Com canviar l’autor a WordPress i als millors complements d’autor

Personalitza l'experiència d'autor en un lloc web de WordPress amb aquests 8 consells i trucs


Tot i que avui en dia WordPress és un potent i versàtil sistema de gestió de continguts que és capaç de practicar gairebé tot, encara es fa servir principalment com a plataforma de blocs. Tot i que un bloc sigui només una part del vostre lloc web, haureu de tenir almenys un autor que escrigui contingut nou. Però el més probable és que tindreu diversos autors que també rebran una ajuda addicional per part dels bloggers convidats si això és una cosa que voleu fer.

Si es tracta d’autors del vostre lloc web de WordPress, és normal que vulgueu fer del bloc un lloc millor per a ells. Per això, hem preparat diversos tutorials que ajudaran a personalitzar el teu bloc de WordPress quan es tracta d’autors. Aquí teniu el que aprendreu en aquesta guia:

 • Com canviar l’enllaç de permís per defecte d’autor
 • Redirecciona l’enllaç de l’arxiu d’autor cap a una altra pàgina
 • Canvieu l’autor d’una publicació sense crear usuaris addicionals
 • Els autors poden tenir les seves publicacions d’un estil diferent
 • Consulteu els millors complements de biografia de l’autor
 • Enviar correu electrònic als autors quan es publiquen els seus articles
 • Creeu una llista superior personalitzada d’autors al vostre bloc
 • Mostra les estadístiques d’autor en un giny

Com el seu nom ja indica, els enllaços enllaços permanents són enllaços permanents, és a dir, URL que condueixen a les teves publicacions, categories, pàgines d’autor, etc. Podeu configurar fàcilment l’estructura de enllaç bàsic bàsic a la configuració general de WordPress, però si voleu modificar un enllaç permanent de pàgines d’autor, haureu d’introduir una mica més en els detalls.

Hi pot haver diferents motius per canviar el llimatge de pàgines per defecte de l’autor. Només per exemple, si esteu treballant en un lloc web per a un restaurant on voleu que els vostres xefs tinguin les seves pròpies pàgines i on puguin escriure blocs personals (esperem menjar), voldreu modificar l’estructura de l’enllaç permanent. Si heu configurat tot per combinar el vostre restaurant, per què no canviaríeu “autor” en “xef”?

No només això tindrà un aspecte molt més professional, però en realitat us pot ajudar amb SEO i aconseguir resultats de cerca molt més rellevants per als vostres possibles visitants..

Pot ser que tingueu una raó completament diferent per canviar el llimac base, però ens mantindrem amb els nostres xefs (sí, teníem gana a l’hora d’escriure això i estem pensant en la cuina gairebé tot el temps) per tal de mostrar-vos com modificar la funció:

Canvia l’enllaç permanent de l’autor per defecte:

 1. Obre el teu fitxer funcions.php
 2. Copieu i enganxeu el següent:
 3. function custom_author_base () {
  global $ wp_rewrite;
  $ autor_slug = 'xef'; // canvieu això pel que vulgueu
  $ wp_rewrite-> autor_base = $ autor_slug;
  }
  add_action ('init', 'custom_author_base');
 4. Canvieu $ author_slug per allò que vulgueu aparèixer en lloc de “autor” a les pàgines personals
 5. Guardar canvis
 6. Desplaceu-vos a Configuració-> Enllaços permanent
 7. Feu clic a “Desa els canvis” sense fer canvis realment a la pàgina de configuració

Ja ho heu fet! Ara podeu navegar a una pàgina mitjançant els vostres enllaços de permís nous.

Seguint el nostre exemple, el nou enllaç d’autor podria semblar així: http://www.firstsiteguide.com/chef/gordon.

De manera predeterminada, WordPress arxivarà les vostres publicacions i les organitzarà per autors. En un entorn amb diversos autors, això pot ser realment útil: només cal que feu clic al nom de l’autor que es troba normalment a la part superior o a la part inferior de la publicació, sereu redirigits a la pàgina d’arxiu que enumera totes les publicacions escrites per aquesta persona..

