Com modificar les imatges destacades a WordPress

Imatge destacada de WordPress


Les imatges són components vitals de cada lloc web. Abans de començar a qüestionar-vos la importància de les imatges, només intenteu imaginar el vostre bloc o lloc web preferit sense tenir-ne. T’interessaria molt llegir sobre tecnologia, cotxes, menjar o moda i maquillatge si el lloc web no contenia imatges?

Quan els primers llocs web van entrar en línia, les imatges no podrien tenir un paper important en la seva existència. Les connexions a Internet eren massa lentes i ningú no podia carregar desenes de imatges per pàgina. Per sort, les coses han canviat i ara no podrem viure sense mitjans en línia. El mateix principi es pot aplicar a un bloc personal o al vostre lloc web. En un món modern, només no podeu tenir un lloc de bloc sense imatges. Són molt més importants del que fins i tot podríeu imaginar.

 1. Què és una imatge destacada a WordPress
 2. La Guia de la mida de la imatge destacada: com canviar-la a WordPress
 3. Definiu automàticament la imatge destacada a WordPress
 4. Enllaça automàticament les miniatures de la publicació amb les publicacions originals
 5. Com afegir previsualitzacions de miniatures a la llista d’edició de pàgines / pàgines
 6. Feu que els vostres autors seleccionin imatges destacades abans de publicar publicacions
 7. Canvieu el text de la imatge destacat a les pàgines d’administració

1. Què és una imatge destacada a WordPress

Tot i que una imatge destacada és només un altre fitxer multimèdia que podeu afegir a WordPress, mereix un tractament especial. Aquest tipus d’imatges us poden ajudar a captar l’atenció dels vostres visitants. S’utilitza per atraure els individus a llegir les vostres històries, per millorar la qualitat visual del vostre bloc i, fins i tot, té un paper destacat en l’intercanvi de xarxes socials. Per tant, no deixeu de banda la importància d’una imatge destacada.

Les imatges destacades estan controlades per temes de WordPress.

No fa gaire, molts temes de WordPress no han tingut suport per ells. Els desenvolupadors més cuidats van tenir l’amabilitat d’introduir imatges destacades en els seus temes, mentre que tots els altres havien de codificar la funció. Per sort, els temps han canviat i ara la majoria dels temes estan completament preparats per a les imatges destacades.

On apareixen les imatges destacades al vostre lloc?

Normalment, una imatge destacada a WordPress trobarà el seu lloc sota els focus de la vostra pàgina d’inici. S’utilitzen com a miniatures que representen tota la publicació. Sovint, la mateixa miniatura de la publicació (que també és un altre nom per a una imatge destacada) enllaça directament amb aquesta publicació. Seleccionant una imatge destacada per a una publicació, podeu definir el to complet de la història. Si bé una bona foto pot temptar un visitant a llegir tota la publicació, una dolenta pot repel·lir fàcilment un lector mitjà.

WordPress presentava imatges a la primera pàgina

A més, les mateixes imatges destacades generalment apareixen a la part superior de les publicacions individuals, de les pàgines i dels tipus de publicacions personalitzades a WordPress Segons el tema que utilitzeu, pot aparèixer una imatge destacada a la part superior o inferior el títol. Pot aparèixer en diferents dimensions; tot depèn d’un desenvolupador de temes que hagi treballat en els detalls.

De nou, segons el tema, es poden utilitzar imatges en un altre lloc. Per exemple, si afegiu un giny per mostrar les publicacions més recents, es poden utilitzar miniatures de la publicació per afegir més estil al giny i per obtenir més atenció dels vostres visitants..

Alguns temes fins i tot mostraran les imatges a les pàgines d’administració de WordPress, just al costat de les publicacions assignades.

