Cum se modifică imaginile prezentate în WordPress

Imagine cu caracteristică WordPress


Imaginile sunt componente vitale ale fiecărui site web. Înainte de a începe să pui la îndoială importanța imaginilor, încearcă doar să-ți imaginezi blogul sau site-ul tău preferat, fără de ele. Ați fi la fel de interesat să citiți despre tehnologie, mașini, produse alimentare sau modă și machiaj dacă site-ul web nu conține imagini?

Când primele site-uri web au intrat online, imaginile nu au putut juca un rol semnificativ în existența lor. Conexiunile la Internet erau prea lente și nimeni nu putea încărca zeci de poze pe pagină. Din fericire, lucrurile s-au schimbat și acum nu putem trăi fără mass-media online. Același principiu se poate aplica și pe un blog personal sau pe site-ul dvs. web. Într-o lume modernă, nu poți avea un site de blog fără imagini. Sunt mult mai importante decât îți poți imagina.

 1. Ce este o imagine prezentată în WordPress
 2. Ghidul pentru dimensiunea imaginii prezentate – Cum să îl schimbați în WordPress
 3. Setarea automată a imaginii prezentate în WordPress
 4. Conectați automat miniaturile postărilor la postările lor originale
 5. Cum se adaugă previzualizări de miniaturi în lista de editare a paginilor / paginii
 6. Faceți ca autorii dvs. să selecteze imagini prezentate înainte de a publica postări
 7. Modificați textul de imagine prezentat în paginile de admin

1. Ce este o imagine prezentată în WordPress

Deși o imagine prezentată este doar un alt fișier media pe care îl puteți adăuga la WordPress, merită un tratament special. Acest tip de imagine vă poate ajuta să captați atenția vizitatorilor dvs.. Acesta este folosit pentru a atrage persoanele fizice să-ți citească poveștile, pentru a spori calitatea vizuală a blogului tău și chiar joacă un rol notabil în distribuirea social media. Deci, nu neglijați importanța unei imagini prezentate.

Imaginile prezentate sunt controlate de teme WordPress.

Nu cu mult timp în urmă, multe teme WordPress nu au avut suport pentru acestea. Tocmai cei mai atenți dezvoltatori au fost suficient de amabili pentru a introduce imagini prezentate în temele lor, în timp ce toți ceilalți au trebuit să codifice funcția. Din fericire, timpurile s-au schimbat și acum majoritatea temelor sunt în întregime gata pentru imaginile prezentate.

Unde apar imaginile prezentate pe site-ul dvs.?

De obicei, o imagine prezentată în WordPress își va găsi locul sub reflectoarele paginii de pornire. Acestea sunt utilizate ca miniaturi care reprezintă întregul post. De cele mai multe ori, aceeași miniatură a postării (care este și un alt nume pentru o imagine prezentată) face legătura direct cu acea postare. Selectând o imagine prezentată pentru o postare, puteți seta întregul ton al poveștii. În timp ce o fotografie bună poate tenta un vizitator să citească întreaga postare, una proastă poate respinge cu ușurință un cititor mediu.

WordPress a prezentat imagini pe prima pagină

De asemenea, aceleași imagini prezentate de obicei apar pe partea de sus a postărilor unice, a paginilor și a tipurilor de postări personalizate în WordPress. În funcție de tema pe care o utilizați, poate apărea o imagine prezentată chiar deasupra sau mai jos titlul. Poate apărea în diferite dimensiuni; totul depinde de un dezvoltator de teme care a lucrat la detalii.

Din nou, în funcție de temă, imaginile prezentate pot fi utilizate în altă parte. De exemplu, dacă adăugați un widget pentru a afișa mesajele cele mai recente, este posibil să folosiți miniaturi pentru a adăuga mai mult stil widgetului și pentru a obține mai multă atenție de la vizitatorii dvs..

Unele teme vor arăta chiar și imaginile din paginile de adminstrator WordPress, chiar lângă postările alocate.

