Consells, trucs i millors complements per personalitzar els menús de WordPress

Consells, trucs i millors complements per personalitzar els menús de WordPress


Els menús són una de les parts més vitals de tots els llocs web. Són omnipresents i guien els usuaris a través del vostre bloc. I, tot i que és relativament fàcil afegir un menú de navegació a WordPress, hi ha moltes coses més que podeu fer per personalitzar-lo per al vostre lloc web..

Tant si es tracta d’una icona petita que voleu tenir al menú com si voleu tenir un sistema completament diferent per manejar-la, aquesta guia ho té tot. Consulteu consells, trucs i alguns dels millors complements de menú que us hem preparat en aquesta guia:

 • Afegiu icones al menú de WordPress
 • Afegeix el botó d’inici de sessió / desconnecta al menú
 • Mostra els menús de WordPress on vulgueu
 • Com afegir un quadre de cerca al menú de WordPress
 • Com fer que el menú de navegació s’enganxi a la part superior de la pàgina
 • Creeu el menú de navegació enganxós amb plugins
 • Com suprimir els elements del menú de primer nivell a WordPress
 • Els 4 millors complements de menú de WordPress
 • Millors complements del menú mòbil de WordPress

Crear un menú a WordPress no va ser mai fàcil. Tot el que heu de fer és generar pàgines i afegir-les al costat de la pàgina d’inici. El menú principal de navegació es farà amb només uns clics, però probablement sembli molt senzill.

Hi ha nombrosos complements que us poden ajudar a crear un menú de navegació visualment impressionant. Per descomptat, podeu codificar-vos-en un si ho sabeu, però hi ha una manera més senzilla de fer més fàcil l’ús del vostre menú normal: afegint icones.

Les icones s’han convertit en una cosa que no podem viure. Quan cerqueu alguna cosa al tauler de taula de WordPress, a l’escriptori o al vostre telèfon intel·ligent i tauleta, probablement us haureu d’utilitzar icones. Després d’unes poques vegades d’utilitzar una nova aplicació, és més probable que recordi la seva icona que tot el text de descripció que s’hi inclou. Per tant, per què no vareu posar una icona al costat de l’element del menú i deixar que la gent navegui pel vostre lloc amb facilitat?

Icones de menú

PREU: Gratuït

Icones de menú

Si no sabeu com fer-ho, no us preocupeu, és per això que sou aquí. En aquesta part de la guia, no us molestarem amb la codificació personalitzada, però senzillament, només us mostrarem un complement gratuït que podreu configurar en els propers minuts.

 1. Anar a Connectors-> Afegir nous
 2. Cerqueu “icones de menú”
 3. Instal·leu i activeu el complement
 4. Desplaceu-vos a Aparició -> Menús
 5. Obre el menú de navegació
 6. Seleccioneu una pàgina sota l’estructura del menú per a la qual voleu seleccionar una icona
 7. Trieu la icona, editeu-ne la posició i la mida
 8. Desa el menú

Això és! Ara aneu a trobar algunes icones interessants que voleu al vostre menú i gaudiu del vostre nou disseny. Tot i que encara treballeu amb les icones, no oblideu que també podeu afegir un favicon al vostre bloc de WordPress.

Afegeix el botó d’inici de sessió / desconnecta al menú

Una de les moltes funcions de WordPress que ens encanta és la seva manera senzilla de registrar nous usuaris. El control de diferents rols d’usuari a la plataforma popular no podria ser més fàcil; Ja hi ha rols registrats que podeu assignar i fins i tot podeu crear nombrosos rols d’usuari personalitzats per la necessitat del vostre lloc.

Tot i registrar-los és ràpid i fàcil, cuidar els usuaris pot ser un treball dur. Però heu de fer tot el que estigui al vostre abast perquè la seva experiència al lloc web sigui la més bona possible.

