Com canviar els atributs de títol a WordPress

Com canviar els atributs de títol a WordPress


Tenir un lloc web o un bloc de WordPress sense gestionar títols és força impossible. Si alguna vegada t’has oblidat d’escriure un títol, ràpidament t’has adonat que WordPress n’ha afegit un per si sol. Com que són importants per a administradors, altres usuaris, visitants i fins i tot motors de cerca, heu de tenir molta precaució a l’hora d’escriure títols.

Encara que definitivament hauríeu de dedicar un minut més a cada títol que escriviu, hi ha algunes coses que podeu canviar a tot el lloc. Per tant, estigueu amb nosaltres a través d’aquesta guia i apreneu a modificar diferents atributs de títol a WordPress.

 • Com limitar la durada del títol de WordPress
 • Com canviar l’alineació del títol de la publicació
 • Escriviu una llista de paraules que no es poden utilitzar als títols de publicacions
 • Un canvi de separador de títol petit pot tenir un gran impacte al vostre lloc
 • Les etiquetes de títol es poden canviar fàcilment mitjançant camps personalitzats

Com limitar la durada del títol de WordPress

Quan voleu que els vostres títols de publicacions siguin el més curt possible i treballeu amb diversos autors, pot ser que sigui un problema. Tant si comenceu un bloc de moda, un bloc de menjar o qualsevol altre tipus de lloc web, tothom hauria de tenir cura dels seus títols, comptar paraules o lletres i probablement serà difícil fer-ho cada vegada que escrigui un nou. article.

Així, com podeu limitar el títol d’una publicació a WordPress, de manera que s’ocupa de forma automàtica la durada del títol a la vostra pàgina?

Comencem amb una solució senzilla.

 1. Obriu funcions.php al vostre tema
 2. Enganxeu el codi següent:
 3. function max_title_length ($ title) {
  $ màxim = 20;
  if (strlen ($ title)> $ màx) {
  retornar substr ($ títol, 0, $ màxim). " …";
  } més {
  retornar el títol $;
  }
  }
 4. Col·loca la següent funció on vulguis al tema. Per exemple, si voleu mostrar títols escurçats a la pàgina d’inici, voleu introduir aquest codi a la plantilla d’índex principal (index.php)
 5. add_filter ('el_títol', 'màx_títol_largitud');

Com es pot veure al codi, variable $ màxim s’utilitza per limitar la durada del títol de la publicació. Podeu canviar-lo a qualsevol número que vulgueu. Però tingueu en compte que la longitud òptima del títol és d’entre 55 i 60 caràcters.

Allà vas. Si heu trucat a la funció a la plantilla d’índex principal, els vostres títols es redueixran i, després, en el nostre cas de 20 caràcters, es revelaran tres punts per demostrar-vos que hi ha més a mostrar..

Fent el mateix, podeu enganxar la funció allà on vulgueu, ja sigui a l’encapçalament, al peu de pàgina, a la barra lateral o a qualsevol altra cosa..

Com canviar l’alineació del títol de la publicació

Els temes de WordPress que podeu utilitzar a WordPress són diferents. Podeu utilitzar un estàndard que ve amb WordPress, crear-ne el vostre, trobar-ne un de franc entre mil temes disponibles o adquirir-ne un de premium a Internet.

Canvia l’alineació del títol de la publicació

Tot i que haureu pagat grans diners pel vostre tema, no tindrà tot a l’abast de la vostra mà i és impossible incorporar-ho tot a una interfície fàcil d’utilitzar. Per tant, si voleu canviar l’alineació dels vostres títols de publicacions i el tema no us ofereix una opció fàcil de canviar, ho haureu de fer vosaltres mateixos.

Prepareu les eines i deixeu anar alguns cargols perquè pugueu fer la feina. D’acord, ha semblat que hi ha hores de treball abans que no us preocupeu, que acabareu en un minut més o menys.

No importa el tema que feu servir, el títol de la publicació es trobarà al mateix fitxer:

 1. Desplaceu-vos a Aparició-> Editor
 2. A la part dreta, busqueu un fitxer de publicació única (single.php) i obriu-lo o, encara millor, obriu el fitxer en algun editor extern
 3. Cerca el fitxer de “
 4. Modifiqueu l’etiqueta amb l’alineació desitjada:
 5. ESQUERTA:

  CENTRE:

  DRET:

 6. Guardar canvis

Això és. Ara podeu obrir qualsevol de les vostres publicacions i veure els canvis que heu fet. Si heu seguit els passos i heu canviat l’alineació, el títol de la publicació hauria d’aparèixer a l’esquerra, al centre o a la dreta.

