Com trobar i iniciar sessió a l’URL d’administració de WordPress

wordpress-admin-login-page.png


Després d’instal·lar WordPress, haureu d’iniciar sessió al vostre nou bloc. Sense accés a les pàgines d’administració, no podreu personalitzar el vostre nou bloc. L’administració és el lloc on “tot passa”, on s’escriuen publicacions i es gestiona el lloc. Per tal d’evitar que altres persones puguin editar el lloc, cal que inicieu la sessió amb el vostre nom d’usuari i contrasenya.

Però si sou nou a WordPress, trobar la pàgina d’inici de sessió d’administració us pot deixar rascar el cap amb confusió. Com s’accedeix a ella?

No et preocupis; hi ha una primera vegada per tot i la majoria de bloggers tenien el mateix problema quan iniciaven un bloc de WordPress. En aquest article, us mostrarem com treballar amb la pàgina d’inici de sessió d’administració de WordPress.

Com es troba la pàgina d’inici de sessió d’administrador de WordPress

Per defecte, WordPress utilitza l’URL d’inici de sessió estàndard que és el mateix per a tots els blocs. Per obrir-lo, només cal afegir-hi / wp-administrador al final de l’URL del vostre lloc.

URL d’inici de sessió per defecte de WordPress

www.example.com/wp-admin

Desenvolupadors de WordPress també ha afegit diversos altres URL que condueixen a la mateixa pàgina. Per tant, si per qualsevol motiu no us agrada el valor predeterminat wp-administrador URL, podeu accedir a la pàgina d’inici de sessió escrivint qualsevol dels següents:

 • www.example.com/wp-login
 • www.example.com/admin
 • www.example.com/login

Tingueu en compte que tots aquests URL apunten a la mateixa pàgina d’inici de sessió i no us equivocareu en utilitzar-ne cap. Tots redireccionen automàticament a la mateixa pàgina d’inici de sessió. En cas que aquests URL addicionals no us funcionin, torneu a la versió predeterminada.

A més, heu de saber que les pàgines d’administració i credencials de WordPress.com no tenen res a veure amb les que feu servir a WordPress que s’allotgi. Viceversa també. Semblen similars, però no tenen res a veure entre ells.

Creeu un accés més fàcil a la pàgina d’inici de sessió

Ara que heu obert correctament l’URL d’inici de sessió, el podreu fer més accessible per als vostres futurs esforços. Una opció és crear un marcador de la pàgina al vostre navegador, una per afegir un giny a la pàgina d’inici de WordPress i també podeu afegir un enllaç a la pàgina d’inici de sessió al vostre menú de WordPress..

Com iniciar sessió a WordPress

Pàgina d'inici de sessió de WordPress

Després d’obrir la pàgina d’inici de sessió d’administració de WordPress, podreu veure una interfície d’usuari senzilla que us demana el vostre nom d’usuari i contrasenya. Si heu instal·lat WordPress per vosaltres mateixos, ja haureu de tenir les credencials d’administració que heu creat durant la instal·lació. Comproveu la safata d’entrada si els oblideu ja que WordPress us va enviar un correu electrònic amb tota la informació necessària per iniciar la sessió. Però, si algú més la va instal·lar per a vosaltres o si feu càrrec del lloc web d’algú, haureu de demanar-los detalls d’inici de sessió d’administració..

 1. Desplaceu-vos a la pàgina d’inici de sessió d’administrador de WordPress
 2. Introduïu nom d’usuari i contrasenya
 3. Feu clic a la tecla Iniciar Sessió botó

Si les credencials són correctes, WordPress us portarà al quadre de comandament on podeu començar a treballar en la vostra primera publicació i gestionar el lloc web..

Segons els vostres desitjos, la pàgina d’inici de sessió pot semblar qualsevol cosa que us agradi. Molts complements us ajudaran a personalitzar els aspectes de la pàgina i a introduir funcions de seguretat addicionals. Si no utilitzeu un WordPress recent instal·lat, pot ser que la pàgina sembli diferent a la que es mostra en aquest article. Pot tenir diferents imatges, logotips i fins i tot camps addicionals que poden requerir respondre preguntes, escanejar codis o utilitzar un telèfon intel·ligent per recuperar claus de seguretat addicionals. Si us plau, no us alarmeu per això.

Opció Recorda’m

Opció Recordeu-me a WordPress

Si feu una altra ullada a la pantalla d’inici de sessió, notareu una senzilla Recorda’m opció que podeu marcar o desmarcar. Seleccionant l’opció, un cop inicia la sessió amb èxit, el vostre navegador recordarà la combinació de nom d’usuari i contrasenya mitjançant l’ús d’una cookie.

En aquest cas, la informació es guarda al vostre ordinador (normalment durant dues setmanes, però pot dependre de la vostra configuració). Això vol dir que la propera vegada que obriu la pàgina d’inici de sessió d’administració de WordPress, el navegador sabrà que sou un usuari existent i no haureu de tornar a introduir les mateixes credencials..

Quan (no) per utilitzar Recorda’m opció

Utilitzeu Recorda’m opció només als ordinadors personals als quals ningú més té accés. Si comproveu l’opció quan inicieu la sessió en equips públics, exposareu les pàgines d’administració a tothom. Poden segrestar el vostre bloc, suprimir-lo o qualsevol altra cosa que “no us agradi”.

Ha perdut l’opció de contrasenya

A la part inferior de la pantalla, podeu veure un “Has oblidat la teva contrasenya?Opció ”. En cas que oblideu la vostra contrasenya, feu clic a l’enllaç que obrirà una pantalla d’inici de sessió una mica diferent.

Contrasenya perduda de WordPress

Aquí, heu d’introduir el vostre nom d’usuari o adreça de correu electrònic que s’utilitza per registrar el compte d’administrador. Una vegada que toqueu el botó “Obteniu una contrasenya novaBotó ”, WordPress us enviarà un missatge de forma instantània. En ell, obtindreu una notificació sobre el canvi de contrasenya i un enllaç especial i únic que condueix a la nova contrasenya. Si el correu electrònic no arriba en pocs minuts, comproveu la vostra carpeta SPAM. Si no hi és, haureu de demanar a un expert de WordPress que us ajudi a restablir la contrasenya.

Restabliment de contrasenya de WordPress

Feu clic a l’enllaç del correu electrònic, veureu la contrasenya recent generada que us permetrà iniciar sessió. WordPress crearà una contrasenya segura per a vosaltres, però també podreu escriure la vostra a la mateixa pàgina. Un cop hàgiu preparat, recordeu la vostra contrasenya i feu clic Restablir la contrasenya botó. Després d’això, WordPress us informarà si la contrasenya s’ha canviat correctament i, si és així, us redirigirà a la pàgina d’inici de sessió.

Conclusió

Per iniciar la sessió a un lloc de WordPress, haureu d’afegir / wp-admin al final de l’URL del vostre lloc. Podeu fer-ho més fàcil marcant la pàgina, afegint un giny a la vostra pàgina principal o al menú. Proveu d’utilitzar contrasenyes segures i tingueu cura si feu servir la secció Recorda’m funció. Per si oblideu la vostra contrasenya, relaxeu-vos perquè WordPress us permetrà crear-ne una de nova.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map