Com redirigir els usuaris a WordPress

Com redirigir els usuaris a WordPress


Les redireccions són una part estàndard de llocs web, complements i temes. Alguns passen just davant dels ulls i és possible que ni tan sols sou conscients del que passa al darrere.

Tot i que les redireccions normalment es deixen als desenvolupadors, us mostrarem diversos consells que us permetran:

 • Redirecciona els usuaris després de començar la sessió correctament
 • Redirecciona els usuaris després de connectar-se amb el complement de redirecció d’inici de sessió de Peter
 • Redirigiu els usuaris després de tancar la sessió
 • Redirigiu els usuaris després de deixar un comentari
 • Redirecciona els usuaris després de la cerca si només hi ha hagut un resultat
 • Redirigir els usuaris Quan s’ha trobat una sola publicació en una categoria
 • Redirecciona els usuaris a una pàgina aleatòria a WordPress

Com redirigir rols específics d’usuari després d’iniciar sessió correctament

En aquesta part de l’article, us mostrarem un codi que podeu modificar i modificar fàcilment controlar on surt un determinat usuari després d’iniciar sessió correctament al vostre lloc web amb WordPress.

De manera predeterminada, WordPress portarà tots els usuaris al tauler de control i això podria ser un problema per a alguns de vosaltres. Potser voleu mantenir els vostres administradors i autors al fons com vulgueu dirigiu els altres usuaris directament a la pàgina principal o potser a una altra pàgina de front que heu creat específicament per a ells.

Per redirigir els usuaris en funció del seu rol, seguiu els passos següents:

 1. Obre el fitxer functions.php
 2. Copieu i enganxeu el codi següent:
 3. function my_login_redirect ($ url, $ request, $ user) {
  if ($ user && is_object ($ user) && is_a ($ user, 'WP_User')) {
  if ($ user-> has_cap ('administrador') o $ user-> has_cap ('autor')) {
  $ url = admin_url ();
  } més {
  $ url = home_url ('/ pàgina personalitzada /');
  }
  }
  retornar $ url;
  }
  add_filter ('login_redirect', 'my_login_redirect', 10, 3);
 4. Guardar canvis

El codi que es mostra més amunt deixarà als administradors allà on han de ser: el tauler d’administració, mentre que la resta d’usuaris seran dirigits a una pàgina personalitzada.

Podeu canviar fàcilment les URL canviant la variable $ url a les 4th i el 6th línia i, per tant, dirigiu els usuaris a qualsevol publicació / pàgina que hagueu creat.

Si voleu controlar els rols d’usuari, podeu fer-ho fàcilment a la tercera línia del codi. A l’exemple anterior, hem deixat administradors i autors al tauler d’administradors. Si només voleu administradors, elimineu els autors de la imatge:

if ($ user-> has_cap ("administrador")) {

En lloc d’eliminar els autors, també podeu afegir altres rols; Correspon a vosaltres decidir qui acabarà a la pàgina.

Això és. Amb aquest codi, no necessiteu cap complement per controlar les redireccions després de iniciar la sessió d’un usuari. Si encara no canvieu el codi, consulteu com redirigir els usuaris després de realitzar la sessió amb un plugin..

Redirecciona els usuaris després de connectar-se amb el complement de redirecció d’inici de sessió de Peter

Tot i que podeu redirigir ràpidament els usuaris després de l’inici de sessió mitjançant la col·locació d’algun codi que us hem mostrat anteriorment, aquesta no és la millor opció per a aquells que no utilitzin la codificació. A més, si voleu obtenir més control sobre les redireccions, haureu de saber modificar el codi.

En lloc de modificar el codi, li mostrarem un complement que us farà malament el treball. Tot el que heu de fer és decidir a quin usuari es dirigeix, fer clic en algunes caselles de verificació i enganxar URL mentre el complement s’ocuparà de la resta.

Redirecció d'inici de sessió de Pere

Tot i que hi ha nombrosos plugins de WordPress dissenyats per fer el mateix, hem escollit la redirecció d’inici de sessió de Peter per a aquesta part de l’article.

Aquest complement us permetrà triar usuaris en funció dels seus noms, rols d’usuari i, fins i tot, funcions d’usuari i simplement enganxeu l’URL al qual se’ls redirigirà els usuaris després de iniciar la sessió. És possible, fins i tot, triar una altra pàgina si voleu redirigir aquest usuari o grup d’usuaris després de tancar la sessió. A més, podeu triar una URL independent que s’utilitzarà com a pàgina de destinació per a qualsevol usuari en el moment del seu registre.

