Comparació de Squarespace vs. WordPress 2020

Espai vs WordPress


Sens dubte, WordPress és la plataforma de construcció web més popular del món. Però, com probablement ja ho sabeu, no és l’únic. Diverses altres plataformes ofereixen eines web i blogging potents, i algunes d’elles són força bones competidores. De la mateixa manera que qualsevol cosa a la vida, hi ha avantatges i contres per utilitzar WordPress i aquelles altres plataformes.

Avui, ens centrarem Espai d’espai i compara-ho amb WordPress. Per evitar qualsevol confusió, parlarem de la versió que s’acull a WordPress.
Té algunes variacions molt significatives de WordPress.com.

Per tal de facilitar la comprensió de les diferències, hem dividit aquest article en diversos segments que us ajudaran a comparar WordPress i Squarespace amb més rapidesa:

  • Senzillesa
  • Temes i complements
  • Gestió de contingut
  • Assistència
  • Les despeses
  • Comerç electrònic
  • Taula de comparació
  • Quin heu de triar?

Senzillesa

A l’hora d’iniciar un nou bloc, la majoria d’usuaris prefereixen una plataforma senzilla que els permeti publicar un lloc nou el més ràpidament possible.

WordPress

Si no fos prou senzill, WordPress en primer lloc no seria tan popular. Però, quan es parla de la versió que s’allotja, es fa temps per posar-vos al dia de tota la terminologia i bàsics abans de poder crear un bloc. Si bé moltes opcions són bones, desenes d’opcions d’allotjament i milers de temes i complements poden ser massa per a algú que acaba de començar.

Després d’uns dies passats amb WordPress, la majoria dels principiants s’adapten a la plataforma i no tenen problemes per personalitzar els blocs i escriure nous articles.

Sempre podria ser una mica més senzill, però el fet que permet actualitzar el bloc del vostre principiant a la màquina professional de guanyar diners és un motiu prou bo per passar una estona més aprenent més sobre WordPress. Si necessiteu ajuda, hem iniciat una nova secció d’aprenentatge de WordPress que serà la vostra guia personal.

Espai d’espai

Com que tot el que es refereix a Squarespace és visual, el fa molt més agradable per als principiants. Tot i que podeu crear un entorn similar amb WordPress, necessitareu temps i destreses per preparar la gespa. Però amb Squarespace, podeu utilitzar l’editor d’arrossegar i deixar anar per crear pàgines des del primer moment.

Espai d’espai també ofereix un nombre molt inferior d’opcions. Això ajudarà als principiants a prendre decisions més ràpides i serà més fàcil aprendre. Però, òbviament, si decidiu actualitzar el vostre bloc i personalitzar-lo amb més detall, trobareu aquesta manca d’opcions com un gran problema..

Temes i complements

Per personalitzar un lloc web, els usuaris sense habilitats tècniques hauran d’utilitzar temes i complements per personalitzar els blocs. Com operen WordPress i Squarespace en aquest problema?

WordPress

WordPress ofereix milers de temes i complements que podeu utilitzar gratuïtament. Per ser més precisos, hi ha més de 40.000 complements que es poden trobar al dipòsit oficial i els podeu utilitzar sense cap càrrec. I aquest no és el final: hi ha nombrosos mercats en línia que ofereixen temes i complements premium a un preu específic. De manera que, per a tots els problemes que us trobeu, probablement hi ha un complement que ho pugui solucionar.

A més, milers de temes han estat dissenyats per a nínxols específics. Això vol dir que si creeu un bloc personal, una cartera de fotografia o un lloc d’empresa professional, trobareu un tema adaptat a les vostres necessitats.

Temes de WordPress

Com que la instal·lació de temes i complements és molt senzilla, l’única tasca que requereix temps és trobar el millor tema o un complement perfecte per al vostre lloc..

Espai d’espai

Si voleu ampliar un lloc mitjançant Squarespace, haureu d’adaptar-vos. Malauradament, Squarespace ofereix una insuficient tria de plantilles i extensions. A diferència de WordPress, haurà de solucionar-se per la solució disponible o simplement ignorar el problema i sol·licitar ajuda.

