Com treballar amb vídeos de YouTube a WordPress

Funciona més fàcilment amb vídeos de Youtube a WordPress


YouTube té 13 anys i ha canviat definitivament la manera com la gent pensa sobre el vídeo a Internet. Tot i que hi ha pocs altres serveis força populars entre els usuaris a tot el món, el servei de vídeo de Google continua sent el número u per a molts de nosaltres..

Per això, els desenvolupadors de WordPress s’han assegurat que la integració de vídeos de YouTube és fàcil, fins i tot quan tot just comenceu amb el vostre bloc. I realment ho és. Per incrustar qualsevol vídeo del servei popular, tot el que heu de fer és copiar i enganxar l’URL del vídeo i WordPress s’ocuparà de la resta. Alternativament, podeu copiar i enganxar codi iframe a l’editor de text, on podeu canviar fàcilment l’amplada i l’alçada i manipular el vídeo canviant uns quants paràmetres..

Avui, podeu aprendre a:

 • Afegir automàticament vídeos de YouTube a WordPress
 • Afegiu analítiques de YouTube al tauler de control de WordPress
 • Canvieu l’amplada i l’alçada automàtiques per als vídeos incrustats a WordPress
 • Mostra el vídeo en una finestra emergent
 • Afegeix el botó de subscripció de Youtube a WordPress

Afegir automàticament vídeos de YouTube a WordPress

Però, i si voleu afegir automàticament vídeos a les vostres publicacions i pàgines o crear automàticament una publicació a partir d’un vídeo de YouTube? Sí, això és possible i en aquesta part de la guia, estem a punt de mostrar-vos un complement que us pot ajudar molt a això.

Plugin de YouTube de YouTube: importació de vídeo

PREU: 36 dòlars

Si us agrada publicar vídeos de Youtube al vostre blog de WordPress, o bé guanyar diners amb els vídeos, aquest complement us ajudarà enormement. Us pot estalviar temps inserint el vídeo i la informació que hi arriba. Tant si es tracta d’una data, d’una imatge, d’una categoria o d’una etiqueta de vídeo, el connector en té cura.

El complement de YouTube de YouTube importarà automàticament vídeos de qualsevol canal que vulgueu i també pot funcionar amb càrregues i llistes de reproducció d’usuaris. És fàcil combinar fonts i triar intervals d’importació, de manera que tot està al vostre control.

El connector ha venut més de 1.300 còpies fins ara i estem segurs que continuarà recopilant usuaris de vídeo feliços a tot el món.

Afegiu analítiques de YouTube al tauler de control de WordPress

Quan pengeu un vídeo a YouTube per primera vegada, probablement passareu el dia assegut a la pantalla i vegeu estadístiques. Espereu la primera vista i la primera que us agradi i voldreu que tothom comparteixi la vostra obra.

Després d’això, no només podeu divertir-vos comprovant les estadístiques dels vostres vídeos, sinó que podreu veure com respon la vostra audiència al vostre contingut de vídeo. Si voleu tenir un canal d’èxit, haureu de reaccionar als vostres desitjos i controlar tots els aspectes.

Tot i que ho pugueu fer a Youtube mateix, no seria fantàstic tenir anàlisis al vostre tauler de WordPress on treballeu cada dia.?

En aquesta part de l’article, us mostrarem un Un impressionant petit complement que instal·larà dades i estadístiques de Youtube directament al tauler de comandament de WordPress i us permeten fer un seguiment del vostre canal en aquest lloc, sense canviar de pestanya i registrar-vos a Youtube per separat.

Tauler de control de Youtube Analytics

PREU: Gratuït

Tauler de control de Youtube Analytics

El Tauler de control de Youtube Analytics us mostrarà informació important sobre els vostres vídeos. Si voleu saber el nombre de visualitzacions, el temps que la gent va passar veient el vídeo, la durada mitjana de cada vista, els agrada i no els agrada i el nombre de comentaris del vostre vídeo.

Un cop instal·leu i activeu el connector, podreu veure tota aquella informació en un senzill widget del tauler. Tindreu dos temes per triar i, a més, estilitzar l’aspecte del widget mitjançant CSS. El complement us permetrà establir els nivells d’accés i decidir quins usuaris podran veure les estadístiques de vídeo del vostre lloc web alimentat per WordPress.