Una de les moltes coses que podríeu fer per ells és activar una manera senzilla d’iniciar sessió i sortir del vostre lloc. Perquè els enllaços d’inici de sessió / desconnexió estiguin sempre a l’abast de les mans dels usuaris, podeu posar aquests enllaços directament al menú principal. Primera cosa, En tenir aquests enllaços al menú són molt pràctics i, en segon lloc, els usuaris probablement s’han acostumat a aquesta funció a partir d’altres aplicacions que utilitzen la mateixa manera de iniciar la sessió i la sortida.

En aquest cas, no és necessari agafar cap altre complement. Una senzilla funció de WordPress que us mostrem en aquesta part de l’article pot fer-vos un bon treball. Emplaçarà automàticament l’enllaç correcte al menú. Això vol dir que mentre un usuari està desconnectat, obtindrà l’enllaç “iniciar sessió” i viceversa. Ni tu ni l’usuari s’hauran de preocupar de nou pels botons d’inici de sessió.

Si esteu preparats per afegir aquesta característica d’inici de sessió senzilla però neta al menú, aquí hi haureu de fer:

 1. Funcions obertes.php
 2. Copieu i enganxeu el següent:
 3. funció add_login_logout_link ($ articles, $ args) {
  $ loginoutlink = wp_loginout ('index.php', fals);
  $ articles. = '
 4. '. $ loginoutlink. '
 5. '; retornar articles de $; } add_filter ('wp_nav_menu_items', 'add_login_logout_link', 10, 2);
 6. Guardar canvis

Com en la majoria dels nostres fragments, ho heu fet només copiant i enganxant la funció al fitxer. Un cop acabat, podeu continuar i tornar a carregar la pàgina principal. Ja que encara heu iniciat la sessió, obtindreu l’enllaç “tanqueu la sessió” a l’últim punt del vostre menú principal. Assegureu-vos de revisar tota la funció, per tant, proveu de tancar la sessió i tornar-hi per assegurar-vos que tot va bé.

Ara que heu acabat amb aquesta petita característica, no oblideu que podeu redirigir fàcilment els usuaris a una altra pàgina després d’una connexió d’èxit o fins i tot mostrar contingut només per iniciar la sessió o desconnectar-se d’usuaris..

A més, ara que teniu un menú personalitzat, us pot interessar mostrar-lo en qualsevol lloc del lloc proporcionant un codi curt personalitzat.

Ens encanta personalitzar WordPress amb fragments com aquest, què tal de tu?

Mostra els menús de WordPress on vulgueu

Després que WordPress arribés a la versió 3.0 moltes coses es van fer més fàcils d’utilitzar. Entre diferents novetats, crear un menú de navegació es va fer accessible a tothom i avui cadascú pot crear els seus propis menús amb uns quants simples clics d’un botó de ratolí..

Al mateix temps que creeu menús on podeu enllaçar fàcilment qualsevol publicació, pàgina, categoria o qualsevol enllaç extern és un tros, mostrar el menú a diferents llocs del vostre lloc pot ser una mica més gran per a aquells que no participen en el desenvolupament de WordPress.

Segons el tema de WordPress que utilitzeu, podeu mostrar fàcilment un menú de nova creació a la part superior de la pàgina on tots estem acostumats a trobar la navegació. Pot ser que tingueu l’opció de col·locar el vostre menú a la barra lateral o fins i tot a la dreta a la zona de peu de pàgina, però, i si voleu mostrar el menú a les publicacions, a les pàgines o fins i tot al widget?

No, no heu de crear llistes personalitzades ni tornar a escriure tot el codi HTML per reproduir els enllaços; podeu aprofitar els dreceres i col·locar un menú existent on vulgueu!

A les línies següents, estarem a punt de mostrar-vos com fer-ho i estem segurs que us agradarà el vostre nou “menú al codi curt”.

