Com cercar i substituir el text a WordPress

Com cercar i substituir el text a WordPress


Alguna vegada us heu adonat que us heu equivocat mentre escriví una publicació de WordPress només per esbrinar que no hi ha cap manera fàcil de cercar i substituir aquesta tipografia al llarg de tota la publicació? Què passa si heu escrit una paraula, frase o enllaç equivocada durant els últims mesos? Malauradament, WordPress no permet cercar i substituir el text d’una manera senzilla, però estem a punt de mostrar-vos plugins gratuïts que us poden estalviar de suprimir manualment centenars, si no milers d’errors tipogràfics..

Busqueu i substituïu qualsevol text a WordPress i estalvieu temps quan publiqueu publicacions

Sí, PHP i MySQL són eines potents que poden resoldre aquest tipus de coses amb només algunes línies de codi o consultes. Però no tots som codificadors ni embolicem còmodes amb codi. De manera que només us el saltarem i us mostrarem la manera fàcil de gestionar la cerca i substituir-la a WordPress.

 • Cerqueu i substituïu el text a l’editor de publicacions
 • Substituïu qualsevol paraula a tot el lloc web de WordPress
 • Crea automàticament enllaços a partir de paraules clau en tots els articles

Cerqueu i substituïu el text a l’editor de publicacions

Igual que en molts processadors de text que heu estat utilitzant (com Microsoft Word, per exemple), potser voldreu cercar i substituir el text a l’editor de WordPress. Com que heu llegit això, probablement heu descobert l’inconvenient de l’editor de WP, però no apareix amb aquesta característica. Com ja us vam dir a la introducció, estarem a punt de mostrar-vos un complement adequat per al treball

TinyMCE Avançat

PREU: Gratuït

TinyMCE avançat cerca i substitució

TinyMCE Advanced és un fantàstic complement que permet afegir, eliminar i reorganitzar els botons trobats a l’editor visual de WordPress. Com heu pogut endevinar, una de les millors funcions que ofereix aquest complement és la funció de cerca i substitució.

Si voleu trobar ràpidament el text a la publicació que acabeu d’escriure i substituir-lo per un altre text, podeu configurar el complement en qüestió de minuts. Només cal instal·lar TinyMCE Advanced, activar-lo i aconseguiràs afegir el teu botó:

 1. Desplaceu-vos a Configuració -> TinyMCE Avançada
 2. Cerqueu la llista de botons que no utilitzeu i cerqueu Cerqueu i substituïu
 3. Arrossegueu el botó al menú de l’editor
 4. Guardar canvis

Després de completar aquests quatre passos, la nova funció es prepararà per al seu ús. Per començar a utilitzar la cerca i la substitució a WordPress, haureu de començar a escriure una publicació nova (o editar-ne una de més antiga) i assegurar-vos que esteu visualitzant la publicació a l’editor visual. Llest per substituir les paraules?

 1. Cercar Cerqueu i substituïu botó a sobre de l’editor
 2. Ompliu el text que voleu substituir
 3. Escriviu al text per substituir-lo
 4. Comproveu si voleu coincidir entre majúscules i cercar paraules senceres
 5. Cerqueu, substituïu o substituïu tot

Això és! En lloc d’explorar manualment milers de paraules que haureu escrit en aquesta publicació en concret, aquest fantàstic complement us farà el treball en un segon..

Era fàcil, no? Però, i si voleu fer el mateix per a totes les publicacions i pàgines? Potser voleu cercar i substituir coses en comentaris o en taxonomies? Si és així, continua llegint perquè necessitaràs un altre complement.

Busqueu i substituïu el text a tot WordPress

De vegades, t’adones que fa dies que comet un error gramatical. Potser us heu escrit malament alguna cosa, potser un servei que mencionàveu ha canviat el seu nom o potser heu d’actualitzar una URL. No et preocupis; podeu canviar-ho fàcilment i no haureu d’executar les consultes de MySQL per solucionar el problema.

Millor substituir la cerca

PREU: Gratuït

Millor complement de substitució de cerca per WordPress

Tal i com heu promès, aquí teniu un altre complement gratuït que us estalviarà. Com que voleu substituir alguna cosa a tot el sistema de WordPress, aquest complement us permetrà treballar amb bases de dades, sense haver d’obrir ni modificar una base de dades a mà..