Si no és suficient per a vosaltres i voleu millorar encara més les vostres redireccions, la redirecció d’inici de sessió de Peter us va cobrir. Si, per exemple, heu creat una pàgina específica per a cada usuari, podeu generar l’URL directament des del complement. En aquest cas, només serà suficient un codi curt descrit al connector el nom d’usuari d’introducció i, per tant, dirigiu aquest usuari a la seva pàgina específica.

Al final, hi ha poques opcions de complements que es poden ajudar a controlar més el comportament del connector. Podeu configurar el connector per utilitzar només un tipus d’URL i, per exemple, permetre que només s’utilitzin enllaços interns, controlar les redireccions de POST i GET, utilitzar un fitxer de redirecció extern si cal i triar qui pot controlar aquest complement triant nivells de permís..

Si necessiteu gestionar les redireccions de registre, de sessió i de registre, Redirecció d’inici de sessió de Peter obtindrà pràcticament tot el que necessiteu. Oh, sí, hem comentat que el connector és gratuït? Podeu obtenir-lo des del repositori de complements de WordPress i instal·lar-lo en segons els segons el que només heu de fer és navegar cap a Configuració -> Redireccions d’entrada / desconnexió.

Com redirigir un usuari de WordPress després de la sessió finalitzada

De manera predeterminada, quan un usuari es desconnecti d’un lloc web de WordPress, serà retornat a la pàgina d’inici de sessió. Es mostrarà un missatge que notifiqui un usuari sobre la sessió finalitzada i la resta de navegació es deixi als usuaris.

Però, i si voleu que siguin els vostres usuaris redirigit automàticament a la pàgina d’inici, a les pàgines de discussió que voleu que vegin o a qualsevol altra pàgina d’interès? Potser voleu crear una pàgina de desconnexió diferent que inclogui widgets especials o porti els vostres usuaris en un altre lloc? En cas afirmatiu, necessitareu aquest petit codi per tal que tot passi.

A les següents línies, estarem a punt de mostrar-vos com redirigir fàcilment un usuari a qualsevol URL que desitgeu. Si no voleu utilitzar el codi per a les redireccions, estarem a punt de mostrar-vos un plugin senzill que farà tot això per vosaltres. Però abans d’això, redirigim un usuari a la pàgina principal:

 1. Obre el fitxer functions.php
 2. Copieu i enganxeu el codi següent:
 3. add_action ('wp_logout', 'auto_redirect_after_logout');
  function auto_redirect_after_logout () {
  wp_redirect (home_url ());
  sortida ();
  }
 4. Guardar canvis
 5. Tanqueu la sessió i gaudiu de la vostra bella pàgina web

És senzill així. Com podeu endevinar del codi, podeu redirigir un usuari a qualsevol altre URL canviant la tercera línia. Per tant, si voleu dirigir els usuaris a una altra pàgina del vostre lloc o a qualsevol altra pàgina externa, el vostre codi hauria de semblar així:

add_action ('wp_logout', 'auto_redirect_after_logout');
function auto_redirect_after_logout () {
wp_redirect ("http://www.firstsiteguide.com");
sortida ();
}

Si voleu fer més coses amb la funció wp_redirect, podeu obtenir més informació sobre això Pàgines del Codex de WordPress.

Redirecció de sessió i desconnecta

PREU: Gratuït

Redireccions de sessió de sessió i de sortida
Aquest complement gratuït és relativament senzill i farà perfectament la seva feina. En lloc de tractar el codi, la connexió i la redirecció de sessió crearan un segment addicional a la pàgina de configuració. Després d’instal·lar-lo i activar-lo, heu de fer-ho navegueu a Configuració -> General i desplaceu-vos fins al final de la pàgina. Aquí trobareu quadres d’entrada separats per a les redireccions d’inici de sessió i finalització. Introduïu els URL desitjats, deseu els canvis i ja heu acabat!

Si necessiteu més opcions de redirecció per al vostre lloc web de WordPress, us suggerim comproveu el complement de redirecció 5sec que us pot ajudar a redirigir qualsevol publicació, pàgina, categoria, etiqueta o URL personalitzada. Et permetrà mantingueu els URL que pot ser una cosa fantàstica per ocultar enllaços d’afiliació o qualsevol URL dels vostres visitants. El connector també us mostra estadístiques de cada enllaç redirigit de manera que sàpigues què passa al lloc.