Creeu un codi curt i visualitzeu els menús de WordPress on vulgueu

 1. Obre el fitxer functions.php
 2. Copieu i enganxeu el codi que registrarà el codi curt:
 3. menu menu_function ($ atts, $ contingut = null) {
  extracte (
  shortcode_atts (
  matriu ('nom' => null,),
  $ ats
  )
  );
  torna wp_nav_menu (
  matriu (
  'menu' => $ nom,
  'echo' => fals
  )
  );
  }
  add_shortcode ('menú', 'menu_funció');
  
 4. Guardar canvis

Just després d’haver desat els canvis, podreu mostrar els menús de WordPress a qualsevol lloc que vulgueu. Tot el que heu de fer és escriure el codi curt on heu d’especificar el nom del menú que fareu servir:

[nom del menú = “menú principal”]

En la majoria dels casos, el menú principal tindrà el nom de “menú principal” adjunt a si mateix. Però si utilitzeu qualsevol altre menú, simplement introduïu el seu nom al codi curt. No heu de saber tots els menús de cap manera; en canvi, navega cap a Aparició -> Menús i navegueu per la llista de menús o en creeu de nous.

Ja que ara podeu mostrar els menús de WordPress pràcticament a qualsevol lloc, podeu crear nombroses navegacions que feu servir al vostre lloc web amb WordPress. Podeu tenir-ne una en una publicació, una altra en fitxers de plantilles, widget de text, etc.

Com afegir un quadre de cerca al menú de WordPress

A menys que hàgiu suprimit la funció, WordPress permet als vostres visitants fer cerques a tot el vostre lloc. Hem esmentat aquesta característica interessant diverses vegades i us hem mostrat diferents coses que podríeu fer amb les vostres pàgines de cerca. Per exemple, podeu redirigir els usuaris a la publicació fàcilment si només s’ha trobat un resultat o fins i tot configurar una cerca personalitzada a Google.

Si heu navegat pels widgets WP estàndard, probablement ho hagueu vist Hi ha un giny de cerca a punt per col·locar-lo a la barra lateral. Però, si voleu que el quadre de cerca aparegui al costat del vostre menú?

A les següents línies, us mostrarem una funció que portarà el vostre quadre de cerca quotidià i la posarà al menú de navegació.

Afegiu un quadre de cerca al menú:

 1. Funcions obertes.php
 2. Copieu i enganxeu el següent:
 3. add_filter ('wp_nav_menu_items', 'add_search_box', 10, 2);
  funció add_search_box ($ articles, $ args) {
  $ articles. = '
 4. '. get_search_form (fals). '
 5. '; retornar articles de $; }
 6. Guardar canvis

Per assegurar-vos que el codi us funcionarà, assegureu-vos que ja teniu un menú de navegació afegit al vostre lloc.

El codi és força senzill i la seva única funció és afegir el quadre de cerca al menú de navegació. El més probable és que la vostra casella de cerca no estigui alineada al lloc que volíeu. Això vol dir que haureu de dir a WordPress on heu de posar el quadre de cerca:

 1. Afegeix una classe a
 2. etiqueta que es troba a la tercera línia de codi:
 3. $ articles. = '
 4. '. get_search_form (fals). '
 5. '
 6. Guardar canvis
 7. Estil obert.css
 8. Copieu i enganxeu el codi CSS:
 9. .searchbox-position {
  marge superior: 15px;
  marge-dreta: 20px;
  }
  
 10. Canvieu el codi al vostre gust
 11. Guardar canvis

Amb sort, heu nidificat la caixa al costat del vostre menú. No es triga gaire a adaptar-se a la casella on es desitgi. No us oblideu d’estilar el quadre de cerca i gaudir de la funció.

Si voleu més control sobre el menú i el quadre de cerca, consulteu com afegir icones al vostre menú i com afegir una opció de cerca de veu per als visitants que vulguin dictar els seus termes de cerca. Hi ha molt més que podeu fer tant amb el vostre menú com amb les vostres opcions de cerca, de manera que poseu a prova el nostre quadre de cerca i apreneu alguna cosa nova.

Probablement heu vist llocs web on Els menús de navegació s’adhereixen a la part superior de la pàgina i us segueixen a cada pas de la vostra aventura en desplaçament. Aquesta característica pot ser una cosa que desitgeu al vostre lloc web de WordPress i en aquesta part de la guia, estarem a punt de mostrar-vos com crear-ne una.

