Cum să căutați și să înlocuiți textul în WordPress

Cum să căutați și să înlocuiți textul în WordPress


V-ați dat seama vreodată că ați făcut o greșeală în timp ce scriai o postare pe WordPress doar pentru a afla că nu există nicio modalitate ușoară de a căuta și înlocui tipografia pe întreaga postare? Ce se întâmplă dacă ai scris un cuvânt, o frază sau un link greșit în ultimele luni? Din păcate, WordPress nu vă permite să căutați și să înlocuiți textul într-un mod ușor, dar suntem pe cale să vă arătăm pluginuri gratuite care vă pot salva de la ștergerea manuală a sute, dacă nu mii de erori tipografice.

Căutați și înlocuiți orice text din WordPress și economisiți timp la editarea postărilor

Da, PHP și MySQL sunt instrumente puternice care pot rezolva aceste tipuri de lucruri doar cu câteva linii de cod sau interogări. Dar nu toți suntem codificatori și nu facem probleme cu coduri. Vom ignora astfel și vă vom arăta modalitatea ușoară de a gestiona căutarea și înlocuirea în WordPress.

 • Căutați și înlocuiți text în editorul de postări
 • Înlocuiți orice cuvânt pe întregul site web WordPress
 • Creați automat linkuri din cuvinte cheie în toate articolele

Căutați și înlocuiți text în editorul de postări

La fel ca în multe procesoare de text pe care le-ați utilizat (cum ar fi Microsoft Word, de exemplu), poate doriți să căutați și să înlocuiți text în editorul WordPress. De când citiți acest lucru, probabil că ați descoperit dezavantajul editorului WP – nu vine cu o astfel de caracteristică. După cum v-am spus deja în introducere, suntem pe cale să vă arătăm un plugin corect pentru job

TinyMCE Advanced

PRET: Gratuit

TinyMCE Advanced găsește și înlocuiește

TinyMCE Advanced este un plugin minunat care vă permite să adăugați, să eliminați și să rearanjați butoanele găsite în Editorul vizual WordPress. După cum ați putut ghici, una dintre funcțiile grozave pe care le oferă acest plugin este funcția de căutare și înlocuire.

Dacă doriți să puteți găsi rapid text în postarea pe care o scrieți și să o înlocuiți cu un alt text, puteți configura pluginul în câteva minute. Instalați doar TinyMCE Advanced, activați-l și veți putea să adăugați butonul dvs.:

 1. Navigheaza catre Setări -> TinyMCE Advanced
 2. Găsiți lista butoanelor neutilizate și căutați Găsiți și înlocuiți
 3. Trageți butonul în meniul editorului
 4. Salvează modificările

După ce parcurgeți acești patru pași, noua dvs. caracteristică se pregătește pentru utilizare. Pentru a începe să folosești căutarea și înlocuirea în WordPress, ar trebui să începi să scrii o postare nouă (sau să editezi una mai veche) și să te asiguri că vizionezi postarea în Editorul vizual. Gata de înlocuire a cuvintelor?

 1. Cauta Găsiți și înlocuiți butonul de deasupra editorului
 2. Completați textul pe care doriți să îl înlocuiți
 3. Scrieți în text pentru a-l înlocui cu
 4. Verificați dacă doriți să potriviți majuscule și să căutați cuvinte întregi
 5. Găsiți, înlocuiți sau înlocuiți toate

Asta e! În loc să parcurgi manual mii de cuvinte pe care le-ai scris în acea postare, acest plugin fantastic va face treaba pentru tine într-o secundă.

A fost ușor, nu-i așa? Dar dacă doriți să faceți la fel pentru toate postările și paginile dvs.? Poate doriți să căutați și să înlocuiți lucrurile în comentarii sau taxonomii? Dacă este cazul, continuați să citiți pentru că veți avea nevoie de un alt plugin.

Căutați și înlocuiți text pe întregul WordPress

Uneori, vă dați seama că ați făcut o greșeală gramaticală de zile întregi. Poate că ați scris ceva greșit, poate un serviciu despre care menționați și-a schimbat numele sau poate trebuie să actualizați o adresă URL. Nu vă faceți griji; îl puteți schimba ușor și nu va trebui să rulați interogări MySQL pentru a remedia problema.

Mai bine înlocuiți căutarea

PRET: Gratuit

Caută mai bine Înlocuiește pluginul pentru WordPress

După cum am promis, iată un alt plugin gratuit care vă va salva. Întrucât doriți să înlocuiți ceva pe întregul sistem WordPress, acest plugin vă va permite să lucrați cu baze de date – fără a fi necesar să deschideți sau să modificați o bază de date de mână.

