgang til et specifikt område på dit websted, vil du yderligere beskytte dit websted. Hvis du på en eller anden måde har begrænset adgangen (måske har du kun ønsket, at et specifikt antal brugere skal registrere, eller brugere skal betale for kontoen), kan brugerne muligvis dele deres konti for at give andre adgang til den begrænsede zone på dit websted. Du kan forhindre det ved at aktivere Leech Protection:

 1. Åben Lejebeskyttelse værktøj fra Sikkerhed kategori
 2. Vælg en mappe, du vil beskytte
 3. Indstil beskyttelsen ved at vælge følgende:
  • Antal login pr. Brugernavn tilladt i en 2-timers periode
  • URL til omdirigere Leech-brugere til
  • Vælg en e-mail-adresse, hvor du vil modtage advarsler
  • Vælg, om du vil deaktivere kompromitterede konti
 4. Klik på Aktiver knap

Hvad er ModSecurity, og hvordan aktiveres det til dine domæner

ModSecurity er et gratis Apache-modul, der bruges til at stoppe hackerangreb. Dette modul er faktisk et sæt regler; den scanner anmodninger, der kommer til dit websted og modsætter dem mod reglerne. Hvis en anmodning er gyldig, fungerer webstedet normalt. Hvis anmodningen repræsenterer en trussel mod dit websted, blokerer ModSecurity det.

Vi foreslår, at du aktiverer ModSecurity, og her er hvordan du gør det:

 1. Naviger til Sikkerhed kategori og åbent værktøj ModSecurity
 2. Find dit domæne på listen over tilgængelige domæner
 3. Klik på knap

Software

cPanel-software

Afhængigt af det hostingfirma, du bruger til dit WordPress-websted, vil der forskellige applikationer vente på dig under kategorien Software. Blandt mange CMS-, forum- og e-handelssoftware, du kan installere, vil de fleste moderne hostingfirmaer have WordPress på listen.

Sådan installeres WordPress ved hjælp af Softaculous

 1. Naviger til Software kategori
 2. Åben Softaculous Apps-installationsprogram (eller find sin widget nederst på din cPanel)
 3. Vælge WordPress og klik på Installere knap
 4. Udfyld alle de nødvendige oplysninger (domæne, bibliotek, admin-brugernavn, e-mail og adgangskode)
 5. Klik Installere

Hvis de angivne oplysninger var korrekte, installerer Softacoulus Apps Installer WordPress i det specificerede bibliotek, og du kan se din nye installation på listen. Du er færdig! Du kan nu besøge dit nye websted. For at komme til instrumentbrættet skal du logge på dit nye sted ved at navigere til www.yourdomain.com/wp-login. Her skal du indtaste admin-brugernavnet og det adgangskode, du brugte under installationsprocessen, og du kan endelig begynde at arbejde på dit WP-sted.

Indstillinger

cPanel-indstillinger

Præferencer er direkte forbundet til din cPanel-konto. Her kan du administrere dine og andre brugers konti, ændre sproget på din cPanel og ændre kontaktoplysninger.

Sådan ændres din cPanel-adgangskode

Det er bydende nødvendigt at oprette en god, stærk adgangskode til din cPanel. Som du kan se fra denne artikel, er cPanel et sted, hvor du kontrollerer dit websted og din server i meget detaljerede oplysninger. Du kan kun forestille dig, hvad der ville ske, hvis din cPanel-konto blev kompromitteret. Før du fortsætter med at arbejde videre, skal du sørge for at ændre din adgangskode:

 1. Gå til Indstillinger kategori og vælg Adgangskode & sikkerhed værktøj
 2. Skriv din gamle adgangskode
 3. Skriv din nye adgangskode, og sørg for, at den er stærk (du kan bruge adgangskodegenerator her i stedet for at sende adgangskoden til gymnastiksalen)
 4. Klik på Skift din adgangskode nu! knap

Hvis din server ikke har et SSL-certifikat underskrevet af en anerkendt myndighed, og du bruger Windows Vista, 7 eller 8 via klar tekst / ikke-krypteret forbindelse, skal du aktivere Digest-godkendelse.

Sådan ændres sproget på cPanel

I de fleste almindelige tilfælde indstilles din cPanel til engelsk. Hvis du vil bruge det på et hvilket som helst andet sprog, kan du hurtigt ændre det gennem præferencerne:

 1. Naviger til Indstillinger kategori og vælg Skift sprog værktøj
 2. Vælg et sprog fra listen
 3. Klik Lave om knap

Sådan ændres kontaktoplysninger

 1. Naviger til Indstillinger kategori og vælg Kontakt information værktøj
 2. Indtast e-mail-adresser, hvor du ønsker at modtage meddelelser
 3. Marker og fjern markeringen af ​​underretninger, du gerne vil modtage
 4. Klik Gemme knap

Sådan tilføjes en ny bruger

 1. Naviger til Indstillinger kategori
 2. Åben Bruger Manager værktøj
 3. Klik Tilføj bruger knap
 4. Udfyld alle detaljer om den nye bruger
 5. Klik skab knap
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map