D’altra banda, aquesta opció limitada pot no representar un problema per a alguns usuaris. Si no teniu previst ampliar el vostre lloc i no esteu contents amb les opcions disponibles amb Squarespace, podeu relaxar-vos i deixar de pensar en totes les altres extensions disponibles com amb WordPress. De vegades, tenir menys opcions és millor.

Gestió de contingut

Si voleu iniciar un nou bloc, és vital que la plataforma que escolliu us permeti moure’s lliurement pels editors de text. WordPress i Squarespace són prou bons per als bloggers?

WordPress

Sens dubte, WordPress és una potent eina per als bloggers i un dels millors al voltant. Us permetrà utilitzar editors de text tant visuals com visuals perquè pugueu gaudir de l’escriptura i encara podreu gaudir afegir HTML personalitzat si és necessari. WordPress té cura dels vostres articles, de manera que us guardarà automàticament el vostre progrés. En cas que passi alguna cosa dolenta, podeu confiar en WordPress en qualsevol moment. També manté les revisions, de manera que si decidiu que voleu tornar el paràgraf antic en algun moment, estareu a un clic de tenir-lo a la pàgina..

Espai d’espai

Malauradament, L’espai no és tan bo per als blocaires. No hi ha cap funció automàtica, i la plataforma no us permetrà utilitzar les revisions. Tot i que hi ha blocs de codi que podeu utilitzar a Squarespace, la funció encara no us permetrà executar el vostre propi HTML o CSS des de la pàgina. Per a alguns blocaires, això pot ser un desglossament de tractes.

L’espai no és tan bo amb els mitjans de comunicació. Si bé WordPress us permetrà reutilitzar les imatges que vau penjar en el passat, Squarespace us obligarà a tornar a penjar la mateixa imatge si decidiu reutilitzar-la. Si acostumeu a utilitzar fotografies de manera regular (que haureu de fer), això pot ser un malson.

Assistència

Si tot just comenceu amb WordPress o Squarespace, el més probable és que no sigueu un professional en aquest camp. Així doncs, tard o d’hora, necessitareu ajuda amb la plataforma. Quin tipus de suport obté amb WordPress i Squarespace?

WordPress

Com que allotjaràs el teu propi lloc, pràcticament tot està a les teves mans. Si bé hi haurà alguns problemes tècnics que la vostra empresa d’allotjament ha de resoldre per a vostè, hi haurà molts més problemes que haureu de resoldre pel vostre compte o contractar professionals..

El suport per a temes i complements gratuïts és molt limitat. Si alguna cosa va malament, l’única ajuda es dóna en forma de fòrums de suport i altres recursos en línia. Per sort, a causa de la seva popularitat, hi ha milions de tutorials i articles complementaris que us ajudaran a resoldre pràcticament tot tipus de dificultats. Si utilitzeu productes premium, podeu esperar ajuda dels desenvolupadors, però això dependrà de cada empresa / persona.

Espai d’espai

Suport a l’espai

En iniciar un lloc amb Squarespace, immediatament tindreu accés a assistència professional. Hi ha un equip complet d’experts que s’ocupen del sistema. Tindreu accés a biblioteques senceres d’articles, tutorials de vídeo, xat en directe i assistència de correu electrònic. De manera similar a WordPress, hi ha fòrums de suport on els usuaris arriben a discutir problemes i funcions.

Com que Squarespace té un nombre de funcions molt reduït que WordPress, la possibilitat de que un mal funcionament sigui molt menor. Com que no hi ha desenes de milers de complements que cal instal·lar, en primer lloc hi haurà menys problemes de compatibilitat.

Les despeses

Moltes persones pensen que podeu obtenir un lloc web en línia de forma gratuïta. Tot i que ens agradaria dir-vos que és cert, tot té un preu. Així doncs, fins i tot WordPress i Squarespace t’obligaran a obrir les carteres.

WordPress

Sí, ho heu sentit correctament: WordPress és gratuït. Però això només és cert per a la plataforma en si. Podeu descarregar WordPress, modificar fitxers, instal·lar plugins i temes gratuïts i fer tot el que vulgueu amb ells. Però abans podeu mostrar un lloc a persones de tot el món, hauràs de pagar per allotjament. Hi ha algunes opcions gratuïtes, fins i tot quan es tracta d’hostatge, però us recomanem saltar-les totalment.