Instalarea pluginului este standard și rapidă. După activarea pluginului Better Search Replace, distracția poate începe.

Înainte de a face orice modificări, vă rugăm să creați o copie de rezervă a bazei de date.

 1. Navigheaza catre Instrumente -> Căutare mai bună Înlocuire
 2. Introduceți textul pe care îl căutați
 3. Introduceți textul care îl va înlocui
 4. Selectați tabele care vor fi afectate de plugin

Înainte de a efectua modificările efective ale bazei de date, vă recomandăm să părăsiți Rulați ca alergare uscată opțiune verificată. Această opțiune vă va spune pluginul să facă căutarea necesară, dar nu va face nicio modificare. Prin utilizarea Alergare la uscat, veți vedea câte tabele și celule dintr-o bază de date vor fi afectate și vă puteți gândi de două ori înainte de a efectua o modificare reală.

După ce sunteți gata să înlocuiți text, debifați butonul Alergare la uscat opțiune și bucurați-vă de ceea ce va face acest plugin uimitor pentru dvs..

Aveți grijă când selectați tabele de la pasul 4. Dacă doriți să faceți modificări doar la postările dvs., selectați numai wp_posts masa.

În funcție de baza de date, funcția de căutare și înlocuire poate dura ceva timp pentru a-și face treaba. Înainte de a începe să intrați în panică, ar trebui să știți că este bine să obțineți intervale de timp și ecrane albe în timpul rulării căutării și să o înlocuiți cu pluginul. În acest caz, trebuie doar să navigați la Instrumente -> Căutare mai bună Înlocuire -> Setări, și reducerea Dimensiunea maximă a paginii valoare.

Dacă instalați aceste două pluginuri gratuite, vă puteți relaxa și puteți începe să lucrați la noul dvs. articol fără griji. Fie că trebuie să căutați și să înlocuiți text dintr-un singur articol, fie că trebuie să faceți asta pentru toate postările, comentariile, etc., ar trebui să știți că pluginurile TinyMCE Advanced and Better Search Înlocuire v-au acoperit.

În loc să le înlocuiți, știați că puteți scrie cu ușurință o listă de cuvinte care nu vor fi permise în titlurile postului?

Ați încercat pluginurile? Cum îți plac? Preferi să înlocuiești textul manual executând interogări sau poți folosi alt plugin pentru lucrare? Spuneți-ne în comentariile de mai jos.

Înlocuiți orice cuvânt pe întregul site web WordPress

După ce ați acumulat sute sau chiar mii de postări și pagini diferite, care sunt răspândite pe categorii diferite, modificările pentru întreaga bază de date devin din ce în ce mai dificile în fiecare zi. Dacă ați dorit vreodată să înlocuiți un singur cuvânt sau întreaga frază din fiecare postare, pagină, titlu, comentariu etc., ați ajuns cu o durere de cap, deoarece această sarcină ar necesita prea mult timp sau cunoștințe tehnice de la dvs..

Deoarece utilizați deja o platformă de blogging WordPress, renumită pentru extensiile sale (plugin-uri) care vă permit să faceți practic orice, această problemă nu mai este deloc o problemă. Acum puteți instala un plugin gratuit și puteți gestiona modificările de cuvinte în doar câteva clicuri.

Înlocuitor de cuvinte

PRET: Gratuit

Replacer Word pentru WordPress

Plugin-ul despre care vorbim este cunoscut sub numele de Word Replacer și îl puteți instala gratuit descărcând pluginul de pe site-ul de depozit WordPress sau puteți găsi pluginul căutându-l de pe WordPress:

 1. Navigheaza catre Pluginuri -> Adăugare nou
 2. Caută „Word Replacer”
 3. Instalați și activați pluginul
 4. Deschideți pagina de setări unde puteți înlocui cuvintele cu un singur clic

Dacă ați folosit vreodată „Căutare și înlocuire” în Microsoft Word sau o aplicație de procesare text similară, veți fi destul de familiar cu acest plugin. Interfața sa prietenoasă vă permite să introduceți rapid un cuvânt sau întreaga frază pe care doriți să o înlocuiți, alegeți alta care va fi adăugată în loc de cuvântul / fraza inițială și puteți decide unde vor avea loc aceste modificări..

Word Replacer vă permite să înlocuiți cuvintele din postări, pagini, comentarii, titluri și chiar bbPress pagini de forum începând cu versiunea 0.3.