No només té un aspecte funcional on el menú sempre està disponible a l’abast de la mà, sinó que també pot semblar molt bonic i fluid.

Si teniu una mica de coneixement CSS, no tindreu problemes per fer que el vostre menú sigui enganxós. Només heu d’afegir un tros de codi al fitxer Style.css després del qual podreu gaudir de la nova funció de menú.

 1. Obriu el vostre full d’estil (style.php)
 2. Trobar .Nav-menu o .genesis-nav-menu (o similar, segons el tema que utilitzeu)
 3. Utilitzeu el codi següent per al contenidor del menú principal:
 4. .nav-menu {
  posició: fix;
  fons: # 333;
  part superior: 0px;
  dreta: 0px;
  esquerra: 0px;
  índex z: 99;
  }

  Com podeu endevinar del codi, la part important arriba a la segona línia on heu d’arreglar la posició del menú. Després d’això, podeu configurar els elements superior, dret i esquerre a 0 píxels o desplaçar-los a qualsevol distància de la part superior o del marge esquerre i dret de la pàgina (per exemple: superior: 10px situarà el vostre menú a 10 píxels de el marge superior del vostre lloc).

 5. Actualitzeu el fitxer i gaudiu del vostre menú de navegació enganxós

Si no us agrada fer servir el codi, podeu fer servir plugins perquè els vostres menús siguin enganxosos.

Us vam ensenyar a crear un menú de navegació enganxós simplement canviant una línia de codi CSS al vostre tema. Però, per molt fàcil que sigui, a tots no els agrada passar pels fitxers de WordPress i editar el codi. Si sou d’aquest tipus de persona o si necessiteu més control sobre el menú, no us preocupeu. Podeu configurar el vostre menú fàcilment i fer-lo enganxós mitjançant plugins. En aquesta part de l’article, us mostrarem alguns dels millors.

Extensió enganxosa UberMenu

PREU: 8 dòlars

Extensió enganxosa UberMenu

UberMenu Sticky Extension és un complement Plugin UberMenu cosa que significa que primer heu d’instal·lar aquest complement per fer que l’extensió funcioni. L’extensió ho fa tot senzill; després de la instal·lació, esteu preparats perquè el vostre menú sigui enganxós. Independentment de la ubicació del menú, un cop que l’usuari comenci a desplaçar-se, el menú s’enganxarà a la part superior de la pàgina i fer-lo fàcilment accessible.

Per assegurar-se que els usuaris mòbils poden accedir a totes les parts del menú, l’opció adhesiva s’apaga un cop detectat un dispositiu mòbil. Aquí no hi ha molt a afegir; consulta la demostració al lloc oficial i, si ja tens UberMenu, segueix endavant i crea el teu menú enganxós..

myStickymenu

PREU: Gratuït
DEMO

myStickymenu

Aquest complement està dissenyat per utilitzar-se en el tema Vint-Tretze. Però si l’ajusteu una mica, podeu utilitzar-lo en qualsevol tema que vulgueu. De manera predeterminada, utilitza la classe CSS de navegació del tema “.navbar”. Així que si voleu utilitzar-lo en algun altre tema, heu de trobar la classe que utilitza el vostre tema per descriure el menú de navegació i canviar el nom d’aquesta classe.

Si el vostre tema respon, el connector també respondrà. Si voleu modificar-ne més, us convidem a introduir els vostres estils CSS personalitzats i a més personalitzar el vostre menú enganxós.

Menú enganxós (o qualsevol cosa!) Al desplaçament

PREU: Gratuït

Menú enganxós (o qualsevol cosa!) Al desplaçament

Aquest complement us permetrà col·locar el vostre menú per sobre i fer-lo enganxós. Però no només això, el complement us permetrà que qualsevol element sigui enganxós només trobant el selector adequat per a l’element. Això significa que podeu enganxar el vostre logotip o fins i tot la capçalera sencera a la part superior de la pàgina mentre els usuaris es desplacen pel vostre lloc web. Perquè tot funcioni, haureu de saber una mica sobre HTML i CSS per trobar el selector adequat.