Com afegir una imatge destacada

Quan us hem afegit la primera publicació a WordPress, també hem esmentat la fitxa d’imatges destacades que es troba a la part dreta de la pantalla. En cas que no trobeu la pestanya, heu de consultar les opcions de pantalla:

 1. Afegiu una publicació nova o editeu-ne una
 2. Desplaçar-se cap amunt
 3. Feu clic a la pestanya “Opcions de pantalla” que hi ha a l’extrem superior dret
 4. Assegureu-vos que està marcada la casella “Imatge destacada”

Editor de publicacions de Opcions de pantalla de WordPress

En un lloc fresc de WordPress, la fitxa d’imatges destacades estarà situada a la part inferior de la barra lateral del costat dret. Comproveu si en teniu, i prepareu-vos afegint la miniatura de la primera publicació:

 1. Feu clic a l’enllaç “Estableix la imatge destacada” situat al quadre “Imatge destacada”
 2. S’obrirà una nova finestra a la Mediateca
 3. Seleccioneu qualsevol imatge que tingueu o pengeu-ne una de nova a l’ordinador
 4. Un cop escolliu la imatge, feu clic al botó “Estableix la imatge destacada”

Imatge destacada de WordPress

Això és tot! Ara podeu veure la previsualització d’una imatge al quadre Imatge destacada. Si voleu veure com es veu a la publicació, podeu desplaçar-se ràpidament cap amunt i fer clic al botó “Vista prèvia”.

Arrossegueu i deixeu anar la imatge destacada

PREU: Gratuït

Arrossegueu i deixeu anar la imatge destacada a WordPress

Si voleu arrossegar i deixar anar imatges a la vostra mediateca de WordPress, hauríeu de fer-ho penseu en afegir aquest complement gratuït a la llista d’actius del vostre lloc. Només amb instal·lar el complement Arrossegueu la imatge destacada, canviarà l’enllaç regular per afegir entrada en miniatura. En lloc de fer clic a l’enllaç i després de penjar una imatge nova, podreu arrossegar i deixar anar directament la imatge al lloc.

Com eliminar o substituir una miniatura de la publicació

De vegades, voldreu eliminar o substituir una miniatura de la publicació. Si heu trobat o creat una foto millor, o bé hi ha hagut algun problema amb la primera, només cal fer uns quants clics per fer el canvi:

 1. Feu clic a l’enllaç “Elimina la imatge destacada” situat al quadre “Imatge destacada” situat a sota de la miniatura
 2. Si voleu configurar una nova imatge, repetiu els passos per afegir una nova imatge destacada

Què passa si el vostre tema no té l’opció?

Tot i que la majoria dels temes actuals estan preparats per a les imatges destacades, encara hi ha alguns que no utilitzen la funció. Per afegir manualment l’element, haureu de tenir una comprensió bàsica del desenvolupament de WordPress. Per sort, podeu fer una volta i oblidar el codi. Us mostrarem alguns complements de WordPress que introduiran ràpidament les miniatures de la publicació al vostre tema. Amb aquestes extensions, fins i tot podeu permetre a WordPress manejar automàticament imatges destacades.

Imatge destacada dinàmica

PREU: Gratuït

Imatge destacada dinàmica

El fet que aquest complement gratuït compti amb més de 70.000 usuaris actius us indica que encara hi ha molts temes que necessiten una cura addicional sobre les miniatures de la publicació. La imatge dinàmica destacada us permet fer-ho afegir múltiples imatges, de manera que no haureu de dependre només del que sol estar disponible. Sense tocar el codi, el complement prepararà les imatges seleccionades i permetrà que altres funcions temàtiques hi accedeixin quan sigui necessari. Simplement us podeu relaxar; no hi ha res que faci al respecte.

El complement és una excel·lent opció quan treballeu amb altres plugins que necessiten imatges i lliscadors destacats que els mostraran als usuaris. Hi ha fins i tot una versió premium que afegeix diverses funcions.

Imatges ràpides destacades

PREU: Gratuït

Imatges ràpides destacades

Des del mateix moment en què instal·leu aquest complement, tot pot funcionar en el pilot automàtic. Les imatges ràpides destacades us permetran estableix una imatge destacada per defecte. Així, sempre que oblideu establir-ne un, el connector usarà la miniatura predeterminada. També pot substituir o eliminar imatges de qualsevol nombre de publicacions seleccionades alhora.