Un lucru bun despre acest plugin este că, de exemplu, puteți scrie o listă de cuvinte profanante pe care le puteți cenzura cu ușurință în comentarii și paginile de forum sau puteți modifica acea frază pe care ați folosit-o incorect în ultimele câteva luni. . Și puteți face toate acestea tastând un cuvânt / frază o singură dată în setările pluginului și Word Replacer își va face magia într-o secundă.

Un alt mare exemplu de ce este capabil pluginul este reclame JavaScript. Dacă ați utilizat un loc de rezervă pentru anunțuri pe site-ul dvs. web, acum puteți spune cu ușurință Word Replacer să caute acel loc de substituire și să îl înlocuiască cu codul JavaScript real care va afișa reclama dorită. După ce decideți să schimbați anunțul, pur și simplu schimbați codul în setări, fără a fi nevoie să vă faceți griji pentru locația codului. O caracteristică destul de drăguță pentru un astfel de plugin simplu.

Word Replacer este într-adevăr un plugin puternic care vă permite să vă gestionați întregul conținut WordPress dintr-un singur loc. Chiar dacă nu intenționați să îl utilizați tot timpul, pluginul vă poate ajuta cu adevărat să schimbați acele greșeli și să cenzurați acele cuvinte rele scrise în comentarii sau în paginile forumului. Întrucât este gratuit, nu trebuie să vă faceți griji pentru a pierde bani, instalați pluginul și dați-i drumul. Desigur, nu uitați să creați o copie de rezervă a site-ului dvs. înainte de a înlocui niciun cuvânt, deoarece nu știți niciodată când apare eroarea..

Conectarea cuvintelor sau a expresiilor întregi în WordPress nu ar putea fi mai ușoară. În timp ce scrii un articol, tot ce trebuie să faci este să selectezi un cuvânt / frază și să dai clic pe butonul de legătură unde poți lipi destinația linkului. Dacă cunoașteți HTML-ul de bază, puteți crea, de asemenea, link-uri direct de la un editor de text, scriind propriul cod, dacă este necesar.

Linkuri WordPress

Deși conectarea cuvânt cu cuvânt este ușor și poate fi destul de distractiv dacă lucrați încet la o nouă postare, ce-ar fi dacă ați dori să conectați un anumit cuvânt / frază în întreaga colecție de postări / pagini?

Dacă tocmai ați început cu site-ul dvs. web WP și aveți doar câteva articole de rezolvat, nu ar fi o problemă să le conectați manual toate. Dar dacă ați decis să legați un cuvânt în toate articolele și aveți sute de ele?

Creați legături din cuvinte specifice:

Indiferent dacă doriți să conectați un anumit nume de site Web la propria adresă URL sau ați început programul de trimitere și doriți să conectați fiecare cuvânt legat de computer cu site-ul dvs. de trimitere care vinde echipament computerizat, această funcție vă va ajuta să introduceți o etichetă de legătură în cuvânt / fraza la alegere.

 1. Funcții deschise.php
 2. Copiați și lipiți următoarea funcție:
 3. function link_words (text $) {
  $ înlocuire = array (
  'google' => 'Google',
  'computer' => 'calculator',
  'tastatură' => 'cumpărați tastatură aici'
  );
  $ text = str_replace (array_keys ($ înlocuire), $ înlocuire, $ text);
  returna $ text;
  }
  add_filter ('the_content', 'link_words');
  add_filter ('the_excerpt', 'link_words');
  
 4. Modificați cuvintele cheie și legăturile din tablou
 5. Salvează modificările

După cum puteți vedea din exemplele din cod, este posibil să înlocuiți orice cuvânt sau orice expresie găsită în articolele dvs. De asemenea, este posibil să înlocuiți cuvântul / fraza în sine și să schimbați legătura complet.

În timp ce puteți adăuga pur și simplu linkul la cuvântul „computer”, puteți adăuga linkul și puteți schimba cuvântul „computer” în „computer system” sau orice vă place.

În timp ce această funcție vă va ajuta să vă conectați la toate cele rămase în urma articolelor, este destul de de bază pe măsură ce devine. Dacă doriți mai mult control asupra linkurilor, mai ales dacă lucrați cu recomandări, ar fi o alegere mai inteligentă să mergeți cu unul dintre pluginurile specializate.

Întrucât lucrați deja cu link-uri, puteți fi interesat să instruiți WordPress să deschidă toate linkurile externe din filele noi sau poate chiar să conectați postări și pagini la o adresă URL externă.

Concluzie

Dacă tocmai ați început un blog WordPress, căutarea și înlocuirea cuvintelor poate părea imposibilă. Dar dacă îți faci câteva minute pentru a parcurge acest ghid, vei rezolva problema, iar căutarea și înlocuirea textului în WordPress va părea o joacă a unui copil..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map