Però, i si ets un sol autor? Això vol dir que un enllaç a la pàgina d’arxiu condueix al mateix blogroll que ja teniu a la pàgina principal o a la pàgina del bloc (segons l’organització del vostre lloc) i això no té sentit. En lloc d’això, potser voldreu redirigir els usuaris a una altra pàgina, per exemple, a la pàgina “Sobre mi”, on podreu dir més informació als vostres visitants o proporcionar informació addicional sobre les vostres publicacions, empreses o qualsevol cosa que vulgueu..

Podeu fer-ho fàcilment amb només algunes línies de codi:

 1. Obre el fitxer functions.php
 2. Copieu i enganxeu la funció següent:
 3. add_filter ('author_link', 'redirect_link');
  funció redirect_link () {
  tornar a casa_url ("sobre nosaltres");
  }
 4. Canvieu la pàgina al 4th línia per a qualsevol pàgina que vulgueu
 5. Guardar canvis

I tot hi ha. Després d’haver desat els canvis, qualsevol persona que faci clic a l’enllaç del nom de l’autor serà redirigida a la pàgina que heu especificat al codi. En el nostre exemple, sereu redirigits a http://www.firstsiteguide.com/about-us.

Mentre que aquest mètode us redirigirà a una pàgina nova quan feu clic a l’enllaç de l’arxiu de l’autor (nom de l’autor), introduint l’URL complet encara us portarà a les pàgines d’arxiu predeterminades. Si navegueu manualment a www.yourdomain.com/archive/john per exemple, l’enllaç mostrarà totes les publicacions de John. Podeu deixar-ho, si voleu tenir accessibles les vostres pàgines d’arxiu o també podeu redirigir tota l’URL.

Canvieu l’autor d’una publicació sense crear usuaris addicionals

Quan es tracta d’escriure nous articles, la majoria de les persones començaran escrivint exclusivament pel seu compte. Hi haurà probablement uns mesos abans de decidir que és el moment de contractar autors addicionals que els ajudin a crear material interessant per al lloc web. No importa si teniu un autor fidel o hi ha desenes de col·laboradors que han escrit més d’una obra, probablement heu creat comptes per a tots ells i els heu permès introduir el seu material directament a publicacions i pàgines..

De vegades, necessitareu un article que els vostres autors no puguin escriure. Per exemple, podeu tenir una publicació patrocinada que us pugui ajudar a guanyar diners, per la qual cosa voleu tenir un autor diferent. També hi haurà moments en què una persona haurà de publicar només un article al vostre lloc.

Si és així, no és necessari crear aquests comptes de WordPress addicionals només per mostrar una publicació. En lloc d’això, podeu sobreescriure el nom propi o un dels noms de l’autor i mostrar el nou nom només en la mateixa publicació. Si voleu més control sobre això, mireu el connector que us permetrà gestionar els autors convidats i assignar-ne diversos autors a un article.

Prepara la funció:

Per fer-ho, us mostrarem com piratejar els camps personalitzats i sobreescriure l’autor amb un clic del botó del ratolí:

 1. Funcions obertes.php
 2. Copieu i enganxeu el codi següent:
 3. add_filter ("the_author", "guest_author_name");
  add_filter ("get_the_author_display_name", "guest_author_name");
  
  funció guest_author_name ($ nom) {
  $ global;
  $ autor = get_post_meta ($ post-> ID, "autor", cert);
  if ($ autor)
  $ nom = $ autor;
  retornar $ nom;
  }
 4. Guardar canvis

Canvieu d’autor mitjançant camps personalitzats:

Un cop hàgiu fet els canvis al fitxer, esteu a punt per canviar l’autor de publicacions específiques. Com ja hem esmentat anteriorment, això es farà afegint un camp personalitzat a la publicació:

 1. Obriu una publicació per a la qual vulgueu canviar d’autor
 2. Desplaceu-vos a camps personalitzats
 3. Afegiu un camp nou i poseu-lo el nom de “autor.”
 4. Escriviu el nom de l’autor al camp de valor
 5. Guardar canvis

Canvieu d’autor mitjançant camps personalitzats

Un cop premut el botó d’actualització o publicat la publicació, la funció comprovarà el camp personalitzat i, si es troba, la funció canviarà automàticament el nom de l’autor en un que es troba al camp de valor..

Molt complicat, no va ser així?