A més, aquest complement gratuït afegeix una imatge en una columna d’imatge classificable en llistes de publicacions, pàgines i tipus de publicacions personalitzades. També hi ha diferents filtres i regles que us permetran personalitzar la forma en què el vostre lloc gestiona les miniatures de publicació.

En un món en línia modern, tot consisteix en fitxers multimèdia. Tot i que els vídeos han començat a apropiar-se d’Internet, les imatges són encara un component vital que no podreu viure. Sigui quin sigui el lloc que obriu, hi hauria d’adjuntar almenys algunes imatges. Els fitxers multimèdia enriqueixen publicacions i pàgines d’inici, i et recordaràs la importància dels fitxers multimèdia sempre que topis amb un lloc sense un lloc. Fins i tot podeu buscar imatges gratuïtes vosaltres mateixos. Un cop els afegiu al vostre bloc, faran que tot el bloc sembli més vibrant i atractiu per a un visitant mitjà.

La guia de la mida de la imatge destacada

Normalment, les imatges destacades estan controlades pel tema. Tant si en teniu una, quantes opcions de mida obtindreu i on apareixerà, depèn completament del desenvolupador de temes. Malauradament, no tots els desenvolupadors acostumen a donar prou atenció a les imatges destacades. Per tant, en alguns casos, haureu d’ajustar la mida de la imatge destacada. En altres casos, necessitareu un conjunt de dimensions addicional per allotjar-vos un complement, un giny nou o alguna altra àrea del vostre lloc que vulgueu personalitzar.

Tot i que es registren noves mides d’imatges és una peça de pastís per a un desenvolupador de WordPress, pot ser un malson per als no codificadors. Així doncs, en aquesta part, no us mostrarem fragments de codi. En canvi, us mostrarem com funciona la configuració bàsica i com estendre la funcionalitat de les imatges destacades mitjançant un complement gratuït de WordPress.

Configuració bàsica de la imatge

Per començar, heu de saber que WordPress us permet canviar algunes configuracions bàsiques de suports que afectaran totes les imatges noves que pengeu al lloc. De manera predeterminada, totes les instal·lacions de WordPress funcionen amb només quatre mides d’imatge:

 • La mida original
 • Miniatura
 • Mitjà
 • De grans dimensions

Configuració bàsica de la imatge

Un cop pugueu una imatge nova, WordPress emmagatzemarà el fitxer original sense fer-li modificacions. Després de la transferència de dades, el sistema prendrà aquest fitxer original i farà totes les dimensions addicionals que heu configurat a la configuració de suports. També pot afegir algunes mides addicionals registrades pel tema que feu servir, que potser no serà visible a la configuració dels suports.

Per accedir a la configuració de suports, aneu a Configuració -> Suports

La imatge en miniatura és una mica única. Està quadrat i, independentment de la dimensió que hagueu definit, WordPress se centrarà en la porció de la imatge i la retallarà per obtenir les dimensions necessàries. Alguns temes poden utilitzar aquesta configuració com a imatge destacada.

Quan es tracta de mides mitjanes i grans, WordPress funciona una mica diferent. Podeu especificar l’amplada i l’altura màximes i el sistema escalarà la imatge segons aquesta configuració, de manera que no es retalla. Generalment es tracta d’imatges que utilitzaràs dins de publicacions i pàgines.

Per què WordPress genera mides addicionals?

Si WordPress no va generar mides d’imatge addicionals, haureu de crear-ne manualment. L’alternativa seria tenir la mateixa mida d’imatge a tot el vostre lloc o els dissenyadors haurien de treballar molt més per establir les dimensions de cada imatge a través del codi. Aquesta opció també faria molt més difícil personalitzar.