Funcionar amb WordPress és divertit, no? Si voleu obtenir més informació sobre els blocs i la personalització de WordPress, consulteu els recursos i ajusteu les vostres habilitats per a administradors web en molt poc temps.

Escriviu una llista de paraules que no es poden utilitzar als títols de publicacions

Tot i que podeu limitar relativament fàcil la longitud d’un títol a WordPress, de vegades haureu de modificar els títols encara més. Limitar el nombre de caràcters en un títol de la publicació us pot ajudar a mantenir un disseny estable i us pot ajudar a SEO, però els vostres autors podrien escriure qualsevol cosa que vulguin..

Depenent del que escrigueu o de la vostra associació amb alguna altra empresa, és possible que tingueu algunes paraules o frases que voleu evitar als vostres títols. Es poden tractar de paraules de profanitat que voleu evitar o simplement un nom de marca o dos que no vulgueu anunciar al vostre lloc..

Tot i que podeu seure i parlar amb els vostres autors sobre això i demanar-los que no esmentin paraules que puguin perjudicar la reputació del vostre lloc, és qüestió de temps quan un dels autors s’oblidarà de tot i publicarà un títol que us pot fer. sembla dolent o fins i tot perdre diners incomplint l’acord amb un company.

Llista de paraules que no s'ha d'utilitzar en els títols

En lloc d’un avís verbal, per què no escriuríeu una funció que prohibís a ningú del vostre lloc escriure un títol amb paraules específiques? O fins i tot millor, per què no faríeu només copiar i enganxar la mateixa funció per sota i canviar simplement les paraules que voleu bloquejar?

Ara que heu decidit eliminar paraules específiques dels títols de la publicació, vegem com podeu fer-ho.

Elimineu paraules específiques dels títols:

 1. Obre el fitxer functions.php
 2. Copieu i enganxeu el codi:
 3. function titlerestriction ($ title) {
  $ global;
  $ title = $ post-> post_title;
  $ restringit = "word1; word2; word3";
  $ restringit = explotar (";", $ restringit de Google);
  foreach ($ restringit a $ as $ restringitWord) {
  if (stristr ($ títol, $ restringit)
  wp_die (__ ('Error: Heu utilitzat una paraula prohibida en el títol de la publicació'));
  }
  }
  add_action ("publicar_post", "titlerestriction");
  
 4. Canvia les paraules del dia 4th Afegiu tantes com vulgueu, però no us oblideu de separar-los per punt i coma
 5. Personalitzeu el missatge d’error el dia 8th línia
 6. Guardar canvis

Si obriu una publicació nova i proveu de publicar-la mentre el títol conté una de les paraules que heu especificat al codi, WordPress us impedirà de publicar la publicació i us avisaran amb el missatge.

Tot i que potser heu explicat als vostres autors sobre les paraules prohibides, no seria dolent mostrar-los aquestes paraules just a sota del títol i escriure-les com a recordatori.

Si no és secret, pots dir-nos quines paraules heu inclòs a la llista i per què?

Un canvi de separador de títol petit pot tenir un gran impacte al vostre lloc

El separador de títols és aquell simple personatge que separa el títol del vostre lloc web dels noms de la publicació i de la pàgina. Tot i que no és tan important com trobar les paraules clau adequades per als vostres articles, això es pot veure a la part superior de la pestanya del navegador un cop obriu un lloc web, però el que és més important, Google i altres motors de cerca l’utilitzaran aquest separador quan mostrin el vostre lloc. Resultats de la cerca.

Si bé no hi ha proves que els diferents separadors puguin tenir un impacte diferent en el vostre SEO, potser voldreu canviar el separador estàndard només per canviar la manera com es mostra el vostre lloc web de WordPress a tots els altres llocs en els resultats de la cerca..

Canvia el separador de títol:

Després que WordPress 4.4 es convertís en vida, hi ha hagut nous filtres introduïts i un d’ells s’encarrega directament dels separadors de títols. Per canviar el separador de títol, seguiu aquests passos:

 1. Obre el fitxer functions.php
 2. Copieu i enganxeu el codi següent:
 3. funció wploop_change_separator ()
  {
  retornar '|';
  }
  add_filter ('document_title_separator', 'wploop_change_separator');
 4. Canvieu el separador entre cometes simples a la tercera línia
 5. Guardar canvis

Canvia el separador de títols per a versions anteriors de WordPress:

Abans que s’introduís WordPress 4.4, el separador de títols s’hauria pogut canviar fàcilment mitjançant la funció wp_title. Desenvolupadors de WordPress primer va eliminar la funció de la llista de suportats i va quedar en desús. Però com que un gran nombre de temes continuen utilitzant-lo, els desenvolupadors van decidir tornar-lo a portar.

