Cum să lucrezi cu YouTube videoclipuri în WordPress

Lucrați mai ușor cu videoclipuri YouTube în WordPress


YouTube are 13 ani și a schimbat cu siguranță modul în care oamenii se gândesc la videoclipurile de pe Internet. Deși există puține alte servicii care sunt destul de populare printre utilizatorii din întreaga lume, serviciul video Google este încă numărul unu pentru mulți dintre noi.

Din această cauză, dezvoltatorii WordPress s-au asigurat că încorporarea videoclipurilor YouTube este ușoară chiar și atunci când începi doar cu blogul tău. Și chiar este. Pentru a încorpora orice videoclip din serviciul popular, tot ce trebuie să faceți este să copiați și să lipiți URL-ul video și WordPress să aibă grijă de restul. În mod alternativ, puteți copia și lipi codul iframe în editorul de text, unde puteți modifica cu ușurință lățimea și înălțimea și manipula videoclipul modificând câțiva parametri.

Astăzi, puteți afla cum să:

 • Adăugați automat videoclipuri YouTube în WordPress
 • Adăugați analize YouTube în tabloul de bord WordPress
 • Modificați lățimea și înălțimea automată pentru videoclipurile încorporate WordPress
 • Afișați videoclipuri într-o fereastră pop-up
 • Adăugați butonul Abonament YouTube la WordPress

Adăugați automat videoclipuri YouTube în WordPress

Dar dacă doriți să adăugați automat videoclipuri la postările și paginile dvs. sau să creați automat o postare dintr-un videoclip YouTube? Da, acest lucru este posibil și în această parte a ghidului, suntem pe cale să vă arătăm un plugin care vă poate ajuta foarte mult cu asta.

Plugin YouTube YouTube – import video

PRET: 36 USD

Dacă îți place să postezi videoclipuri Youtube pe blogul tău WordPress sau câștigi bani din videoclipuri, acest plugin te va ajuta extraordinar. Vă poate economisi timp introducând videoclipul și informațiile care vin cu acesta. Indiferent dacă este data, imaginea, categoria sau eticheta video, pluginul are grijă de ea.

Pluginul YouTube YouTube va importa automat videoclipuri de pe orice canal doriți și poate funcționa, de asemenea, cu încărcări și playlisturi ale utilizatorilor. Este ușor să combinați surse și să alegeți intervale de import, astfel încât totul vă stă la dispoziție.

Pluginul a vândut până acum peste 1300 de exemplare și suntem siguri că va continua să colecteze utilizatori video fericiți din întreaga lume.

Adăugați analize YouTube în tabloul de bord WordPress

Când încărcați un videoclip pe YouTube pentru prima dată, probabil că veți petrece ziua stând în spatele ecranului și urmăriți statistici. Veți aștepta prima vizualizare și prima like, și veți dori ca toată lumea să vă împărtășească munca.

După aceea, nu numai că vă puteți distra verificând statisticile videoclipurilor dvs., dar veți putea vedea cum răspunde publicul dvs. conținut video. Dacă doriți să aveți un canal de succes, va trebui să reacționați la dorințele lor și să controlați fiecare aspect.

Deși puteți face asta chiar și pe Youtube, nu ar fi minunat să aveți analize pe tabloul de bord WordPress unde lucrați în fiecare zi?

În această parte a articolului, vă vom arăta un mic plugin minunat care va instala date și statistici YouTube direct pe tabloul de bord WordPress și vă permite să urmăriți canalul la fața locului, fără să schimbați filele și să vă conectați separat la Youtube.

Tabloul de bord YouTube Analytics

PRET: Gratuit

Tabloul de bord YouTube Analytics

Tabloul de bord Youtube Analytics vă va arăta informații importante despre videoclipurile dvs. Indiferent dacă doriți să știți numărul de vizualizări, timpul petrecut de vizionarea videoclipului, durata medie a fiecărei vizualizări, aprecierile și aprecierile și numărul de comentarii pentru videoclipul dvs..

După instalarea și activarea pluginului, veți putea vedea toate aceste informații într-un simplu widget din tabloul de bord. Veți avea două teme din care să alegeți și, în plus, stilul aspectului widgetului prin CSS. Pluginul vă va permite să setați nivelurile de acces și să decideți ce utilizatori de pe site-ul dvs. alimentat WordPress vor putea vedea statistici video.