Cum să adăugați o imagine caracterizată

Când v-am parcurs adăugarea primei postări în WordPress, am menționat, de asemenea, fila cu imagini prezentate, care se află în partea dreaptă a ecranului. Doar dacă nu găsiți fila, ar trebui să verificați opțiunile ecranului:

 1. Adăugați o postare nouă sau editați una existentă
 2. Derulați până la capăt
 3. Faceți clic pe fila „Opțiuni de ecran” din colțul din dreapta sus
 4. Asigurați-vă că caseta „Imagine recomandată” este bifată

Editor de post Opțiuni de ecran WordPress

Pe un site WordPress proaspăt, fila cu imagini prezentate va fi amplasată chiar în partea de jos a barei laterale din partea dreaptă. Verificați dacă aveți unul și pregătiți-vă pentru adăugarea primei miniaturi a postării:

 1. Faceți clic pe legătura „Setați imaginea prezentată” din caseta „Imagine recomandată”
 2. O nouă fereastră va deschide Mediaoteca
 3. Selectați orice imagine pe care o aveți sau încărcați una nouă din computer
 4. După ce alegeți imaginea, faceți clic pe butonul „Setați imaginea caracterizată”

Imagine cu caracteristică WordPress

Asta este! Acum puteți vedea previzualizarea unei imagini chiar în caseta Imagine prezentată. Dacă doriți să vedeți cum arată în postare, puteți derula rapid și faceți clic pe butonul „Previzualizare”.

Trageți și fixați imaginea prezentată

PRET: Gratuit

Imagine glisată și aruncată în WordPress

Dacă doriți să trageți și să fixați imagini în Media Media WordPress, ar trebui să o faceți ia în considerare adăugarea acestui plugin gratuit la lista celor active pe site-ul dvs. Doar prin instalarea pluginului Drag & Drop Featured Image, linkul obișnuit pentru adăugarea postării în miniatură se va schimba. În loc să faceți clic pe link și apoi să încărcați o nouă imagine, veți putea glisa și arunca poza direct la fața locului.

Cum să eliminați sau să înlocuiți o miniatură de postare

Uneori, veți dori să eliminați sau să înlocuiți o miniatură a postării. Indiferent dacă ați găsit sau creat o fotografie mai bună sau a fost o problemă cu prima, modificarea va fi necesară pentru doar câteva clicuri:

 1. Faceți clic pe linkul „Ștergeți imaginea prezentată”, situat în caseta „Imagine prezentată”, sub miniatură
 2. Dacă doriți să setați o nouă imagine, repetați pașii pentru adăugarea unei noi imagini caracterizate

Ce se întâmplă dacă tema dvs. nu are opțiunea?

Deși majoritatea temelor de astăzi sunt gata pentru imaginile prezentate, există încă unele care nu utilizează funcția. Pentru a adăuga manual elementul, va trebui să aveți o înțelegere de bază a dezvoltării WordPress. Din fericire, poți să ocoliți asta și să uiți codul. Vă vom arăta câteva plugin-uri WordPress care vor introduce rapid miniaturi post în tema dvs.. Cu aceste extensii, puteți chiar să permiteți WordPress să se ocupe automat de imaginile prezentate.

Imagine dinamică prezentată

PRET: Gratuit

Imagine dinamică prezentată

Faptul că acest plugin gratuit numără peste 70.000 de utilizatori activi vă spune că există încă o mulțime de teme care au nevoie de o grijă suplimentară în privința miniaturilor post. Imagine dinamică prezentată vă permite să adăuga mai multe imagini, deci nu trebuie să depindeți doar de cel care este disponibil de obicei. Fără a atinge codul, pluginul va pregăti imaginile selectate și va permite accesarea altor funcții tematice atunci când este necesar. Poți doar să te relaxezi; nu trebuie să faci nimic despre asta.

Pluginul este o alegere excelentă atunci când lucrați cu alte plugin-uri, care au nevoie de imagini și glisoare caracteristice care le vor afișa utilizatorilor dvs. Există chiar și o versiune premium care adaugă câteva funcții diferite.

Imagini rapide prezentate

PRET: Gratuit

Imagini rapide prezentate

Încă din momentul în care instalați acest plugin, totul poate funcționa pe pilonul automat. Imagini rapide prezentate vă vor permite setați o imagine caracteristică implicită. Așadar, de fiecare dată când uitați să setați unul, pluginul va utiliza miniatura implicită. De asemenea, poate înlocui sau elimina imagini din orice număr de postări selectate simultan.