La següent funció encara us pot ajudar a canviar aquest separador si feu servir una versió de WordPress més antiga, però us aconsellem que actualitzeu el WordPress el més aviat possible (per molts motius diferents) i aneu amb el nou mètode mostrat anteriorment; tard o d’hora, la funció wp_title quedarà obsoleta d’una vegada per totes, i hauràs de modificar funcions.php una vegada més.

function change_wp_title_separator ($ title, $ sep) {
$ sep = '-';
$ title = str_replace ('|', $ sep, $ title);
retornar el títol $;
}
add_filter ('wp_title', 'change_wp_title_separator', 10, 2);

Si bé podeu canviar el separador per qualsevol personatge que vulgueu, us aconsellem no fer-ho. Per exemple, hi ha alguns personatges especials que Google no mostrarà simplement i no voldreu que el vostre títol tingui un aspecte poc professional. Alguns dels separadors més comuns són “|”, “-” i “>” per tant, no exagereu i escolliu el que més us agradi.

Les etiquetes de títol es poden canviar fàcilment mitjançant camps personalitzats

Les etiquetes de títol són importants per al vostre lloc web. No només es mostraran als usuaris, sinó que adoptaran un paper important en el vostre SEO. L’elecció de l’etiqueta de títol adequada pot tenir un gran impacte en els motors de cerca i es pot beneficiar de canviar les etiquetes de títol si es fa correctament.

Per a un usuari habitual, és fàcil canviar les etiquetes del títol només des de navegar cap a Configuració -> General. De la mateixa manera, anirem a Aparença -> Personalitzar mostrarà un lloc on gairebé tots els temes us permetran canviar el títol i la línia de referència del vostre lloc. Normalment, els llocs web utilitzen el seu títol i el seu nom de la pàgina / pàgina, separats per un caràcter. Però podeu canviar això si voleu ser tan rebel.

Creeu una etiqueta de títol estàtica per a totes les publicacions:

Tot i que no es recomana, potser voldreu canviar l’etiqueta del títol de la pàgina i fer-la igual a totes les publicacions i pàgines de WordPress. En lloc d’utilitzar un títol, un separador i un nom de la publicació, per exemple, podeu canviar això en alguna cosa estàtica:

 1. Obre el fitxer functions.php
 2. Copieu i enganxeu el següent:
 3. function same_title_tag ()
  {
  retornar la "Guia del primer lloc";
  }
  add_filter ('pre_get_document_title', 'mateix_title_tag');
  
 4. Canvieu el títol al 3rd línia
 5. Guardar canvis

Aquesta funció canviaria tots els títols de les publicacions i de les pàgines en “Primer lloc de la guia” (bé, no utilitzem el nostre nom, siguem creatius), però això és acceptable si només es tracta de tenir una pàgina. En canvi, l’ús de títols predeterminats és una opció molt millor quan es tracta de SEO i d’experiència general dels usuaris. Encara que només tinguis la pàgina de contacte i la pàgina d’inici, no deixa de ser una opció millor tenir aquesta part “de contacte” escrita a l’etiqueta del títol..

Canvieu les etiquetes de títol mitjançant camps personalitzats:

Però, aprofitem sobre això i donem la possibilitat als vostres autors d’afegir títols personalitzats a les publicacions:

 1. Funcions obertes.php
 2. Copieu i enganxeu el codi:
 3. funció post_meta_title_tag ()
  {
  $ customPostTitleMeta = get_post_meta (get_the_ID (), 'custom_post_title', true);
  if ($ customPostTitleMeta)
  {
  retornar $ customPostTitleMeta;
  }
  retornar '';
  }
  add_filter ('pre_get_document_title', 'post_meta_title_tag');
  
 4. Guardar canvis
 5. Obriu una publicació per a la qual vulgueu canviar el títol
 6. Al nom del camp personalitzat, escriviu “custom_post_title”
 7. Al valor del camp personalitzat, escriviu qualsevol títol que vulgueu utilitzar per a aquesta publicació
 8. Desa els canvis / publica la publicació

Ara, en lloc d’obtenir un títol predeterminat, la publicació faria servir el personalitzat que heu introduït al 6th pas. Si deixeu fora del camp personalitzat, WordPress carregarà l’etiqueta de títol predeterminada i l’utilitzarà per a aquesta publicació.

Controla els teus títols de WordPress

Esperem que aquesta guia us hagi ajudat a controlar els vostres títols de WordPress més fàcilment. Però si teniu cap pregunta, no dubteu a deixar-vos i comentar-les i intentarem respondre-les tan aviat com sigui possible.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map