Panoul de bord Youtube Analytics are o caracteristică de memorie cache care permite viteze de încărcare mai rapide – nimănui nu îi place să se uite la un ecran gol în timp ce datele sunt încărcate.

 1. Mergi la Pluginuri-> Adăugare nou
 2. Caută „Youtube Analytics Dashboard”
 3. Instalați și activați pluginul
 4. Navigați la tabloul de bord unde veți găsi noul widget
 5. Faceți clic pe linkul „Obțineți codul de acces” care vă va duce în contul dvs. Google
 6. Copiați și lipiți codul înapoi în widget
 7. Salvați codul de acces
 8. Navigheaza catre Setări-> YT Dashboard pentru a deschide setările unde puteți configura widgetul la preferințe

Asta e. Bucurați-vă de vizionarea statisticilor video Youtube chiar din tabloul de bord WordPress.

Modificați lățimea și înălțimea automată pentru videoclipurile încorporate WordPress

Nu este interesant cum poți copia și insera cu ușurință un URL, YouTube, Vimeo, Flickr, Hulu sau multe alte servicii video, iar WordPress va încorpora automat videoclipul în postarea ta? Credem că este într-adevăr, dar dacă faceți acest lucru, WordPress va lua setările de la video în sine. Probabil, asta înseamnă că lățimea și înălțimea videoclipului nu vor fi ceva dorit în articolul dvs..

Dacă încorporarea videoclipurilor nu este ceva ce faceți zilnic, atunci schimbarea setărilor nu va fi o problemă – veți deschide Editorul de text și veți schimba numerele din cod. Pe de altă parte, dacă trebuie să încorporați videoclipuri deseori, această sarcină simplă vă poate pune nervii și de aceea ar trebui să le automatizați.

Modificați lățimea și înălțimea pentru videoclipurile încorporate:

 1. Deschideți fișierul funcții.php
 2. Copiați și lipiți următorul cod:
 3. function mycustom_embed_defaults ($ embed_size) {
  $ embed_size ['lățime'] = 620;
  $ embed_size ['înălțime'] = 360;
  returna $ embed_size;
  }
  
  add_filter ('embed_defaults', 'mycustom_embed_defaults');
 4. Modificați lățimea și înălțimea la orice număr de pixeli de care aveți nevoie pentru site-ul dvs.
 5. Salvează modificările

După aceasta, toate videoclipurile dvs. vor fi redimensionate automat la lățimea și înălțimea setată în cod.

Un lucru bun (sau unul rău, în funcție de modul în care este configurat site-ul dvs.) este că după salvarea modificărilor, toate videoclipurile dvs. vor fi redimensionate. Aceasta include și cele mai vechi pe care le-ați publicat deja.

Asta este, oameni buni. Acum mergeți, copiați și lipiți codurile încorporate și bucurați-vă de modul în care se ocupă WordPress cu noile dvs. videoclipuri.

Cum se afișează videoclipul într-o fereastră pop-up

Există un mod ușor de afișare a media dvs. folosind o fereastră pop-up. Desigur, încă o dată vom folosi un plugin gratuit care va face ca lucrurile să apară într-un popup / lightbox doar prin introducerea unui cod scurt în postările noastre.

Folosind WP Video Lightbox Plugin, puteți plasa imagini, suporturi flash, YouTube, Vimeo, iFrame etc. într-o suprapunere a casetei de lumină și să faceți totul mai bun. Un bonus extraordinar pentru acest plugin este că videoclipurile pe care le-ați introdus într-o cutie de lumină pot fi vizualizate și pe iPads și iPhones.

WP Video Lightbox Plugin

PRET: Gratuit

WP Video Lightbox este simplu de utilizat, dar există câteva lucruri pe care ar trebui să le știți înainte de a pune codul scurt.

Instalare și configurare rapidă:

 1. Navigheaza catre Pluginuri -> Adăugare nou
 2. căutare „WP Video Lightbox”
 3. Instalează și activează pluginul
 4. Mergi la Setări – Video Lightbox
 5. Deschideți fila „destulPhoto”

Aici puteți configura pluginul dvs. și puteți alege cum se va comporta. Puteți alege dimensiunile implicite ale casetei luminoase, forma fundalului și culoarea acestuia, faceți videoclipurile dvs. să se redea automat, etc.