El Tauler de control de Youtube Analytics té una funció de memòria cau que permet velocitats de càrrega més ràpides: a ningú li agrada mirar en una pantalla en blanc mentre es carreguen les dades.

 1. Anar a Connectors-> Afegir nous
 2. Cerca de “Tauler de control de Youtube Analytics”
 3. Instal·leu i activeu el complement
 4. Desplaceu-vos al tauler de control on trobareu el nou giny
 5. Feu clic a l’enllaç “Obtén codi d’accés” que us portarà al vostre compte de Google
 6. Copieu i enganxeu el codi al widget
 7. Desa el codi d’accés
 8. Desplaceu-vos a Arranjament-> YT Tauler per obrir la configuració on podeu configurar el giny segons les vostres preferències

Això és. Gaudeix de veure les estadístiques de vídeo de Youtube directament des del tauler de WordPress.

Canvieu l’amplada i l’alçada automàtiques per als vídeos incrustats a WordPress

No us interessa com podeu copiar i enganxar fàcilment els URL de Youtube, Vimeo, Flickr, Hulu o molts altres serveis de vídeo i WordPress de forma automàtica que inclourà el vídeo a la publicació? Creiem que ho és realment, però si ho fas, WordPress prendrà la configuració del propi vídeo. Probablement això significa que l’amplada i l’alçada del vídeo no seran alguna cosa que desitgeu al vostre article.

Si la incrustació de vídeos no és una cosa que feu diàriament, no canviarà la possibilitat de canviar aquesta configuració: obrireu l’Editor de text i canviarà els números del codi. D’altra banda, si heu d’incorporar vídeos sovint, aquesta tasca senzilla us pot comportar als nervis i és per això que els hauríeu de automatitzar.

Canvieu l’amplada i l’alçada per als vídeos incrustats:

 1. Obre el teu fitxer funcions.php
 2. Copieu i enganxeu el codi següent:
 3. function mycustom_embed_defaults ($ embed_size) {
  $ embed_size ['ample'] = 620;
  $ embed_size ['altura'] = 360;
  retornar $ embed_size;
  }
  
  add_filter ('embed_defaults', 'mycustom_embed_defaults');
 4. Canvieu l’amplada i l’alçada per qualsevol nombre de píxels que necessiteu per al vostre lloc
 5. Guardar canvis

Després d’això, tots els vídeos es redimensionaran automàticament a l’amplada i l’altura que heu definit al codi.

Una cosa bona (o dolenta, segons la configuració del vostre lloc) és que després de guardar els canvis, es redimensionaran tots els vídeos. Això inclou les versions anteriors que ja heu publicat.

Això és tot amics. Ara, copieu i enganxeu aquests codis incrustats i gaudiu de com tracta WordPress amb els vostres nous vídeos.

Com mostrar el vídeo en una finestra emergent

Hi ha una manera senzilla de mostrar els vostres suports mitjançant una finestra emergent. Per descomptat, una vegada més, farem servir un complement gratuït que farà que les coses apareguin en una finestra emergent o simplement posant un codi curt a les nostres publicacions.

Mitjançant l’ús de WP Video Lightbox Plugin, podeu col·locar imatges, suports flash, YouTube, Vimeo, iFrame, etc. en una superposició de la caixa de llum i fer que tot sembli molt millor. Un bon avantatge per a aquest complement és que els vídeos que heu introduït en caixa de llum també es poden veure a iPads i iPhones.

Plugin de WP Video Lightbox

PREU: Gratuït

WP Video Lightbox és senzill d’utilitzar, però hi ha algunes coses que hauríeu de saber abans de posar el vostre codi curt.

Instal·lació i configuració ràpida:

 1. Desplaceu-vos a Connectors -> Afegir nous
 2. buscar “WP Video Lightbox”
 3. Instal·leu i activeu el connector
 4. Anar a Configuració: Lightbox de vídeo
 5. Obre la pestanya “prettyPhoto”

Aquí podeu configurar el vostre complement i triar com es comportarà. Podeu triar les dimensions predeterminades de la caixa de llum, la forma del fons i el seu color, fer que els vostres vídeos es reprodueixin automàticament, etc..

