Controleu el feed RSS al vostre lloc de WordPress com un professional

Controleu el feed RSS al vostre lloc de WordPress com un professional


Si heu creat un lloc web alimentat per WordPress, és probable que publiqueu contingut nou cada dia o, almenys, setmanalment. Si és així, voldreu lliurar el contingut als usuaris.

Tot i que molts d’ells obtindran actualitzacions del vostre lloc mitjançant el lloc mateix i les pàgines de xarxes socials que creeu, no us haureu d’oblidar del feed RSS.

Resum del lloc enriquit o Sindicació realment simple està dissenyat per mostrar contingut freqüent i lliurar-lo a una àmplia audiència. El document RSS que es coneix com a “feed” consisteix en un títol seguit d’un petit extracte, una imatge o informació addicional sobre les publicacions, el lloc web, l’autor, etc..

WordPress crea automàticament un feed per al vostre lloc web i el podeu veure fàcilment www.yourdomain.com/feed.

No, els feeds encara no són morts, i hi ha milions d’usuaris a tot el món. Per tant, el més probable és que els vostres visitants utilitzin diferents agregadors als seus ordinadors o telèfons intel·ligents per obtenir notícies del vostre lloc. Per això, és del vostre interès fer que el feed RSS sigui el millor possible. Aquí teniu el que aprendreu avui:

 • Afegiu qualsevol canal RSS al tauler
 • Com mostrar fàcilment qualsevol canal RSS extern
 • Habiliteu imatges en fonts RSS; és més fàcil del que creieu
 • Programa les teves publicacions per a RSS en 5 senzills passos
 • La forma més senzilla d’excloure categories de les fonts RSS

Afegiu qualsevol canal RSS al tauler

De manera predeterminada, WordPress mostra el feed RSS al tauler. Evidentment, aquest feed conté notícies que no són interessants per a tothom. En lloc de deixar-ho així, podeu personalitzar completament el vostre tauler de control i treure el flux o bé, només podeu personalitzar el feed i afegir coses que més us importin..

Sense més detalls, estem a punt de mostrar-vos com canviar el feed de WordPress i afegir un enllaç personalitzat que realment us interessarà:

 1. Desplaceu-vos al fitxer functions.php i obriu-lo
 2. Copieu i enganxeu aquest codi:
 3. function wpc_dashboard_widgets () {
  global $ wp_meta_boxes;
  // elimina widgets innecessaris
  // var_dump ($ wp_meta_boxes ['tauler de control']); // utilitzeu per obtenir tots els ID del widget
  desactivat (
  $ wp_meta_boxes ['dashboard'] ['normal'] ['core'] ['dashboard_plugins'],
  $ wp_meta_boxes ['dashboard'] ['side'] ['core'] ['dashboard_secondary'],
  $ wp_meta_boxes ['dashboard'] ['side'] ['core'] ['dashboard_primary']
  );
  // afegir un giny personalitzat de tauler
  wp_add_dashboard_widget ('dashboard_custom_feed', 'Loop WP', 'dashboard_custom_feed_output'); // afegir nova sortida de canals RSS
  }
  
  function dashboard_custom_feed_output () {
  ressò '
  '; wp_widget_rss_output (matriu ( 'url' => 'http://www.firstsiteguide.com/feed', 'articles' => 5, 'show_summary' => 1, 'show_author' => 0, 'show_date' => 1 )); ressò "
  "; } add_action ('wp_dashboard_setup', 'wpc_dashboard_widgets');
 4. Canvieu els paràmetres que vulgueu
 5. Guardar canvis

Si no us encarregueu de codificar, no us espanteu tot el que veieu més amunt. A pocs passos, es pot personalitzar el codi perquè pugueu afegir els fluxos RSS que desitgeu.

Comencem per la part més important, i aquesta és l’adreça del canal RSS. Simplement busqueu la línia de codi següent a la funció anterior i canvieu l’URL:

'url' => 'http://www.yourrssfeed.com/feed'

Ara que heu localitzat la línia i heu canviat l’adreça, podeu continuar llegint el codi lentament. Per començar, canvieu el nombre de notícies que voleu aparèixer al vostre feed. El resum, l’autor i la data només poden tenir valors “1” o “0”, cosa que vol dir que no voleu mostrar el resum, el nom de l’autor i que heu endevinat la data de publicació..

Per últim, però no per això menys important, probablement voldreu canviar el títol del vostre feed RSS. En cas afirmatiu, busqueu la línia següent a la funció que teniu c / p fa un moment i canvieu el títol:

wp_add_dashboard_widget ('dashboard_custom_feed', 'TITLE VA AQUÍ', 'dashboard_custom_feed_output'); // afegir nova sortida de canals RSS

No oblideu guardar els canvis i navegar fins al tauler. Si tot es fa correctament, el vostre feed de notícies personalitzat està a punt; no està bé, no ho és?