Tratarea codurilor scurte:

După ce ați setat lightbox-ul, sunteți gata să introduceți un cod scurt în postare și să faceți ca videoclipul dorit să apară într-o cutie luminoasă.

Știm că sunteți nerăbdători, așa că aici sunt simple coduri scurte care vă vor permite să adăugați rapid un videoclip YouTube și Vimeo într-o casetă de lumină.

YouTube: [video_lightbox_youtube video_id = ”G7a74BvLWUg” width = ”640 ″ înălțime =” 480 ″ ancora = ”faceți clic aici pentru a deschide videoclipul YouTube”]

Vimeo: [video_lightbox_vimeo5 video_id = ”12362192 ″ lățime =” 640 ″ înălțime = ”480 ″ ancoră =” Faceți clic și deschideți videoclipul în lightbox ”]

Doar copiați și inserați id-ul video pentru Youtube sau Vimeo și sunteți gata să mergeți.

Acum că ați încercat noul dvs. plugin video lightbox, să mai adăugăm ce puteți adăuga / modifica în codul scurt pentru a-l îmbunătăți.

 • video_id (necesar) – acesta este numărul unic care identifică un videoclip pe Youtube / Vimeo
 • lățime (necesară) – alegeți lățimea videoclipului în pixeli
 • inaltime (necesara) – alegeți o înălțime a videoclipului în pixeli
 • Descriere – puteți adăuga o descriere a videoclipului care va fi afișată mai jos. Un lucru bun este că câmpul de descriere acceptă HTML
 • ancoră – un text care va fi afișat ca un link pe care un vizitator trebuie să facă clic pentru a afișa o casetă de lumină. Acceptă HTML, de asemenea, poți face din acest buton, de exemplu
 • auto_thumb – dacă utilizați această caracteristică, pluginul va afișa miniatură video în loc de ancora text

Dacă nu doriți ca videoclipurile aferente să fie afișate în videoclipul dvs. lightbox, adăugați doar „& rel = 0” la finalul video_id.

Exemplu de cod scurt:

[video_lightbox_youtube video_id = ”JKwr064-PBY & rel = 0 ″ width =” 800 ″ înălțime = ”600 ″ auto_thumb =” 1 ″ description = ”Aceasta este o descriere a videoclipului nostru lightbox”]

Cum să adăugați butonul de abonament YouTube la WordPress

Până în prezent, am vorbit în mare parte despre imagini când vine vorba de media WordPress. Am încercat să subliniem importanța adăugării de imagini la postările de pe blog și, în mai multe rânduri, am discutat despre imaginile prezentate și despre modul de redimensionare a acestora. Dar de la nașterea Youtube și conexiuni la Internet mai rapide, videoclipurile au intrat în lumea multimedia online.

Deși fișierele video erau încă o bijuterie rară în urmă cu câțiva ani, astăzi nu poți să te descurci fără ele. Veți viziona filme, videoclipuri muzicale, documentare și tutoriale. Chiar și reclamele au schimbat formatul media și transmisiile live nu mai sunt la fel de surprinzătoare. Din această cauză, mulți bloggeri de autoritate înregistrează un cont Youtube chiar înainte de a publica prima postare.

Oricât de mari sunt videoclipurile dvs. și oricât de des încărcați noi episoade pe Youtube, probabil vă veți lupta să obțineți noi abonați. Există diferite tehnici pe care le puteți utiliza pentru a vă promova canalul YouTube în public, dar nu vom intra în detalii astăzi. În schimb, ne vom concentra pe adăugarea unui buton de abonament Youtube pe site-ul dvs. WordPress.

La fel ca adăugarea altor pictograme de social media pentru a vă conecta cu cititorii dvs., dacă aveți un canal Youtube, este important să aveți un buton de abonament Youtube. În timp ce unii utilizatori vor fi fericiți să vă deschidă canalul și să se aboneze pe cont propriu, va trebui să muncească din greu pentru ca ceilalți să se aboneze. Afișându-le un simplu buton pe site-ul dvs., vizitatorii dvs. vor fi la un singur clic distanță de abonare. De asemenea, șansele de a obține acel adept suplimentar vor deveni mult mai mari.