În plus, acest plugin gratuit adaugă o imagine într-o coloană de imagine sortabilă în liste de postări, pagini și tipuri de postări personalizate. Există, de asemenea, diferite filtre și reguli care vă vor permite să personalizați modul în care site-ul dvs. gestionează miniaturile de postare.

Într-o lume modernă online, totul constă din fișiere media. Deși videoclipurile au început să preia internetul, imaginile sunt încă o componentă vitală de care nu puteți trăi. Indiferent de site-ul pe care îl deschideți, ar trebui să aibă cel puțin câteva poze atașate la acesta. Fișierele media îmbogățesc postările și paginile de pornire, și vă veți reaminti importanța fișierelor media ori de câte ori vă poticni pe un site fără altele. Puteți căuta chiar și imagini gratuite. După ce le adăugați pe blogul dvs., acestea vor face ca întregul blog să pară mai vibrant și atrăgător pentru un vizitator mediu.

Ghidul pentru dimensiunea imaginii prezentate

De obicei, imaginile prezentate sunt controlate de temă. Indiferent dacă veți avea una, câte opțiuni de dimensiune veți obține și unde va apărea, depinde în totalitate de dezvoltatorul dvs. de temă. Din păcate, nu toți dezvoltatorii tind să acorde suficientă atenție imaginilor prezentate. Deci, în unele cazuri, va trebui să efectuați ajustări la dimensiunea imaginii prezentate. În alte cazuri, veți avea nevoie de un set de dimensiuni suplimentare pentru a găzdui un plugin, un widget nou sau o altă zonă a site-ului dvs. pe care doriți să o personalizați.

În timp ce înregistrarea de noi dimensiuni de imagine este o bucată de tort pentru un dezvoltator WordPress, poate fi un coșmar pentru un non-coder. Deci, în această parte, nu vom arăta fragmente de cod. În schimb, vă vom arăta cum funcționează setările de bază și cum să extindeți funcționalitatea imaginilor prezentate printr-un plugin WordPress gratuit.

Setări de bază ale imaginii

Pentru început, ar trebui să știți că WordPress vă permite să modificați câteva setări media de bază care vor afecta toate imaginile noi pe care le încărcați pe site. În mod implicit, fiecare instalare WordPress funcționează doar cu patru dimensiuni de imagini:

 • Dimensiunea originală
 • miniatură
 • Mediu
 • Mare

Setări de bază ale imaginii

După ce încărcați o nouă imagine, WordPress va stoca fișierul original fără modificări. După transferul de date, sistemul va lua acel fișier original și va face toate dimensiunile suplimentare pe care le-ați configurat în Setările media. De asemenea, poate adăuga câteva dimensiuni suplimentare care sunt înregistrate de tema pe care o utilizați, care ar putea să nu fie vizibile în setările media.

Pentru a accesa Setările media, vă rugăm să navigați la Setări -> Media

Imaginea în miniatură este oarecum unică. Este pătrat și indiferent de dimensiunea setată, WordPress se va centra pe porțiunea din imagine și va decupa pentru a obține dimensiunile necesare. Unele teme pot utiliza această presetare ca imagine prezentată.

Când vine vorba de dimensiuni medii și mari, WordPress funcționează puțin diferit. Puteți specifica lățimea și înălțimea maximă, iar sistemul va reduce imaginea în funcție de aceste setări, astfel încât să nu fie decupat. Acestea sunt de obicei imagini pe care le veți utiliza în interiorul postărilor și paginilor.

De ce WordPress generează dimensiuni suplimentare?

Dacă WordPress nu a generat dimensiuni suplimentare de imagine, ar trebui să le creați manual. Alternativa ar fi aceeași dimensiune a imaginii pe întregul site sau designerii ar trebui să muncească mult mai mult pentru a seta dimensiunile fiecărei imagini prin intermediul codului. Această opțiune ar face, de asemenea, mult mai dificilă personalizarea.