Els autors poden tenir les seves publicacions d’un estil diferent

Mentre navegeu per diferents llocs web, és possible que hagueu trobat llocs web amb publicacions dissenyades diferent. Si bé les publicacions es poden dissenyar segons diferents condicions (per exemple, només podeu canviar l’aspecte de la publicació més recent del vostre blogroll), una forma popular de dissenyar les publicacions es basa en autors..

En alguns llocs web, és possible que hàgiu vist que cada autor té el seu propi color de publicació, una sonda diferent o un enllaç diferent. En un entorn amb diversos autors, pot ser una bona idea.

Els vostres lectors poden trobar més fàcilment publicacions dels seus autors preferits i tot pot resultar realment fantàstic si no exagereu massa l’estil; no voldríeu que el vostre bloc sembli un circ … ah, bé, qui som a jutjar, podeu fer el que vulgueu, per descomptat.

A causa d’això, no anirem a posar de moda les teves publicacions, però a les següents línies estem a punt de mostrar-vos el codi que executarà els estils per a vosaltres. Comencem.

Abans de poder publicar publicacions de manera diferent, heu de dir-vos al vostre WordPress que trobi els primers noms de l’autor.

Trobeu els noms dels autors:

 1. Obriu el fitxer index.php o qualsevol que contingui el bucle
 2. Abans del bucle, heu d’inserir aquesta línia de codi:
 3. 
  
 4. Guardar canvis

Ara bé, WordPress sap llegir el nom de l’autor i esteu preparat per al següent pas. Després de crear una variable $ author i haver-li dit a WordPress que hi posi el primer nom de l’autor (el nom que es col·locarà a la variable és el primer nom que es pot canviar en la configuració del perfil d’usuari), heu de posar la variable al codi post_class.

Aquest codi s’ha d’inserir en el bucle:

 1. Obriu el fitxer index.php o el fitxer que heu utilitzat en els passos anteriors
 2. Cerqueu l’element DIV que conté l’identificador posterior i substitueixi la línia per la següent:
 3. >
 4. Guardar canvis

D’acord, ja heu preparat la gespa per publicar estils per als vostres autors i la part divertida pot començar. És el moment d’obrir el fitxer CSS i definir les regles CSS per a cada usuari. Si recordeu, vam dir a WordPress que trobés el nom de l’autor i que l’utilitzés com a classe. Això vol dir que heu de nomenar les vostres classes en conseqüència. Compte: els noms són majúscules i minúscules, de manera que “John” no serà el mateix que “John”.

Si heu preparat els noms, podeu continuar.

Entrades d’estil:

 1. Obriu el fitxer style.css
 2. Afegiu classes noves amb els noms de l’usuari. Per exemple, si teniu dos autors, John i Jennifer, el codi CSS podria semblar així:
 3. .Joan {
  color: blau;
  }
  .Jennifer {
  color: vermell;
  }
 4. Juga amb el teu estil. En aquest exemple, hem canviat el color per la publicació, però, com ja hauríeu de saber, CSS és una eina molt potent que us permet fer pràcticament qualsevol cosa: des de canviar colors i mides fins a animar objectes..
 5. Guardar canvis

Això és. Ara podeu carregar el vostre blogroll i veure com els canvis estan en vigor. Preneu-vos bé les vostres publicacions d’estil i estil… oh, aquí tornem a passar; podeu dissenyar les publicacions de la manera que més us agradi (però feu-les boniques).

Millors plugins d’autor de biografia per WordPress

Al final de qualsevol bloc que heu trobat, probablement heu adonat que hi ha informació breu sobre l’autor. La informació es presenta normalment en un quadre senzill on es presenta una imatge, nom i poques dades personals.

Si poseu la biografia de l’autor en un article, connecteu-vos amb els vostres visitants i els donareu l’oportunitat de conèixer almenys alguna cosa sobre la persona que va escriure l’article. Els proporciona l’oportunitat de connectar-se amb l’autor i d’entendre millor el contingut.

No només això; Els plugins de biografia d’autor poden permetre als vostres visitants trobar tots els articles escrits per una persona en concret i contactar amb ell a través de correu electrònic o xarxes socials.