Imagineu-vos quant de temps necessitareu per obrir tots els fitxers en un editor de fotos, establir una dimensió personalitzada i, després, penjar-lo a WordPress?

Sabeu que els temes de WordPress poden utilitzar la mateixa imatge en diverses dimensions diferents segons la ubicació? Això suposaria generar diversos fitxers d’imatges cada vegada que estigués a punt de pujar una nova imatge. Ningú tindria temps per això.

Canvia la mida de la imatge destacada

Evidentment, no tots els temes de WordPress utilitzen la mateixa mida d’imatge destacada. Per tant, quan canvieu entre temes o simplement quan en voleu modificar un a les vostres necessitats i gustos, potser voldreu ajustar la mida de la imatge destacada.

Canvia la mida de la imatge destacada a WordPress

Potser una mida més petita semblarà millor per accentuar el títol? Potser voleu que la vostra imatge destacada sigui més àmplia? Per sort, sigui quin sigui el motiu per canviar la mida de la imatge destacada, no hauràs de codificar res pel teu compte. Estem a punt de mostrar-vos un fantàstic complement gratuït que us ajudarà.

Comproveu la configuració del tema

Abans d’instal·lar cap complement, haureu de revisar la configuració del tema a fons. En els darrers anys, els desenvolupadors de temes han permès modificar moltes funcions del tema. Així, segons un tema que tingueu, hi ha la possibilitat de trobar una opció de mida d’imatge destacada a la configuració del tema.

Anar a Aparença -> Temes -> Personalitza i busqueu les opcions. A més, alguns temes tindran configuració addicional que es pot trobar normalment a la web Aparició menú. Si en trobeu, teniu la sort perquè podeu canviar la mida de la imatge destacada en pocs clics. Si no, no us preocupeu; el següent complement encara serà prou senzill per fer els canvis necessaris.

Mides de imatge senzilla

PREU: Gratuït

Mides de imatge senzilla

Quan instal·leu mides d’imatges simples, la configuració bàsica de suports de què parlem immediatament s’ampliarà. El connector reconeixerà totes les altres mides d’imatge del tema actualment actiu i també us permetrà crear mides personalitzades pel vostre compte.

Un cop activat el connector, navegueu a Configuració -> Suports. Entre totes les mides addicionals, heu de trobar la que es dedica a la imatge destacada. Si utilitzeu un tema estàndard de Vint-divuit, heu de trobar l’opció “mida d’imatge de vint-i-setze característiques”. Aquí podeu definir fàcilment una amplada i una alçada personalitzades per a les imatges destacades.

Segons el tema que utilitzeu, potser hi hagi més que una mida d’imatge destacada. Per exemple, un tema pot mostrar imatge destacada a la portada, publicacions senzilles i alguns ginys també. En aquest cas, caldrien tres mides per treure el màxim partit. Segons com voleu personalitzar la imatge destacada, canvieu la configuració en conseqüència. No oblideu prémer el botó d’actualització, desar els canvis i obrir el lloc per veure què ha passat a les imatges.

Què passa amb les imatges antigues?

Normalment, en canviar les dimensions de la imatge, WordPress fa canvis només als nous que esteu a punt de penjar. Però què passa amb les antigues que ja utilitzeu?

Regeneració en miniatura

Afortunadament, el desenvolupador de Simple Images Size va ser prou amable per introduir una característica que solucionarà aquest problema. A la mateixa pàgina Configuració de suports, només cal desplaçar-se cap avall per la llista de dimensions de la imatge. Hi trobareu un Funció de regeneració en miniatura que us permet seleccionar les miniatures que voleu reconstruir. Com que només parlem d’imatges destacades, seleccioneu les mateixes miniatures que vau editar anteriorment.

Si voleu encara més control sobre les miniatures, desplaceu-vos una mica més i seleccioneu un tipus de publicació sobre el qual vulgueu reconstruir-vos.

Un cop hàgiu preparat, feu clic si voleu regenerar miniatures i no oblideu guardar els canvis.