Imaginați-vă cât de mult ar trebui să deschideți fiecare fișier într-un editor foto, să setați o dimensiune personalizată, apoi să o încărcați pe WordPress?

Știți că temele WordPress pot utiliza aceeași imagine în mai multe dimensiuni diferite, în funcție de locație? Asta înseamnă să generezi mai multe fișiere imagine de fiecare dată când ești pe cale să încarci o nouă imagine! Nimeni nu ar avea timp pentru asta.

Modificați dimensiunea imaginii prezentate

Evident, nu toate temele WordPress folosesc aceeași dimensiune de imagine prezentată. Prin urmare, atunci când comutați între teme sau pur și simplu când doriți să modificați una la nevoile și gusturile dvs., poate doriți să ajustați dimensiunea imaginii prezentate.

Modificați dimensiunea imaginii în WordPress

Poate o dimensiune mai mică va arăta mai bine pentru a accentua titlul? Poate doriți ca imaginea voastră să fie mai largă? Din fericire, indiferent de motivul modificării dimensiunii imaginii, nu va trebui să codificați ceva singur. Suntem pe punctul de a vă arăta un plugin gratuit fantastic care vă va ajuta.

Verificați setările temei

Înainte de a instala orice plugin suplimentar, ar trebui să verificați temeinic setările temei. În ultimii ani, dezvoltatorii temei au permis modificările multor funcții tematice. Deci, în funcție de o temă pe care o aveți, există șansa de a găsi o opțiune de dimensiune a imaginii prezentată chiar în setările temei.

Mergi la Aspect -> Teme -> Personalizare și căutați opțiunile. De asemenea, unele teme vor avea setări suplimentare care pot fi de obicei găsite în Aspect meniul. Dacă puteți găsi unul, aveți noroc pentru că puteți modifica dimensiunea imaginii prezentate în doar câteva clicuri. Dacă nu, nu vă faceți griji; următorul plugin va fi în continuare suficient de simplu pentru a face modificările necesare.

Dimensiuni simple de imagine

PRET: Gratuit

Dimensiuni simple de imagine

Când instalați Dimensiuni Simplu de Imagine, setările de bază ale mediei despre care tocmai am vorbit se vor extinde instantaneu. Pluginul va recunoaște toate celelalte dimensiuni de imagine din tema activă în prezent și vă va permite, de asemenea, să creați dimensiuni personalizate.

După ce ați activat pluginul, vă rugăm să navigați la Setări -> Media. Printre toate dimensiunile suplimentare de imagine, ar trebui să îl găsiți pe cel dedicat imaginii prezentate. Dacă utilizați o temă standard pentru douăzeci și optsprezece, ar trebui să găsiți opțiunea „dimensiunea imaginii cu douăzeci și jumătate”. Aici puteți seta cu ușurință o lățime și o înălțime personalizate pentru imaginile prezentate.

În funcție de o temă pe care o utilizați, este posibil să existe mai mult decât o singură dimensiune a imaginii. De exemplu, o temă poate arăta și imagini prezentate pe prima pagină, postări simple și unele widget-uri. În acest caz, trei dimensiuni ar fi necesare pentru a scoate cele mai bune funcții. În funcție de modul în care doriți să personalizați imaginea prezentată, schimbați setările în consecință. Nu uitați să apăsați butonul de actualizare, să salvați modificările și să deschideți site-ul pentru a vedea ce s-a întâmplat cu imaginile.

Ce zici de imaginile mai vechi?

De obicei, la modificarea dimensiunilor imaginii, WordPress aduce modificări doar celor noi pe care urmează să le încarci. Dar ce zici de cele vechi pe care le folosești deja?

Regenerarea de miniaturi

Din fericire, dezvoltatorul Dimensiunii Simplelor Imagini a fost suficient de amabil să introducă o caracteristică care să rezolve această problemă. În aceeași pagină Setări media, derulați în jos în lista dimensiunilor imaginii. Vei găsi un Funcție de regenerare a miniaturii care vă permite să selectați ce miniaturi doriți să reconstruiți. Deoarece vorbim doar despre imaginile prezentate, selectați aceleași miniaturi pe care le-ați editat anterior.

