Cum să adăugați numere de telefon cu clic în WordPress

clickable-telefon-numere-wordpress.png


Smartphone-urile conduc lumea. Nu trebuie să repetăm ​​modul în care smartphone-urile au schimbat lumea și de ce sunt capabile. Știm, de asemenea, că în societatea modernă, fiecare site web pe care îl creați trebuie să răspundă. Dar ce se întâmplă cu numerele de telefon pe care le scrieți în postările și paginile dvs. WordPress?

Majoritatea modelelor de smartphone-uri recente vor recunoaște automat un număr de telefon. Ei bine, acest lucru este adevărat cel puțin dacă ai scris acest număr într-un format adecvat care conține coduri de țară și zonă:

 • <(Area Code) >

Din păcate, nu toate smartphone-urile sunt la fel și nu toate vor recunoaște numerele de telefon în toate formatele. Multe persoane utilizează în continuare telefoane care au mai mult de cinci ani, iar șansele sunt ca numerele de telefon, chiar dacă sunt scrise corect, să nu poată face clic. În acest caz, chiar dacă ați creat un site fantastic care atrage utilizatorii să vă sune, este posibil să aveți probleme. Dacă acei utilizatori trebuie să scrie, să copieze și să lipească sau să tasteze numărul, este posibil ca aceștia să fie cauți. Înainte de a pierde clienții nerăbdători care nu doresc să încurce numerele, ar trebui să pregătești gazonul pentru fiecare utilizator de smartphone, indiferent de dispozitivul lor.

Adăugați numere de telefon cu clic

Număr de telefon clic

Dacă trebuie doar să adăugați un număr de telefon clic pe site-ul dvs. web, nu trebuie să instalați pluginuri suplimentare. Puteți face asta printr-o linie simplă de cod HTML, care este de fapt aceeași ca un link obișnuit. Să vedem cât de ușor este acest lucru cu adevărat:

  1. Deschideți o postare în Text Editor sau utilizați codul într-un șablon
  2. Copiați și inserați una dintre următoarele linii:
  +1 (234) 567-8912
 1. Schimbați numărul de telefon
 2. Salvați, publicați sau previzualizați postarea dvs.Câțiva ani în urmă, protocolul TEL și-ar face treaba perfect pentru utilizatorii de telefonie mobilă. Problema a fost că numerele de telefon clicabile nu au fost recunoscute de browserele desktop care nu s-ar încadra deloc sau chiar ar afișa un mesaj de eroare. Astăzi, dezvoltatorii au rezolvat problema și puteți utiliza protocolul în toate browserele moderne. În timp ce va deschide numărul de telefon și va începe să îl apeleze pe smartphone-uri, computerele desktop vor pregăti Skype pentru apelul dvs..

Folosiți apel Skype

Dar dacă doriți ca utilizatorii smartphone-ului dvs. să poată alege între un apel obișnuit și un apel Skype? Nu vă faceți griji; va trebui doar să schimbați protocolul din link. Deci, în loc de protocolul TEL, utilizați protocolul CALLTO:

+1 (234) 567-8912

Dacă utilizați Skype, puteți chiar permite utilizatorilor să vă sune oferind numele Skype:

Skype

Folosiți SMS

Știați că puteți crea chiar și un link către mesagerie prin SMS? După cum probabil ați ghicit deja, va trebui doar să schimbați protocolul. După cum vă așteptați, acest link nu va face nimic dacă faceți clic pe un computer desktop, așa că asigurați-vă că utilizatorii dvs. sunt conștienți de faptul că le permiteți să trimită un mesaj SMS sau să utilizeze acest tip de link doar atunci când site-ul dvs. este în un mod receptiv.

 Trimite SMS la +1 (234) 567-8912

Adaugă butonul de apelare acum cu un plugin gratuit

Dacă afacerea dvs. se bazează foarte mult pe apeluri telefonice, ar trebui să faceți un alt pas atunci când vine vorba de crearea de numere de telefon clic. În loc să creați un link simplu, puteți lua în considerare adăugarea unui buton acum, care va fi întotdeauna accesibil pentru vizitatorii dvs. mobili. Din fericire, printre unele plugin-uri WordPress uimitoare, există unul gratuit fantastic, care vă poate ajuta să realizați asta.

Buton de apelare acum

PRET: Gratuit

Apasă acum butonul pentru WordPress

Acest plugin gratuit este ușor și durează câteva secunde pentru instalare, activare și configurare. Tot ce va trebui să faceți după instalare este să introduceți numărul dvs. de telefon, să alegeți o culoare pentru buton și locația acestuia. Puteți afișa un buton de apelare acum pe partea stângă sau dreapta a ecranului sau puteți alege să afișați un buton de jos complet, care va sublinia noua dvs. caracteristică.

Dacă aveți un cont Google Analytics asociat site-ului dvs. web, pluginul vă permite să urmăriți apelurile telefonice prin crearea unui eveniment pentru fiecare clic pe care se face. E simplu; odată ce configurați pluginul, permiteți cel puțin 24 de ore înainte ca Google Analytics să afișeze datele.

Butonul Call Now pentru setările WordPress

Dacă nu doriți să afișați butonul de pe anumite postări și pagini, scrieți-le ID-urile în setări. Este ușor așa. Pentru a afișa butonul de pe toate paginile WordPress, lăsați ultima opțiune goală.


Ca și în multe alte lucruri din WordPress, crearea de numere de telefon cu clic nu este deloc dificilă. Sperăm că acest articol vă va ajuta să vă creați propriul dvs. Cum îți plac noile tale linkuri?

Dacă aveți nevoie de mai mult ajutor cu blogul dvs. WordPress, nivelați-vă abilitățile WordPress cu ajutorul tutorialelor noastre.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map