Com mostrar fàcilment qualsevol canal RSS extern

Tot i que podeu mostrar fàcilment el vostre propi canal RSS simplement redirigint als usuaris a un enllaç al vostre lloc web de WordPress, mostrar un enllaç extern pot ser una mica més complicat. Però no us deixem descoratjar perquè encara podeu tenir un canal RSS que es mostri a qualsevol lloc del vostre lloc només copiant / enganxant una funció que us mostrarem en aquest article.

En lloc d’instal·lar un altre complement que controlarà els feeds i requerirà una cura i actualitzacions constants, podeu crear la vostra pròpia llista. Tot el que heu de fer és canviar un enllaç al canal que vulgueu mostrar i modificar el nombre de fonts que apareixen al vostre lloc.

Tant si voleu mostrar un flux RSS extern a una pàgina / publicació nova, com si voleu nidificar-lo a la barra lateral, capçalera o peu de pàgina, el procediment és pràcticament el mateix:

 1. Obriu el fitxer sidebar.php o qualsevol fitxer on vulgueu que es mostri el feed
 2. Copieu i enganxeu el codi següent:
 3. get_item_quantity (4);
  $ rss_items = $ rss-> get_items (0, $ maxitems);
  ?>
  
  
 4. Canvieu l’URL a la línia 2
 5. Canvieu el nombre de fonts RSS que es mostraran a la línia 3
 6. Guardar canvis

Ara que heu creat un o diversos canals RSS d’altres llocs, no oblideu tenir cura dels vostres feeds RSS..

Habiliteu imatges en fonts RSS; és més fàcil del que creieu

Molta gent pensa que les fonts RSS formen part de la història. Tot i així, encara més, la gent utilitza RSS cada dia. No només podeu emmagatzemar els vostres llocs web preferits al navegador, al lloc web o fins i tot a l’administrador de WordPress, els feeds es van fer encara més populars un cop els telèfons intel·ligents es van fer càrrec del món. Ara podeu seguir el seguiment de les actualitzacions de les vostres actualitzacions i autors preferits durant el moviment i tenir accés a contingut nou en pocs segons una publicació d’un article nou.

Tot i que encara no heu participat en fonts RSS, un cop comenceu a publicar el vostre propi lloc web, haureu de pensar en aquells que utilitzen regularment aquest servei..

rss feed

Hi ha diferents maneres de manipular contingut RSS a WordPress. Per exemple, podeu programar la vostra publicació per a fluxos RSS o podeu canviar la forma en què WordPress mostra fragments que també afecten les fonts RSS. Però no importa el que facis, encara no tindràs cap fotografia adjunta al teu feed RSS.

Imagineu-vos que teniu diversos llocs web sobre un mateix tema que actualitzen regularment els seus feeds. Obriu l’aplicació de feed (per exemple, Feedly) al vostre telèfon intel·ligent i hi ha un lloc amb una imatge al costat del títol de la publicació, mentre que l’altre no té imatges. En gairebé tots els casos, la gent anirà a l’enllaç amb la imatge que hi ha al costat perquè sembla que és més interessant i et dóna la sensació que l’autor es preocupa per les seves coses..

Com que ja teniu una imatge adjunta a cada publicació, no hi ha cap excusa; també podeu tenir aquesta imatge adjunta al canal RSS i fer que el vostre lloc web sigui més atractiu per a les persones que utilitzen fonts..

En aquesta part de la guia, estem a punt de mostrar-vos com afegir imatge destacada als vostres feeds. En realitat, és molt senzill i només hauràs de copiar i enganxar el codi que es troba a continuació:

 1. Obre el fitxer functions.php
 2. Copieu i enganxeu el codi:
 3. add_filter ("the_content_feed", "rss_post_thumbnail");
  function rss_post_thumbnail (contingut $) {
  $ global;
  if (has_post_thumbnail ($ post-> ID))
  $ contingut = '

  '. get_the_post_thumbnail ($ post-> ID, 'miniatura'). '

  '. contingut de $; retornar contingut de $; }
 4. Guardar canvis

Allà vas. Cada publicació que tingui una imatge destacada s’adjunti ara utilitzarà la mateixa imatge que una addició a fonts RSS. Ara podeu continuar i provar el vostre feed RSS actualitzat en qualsevol aplicació que utilitzeu. En lloc d’un text avorrit i senzill, tindreu una imatge que canviarà tota la presentació del vostre lloc.

Programa les teves publicacions per a RSS en 5 senzills passos

Normalment, WordPress publicarà el vostre nou article al canal RSS automàticament després de prémer el botó de publicació. Tot i que no hi ha res dolent i realment voleu que el vostre article aparegui al feed tan aviat com sigui possible, de vegades és possible que vulgueu programar aquesta publicació. En aquesta part de l’article, us mostrarem com retardar una publicació RSS. Només per exemple, si retardeu la publicació uns minuts, us caldrà fer alguns canvis addicionals abans que es publiqui la publicació al feed.