La instal·lació del connector és normal i ràpida. Després d’activar el connector Better Search Replace, podeu començar la diversió.

Abans de fer cap canvi, creeu una còpia de seguretat de la base de dades.

 1. Desplaceu-vos a Eines -> Millor cerca de reemplaçament
 2. Escriviu el text que cerqueu
 3. Escriviu el text que el substituirà
 4. Seleccioneu taules que estaran afectades pel complement

Abans de fer els canvis reals a la base de dades, us recomanem que deixeu el fitxer Executa com a sec opció marcada. Aquesta opció dirà al complement que faci la cerca necessària, però no farà cap canvi. Mitjançant l’ús de Run Run, veus quantes taules i cel·les en una base de dades es veuran afectades i en podreu pensar dues vegades abans de fer un canvi real.

Un cop hàgiu preparat per substituir el text, desmarqueu-lo Run Run opció i gaudeix del que aquest increïble complement us farà.

Aneu amb compte al seleccionar les taules del pas 4. Si voleu fer canvis només a les publicacions, seleccioneu només wp_posts taula.

Segons la vostra base de dades, la funció de cerca i substitució pot trigar algun temps a fer la seva feina. Abans de començar a entrar en pànic, heu de saber que està bé obtenir temps de temps i pantalles blanques mentre realitzeu la cerca i substituir-lo pel connector. En aquest cas, només cal navegar per Eines -> Millor cerca reemplaçar -> Configuració, i disminuir la Mida màxima de pàgina valor.

Si instal·leu aquests dos complements gratuïts, podeu relaxar-vos i començar a treballar al vostre nou article lliure de preocupacions. Tant si heu de buscar i substituir el text d’un sol article, com si ho heu de fer per a totes les publicacions, comentaris, etc., heu de saber que els complements de substitució de cerca avançada i millor de TinyMCE us cobren..

En comptes de substituir-los, sabíeu que podeu escriure fàcilment una llista de paraules que no es permetran als títols de la publicació?

Heu provat els complements? Com els agrada? Prefereixes substituir el text manualment per fer consultes o potser utilitzeu un altre complement per al treball? Ho fem saber en els comentaris a continuació.

Substituïu qualsevol paraula a tot el lloc web de WordPress

Un cop heu acumulat centenars o fins i tot milers de publicacions i pàgines diferents repartides entre diferents categories, els canvis a tota la base de dades es fan cada cop més difícils. Si alguna vegada heu volgut substituir una sola paraula o la frase sencera a cada publicació, pàgina, títol, comentari, etc., heu acabat amb un mal de cap, perquè aquesta tasca requeriria massa temps o coneixements tècnics..

Com que ja utilitzeu una plataforma de blocs de WordPress, coneguda per les seves extensions (plugins) que permeten fer pràcticament qualsevol cosa, aquest problema deixa de ser un problema. Ara podeu instal·lar un complement gratuït i gestionar els canvis de paraules en pocs clics.

Replacer de paraules

PREU: Gratuït

Replacer de paraules per WordPress

El connector de què parlem es coneix com a Word Replacer i el podeu instal·lar gratuïtament baixant el connector des del lloc web del dipòsit de WordPress o podeu trobar el plugin buscant-lo des del vostre WordPress:

 1. Desplaceu-vos a Connectors -> Afegir nous
 2. Cerca de “Word Replacer”
 3. Instal·leu i activeu el complement
 4. Obriu la pàgina de configuració on podeu substituir les paraules amb un sol clic

Si alguna vegada heu utilitzat “Cerca i substituïu” a Microsoft Word o una aplicació de processador de text similar, coneixereu força aquest complement. La seva interfície fàcil d’utilitzar permet introduir ràpidament una paraula o tota la frase que voleu substituir, escollir-ne una altra que s’afegirà en lloc de la paraula / frase original i podreu decidir on es produiran aquests canvis..

Word Replacer permet substituir paraules en publicacions, pàgines, comentaris, títols i fins i tot a les pàgines de fòrums bbPress des de la versió 0.3.

Una bona cosa d’aquest complement és que, per exemple, podeu escriure una llista de paraules de profanitat que podeu censurar fàcilment als comentaris i a les pàgines del vostre fòrum o que podeu canviar aquella frase que heu utilitzat incorrectament durant els últims mesos. . I podeu fer tot això escrivint una paraula / frase només una vegada a la configuració del complement i Word Replacer farà la seva màgia en un segon.