Dacă doriți și mai mult control asupra miniaturilor, derulați un pic mai mult și selectați un tip de postare pe care doriți să îl reconstruiți.

După ce sunteți gata, faceți clic dacă doriți să regenerați miniaturile și nu uitați să salvați modificările.

Dezavantajele modificării dimensiunilor imaginii

În timp ce configurați noile dimensiuni ale imaginii este destul de ușor cu Mărimi Simplu de Imagine, aveți grijă când modificați imaginile.

Dacă lucrați pe un site mai mic, care încă nu are atât de multe fotografii, puteți relaxa și regenera miniaturile. Rețineți însă că există site-uri cu sute de mii de imagini.

Generarea unei noi dimensiuni pentru fiecare imagine poate ocupa mult spațiu pe server. Așadar, înainte de a confirma schimbarea, asigurați-vă că știți ce faceți.

De asemenea, WordPress nu are grijă cu adevărat de miniaturile dvs. vechi. Deci, chiar dacă nu le mai folosiți, toate acele imagini se vor așeza în dosar și ocupați un spațiu prețios pe hard disk. Unele plugin-uri de curățare a imaginilor vă pot ajuta dacă utilizați un site mai mic. Dar pentru site-urile web mai mari, cu tone de fotografii, veți avea nevoie de o abordare mai profesională (și, din păcate, mai complicată și mai scumpă).

3. Setați automat imaginea prezentată în WordPress

Utilizarea imaginilor prezentate în WordPress este ușor și relativ simplu de configurat, chiar dacă tema dvs. nu acceptă funcția de la zero. V-am arătat deja cum să setați și să afișați imaginea caracteristică de bază și veți învăța cum să verificați dacă există un set de imagini prezentate și să arătați o notificare autorului care a uitat să setați una.

Dacă nu vă place această opțiune, puteți implementa rapid o caracteristică ușor diferită – puteți programa WordPress pentru a seta o imagine caracterizată pentru dvs. automat.

Spre deosebire de metoda menționată mai sus, în care WP vă va anunța despre imaginea caracteristică care lipsește, unde încă trebuie să alegeți una singură, această abordare va seta automat o imagine ca cea prezentată. Pentru a face această lucrare, va trebui să aveți cel puțin o imagine atașată postării dvs..

După ce publicați postarea fără imaginea prezentată, funcția va lua prima poză din acel articol și o va seta ca imagine prezentată.

Ce este grozav în acest sens este că, odată ce funcția va seta imaginea prezentată, va rămâne activă chiar dacă decideți să ștergeți poza din postare (singura funcție folosită pentru crearea imaginii prezentate în primul rând).

Dacă nu aveți nicio poză atașată postării dvs. și apăsați pe butonul de publicare, nu vor fi notificări și, desigur, nu vor exista imagini pentru funcția din care să alegeți. Deci, aceasta este o opțiune excelentă pentru cineva care folosește imagini în majoritatea postărilor. Dar dacă ai tendința să uiți mai des imaginile și nu atașezi fotografii în mod regulat, îți sugerăm să verifici metoda anterioară de a împiedica publicarea postărilor fără poză.

Acum, când știți ce puteți obține cu acest lucru, vă arătăm codul. Pentru a instala funcția, va trebui să deschideți fișierul dvs. funcții.php și să copiați / lipiți următorul fragment:

function autoset_featured () {
postare globală $;
$ already_has_thumb = are_post_thumbnail ($ post-> ID);
if (! $ already_has_thumb) {
$ attach_image = get_children ("post_parent = $ post-> ID & post_type = atașament & post_mime_type = imagine & numberposts = 1");
if ($ attach_image) {
foreach ($ attach_image ca $ attachment_id => $ atașament) {
set_post_thumbnail ($ post-> ID, $ atașament_id);
}
}
}
}

add_action ('the_post', 'autoset_featured');
add_action ('save_post', 'autoset_featured');
add_action ('draft_to_publish', 'autoset_featured');
add_action ('new_to_publish', 'autoset_featured');
add_action ('pendinte_publicare', 'autoset_featured');
add_action ('future_to_publish', 'autoset_featured');

Nu uitați să salvați modificările după lipirea codului. Acum puteți încerca să adăugați o postare nouă cu orice imagine din interiorul ei și să o publicați. Vedeți cum a apărut imaginea prezentată pe site? Magie.

