Cum să resetați un site WordPress – Ghid pentru începători

Cum să resetați un site WordPress - un ghid pentru începători


Ați fost vreodată într-o situație în care ați avut nevoie să începeți site-ul dvs. WordPress?

Deși WordPress permite tuturor să înceapă cu ușurință un blog, crearea acelui site perfect la care visai nu este atât de simplu pe cât îți imaginai. Va trebui să petreci ceva timp încurcând cu WordPress până când vei ajunge să înțelegi cu adevărat cum se comportă. Asta înseamnă că veți rătăci în setări până când veți găsi tot ce ați dorit să modificați după bunul plac. Oricât de atent ai fi, mai devreme sau mai târziu vei face o greșeală.

De asemenea, în timp ce dezvoltați acel site perfect, va trebui să încercați pe diferite teme până când îl veți obține pe cel pe care îl căutați. Și pentru că există zeci de mii de pluginuri diferite, probabil că veți dori să instalați două sau trei din aceeași funcționalitate înainte de a vă decide cu privire la cel pe care îl veți folosi în următoarele luni și ani..

Și dacă abia începeți, după câteva ore sau zile în care încercați diferite lucruri pe WordPress, este posibil să vă dați seama că trebuie să începeți. Deci, cum vă resetați site-ul WordPress?

Cum să resetați un site WordPress?

De data aceasta, nu vă vom deranja tehnicitățile și detaliile. WordPress folosește baze de date, tabele și diferite fișiere și proceduri pentru a se menține în funcțiune. Deci, pentru a reseta manual totul, ar trebui să țineți cont de toate și să ștergeți un lucru după altul. Dacă nu sunteți codificator sau designer, acest lucru nu este ceea ce doriți să faceți singur.

O altă opțiune ar fi dezinstalarea / ștergerea completă de pe server și instalarea WordPress de la zero. Da, aceasta este o opțiune, dar de ce să-ți petreci timpul prețios când poți face totul cu un singur clic al unui buton?

Permiteți-ne să vă arătăm un simplu plugin gratuit în care aveți încredere.

 1. Mergi la Pluginuri -> Adăugare nou
 2. Căutați „WP Reset” de WebFactory Ltd
 3. Instalați și activați pluginul
Instalează pluginul Reset WP

Căutați WP Resetați, instalați și activați pluginul

După ce pluginul este activ pe site-ul dvs., puteți pregăti totul pentru o resetare.

Nu vă faceți griji; nu vă puteți reseta accidental blogul. Resetare WP vine cu un mecanism de siguranță care vă va împiedica să vă resetați site-ul prin „trecerea peste un buton”.

Cu toate acestea, fiți conștienți de faptul că acest plugin nu face copii de rezervă. Dacă nu sunteți complet sigur că doriți să resetați această instalare WordPress, vă sugerăm să creați o copie de rezervă. În cazul în care regretați decizia, backup vă va permite să restaurați rapid totul într-o stare anterioară.

Înainte de a continua, asigurați-vă că înțelegeți ce va fi șters.

Resetarea va șterge:

 • toate postările, paginile, tipurile de postări personalizate, comentariile, intrările media, utilizatorii
 • toate tabelele implicite ale bazei de date WP
 • toate tabelele bazei de date personalizate care au același prefix „wp_” ca tabelele implicite din această instalare

Resetarea testamentului nu șterge:

 • fișiere media – acestea vor rămâne în wp-încărcările folderul, dar nu va mai fi listat în Media
 • nu sunt atinse fișiere; plugin-uri, teme, încărcări – totul rămâne pe server
 • titlul site-ului, adresa WordPress, adresa site-ului, limba site-ului și setările de vizibilitate ale motorului de căutare
 • utilizator conectat va fi restaurat cu parola curentă, astfel încât să puteți

După ce sunteți sigur că înțelegeți totul, puteți continua resetând site-ul dvs. WordPress:

 1. Mergi la Instrumente -> Resetare WP
 2. Citiți lista de lucruri care nu vor fi șterse încă o dată
 3. Derulați în jos în partea de jos a paginii
 4. Introduceți „reset” și faceți clic pe butonul „resetare WordPress”
 5. Confirmați resetarea
Resetați site-ul WordPress

Tastați „reset” și faceți clic pe buton. Nu există nul

Si asta e! Acum veți fi deconectat și autentificat automat cu combinația de utilizator și parolă curentă. Acum puteți începe să știți că aveți o instalație curată.

Alegeți acțiuni post-resetare

Înainte de a apăsa pe butonul de resetare, puteți spune pluginului de resetare WP ce trebuie făcut după aceasta. Deocamdată, puteți:

 • Reactivați tema curentă
 • Reactivați WP Reset plugin
 • Reactivați toate pluginurile active în prezent
Resetare WordPress - Acțiuni de resetare post

Alegeți ce să faceți după resetare

Dacă doriți să continuați să utilizați aceeași temă sau dacă ați avut zeci de pluginuri active pe care doriți să le activați din nou, utilizați această opțiune în loc să activați totul de mână. Dacă ați încercat vreodată să instalați zece sau mai multe pluginuri în același timp, știți că, deși este ușor, necesită foarte mult timp, deci opțiunea este trimisă în cer.

Resetare selectivă

Dacă trebuie să ștergeți / resetați doar o parte din site-ul dvs. WordPress, puteți utiliza secțiunile Instrumente.