No importa quines són les raons per posar un dels plugins de biografia de l’autor al vostre lloc web. En aquest article, estarem a punt de mostrar-vos algunes de les millors extensions que us ajudaran a fer-ho.

Sexy autor bio

PREU: Gratuït
DEMO

Sexy autor bio

Comencem la llista amb un complement gratuït que definitivament us atreurà amb el seu nom, qui no voldria per ells mateixos una biografia autora sexy? El complement crea un quadre que admet un o diversos autors. Respon, cosa que significa que no us heu de preocupar de canviar la mida de la pàgina on es mostra la vostra biografia. El connector pot mostrar fins a cinc icones de xarxes socials que podeu enllaçar a les pàgines de Facebook de l’autor i a molts més llocs de xarxes socials on podeu triar.

Sexy Author Bio us permet personalitzar moltes de les seves funcions perquè pugueu canviar les mides de les icones de gravatar, la mida i el tipus de lletra, el fons i molt més. Un cop hàgiu creat la caixa bio, obtindreu un codi curt que podeu col·locar on vulgueu que es mostri la vostra biografia sexy.

 • Fins a 5 icones de xarxes socials
 • Sensible
 • Personalitzable

Caixa d’autor més fantàstica

PREU: 18 dòlars
DEMO

Autor més fantàstic Bio

Aquest complement premium és una excel·lent opció per a aquells que volen tenir més control sobre la seva biografia d’autor. Tant si heu de mostrar la vostra pròpia biografia com si teniu més d’un autor, el complement us cobrirà. Es veu bonic i pot mostrar diferents ginys que us permetran connectar-vos amb el públic i augmentar les conversions. Entre la pestanya de biografia i diverses icones de xarxa social que podeu posar al quadre, podeu afegir publicacions d’autor més recents i un HTML personalitzat que podeu personalitzar a les vostres necessitats.

El complement inclou un selector de colors per poder colorejar els vostres widgets. Funciona automàticament, el que significa que només heu de seleccionar on voleu que aparegui la vostra casella (per exemple, abans o després d’una publicació / pàgina). Hi ha un quadre d’autor de canals de RSS, el complement és la traducció i la retina a punt, inclou publicacions d’autor aleatòries per a ginys, càrrega mandrosa i molt més.

 • Diferents widgets personalitzables
 • Icones de xarxes socials
 • Pestanya HTML personalitzada

Quadre d’autor senzill

PREU: Gratuït

Quadre d’autor senzill

Podeu obtenir una imatge d’aquest complement només llegint el seu nom: és senzill, net i fàcil d’utilitzar. Per a aquells que no necessiteu massa un complement de biografia, El complement simple d’autor podria ser una opció fantàstica. Crea una caixa bio biològica d’autor elegant i moderna on es mostra la fotografia de l’autor (gravatar), 30 icones de la xarxa social per triar i, per descomptat, un lloc per a una breu biografia.

El complement respon, cosa que és fantàstica per al vostre lloc mòbil i podeu establir un efecte que faci girar la caixa en el ratolí. El complement es pot personalitzar perquè pugueu convertir-lo fàcilment en una part del vostre tema, però heu de saber que només es pot col·locar al final de cada article; no hi ha cap opció d’incloure la casella a la part superior de la publicació ni a la barra lateral. / peu de pàgina com a widget.

 • Senzill, elegant i modern
 • Sensible i personalitzable
 • Només es pot mostrar al final d’una publicació / pàgina

Enviar correu electrònic als autors quan es publiquen els seus articles

Quan sou un administrador o un autor amb el privilegi de publicar les vostres publicacions, no necessiteu cap notificació addicional al respecte, acaba de publicar la vostra pròpia publicació, oi? Però si sou un autor / col·laborador sense aquests privilegis i no esteu connectat a l’administrador de WordPress tot el temps, de manera que no podreu veure l’estat de les vostres publicacions, estaria bé rebre un missatge quan acabi la publicació. va en directe.

En lloc de pensar en enviar un missatge privat a un autor el text del qual ha estat aprovat o llegit a prova, podeu automatitzar tot el procés.

Hi ha nombrosos plugins que us poden ajudar a controlar-ho, però en aquest breu tutorial, estem a punt de mostrar-vos una funció senzilla que us enviarà correus electrònics en lloc de vosaltres..