Temele moderne de WordPress sunt piese de artă concepute cu cele mai noi tehnologii. Asta înseamnă că dezvoltatorii au avut grijă de fiecare lucru pe care tu și viitorii tăi vizitatori ai site-ului dvs. veți avea nevoie de la o temă. Aceasta include un design frumos și numeroase caracteristici adăugate atât pentru backend, cât și pentru frontend.

După ce WordPress a introdus miniaturile postate, dezvoltatorii temei au trebuit să găsească o modalitate de a conecta imaginile respective la postările lor originale. Acea simplă imagine caracteristică a devenit un schimbător de jocuri pentru WordPress, care a transformat o platformă populară de blogging într-un CMS și mai popular. Uneori, fotografiile respective nu trebuie să facă legătura nicăieri, dar dacă ne întrebați, fiecare imagine în miniatură prezentată trebuie să conducă la postarea inițială.

Chiar dacă mulți dezvoltatori consideră că această caracteristică trebuie să aibă o temă, multe teme WordPress (cele mai multe vor fi freebies) nu o vor avea instalată implicit. Și dacă aveți probleme pentru ca imaginile post thumbnail să nu poată fi făcute clic, la fel ca noi, acest lucru vă poate pune nervii. Dar nu vă faceți griji, o soluție rapidă poate fi găsită câteva rânduri mai jos.

În această parte a tutorialului, suntem pe punctul de a vă arăta cum să conectați automat imaginea prezentată la linkul de post și astfel permiteți oricui care face clic pe imagine să fie redirecționat către postarea inițială.

Link imagine prezentată la postare:

 1. Funcții deschise.php
 2. Copiați și lipiți următorul cod:
 3. function wcs_auto_link_post_thumbnails ($ html, $ post_id, $ post_image_id) {
  $ html = ''. $ html. '„;
  returna $ html;
  }
  add_filter ('post_thumbnail_html', 'wcs_auto_link_post_thumbnails', 10, 3);
 4. Salvează modificările

Asta este, oameni buni. După ce ați salvat modificările, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la acele miniaturi postate care nu se conectează la postarea inițială. Acum, atât imaginea de miniatură prezentată, cât și textul „citiți mai multe” vă vor conduce vizitatorii la postarea dvs..

5. Cum se adaugă previzualizări de miniaturi în lista de editare a paginii / paginii

Dacă aveți tema dvs. de zi cu zi cu WordPress, cu funcții standard, probabil v-ați obișnuit cu un anumit aspect al panoului de administrare WordPress. Când vorbim despre opțiuni de editare pentru postări și pagini, probabil că aveți o vizualizare standard în care titlul, autorul, categoriile, etichetele și datele sunt afișate în diferite coloane.

După cum puteți vedea, nu există informații despre imaginile prezentate. Deci, dacă doriți să vedeți dacă o postare are o imagine caracterizată deja setată și, eventual, să vedeți cum arată imaginea, trebuie să editați fiecare postare separat.

Cum se adaugă previzualizări de miniaturi în lista de editare a paginilor / paginii

Imaginați-vă că treceți prin zeci de postări doar pentru a vizualiza rapid imaginea prezentată, astfel încât să nu dublați una sau să nu lăsați o postare fără una. Aceasta este doar o pierdere de timp și de aceea vă vom arăta o soluție rapidă pentru acest lucru.

În această parte a tutorialului, vă vom arăta un cod simplu pe care îl puteți adăuga la tema dvs., care va adăuga apoi o miniatură direct în coloana post / pagină. Pentru ca acest „truc” să funcționeze, asigurați-vă că tema dvs. o face susțineți miniaturile post.