Com suprimir els elements del menú de primer nivell a WordPress

Probablement ja sabeu que WordPress és molt personalitzable. Si sabeu codificar o, si més no, trobar els complements adequats, també podeu transformar el vostre backend i el frontend i mostrar un lloc web únic als vostres visitants i als vostres autors..

En aquesta part, us mostrarem un codi senzill que us permetrà eliminar elements del menú de primer nivell de les vostres pàgines d’administració de WordPress.

El codi que podeu trobar a continuació suprimirà tots els elements del menú de primer nivell a tots els usuaris en lloc dels administradors. Abans de continuar, heu de saber que aquest fragment només elimina els elements del menú, però que tots els elements encara podran estar disponibles per a qualsevol persona que conegui el camí correcte cap a una pàgina de configuració. Si voleu restringir completament l’accés a determinades pàgines de menú, haureu de canviar les funcions de l’usuari.

Elimineu els elements del menú de primer nivell:

 1. Obre el teu fitxer funcions.php
 2. Copieu i enganxeu el codi següent:
 3. if (! current_user_can ("manage_options")) {
  add_action ("admin_menu", "my_remove_menus", 999);
  }
  function my_remove_menus () {
  remove_menu_page ('index.php'); //Panell
  remove_menu_page ('edit.php'); // Publicacions
  remove_menu_page ("upload.php"); // Mitjans de comunicació
  remove_menu_page ('edit.php? post_type = page'); // Pàgines
  remove_menu_page ('edit-comentaris.php'); //Comentaris
  remove_menu_page ('theme.php'); // Aparició
  remove_menu_page ('plugins.php'); // Complements
  remove_menu_page ('usuaris.php'); // Usuaris
  remove_menu_page ('tools.php'); // Eines
  remove_menu_page ('options-general.php'); // Configuració
  }
 4. Guardar canvis

Com que aquest codi elimina tots els menús de primer nivell que probablement no voldreu fer, no dubteu a modificar el codi segons les vostres necessitats. Cada línia “remove_menu_page” s’encarrega d’eliminar una pàgina (que es descriu entre claudàtors i en els comentaris al costat de la línia de codi). N’hi ha prou amb afegir o eliminar una pàgina que voleu no estar al vostre menú i estalvieu els canvis una vegada més.

Ara que heu après com eliminar les pàgines de primer nivell del menú, potser només voldreu eliminar algunes de les subpagines situades a les de primer nivell..

Els 4 millors complements de menú de WordPress

Un cop hagueu començat a construir el vostre lloc web, tard o d’hora haureu de necessitar un menú. Podeu crear-ne una utilitzant una opció de menú estàndard a WordPress, però si en voleu una de més professional, haureu de conèixer els vostres codis HTML i CSS. Això també vol dir que dedicareu una estona a dissenyar tot perquè funcioni perfectament i a la vegada que resulti bonic.

Però si necessiteu una solució més ràpida o simplement no sabeu codificar el vostre propi menú de fantasia, WordPress us permet instal·lar alguns excel·lents plugins dissenyats per fer menús preciosos en pocs clics. Sense cap ordre específic, aquí teniu alguns dels millors complements de menú per a WordPress.

Menú d’Uber

PREU: 20 $
DEMO

Menú d'Uber

Amb més de 43.000 vendes, Uber Menu és un dels complements més populars de WordPress. Un cop obris el lloc de demostració i vegis com és el menú creat amb aquest complement, podreu entendre per què és tan popular. I, un cop comenceu a enumerar les seves funcions, probablement en voldreu fer una.