Sense cap condició addicional, creem una funció senzilla que trobarà l’autor de la publicació, el seu correu electrònic, el títol de la publicació i l’envia el correu electrònic una vegada publicada la publicació:

 1. Funcions obertes.php
 2. Copieu i enganxeu el codi:
 3. funció wpr_authorNotification ($ post_id) {
  $ post = get_post ($ post_id);
  $ autor = get_userdata ($ post-> post_author);
  $ message = "
  Hola, ". $ Autor-> nom_exposició.",
  La vostra publicació ". $ Post-> post_title." s’acaba de publicar. Ara podeu visitar el vostre propi text i gaudir-lo incrustat al lloc! ";
  wp_mail ($ autor-> user_email, "El teu article ha estat publicat", $ message);
  }
  
  add_action ('publicar_post', 'wpr_authorNotification');
 4. Canvieu el text del missatge
 5. Guardar canvis

Si no voleu que se li notifiqui a tothom sobre la publicació, podeu comprovar el rol d’usuari i executar el codi només si, per exemple, l’autor de la publicació té un rol de col·laborador o un nom d’usuari específic..

Per exemple, podeu enviar el correu electrònic que notifiqui un usuari sobre la publicació només si aquest usuari és John:

if ($ autor = 'John') {
add_action ('publicar_post', 'wpr_authorNotification');
}

Si voleu més control sobre les notificacions als usuaris, mireu com notificar automàticament als membres de les vostres noves publicacions mitjançant un complement. Juntament amb això, podeu permetre que WordPress us notifiqui qualsevol canvi de publicació.

Creeu una llista superior personalitzada d’autors al vostre bloc

Quan hi ha diversos autors en un lloc web, és important que la gent pugui navegar per diferents articles escrits per diferents autors. És per això que WordPress ja té implementada la funció que ordena els arxius de publicacions de cada autor.

En aquest breu tutorial, estem a punt de mostrar-vos per crear una llista superior d’autors mitjançant una llista simple a la barra lateral.

De vegades, voldreu crear una llista superior dels noms dels autors i mostrar-la a la barra lateral. Per descomptat, no ho fareu manualment comptant les publicacions dels autors o ordenant-les alfabèticament. Per sort, WordPress està preparat per ordenar els autors al vostre lloc, cosa que significa que no tindreu cap problema per crear la llista. La funció bàsica s’assembla a aquesta:

Si utilitzeu aquesta funció de manera predeterminada, WordPress mostrarà tots els autors i els ordenarà pel seu nom. Això pot ser prou bo si voleu mostrar una llista senzilla de tots els autors que treballen al vostre lloc, però, i si voleu classificar-los de manera diferent? Potser vau voler mostrar els autors amb més publicacions o ordenar-los per correu electrònic a la pàgina de contacte?

Llista superior de l’autor

En aquest cas, voldreu centrar-vos en la variable $ args que emmagatzema una sèrie de paràmetres que podeu canviar fàcilment. Si voleu obtenir més informació sobre la funció i tots els paràmetres, haureu de visitar la pàgina dedicada a WordPress Codex Funció wp_list_authors.

Creeu la llista superior d’autors:

A les línies següents, estem a punt de mostrar-vos un funció que ordena els autors segons el seu recompte de publicacions i només mostra els 10 primers llocs:

 1. Obre la barra lateral.php
 2. Copieu i enganxeu la funció següent:
 3. "post_count",
  'order' => 'DESC',
  'number' => '10',
  'optioncount' => true,
  'show_fullname' => fals,
  );
  wp_list_authors ($ args);
  ?>
 4. Guardar canvis

Si heu fet un cop d’ull a la pàgina de WordPress Codex, heu vist tots els altres paràmetres que es poden utilitzar a la matriu. Si afegeix qualsevol paràmetre de la matriu, podeu canviar la forma d’ordenar els vostres autors. No dubteu a jugar amb aquests paràmetres i mireu com canvia la llista superior.

Si no heu fet cap canvi, la funció mostrarà els deu principals autors (ordenats pel seu número de publicacions) en ordre descendent i mostrarà el nombre de publicacions al costat del nom de cada autor. A més, el nom de l’autor s’enllaçarà automàticament a la pàgina d’arxiu personal de l’autor que enumera totes les publicacions escrites per aquesta persona. Quin xulo??