Suficient cu discuția; să introducem codul în temă și să afișăm o miniatură în editorul de postări:

 1. Deschideți fișierul funcție.php
 2. Copiați și lipiți următorul cod:
 3. add_filter ('manage_posts_columns', 'posts_columns', 5);
  add_action ('manage_posts_custom_column', 'posts_custom_columns', 5, 2);
  
  add_filter ('manage_post-type_posts_columns', 'posts_columns', 5);
  add_action ('manage_post-type_posts_custom_column', 'posts_custom_columns', 5, 2);
  function posts_columns (valori implicite $) {
  $ defaults ['riv_post_thumbs'] = __ ('Thumbs');
  returnare $ prestabilită;
  }
  function posts_custom_columns ($ column_name, $ id) {
  if ($ column_name === 'riv_post_thumbs') {
  if (has_post_thumbnail ()) {
  ecou_posta_tumba ("mediu");
  } altfel {
  _e („Fără miniatură pentru postare”);
  }
  
  ecou "";}}
 4. Salvează modificările
 5. Mergi la Mesaje-> Toate mesajele și vezi schimbarea

În codul de mai sus, am setat dimensiunea miniaturii la 100 × 100 pixeli. Întrucât aceasta este utilizată doar ca previzualizare a imaginii prezentate, nu este nevoie de o imagine mai mare. Desigur, puteți modifica dimensiunea miniaturii în orice dimensiune doriți. În rândurile următoare, puteți vedea câteva exemple de modificare a ultimei linii a codului:

Afișează imaginea completă în locul unei miniaturi:

ecou the_post_thumbnail ('thumbnail-uri');

Dublați dimensiunea miniaturii:

ecou_posta_tumba (tablou (200.200));

Titlul nostru spune că puteți afișa miniaturi în ecrane de editare a postărilor și paginilor. Ați încercat codul, dar nu puteți vedea degetele mari în pagini? Nu vă faceți griji, veți avea nevoie de aceste două rânduri de cod și ar trebui să le adăugați la începutul fragmentului prezentat mai sus:

add_filter ('manage_pages_columns', 'posts_columns', 5);
add_action ('manage_pages_custom_column', 'posts_custom_columns', 5, 2);

După ce adăugați această bucată de cod, miniaturile dvs. vor fi vizibile și pe editorul de pagini.

6. Faceți-vă autorii să selecteze imagini prezentate înainte de a publica postări

Când WordPress a ajuns la versiunea 2.9, oamenii au avut șansa de a adăuga imagini prezentate la postările lor. De atunci, dacă temele l-au permis, ați putut încărca sau selecta o imagine pentru postarea dvs. care ar reprezenta-o bine, și încă nu erați obligat să afișați poza în postare.

Utilizatorii WordPress s-au obișnuit rapid cu noua caracteristică, iar acum a devenit greu să găsești o temă fără imagini prezentate.

Dar dacă publici mult și ai mai mult de un autor, uneori puteți uita să adăugați o imagine prezentată ceea ce poate duce la un site web dezordonat. Postarea dvs. fără imagine ar părea goală și neterminată pe pagina principală, cu siguranță ar exista o gaură făcută în widgetul postărilor recente și dacă utilizați miniaturi pentru a arăta imaginile de la începutul articolelor dvs., postările dvs. ar arăta foarte clar fără o imagine.

Acestea sunt doar câteva probleme simple pe care le puteți avea dacă uitați să includeți o imagine prezentată. Înainte de apariția acestor probleme, să vedem cum să o facem să dispară pentru totdeauna.

În această parte a tutorialului, urmează să vă arătăm o bucată de cod care vă va permite să uitați de problemă. După instalarea codului, fiecare autor care încearcă să publice o postare fără a avea o imagine caracterizată va primi un mesaj de eroare. Postarea lui va fi apoi salvată ca schiță în loc să fie publicată. Acest lucru va face ca acel anumit autor să utilizeze orice imagine prezentată înainte de a publica o postare și va fi salvator atunci când te grăbești.