Els menús creats amb el menú d’Uber seran sensibles i tàctils per als visitants del mòbil. Podeu crear dissenys bonics i col·locar icones, imatges, vídeos i mapes al vostre menú. El formulari sencer es podria col·locar en un submenú de manera que podreu crear un formulari de contacte sense haver d’afegir cap pàgina addicional. El complement és molt personalitzable i es pot jugar amb més de 50 configuracions d’estil amb previsualització en directe. Podeu crear submenús automàticament a partir del vostre altre contingut, crear pestanyes al menú i molt més.

 • Generació d’elements dinàmics
 • Submenus de col
 • Interfície d’usuari millorada

Morph: Menú de WordPress personalitzable Fly-Out

PREU: 20 $
DEMO

Transformar-se

Morph és un menú desplegable dissenyat per a dispositius mòbils. Però, com podeu veure a la pàgina de demostració si l’obriu a l’ordinador personal, també es veu molt bé a l’escriptori.

Mitjançant aquest complement, podeu ocultar un menú i trucar-lo amb un simple clic. A l’àrea de menú, podeu crear un menú desplegable estàndard, afegir imatges, botons de cerca i es pot ampliar tota l’àrea que significa que podeu incorporar tot allò que necessiteu i vulgueu. El complement és molt personalitzable, de manera que podeu triar els colors que vulgueu, canviar l’alçada de la imatge i afegir o treure elements que s’adapten a les vostres necessitats. Si l’utilitzeu per a dispositius mòbils, podeu definir fàcilment resolucions per a les quals apareixerà el menú.

 • Funciona molt bé en dispositius mòbils i d’escriptori
 • Afegir / eliminar elements personalitzables
 • Es pot desencadenar per qualsevol element

Menú de l’heroi

PREU: 19 dòlars
DEMO

Menú Hero

Tant si voleu un menú senzill com un complex “Mega Menú”, podeu crear-ne un amb el connector Hero Menu. Tots els menús que creeu tindran resposta i es veuran excel·lents en qualsevol dispositiu; si trieu crear un mega menú, es poden mostrar o ocultar els elements per la qual cosa no us haureu de preocupar del disseny de les pantalles més petites.

Hi ha suport especial per a tocs per a Android, iOS i Windows Phone. Trieu la barra de navegació d’ample complet o d’amplada fixa on podeu afegir fàcilment elements addicionals simplement mitjançant la tècnica d’arrossegar i deixar anar. Hi ha més de 60 esquemes de colors preestablerts i podeu utilitzar cadascun dels tipus de lletra gratuïts de Google. Feu que el menú sigui enganxós, trieu la distància d’activació… aquest gran complement pot oferir molt més, així que no deixeu de consultar tota la llista de funcions de CodeCanyon..

 • Arrossegueu i deixeu anar el creador d’estructures de menú
 • Creeu un menú senzill o un mega menú complex
 • Navegació mòbil especial

Barra multi-X

PREU: 16 dòlars
DEMO

Multi X Bar

La barra Multi-X és un complement modular i us permet posar pràcticament tot el que vulgueu a la barra de navegació. A més dels elements del menú, podeu col·locar fins a 8 elements a la barra – ja sigui un formulari de contacte, formulari de cerca, icones de compartició social, àrea de widget, etc..

Hi ha dos temes diferents per triar, a més d’un tema personalitzat, on podeu definir els vostres colors mentre que el gradient es calculi automàticament. La barra de navegació es pot situar com un menú fix o desplaçable. Si ets desenvolupador, voldràs saber que hi ha un conjunt de ganxos preparats per a tu si vols crear un nou complement des de la barra Multi-X. Aquest complement ofereix molt, molt més, assegureu-vos de fer una ullada a totes les funcions de CodeCanyon.

 • 8 mòduls funcionals incrustats
 • 2 temes de color + tema personalitzat
 • Posició superior o inferior

Millors complements del menú mòbil de WordPress

Tots sabem fins a on ha arribat la tecnologia. Els telèfons intel·ligents i tauletes s’han tornat inevitables i cada cop hi ha més propietaris de dispositius mòbils. Les xarxes WiFi cobreixen totes les parts de les nostres ciutats i, si no n’hi ha, sempre podeu connectar el vostre dispositiu mòbil a Internet mitjançant el vostre proveïdor. Tot el que significa és que el nombre de navegadors web mòbils és més gran que mai i que heu de tenir cura d’ells si esteu executant un lloc web..