Tot i que aquesta llista superior pot tenir un aspecte adequat a la barra lateral, ajudarà els visitants a trobar autors que més han contribuït al vostre lloc web. D’altra banda, aquesta llista superior pot iniciar una competició saludable entre els autors i pot actuar com un joc on només figuren els que tenen més articles en els deu primers llocs. Si només tinguessis dos articles a la part superior, no estaria més difícil tenir el teu nom a la part superior?

Mostra les estadístiques d’autor en un giny

Quan hi ha més que pocs autors que escriuen pel vostre lloc, les coses es tornen molt més interessants. No només estareu a punt d’incrementar significativament el nombre d’articles, sinó que també atraureu una audiència més àmplia al vostre lloc i tindreu el tema tractat des de diferents punts de vista..

Si bé els vostres autors escriuen diligentment, podeu proporcionar-los un crèdit addicional mostrant les seves estadístiques al widget. En comptes d’afegir només un quadre d’autor a la part inferior de cada publicació, podeu mostrar l’avatar dels autors, el nombre de publicacions que ha escrit fins ara, el nombre de visualitzacions per publicació, etc..

Per ajudar-vos en això, estem a punt de mostrar-vos un excel·lent plugin que us configurarà en pocs minuts.

Widget d’estadística d’autor i publicació

PREU: gratuït

Ginys estadístics d’autor i publicació

Aquest complement gratuït porta el nom de Author and Post Statistical Widget i es pot instal·lar fàcilment des del repositori de complements de WordPress:

 1. Desplaceu-vos a Connectors-> Afegir nous
 2. Cerca “Widget estadístic i autor”
 3. Instal·leu i activeu el complement
 4. Desplaceu-vos a Aparença -> Ginys

Tot el que heu de fer ara és seleccionar un dels ginys recent instal·lats i deixar-los caure a la vostra àrea de widgets.

Ginys:

A la versió gratuïta, obteniu els següents ginys:

 • Usuaris actius – Mostra una llista d’autors que estan actius al vostre lloc. Llista els noms d’usuari amb un enllaç als seus perfils i mostra el nombre de publicacions publicades
 • Llista d’autors populars – Mostra una llista d’autors més populars al vostre lloc i afegeix un compte de publicacions i comentaris al costat dels noms d’autors. Podeu triar l’interval de data a partir del qual seran seleccionades les publicacions
 • Publicacions populars – Mostra una llista de les publicacions més populars. El giny mostra les teves publicacions i afegeix un compte de visites al costat. Permet escollir l’interval de dates a partir del qual seran seleccionades les publicacions
 • Llista de publicacions populars – Mostra una llista de les publicacions més populars i, al costat del recompte de visualitzacions esmentat anteriorment, també mostra el recompte de comentaris. Podeu triar mostrar publicacions dels darrers 7, 30, 90 i 365 dies
 • Autor i estadística de correus – Mostra una llista d’autors i totes les publicacions

Tots els widgets poden canviar el seu nom i es poden arrossegar per la barra lateral i / o la zona de peu de pàgina (segons el tema). A més, cada widget té el seu propi conjunt d’opcions que us permeten personalitzar addicionalment estadístiques d’autor i publicació. Fins i tot podeu afegir el vostre propi estil CSS per canviar l’aspecte dels ginys i hi ha funcions i codis drecers que els podeu utilitzar a les vostres publicacions i pàgines quotidianes..

Si tot això no és suficient, aquest complement es pot ampliar a la versió PRO que té un cost de 14 $ – $ 55 i afegeix diverses estadístiques gràfiques al tauler de control. La versió PRO també inclou paquets de codis directes que us permeten mostrar estadístiques addicionals sobre els vostres autors i publicacions.

Embalatge

Si teniu un bloc, no podreu executar-lo amb èxit sense tenir almenys un autor actiu. Com que probablement tindreu més d’un sol autor, aprofiteu el temps i feu la seva experiència el més gran possible. Esperem que aquests consells i trucs t’han ajudat.

Aquesta entrada es va publicar a WordPress. Marqueu el marcador enllaç permanent.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map