Redirecciona els usuaris després de deixar un comentari

Quan comenceu a publicar articles, voldreu que la gent els comenti, per descomptat. En aquesta part de la guia, estem a punt de mostrar-vos com redirigir un usuari després d’enviar un comentari.

Aquesta funció us pot resultar útil en situacions concretes. Per exemple, potser voldreu crear una pàgina personalitzada “d’agraïment” per a un regal que organitzeu. Així, quan els visitants participen en un obsequi deixant un comentari, podeu dirigir-los fàcilment a la pàgina de “gràcies” on podeu proporcionar informació addicional sobre premis.

De fet, hi ha tones de diferents motius pels quals es pot redirigir un usuari després de deixar un comentari, així que, sense més detalls, aquí teniu el que heu de fer per automatitzar el procés..

Redirecciona l’usuari després d’enviar un comentari:

 1. Obre el fitxer functions.php
 2. Copieu i enganxeu aquest codi al fitxer:
 3. function redirect_after_comment () {
  wp_redirect ('/ gràcies)';
  sortida ();
  }
  add_filter ('comentari_post_redirect', 'redirect_after_comment');
 4. Canvieu el nom de la pàgina al número 2núm línia
 5. Guardar canvis

Això és. Ara podeu continuar i provar la funció. Obre qualsevol de les teves publicacions i deixa un comentari. Si ho heu fet tot correctament, haureu d’acabar a la pàgina http: /www.yoursite.com/thank-you o a l’especificada a la segona línia del vostre codi..

Gràcies pàgina

No us oblideu d’agrair la gent per fer comentaris, però tampoc oblideu que voleu que els vostres visitants romanguin al lloc i continuïn navegant. Una bona idea pot ser afegir una llista de les publicacions més recents o més populars, o fins i tot millor la llista de totes les publicacions relacionades que puguin interessar per a un comentarista.. Si teniu una llista de correu, aquest és un bon lloc per oferir-vos una subscripció.

Si bé aquesta funció ofereix una forma ràpida i senzilla de redirigir els usuaris després que deixin un comentari, potser us interessarà connectar que us proporcionarà algunes funcions addicionals.

Redirecciona els usuaris després de la cerca si només hi ha hagut un resultat

La funcionalitat de cerca és imprescindible si es tracta d’un nombre més gran d’articles. Si escriu diàriament, imagina el nombre d’articles repartits per diferents categories. Si només publiqueu tres articles breus al dia, hi haurà més de mil títols diferents a la vostra base de dades després del primer any. Ara imagineu-vos que vingueu al lloc per primera vegada mentre busqueu alguna cosa en concret: voldreu buscar-lo.

De manera predeterminada, WordPress cercarà els títols de publicacions, les etiquetes i, naturalment, el contingut. Així, si busqueu una paraula o una frase concreta, probablement trobareu desenes de publicacions i pàgines que continguin la consulta. Però, i si només hi hagués un resultat de cerca?

Si algú buscava una frase molt concreta o una frase sencera, és probable que només hi hagi uns quants o potser només un resultat. JoSi només hi ha un resultat, es redirigeix ​​un usuari a la pàgina de resultats de la cerca. En canvi, per què no el portareu a aquest usuari directament a la publicació o pàgina que es troba en el resultat?

Anem a veure com fer això:

 1. Funcions obertes.php
 2. Copieu aquest codi i enganxeu-lo al final del fitxer:
 3. add_action ('template_redirect', 'redirect_search_result);
  funció redirect_search_result () {
  if (is_search ()) {
  global $ wp_query;
  if ($ wp_query-> post_count == 1 && $ wp_query-> max_num_pages == 1) {
  wp_redirect (get_permalink ($ wp_query-> publicacions ['0'] -> ID));
  sortir;
  }
  }
  }
 4. Guardar canvis

Heu preparat el vostre WordPress per a la nova funcionalitat. Després d’haver desat els canvis, cada vegada que un usuari cerqui alguna cosa que en retorni només un resultat, aquest usuari serà redirigit directament a la publicació / pàgina.

Encara que no sembli res, estem segurs que els visitants els agradarà que els hagin guardat un clic d’un botó. Si guardeu un clic aquí i un clic, obtindreu una millor experiència de l’usuari i probablement és el que voleu al vostre lloc web, no ho és?