Si creeu un lloc mòbil o voleu millorar-ne un, sens dubte, necessiteu crear un menú mòbil especial que s’adapti a qualsevol mida de pantalla i permeti una navegació més fàcil dels usuaris mòbils.

Amb WordPress, aquesta tasca no és tan difícil com podríeu pensar. No heu de saber codificar ni com configurar un menú. Tot el que necessiteu és un complement que podeu instal·lar i personalitzar fàcilment a les vostres necessitats.

En aquesta part de la guia, estem a punt de mostrar-vos alguns dels millors plugins premium que poden crear un menú mòbil per al vostre lloc web de WordPress. Així, anem a desplaçar-nos cap avall i fem un cop d’ull.

Tàctil

PREU: 18 dòlars
DEMO

Tàctil

Aquest complement premium crearà una capçalera mòbil neta amb un menú mòbil incrustat en ell. Les animacions són molt senzilles i poden semblar fluïdes i simpàtiques a la pantalla d’un telèfon intel·ligent. Amb Tàctil, podeu crear un menú d’acordió de diversos nivells, crear un menú horitzontal d’un sol nivell que es pot fer passar o crear una barra lateral widgetitzada que pugui volar al vostre lloc web.

Tot és personalitzable, cosa que significa que podeu pintar els vostres elements en qualsevol color que vulgueu, canviar fons i definir els seus colors, opacitats i molt més. El vostre menú es pot arreglar o posicionar absolutament. Si voleu encara més control sobre els dispositius mòbils, podeu definir resolucions per a les quals s’activarà aquest menú.

 • Diversos tipus de menú
 • Funcions de cerca
 • Posicionament fix / absolut

TapTap

PREU: 10 dòlars
DEMO

Tap-Toqueu

TapTap us donarà el poder de crear un menú mòbil únic per al vostre lloc web de WordPress. Com podeu veure al lloc de demostració, podeu crear gairebé qualsevol cosa que imagineu i els vostres menús tindran un aspecte perfecte. Amb aquest complement, podeu crear menús a diversos nivells, decidir quins elements voleu mostrar, afegir descripcions o activar l’opció de cerca integrada.

Hi ha dos dissenys de botons de menú i algunes animacions. La posició del vostre menú pot ser fixada o podeu utilitzar un posicionament absolut. Trieu estils de fons i juga amb nombroses opcions d’estil perquè pugueu adaptar el menú al vostre tema perfectament. Finalment, però no menys important, TapTap us permetrà triar resolucions sobre les quals es mostrarà. Què més podeu desitjar des d’un menú de navegació mòbil?

 • Menús de diversos nivells
 • 2 dissenys i animacions de botons de menú
 • Posicionament fix / absolut

Mobi

PREU: 16 dòlars
DEMO

Mobi

Mobi és un altre senzill i excel·lent complement de WordPress llest per ajudar-vos amb els llocs web mòbils. Amb aquest afegit, el tema responsiu tindrà una navegació encara millor. Un cop creeu un menú utilitzant un creador intuïtiu de menús arrossega i deixa anar, podeu col·locar-lo a la part superior o inferior del lloc.

Tots els elements del menú són personalitzables i podeu afegir icones de xarxes socials a la vostra barra de navegació. Hi ha més de 700 tipus de lletra d’icones i podeu completar el vostre disseny mitjançant un tipus de lletra de Google. Si ho necessiteu, podeu controlar la visibilitat dels usuaris i dels usuaris registrats.

 • Personalització Arrossegueu i deixeu anar
 • Posicionament del menú superior o inferior
 • Visibilitat de l’usuari per als convidats i usuaris registrats

Wah-menú

PREU: 44 dòlars
DEMO

Wah-Wah

El menú Wah és un menú atracable perfecte per a llocs web mòbils, especialment dissenyat per a la navegació tàctil per iPad. Amb aquest complement premium, podeu afegir fins a 8 enllaços de menú que s’adaptaran molt bé a la part del lloc web de WordPress.