Desavantatges de la mida de la imatge canviant

Si us plau, podeu definir les noves dimensions de les imatges, aneu amb compte al modificar les imatges.

Si treballeu en un lloc més petit que encara no tingueu tantes fotos, podeu relaxar-vos i regenerar les miniatures. Però tingueu en compte que hi ha llocs amb cent milers d’imatges.

La generació d’una nova dimensió per a cada imatge pot ocupar molt d’espai al vostre servidor. Així que abans de confirmar el canvi, assegureu-vos de saber què esteu fent.

A més, WordPress no té cura de les vostres miniatures antigues. Així, tot i que ja no els utilitzeu, totes aquestes imatges continuaran sentades a la carpeta i ocupi un espai preciós del disc dur. Alguns complements de neteja d’imatges poden ajudar-vos si feu un lloc més petit. Però per als llocs web més grans amb tones de fotos, necessitareu un enfocament més professional (i desgraciadament més complicat i més car).

3. Definiu automàticament la imatge destacada a WordPress

Utilitzar imatges destacades a WordPress és fàcil i relativament senzill de configurar, fins i tot si el tema no admet la funció des de zero. Ja us hem mostrat com definir i mostrar la imatge bàsica destacada i aprendreu a comprovar si hi ha un conjunt d’imatges destacades i mostrar una notificació a l’autor que s’ha oblidat de fixar-ne una.

Si no us agrada aquesta opció, podeu implementar ràpidament una funció lleugerament diferent: podeu programar el vostre WordPress per definir-ne automàticament una imatge destacada..

A diferència del mètode esmentat anteriorment, on WP us notificarà sobre la imatge destacada que falta quan encara cal triar-ne una, aquest enfocament configurarà automàticament una imatge com a destacada. Perquè funcioni, haureu d’adjuntar almenys una imatge a la publicació.

Després de publicar la publicació sense la imatge destacada, la funció prendrà la primera imatge d’aquest article i la definirà com a imatge destacada.

El que és excel·lent és que, una vegada que la funció us posi la imatge destacada, romandrà encesa, fins i tot si decidiu suprimir la imatge de la publicació (la funció que es fa servir per fer la imatge destacada en primer lloc).

Si no teniu cap foto adjunta a la publicació i feu clic al botó de publicació, no hi haurà cap notificació i, per descomptat, no hi haurà cap imatge per triar la funció. Per tant, aquesta és una opció ideal per a algú que utilitzi imatges a la majoria de les publicacions. Però si acostumeu a oblidar les imatges més sovint i no adjunteu fotografies de manera regular, us recomanem que comproveu el mètode anterior d’evitar publicar publicacions sense la imatge..

Ara, quan sabeu què podeu obtenir amb això, us mostrem el codi. Per instal·lar la funció, haureu d’obrir el fitxer funcions.php i copiar / enganxar el següent fragment:

funció autoset_featured () {
$ global;
$ already_has_thumb = has_post_thumbnail ($ post-> ID);
if (! $ already_has_thumb) {
$ attach_image = get_children ("post_parent = $ post-> ID & post_type = fitxer adjunt & post_mime_type = imatge & numberposts = 1");
if ($ attach_image) {
foreach ($ attach_image com $ attachment_id => $ attachment) {
set_post_thumbnail ($ post-> ID, $ attachment_id);
}
}
}
}

add_action ("the_post", "autoset_featured");
add_action ("guardar_post", "autoset_featured");
add_action ("draft_to_publish", "autoset_featured");
add_action ("nou_to_publicar", "autoset_featured");
add_action ("pendent_to_publicar", "autoset_featured");
add_action ('future_to_publish', 'autoset_featured');

No oblideu guardar els canvis després d’enganxar el codi. Ara podeu provar d’afegir una publicació nova amb qualsevol imatge dins d’aquesta i publicar-la. Veieu com apareixia la imatge al lloc? Màgia.