Com fer servir codis drecers:

Un cop hàgiu configurat la vostra caixa de llum, ja esteu a punt per col·locar un codi curt a la publicació i fer que el vostre vídeo desitjat aparegui a una caixa de llum.

Sabem que és impacient, així que aquí hi ha codis drecers senzills que us permetran afegir ràpidament un vídeo de Youtube i Vimeo a una caixa de llum.

Youtube: [video_lightbox_youtube video_id = “G7a74BvLWUg” width = “640 ″ height =” 480 ″ ancora = “feu clic aquí per obrir vídeo de YouTube”]

Vimeo: [video_lightbox_vimeo5 video_id = “12362192 ″ width =” 640 ″ height = “480 ″ ancora =” Feu clic i obriu el vostre vídeo a la caixa de llum “]

Només heu de copiar i enganxar l’identificador de vídeo de Youtube o Vimeo i ja esteu preparats per anar-hi.

Ara que heu provat el vostre nou complement de vídeo lightbox, deixem què més podeu afegir / canviar en el vostre codi curt per millorar-lo.

 • video_id (obligatori) – és el número únic que identifica un vídeo a Youtube / Vimeo
 • amplada (requerit) – escolliu una amplada del vídeo en píxels
 • alçada (requerit) – escolliu una alçada del vídeo en píxels
 • descripció – podeu afegir una descripció del vídeo que es mostrarà a sota del vostre vídeo. Una cosa bona és que el camp de descripció accepta HTML
 • àncora – un text que es mostrarà com un enllaç que un visitant ha de fer clic per mostrar una caixa de llum. Accepta HTML també perquè puguis convertir-lo en un botó, per exemple
 • auto_tumb – si utilitzeu aquesta funció, el complement mostrarà la miniatura del vídeo en lloc del text d’ancoratge

Si no voleu que es mostrin vídeos relacionats al vostre vídeo lightbox, només heu d’afegir “& rel = 0” al final de video_id.

Exemple de codi curt:

[video_lightbox_youtube video_id = ”JKwr064-PBY & rel = 0 ″ width =” 800 ″ height = ”600 ″ auto_thumb =” 1 ″ description = ”Aquesta és la descripció del nostre vídeo lightbox”]

Com afegir el botó de subscripció de Youtube a WordPress

Fins ara, hem estat parlant sobretot d’imatges quan es tracta de suports de WordPress. Vam intentar ressaltar la importància d’afegir imatges a les publicacions del bloc i, en diverses ocasions, vam parlar d’imatges destacades i com canviar-ne la mida. Però des del naixement de Youtube i de connexions a Internet més ràpides, els vídeos han entrat al món del multimèdia en línia.

Encara que els fitxers de vídeo eren encara una joia rara fa uns anys, avui no podreu accedir sense ells. Veureu pel·lícules, vídeos musicals, documentals i tutorials. Fins i tot els anuncis han canviat el format multimèdia i les transmissions en directe ja no són tan sorprenents. Per tot això, molts blocaires d’autoritats registren un compte de Youtube fins i tot abans de publicar la primera publicació.

Per molt bons que siguin els vostres vídeos i per molt que pingueu nous episodis a Youtube, probablement tindreu problemes per aconseguir nous subscriptors. Hi ha diferents tècniques que podeu utilitzar per promocionar el vostre canal de Youtube al públic, però avui no entrarem en detalls. En lloc d’això, ens centrarem en afegir un botó de subscripció de Youtube al lloc de WordPress.

Igual que afegir altres icones de xarxes socials per connectar-se amb els vostres lectors, si teniu un canal Youtube, és important tenir un botó de subscripció a Youtube. Si bé alguns usuaris estaran encantats d’obrir el teu canal i de subscriure’s pel seu compte, hauràs de treballar dur per aconseguir que altres persones s’hi subscriguin. Mostrant-los un simple botó al vostre lloc, els visitants estaran a només un clic de subscripció. A més, és probable que els seguidors addicionals siguin molt més grans.

Afegiu manualment el botó a un widget

Configura el botó de subscripció de Youtube

Els desenvolupadors de Google van ser prou amables per preparar-ho tot. Així, fins i tot sense cap coneixement tècnic, podeu afegir ràpidament un botó de subscripció a Youtube a una publicació, pàgina o giny. Per a aquest mètode, necessitareu un minut i el coneixement de la tècnica de còpia i enganxa.