Un cop feu clic en una icona específica del menú, apareixerà un submenú que permet HTML, vídeos incrustats, mapes i gairebé tot el que vulgueu. El complement és molt personalitzable, cosa que significa que podeu triar entre 8 colors d’accent, reproduir-vos amb l’amplada del menú, les icones, els enllaços, etc. La creació de menús és molt fàcil amb l’editor WYSIWYG. Tant si voleu fer servir el tema fosc o clar, podeu estar segur que us resultarà agradable.

 • Editor WYSIWYG
 • Submenús amb suport per a HTML, vídeos incrustats, etc..
 • Opció fora o en estat estancat

Menú d’estil de ruta

PREU: 12 dòlars
DEMO

Estil de ruta

Aquest complement premium és una mica diferent del vostre plugin habitual dedicat a la creació de menús. En lloc d’una barra de menús clàssica o un menú de barra lateral, el Menú Estil de ruta crea un botó. Després d’activar un botó, mostrarà un menú al voltant del botó en cercle, ampliar-lo en línia en la direcció que vulgueu o fins i tot organitzar les icones en un arc.

Si hi ha diversos nivells de menú, el botó crearà un botó enrere que permetrà als usuaris tornar al menú principal. Hi ha tones d’opcions de personalització i per crear un menú; només podeu fer servir l’editor de menús estàndard de WordPress. Si busqueu un menú mòbil únic, poseu la possibilitat de trobar el menú estil de ruta.

 • Botó Crea menú al voltant
 • Altament personalitzable
 • Utilitzeu el menú WP estàndard per editar el menú

Scrollnav

PREU: 10 dòlars
DEMO

Scrollnav

Un altre complement de menú únic que us ofereix algunes funcions excel·lents i que pot semblar excel·lent al vostre lloc web. Scrollnav consisteix en un cercle que conté diverses opcions de menú. Hi ha un enllaç de pàgina d’inici al mig del botó, l’enllaç superior us porta lògicament a la part superior de la pàgina, hi ha un quadre de cerca, un menú personalitzat i una part d’enllaç personalitzada del cercle.

El menú personalitzat donarà espai suficient per crear tots els menús amb submenús, quedarà excel·lent i us donarà un espai molt necessari al vostre lloc web mòbil. Podeu triar diversos esquemes de colors i tot és fàcil de configurar. Definitivament, heu de consultar el lloc de demostració per veure com funciona aquest petit complement.

 • Botó circular amb diferents funcions
 • Menú personalitzat i part d’enllaç personalitzat
 • Diversos esquemes de colors

Menú ScrollTo

PREU: 24 dòlars
DEMO

Desplaceu-vos al menú

Aquest simple complement premium us oferirà un menú genial de la barra lateral creat per a la navegació tàctil per a iOS i Android. Un cop creat un menú, apareixerà icones que enllacen amb una altra part de la pàgina i es desplaçaran automàticament.

És important tenir en compte això ScrollTo no és un menú complet de navegació, però només es desplaça cap a una altra part de la mateixa pàgina. Podeu triar entre més de 750 icones o podeu utilitzar les vostres pròpies imatges com a elements del menú i hi ha espai addicional per als anuncis. Perquè tot funcioni, haureu de tenir coneixements bàsics en HTML perquè pugueu seguir les instruccions. Podríeu trigar uns quants minuts més, però el resultat final és excel·lent.

 • Habilitat al tacte
 • Més de 750 icones + imatges personalitzades
 • Espai de publicitat addicional

Conclusió

Esperem que, ara, us hagueu adonat que és difícil executar un lloc web sense menú. Fins i tot si teniu un parador, encara voldreu una navegació entre les seccions. Així que, mentre ja esteu aquí, aprofiteu el temps per personalitzar el menú de WordPress i fer-ne el millor possible.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map