Aquí teniu el codi que necessitareu per aconseguir aquest retard:

 1. Obre el fitxer functions.php
 2. Reescriviu el codi de paraula per paraula … o copieu i enganxeu el codi, per descomptat:
 3. funció planificada_feed ($ on) {
  $ wpdb global;
  
  if (is_feed ()) {
  // marca de temps en format WP
  $ now = gmdate ('Y-m-d H: i: s');
  
  // valor d’espera; + dispositiu
  $ esperar = '10'; // enter
  
  // http://dev.mysql.com/doc/refman/5.0/en/date-and-time-functions.html#function_timestampdiff
  $ device = 'MINUTE'; // MINUTA, HORA, DIA, SETMANA, MES, ANY
  
  // afegeix SQL-sytax per defecte $ on
  $ on. = "I TIMESTAMPDIFF ($ dispositiu, $ wpdb-> posts.post_date_gmt, '$ now')> $ espera";
  }
  
  tornar $ on;
  }
  
  add_filter ("posts_where", "programm_feed");
 4. Canvieu la variable de dispositiu $ en minuts, hores, dies i així successivament
 5. Canvieu la variable $ wait en nombre de minuts, hores, dies o qualsevol cosa que hàgiu escollit. Aquest és el moment en què espereu la publicació abans que es publiqui automàticament a RSS Feed
 6. Guardar canvis

Això és. No heu de fer res més per programar el vostre flux RSS.

Automatitzar el feed RSS de la publicació

Automatitzar el vostre feed RSS sortida amb notificacions push web. Integra fàcilment les notificacions d’enllaç web per publicar automàticament els teus feeds RSS mitjançant notificacions d’impuls web específics.

La forma més senzilla d’excloure categories de les fonts RSS

Des del moment en què publiqueu la primera publicació mitjançant WordPress, les publicacions noves es publicaran automàticament com a RSS. Qualsevol usuari que vulgui seguir el vostre lloc web pot accedir fàcilment a aquest feed i, per això, cal que el vostre flux RSS sigui tan bo com es pot.

Feed RSS

Tot i que podeu ajornar fàcilment la publicació dels vostres feeds quan vulgueu, de vegades haurà de mostrar només categories específiques als vostres seguidors. Millor encara, voldreu excloure aquelles categories que no vulgueu que es mostrin al feed.

Exclou fàcilment categories de les fonts RSS:

Per exemple, podeu tenir una desena de categories que s’actualitzen amb contingut nou cada dia i no voldreu desbordar els usuaris. Potser una categoria específica només està dissenyada per atraure usuaris dels llocs de xarxes socials. O potser voleu que el vostre feed RSS només mostri la categoria “notícies”. Sigui quin sigui el motiu, a les línies següents us mostrem com excloure fàcilment una categoria del feed RSS:

 1. Funcions obertes.php
 2. Copieu i enganxeu el codi:
 3. function exclude_categories_from_rss ($ query) {
  if ($ query-> is_feed) {
  $ query-> set ('cat', '- 10, -21, -32');
  }
  tornar la consulta $;
  }
  add_filter ('pre_get_posts', 'exclude_categories_from_rss');
  
 4. Canvia l’ID de categoria al 3rd línia
 5. Guardar canvis

La manera més senzilla de trobar el número d’identificació d’una categoria és obrir-ne una Entrades -> Categories. Una vegada que faci clic al botó “Edita”, l’ID es mostrarà a la part superior del navegador amb una forma d’URL.

Com es pot notar del codi, per excloure una categoria, haureu d’introduir un caràcter “-” abans de la identificació. Un cop hàgiu definit els identificadors, aquestes categories ja no es mostraran al feed RSS. Si necessiteu canviar-ho en el futur, simplement podeu canviar la funció quan calgui i afegir / eliminar una categoria de la llista.

El vostre feed RSS acaba de ser encara millor. No oblideu consultar els altres tutorials sobre com millorar el vostre lloc web basat en WordPress i aprofitar al màxim la ja excel·lent plataforma de blocs.

Embalatge

En aquest moment, hauríeu d’haver acceptat el fet que les fonts RSS encara són cosa. I, fins i tot si no sou pas fan de RSS, haureu de pensar en els vostres visitants que encara utilitzin els fluxos diàriament. Per ajudar-los a treure el màxim partit al vostre feed RSS, implementeu qualsevol dels consells que us mostrem en aquesta guia.

Què en penses de RSS? Agregeu novetats als vostres equips o telèfons intel·ligents? Què passa amb el RSS al teu bloc?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map