 1. Anar a l’oficial Generador de botons de subscripció a Youtube
 2. Anoteu el vostre nom o identificador del canal
 3. Seleccioneu algunes opcions segons els vostres gustos (disseny, tema i subscriptors)
 4. Doneu un cop d’ull a la vista prèvia
 5. Copieu tot el codi
 6. Desplaceu-vos a Aparença -> Ginys
 7. Afegiu un widget de text a qualsevol barra lateral activa
 8. Enganxeu el codi
 9. Guardar canvis

Des del moment en què deseu els canvis, el botó de subscripció de Youtube apareixerà a la barra lateral. Segons un tema de WordPress que tinguis i les àrees de widget disponibles, es pot incloure el botó en diferents llocs. Normalment, serà una barra lateral ubicada a la part dreta del lloc o un peu de pàgina a la part inferior de totes les pàgines..

Per canviar l’estil del botó, podeu tornar al generador de botons de subscripció a Youtube i canviar algunes coses. Haureu de repetir el procés d’afegir el botó i substituir el codi. Tingueu en compte que els canals de Youtube de pagament tenen més opcions i estils únics.

ytSubscribe – Botó de subscripció de Youtube

PREU: Gratuït

Ytsubscribe

Si voleu afegir un botó de subscripció a Youtube després de cada vídeo de Youtube que incorporeu a les publicacions de WordPress, aquesta senzilla extensió per a WordPress us ajudarà. El complement instal·larà algunes configuracions que podeu canviar segons les vostres necessitats. Bviament, el més important és el vostre nom i identificador del canal.

A més, podeu canviar el tema i la disposició del botó i decidir si voleu mostrar quants subscriptors teniu. Per a aquells que sàpiguen treballar amb CSS, hi ha l’opció de canviar l’aspecte del botó directament mitjançant el codi.

Ara, cada vegada que afegiu un vídeo nou a les publicacions, el complement afegirà automàticament el botó just a sota.

Subscripció a Youtube SM

PREU: Gratuït

Subscripció fàcil de Youtube

Aquest complement gratuït de WordPress és molt senzill. Permet afegir ràpidament un botó de subscripció a Youtube al lloc de WordPress. Heu de canviar algunes configuracions, però el més interessant és que crea un codi curt. Amb ell, aconseguireu mostrar el botó a les vostres publicacions, pàgines, widgets i fins i tot les plantilles de WordPress.

No hi ha res a parlar sobre això: instal·leu, introduïu els detalls i gaudiu de la nova funció.

Subscripció a YouTube de TM

PREU: Gratuït

Subscripció de Youtube de TM

Aquest complement gratuït afegirà un botó de subscripció de Youtube dissenyat professionalment a un giny de WordPress. Com que necessita una clau d’API de Youtube, el complement és una mica més complicat que els esmentats anteriorment.

Tot i així, crea un bonic widget de subscripció que podeu mostrar a qualsevol lloc que vulgueu. També podeu afegir text addicional per a situacions diferents i millorar el vostre botó de subscripció.

Subscriptor de Youtube

PREU: Gratuït

Subscriptor de Youtube

Després d’instal·lar Youtube Subscriber, el complement crea un widget senzill que us permetrà controlar el vostre botó de subscripció. Desplaceu-vos a Aparença -> Ginys i cerqueu el widget de subscriptors de Youtube per obrir la seva configuració.

Després d’haver omplert la informació bàsica de configuració, obtindreu el widget del vostre lloc o generareu un codi curt que podreu fer servir en qualsevol altre lloc..

Conclusió

Youtube segueix sent el servei de vídeo líder a Internet. El més probable és que utilitzeu vídeos del servei de Google abans o d’hora, així que és bo saber que podeu personalitzar-los i canviar les coses al vostre blog de WordPress amb uns quants clics del botó del ratolí..

Amb quina freqüència utilitzeu vídeos a les publicacions de WordPress? Com t’agrada personalitzar-les? Sempre incloeu vídeos de Youtube o us agraden altres serveis de vídeo?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map