Dacă sunteți gata să faceți funcția să funcționeze, iată pașii pe care trebuie să îi urmați:

 1. Deschideți fișierul funcții.php
 2. Copiați și lipiți următorul cod:
 3. add_action ('save_post', 'pu_validate_thumbnail');
  
  funcție pu_validate_thumbnail ($ post_id)
  {
  // Validați numai tipul de postare
  if (get_post_type ($ post_id)! = 'postare')
  întoarcere;
  
  // Verificați postarea are o miniatură
  if (! has_post_thumbnail ($ post_id)) {
  
  // Confirmați validarea miniaturii a eșuat
  set_transient ("pu_validate_thumbnail_failed", "true");
  
  // Ștergeți această acțiune, astfel încât să putem reseta mesajul ca un schiță și apoi re-atașăm postarea
  remove_action ('save_post', 'pu_validate_thumbnail');
  
  wp_update_post (array ('ID' => $ post_id, 'post_status' => 'draft'));
  add_action ('save_post', 'pu_validate_thumbnail');
  } altfel {
  
  // Dacă postarea are o miniatură, ștergeți tranzitorul
  delete_transient ("pu_validate_thumbnail_failed");
  
  }
  }
 4. Salvează modificările

Acest cod va verifica starea postării odată ce autorul face clic pe butonul de publicare. Funcționează numai pentru postări și, dacă funcția nu găsește o miniatură atașată la ea, s-ar salva o schiță și WordPress ar fi pregătit pentru afișarea unui mesaj de eroare. Dacă se găsește o miniatură, o postare este publicată în mod normal, fără a afișa mesajul.

Întrucât codul prezentat mai sus nu conține mesajul de eroare în sine, mai aveți nevoie de un mic fragment de cod care să-l pregătească:

 1. Imediat după codul anterior, copiați și inserați-l pe acesta:
 2. add_action ('admin_notices', 'pu_validate_thumbnail_error');
  funcție pu_validate_thumbnail_error ()
  {
  if (get_transient ("pu_validate_thumbnail_failed") == "adevărat") {
  ecou "

  Înainte de salvarea postării trebuie setată o miniatură a postării.

  „; delete_transient ("pu_validate_thumbnail_failed"); } }
 3. Salvați modificările și încercați noua dvs. funcție

Dacă doriți să personalizați mesajul de eroare, navigați la rândul # 5 și schimbați „Trebuie să setați o miniatură de post înainte de a salva postarea” în orice doriți.

Asta e. Bucurați-vă de postările dvs. fără să vă faceți griji pentru a nu avea o imagine prezentată.

7. Schimbă textul de imagine prezentat în paginile de admin

Dacă editați o temă sau creați una nouă, probabil că trebuie să lucrați în jurul imaginilor prezentate.

Imagine cu caracteristică WordPress

Dacă ați folosit, de exemplu, o funcție care va adăuga automat imaginea prezentată din prima imagine dintr-o postare, ar fi bine să spuneți-vă autorilor să știe ce se întâmplă. Puteți pur și simplu să modificați textul și să îl utilizați ca o notificare scurtă, care va spune unui autor că imaginea prezentată va fi selectată automat dacă un autor nu a ales unul singur. Deci, cum să schimbați textul care citește „Setați imaginea caracterizată” la altceva?

 1. Deschideți fișierul funcții.php al temei pe care o utilizați
 2. Copiați și lipiți următorul cod:
 3. function change_featured_image_text ($ conținut) {
  returnează $ content = str_replace (__ ('Setează imaginea prezentată'), __ ('Textul tău personalizat merge aici'), $ conținut);
  }
  add_filter ('admin_post_thumbnail_html', 'change_featured_image_text');
 4. Modificați „Textul dvs. personalizat merge aici”, dar nu uitați să lăsați ghilimele unice
 5. Salvează modificările
 6. Accesați orice postare și vedeți textul schimbat

Înveliți

Imaginile prezentate sunt probabil cel mai important tip de fișier media pe care îl vei avea pe blogul tău. Din această cauză, este crucial să arate bine. Deși o fotografie frumoasă sau o imagine computerizată frumos generată este esențială, ar trebui să faceți tot ce vă stă la dispoziție pentru a face cât mai bine.

Din fericire, nu trebuie să fii dezvoltator sau să ai o înțelegere completă a modului în care procesează WordPress imaginile. Aveți nevoie doar de un simplu plugin sau fragment de cod care vă va ajuta să setați imagini noi caracterizate; sperăm că acest ghid te-a ajutat în acest sens.

Această intrare a fost postată în WordPress. Marcați marcajul permanent.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map