Els temes moderns de WordPress són peces d’art dissenyades tenint en compte l’última tecnologia. Això vol dir que els desenvolupadors han tingut cura de totes les coses que necessiteu els vostres i futurs visitants de llocs web a partir d’un tema. Inclou un bonic disseny i nombroses funcions afegides al backend i al frontend.

Després que WordPress introduís miniatures de la publicació destacades, Els desenvolupadors de temes havien de trobar una manera de vincular aquestes imatges a les publicacions originals. Aquesta senzilla imatge destacada es va convertir en un canvi de joc per a WordPress que va transformar una popular plataforma de blocs en un CMS encara més popular. De vegades, les fotos no haurien d’enllaçar-se enlloc, però si ens ho preguntes, totes les imatges en miniatura han de portar a la publicació original.

Tot i que molts desenvolupadors consideren que aquesta característica és obligatòria en un tema, molts temes de WordPress (la majoria seran freebies) no ho tindran instal·lats de manera predeterminada. I si teniu problemes perquè les imatges en miniatura no es facin clic, com nosaltres, això us pot comportar els nervis. Però no us preocupeu, a continuació trobareu una solució ràpida a continuació.

En aquesta part del tutorial, estarem a punt de mostrar-vos com enllaçar automàticament la imatge destacada a la publicació de l’enllaç permanent i així permetre que qualsevol persona que faci clic a la imatge sigui redirigit a la publicació original.

Enllaça la imatge destacada a la publicació:

 1. Funcions obertes.php
 2. Copieu i enganxeu el codi següent:
 3. funció wcs_auto_link_post_thumbnails ($ html, $ post_id, $ post_image_id) {
  $ html = ''. $ html '';
  retornar $ html;
  }
  add_filter ('post_thumbnail_html', 'wcs_auto_link_post_thumbnails', 10, 3);
 4. Guardar canvis

Això és tot amics. Després d’haver desat els canvis, no haureu de preocupar-vos per les miniatures de la publicació destacades que no s’enllacin amb la publicació original. Ara la imatge en miniatura que apareix i el text “llegeix més” portaran els visitants a la publicació.

5. Com afegir previsualitzacions de miniatures a la llista d’edició de pàgines / pàgines

Si teniu el tema de WordPress quotidià amb funcions estàndard, probablement us heu acostumat a un aspecte determinat del tauler d’administració de WordPress. Quan parlem d’opcions d’edició de publicacions i pàgines, probablement tingueu una vista estàndard on es mostren el títol, l’autor, les categories, les etiquetes i les dates en diferents columnes.

Com podeu veure, no hi ha informació sobre les imatges destacades. Per tant, si voleu veure si una publicació té una imatge ja seleccionada i possiblement veure com es veu la imatge, heu d’editar totes les publicacions per separat.

Com afegir previsualitzacions de miniatures a la llista d'edició de pàgines / pàgines

Imagineu que passareu per desenes de publicacions només per obtenir una vista ràpida de la imatge destacada, de manera que no duplicareu ni deixeu cap publicació sense cap. Això només és una pèrdua de temps i és per això que us mostrarem una solució ràpida per a això.

En aquesta part del tutorial, us mostrarem un codi senzill que podeu afegir al vostre tema i, a continuació, afegireu una miniatura directament a la columna de la publicació / de la pàgina.. Perquè funcioni aquest “truc”, assegureu-vos que el vostre tema ho faci miniatures de suport de la publicació.