Redirecciona els usuaris quan només s’ha trobat una publicació en una categoria

En lloc d’obrir una pàgina de categories o etiquetes que conté només un resultat, podríeu redirigir aquest usuari directament a la publicació / pàgina. Com passa amb la majoria dels nostres fragments de codi, n’hi haurà prou amb copiar i enganxar el codi:

Redireccionar un usuari si només hi havia una publicació en una categoria o una etiqueta:

 1. Obre el fitxer functions.php
 2. Copieu i enganxeu el codi següent:
 3. function redirect_to_post () {
  global $ wp_query;
  if (is_archive () && $ wp_query-> post_count == 1) {
  el correu();
  $ post_url = obtenir_permalink ();
  wp_redirect ($ post_url);
  }
  } add_action ("template_redirect", "redirect_to_post");
  
 4. Guardar canvis

Després d’haver acabat amb el codi i heu guardat els canvis, podeu provar la funció obrint una pàgina de categories o etiquetes que conté només una publicació / pàgina.. En lloc d’obrir una pàgina on només es mostra una publicació / pàgina, sereu redirigits directament a la publicació. Impressionant, no és veritat?

Com que alguns usuaris es podrien confondre amb això, seria bona idea incloure un missatge personalitzat que indiqui als usuaris que només es va trobar un resultat i que es va produir la redirecció. Si voleu fer-ho, podeu deixar el missatge a la part superior de la publicació / pàgina a la qual es va dirigir un usuari inserint una simple declaració “eco”. En aquest cas, el vostre codi quedaria així:

function redirect_to_post () {
global $ wp_query;
if (is_archive () && $ wp_query-> post_count == 1) {
el correu();
$ post_url = obtenir_permalink ();
wp_redirect ($ post_url);
}
eco "Com que només s'ha trobat un resultat, se us ha redirigit a aquesta publicació / pàgina!";
}
add_action ("template_redirect", "redirect_to_post");

Ara, fins i tot que s’ha implementat un missatge, ja ho heu fet i no haureu de tenir cura de les categories i etiquetes que contenen una sola publicació / pàgina. Però no deixeu que aquesta funció sigui una excusa per no escriure nous articles de la categoria.

Redirecciona els usuaris a una pàgina aleatòria a WordPress

Pot ser que aquesta no sigui una característica estàndard de tots els llocs web de WordPress, però segur que pot ser una eina divertida per tenir algun lloc al vostre lloc. Si escriu moltes o potser té nombroses galeries, pots acabar tenint milers de pàgines que un usuari mitjà no podrà veure. Per què no faríeu les coses una mica més interessants amb la redirecció d’un usuari a una publicació aleatòria?

D’acord, no dirigireu cap usuari a una publicació aleatòria sense el seu coneixement ni ho feu a la pàgina principal, per descomptat. Però podeu crear un simple botó o enllaç sobre el qual un usuari pugui fer clic després del qual serà portat a una altra pàgina del vostre lloc. Potser és una galeria. Potser una editorial genial que havies escrit fa anys Qui sap. Pot ser divertit.

Comencem:

 1. Primer heu de preparar el vostre enllaç de redirecció. Obre el teu fitxer funcions.php
 2. Copieu i enganxeu el codi següent:
 3. add_action ('init', 'random_add_rewrite');
  function random_add_rewrite () {
  wp global global;
  $ wp-> add_query_var ("aleatori");
  add_rewrite_rule ('aleatori /? $', 'index.php? random = 1', 'top');
  }
  
  add_action ("template_redirect", "random_template");
  
  function random_template () {
  if (get_query_var ("aleatori") == 1) {
  $ posts = get_posts ('post_type = post & orderby = rand & numberposts = 1');
  foreach ($ publicacions en $ post) {
  $ link = obtenir_permalink ($ publicació);
  }
  wp_redirect ($ link, 307);
  sortir;
  }
  }
 4. Guardar canvis
 5. Vés a www.yourdomain.com/?random=1

Després d’això, ja esteu preparat per crear el vostre enllaç / botó. Tot el que heu de fer és enllaçar amb http://www.yourdomain.com/?random=1 i cada vegada que un usuari obri la pàgina, serà redirigit a una pàgina aleatòria. Gaudeix de la teva nova funció.

Us redirigiu a la conclusió

Tard o d’hora, voldreu redirigir usuaris concrets a situacions concretes. Tant si hi ha una bona raó per a això com si intenteu fer que els vostres visitants comprin alguna cosa o si voleu que el procés d’inici de sessió sigui més còmode, aquest tutorial us ajudarà a gestionar les redireccions..

Si esteu prou còmodes amb la codificació, podreu millorar-ho i redirigir els usuaris a diferents situacions. Si no, esperem que aquests exemples fossin suficients per cobrir les vostres necessitats.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map