Un altre gran exemple de què és capaç el connector és els anuncis de JavaScript. Si heu utilitzat el marcador de lloc del vostre lloc web, podeu dir-li ara a Word Replacer que cerqui el marcador de posició i substituir-lo pel codi JavaScript actual que mostrarà l’anunci desitjat. Un cop decidiu canviar l’anunci, només cal que el canvi en la configuració sense haver de preocupar-se d’on s’ha inserit el codi. Una característica molt agradable per a un complement tan senzill.

Word Replacer és realment un potent plugin que us permet gestionar tot el contingut de WordPress des d’un mateix lloc. Tot i que no teniu previst utilitzar-lo tot el temps, el connector us pot ajudar realment a canviar aquests errors i censurar aquelles paraules dolentes escrites als comentaris o a les vostres pàgines del fòrum. Com que és gratuït, no us haureu de preocupar de perdre diners: instal·leu el connector i deixeu-lo anar. Per descomptat, no oblideu crear una còpia de seguretat del vostre lloc abans de substituir cap paraula, ja que no se sabrà quan pot aparèixer l’error..

No és més fàcil enllaçar paraules o frases senceres a WordPress. Mentre escriviu un article, només heu de seleccionar una paraula / frase i fer clic al botó d’enllaç on podeu enganxar la destinació de l’enllaç. Si coneixeu HTML bàsic, també podeu crear enllaços directament des d’un editor de text escrivint el vostre propi codi si cal.

Enllaços de WordPress

Si bé enllaçar paraula per paraula és fàcil i pot ser molt divertit si treballeu lentament en una publicació nova, i si voleu enllaçar una paraula / frase específica a tota la col·lecció de publicacions o pàgines?

Si acabeu de començar amb el vostre lloc web WP i només tingueu pocs articles per tractar, no seria cap problema enllaçar-los tots manualment. Però què passa si heu decidit enllaçar una paraula en tots els articles i en tingueu centenars?

Creeu enllaços a partir de paraules específiques:

Tant si voleu enllaçar un nom de lloc web específic amb el seu propi URL com si heu iniciat el vostre programa de referència i voleu enllaçar totes les paraules relacionades amb l’ordinador amb el vostre lloc web de referència que ven equip informàtic, aquesta funció us ajudarà a inserir una etiqueta d’enllaç dins de la paraula / frase d’elecció.

 1. Funcions obertes.php
 2. Copieu i enganxeu la funció següent:
 3. funció link_words ($ text) {
  $ replace = matriu (
  'google' => 'Google',
  'ordinador' => 'ordinador',
  'teclat' => 'compra aquí el teclat'
  );
  $ text = str_replace (matriu_keys ($ substituir), $ substituir, $ text);
  retornar $ text;
  }
  add_filter ("el_content", "link_words");
  add_filter ('the_excerpt', 'link_words');
  
 4. Canvieu les paraules clau i els enllaços a la matriu
 5. Guardar canvis

Com es pot veure en exemples del codi, és possible substituir qualsevol paraula o qualsevol frase que es troba als vostres articles. A més, és possible substituir la paraula / frase i canviar l’enllaç completament.

Mentre que simplement podeu afegir l’enllaç a la paraula “ordinador”, podeu afegir l’enllaç i canviar la paraula “ordinador” en “sistema informàtic” o qualsevol cosa que us agradi.

Tot i que aquesta funció us ajudarà a posar-vos al dia de tots els articles que queden enrere, és bàsicament bàsic. Si voleu més control sobre els enllaços, sobretot si treballeu amb derivacions, seria més adequat triar amb un dels plugins especialitzats.

Com que ja treballaveu amb enllaços, potser us interessaria instruir WordPress sobre l’obertura de tots els enllaços externs en pestanyes noves o, fins i tot, enllaçar publicacions i pàgines amb un URL extern.

Conclusió

Si tot just heu iniciat un bloc de WordPress, pot semblar impossible buscar i substituir paraules. Però, si trigueu uns quants minuts a recórrer aquesta guia, resoldreu el problema, i la cerca i la substitució de text a WordPress semblarà un joc infantil..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map