Tot i així, podeu trobar allotjament i domini per tan sols uns quants dòlars al mes. Evidentment, no podeu esperar gaire per aquest preu, però farà que el vostre lloc funcioni.

Gastar diners no s’atura aquí. Tot i que és possible executar un lloc sense gastar-ne un centenar addicional, probablement voldreu comprar un tema nou o un o dos complements que us permetran tenir una funció específica al lloc o simplement fer-ho més bonic. A més, si decidiu contractar nois de manteniment per ajudar-vos, o voleu que un programador desenvolupi alguna cosa específica, els costos continuaran augmentant. Creus que WordPress és gratuït?

Espai d’espai

Si voleu un lloc web personal, haureu de pagar 12 dòlars mensuals pel compte que no inclou tant, per ser sincer. Per aquest preu, podeu crear fins a 20 pàgines, galeries i blocs amb un ample de banda il·limitat i dos col·laboradors. Si voleu actualitzar el compte a un d’empresa on obteniu opcions il·limitades, us costarà 18 dòlars al mes.

Comerç electrònic

Voleu preparar una botiga en línia per vendre productes i serveis? En cas afirmatiu, tingueu molta cura quan escolliu la plataforma adequada per iniciar la vostra botiga electrònica.

WordPress

WordPress us permet crear botigues en línia pel vostre compte. Diversos plugins populars poden transformar el vostre lloc en un sistema de comerç electrònic sense gaire coneixement. Podeu configurar tota una botiga amb un tema que trieu i uns quants plugins que estendran les funcions estàndard de WordPress. Sí, es necessitaran temps i tutorials fins que no s’aconsegueixi tot bé, però el fet que fins i tot els principiants puguin obrir una nova botiga en línia és il·lusionant.

El popular CMS permet integrar fàcilment PayPal, Stripe, 2Checkout, Google Checkout, Payoneer, Skrill i Bitcoin.

També hi ha plugins que us ajudaran amb programes d’afiliació. Què més necessites per a una botiga senzilla?

Espai d’espai

Malauradament, Squarespace és molt limitat aquí. Per començar, us permet fer-ho utilitzeu només Stripe per processar pagaments que repel·lirà a molts usuaris. No només que Stripe no sigui tan popular com PayPal, sinó que està limitat a alguns països.

A més, Squarespace ha posat un límit en el nombre de productes que arribeu a vendre des del vostre lloc. Si voleu obrir una petita botiga, això estarà bé, però conèixer la limitació pot ser exhaustiu. I si teniu més clients del previst?

Taula de comparació

WordPress

Espai d’espai

Senzillesa:Amigable per als principiants amb una corba d’aprenentatgePerfecte per a principiants
Temes i complements:Desenes de milers d’extensionsEleccions molt limitades
Gestió de contingut:Revisions, cerca automàtica, HTML personalitzat …No hi ha revisions, cerca automàtica o HTML personalitzat
Suport:Comunitat, paga per suportEquip de suport professional
Els costos:Des d’uns quants dòlars al mesDes de 12 dòlars al mes
Comerç electrònic:Una gran varietat d’opcionsOpcions molt limitades

Quin ha d’utilitzar?

Al final, l’opció no ha de ser tan difícil de fer. És força evident que WordPress supera l’espai en pràcticament totes les àrees. Té més funcions, et proporciona molta més llibertat i control sobre el teu bloc.

Si teniu cap dubte en començar un lloc web o un bloc personal, us recomanem que trieu WordPress i anant amb la versió que s’allotja. Es necessitarà una mica més per conèixer-ne, però es pagarà a llarg termini.

Lectura recomanada: com moure el teu bloc des de l’espai a WordPress

D’altra banda, si tot el que voleu és un lloc web senzill que no us molestarà amb tones d’opcions a fer setmanalment i voleu assegurar-vos que el suport sempre hi serà per vosaltres, Squarespace pot ser prou bo..

Sempre recomanaríem WordPress mitjançant Squarespace, però és el moment que trieu. Si teniu cap pregunta i encara no esteu segurs de les plataformes, feu-ho saber deixant el comentari a continuació. Quines són les vostres opinions sobre WordPress vs. Squarespace?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Liked Liked