 • Ștergeți tranzitorii – Făcând clic pe buton și confirmând, toate tranzitoriu intrările legate de baze de date vor fi șterse. Aceasta include tranzitorii expirate și neexpirate, și intrări de expirare tranzitorii orfane.
 • Curățați folderul de încărcare – Toate fișierele din dvs. wp-content \ încărcările folderul va fi șters. Aceasta include foldere și subfoldere, precum și toate fișierele din subfoldere. Fișierele asociate cu intrările media vor fi șterse și ele.
 • Resetați Opțiunile temei – Toate opțiunile (mod-uri) pentru toate temele vor fi resetate.
 • Ștergeți teme – Acest buton vă va ajuta să ștergeți toată tema instalată pe site. Aceasta include tema actuală activă.
 • Ștergeți plugin-uri – Dacă aveți mai mult de o duzină de pluginuri pe care le-ați încercat, faceți pur și simplu clic pe acest buton pentru a le șterge pe toate. Toate pluginurile, cu excepția resetării WP, vor fi șterse.
 • Goliți sau ștergeți tabele personalizate – Această acțiune afectează doar tabele personalizate cu wp_ prefix. Tabelele WP de bază și alte tabele din baza de date care nu au acel prefix nu vor fi șterse / golite, astfel încât WordPress să funcționeze neîntrerupt. Ștergerea tabelelor le elimină complet din baza de date. Golirea elimină tot conținutul, dar păstrează structura intactă.
 • Ștergeți fișierul .htaccess – Dacă ați falsificat fișierul .htaccess, puteți șterge rapid apăsând butonul. Dacă lucrați cu .htaccess, vă recomandăm să folosiți Editor WP Htaccess gratuit conecteaza. Vă va ajuta să accesați mai rapid fișierul și, de asemenea, va crea copii de rezervă automat, astfel încât să nu vă faceți griji cu privire la pierderea modificărilor.
  După ștergerea fișierului, asigurați-vă că vă deschideți Setări -> Permalink și salvați setările (fără a face nicio modificare). Această acțiune va recrea fișierul .htaccess original.

Cum se creează o instantanee a bazei de date?

Baza de date a bazelor de date sunt de obicei utilizate pentru dezvoltare. Prin crearea unei instantanee a bazei de date, veți putea compara două baze de date și puteți vedea ce modificări au fost făcute în baza de date după instalarea unui plugin sau a unei teme specifice.

Rețineți că instantaneele bazei de date nu sunt exact o copie de rezervă. Deși le puteți descărca și importa ulterior, nu puteți captura niciun fișier cu instrumentul de instantaneu. Vă sugerăm să utilizați un plugin de rezervă complet dacă doriți să vă asigurați că nu pierdeți nimic.

Ce ne rezerva viitorul

Momentan, pluginul este destul de simplu. Trebuie să resetați site-ul dvs. sau să alegeți unul dintre instrumentele pentru a șterge o anumită parte a site-ului.

Există însă câteva caracteristici uimitoare în următoarele luni:

Asistență multisite (WPMU)

Toți cei care conduceți o rețea de site-uri WordPress vă vor plăcea faptul că pluginul se pregătește pentru sprijinul său. Aceasta înseamnă că, în calitate de super administrator, veți putea controla toate site-urile din rețea. Vei putea reseta site-urile dacă este necesar sau chiar să aplici instrumentele specifice pentru anumite site-uri.

Instalați automat pluginuri și teme (colecții)

Odata ce tu instalați WP Reset, veți putea crea o colecție de teme și plugin-uri WordPress preferate cu care doriți să lucrați. După selectarea listei cu pluginurile preferate, WP Reset le va instala automat pentru tine.

Aceasta înseamnă că nu va trebui să instalați și să activați manual un singur plugin și o temă la acel moment.

Dacă tindeți să vă resetați site-ul de multe ori în timp ce testați lucrurile, veți economisi minute prețioase de fiecare dată când începeți. Ne place foarte mult funcția și abia așteptăm să vedem actualizat pluginul Reset WP actualizat.

Resetare Nuke

Ei bine, acesta este destul de auto-explicativ. Această opțiune simplă, dar extrem de puternică, vă va permite să vă îmbunătățiți site-ul, adică ștergeți și resetați totul într-un singur clic.

În loc să alegeți opțiunile și să vă gândiți ce să resetați și ce să păstrați intacte, opțiunea Resetare Nuke va șterge aproape totul, astfel încât să puteți începe proaspăt. Cu o putere mare vine o mare responsabilitate, așa că vă rugăm să fiți foarte atenți la această opțiune atunci când se derulează. Suntem siguri că dezvoltatorul va include un mecanism de siguranță aici, dar gândiți-vă de două ori înainte de a face clic pe buton.

Concluzie

Resetarea unui site WordPress se face de obicei în timpul testării. Indiferent dacă sunteți un dezvoltator care testează un nou plugin / temă sau un începător care nu este sigur ce să facă cu un nou site, WP Reset este un plugin gratuit care va grăbi procesul de testare.

În loc să pregătești manual mediul de fiecare dată, acest plugin gratuit va face totul pentru tine și vei putea să te concentrezi asupra unor lucruri mai importante, cum ar fi găsirea unor teme, pluginuri sau testarea a ceva ce ai încercat să dezvolți.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map