Cum să actualizați automat pluginurile WordPress

automat-update-wordpress-plugins.png


Deși puteți crea un blog fără un singur plugin pe listă, șansele sunt că va trebui să instalați cel puțin câțiva dintre ei. Oricât de mare sunteți de un expert, anumite funcții ar lua doar prea mult din timpul dvs. prețios pentru a vă dezvolta de la zero. Având în vedere că există zeci de mii de plugin-uri, mai devreme sau mai târziu îți vei da seama că ai nevoie de unele dintre ele pe blog.

Chiar dacă pluginurile sunt doar extensii WordPress și nu pot funcționa în afara CMS, pluginurile acționează ca software-ul de unul singur. Fiecare plugin este codat diferit, are caracteristici unice și are nevoie de actualizări periodice.

Dezvoltatorii ar trebui să actualizeze pluginurile WordPress în mod regulat. Ei bine, cel puțin dacă le pasă de produsul lor. Unele actualizări vă vor aduce noi caracteristici, altele vor rezolva erorile și problemele de compatibilitate, în timp ce cel mai important este să corecți găurile de securitate cunoscute. Nu ți-ar plăcea să ai un plugin care să permită intrusilor să acceseze site-ul tău, nu ai fi?

Odată cu trecerea timpului, s-ar putea să ajungeți să aveți zeci de pluginuri pe site-ul dvs. și va trebui să actualizați pluginurile WordPress în mod regulat. Unii vor avea noi actualizări de câteva ori pe lună, iar actualizarea lor manuală vă poate înnebuni. Dacă aveți o siguranță scurtă, poate doriți să actualizați automat pluginurile WordPress.

Actualizați automat toate pluginurile WordPress

Pentru a activa actualizări automate pentru toate plugin-urile dvs. WordPress, trebuie doar să-i comunicați CMS-ului. Nu, nu mai țipă pe ecranul computerului; din păcate, suntem încă departe de a avea tehnologia care ne va înțelege complet, deci trebuie să schimbați canalul de comunicare și să actualizați fișierul funcții.php. Chiar dacă nu aveți niciun indiciu despre ce este fișierul, nu trebuie să vă faceți griji. Doar pentru a fi sigur că sunteți acoperit, creați o copie de rezervă.

 1. Deschideți fișierul funcții.php
 2. Copiați și lipiți următoarele:
 3. add_filter ('auto_update_plugin', '__return_true');
 4. Salvează modificările

În cazul în care doriți să faceți la fel pentru toate temele instalate, aveți nevoie de un alt filtru care să arate practic la fel:

add_filter ('auto_update_theme', '__return_true');

Pentru a afla mai multe despre acest lucru, vă rugăm să consultați modul de configurare a actualizărilor automate de fundal în WordPress.

După salvarea modificărilor, WordPress va actualiza automat toate pluginurile atunci când vor fi disponibile versiuni noi pentru descărcare. Nu trebuie să faci nimic. Deși acest lucru poate părea practic, poate fi periculos să activați actualizări automate pentru toate pluginurile dvs. Unele vă pot distruge site-ul complet, altele vor cauza probleme de compatibilitate, iar acele pluginuri pe care le-ați personalizat vor rescrie tot ceea ce ați făcut. Așadar, dacă aveți acele tipuri de pluginuri pe care nu doriți să le actualizați automat, veți fi interesat de activarea actualizărilor automate numai pentru anumite plugin-uri.

Selectați pluginuri care vor primi actualizări automate

Dacă doriți doar o parte din pluginurile dvs. să se actualizeze automat, ar trebui să adoptați o altă abordare. Din fericire, de această dată nu va trebui să copiați funcții. Trebuie doar să instalați un plugin care vă va îndepărta grijile.

Manager de actualizări ușoare

PRET: Gratuit

Cu peste 100.000 de instalări active, acest plugin gratuit este cea mai populară alegere atunci când vine vorba de actualizări automate de WordPress. Easy Updates Manager vă oferă un control complet asupra actualizărilor WordPress, dar nu vom vorbi despre toate funcțiile din acest articol.

Manager de actualizări ușoare

Partea interesantă este caracteristica care vă permite să activați actualizări automate pentru pluginuri și teme. Pluginul este relativ simplu și vă permite să selectați pluginuri și teme din listă. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți ce elemente ar trebui și care nu ar trebui să se actualizeze automat.

Actualizări automate de pluginuri

PRET: Gratuit

Deși nu este la fel de popular ca cel menționat anterior, acest plugin este la fel de simplu precum este. După instalarea și activarea acestuia, toate pluginurile pe care le aveți pe blogul dvs. WordPress vor începe să se actualizeze automat. Acum, dacă doriți să controlați asta, mergeți la Setări -> Actualizări automate de pluginuri.

Actualizări automate de pluginuri

Pe pagina de setări, veți vedea o listă cu toate extensiile pe care le aveți. Verificați doar pluginul pe care nu doriți să îl actualizați automat. Asta e!

Deoarece tocmai ați început să actualizați automat pluginurile WordPress, este o idee bună să lăsați pluginul să vă anunțe despre modificările prin e-mail. Deci, în cazul în care ceva nu merge bine, puteți reacționa în timp.

Cum să obțineți versiunea veche înapoi

În unele cazuri, actualizările vor cauza probleme pe site-ul dvs. Până când veți avea ocazia să remediați lucrurile sau să găsiți o altă soluție, veți dori probabil înapoi versiunea veche. Da, acest lucru este posibil și puteți reveni la orice versiune doriți. V-am arătat deja cum să faceți acest lucru, așa că vă rugăm să vedeți cum să obțineți versiunea veche a unei teme sau a unui plugin pe site-ul dvs..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map