Ja n’hi ha prou amb la xerrada; inserim el codi al tema i mostrem una miniatura a l’editor de publicacions:

 1. Obre el fitxer function.php
 2. Copieu i enganxeu el codi següent:
 3. add_filter ('manage_posts_columns', 'posts_columns', 5);
  add_action ('manage_posts_custom_column', 'posts_custom_columns', 5, 2);
  
  add_filter ('manage_post-type_posts_columns', 'posts_columns', 5);
  add_action ('manage_post-type_posts_custom_column', 'posts_custom_columns', 5, 2);
  function posts_columns ($ per defecte) {
  $ per defecte ['riv_post_thumbs'] = __ ('Polzes');
  retornar $ per defecte;
  }
  function posts_custom_columns ($ column_name, $ id) {
  if ($ column_name === 'riv_post_thumbs') {
  if (has_post_thumbnail ()) {
  fes ressò de la_post_thumbnail ("mitjà");
  } més {
  _e ("Sense miniatures per a la publicació");
  }
  
  ressò "";}}
 4. Guardar canvis
 5. Anar a Posts-> Totes les publicacions i veure el canvi

Al codi anterior, hem establert la mida de la miniatura a 100 × 100 píxels. Com que només s’utilitza com a previsualització d’imatges destacades, realment no hi ha necessitat d’una imatge més gran. Per descomptat, podeu canviar la mida de la miniatura per qualsevol mida que desitgeu. A les línies següents, podeu veure alguns exemples de com editar l’última línia del codi:

Mostra la imatge completa destacada en lloc d’una miniatura:

fes ressò de la_post_thumbnail ("miniatura destacada");

Doble la mida de la miniatura:

feu ressò de la_posta_thumbnail (matriu (200.200));

El nostre títol diu que podeu mostrar miniatures a les pantalles d’edició de pàgines i publicacions. Heu provat el codi, però no podeu veure els polzes a les pàgines? No us preocupeu, necessitareu aquestes dues línies de codi i les haureu d’afegir al principi del fragment que es mostra més amunt:

add_filter ('manage_pages_columns', 'posts_columns', 5);
add_action ('manage_pages_custom_column', 'posts_custom_columns', 5, 2);

Després d’afegir aquest tros de codi, les vostres miniatures també seran visibles a l’editor de pàgines.

6. Feu que els vostres autors seleccionin imatges destacades abans de publicar publicacions

Quan WordPress va arribar a la versió 2.9, la gent va tenir l’oportunitat d’afegir imatges destacades a les publicacions. Des d’aleshores, si els temes ho permetien, podríeu penjar o seleccionar una imatge per a la vostra publicació que representaria bé, i encara no teníem l’obligació de mostrar-la a la publicació..

Els usuaris de WordPress es van acostumar ràpidament a la nova funció, i ara s’ha fet difícil trobar un tema sense imatges destacades.

Però si publiques molt i tens més d’un autor, de vegades pot oblidar afegir una imatge destacada que pot resultar en un lloc web desordenat. La publicació sense imatge semblaria buida i inacabada a la pàgina principal, sens dubte hi hauria un forat al widget de les publicacions recents i, si utilitzeu miniatures per mostrar les imatges al començament dels vostres articles, les publicacions es veurien molt clares sense una imatge.

Aquests són només alguns problemes senzills que podeu tenir si oblideu incloure una imatge destacada. Abans que apareguin aquests problemes, vegem com fer-lo desaparèixer per sempre.

En aquesta part del tutorial, estem a punt de mostrar-vos un fragment de codi que us permetrà oblidar-vos del problema. Un cop instal·lat el codi, cada autor que intenti publicar una publicació sense tenir una imatge destacada obtindrà un missatge d’error. Aleshores, la seva publicació acabarà essent desada com a esborrany en lloc de ser publicada. Això farà que l’autor en particular utilitzi qualsevol imatge destacada abans de publicar una publicació i serà un salvavides quan estigueu a corre-cuita.