Adăugați manual butonul la un widget

Configurați butonul de abonare la YouTube

Dezvoltatorii Google au fost suficient de amabili să pregătească totul pentru noi. Așadar, chiar și fără nicio cunoștință tehnică, puteți adăuga destul de rapid un buton de abonare Youtube la o postare, pagină sau widget. Pentru această metodă, veți avea nevoie de un minut și cunoașterea tehnicii de copiere și lipire.

 1. Mergeți la oficial Generator butoane abonament YouTube
 2. Notează-ți numele canalului sau ID-ul
 3. Selectați câteva opțiuni pe placul dvs. (aspect, temă și număr de abonați)
 4. Aruncați o privire la previzualizare
 5. Copiați întregul cod
 6. Navigheaza catre Aspect -> Widgets
 7. Adăugați un widget text la orice bară laterală activă
 8. Lipiți codul
 9. Salvează modificările

Din momentul în care salvați modificările, pe bara laterală va apărea butonul Abonament YouTube. În funcție de o temă WordPress pe care o ai și de zone disponibile widgetized, butonul poate fi inclus în diferite locuri. De obicei, va fi o bară laterală situată în partea dreaptă a site-ului dvs. sau un subsol în partea de jos a tuturor paginilor dvs..

Pentru a schimba stilul butonului, puteți să vă întoarceți la generatorul de butoane Youtube de abonare și să schimbați câteva lucruri. Va trebui să repetați procesul de adăugare a butonului și să înlocuiți codul. Rețineți că canalele YouTube plătite obțin mai multe opțiuni și stiluri unice.

ytSubscribe – Butonul Abonament YouTube

PRET: Gratuit

Ytsubscribe

Dacă doriți să adăugați un buton de abonament Youtube după fiecare videoclip YouTube pe care îl încorporați în postările WordPress, această extensie simplă pentru WordPress vă va ajuta. Pluginul va instala câteva setări pe care le puteți modifica în funcție de nevoile dvs. Evident, cel mai important este numele și ID-ul canalului dvs..

În plus, trebuie să schimbați tema și aspectul butonului și să decideți dacă doriți să arătați câți abonați aveți. Pentru cei care știu să lucreze cu CSS, există o opțiune de a schimba aspectul butonului direct prin cod.

Acum, de fiecare dată când adăugați un videoclip nou la postările dvs., pluginul va adăuga automat butonul chiar sub el.

Abonament SM Youtube

PRET: Gratuit

Abonament ușor de pe YouTube

Acest plugin gratuit WordPress este foarte simplu. Vă permite să adăugați rapid un buton de abonament Youtube pe site-ul dvs. WordPress. Trebuie să schimbați câteva setări, dar cel mai interesant lucru este că creează un shortcode. Cu acesta, veți afișa butonul din postările, paginile, widgeturile și chiar șabloanele WordPress.

Nu este nimic de discutat despre asta – instalați, introduceți detaliile și bucurați-vă de noua caracteristică.

Abonament TM YouTube

PRET: Gratuit

Abonament TM Youtube

Acest plugin gratuit va adăuga butonul de abonare Youtube proiectat profesional la un widget WordPress. Deoarece necesită o cheie API Youtube, pluginul este doar ceva mai complicat decât cele menționate anterior.

Totuși, creează un widget frumos de abonament pe care îl puteți afișa oriunde doriți. De asemenea, puteți adăuga text suplimentar pentru diferite situații și puteți îmbunătăți butonul de abonare.

Abonat YouTube

PRET: Gratuit

Abonat YouTube

După instalarea abonatului YouTube, pluginul creează un widget simplu care vă va permite să controlați butonul de abonare. Navigheaza catre Aspect -> Widgets și găsiți widget-ul YouTube Abonat pentru a-și deschide setările.

După completarea informațiilor de configurare de bază, veți ajunge să afișați widgetul pe site-ul dvs. sau să generați un cod scurt pe care îl puteți utiliza oriunde altundeva pe site.

Concluzie

Youtube este în continuare principalul serviciu video de pe Internet. Șansele sunt că veți folosi videoclipuri de pe serviciul Google mai devreme sau mai târziu, așa că este bine să știți că le puteți personaliza și schimba lucrurile pe blogul dvs. WordPress cu câteva clicuri ale butonului mouse-ului.

Cât de des utilizați videoclipuri în postările dvs. WordPress? Cum îți place să le personalizezi? Încorporați întotdeauna videoclipuri de pe Youtube sau vă plac alte servicii video?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map