Si esteu preparat per fer que la funció funcioni, aquí teniu els passos que heu de seguir:

 1. Obre el teu fitxer funcions.php
 2. Copieu i enganxeu el codi següent:
 3. add_action ("guardar_post", "pu_validar_thumbnail");
  
  funció pu_validate_thumbnail ($ post_id)
  {
  // Valida només el tipus de publicació
  if (get_post_type ($ post_id)! = 'publicació')
  retorn;
  
  // Comproveu que la publicació té una miniatura
  if (! has_post_thumbnail ($ post_id)) {
  
  // Ha fallat la confirmació de la miniatura de validació
  set_transient ("pu_validate_thumbnail_failed", "true");
  
  // Elimineu aquesta acció perquè puguem tornar a guardar la publicació com a esborrany i, a continuació, tornar-la a connectar
  remove_action ("guardar_post", "pu_validar_thumbnail");
  
  wp_update_post (matriu ('ID' => $ post_id, 'post_status' => 'draft'));
  add_action ("guardar_post", "pu_validar_thumbnail");
  } més {
  
  // Si la publicació té una miniatura, suprimeix el transitori
  delete_transient ("pu_validate_thumbnail_failed");
  
  }
  }
 4. Guardar canvis

Aquest codi comprovarà l’estat de la publicació un cop l’autor faci clic al botó de publicació. Funciona només per a publicacions i, si la funció no troba cap miniatura adjunta, es desa un esborrany i WordPress estaria preparat per mostrar un missatge d’error.. Si es troba una miniatura, normalment es publica una publicació sense mostrar el missatge.

Com que el codi mostrat anteriorment no conté el missatge d’error, encara necessiteu un fragment de codi que el prepari:

 1. Just després del codi anterior, copieu i enganxeu aquest:
 2. add_action ("admin_notices", "pu_validate_thumbnail_error");
  funció pu_validate_thumbnail_error ()
  {
  if (get_transient ("pu_validate_thumbnail_failed") == "true") {
  ressò "

  S'ha de definir una miniatura de la publicació abans de desar la publicació.

  "; delete_transient ("pu_validate_thumbnail_failed"); } }
 3. Desa els canvis i prova la teva nova funció

Si voleu personalitzar el missatge d’error, aneu a la fila núm. 5 i canvieu “S’ha de definir una miniatura de la publicació abans de guardar la publicació” en qualsevol cosa que us agradi.

Això és. Gaudeix de les teves publicacions sense haver de preocupar-te de no tenir cap imatge destacada.

7. Canvieu el text de la imatge destacat a les pàgines d’administració

Si editeu un tema o en creeu un de nou, probablement haureu de treballar totes les imatges destacades.

Imatge destacada de WordPress

Si heu utilitzat, per exemple, una funció que afegirà automàticament la imatge destacada de la primera imatge d’una publicació, estaria bé feu que els vostres autors sàpiguen què passa. Podeu simplement canviar el text i utilitzar-lo com una notificació breu que dirà a un autor que la imatge destacada serà seleccionada automàticament si un autor no n’ha escollit un per ell mateix. Aleshores, com canviar aquest text que llegeix “Estableix la imatge destacada” a una altra cosa?

 1. Obriu el fitxer funcions.php del tema que esteu utilitzant
 2. Copieu i enganxeu el codi següent:
 3. function change_featured_image_text ($ contingut) {
  retornar $ contingut = str_replace (__ ('Estableix la imatge destacada'), __ ("El text personalitzat surt aquí"), $ contingut);
  }
  add_filter ('admin_post_thumbnail_html', 'change_featured_image_text');
 4. Canvieu el text “El text personalitzat va aquí”, però no us oblideu de deixar les cometes
 5. Guardar canvis
 6. Aneu a qualsevol publicació i mireu el text canviat

Embalatge

Les imatges destacades són probablement el tipus de fitxer multimèdia més important que tindreu al vostre bloc. Per això, és crucial que es vegin bé. Tot i que és imprescindible tenir una bonica foto o una imatge de computadora ben creada, haureu de fer tot el que estigui en el vostre poder per aconseguir-ho tan bé com pugui..

Afortunadament, no heu de ser un desenvolupador ni comprendre com es processen les imatges de WordPress. Només necessiteu un simple plugin o fragment de codi que us ajudarà a definir noves imatges destacades; esperem que aquesta guia us hagi ajudat.

Aquesta entrada es va publicar a WordPress. Marqueu el marcador enllaç permanent.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map